Membeli Besi Buruk/Barang Lusuh
Saudagar 3 - Fri 29/Oct/2010 4:53pm [Last Comment]
membeli besi buruk, aluminium, tembaga dll dengan kuantiti yang besar/banyak.
membeli barangan perabot/pejabat second hand dengan kuantiti yang besar/banyak.

Niche: Kedai Hardware | Hiasan Dalaman
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Habibah Jaafar - Fri 29/Oct/2010 6:32pm
    komputer rosak boleh ke  
  2. Saudagar 3 - Sat 30/Oct/2010 3:17pm
    boleh tapi dengan kuantiti yang banyak  
  3. Sanusi 4 - Sun 31/Oct/2010 10:45am
    Scrap besi Kapal minat tak ?  
  4. Iris - Fri 5/Nov/2010 10:21am
    macamana nk contact ni tgglkan lah telefon
    no sye ade banyak gak barangan aluminium ni smpai dh x tau nk ltk mane  
  5. Kylerz - Mon 22/Nov/2010 4:40pm
    so nak dalam 1kontena kwer?contohnya aluminium..  
  6. Suhaimi 44 - Thu 2/Jun/2011 10:07pm
    Salam..saudagar 3,

    Besi buruk untuk dijual sebanyak 1,800,000 tan. Mesti jual sebanyak 25 tan sebulan. Tawaran diterima hanya kepada harga yg tertinggi..!! Lokasi tempat di K.L. Maklumat lanjut hubungi saya 0196131019 - suhaimi.  
  7. Leo 4 - Tue 14/Jun/2011 12:05am
    got any branch at sarawak?  
  8. Khairuddin Prudential - Mon 5/Sep/2011 6:03pm
    Hi,

    Boleh hubungi saya Khairuddin (010-404 4700) jika ada besi buruk/kertas/plastic untuk dijual.

    Lembah Klang diutamakan.

    tq  
  9. Aziliena Murad Insolvensi Gov My - Thu 27/Oct/2011 11:18am
    sala saudagar 3, kat opis saya ada nak jual sisa peralatan pejabat. Hubungi saya segera.
    03-88851255n (Pn. Noor)  
  10. Bigbrother - Thu 22/Dec/2011 12:11am
    saya ada dpt tender dr ATM untuk di lego.. Kelongsong peluru,alat ganti dan byk lg.. Beli dgn harga murah.. Jika berminat sila hubungi atau sms sy.. 0129939747/0177021735..  
  11. Wan 438 - Sat 24/Dec/2011 2:13pm
    saudagar 3, saya mempunyai 1 tender besi lusuh kapal terbang....jika pihak tuan berminat sila hubungi saya secepat mgkin di 0177561173  
  12. Mizzie - Sun 6/May/2012 2:47pm
    salam 1 malaysia...

    ada sesiapa yang ada menjual besi buruk, mohon emailkan ke mizzie2920@yahoo.com.

