Membuat Mesin utk Process/Pengeluaran/Pembuatan
Rol - Sun 24/Oct/2010 8:11pm [Last Comment]
Kami Aimeg Tech merupakan syarikat membuat mesin dan automation. Kepada yang memerlukan atau ingin mempunyai mesin untuk membantu process/pengeluaran/pembuatan sila hubungi kami di www.aimegtech.com

Niche: Mesin Proses Makanan | Mesin Industri
Kursus Borong Produk China Tanpa Perlu Melangkah ke China
18 Sep 2014 (Khamis) di DPMM Putrajaya

Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
24 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Shahkafe - Sun 24/Oct/2010 9:52pm
    boleh buat mesin cucuk sate x??? kalau ada tolong email kuntau4813@yahoo.com tlg bg harga sekali  
  2. Roslinda - Mon 25/Oct/2010 5:44pm
    mesin rempah kering boleh emailkan saya sebutharga lyndarauf@gmail.com  
  3. Rol - Wed 27/Oct/2010 12:49pm
    Salam En. ShahKafe

    Mengenai permintaan En. Shahkafe membuat Mesin Cucuk Satay, pihak
    syarikat kami akan membuat design mesin dan harga. Berikut adalah
    maklumat mengenai mesin cucuk satay;

    size panjang: 40cm-60cm
    size lebar:30cm-50cm
    material: stainless steel
    ( size bergantung kepada berapa cucuk yang Encik mahu)

    kapasiti untuk sekali process: 10-20 cucuk/ minit
    untuk size mesin 20 cucuk : 1 jam = 1000-1200 cucuk

    status mesin: fabrcate machine

    Kami akan menawarkan 3 package dan En ShahKafe boleh memilih yang mana
    sesuai dengan kapasiti dan produktiviti perniagaan Encik;
    package 1: Manual process
    package 2: Semiauto process
    package 3: Automation process

    Untuk keterangan lebih detail, pihak kami berharap boleh
    berjumpa/menghubungi Encik .

    p/s; Sila bagi no telefon Encik

    Sekian terima kasih,
    Nik Alfatah
    0162491479
    Manager Aimegtech  
  4. Afzazuliana Abd Jalil - Tue 2/Nov/2010 11:19am
    Rol: Kami sungguh tertarik dengan produk dan perkhidmatan syarikat tuan. Kami ingin menawarkan booth kepada sykt tuan bagi mempromosikan hasil produk esp mesin. Kami akan mengadakan event Robot Fair pd 4 & 5 Dis 2010 yang merupakan pameran peringkat antarabangsa. Berdasarkan kepada penerang ringkas syarikat tuan, kami rasa sykt tuan sgt sesuai untuk mempamerkan hasil ciptaan sykt kepada orang ramai dan juga para pelabur. Jika berminat sila hubungi saya, Pn Afza di talian 016-6602081. Boleh layari www.robofair.com  
  5. Zanaria - Fri 5/Nov/2010 10:54pm
    boleh buat mesin vacumm yang ada enjin macam mesin ptg rumput untuk menyedut sampah2 jalan, batu kecil dan lain-lain kira heavy duty punya tak? dah ada ke mesin seperti tu if dah ada mana boleh dapatkan kalau belum ada nak buat tempahan. Harap boleh hubungi saya seberapa segera di talian ana 0123376573 ye t.kasih  
  6. Zulkifly - Thu 11/Nov/2010 12:35pm
    boleh buat display steamer pau tak?berapa harganyer yg letak atas meja(kecil) dan boleh buat x mesin letak inti dlm pau?berapa harganyer dan berapa minit per biji?sila email saya atau tel saya...zul 012-7589015
    zulkifly21@yahoo.com  
  7. Taufiq 2 - Thu 11/Nov/2010 1:09pm
    ade buat mesin laksa beras tk?dan boleh bgtau kapasiti mesin tu...berapa lama boleh siap?...urgently needed
    emel kat sy taufiqhakimrosli@yahoo.com  
  8. Milleniumperfume - Sat 13/Nov/2010 11:40pm
    ada x mesin isi minyak wangi ?  
  9. Faiz 18 - Tue 16/Nov/2010 2:52am
    ada mesin tebar roti canai x?? kalo ade leh bagitau harga dan kapasitinya.. tq

    emel ke hufaz_hf@yahoo.com  
  10. Rol - Tue 16/Nov/2010 8:15am
    kepada encik Zulkifly,

