Search Majalah.com
Membuka Juzuk Diri Melalui 30 Juz Al-Quran
Diyla - Mon 10/Oct/2011 2:01pm [Last Comment]
As salam. kaedah ini berupaya memahamkan anda kesihatan diri dan mengenal diri sendiri:>

Setiap individu yang ada muka bumi ini, baik yang masih di dalam kandungan ( ditiupkan ruhnya umur 3 bulan) mahupon yang telah lahir ke dunia ini, SETIAP INDIVIDU TELAH MEMILIKI JUZUK DIRI. Melalui wadah ini, diyla akan membantu anda untok membuka juz diri masing masing, dengan syarat anda WAJIB membaca juz anda di dalam Al-Quran. Al-Quran yang dipakai adalah Mushaf Uthmani/Resam Uthmani. Pada susunan dan pembahagian 30 Juz Al-Quran, kita akan menemukan mukjizat elmu pengetahuan sekaligus supernatural, dimana kita dapat mengenal potensi, bkat dan sifat baik burok kita berdasarkan Al-Quran.

Juzuk Diri ini akan dibukakan oleh Profesor Dr. Hj.Shahrin Abd Rahman

untok info lanjot, khas kepada anda yang serius sahaja, sila koL diyla, 013 279 7694

mohon maaf, diyla tak berupaya menjawap persoalan anda melalui sms, sila add FB:

diyla pakarpenjimatan elektrik i-power

insyaAllah, alhamdulillah. diyla sendiri sudah dapat dan amalkan JUZUK DIRI. subhanallah, memang indah malahan mendekatkan diri kepada Ilahi dan sentiasa ingin membaiki diri, hubungan dengan Allah Taala dan sekalian alam, makhlok ciptaanNya:>

moga info ini bermanfaat untok anda yang ingin menafaatkan:>

Niche: Butik Kesihatan
   
 1. Amir 55 - Mon 10/Oct/2011 2:17pm
  sangat2 berminat. sila hantarkan detail lagi tetang "Membuka Juzuk Diri Melalui 30 Juz Al-Quran" ke pasarmalam.kedaikopi@gmail.com  
 2. Saraz9 - Mon 10/Oct/2011 2:36pm
  na juga ingin tahu pls email to razonlinebiz@yahoo.com  
 3. Az Zahra - Mon 10/Oct/2011 2:48pm
  salam saya nak juga .. anrm73@yahoo.com

  :)  
 4. Diyla - Mon 10/Oct/2011 3:17pm
  salamun alaik.

  insyaAllah, bersegera diyla kirimkan info berkaitan. mekaseh dengan minat anda. moga Allah memberkati kesukaan kita mendekatiNya sepanjang masa, amiin!!!:>

  mohon maaf, jika anda agak lambat dapat balasan dari diyla. cepat atau terlampau cepat, insyaAllah, diyla akan membalas dan memenuhi permintaan anda...:>  
 5. Diyla - Mon 10/Oct/2011 4:01pm
  as salam buat anda yg berminat.

  disini, diyla berikan info lengkap diatas kesulitan diyla (masalah teknikal)
  utk mengirimkan info ke email anda. cara terbaik utk selesaikan ialah dengan memberi info lengkap disini supaya mudah dan tepat untok anda bertindak.

  JUZUK DIRI
  PROGRAM BUKA JUZUK DIRI (JATI DIRI)
  Kreativiti Allah dalam pembahagian Al-Quran menjadi 30 Juz bukanlah suatu hal tanpa tujuan; mengingat tidak mungkin Allah Swt melakukan sesuatu yang sia-sia dan tanpa makna. Pada susunan dan pembahagian 30 Juz Al-Qur’an, kita akan menemukan mujizat ilmu pengetahuan sekaligus supernatural,dimana kita dapat mengenal potensi, bakat dan karakter baik-buruk pada diri kita berdasarkan Al-Qur’an.

  Setiap Manusia yang ada di muka bumi ini, baik yang masih di dalam kandungan ( di tiupkan ruhnya umur 3 Bulan ) mahupun yang telah lahir ke dunia ini SETIAP INDIVIDU TELAH MEMILIKI JUZUK DIRI. Melalui wadah ini kami akan membantu anda untuk membuka juz diri masing-masing, dengan syarat ANDA WAJIB membaca juz anda di AL QURAN. Al Quran yang di pakai adalah Mushaf Uthmani/Resam Uthmani.

