Membuka Agensi/Syarikat Pelancongan
Shahrizad - Tue 2/Feb/2010 4:40pm [Last Comment]
Salam sejahtera........sekiranya tuan/puan ada kemuskilan bagaiman nak membuka agensi pelancongan/kertas kerja dan prospek di dalam bidang pelancongan...bole lah hubungi saya.......

Niche: Bisnes Pelancongan
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Miss Ieza - Thu 29/Sep/2011 4:29am
    salam en. Shahrizad.
    Saya memang suka melancong dan sejak tahun lepas (2010) saya mula bercita-cita untuk membuka travel agency sendiri. tapi saya nak buat macam poto travel tu, travel & tour untuk umrah dan ziarah serta pelancongan domestik dan luar negara. berapa modal yang diperlukan dan macam mana nak mula?
    ieza2fyza@gmail.com  
  2. Shahrizad - Thu 29/Sep/2011 9:10am
    as salam puan saya dah email pada puan...terima kasih  
  3. Mohd Farhan - Thu 29/Sep/2011 2:06pm
    Salam 1Malaysia... En Shahrizad, saya Farhan dari Subang Jaya Selangor. Saya sedang dalam perancangan untuk menubuhkan satu syarikat "travel and tours". Beberapa persoalan timbul dan saya harap En Shahrizad dapat membantu.

    1)proses dan prosedur penubuhan syarikat
    2)proses dan prosedur bagi lesen perlancongan (inbound, outbound, ticketing)
    3)Penerangan mengenai modal berbayar dan fungsi
    4)Anggaran jumlah kos dari penubuhan syarikat hing mempunyai lesen berdaftar Kementerian perlancongan.

    Mohon bantuan dari tuan.

    jmfarha@ymail.com  
  4. Shahrizad - Fri 30/Sep/2011 12:27am
    saya dah email pada tuan  
  5. Ara 4 - Fri 30/Sep/2011 5:08pm
    assalammualaikum..sy ara dari semporna, sabah..saya berminat nak buka agensi pelancongan..tetapi sy tiada pengalaman dan tak tahu cara untuk memulakannya...mcm mna nak apply lesen..dan semua-semua yang berkaitan...boleh en. tolong beri maklumat untuk saya..bantuan en.shahrizad amat sy hargai...terima kasih! email:pu3.alya@yahoo.com  
  6. Shahrizad - Sat 1/Oct/2011 8:08pm
    as salam...saya dah email  
  7. Pauziah - Mon 3/Oct/2011 2:19pm
    Ummu Najiha,

    salam. Saya berminat utk buka biz agensi pelancongan umrah ziarah. Tiada pengalaman , modal pun kecil. Mohon dapat maklumat lanjut  
  8. Hbh - Wed 5/Oct/2011 2:51pm
    Salam En Shahrizad
    mohon dapat email info membuka agensi umrah & ziarah serta caranya jika tiada paid up capital RM200K. Berbyk t.kasih... Email salamshoppe@gmail.com  
  9. Din Backpacker - Sat 8/Oct/2011 3:44pm
    Salam En Shahrizad. Sy amat berminat menjalankan perniagaan travel & tour ni (domestic & international). Sy dah byk travel to across M'sia, most of Asia, US, many Europe countries etc samada atas urusan kerja/backpack. Jadi harap En Shahrizad dpt membantu on the followings:

    1)Proses dan prosedur penubuhan syarikat (incl kos)
    2)Proses dan prosedur bagi lesen perlancongan (inbound, outbound, ticketing)
    3)Penerangan mengenai modal berbayar, fungsi dan bagaimana jika modal xcukup RM200k.
    4)Anggaran jumlah kos dari penubuhan syarikat hingga mempunyai lesen berdaftar Kementerian perlancongan.
    5)Dealer2 hotel, hostel, transport etc jika mahu membuat pakej yg unik & menarik.

