Membuat Slip Gaji/Payslip untuk Sesiapa yg Ingin Membuat Loan Peribadi/Perniagaan
Didie 5 - Wed 11/Jan/2012 10:44am [Last Comment]
Ingin buat loan?? Tp tiada slip gaji?? Jgn risau,kami menyediakan perkhidmatan membuat slip gaji!!

2 jenis payslip :-
-Computer print payslip(rm500)
-Carbon payslip (rm1000)

*Computer print payslip,adalh payslip yg di cetak menggunakan computer sahaja.. Kemungkinan lulus 60%,soft copy akan diberi untuk anda print dan cuba beberapa bank sehingga lulus.

*Carbon payslip ,adalh payslip yg di cetak menggunakan kertas dan pencetak khas(seperti payslip gov)... Kemungkinan lulus 99%!

Payslip akan menggunakan nama syarikat kami dan urusniaga adalah SULIT. Gaji bergantung kpd jumlah yg anda mahu pinjam. Kami juga yg akan menjawab panggilan pihak bank mengenai pinjaman anda.

selepas pembayaran dibuat,soft copy bg computer print payslip akan diemailkan kpd anda... Manakala bg carbon payslip,akan dipos ke kediaman anda... (siap dlm masa 2minggu)

KPD YG BERMINAT,BOLEHLAH EMAILKAN DETAIL2:-
*nama
*alamat
*no kp
*jumlah pinjaman yg ingin dibuat

Email kpd : gadget.lover86@gmail.com

Niche: Pinjaman Peribadi | Pinjaman Perniagaan
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Friday - Mon 16/Jan/2012 2:33am
    owhh...camtu leh tlg email kn dkt i cmne nk tahu lbih detail pasal nie..i nk wat loan la ngn easy rhb gk..nie email i.. mr_friday@rocketmail.com.. TQ :)  
  2. Afiq6490 - Mon 16/Jan/2012 11:45am
    email me apoca_lypes88@yahoo.com  
  3. Fadz 6 - Mon 16/Jan/2012 2:07pm
    tolong email kepada fadz8@hotmail.com.

    kalau slip epf you boleh buat ke?  
  4. Zaki 6 - Mon 16/Jan/2012 7:32pm
    Memang lama aku duk perhati, aku xpercaya dah, cuba tgk komen zila ngan eyesnia dah la mcm nk sama, sekutu dan profile org yg sama..hati-hati semua.

    Tgk profile eyesnia, baru je dibuat 15/1/2012, tetiba join for the comment..nmpk benar tipunya.

    Dan dalam emel saya pula, si didie ni balas pada masa yg agak sama si zila ni balas, nampak sgt org yg sama!

    So, jgn percaya la..mksud aku, jgn mudah dan cepat percaya..selidik dlu, menyesal kemudian xberguna.  
  5. Nurul Ashikin Binti Kamarudin - Mon 16/Jan/2012 8:52pm
    cik didie,leh emailkan details x?tq..  
  6. Batuapi8888 - Tue 17/Jan/2012 8:40am
    Aku dah check! Penipu si didie ni, sama jek dgn zila dan yg ada lagi kat bwh2 tu. Korng jgn terpedaya la.  
  7. Julfystore - Tue 17/Jan/2012 11:49am
    didie + zila, org yg sama kot. konon sucess la kan. jgn percaya kalo batuapi8888 kata diorg ni penipu!  
  8. Yanna 2 - Tue 17/Jan/2012 11:50am
    emailkan pada saya cloudy_simplygurl@yahoo.com.my tq  
  9. Didie 5 - Tue 17/Jan/2012 2:31pm
    Maaf atas kekeliruan yg dibuat oleh org2 yg cemburu dan hasad dengki... Biasalah,org melayu mne boleh tgk org melayu lain berjaya...
    Jika kita tgk profile zaki 6 dibuat pada hati jumaat,16/julai/10! Tp xberapa maju... Yg reply cuma dua org je...
    Pas2 kte tgk profile si batuapi8888,dibuat pada 17/01/12 pada pukul 8.36am... Kemudia dia terus cuba nk rosakkan nama baik kami...
    Kemudian pada hari yg sama,pd pukul 10.54am.. Tercipta la plak profile julfystore,dan kemudia terus komen bg meyakinkan kata2 si batuapi8888...sy xkata mereka org yg sama... Tp insafla... Jgn buat fitnah,lg2 pd kaum sendiri... Kalu bisnes sendiri xlaku,jgn dengki dgn kejayaan org... Tq..  
  10. Nora Azura 2 - Tue 17/Jan/2012 3:27pm
    salam nak tanya, kalau nak buat biz loan macamana pulak. tolong email aju751013@gmail.com  
  11. Didik - Tue 17/Jan/2012 5:43pm
    Nak buat payslip carbon tu... tapi takut, nanti dah bayar RM1000 last2 tertipu. Kalau bayar lepas siap payslip/lepas loan lulus boleh la, 5K sy boleh bagi.

