Membeli Perabot & Barangan Elektrik Terpakai
Asrul 4 - Thu 3/Mar/2011 1:27am [Last Comment]
salam.. saya mover area lembah kelang
mencari barang2 terpakai.. contoh perabot n barangan elektrik.. call or sms me asrul 019 2397630

Niche: Barangan Terpakai | Bisnes Kitar Semula | Bisnes Perabot
Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus GST untuk Usahawan
17 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Zuraida 2 - Thu 3/Mar/2011 7:34pm
    kalau barang letrik yang cact sikit sana sini nak ke?  
  2. Kidsshop - Fri 4/Mar/2011 4:34pm
    Kalau used sofa n dining table En.Asrul ambik ke?? saya di shah alam  
  3. Anita 7 - Fri 4/Mar/2011 8:32pm
    ada tak barang elektrik untuk kegunaan dapur cafe (stainless steel). Jika ada sila email gambar dan harga ke aznitaabidin@yahoo.com  
  4. Sabri A Mohd - Sun 6/Mar/2011 10:46am
    Salam semua peminat Majalah.com.Sy ada satu unit katil tingkat besi utk anak-anak jenama 3V,tempat tidur di atas,meja tulis dan rek buku di bawah utk di jual sbb anak dah sek.men.Loc.Bt.4,Jln Klg Lama KL.hp 010-3391958 tq  
  5. Asrul 4 - Sun 6/Mar/2011 3:23pm
    klu kena ngan harga saya amik..
    sebab sya bukan nak guna.. saya jual balik barang2.. blh dtg kedai saya tgk barang  
  6. Zam 60 - Wed 9/Mar/2011 5:45am
    Sy nak jual kerusi dan meja cybercafe. Ada 7 meja dan 15 kerusi dan 1 meja kaunter. Lokasi kat ampang. Nak jual murah2 je.

    Nak jual murah2 je.. kalau berminat bole email sy kat telor.goyang@gmail.com. Nanti sy antar gambar barang2.  
  7. Asrul 4 - Wed 9/Mar/2011 6:41pm
    email kat saya..
    Ibrahim_din83@yhoo.com  
  8. Rijal 3 - Tue 12/Apr/2011 10:22pm
    blh emailkan alamat kedai sy nak tengok barang2. arijalbiz@yahoo.com  
  9. Zuriati - Sat 16/Apr/2011 7:10pm
    saya ada kabinet dapur, sofa dan cd player...dan jugak motor kapcai yamaha..dh xnak pakai...kalu u nak amik cmne?? sms 0123200451 atie  
  10. Asrul 4 - Mon 18/Apr/2011 12:25pm
    no 7a,taman langat ceria, batu 10 jalan hulu langat, selangor  
  11. Puspa 3 - Sat 7/May/2011 2:35pm
    ada sofa,radio tv brp harganya  
  12. Asrul 4 - Sun 8/May/2011 6:55pm
    area maner2 puspa  
  13. Liza Izan - Wed 11/May/2011 1:49pm
    Saya ada typewriter, fax machine and tv toshiba 14 inci masih boleh digunakan dan berkeadaan baik. En Asrul boleh ambik ke? Area Setapak  
  14. Amalina 11 - Fri 13/May/2011 1:32pm
    Saya ada peti sejuk toshiba GR-S180N, Muslim pakai. Area shah alam. Boleh ke En Asrul? kalau boleh sy nak jual sebelum 20 Mei ni.  
  15. Linda 88 - Sat 14/May/2011 4:31pm
    ada set bilik tidur lengkap dgn tilam sekali queen size. area bt.10 cheras.boleh dtg ambil ke?  
  16. Razlan 8 - Tue 17/May/2011 12:01pm
    Saya ada tv projection Samsung 42" dan mesin basuh National fully automatic..Area Shah Alam  
  17. Asrul 4 - Mon 23/May/2011 11:31am
    amalina.. ader lg ker peti ais nyer..
    linda.. ader lg ker set bilik tidur nyer
    razlan.. tv projection samsung di kedai sayer ader bnyk lg.. mesin basuh ader lg x?
    sms me 019 2397630  
  18. Barie - Fri 10/Jun/2011 3:58pm
    osim massage chair ambek tak?  
  19. Asmida 3 - Mon 20/Jun/2011 9:55pm
    saya ada peti ais 1 pintu...masih elok...ambik tak?area shah alam...email sy asznor@yahoo.com  
  20. Asrul 4 - Tue 21/Jun/2011 3:10pm
    nak jual baper asmida3
    leh emailkan gambar nyer x? ibrahim_din83@yahoo.com  
  21. Mohd Khudzairi Bin Idris - Fri 22/Jul/2011 8:54pm
    Saya ada beberapa kerusi pejabat yang nak dijual. Saya nak tutup cyber cafe. Termasuk beberapa buah meja sekali. Masih elok digunakan lagi. Boleh diterima lagi?  