    Email: sallehuddin.affandi@gmail.com  
  10. Zard - Tue 11/Oct/2011 3:35pm
    Assalammualaikum,,,En Shahrizad..saya seperti yang lain2 amat berminat dalam bidang perlancongan ini. saya totally zero tiada apa2 pengalaman dalam apa2 perniagaan. saya perlukan bantuan en Shah jika dapat membantu guide saya bagaimana untuk bermula ,,apa perlu saya buat ,,minimum modal sekiranya saya ingin membuat agensi perlancongan. harap dapat membantu saya.
    terima kasih.
    polaris2508@yahoo.com  
  11. Shahrizad - Tue 11/Oct/2011 3:55pm
    as salam.....harap cek email....terima kasih  
  12. Abang Wan - Wed 12/Oct/2011 2:47pm
    Berminat gak. Minta email details ke
    nadzrab@gmail.com  
  13. Shahrizad - Fri 14/Oct/2011 3:48pm
    as salam buat semua kawan kawan....saya akan berada di Melaka pada 17 - 20 Oktiber ini dan sekiranya tuan tuan di kawasan sekitar mempunyai apa apa persoalan serta ada yang tak faham mengenai agensi pelancongan bole jumpa terus dengan saya ......teriam kasih  
  14. Faiz 65 - Sat 15/Oct/2011 11:56pm
    saya berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut.sila email kepada saya di bond_tribe@yahoo.co.uk  
  15. Shahrizad - Sun 16/Oct/2011 11:15am
    as salam...sila cek email ye.terima kasih  
  16. Padil 3 - Thu 20/Oct/2011 3:20pm
    slm tuan...sy ingin membuka perniagaan chalet...sy nk tny mcm mn cr yg terperinci utk menjalankan perniagaan tersebut..dari sudut lesen perniaagaan..smada enterprise ke sdn bhd.....lpas tu adakah sy kena daftar dgn tourisme?????ni email sy... espain_7@yahoo.com.my ....no phone 0133666768  
  17. Ikhwan Zack - Mon 24/Oct/2011 11:08pm
    As salam en shahrizad. Saya berminat utk memulakan perniagaan pelancongan cuma tak faham dari segi pendaftaran(termasuk kos) dan tak mempunyai paid up capital sebanyak 200k. Harap en shah dapat membantu.

    Email:ikhwanzack@gmail.com  
  18. Shahrizad - Tue 25/Oct/2011 9:13am
    as salam...tolong cek email...terima kasih.  
  19. Shahrizad - Sun 30/Oct/2011 11:47pm
    as salam dan selamat sejahtera buat semua...untuk makluman tuan/puan saya akan berada di Pulau Pinang pada 21-25 November ini.sekiranya tuan/puan berada di kawasan sana dan mempunyai masalah berkenaan agensi pelancongan bolelah berjumpa terus dengan saya dan insya'allah saya akan cuba membantu....terima kasih  
  20. Rumandang - Sat 5/Nov/2011 10:09am
    salam, boleh tak emailkan contoh kerta kerja untuk membuka syarikat travel and tours  
  21. Nor Zuraida 2 - Mon 7/Nov/2011 7:10pm
    sesiapa yg berminat utk membuka perniagaan kecil2lan spt kedai pakaian ataupun kedai makan boleh hubungi sy,,pn ieda 0193458474  
  22. Azlia Aziz - Wed 16/Nov/2011 11:38am
    as salam en shahrizad..sy berminat utk membukan syrikat pelancongan , pengalaman sy '0' dalam bidang ni.boleh email details tetang paper work, modal dan lain2 yang berkaitan pembukaan syrikat pelancongan . boleh email kepada sy azlia5052@yahoo.com.tq  
  23. Hartini Kassim - Fri 25/Nov/2011 3:40am
    Salam En. Shahrizad.
    Sy berminat utk membuka travel agensi di tempat sy, Sibu, Sarawak memandangkan bidang tersebut dikuasai oleh bangsa cina. Mohon En. Shahrizad emailkan details utk paperwork & apa2 yg brkaitan ke asni220896@yahoo.com.my