    Boleh ?  
  12. Nurul Ashikin 5 - Tue 17/Jan/2012 10:36pm
    emailkan details utk sy...time kasih
    ashikinnordin@ymail.com  
  13. Zaki 6 - Wed 18/Jan/2012 12:48am
    alamat dan no tel pon xleh bagi, sape yg nk percaya bro?? cuba cakap.
    lagi satu, org nk bayar kemudian rm3000-5000 pon xnak ke? org buat tawaran tu tapi nak jugak 500-1000 tu..  
  14. Didie 5 - Wed 18/Jan/2012 2:04am
    Kesian tgk si zaki 6 ni... Kalau ye pun cita2 nk jd investor yg berjaya xtercapai,xpyh la nk burukkan bisness org lain... Kalau kte tgk semua coment dia kt iklan lain pun semuanya xbetul... Dia sorg je la yg betul... Ni la melayu yg xboleh pakai.. Teruskan la bro.. Malah nk lyn manusia yg mcm ni... Askum.  
  15. Dayang 24 - Wed 18/Jan/2012 3:23am
    Matlumat lanjut didie..surayasofia@yahoo.com.my  
  16. Hanny Hamid - Wed 18/Jan/2012 1:27pm
    pls email details hanny74@live.com  
  17. Hanny Hamid - Thu 19/Jan/2012 8:32am
    pls email full details hanny74@live.com  
  18. Julfystore - Thu 19/Jan/2012 2:48pm
    ops saya xkenal batuapi..huhu~ jgn salah phm~  
  19. Julfystore - Thu 19/Jan/2012 2:59pm
    cara ko pun salah bro, buat slip gaji palsu..xbaik owh. menipu  
  20. Azri 17 - Thu 19/Jan/2012 8:46pm
    didie...saya ingin tahu maklumat lanjut...

    azri.naim6745@gmail.com  
  21. Azri 17 - Thu 19/Jan/2012 9:00pm
    harap didie boleh emailkan detail kepada saya ye...

    azri.naim6745@gmail.com

    thanks...  
  22. Hafizz 7 - Thu 19/Jan/2012 11:17pm
    Hafizzbjeff@gmail.com .minta penjelasan detail  
  23. Batuapi8888 - Fri 20/Jan/2012 12:13am
    Kah! Kah! Kah! Takde masa la nak buat 2,3 profile semata2 nak yakinkan org lain. Kalo ko tak tipu ko bg la detail num phone spt yg org nak tu.

    Membuat dokumen palsu adalah satu kesalahan dan jenayah tau? Nak aku copy paste iklan ko ni dan forward ke pihak berkenaan ke?

    Aku takdak bisnes, cuma prihatin pada sahabat takut tertipu dlm terdesak.  
  24. Noor 82 - Fri 20/Jan/2012 3:58pm
    saya rasa didie tu x bagi no phone sebab nak jaga rahsia servis dia dan juga klien2 dia...

    bagi org yang ada masalah dengan slip gaji ni, servis ni amat membantu....

    bukan nak menipu...tapi ada majikan yang amik mudah hal slip gaji, macam majikan saya, slip gaji yang dia bagi tu, print biasa jer.
    kwsp pun x potong. alasan dia sebab saya kontrak...gaji saya RM2,800 sebulan.
    kalau ikut kelayakan nak buat pinjaman peribadi dah layak dah. tapi sebab doukumen x da...

    kalau didie ni nak menipu, biarlah Allah jer yang hukum dia, kalau dia jujur dengan customer dia, Alhamdulillah...

    Anyway, didie...saya tunggu yer...  
  25. Batuapi8888 - Fri 20/Jan/2012 4:49pm
    Dik. Ada byk bank boleh terima pay slip print je ke atau mcm mana, janji memang bekerja dan takde masalah ccris dan ctos.

    Aku dengar gak pasal ada ejen yg boleh kawtim buat payslip segala ni, malah ada yg sanggup menipu ke tahap konon2 org tu bekerja kat agensi sekian2 dan siap ada org dlm lagi yg jwb phone kalau pihak bank call. Perlu diingat, masalah akan datang tetap ada. Lagi byk penyakit timbul nanti.