  Pada susunan dan pembahagian 30 Juz Al Quran, kita akan menemukan mukjizat ilmu pengetahuan sekaligus supernatural, dimana kita dapat mengenal potensi, bakat dan sifat baik buruk pada diri kita berdasarkan Al Quran.

  PROSES PENATAAN
  Anda akan merasakan seperti dilahir kembali (Reborn) ketika juz anda telah di buka dan DIBACA (penataan) langsung oleh anda. Anda akan merasakan perkara yang luar biasa ( perasaan senang, sedih, menangis dll ) ketika membaca JUZUK DIRI anda. Segala potensi anda akan lebih tergali, segala kekurangan anda akan dapat diperbaiki dengan lebih baik, dan jika ada penyakit yang bersarang di tubuh anda, insyALLAH dengan membaca JUZUK DIRI anda, akan di angkat semuanya oleh ALLAH SWT.

  BAGAIMANA HENDAK MENDAPATKAN JUZUK DIRI?
  Untuk memudahkan kami membuka JUZUK DIRI anda seharusnya anda mengirimkan kepada kami data lengkap tentang diri anda iaitu

  Nama Penuh Diri, Nama Penuh Ibu dan Ayah, Kedudukan dalam Adik Beradik (anak yang ke berapa), Tarikh dilahirkan, alamat penuh.

  InsyaALLAH data yang kami terima, akan dirahsiakan. Ianya semata-mata untuk penyimpanan kami sahaja.

  Dengan mengamalkan Juzuk Diri masing-masing yang mana akan menjadi satu Blue Print manusia yang akan mengaktifkan berbagai potensi diri dan dalam masa yang sama kita sedang meNonAktifkan berbagai potensi negatif yang kita miliki.
  Juzuk Diri merupakan seperti satu software ‘Anti Virus’. Jika komputer anda terserang virus maka tindakan pertama anda adalah mengaktifkan software anti virus bagi menghapuskan virus tersebut. Ini bermakna bila anda membaca Juzuk Diri anda setiap hari atau paling tidak seminggu sekali, bererti anda telah menghidupkan anti virus bagi mengesan menyeluruh potensi penyakit atau segala sesuatu yang akan membahayakan diri anda.

  Pada waktu scanning ke atas virus-virus yang mungkin ada dalam diri anda maka secara otomatik akan terjadi proses pemusnahan (deleting) atas virus-virus tersebut.
  Ramai orang yang menjadi saksi (testimoni) bahawa ada kekuatan yang luar biasa ketika Penataan Juzuk Diri dilakukan (amalkan) secara tepat dan istiqamah.
  Ketika anda sakit, walaupun ada berbagai tumbuhan ubat dan pelbagai penawar, tidaklah anda serta merta mengambil tumbuhan tersebut tanpa mengambil kira akan dos dan formula yang tepat. Dengan klata lain, anda harus mempunyai ilmu pengetahuan yang tepat. Di sinilah fungsinya Juzuk Diri sebagai formula/sukatan/dos ubat yang tepat bagi perkembangan potensi positif diri anda apatah lagi Al Quran telah disebutkan oleh Allah SWT sebagai SYIFA’. Juzuk Diri setiap orang mengikut konsep kami adalah dos yang paling tepat (tanpa kesan negatif) sebagai penawar dan ubat bagi potensi buruk dalam diri anda serta dari pelbagai penyakit yang membahayakan diri anda.
  Memberdayakan potensi Juzuk Diri adalah satu ikhtiar untuk hidup lebih baik dan bermakna serta sebagai satu bentuk kesyukuran kepada Allah SWT.

  MANFAAT DARI MENGIKUTI PROGRAM INI

  KESIHATAN DIRI SENDIRI

  1. Meningkatkan kekuatan fizikal dan stamina

  2. Tidak mudah sakit dan letih sepanjang hidup

  3. Penyembuhan diri sendiri secara bertahap

  4. Melancarkan peredaran darah

  5. Menguatkan organ Zhang Fu (hati, limpa, jantung, ginjal, paru-paru, usus kecil, usus besar, perut, selaput jantung dll)