    Display steamer pau banyak di pasaran dan untuk mesin letak inti dalam pau, kami boleh design melalui manual process atau automation. kami akan hubungi encik  
  11. Rol - Tue 16/Nov/2010 8:23am
    Kepada En Milleniumperfume,

    maksud encik isi minyak wangi dalam botol kecil ke? kalau melibatkan kapasiti yg besar, kami cadangkan buat machine fully automation, seperti machine di kilang. sila bagi no tel and email untuk perbincangan lebih lanjut.  
  12. Kay 9 - Mon 22/Nov/2010 3:30pm
    Saya berminat jika anda mempunyai machine membuat muruku bulat. Jika ada sila beri penerangan lanjut. Terima Kashih  
  13. Rol - Tue 23/Nov/2010 8:07am
    kepada En Kay 9, boleh bagi no tel @ email untuk perbincangan lebih lanjut. hubungi kami di www.aimegtech.com, nik@aimegtech.com, Nik Alfatah
    0162491479
    Manager Aimegtech
    atau nazrol@aimegtech.com  
  14. Faizah 15 - Tue 23/Nov/2010 7:46pm
    jika en.rol memerlukan perkhidmatan penghantaran atau packing sila hantar ke email saya (bzarbest.yahoo.com)  
  15. Noriah Abu Bakar - Wed 24/Nov/2010 11:11am
    Assalamualaikum..

    Ada buat cup sealing machine tak? Boleh saya dapatkan penerangan lanjut, anisanisah2002@yahoo.com. Terima kasih.  
  16. Zurin - Wed 24/Nov/2010 2:17pm
    assalamualaikum, kat mana bolh saya dapatkan mesin tekan sos macam di mcdonalds dan saya ingin membeli cup sealing machine utk ice blended
    xuerina@gmail.com
    019-3313669  
  17. Muzamir - Tue 30/Nov/2010 2:00am
    Salam, ingin bertanya berkaitan mesin:
    1) mesin penyagat serbaguna berbagai saiz untuk sagat sengkuang, timun dan carrot serta lain2; dan
    2) mesin membuat kulit popia basah
    sila hubungi saya, Muz : 017-8892526, lokasi Shah Alam.

    Terima kasih  
  18. Lin 16 - Thu 2/Dec/2010 2:18pm
    en.rol....sy sgt2 bermint dgn mesin cucuk sate tu tapi harga berapa ye.jgnla mahal sgt...sy peniaga kecil jek...  
  19. Rol - Fri 3/Dec/2010 2:31pm
    Kepada Lin 16,

    kami ada buka new topic Mesin Cucuk Satay di web Majalah ni jgk, disitu ada penerangan mengenai mesin ini, Harga RM 5000.00  
  20. Arn 2 - Tue 7/Dec/2010 7:11pm
    akom, ingin bertanya berkenaan mesin cetak baju secara manual dan auto. sila beri maklum balas sekiranya pihak syarikat encik berkemampuan untuk membuat mesin2 tersebut.  
  21. Egwnk - Sun 2/Jan/2011 1:01am
    saya nak cari mesin gulung popia mini.. kalau ada emel design dan sebut harga ke alamat egwnk@yahoo.com..  
  22. Kumbokarno - Sun 9/Jan/2011 1:03pm
    Mesin steamer untuk masak air soya ada buat tak? ataupun periuk double boiler  
  23. Dygku Nurul Jannah - Sun 16/Jan/2011 5:44pm
    jikalau saya ingin ke tempat anda utk melihat mesin pencucuk satey tersebut, boleh x? kerana saya ingin membelinya dan dibawa terus ke sarawak. sila bg alamat d email sy, dygkunuruljannah89@gmail.com
    details drpd anda, amatlah sy hargai.  
  24. Wardina - Tue 22/Feb/2011 4:29pm
    kalau mesin santan yang press tu berapa harganya?  
  25. Halal Dessert - Mon 7/Mar/2011 8:53pm
    salam,
    mesin yang seal cup tu mcm mana pula? yg manual cukup lah, janji vakum (kedap udara), terima kasih.
    halal.dessert@gmail.com  
  26. Zoolqarnine - Tue 8/Mar/2011 3:00pm
    mencari mesin hotdog grill..
    bleh nyatakn hrga skali
    bleh tau di mane tu..
    lau ade bleh email kt sy
    alohaguyz@yahoo.com
    tenkiu..  
  27. Fijoe 2 - Wed 6/Jul/2011 12:04am
    mesin pemerah santan ada tak secondhand??
    0194272611  
  28. Azlin Hashim - Tue 12/Jul/2011 9:56am
    Saya sedang mencari/ survey sebutharga yang berpatutan untuk mesin-mesin berikut:-