    Apakata, pd yg ada kerja dan payslip, tak kira mcm mana payslip tu, usaha isi borang dan apply sendiri. Hantar semua bank, mana tahu rezeki kita. Jgn la buang duit byr upfront segala ni. Tapi kalau nak buat juga, ikut suka masig2 la kan....  
  26. Acothensem - Sat 21/Jan/2012 6:19am
    DETAIL
    acothensem@yahoo.com  
  27. Wali - Wed 25/Jan/2012 1:30pm
    kepada warga MC yg dah berjaya wat loan ngan service didie 5 silalah beri feedback .
    Jika perkara tu betul tak salahkan membantu yang memerlukan.
    Sharing is caring.  
  28. Noor 82 - Wed 25/Jan/2012 6:17pm
    saya dah berurusan dengan didie 5 ni. 16hb jan saya dah buat pembayaran RM 1000. kalau dah dapat payslip dari dorang ni, saya akan update  
  29. Mohd Muzzammil - Thu 26/Jan/2012 3:20pm
    pm me ASAP. nak buat loan bulan 2 dengan segera...MOHD MUZZAMMIL BIN ISMAIL mzml303@gmail.com 0103845871  
  30. Ala 2 - Thu 26/Jan/2012 10:35pm
    kalo guna tuk buat loan umah buleh kew eh?
    bank statement tu...  
  31. Hanny Hamid - Fri 27/Jan/2012 3:00pm
    hi didie..pls email details tks  
  32. Mamasyifa 2 - Mon 30/Jan/2012 4:10pm
    Noor82 Mcm mana? Dah dpt payslip ke?

    Kalau boleh semua kengkawan ahli majalah kerjasama la bagi feedback yg telus dan membantu rakan2 majalah yg lain.  
  33. Noor 82 - Tue 31/Jan/2012 9:29am
    Mamasyifa 2, belum lagi...nanti dah dapat, saya beritahu yer...  
  34. Puteri85 - Tue 31/Jan/2012 2:09pm
    berminat,emailkan detail plz..
    ctmuslihah_kl@yahoo.com  
  35. Mamasyifa 2 - Tue 31/Jan/2012 4:30pm
    Noor 82, ok. Kita nak tau gak.

    Btw, saya tengah usaha utk kemukakan masalah pekerja swasta, peniaga dan bekerja sendiri yg ada ctos dan ccris ni. Klau ada berita baik saya akan kongsi bersama.  
  36. Q 3 - Tue 31/Jan/2012 6:17pm
    Noor 82 dah lepas 2 minggu dari yang dijanji kan...bukan nak jatuhkan melayu sama melayu..tapi ayat mcm didie bg tulah yang aku kena tahun 2010...dalam internet juga..yang tu siap aku jumpa 3x...last2 hilang... konon boleh tolong dapatkan pinjaman SME bank..ayat punya manis...bila org komen tak baik sama dia mst dia kan kata "biasa la melayu dengki sama melayu'.. rm1500 lesap kawan2....sampai sekarang... kalau didie tu betul alhamdulillah..tapi dari segi ayat tu aku rasa org sama yang tipu aku dulu....tolong jangan terpedaya k...bank bukan bodoh nak kena tipu..bank juga bukan mudah nak bg loan...just berhati-hati  
  37. Noor 82 - Wed 1/Feb/2012 3:59am
    Q 3... saya tawakal jer...sebab mungkin saya terdesak...oleh kerana saya dah bayar...saya doakan je la supaya semuanya positif... dah lebih 2 minggu sebab saya order 2-3 hari sebelum raya cina...dorang pun cuti raya cina...

    tapi setakat ni, saya ngan didie 5 masih saling berhubung melalui email...terbaru, feedback dari didie 5 dia kata dokumen saya dah 70% siap...

    so saya tunggu je lah...  
  38. Mamasyifa 2 - Wed 1/Feb/2012 8:30am
    Sy terus terang, sy sendiri direct approach bank2, dan semua bg jwpn 2012 bank2 lagi ketat syarat atas arahan bnm. jadik adalah mustahil utk pihak yg ada ctos ccris dan seangkatan dgnnya utk dpt loan. gomen pun dorang tengok status juga.

    sy taknak kondem sesiapa, tapi atas sebab tu jugalah sy ikhtiar ke channel lain. harap usaha sy berhasil dan akan bg update kat semua rakan majalah.