  6. Menstabilkan tekanan darah dan gula dalam darah

  7. Memperkasakan aura tubuh

  8. Menguatkan ingatan

  9. Mencegah dari berlakunya Alzheimer (lupa)


  MENGENAL DIRI SENDIRI

  1. Dapat mengetahui kebaikan dan keburukan diri untuk memudahkan Muhasabah

  2. Potensi diri yang belum muncul akan dapat dikenal pasti

  3. Kelebihan diri yang belum muncul akan kelihatan dari masa kesemasa

  4. Meningkatkan ghairah hidup/kualiti hidup

  5. Mencapai titik ketenangan yang berpanjangan

  6. Menyahkan keluar nafsu Ammaratubissuu’

  7. Dapat mengawal emosi

  8. Benteng diri dari segala bentuk kejahatan zahir mahupun ghaib

  9. Menghampirkan diri (Taqarrub) kepada Allah SWT

  10.Akan diterima segala hajat dan doa oleh Allah SWT

  UNTUK MEMBUKA JUZUK DIRI,

  Private Mesej ke Face Book: diyla pakarpenjimatan elektrik i-power

  atau

  kirimkan sebarang pertanyaan anda ke email ini:

  diylalariss@yahoo.com

  Mahar untuk pembukaan JUZUK DIRI adalah RM150 untok satu nama

  sila bank in RM150 ke akaon MayBank

  noordalilawati-155014908581

  setelah bayaran berjaya dibuat, segera koL diyla 013 279 7694
  supaya mudah untok diyla buat langkah seterusnya.

  (sebahagian dari sumbangan anda adalah untuk pembangunan pengajian agama di dalam dan di luar negara).  
 6. Tekuniaga - Mon 10/Oct/2011 8:19pm
  Menarik..menarik dan hebat...tapi tu ler ..ada yuran pulak...kalau yg tak berkemampuan tetapi amat memerlukan..ada apa apa cadangan ke...saya rasa ramai juga berkondisi kewangan yg kurang seprti saya..mohon penjelasan atau penerangan atau keadah membayar secara lebih mudah..
  Wassalam  
 7. Diyla - Mon 10/Oct/2011 11:09pm
  subhanallah. jika berkehendakkan kebaikan, pasti ada jalan:>

  bermohon pada Allah lebih baik dalam segala urusan, insyaAllah, pasti Tekuniaga/anda beroleh ilham dari Ilahi utk mendapatkan sumber kewangan BAYARAN JUZ DIRI anda malahan utk kegunaan harian sekalipon, insyaAllah...

  amalkan zikir Ya Latif 129x + Surah As Syura ayat 19, 9x

  beramal kerana Allah Taala semata, diyla hanya permudahcara:>

  selamat beramal kawan  
 8. Daniel Hakimi - Tue 11/Oct/2011 4:10am
  Sila email: sofea2803@gmail.com  
 9. Ami Naza - Tue 11/Oct/2011 6:40am
  apa hukum mengambil upah daripada mengajarkan ayat2 dari quran hadis dan mengajarkan agama?  
 10. Linkman - Tue 11/Oct/2011 12:27pm
  Ami... hukum dia mungkin sama dgn pakcik/makcik yg ambil upah mengajar ngaji di kampung2...  
 11. Diyla - Tue 11/Oct/2011 8:47pm
  mohon ampon dan maaf semua...AMI NAZA, soalan itu sangat tidak sesuai utk diyla jawap, boleh jadik akan mendatangkan salah faham melata...

  kepada DANIEL HAKIMI...diyla bukan mahir dalam bidang IT lebih lebih lagi pihak YAHOO dah mengemaskini data mereka dan ini menyulitkan diyla utk mengirim email, xsemudah beberapa tahun yg lalu. MAKA, mohon DANIEL HAKIM, hantarkan kepada diyla email terlebih dahulu, dan pastinya, bab membalas, akan diyla segerakan, pasti boleh, kan? insyaAllah...

  berurusan dengan diyla sangat mudah. diyla hanya permudahcara diatas pengalaman indah diyla bila dapat JUZ DIRI dan alami sendiri keindahan menyintai Allah Taala melalui zikir zikir yang diijazahkan oleh ustad shahrin:>

  jika anda rasa ia xsesuai utk anda, elakkan mengomen sesuatu yang akan mendatangkan banyak sangka org malah boleh mendtgkan pelbagai komplikasi kepada pengomen berkenaan....sajes diyla, sila rujok pakar dalam bab keagamaan sebelom anda sesuka hatinya membuat pelbagai tafsiran melulu:>

  pengalaman diyla, dalam apa hal sekalipon, berbaik sangka kerana Allah dalam sesuatu perkara itu sangat baik dan selamat. insyaAllah, jika sesuatu perkara itu mendatangkan mudarat malah mendatangkan shubhat, pasti Allah beri petunjok melalui pelbagai cara, insyaAllah, alhamdulillah, itu yang diyla amalkan, sangat indah!:>