    a) mesin membuat kulit popiah;
    b) mesin meracik/ menyagat/ mencuci sengkuang, lobak, timun dsb.pelbagai saiz; dan
    c) mesin meletak inti dan mengulung popia

    sila hubungi saya, Azlin:
    noorazlin.hashim@moe.gov.my  
  29. Elwan 2 - Sat 1/Oct/2011 12:45am
    salam..saya wan.
    ada tak mesin potong ayam dan potong daging. brapa expected harga

    elwan.mus@gmail.com
    012-6199357  
  30. Mar - Mon 7/Nov/2011 8:11pm
    Sy nk mesin mi kuning fully automatik ada x. Emel sy detail klu ada ; jmlhabdullah@yahoo.com  
  31. Muhd Shah Alley Bin Muhamad Isa - Thu 23/Feb/2012 1:48am
    assalamualaikom,
    boleh tak buat mesin untuk menguji ketahanan minyak enjin...mesin 2 nama dia falex machine.

    klibang_9@yahoo.com  
  32. Abdul Hameed Mohammed - Thu 3/May/2012 5:29pm
    mesin boat 'bola roti canai".. divider?  
  33. Salmah Sarudin - Thu 31/May/2012 6:18pm
    Saya salmah ,sy ingin bertanya berkenaan mesin yg memproses dan membuat pau secara automatik.harap pihak en dpt mmbantu dalam pertanyan mengenai mesin dan harga skali.terima kasih
    0165098358  
  34. Hana 145 - Sat 30/Jun/2012 9:21am
    Saya Hana.. Sy nak tnya kalau ada mesin pemerah santan, new dan secondhand ?? Boleh berikan sy gmbr & harga serta contact detail di email sy hurtzalone@yahoo.com
    Terima Kasih..  
  35. Deamani - Sun 12/Aug/2012 3:55pm
    Bolehkah tuan membuat mesin untuk membuat coklat secara automatik dengan harga berpatutan sebab saya menjalankan perusahaan coklat homemade secara kecilan saja dan mempunyai modal terhad.  
  36. Shasha 42 - Mon 27/Aug/2012 5:19pm
    boleh buat mesin kedap udara sealer tak?
    kalau boleh....emailkan harga pada shaz_comey@yahoo.com.my  
  37. Mohd Rony Ilias - Sun 2/Sep/2012 9:53pm
    as salam saya seorang pembuat daging burger.. saya ingin encik rekakan mesin pembuat daging burger cara auto matik.berapa kos untuk membuat mesin tersebut ..  
  38. Mohd Izhar 3 - Mon 3/Sep/2012 10:19pm
    mesin buat laksa ada x?n brapa hrga?tlong emailkn kt mohdizhar_amran@yahoo.com
    pliz...urgent sgat2....  
  39. Hanjer - Tue 9/Oct/2012 3:06am
    Mesin buat daging burger ada tak?
    Email saya at noraznifah.hanjer@yahoo.com  
  40. Zienet7597 - Fri 12/Oct/2012 4:54pm
    saya memerlukan mesin untuk buat aiskrim goreng.. jika ada sebarang maklumat, emel ke zienet7597@yahoo.com / sms ke 0133357597  
  41. Mohd Razif Bin Tony - Sun 4/Aug/2013 12:55am
    salam,saya memerlukan mesin yg membolehkan tanah d isi d dlm plastik(plastik benih) dgn kadar yg segera...jika ada sbrg mklumat emel sya razifcr@yahoo.com...or whatsapp sya d 0198608703..tq  
  42. Muhd Ariff 2 - Mon 5/Aug/2013 5:56am
    assalamualaikum..saya memerlukan mesin memotong sengkuang.sengkuang besar berat lebih kurang 2.5kg,panjang sengkuang lebih kurang 7.5inci.lebar 5inci..saya nak potong menjadi sekeping2..sekeping kalau boleh panjang 5.5 inci, lebar 3inci..(saya peniaga sengkuang calit)jika dapat bantu sila hubungi saya di
    013-6699233..tq  
  43. Mohd Fauzi 47 - Sat 12/Oct/2013 5:37pm
    As Salam..ada tak buat mesin untuk membuat serunding??? kalo ada boleh email harga ker fauzizahs5@gmail.com  
  44. Shahirmdisa - Sat 26/Oct/2013 4:16pm
    saya memerlukan sebuah pam penyedut kuah rojak..nak pindahkan kuahh rojak dari periuk ke bekas pengisi dlm botol..email shahir_8085@yahoo.com
    Tel:0175658384  
  45. Rj United - Mon 6/Jan/2014 10:46pm