    cuma saya minta, kalau ada cadangan yg boleh saya usulkan sekali masa berjumpa pihak berkenaan dlm masa terdekat ni, boleh emailkan ke mama_syifa11@yahoo.com  
  39. De Brilliant - Wed 1/Feb/2012 7:36pm
    Didie 5 kata untuk permulaan ni urusan hanya melalui emel sahaja,selepas pembayarn dan diproses barulah menggunakan telefon...adakah perkara tu benar Noor 82???  
  40. Noor 82 - Wed 1/Feb/2012 9:03pm
    erm...setakat ni x penah pakai telefon lagi...tapi tadi didie 5 update kat email kata dalam masa 3 hari siap la dokumen saya...

    nanti saya akan update  
  41. Wali - Thu 2/Feb/2012 12:19am
    nampaknya hanya Noor 82 sahaja yg beri feedback bagaimana ngan lain2 ada yg dh guna pakai service didie 5 ni ? Zila 42 apa cita senyap je ? loan you dh lulus ke guna service didie 5 ?  
  42. Noor 82 - Thu 2/Feb/2012 7:30am
    saya penah email ngan zila 42, katanya payslip tu dia dapat dari didie 5 pastu submit kat rhb easy...dan lulus...tak tau la kan...  
  43. Manawc - Thu 2/Feb/2012 10:15am
    zaman sekarang byk penipu dari pembetul... korang baca la komen2 kawan2 kita yg diatas dan yang pernah kene tipu (mengenai sistem ni).... mmg mcm x betul.... kalau dah terdesak segala cara akan keluar utk dpatkan duit.... (bukan nak mengena tapi menasihati).... elok dicegah dari terjebak....  
  44. Nak Duit - Thu 2/Feb/2012 12:17pm
    Noor 82 : saya dulu peNah buat full set doc;payslip carbon,epf,cnfm letter,bnk statement,EA form-bayar 800 je.paling cepat 24jam siap.xdela sampai berhari2@berminggu2...lgpun skrg ni pakai doc buat nak masuk loan ape pun susah.sbb bank skrg semua blh cek online.percayalah....kecuali loan yg dihantar tu mmg kawtim kuat dgn processing officer..PENGALAMAN MENGAJAR KITA,BELAJAR DR PENGALAMAN.....  
  45. De Brilliant - Thu 2/Feb/2012 1:38pm
    klau camtu,katakan lah pihak ni menipu,apa tindakan yang boleh kita ambik???...Walaupun ada yang belum lagi berurusan tapi biar perkara ni menjadi pengajaran pada kita semua...Noor 82,masa kamu bank in duit tempoh hari,apa penama akaun yang diberikan kepada kamu???  
  46. Ummie 7 - Fri 3/Feb/2012 10:27am
    HELLO Didie 5 !