  DANIEL HAKIM/kengkawan semua...ini email diyla, silalah kirimkan apapon yang anda hajatkan, insyaAllah, segera diyla balas...:>

  diylalariss@yahoo.com  
 12. Diyla - Tue 11/Oct/2011 9:06pm
  kengkawan semua, secara teknikalnya, semua yang diyla tuliskan disini sangat lengkap. tiada satu info diyla sembunyikan...MAKANYA, sebarang soalan, terus kirim ke email:

  diylalariss@yahoo.com

  anda tanya melalui email, diyla balas:>  
 13. Diyla - Sat 22/Oct/2011 1:35am
  PERHATIAN: PROGRAM SPEKTAKULER INI HANYA UNTUK ORANG YANG BENAR-BENAR INGIN
  MENGUBAH TARAF KEHIDUPANNYA KE ARAH YANG LEBIH POSITIF DAN BERWIBAWA.

  SEKIRANYA ANDA MEMANDANG DARI SUDUT KEWANGAN yang akan anda keluarkan
  maka, ianya akan menjadi MAHAL tetapi cuba lihat dari sudut ELMU yang akan anda pelajari, ianya tidak ternilai dengan wang ringgit...

  HARAP MAKLOM:>  
 14. Diyla - Sat 22/Oct/2011 1:44am
  sekadar menitipkan realiti setelah anda mendapatkan JUZUK DIRI:>

  Sekarang waktunya Anda tahu mengapa orang lain boleh menghasilkan kekayaan
  yang puluhan kali lebih besar dari Anda. Dan Anda tahu itu tidak disebabkan kerana mereka lebih pintar atau bekerja 10x lebih keras, juga bukan kerana mereka beruntung.

  Banyak orang yang harus bekerja puluhan tahun, baru menyedari bahawa inilah sebenarnya jalan hidup yang sebenarnya.

  Bahkan tidak sedikit orang yang hingga akhir hayatnya masih saja tidak menjadi siapa-siapa, hidup dalam kesusahan dan perjuangan. Jangan lakukan kesalahan yang sama!
  jika Anda bersedia membuat perbezaan dalam hidup Anda untuk Anda dan keluarga,
  katakan cukup pada semua alasan-alasan membebani Anda,
  yang jelasnya, BERTINDAKLAH!  
 15. Diyla - Sat 22/Oct/2011 1:50am
  sahabat MC yang diyla kasehi dan dirahmati Allah Taala selalu...

  sila BACA dengan TELITI tulisan diyla
  NO. 5 seperti diatas dengan baik.

  ianya info yang lengkap. baca dengan niat untok memperbaiki taraf hidop diri kerana Ilahi, insyaAllah, pasti sahabat mudah memahami tiap baris perkataan yang diyla titipkan, alhamdulillah:>

  ayoh sahabat MC, BACALAH:>  
 16. Diyla - Wed 2/Nov/2011 11:08pm
  sajeskan pada ANDA yang SERIUS sahaja:>

  setelah RM150 berjaya dibuat,
  segera koL diyla, 013 279 7694

  dan setelah itu, tuliskan info slip bank tersebot bersama butiran diri ANDA
  melalui Pesanan FB paling bagos...

  TINDAKAN pantas ANDA itu memudah malah menyegerakan diyla bertindak seterusnya, insyaAllah:>

  sila BACA dengan
  TELITI+BAIK SANGKA, insyaAllah, pasti segala urusan berjalan lancar,
  hajat ANDA, diyla segera tunaikan, alhamdulillah.

  sila berikan masa 3-9hari setelah
  bayaran diterima untok ANDA terima
  JUZUK DIRI anda:>

  segala SOALAN tidak perlu dan segala SMS atau khidmat PESANAN RINGKAS
  TIDAK DIBALAS selepas ini.

  ad FB diyla dengan hati terbuka. insyaAllah, pasti jumpa, alhamdulillah:>

  AD FB diyla :
  diyla pakarpenjimatan elektrik i-power  
 17. Diyla - Thu 3/Nov/2011 1:54am
  sajes ANDA lafazkan bismillah dan mula add di carian FB ANDA dan taip begini.
  sebenarnya, asalkan ia berkaitan, jika beza pon, pasti jumpa. hindari banyak sangka apabila berurusan dengan diyla, insyaAllah, pasti mudah, amiin!

  ad FB : diyla pakar penjimatanelektrik i-power

  selamat maju jaya!