    Terima kasih.  
  24. Shahrizad - Sun 27/Nov/2011 12:11pm
    saya sudah emailkan  
  25. Norlia 6 - Mon 28/Nov/2011 10:41am
    Salam.sy berminat dgn bisnes ni.boleh email saya prosedur , modal minima yg diperlukan. E,ail sy lyaz77@yahoo.com. trima kasih.  
  26. Mokhai Trading - Tue 29/Nov/2011 12:35am
    Salam,

    Saya seorang supplier mesin dobi dan sekarang saya sangat berminat untuk menceburi bidang agensi pelancongan ini kerana prospeknya sangat besar dan demand tinggi. Saya harap en Shah dapat membantu do and donts dalam bidang ini, capital, risiko, loans, geran dan sebagainya kerana saya masih baru dalam bidang dan kosong dari segi pengalaman. Dengan adanya pengalaman dan khidmat nasihat encik dapat mengurangkan risiko yang bakal saya hadapi kelak. Saya selalu mendapat job travel dari private sector dan dari MATRADE tetapi biasenye saya akan pass benda ni pada kawan saya. Lama kelamaan saya rase adalah lebih baik saya fokus sendiri dalam bidang ini kerana regular customer sudah ada cuma nak run je tak tahu..
    Jutaan terima kasih kerana sudi menyumbangkan ilmu dalam bidang ini.

    sila email kepada mokhaitrading@gmail.com
    untuk segala info yang patut saya ketahui dalam bisnes ini.  
  27. Shahrizad - Tue 29/Nov/2011 9:43am
    As salam....sila cek email tuan/puan.....terima kasih  
  28. Wan Mohd Saifullah - Fri 2/Dec/2011 1:35am
    Assalamualaikum, Encik Shahrizad, saya wan dari Petaling Jaya, Selangor. Saya dalam perancangan untuk buat agensi perlancongan. Saya perlukan bantuan, saya harap Encik Shahrizad boleh membantu.

    Saya ingin mengetahui cara dan prosedur penubuhan syarikat serta lesen perlancongan.(termasuk ticketing)

    Jikalau boleh Encik Shahrizad juga menerangkan tentang modal berbayar dan fungsinya. Selain itu, bolehkah saya tahu berapa jumlah kos(agak-agak) bagi penubuhan syarikat sampai mendapat lesen berdaftar Kementerian perlancongan.

    Saya amat berharap Encik Shahrizad dapat membantu.

    axreus@gmail.com  
  29. Shahrizad - Mon 5/Dec/2011 8:27am
    as salam...saya dah email...terima kasih  
  30. Ctcatz - Mon 5/Dec/2011 4:13pm
    Salam En Shahrizad. Sy amat berminat menjalankan perniagaan perlancongan, tapi sy tak tau prosuder2 utk menubuhkan syarikat, garis panduan cara awal penubuhan dengan SSM sehingga la kertas kerja dgn TDC. Mintak jasa baik en. utk penerang :-

    1)Proses dan prosedur penubuhan syarikat
    2)Proses dan prosedur bagi lesen perlancongan (inbound, outbound, ticketing)
    3)Penerangan mengenai modal berbayar, fungsi dan bagaimana jika modal xcukup RM200k. (
    4)Anggaran jumlah kos dari penubuhan syarikat hingga mempunyai lesen berdaftar Kementerian perlancongan.
    5)Dealer2 hotel, hostel, transport etc jika mahu membuat pakej yg unik & menarik.

    Email: ctcatzajz@yahoo.com  
  31. Shahrizad - Tue 6/Dec/2011 11:00am
    saya dah email.  
  32. Insyirah 3 - Tue 6/Dec/2011 9:02pm
    saya berminat...tp saya '0' tentang cara2 penubuhan perniagaan ini...

    email: nurinsyirah89@gmail.com  
  33. KH Chan - Sun 11/Dec/2011 8:55pm
    Salam En Shahrizad. Sy amat berminat menjalankan perniagaan perlancongan, Mintak jasa baik en. utk penerang :-