    sila nyatakan lokasi dan harga serta perkara-perkara yang berkaitan sebab ada sahabat bercadang untuk mendapatkan perniagaan bagi besi buruk.  
  13. M Akbar - Sat 12/May/2012 1:19am
    Kapal utk di screp kol saya 0192820280  
  14. Miswar 3 - Fri 22/Jun/2012 8:51pm
    kapal angkut pasir untuk dijual, kapasiti 2000ton, masih baru. harga usd450000. origin: vietnam. kami persilahkan lawat ketempat bagi yang berminat. ada 4biji kapal yang kami nak jual. email saya bagi yg berminat: miswar.adani@gmail.com  
  15. Bigbrother - Wed 18/Jul/2012 2:05am
    besi railway untuk di jual.. Harga menarik dan brg byk.. Jika berminat sila hubungi sy.. 0129939747..  
  16. Zack81 2 - Wed 1/Aug/2012 4:21pm
    salam
    saya ader menjual habuk besi dan juge kerak besi
    habuk besi 1kilo 45sen
    kerak besi 1kilo 55sen
    siap penghantaran di selangor
    berminat sila email saya
    zack_8123@yahoo.com  
  17. Ali 41 - Wed 15/Aug/2012 2:48pm
    Kami ada :
    - 4 buah kapal laut untul di scrap
    - 3 buah kapal terbang untuk di scrap
    - Berminat?
    - Beminat sila hubungi Pak Ali 017-7405 946
    - Email : sayabersabar@yahoo.com
    - Jika rasa berkemampuan untuk melakukan tugasan ini sila berhubung untuk berurusniaga / maklumat lanjut
    - Sila hubungi 017-7405 946
    - Benar-benar berminat sila hubungi (sms / email lambat balas kerana yang call akan didahulukan
    - Kecuali waktu 8 mlm-10 mlm sahaja
    - Sila hubungi 017-7405 946 Pak Ali  
  18. Max Pah - Thu 16/Aug/2012 9:10am
    i have 200++ safebox for scrap.
    if interested, please contact Max 012 3401112.  
  19. Bigbrother - Sun 26/Aug/2012 3:36pm
    besi padu gred baik untuk di jual.. Harga 1400 per tan.. Ada 1.2 juta tan.. Msg sy.. 0129939747  
  20. Directbuyer - Mon 24/Sep/2012 2:14pm
    We buy all kind of e-waste

    1. sim card scrap
    2. mobile phone scrap
    3. battery scrap
    4. computer scrap
    5. PCB scrap
    6. precis metal scrap ( gold coating, palladium, platinum,titanium, silver coating)
    7. Heavy melting scrap - HMS 1 & 2
    8. Light melting scrap - LMS
    9. shredded scape ( ISRI 210,211)
    11. alluminum scrap
    12. copper scrap
    13. lead scrap
    14. tin scrap
    15. zink scrap
    16. Brass scrap
    17. Nickel Scrap
    18. plastic scrap
    19. used machined & equipment