  ***tiap apa yang kita kerjakan, samada sengaja atau tidak. akibatnya tetap Allah titipkan. MAKA, berhati hatilah dan mohon Allah berikan panduan dan petunjok tepat dengan memulakan hidop ni dengan senyuman + baik sangka sepanjang zaman keranaNya, insyaALlah, pasti banyak perubahan luar biasa ANDA dapat rasai dan perolehi ilham dari Allah Taala. subhanallah!  
 18. Diyla - Sun 6/Nov/2011 4:55am
  Sempena Hari Raya Eidil-Adha, diyla ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha dan semoga segala ibadat korban atau penyerahan yg kita sampaikan kpdnya di dlm setiap aspek kehidupan kita adalah diterima serta dilimpahi barokah dan rahmatNya! Astaghfirullahal Azim! Ya Allah! Kau ampunilah segala dosa-dosa kami, dosa kedua ibu bapa kami, dosa adik beradik kami dan seluruh keturunan kami ke atas dan ke bawah serta Kau ampunilah seluruh umat Muhammad, Kau rahmatilah umat Muhammad, Kau peliharalah umat Muhamad, Kau berikanlah kami pimpinanMu, petunjukMu, sokonganMu, bantuanMu dan kasih sayangMu! Amin Amin Amin Ya Rabb!  
 19. Diyla - Thu 17/Nov/2011 12:43pm
  nak TANYA.

  sape antara ANDA. perlu diijazahkan dengan ELMU PENGASIHAN, MENGALEHKAN HUJAN,
  ELMU BACA ISI HATI ORG dan banyak lagi?

  jika ANDA sangat berminat, koL diyla untok buat bayaran.

  Tarikh: 11/12/2011

  Tempat: Gombak

  Masa: 8am-5pm

  Bayaran : RM185 seorang

  013 279 7694

  ***terbuka kepada ANDA yang SERIUS memerlukan sahaja. sebarang pertanyaan ditak dijawab:>

  Bank untok bayaran RM185= MaybankBerhad

  kol sebelom dan selepas bayaran berjaya dibuat. terima kaseh kawan!  
 20. Diyla - Sun 18/Nov/2012 2:35pm
  bagi info TERKINI diyla mulai 31oct2012:>

  FaceBook: Diyla Bekal ZeoVarn Perfume

  email: yfr_y@ymail.com

  no.kontek: 013 279 7694

  Mahar Juzuk Diri, bayaran ke CIMB:

  Noordalilawati / 05040003957201

  selepas BERJAYA BANK IN / TRANSFER RM150 kedalam akaon CIMB, sila kol terus atau sms info SLIP BANK bersama info DIRI LENGKAP anda
  ke 013 279 7694
  tindakan BIJAK anda dalam hal berkaitan amat diyla hargai dan ucapkan jutaan terima kaseh. alhamdulillah

  segala info berkaitan adalah lengkap. tiada penjelasan perlu dibuat. alhamdulillah:>

  selamat tahon baru hijrah 1434M  
Page 1   (Total 20 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Persatuan
Pakej Perniagaan
Konsultan Perniagaan