    berapa harga mesin demo falex utk tester minyak m oil bro??  
  46. Samjan 2 - Wed 11/Jun/2014 12:03am
    Aslmkm. Sy perlukn mesin pemotong popia jadi segitiga tuk wat kerepek.. 0197316955  
  47. Shaik Mohd Najuib - Sun 29/Jun/2014 6:20pm
    Assalamualaikum, harap tuan dapat mencipta mesin membuat songkok. Sekiranya boleh, sila hubungi saya segera, tk.. smnajuib@yahoo.com  
Page 1   (Total 47 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2669)
Bengkel Basikal (72)
Bengkel Besi (204)
Bengkel Kereta (1470)
Bengkel Motosikal (245)
Bengkel Tayar (211)
Bisnes Air Mineral (361)
Bisnes Ais Krim (494)
Bisnes Aksesori Kereta (646)
Bisnes Broadband (1090)
Bisnes Burger (540)
Bisnes Cermin Mata (158)
Bisnes Cuci Kereta (792)
Bisnes Cyber Cafe (446)
Bisnes Dobi (1344)
Bisnes Ebook (1037)
Bisnes Handphone (1241)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (551)
Bisnes Ice Blended (689)
Bisnes Jam Tangan (285)
Bisnes Jeruk (162)
Bisnes Kitar Semula (490)
Bisnes Komputer (1470)
Bisnes Kurier Dan Logistik (659)
Bisnes Minuman (1433)
Bisnes Pasar Malam (1940)
Bisnes Pelancongan (535)
Bisnes Perabot (835)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1092)
Bisnes Restoran (3272)
Bisnes Roti Dan Bakeri (698)
Bisnes Salun Rambut (357)
Bisnes Sarang Burung (254)
Bisnes Satay (376)
Bisnes Sms (160)
Bisnes Spa Dan Facial (641)
Bisnes Steamboat (195)
Bisnes Tablet Pc (439)
Bisnes Tradisional (811)
Bisnes Untuk Dijual (3260)
Bisnes Waffle Dan Jagung (377)
Bisnes Western Food (316)
Dewasa 18sx (1746)
Diskusi Bisnes (1934)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (711)
Expo Karnival Tapak Niaga (6338)
Forex Malaysia (1836)
Haiwan Peliharaan (460)
Haji Dan Umrah (463)
Hiasan Dalaman (702)
Hiasan Taman (238)
Hotel Resort Homestay (992)
Iklan Tv Radio Media Massa (219)
Import Dan Eksport (323)
Ingin Berniaga (2797)
Insurans Dan Takaful (1693)
Insurans Roadtax Kereta (332)
Kedai Bunga (188)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1967)
Kedai Emas (443)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2499)
Kedai Hardware (424)
Kedai Ibu Dan Bayi (685)
Kedai Jahit (3744)
Kedai Kamera Dan Camcorder (339)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (335)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1800)
Kedai Sewa (1611)
Kereta Baru (1585)
Kereta Terpakai (4926)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4648)
Kerja Kemahiran (1916)
Kerja Kosong (11452)
Kerja Praktikal (1993)
Kerja Sales (2220)
Kerja Sambilan (6203)
Konsultan Perniagaan (444)
Kontrak Swasta (288)
Kontrak Tender Kerajaan (451)
Kontraktor Balak Dan Kayu (471)
Kontraktor Jurutera (551)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (223)
Kontraktor Minyak Dan Gas (671)
Kontraktor Pasir (380)
Kontraktor Pembinaan (2018)
Kontraktor Perlombongan (316)
Kursus Dan Seminar (2773)
Kursus Kecantikan (678)
Kursus Makanan (655)
Kursus Motivasi (318)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1606)
Mencari Pelabur (3637)
Mesin Fotostat (349)
Mesin Freezer Dan Chiller (259)
Mesin Industri (502)
Mesin Jahit (369)
Mesin Proses Makanan (553)
Pakej Pelancongan (2575)
Pakej Perkahwinan (1191)
Pakej Perniagaan (873)
Pasar Basah (1435)
Pekerja Asing (1213)
Pelaburan Saham Unit Trust (928)
Pembantu Rumah Asing (1834)
Pembekal Barang Runcit (1564)
Pembekal Beras (105)
Pembekal Buah-buahan (477)
Pembekal Ikan Kering (382)
Pembekal Kelapa Dan Santan (637)
Pembekal Kerepek (1090)