    Call me 017-7809670 Dolah  
  21. Zaidi 29 - Mon 15/Oct/2012 12:33pm
    mencari supplier scrap aluminium 10 tan seminggu. sila email saya harga. Saya ada di JB.  
  22. Dd Aishah Marine Import Export - Fri 18/Jan/2013 1:16am
    salam saudagar 3 saya ada banyak besi dan steel utk di jula satu malaysia mcm mana berminat ke ..selanjutnya sial hubungi dd aishah marine import export sdn bhd 010 298 3009 ofice 07 4452890 harga kita berbincang email compeny dd.amsd@gmail.com  
  23. Yuvan - Mon 18/Feb/2013 9:28pm
    saya ada memiliki kedai besi buruk....kalau minat nak jual email saya lokasi dan nombor ke thanesh_vj@yahoo.com  
  24. Aishah 271 - Tue 28/May/2013 12:58pm
    hi
    saya hendak jual second hand metal sliding gate. Berminat call 0133566891  
  25. Yuvan - Sat 6/Jul/2013 1:07pm
    ada juga buat kerja cat untuk rumah seperti apartment,condo dan rumah  
  26. Maklong 2 - Tue 20/Aug/2013 6:08pm
    mencari pembeli barangan perlu lupus dalam jumlah yang besar  
  27. Muhammad Afiq 13 - Thu 5/Sep/2013 4:07pm
    Membeli barang lusoh(scrap) kilang atau syarikat.(aluminium,steel,besi,tembaga dan sbgnya)hubungi 0192630333 /0192599005.  
  28. Shahriel 6 - Wed 2/Oct/2013 3:05pm
    sy ingin menjual forklif satu tan setengah.jika berminat sila hubungi sy.0129388441  
  29. Mohdhasrol 2 - Fri 11/Oct/2013 1:46pm
    salam..saya membeli barangan lusuh yg hendak di jual dgan harga menarik....kepada warga mc sesiapa yang ada barang seperti besi buruk,kereta yg dh xnak pakai ag,kapal,mesin2,engine2...aluminium,steel,tembaga dan macam2 lagi....sila hubungi sy...kte boleh deal harga yg terbaik... en mohd hasrol 0125929161 tq...  
  30. Balyuzi - Tue 15/Oct/2013 9:28am
    Kami membeli semua jenis besi atau barangan besi baru atau terpakai lebih dari 50 ton hingga 1,000,000 ton di seluruh Malaysia. Kami menawarkan harga yang tertinggi. Hubungi kami di balyuziengineering@gmail.com atau 0137074607 (Vic). Terima kasih.  
  31. Lily 157 - Fri 1/Nov/2013 10:58pm
    SALAM. SESIAPA ADA BESI SCRAP UNTUK DIJUAL DALAM KUANTITI YANG BANYAK SILA HUBUNGI SAYA. HARGA BOLEH RUNDING AREA JOHOR BAHRU . 0177892620  
  32. Fariq Choo - Sat 16/Nov/2013 12:39am
    Mr Sivaguru a/l Tharumaraj yang niaga besi buruk/barang lusuh dkt Puchong sila hubungi saya, ada besi kapal nak urusan. Sesiapa yg kenal tolong bagi tau ya.
    Trm kasih.  
  33. Mohd Malek - Fri 22/Nov/2013 8:09pm
    Membeli barang lusoh(scrap) kilang atau syarikat.(aluminium,steel,besi,tembaga dan sbgnya)hubungi 0162504474(malek)  
  34. Mohd Haneff Bin Othman - Tue 26/Nov/2013 6:13pm
    Sy ada membeli plastik keras.. Komputer rosak printer rosak silver coating cooper coating  
  35. Mohd Hanif Hassan 2 - Sun 8/Dec/2013 4:02pm
    sebijik kereta buruk hendak dijual.. nak discrapkan berminat sila bagi harga terbaik..
    kawasan skudai.. kereta masih ada enjin lg..
    hubungi hanif 011-17518657  
  36. Vmurugan - Mon 9/Dec/2013 8:13pm
    saya import scrap dari new zealand. we have aluminium, raditor, engine copper etc. interested call 0192440436.  
  37. Ysjadid - Thu 12/Dec/2013 10:04am
    Assalamualaikum, company saya nak beli besi buruk spt barang-barang logam dan besi besi kilang, kapal dan sbgnya..jika ada company yang nak jual atau berurusan dgn kami..kami hendak membeli dalam kuantiti yang banyak area 400k >,berminat sila pm .tq  
  38. Ann 121 - Mon 13/Jan/2014 12:30pm
    saya mempunyai 2 air cond rosak yang hendak di jual berminat sila PM  
  39. Farid Yahya - Sun 26/Jan/2014 3:41pm
    nak jual barang lusuh apa saja dengan jumlah yg besar. call saya 0188717157 farid atau fby959@yahoo.com  
  40. Mien Mohd - Tue 28/Jan/2014 2:36pm
    Saya mempunyai sebuah kereta kancil utk dijual besi buruk. Area Ampang. Jika berminat sila PM.  
  41. Sally Terang Nusa - Sun 9/Feb/2014 4:22pm
    Saya nak jual besi buruk daripada kilang kita. sesiapa kenal pembeli besi buruk di kota bharu area ke? atau dekat pengkalan chepa kelantan pun blh. Saya nak urgent ya.
    Bagi telephone number & company kepada saya.
    09-7713573  
  42. Aris 7 - Sat 22/Feb/2014 2:26pm
    Kilang besi buruk hendak di jual di sandakan,harga dalam 8 juta  
  43. Mr Jack 4 - Fri 28/Feb/2014 12:54am
    saya mempunyai piping gas utk dijual berjumlah 500 ton di banting selangor....
    berminat leh e mail sya iskandar79212000@yahoo.com or call 014 3271507  
  44. Jack Sparrow 8 - Tue 4/Mar/2014 4:16pm
    Saya ada paip stainless steel 250 tan. Grade 316L
    Berminat sila hubungi saya di no 0172432503  
  45. Prasadbahadur - Wed 5/Mar/2014 4:49pm
    HAI, SAYA ADE BESI BURUK DALAM JUMLAH YANG BESAR UNTUK DIJUAL. BERMINAT PM SAYA. SAYA BOLEH BAWAK ANDA PERGI KE KAWASAN TERSEBUT. HARGA DIBUKA LEBIH DARI 1.5 JUTA. BARANG TERSEBUT BOLEH DIJUAL HAMPIR 3 JUTA. BERMINAT PM SAYA MR PRASAD-0127542748 ATAU EMAIL KAN SAYA DI prasad.bahadur@hotmail.com  
  46. Ariffin 7 - Mon 10/Mar/2014 10:58pm
    salam..tumpang lalu... saya ada stok tembaga kuning (meter air) +- 6 tan.. ada sesiapa berminat nk beli ? kalau harga cantik boleh deal.. tel saya 017-6502798  