Agen Hartanah (4388)
Bengkel Basikal (99)
Bengkel Besi (446)
Bengkel Kereta (2039)
Bengkel Motosikal (337)
Bengkel Tayar (281)
Bisnes Air Mineral (522)
Bisnes Ais Krim (819)
Bisnes Aksesori Kereta (796)
Bisnes Broadband (1356)
Bisnes Burger (770)
Bisnes Cermin Mata (199)
Bisnes Cuci Kereta (1108)
Bisnes Cyber Cafe (548)
Bisnes Dobi (1997)
Bisnes Ebook (1358)
Bisnes Handphone (1625)
Bisnes Hari Raya (168)
Bisnes Hotel & Resort (819)
Bisnes Ice Blended (874)
Bisnes Jam Tangan (433)
Bisnes Jeruk (254)
Bisnes Kitar Semula (724)
Bisnes Komputer (2022)
Bisnes Kurier & Logistik (1045)
Bisnes Minuman (2361)
Bisnes Pasar Malam (2752)
Bisnes Pelancongan (828)
Bisnes Pengantin (1095)
Bisnes Perabot (1373)
Bisnes Prepaid & Reload (1381)
Bisnes Restoran (5672)
Bisnes Roti & Bakeri (948)
Bisnes Salun Rambut (565)
Bisnes Sarang Burung (286)
Bisnes Satay (589)
Bisnes Sms (189)
Bisnes Spa & Facial (1031)
Bisnes Steamboat (234)
Bisnes Stesen Minyak (186)
Bisnes Tablet Pc (477)
Bisnes Tradisional (1106)
Bisnes Untuk Dijual (5149)
Bisnes Waffle & Jagung (547)
Bisnes Western Food (565)
Dewasa 18sx (2536)
Diskusi Bisnes (2394)
Diskusi Tuntutan & Tribunal (954)
Expo Karnival Tapak Niaga (10041)
Forex Malaysia (3050)
Haiwan Peliharaan (707)
Haji & Umrah (627)
Hiasan Dalaman (984)
Hiasan Taman (386)
Hotel Resort Homestay (1484)
Iklan Terbuka (7495)
Iklan Tv Radio Media Massa (320)
Import & Eksport (484)
Ingin Berniaga (3343)
Insurans & Takaful (2386)
Insurans Roadtax Kereta (548)
Kedai Bunga (223)
Kedai Cenderahati & Kraf (2424)
Kedai Emas (608)
Kedai Fotostat & Cetakan (3264)
Kedai Hardware (676)
Kedai Ibu & Bayi (973)
Kedai Jahit (6202)
Kedai Kamera & Camcorder (430)
Kedai Runcit & Serbaneka (476)
Kedai Separuh & Ruang Niaga (2616)
Kedai Sewa (2341)
Kedai Vendor (680)
Kereta Baru (2277)
Kereta Terpakai (6665)
Kerja Diploma & Ijazah (9979)
Kerja Kemahiran (3621)
Kerja Kosong (23052)
Kerja Praktikal (5200)
Kerja Sales (4035)
Kerja Sambilan (10236)
Konsultan Peguam (360)
Konsultan Perniagaan (721)
Kontrak Swasta (494)
Kontrak Tender Kerajaan (598)
Kontraktor Balak & Kayu (637)
Kontraktor Jurutera (806)
Kontraktor Marin & Kapal Laut (312)
Kontraktor Minyak & Gas (866)
Kontraktor Pasir (771)
Kontraktor Pembinaan (3143)
Kontraktor Perlombongan (423)
Kursus & Seminar (3995)
Kursus Kecantikan (877)
Kursus Makanan (883)
Kursus Motivasi (431)
Ladang Getah Kelapa Sawit (2084)
Mencari Pelabur (5275)
Mesin Fotostat (463)
Mesin Freezer & Chiller (372)
Mesin Industri (686)
Mesin Jahit (551)
Mesin Proses Makanan (723)
Mesin Terminal Bayaran (309)
Motosikal Untuk Dijual (677)
Pakej Pelancongan (3516)
Pakej Perkahwinan (1454)
Pakej Perniagaan (1455)
Pasar Basah (2282)
Pekerja Asing (2024)
Pelaburan Saham Unit Trust (1339)
Pembantu Rumah Asing (3128)
Pembekal Barang Runcit (2179)
Pembekal Beras (256)
Pembekal Buah-buahan (771)
Pembekal Ikan Kering (535)
Pembekal Kelapa & Santan (952)
Pembekal Kerepek (1588)
Pembekal Keropok (663)
Pembekal Kicap & Sos (308)
Pembekal Kurma & Kismis (357)
Pembekal Madu (406)
Pembekal Mee & Bihun (194)
Pembekal Minyak Masak (473)