  22. Asrul 4 - Sat 23/Jul/2011 10:03am
    area maner2 bro.  
  23. Farisd - Sun 14/Aug/2011 2:39pm
    salam..saya nak jual perabot mewah..set sofa dan set meja makan sekali...saye juga nak jual stall steel ade 3 buah..tak pernah pakai lagi..dengan peti ais untuk berniaga 2 pintu..serta almari pakaian..nak pindah rumah..boleh call saya atau sms 0173277718..barang barang letrik dan perabot untuk restoran pun saya nak jual..  
  24. Nabilika - Tue 23/Aug/2011 3:08pm
    i ada sofa, hi-fi nk amik tak, area puncak alam  
  25. Asrul 4 - Tue 23/Aug/2011 5:44pm
    area maner 2 farisd.nak jual baper harga..  
  26. Lieza Daud - Thu 25/Aug/2011 2:38pm
    salam... sy ade 1 peti ais jenama acson dan mesin basuh LG 5.5kg utk dijual secepat mungkin.. ade sesape yg berminat..?? sila hubungi sy 016-2614692.. tq  
  27. Juliana Kadir - Tue 6/Sep/2011 10:45am
    salam en asrul..saye nak let go sofa 3+2+1 area putrajaya sebab dah beli sofa baru..xkisah bape rm pun en asrul nak amik..sms saye 012-9784880  
  28. Shamsul 44 - Thu 8/Sep/2011 3:19am
    assalam,...saya ada beberapa brg yg ingin dijual...
    -almari dapur,
    -2 almari baju,
    -kabinet tv,
    -sofa ( tak berapa elok dah ),
    -peti ais 1 pintu,
    -2 meja sisi katil,
    -rak buku,
    -meja make up,
    -dan ada lagi yg sy tak reti nak tulis....harga bleh kaw tim...

    - area sg besi...
    -apa2 email sy, rioss77@gmail.com

    TQVM  
  29. Aifa - Sat 8/Oct/2011 7:59pm
    salam,sy nk pindah bulan depan n nk let go several things :
    1.set bilik tidur
    2.sofa
    3.meja makan
    dan beberapa lg benda..

    sy di balakong,berdekatan dengan JJ Cheras selatan..kol sy kalo berminat k,tq
    azizul 017-5347321  
  30. Latifah 5 - Sun 9/Oct/2011 12:19am
    Saya nak jual peti ais satu pintu jenama Sharp, juga kabinet kayu berukuran 175cmx79cmx29.5cm (4 tier dan ada 8 ruang), baru 2 tahun guna.. Dan dapur 1 stove.  
  31. Fatihah 12 - Wed 12/Oct/2011 10:42pm
    salam...sy nak jual meja komputer, meja belajar,almari bju dgn drawer bju..2 buah kerusi...area di shah alam sek 7....  
  32. Ayie 36 - Wed 26/Oct/2011 3:45am
    2nd tapi berkualiti
    -SET BILIK TIDUR, WARNA PUTIH
    -RAK TV, WARNA HITAM
    -TILAM SPRING
    -ALMARI BAJU, WARNA PUTIH
    AREA PUNCAK ALAM
    ayie1zura@gmail.com or SMS 012-2459325 AYIE  
  33. Iela 7 - Mon 31/Oct/2011 2:56pm
    salam...sy nak jual meja makan 8 kerusi dan sofa 3+2+1+coffee table...sape berminat bleh email pd sy dn sy bleh emailkan gambar..  
  34. Yana 101 - Tue 1/Nov/2011 11:37am
    at putrajaya.. utk dijual...set home theater system jenama samsung, complete tip top. 2 item je yg diguna yg lain blum guna. baru 7 bln pakai. jika brminat boleh sms saya yana: 0123487822 atau emel noordiana2628@gmail.com  
  35. Asrul 4 - Thu 10/Nov/2011 2:27pm
    ok..tq sumer  
  36. Hanie 18 - Wed 16/Nov/2011 2:28pm
    saya ada tv,peti sejuk,meja study utk dijual.brg2 lain mungkin akan ditambah juga.boleh terima x?saya di shah alam  
  37. Asrul 4 - Thu 17/Nov/2011 1:22pm
    hanie,barang2 ok lg ker.cantik ker  
  38. Annur 5 - Sat 26/Nov/2011 6:32pm
    saya ingin menjual barangan dapur induction Hologen Cooker roset .masih baru..nak tak  
  39. Yusdi - Sun 27/Nov/2011 10:52pm
    salam bro,sy nak jual sofa 3+2+1, kabinet tv dan meja mkn 6 sit..area bandar baru bangi  
  40. Fatim 2 - Mon 5/Dec/2011 1:15pm
    assalam, saya nk jual set sofa 3+2+1, masih elok, warna pun belum pudar..area semenyih.  