  47. Sharaffe - Thu 10/Apr/2014 2:03am
    Salam! I'm buying all kind of scrap especially cables in kedah n its neighboring places .. Buzz me up at 0166976623 - sharaffe. Tq  
  48. Nor Faiedullah Othman - Sun 20/Apr/2014 2:56pm
    Kelongsong peluru bole jual ke.. sape yg boleh amik? Berapa harga tembaga kelongsong sekg?  
  49. Villayath - Wed 23/Apr/2014 12:10am
    nor faiedullah othman, salam pls cl saya hussein 0102413153  
  50. Bigbrother - Thu 1/May/2014 6:14am
    Salam.. sy ada besi landasan nak lego.. brg mmg ada sbb dah ada buyer beli.. jika berminat kemukakan loi.. harga 1400 per tan.. hubungi saya.. 0129939747..  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 55 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2501)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1450)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1035)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1310)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1194)
Bisnes Hari Raya (51)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (269)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (480)
Bisnes Komputer (1418)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1378)
Bisnes Pasar Malam (1867)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (784)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3108)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3098)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (295)
Dewasa 18sx (1668)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (679)
Expo Karnival Tapak Niaga (6014)
Forex Malaysia (1753)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (672)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (951)
Iklan Tv Radio Media Massa (209)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2727)
Insurans Dan Takaful (1634)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (435)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2422)
Kedai Hardware (500)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3552)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1564)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4729)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4323)
Kerja Kemahiran (1808)
Kerja Kosong (10594)
Kerja Praktikal (1794)
Kerja Sales (2083)
Kerja Sambilan (5898)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1920)
Kontraktor Perlombongan (303)
Kursus Dan Seminar (2670)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1557)
Mencari Pelabur (3512)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (475)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2490)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (816)
Pasar Basah (1381)
Pekerja Asing (1148)
Pelaburan Saham Unit Trust (889)
Pembantu Rumah Asing (1759)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (453)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (596)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (252)
Pembekal Telur (127)
Pemborong Aksesori Lelaki (158)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (582)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1571)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (551)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3369)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2661)
Pembuat Papan Tanda Iklan (247)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (561)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (673)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (531)
Perisian Komputer (532)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (401)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (488)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9910)
Pinjaman Perniagaan (1743)
Produk Dari China (508)
Produk Sejuk Beku (1245)
Program Consignment (1927)
Program Dropship (6292)
Pusat Bahasa (333)
Pusat Jagaan Bayi (1391)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (116)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (494)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1184)
Pusat Tuisyen (997)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4015)
Rumah Untuk Dijual (3527)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (672)
Servis Pembersihan (755)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (519)
Sewa Kereta Teksi Limo (1667)
Sewa Lori (2374)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (998)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (673)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4541)
Tempahan Biskut Dan Tart (2082)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2003)
Tempahan Kek Dan Coklat (2070)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (173)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (732)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1022)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2207)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1237)