    Where r u... ? menyorok ke....  
  47. Mustaqim 2 - Fri 3/Feb/2012 4:20pm
    Noor82 :mahal sebenarnya apa yg akak bayar tu...belum confirm lagi kita boleh dpt ke tak loan tu... baru2 ni saya baru lulus loan... Rm50k...dpt rate kerajaan 4.99% setahun... ada sorg hamba Allah ni tolong uruskan... saya bayar dkt dia RM250 untuk dokumen... saya tawakkal je waktu bg duit tu dkt dia...Tp alhamdulillah, rezeki tu ada dgn saya...saya berniaga sendiri dkt melaka... ada ctos dgn ccriss pulak... tapi kalau untuk slip gaji saja kena byr RM500,tu yg saya pelik tu...hati2...  
  48. De Brilliant - Fri 3/Feb/2012 4:45pm
    Mustaqim 2,ble kenalkan kepada saya hamba Allah tu???  
  49. Mustaqim 2 - Fri 3/Feb/2012 4:52pm
    saya pun tak pernah jumpa dia... kalau nak nombor contact dia saya ada la...nnti saya bg...saya minta kebenaran dia dulu...  
  50. De Brilliant - Fri 3/Feb/2012 5:00pm
    ok tq mustaqim 2,atau pun suru dia berhubung dengan saya melalui emel debrilliant@yahoo.com  
< Prev | Page 2 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 205 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2326)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1369)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (193)
Bisnes Air Mineral (341)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (629)
Bisnes Broadband (976)
Bisnes Burger (509)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (723)
Bisnes Cyber Cafe (414)
Bisnes Dobi (1260)
Bisnes Ebook (962)
Bisnes Handphone (1142)
Bisnes Hotel Dan Resort (489)
Bisnes Ice Blended (637)
Bisnes Jam Tangan (255)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1386)
Bisnes Kurier Dan Logistik (591)
Bisnes Minuman (1303)
Bisnes Pasar Malam (1731)
Bisnes Pelancongan (464)
Bisnes Perabot (743)
Bisnes Prepaid Dan Reload (969)
Bisnes Restoran (2923)
Bisnes Roti Dan Bakeri (640)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2881)
Bisnes Waffle Dan Jagung (348)
Bisnes Western Food (269)
Dewasa 18sx (1610)
Diskusi Bisnes (1799)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5464)
Forex Malaysia (1613)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (636)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (902)
Iklan Tv Radio Media Massa (191)
Import Dan Eksport (291)
Ingin Berniaga (2641)
Insurans Dan Takaful (1535)
Insurans Roadtax Kereta (303)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1851)
Kedai Emas (407)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2322)
Kedai Hardware (453)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3324)
Kedai Kamera Dan Camcorder (314)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (316)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1582)
Kedai Sewa (1503)
Kereta Baru (1390)
Kereta Terpakai (4450)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3878)
Kerja Kemahiran (1646)
Kerja Kosong (9594)
Kerja Praktikal (1580)
Kerja Sales (1855)
Kerja Sambilan (5400)
Konsultan Perniagaan (388)
Kontrak Swasta (246)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (436)
Kontraktor Jurutera (489)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (601)
Kontraktor Pasir (299)
Kontraktor Pembinaan (1802)
Kontraktor Perlombongan (285)
Kursus Dan Seminar (2561)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (617)
Kursus Motivasi (286)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1490)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (48)
Mencari Pelabur (3346)
Mesin Fotostat (316)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (442)
Mesin Jahit (326)
Mesin Proses Makanan (520)
Pakej Pelancongan (2360)
Pakej Perkahwinan (1130)
Pakej Perniagaan (780)
Pasar Basah (1278)
Pekerja Asing (1070)
Pelaburan Saham Unit Trust (840)
Pembantu Rumah Asing (1620)
Pembekal Barang Runcit (1478)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (418)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (555)
Pembekal Kerepek (961)
Pembekal Keropok (396)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (381)
Pembekal Rempah Dan Perencah (520)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (116)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1108)
Pemborong Batik Dan Sutera (329)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (381)
Pemborong Karpet (132)
Pemborong Kasut Dan Sandal (628)
Pemborong Lampin (277)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (713)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1465)
Pemborong Pakaian Lelaki (1029)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3836)
Pemborong Telekung Dan Songkok (516)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3204)
Pemborong Tuala (180)
Pemborong Tudung (2534)
Pembuat Papan Tanda Iklan (213)
Pembuat Plastik Kotak Botol (731)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (430)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (891)
Pengedar Bahan Pencuci (647)
Pengedar Buku Dan Majalah (541)
Pengedar Contact Lens (225)
Pengedar Perfume (1442)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2412)
Pengedar Produk Kesihatan (2772)
Pengurus Majlis (555)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (647)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (258)
Penternak Lembu (337)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (237)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (507)
Perisian Komputer (489)
Perkakas Dapur (544)
Perkakas Elektrik (362)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1374)
Pinjaman AIM (146)
Pinjaman Hartanah (468)
Pinjaman Kad Kredit (365)
Pinjaman Kereta (510)
Pinjaman Peribadi (9313)
Pinjaman Perniagaan (1629)
Produk Dari China (469)
Produk Sejuk Beku (1172)
Program Consignment (1789)
Program Dropship (5855)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1249)
Pusat Latihan (557)
Pusat Memandu (112)
Pusat Mengaji Agama (403)
Pusat Pendidikan Tinggi (471)
Pusat Rawatan (309)
Pusat Tadika Dan Taska (1087)
Pusat Tuisyen (939)
Rancangan Perniagaan (532)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3775)
Rumah Untuk Dijual (3345)
Servis Freelance (932)
Servis Keselamatan (620)
Servis Pembersihan (713)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (543)
Sewa Bas Dan Van (477)
Sewa Kereta Teksi Limo (1509)
Sewa Lori (2206)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (50)
Studio Filem Dan Videografi (211)
Studio Fotografi (800)
Studio Grafik Dan 3D (878)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (628)
Studio Muzik (398)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (208)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (568)
Tanah Untuk Dijual (4260)
Tempahan Biskut Dan Tart (1754)
Tempahan Hamper (168)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (600)
Tempahan Katering (1890)
Tempahan Kek Dan Coklat (1932)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (150)
Tempahan Kuih Muih (1563)
Tempahan Minuman Dan Dessert (399)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (316)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (583)
Ubahsuai Rumah (1510)
Urut Tradisional (710)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (354)
Usahawan Tani (953)
Vending Machine (311)
Voucher Dan Tiket (217)
Web Design Malaysia (2099)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1134)