  41. Nohinra - Mon 19/Dec/2011 1:35pm
    saya ada satu peti ais satu pintu jenama toshiba, 3 tahun dah guna, masih elok dan tak pernah rosak. Tujuan jual, nak beli peti ais baru 2 pintu. Berminat Pm at nohinra@yahoo.com  
  42. Lin 87 - Wed 21/Dec/2011 10:01pm
    hi, saya ada satu keyboard CTK 700 CASIO, beli beberapa bulan dah tapi jarang sangat pakai. En Asrul boleh ambil tak?  
  43. Asrul 4 - Sat 24/Dec/2011 7:34pm
    lin 87 sayer xamik nohinra area maner  
  44. Norliza 3 - Mon 26/Dec/2011 2:49am
    salam,en Asrul saya nak pindah hujung bulan ni so saya nak letgo
    -sofa 3+2+1,
    -set bilik tidur,
    -set meja makan utk 6 org...
    -peti ais satu pintu toshiba....
    berminat sms/call saya 019/7846345...  
  45. Mrs Jerry - Thu 29/Dec/2011 1:38pm
    Salam encik asrul sy ada dpt tender lupuskan tilam & katil asrama ATDI, Kg Pandan, katil yg elok husband sy nak jual, tp yg rosak husband sy nak letgo kat kilang scrap jer tp tilam tu kami nak jual ada dlm lebih kurang 20 keping sbb yg lain dah ada org beli

    klu berminat blh call 019 2043098 mohd noor  
  46. Amir 176 - Fri 30/Dec/2011 9:26pm
    Salam En. Asrul,Saya di apartment Jalan Klang Lama, nak let go perabot iaitu Rak kayu TV, cabinet English Style utk letak barang/hiasan, cermin panjang warna putih, dan rak letak buku2 hiasan yang semuanya baru 6 bulan dibeli.kitaorg nak pindah so nak kurangkan kos pindah lori.pls give me your email for me to send the pictures. :)  
  47. Razak Salim - Mon 2/Jan/2012 12:09am
    Salam Asrul. Saya ada almari kabinet dapur lama, empat pintu di bawah dan satu laci . Keadaan: satu pintu dah tercabut engsel dan terdapat mark hitam pada bahagian atas. Saya di area setapak, MRR2 hampir ke tol gombak Karak Highway. Harga terpulang kepada En Asrul. Terima kasih  
  48. Mr 3 - Sat 14/Jan/2012 1:14pm
    sy nak jual coffee machine yg baru guna 4 bln jika berminat sila email mduna02@yahoo.com dgn segera.  
  49. Syam287 - Tue 17/Jan/2012 2:47pm
    aya nak jual kerusi kayu jati 1set
    condition cantek
    kalo berminat sila email syamsulambia@rocketmail.com dgn segera
    untuk melihat gambar atau ape2 pertanyaan  
  50. Fiq 34 - Sun 29/Jan/2012 5:39am
    salam en.asrul... sy ada nk menjual rice cooker besar untuk 20-30 makan... baru lagi dalam kotak.... email sy kalu berminat whosyakaka@gmail.com  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 211 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2584)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Kereta (1471)
Bengkel Motosikal (238)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (477)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1065)
Bisnes Burger (531)
Bisnes Cermin Mata (153)
Bisnes Cuci Kereta (785)
Bisnes Cyber Cafe (436)
Bisnes Dobi (1329)
Bisnes Ebook (1019)
Bisnes Handphone (1214)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (546)
Bisnes Ice Blended (678)
Bisnes Jam Tangan (274)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1439)
Bisnes Kurier Dan Logistik (644)
Bisnes Minuman (1406)
Bisnes Pasar Malam (1899)
Bisnes Pelancongan (513)
Bisnes Perabot (813)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1049)
Bisnes Restoran (3187)
Bisnes Roti Dan Bakeri (686)
Bisnes Salun Rambut (344)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (365)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (626)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (438)
Bisnes Tradisional (800)
Bisnes Untuk Dijual (3181)
Bisnes Waffle Dan Jagung (368)
Bisnes Western Food (311)
Dewasa 18sx (1696)
Diskusi Bisnes (1901)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (693)
Expo Karnival Tapak Niaga (6146)
Forex Malaysia (1799)
Haiwan Peliharaan (437)
Haji Dan Umrah (455)
Hiasan Dalaman (694)
Hiasan Taman (236)
Hotel Resort Homestay (976)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (313)
Ingin Berniaga (2763)
Insurans Dan Takaful (1654)
Insurans Roadtax Kereta (321)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1936)
Kedai Emas (438)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2457)
Kedai Hardware (511)
Kedai Ibu Dan Bayi (670)
Kedai Jahit (3635)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (330)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1736)
Kedai Sewa (1586)
Kereta Baru (1548)
Kereta Terpakai (4803)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4486)
Kerja Kemahiran (1866)
Kerja Kosong (11004)
Kerja Praktikal (1896)