    1)Proses dan prosedur bagi lesen perlancongan (inbound, outbound, ticketing)
    2)Anggaran jumlah kos dari penubuhan syarikat hingga mempunyai lesen berdaftar Kementerian perlancongan.
    3)Dealer2 hotel, hostel, transport etc jika mahu membuat pakej yg unik & menarik.
    4) Lesen utk transport ( bas )

    Email: ms.mediscience@gmail.com  
  34. Shahrizad - Mon 12/Dec/2011 12:02am
    sila cek email terima kasih  
  35. Annuar Hussain - Tue 13/Dec/2011 8:52pm
    Salam En Shahrizad.Sy juga berminat menjalankan perniagaan ini.Boleh tak email,prosedur dan kertas kerja bagi mendapat lesen pelancongan ini.Sepekara lagi jika kita mendaftar syarikat di Sarawak boleh kah kita beroperasi di Semanjung Malaysia.T. Kasih. email: annuar.hussain@yahoo.com  
  36. Shahrizad - Tue 13/Dec/2011 11:57pm
    sila cek email tuan...terima kasih  
  37. Surafly - Tue 20/Dec/2011 12:27am
    salam en shahrizad..saya berminat untuk membuka perniagaan pelancongan ini. tapi saya tiada pengalaman & tak tau macam mana nak tubuhkan @ daftar syarikat. boleh en tolong bagi saya panduan? saya dah penat kerja makan gaji nie.saya lihat bisnes nie ada potensi yang tinggi  
  38. Shahrizad - Tue 20/Dec/2011 9:37am
    bole kasi saya email you surafly  
  39. Huda 27 - Tue 20/Dec/2011 9:30pm
    Salam en shahrizad ... saya sangat berminat untuk membuka syarikat perlancongan .. tetapi saya memang tdk ada basic berkenaan travel or bukak syarikat perlancongan.. sy mengharapkan encik dpt membantu sy ... kalau boley sy teringin sgt nak memulakan perniagaan perlancongan ini dengan bekerja dahulu di syarikat travel....ingin menimba pengalaman dan tahu selok belok business ni... sy berharap sangat dapat tunjuk ajar dari pihak tuan. TQ email = hamidtuah@yahoo.com.my
    hp= 013-2037106  
  40. Surafly - Tue 20/Dec/2011 11:29pm
    ini email saya suraf_fly@yahoo.com  
  41. Shahrizad - Wed 21/Dec/2011 11:49am
    as salam...untuk makluman semua saya akan berada di Johor Bahru pada 23 - 27 Disember 2011...sekiranya tuan/puan berada di johor bahru dan mempunyai masalah mengenai memohon lesen agensi pelancongan bolehlah hubungi saya pada tarikh berikut .insya'allah bole terus berjumpa dengan saya nanti....sekian terima kasih.  
  42. Abg Keano - Wed 21/Dec/2011 4:00pm
    Assalamualaikum En. Shahrizad.
    Saya dlm proses nak start bisnes tahun dpn.
    Jika tak keberatan,boleh terangkan camne bisnes ni berjalan.
    Kalau boleh:
    1)proses dan prosedur penubuhan syarikat
    2)proses dan prosedur bagi lesen perlancongan (inbound, outbound, ticketing)
    3)Penerangan mengenai modal berbayar dan fungsi
    4)Anggaran jumlah kos dari penubuhan syarikat hing mempunyai lesen berdaftar Kementerian perlancongan.
    Harap kita dapat bekerjasama.Tq.
    amirohaizam@yahoo.com  
  43. Surafly - Thu 22/Dec/2011 9:26pm
    salam....macam mana saya nak berjumpe dengan en.shahrizad? saya berada di area j.b juga....  
  44. Shahrizad - Fri 23/Dec/2011 1:16am
    Bole hubungi saya di 0126197176....saya akan berada di skudai johor.....  
  45. Miz E - Sun 25/Dec/2011 1:34am
    salam en shahrizad, sy juga spt y lain, brmnat dlm bdg plncongan ni, tp sy mmg '0' dlm bdg ni, sy jga xde modal y mncukupi, hrap en dpt bntu sy, sy mhu thu aggran modal y dprlukn dn klau xckup ade cara lain x utk sy cpai cita2 sy ni, sy juga ingin thu detail cara2 memulakn bisnes ini.. tQvm
    email:miz_emanita@yahoo.com  
  46. Alno - Mon 26/Dec/2011 11:33am
    En shah, mohon maklumat lanjut berkenaan cara2 nak buka bisnes travel n tours.. email saya akualno@gmail.com  
  47. Akem 2 - Mon 26/Dec/2011 6:51pm
    Salam 1Malaysia... En Shahrizad, saya Farhan dari Subang Jaya Selangor. Saya sedang dalam perancangan untuk menubuhkan satu syarikat "travel and tours". Beberapa persoalan timbul dan saya harap En Shahrizad dapat membantu.