Pembekal Rempah & Perencah (961)
Pembekal Serunding (345)
Pembekal Telur (251)
Pemborong Aksesori Lelaki (208)
Pemborong Aksesori Wanita (1359)
Pemborong Batik & Sutera (466)
Pemborong Beg Galas (166)
Pemborong Beg Tangan (753)
Pemborong Bundle (1152)
Pemborong Cadar & Tilam (613)
Pemborong Karpet (306)
Pemborong Kasut & Sandal (957)
Pemborong Lampin (446)
Pemborong Mutiara (125)
Pemborong Pakaian Bayi (919)
Pemborong Pakaian Kanak2 (2102)
Pemborong Pakaian Lelaki (1387)
Pemborong Pakaian Plus Size (194)
Pemborong Pakaian Wanita (5586)
Pemborong Telekung & Songkok (709)
Pemborong Tshirt & Uniform (4365)
Pemborong Tuala (253)
Pemborong Tudung (3673)
Pembuat Papan Tanda Iklan (451)
Pembuat Plastik Kotak Botol (1183)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (627)
Pendaftaran Syarikat (856)
Pendaftaran Trademark (75)
Pengedar Alat Tulis (1105)
Pengedar Bahan Pencuci (971)
Pengedar Buku & Majalah (796)
Pengedar Contact Lens (340)
Pengedar Perfume (1946)
Pengedar Permainan Kanak2 (783)
Pengedar Produk Kecantikan (3710)
Pengedar Produk Kesihatan (4203)
Pengurus Majlis (827)
Penternak Arnab (74)
Penternak Ayam (1122)
Penternak Burung Puyuh (154)
Penternak Ikan (889)
Penternak Kambing (433)
Penternak Lembu (542)
Penternak Udang (320)
Peralatan Makmal & Hospital (366)
Peralatan Pejabat & Sekolah (1075)
Peralatan Sukan (730)
Perisian Komputer (896)
Perkakas Dapur (813)
Perkakas Elektrik (633)
Perkakas Rm2 & Gajet (1943)
Pinjaman AIM (222)
Pinjaman Hartanah (722)
Pinjaman Kad Kredit (530)
Pinjaman Kereta (867)
Pinjaman Peribadi (16484)
Pinjaman Perniagaan (2557)
Produk Dari China (710)
Produk Sejuk Beku (2043)
Program Consignment (2552)
Program Dropship (10649)
Pusat Bahasa (583)
Pusat Jagaan Bayi (3143)
Pusat Latihan (1015)
Pusat Memandu (184)
Pusat Mengaji Agama (1037)
Pusat Pendidikan Tinggi (782)
Pusat Rawatan (577)
Pusat Tadika & Taska (2499)
Pusat Tuisyen (2099)
Rancangan Perniagaan (751)
Rawatan Alternatif (505)
Rumah Sewa (6224)
Rumah Untuk Dijual (5536)
Servis Freelance (1978)
Servis Keselamatan (1063)
Servis Pembersihan (1595)
Servis Pengedaran Risalah (662)
Setiausaha Syarikat (942)
Sewa Bas & Van (898)
Sewa Jentera (108)
Sewa Kereta Teksi Limo (2972)
Sewa Lori (3901)
Sewa Pesawat & Helikopter (74)
Studio Filem & Videografi (431)
Studio Fotografi (1254)
Studio Grafik & 3D (2054)
Studio Lukisan (185)
Studio Model Penyanyi Pelakon (1270)
Studio Muzik (745)
Sukan Beladiri (166)
Sukan Berkumpulan (363)
Sukan Futsal (262)
Sukan Pancing (194)
Tanah Sewa (1035)
Tanah Untuk Dijual (7270)
Tempahan Biskut & Tart (2944)
Tempahan Hamper (238)
Tempahan Kanopi & Meja Kerusi (946)
Tempahan Katering (3245)
Tempahan Kek & Coklat (2708)
Tempahan Korban & Aqiqah (271)
Tempahan Kuih Muih (2433)
Tempahan Minuman & Dessert (702)
Tempahan Nasi Lemak (833)
Tempahan Roti (723)
Ubahsuai Pejabat (992)
Ubahsuai Rumah (2594)
Urut Tradisional (1541)
Usahawan Baja Pertanian (486)
Usahawan Benih & Nursery (649)
Usahawan Tani (1635)
Vending Machine (746)
Voucher & Tiket (359)
Web Design Malaysia (3220)
Web Media Sosial (1083)
Wiring Aircond Plumbing Repair (2781)