Kerja Sales (2146)
Kerja Sambilan (6044)
Konsultan Perniagaan (425)
Kontrak Swasta (279)
Kontrak Tender Kerajaan (439)
Kontraktor Balak Dan Kayu (463)
Kontraktor Jurutera (531)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (217)
Kontraktor Minyak Dan Gas (660)
Kontraktor Pasir (354)
Kontraktor Pembinaan (1963)
Kontraktor Perlombongan (312)
Kursus Dan Seminar (2716)
Kursus Kecantikan (667)
Kursus Makanan (648)
Kursus Motivasi (310)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1581)
Mencari Pelabur (3574)
Mesin Fotostat (342)
Mesin Freezer Dan Chiller (248)
Mesin Industri (483)
Mesin Jahit (359)
Mesin Proses Makanan (540)
Pakej Pelancongan (2529)
Pakej Perkahwinan (1170)
Pakej Perniagaan (842)
Pasar Basah (1404)
Pekerja Asing (1174)
Pelaburan Saham Unit Trust (898)
Pembantu Rumah Asing (1790)
Pembekal Barang Runcit (1543)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (469)
Pembekal Ikan Kering (371)
Pembekal Kelapa Dan Santan (612)
Pembekal Kerepek (1070)
Pembekal Keropok (426)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (234)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (408)
Pembekal Rempah Dan Perencah (567)
Pembekal Serunding (254)
Pembekal Telur (134)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1168)
Pemborong Batik Dan Sutera (345)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (588)
Pemborong Bundle (837)
Pemborong Cadar Dan Tilam (421)
Pemborong Karpet (151)
Pemborong Kasut Dan Sandal (673)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (105)
Pemborong Pakaian Bayi (749)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1590)
Pemborong Pakaian Lelaki (1104)
Pemborong Pakaian Plus Size (136)
Pemborong Pakaian Wanita (4081)
Pemborong Telekung Dan Songkok (557)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3419)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2704)
Pembuat Papan Tanda Iklan (257)
Pembuat Plastik Kotak Botol (775)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (472)
Pendaftaran Syarikat (474)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (926)
Pengedar Bahan Pencuci (690)
Pengedar Buku Dan Majalah (565)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1505)
Pengedar Permainan Kanak2 (577)
Pengedar Produk Kecantikan (2540)
Pengedar Produk Kesihatan (2913)
Pengurus Majlis (581)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (698)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (682)
Penternak Kambing (279)
Penternak Lembu (367)
Penternak Udang (186)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (683)
Peralatan Sukan (539)
Perisian Komputer (551)
Perkakas Dapur (591)
Perkakas Elektrik (415)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1467)
Pinjaman AIM (161)
Pinjaman Hartanah (501)
Pinjaman Kad Kredit (380)
Pinjaman Kereta (571)
Pinjaman Peribadi (10165)
Pinjaman Perniagaan (1782)
Produk Dari China (517)
Produk Sejuk Beku (1262)
Program Consignment (1956)
Program Dropship (6425)
Pusat Bahasa (343)
Pusat Jagaan Bayi (1458)
Pusat Latihan (622)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (483)
Pusat Pendidikan Tinggi (507)
Pusat Rawatan (344)
Pusat Tadika Dan Taska (1242)
Pusat Tuisyen (1021)
Rancangan Perniagaan (567)
Rawatan Alternatif (283)
Rumah Sewa (4108)
Rumah Untuk Dijual (3599)
Servis Freelance (1048)
Servis Keselamatan (686)
Servis Pembersihan (777)
Servis Pengedaran Risalah (445)
Setiausaha Syarikat (587)
Sewa Bas Dan Van (539)
Sewa Kereta Teksi Limo (1721)
Sewa Lori (2439)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (237)
Studio Fotografi (865)
Studio Grafik Dan 3D (1030)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (694)
Studio Muzik (454)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (225)
Sukan Futsal (222)
Sukan Pancing (137)
Tanah Sewa (615)
Tanah Untuk Dijual (4645)
Tempahan Biskut Dan Tart (2110)
Tempahan Hamper (184)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (638)
Tempahan Katering (2058)
Tempahan Kek Dan Coklat (2087)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (163)
Tempahan Kuih Muih (1691)
Tempahan Minuman Dan Dessert (444)
Tempahan Nasi Lemak (498)
Tempahan Roti (340)
Terminal Bayaran (179)
Ubahsuai Pejabat (625)
Ubahsuai Rumah (1633)
Urut Tradisional (754)
Usahawan Baja Pertanian (364)
Usahawan Benih Dan Nursery (384)
Usahawan Tani (1052)
Vending Machine (345)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2247)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1274)