    1)proses dan prosedur penubuhan syarikat
    2)proses dan prosedur bagi lesen perlancongan (inbound, outbound, ticketing)
    3)Penerangan mengenai modal berbayar dan fungsi
    4)Anggaran jumlah kos dari penubuhan syarikat hing mempunyai lesen berdaftar Kementerian perlancongan.
    5) kalau untuk pakej umrah dan haji

    Mohon bantuan dari tuan.

    ini email saya.. masterdee_loc@yahoo.com  
  48. Aziba - Thu 29/Dec/2011 1:03am
    shahrizad, saya juga sedang mencari maklumat untuk membuka syarikat travel and tour ni..minta tolong email kat saya maklumat tersebut aziz@nurnilam.com  
  49. Ritzrin - Thu 29/Dec/2011 5:08am
    shahrizad,
    sy ni memang tak tahu apa2..tapi sangat2 la berminat..mintak tlg ajar dr A-Z. lg satu modal untuk bisnes ni memang besar..ada x cara2 nak start dr kecil2an dulu? lesen pun da mahal.

    kalau ade apa2 yg boleh dikongsi ini emel sy ritzrin@yahoo.com  
  50. Shahrizad - Thu 29/Dec/2011 2:48pm
    saya dah email pada tuan/tuan  
< Prev | Page 5 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 836 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2501)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1450)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1035)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1310)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1194)
Bisnes Hari Raya (51)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (269)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (480)
Bisnes Komputer (1418)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1378)
Bisnes Pasar Malam (1867)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (784)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3108)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3098)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (295)
Dewasa 18sx (1668)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (679)
Expo Karnival Tapak Niaga (6014)
Forex Malaysia (1753)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (672)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (951)
Iklan Tv Radio Media Massa (209)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2727)
Insurans Dan Takaful (1634)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (435)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2422)
Kedai Hardware (500)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3552)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1564)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4729)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4323)
Kerja Kemahiran (1808)
Kerja Kosong (10594)
Kerja Praktikal (1794)
Kerja Sales (2083)
Kerja Sambilan (5898)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1920)
Kontraktor Perlombongan (303)
Kursus Dan Seminar (2670)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1557)
Mencari Pelabur (3512)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (475)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2490)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (816)
Pasar Basah (1381)
Pekerja Asing (1148)
Pelaburan Saham Unit Trust (889)
Pembantu Rumah Asing (1759)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (453)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (596)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (252)
Pembekal Telur (127)
Pemborong Aksesori Lelaki (158)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (582)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1571)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (551)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3369)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2661)
Pembuat Papan Tanda Iklan (247)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (561)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (673)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (531)
Perisian Komputer (532)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (401)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (488)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9910)
Pinjaman Perniagaan (1743)
Produk Dari China (508)
Produk Sejuk Beku (1245)
Program Consignment (1927)
Program Dropship (6292)
Pusat Bahasa (333)
Pusat Jagaan Bayi (1391)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (116)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (494)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1184)
Pusat Tuisyen (997)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4015)
Rumah Untuk Dijual (3527)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (672)
Servis Pembersihan (755)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (519)
Sewa Kereta Teksi Limo (1667)
Sewa Lori (2374)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (998)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (673)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4541)
Tempahan Biskut Dan Tart (2082)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2003)
Tempahan Kek Dan Coklat (2070)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (173)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (732)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1022)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2207)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1237)