Pembekal Keropok (437)
Pembekal Kicap Dan Sos (218)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (236)
Pembekal Mee Dan Bihun (123)
Pembekal Minyak Masak (413)
Pembekal Rempah Dan Perencah (585)
Pembekal Serunding (258)
Pembekal Telur (138)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1179)
Pemborong Batik Dan Sutera (351)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (595)
Pemborong Bundle (852)
Pemborong Cadar Dan Tilam (438)
Pemborong Karpet (157)
Pemborong Kasut Dan Sandal (686)
Pemborong Lampin (291)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (764)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1629)
Pemborong Pakaian Lelaki (1116)
Pemborong Pakaian Plus Size (142)
Pemborong Pakaian Wanita (4154)
Pemborong Telekung Dan Songkok (563)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3491)
Pemborong Tuala (196)
Pemborong Tudung (2751)
Pembuat Papan Tanda Iklan (269)
Pembuat Plastik Kotak Botol (790)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (475)
Pendaftaran Syarikat (485)
Pendaftaran Trademark (34)
Pengedar Alat Tulis (944)
Pengedar Bahan Pencuci (705)
Pengedar Buku Dan Majalah (577)
Pengedar Contact Lens (238)
Pengedar Perfume (1527)
Pengedar Permainan Kanak2 (591)
Pengedar Produk Kecantikan (2594)
Pengedar Produk Kesihatan (2960)
Pengurus Majlis (590)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (715)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (688)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (386)
Penternak Udang (193)
Peralatan Makmal Dan Hospital (258)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (701)
Peralatan Sukan (543)
Perisian Komputer (563)
Perkakas Dapur (613)
Perkakas Elektrik (423)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1509)
Pinjaman AIM (165)
Pinjaman Hartanah (508)
Pinjaman Kad Kredit (386)
Pinjaman Kereta (589)
Pinjaman Peribadi (10433)
Pinjaman Perniagaan (1808)
Produk Dari China (533)
Produk Sejuk Beku (1296)
Program Consignment (1990)
Program Dropship (6617)
Pusat Bahasa (350)
Pusat Jagaan Bayi (1514)
Pusat Latihan (641)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (510)
Pusat Pendidikan Tinggi (517)
Pusat Rawatan (357)
Pusat Tadika Dan Taska (1273)
Pusat Tuisyen (1050)
Rancangan Perniagaan (587)
Rawatan Alternatif (288)
Rumah Sewa (4200)
Rumah Untuk Dijual (3683)
Servis Freelance (1091)
Servis Keselamatan (710)
Servis Pembersihan (804)
Servis Pengedaran Risalah (453)
Setiausaha Syarikat (600)
Sewa Bas Dan Van (566)
Sewa Kereta Teksi Limo (1792)
Sewa Lori (2528)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (245)
Studio Fotografi (887)
Studio Grafik Dan 3D (1072)
Studio Lukisan (126)
Studio Model Penyanyi Pelakon (710)
Studio Muzik (464)
Sukan Beladiri (115)
Sukan Berkumpulan (228)
Sukan Futsal (227)
Sukan Pancing (142)
Tanah Sewa (630)
Tanah Untuk Dijual (4766)
Tempahan Biskut Dan Tart (2125)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (658)
Tempahan Katering (2110)
Tempahan Kek Dan Coklat (2124)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1731)
Tempahan Minuman Dan Dessert (456)
Tempahan Nasi Lemak (512)
Tempahan Roti (352)
Terminal Bayaran (184)
Ubahsuai Pejabat (629)
Ubahsuai Rumah (1665)
Urut Tradisional (781)
Usahawan Baja Pertanian (370)
Usahawan Benih Dan Nursery (395)
Usahawan Tani (1083)
Vending Machine (359)
Voucher Dan Tiket (244)
Web Design Malaysia (2292)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1328)