Search Majalah.com
Membekalkan dan Memborong Buah-Buahan Local, Import, Thai terus dari Kebun & Pasar Borong KL
Mohd Hafiz 32 - Wed 11/Apr/2012 8:08am [Last Comment]
Salam. Penghantaran adalah Percuma mengikut kadar belian dan kawasan, khusus untuk Selangor, KL, Shah Alam, Semenyih, Cheras, Bangi, Kajang, Seremban.

Kami adalah pembekal, pengimport dan pemborong buah-buahan tempatan, import, dan thai dan mempunyai 6 buah lot tapak perniagaan di pasar borong kuala lumpur. kami turut mempunyai beberapa buah lori, khusus untuk menampung operasi penghantaran kami.

Antara buah-buahan yang kami jual dengan harga yang terbaik mengikut harga pasar borong dan berkualiti ialah:-

tembikai, nenas, mangga, betik, pisang, buah-buahan bermusim, duku, langsat, jambu, limau, oren naval, sunkist, anggur merah, hijau, falan, mas hitam, cekonan, buah naga dan bermacam-macam jenis lagi mengikut stok yang ada dengan kuantiti kg bakul, kotak sehingga tan.

Berminat untuk berurusan boleh SMS/call 0192821637 atau email ke mhafiz311@yahoo.com atau datang terus ke bisnes lot kami di sana.

Pengeluar atau pekebun buah-buahan dengan pengeluaran yang konsisten juga turut dialu-alukan untuk berurusan.

terima kasih majalah.com

Niche: Pembekal Buah Buahan | Bisnes Pasar Malam
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
13 Nov 2014 (Khamis) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
12 Nov 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Norhafiza 2 - Fri 13/Apr/2012 11:40am
    cempedak ada tak? boleh supply pd bulan 7 & 8.... klau ada stok hubungi sy secepat mungkin- fiza 0176514629 @ fahizal 0178728671.... fieza_jai@yahoo.com  
  2. Syawal 14 - Thu 19/Apr/2012 11:59am
    lot/tiang berapa kat pasar borong tu...  
  3. Azie 163 - Thu 19/Apr/2012 3:34pm
    mana nak dapatkan durian belanda? izz_342@yahoo.com  
  4. Faizal 115 - Mon 23/Apr/2012 12:03am
    salam tuan..boleh bg harga buah2an per kotak. n brape biji/kotak.. email pd saya kuatpacak@gmail.com  
  5. Mohd Hafiz 32 - Thu 26/Apr/2012 9:04am
    Norhafiza : Terima kasih. insyaAllah deal kita ON bulan 7 & 8. Harga terbaik

    Syawal : Lot 4 dari traffic light sebelum masuk ke tol pasar borong  
  6. Mohd Hafiz 32 - Thu 26/Apr/2012 9:23am
    Azie : Boleh call saya. Kami boleh arrange jika kuantiti banyak

    Faizal : Tuan ada hubungi sy semalam? Boleh kita jumpa di kedai untuk discussion. Harga terbaik. Tq.

    PROMOSI PENGHABISAN STOK

    Bawang Holland Guni 10KG - RM4.00 each
    10 Guni atas RM4
    1 Pallet lagi murah

    http://imageshack.us/g/406/bawanghollandlelong2.jpg/

    Copy paste di browser untuk tengok gambar. Letgo ASAP  
  7. Sizuka192 - Fri 27/Apr/2012 9:20pm
    jambu batu ada tak?? email sizuka192@gmail.com  
  8. Haikal 22 - Sat 28/Apr/2012 2:31pm
    kami dari TROPICA SEEDS ENTERPRISE
    PENAMAN DAN PEMBEKAL JAGUNG MANIS@Sweet Corns

    Areal Kuala Lumpur,Chow Kit,Kg.baru,Selayang,Ampang, Bangsar, Gombak, Wangsa Maju, Dato' Keramat, Pasar Pudu, dan tempat lainnya.

    produk kami adalah Jagung Lerai, Jagung tongkol Gred A, Gred B, dan Juga Gred C.

    untuk maklumat lebih lanjut,sila call:
    Haikal-0146215088(sms dulu sebelum talipon)

    mari like facebook baru kami:

    http://www.facebook.com/tropicaseeds  
  9. Azhar Ahmad 4 - Sat 12/May/2012 11:31am
    Saya berminat nak buka kedai buah,modal insyaallah,tetapi tak tahu nak mula bagaimana.boleh bantu buka kedai a rea rawang.email azharranger@yahoo.com.tq.  
  10. Radzuan Ahmad - Tue 5/Jun/2012 2:20pm
    saya nk dapatkan bekalan buah-buahan setiap hari untuk perniagaan buah potong di shopping komplek...hajiwan@gmail.com.  
  11. Lisa 65 - Wed 6/Jun/2012 11:31pm
    boleh email kat saya berapa harga buah epal utk 1000 biji dan buah lai 1000 biji untuk diberikan kepada tetamu mjlis perkahwinan saya.
    salha19@yahoo.com  
  12. Kamal 62 - Wed 13/Jun/2012 11:59pm
    saya perlukan nanas jenis N36 SAHAJA...boleh supply?
    mana2 yg boleh, sila hubungi saya 013-3962546  
  13. Mohd Faizal 38 - Mon 2/Jul/2012 6:44pm
    Assalamualaikum blh emailkan kat saya detail harga buah-buahan di email saya bob_5869@yahoo.com atau juga blh hubungi saya faizal 0136680566  
  14. Alya 22 - Tue 3/Jul/2012 5:54pm
    saya mencari mangga afrika.jika kamu ada menjual nya sila infom kat email saya.uegent,saya perlukan dalam minggu ini.tq  
  15. Alya 22 - Tue 3/Jul/2012 5:59pm
    saya mau membeli mangga afrika.jika kamu ada menjual.sila infom kat email saya ayuaretta_666@yahoo.com.saya sangat perlukan dalam minggu ne.URGENT  
  16. Ikmal Hakimi - Thu 9/Aug/2012 11:07am
    sy ada bekal kelapa tua. harga berpatutan. boleh hubungi sy 0195166649  
  17. Fauziah Daud - Wed 29/Aug/2012 5:00am
    Boleh email harga buah setiap kilo dan berapa kuantiti minimum untuk penghantaran percuma? Email ke suesadlan@yahoo.com  
  18. Nasruhuda - Thu 30/Aug/2012 3:59pm
    tolong email harga2 buah..

    nasru_huda@yahoo.com

    arham catering and restaurant  
  19. Junaida 5 - Mon 10/Sep/2012 2:12pm
    boleh email kat saya berapa harga buah epal utk 1200 biji dan buah lai 1200 biji untuk diberikan kepada tetamu mjlis perkahwinan saya pada 02/12/12
    insani_jun86@yahoo.com.my  
  20. Fozi 2 - Sat 15/Sep/2012 2:59pm
    tlng email senarai harga buah2
    dan alamat kedai di pasar borong KL
    draqq2@yahoo.com  
  21. Farhuda - Mon 24/Sep/2012 9:12am
    tlg email hg buah oren...no tel dan adress..tq  
  22. Annaz - Wed 26/Sep/2012 3:11pm
    boleh emailkn harga 1000 biji epal dan 1000 biji buah lai...

    email :annaz8585@yahoo.com  
  23. Linda Zaidi - Wed 3/Oct/2012 2:04pm
    Salam, sila e-mail kepada sy harga epal hijau (jika ada), nenas, orange n grapes utk setiap kilo dgn segera.
    niqcle4338@yahoo.com  
  24. Linda Zaidi - Wed 3/Oct/2012 7:35pm
    Buah longan dan betik juga dperlukan.
    Sila e-mail harga kpd sy:
    niqcle4338@yahoo.com  
  25. Nurul Shamira - Thu 11/Oct/2012 4:05pm
    tlg email harga buah epal n buah lai.. 1000 biji

    shamira_rosdey@yahoo.com  
  26. Tok Mudem - Fri 19/Oct/2012 3:38pm
    email saya alamat dan lot kedai
    silverpuppet@ymail.com  
  27. Hiekram - Wed 24/Oct/2012 12:33pm
    cari pembekal hantar di area kampung pandan k.l. pembekal Jambu batu & pisang abu.

    no.tel:-0162640467  
  28. Jafiza Jamaludin - Wed 7/Nov/2012 10:01am
    salam...bleh ke sy dapatkan harge untuk 500 biji epal merah n 500 biji limau sunkist..klu ade emailkan untuk sy...tq
    pieja85@yahoo.com  
  29. Nora 224 - Mon 19/Nov/2012 5:55pm
    salam..bleh sy dptkan harga utk 1000 biji epal merah
    email: norazila_hazie@yahoo.com  
  30. Qila 10 - Tue 22/Jan/2013 4:20pm
    salam. boleh beri harga utk 500biji buah epal hijau. jambu batu 1000 biji & nenas 800? email: haqillahjhonasrol@yahoo.com.my  
  31. Shar 4 - Tue 12/Feb/2013 12:01pm
    Ade strawbery?blh email hrga n kuantiti..shar_vila@yahoo.com  
  32. Radzuan Ahmad - Tue 26/Feb/2013 11:05am
    saya nk dapatkan bekalan buah-buahan setiap hari untuk perniagaan buah potong di shopping komplek...
    hajiwan@gmail.com.  
  33. Hanafie 2 - Fri 22/Mar/2013 2:37am
    limau madu ade x...?? saya mencari pembekal buah ini utk restoran saya dan 14 cawangan yg lain sekitar kl & selangor..tq  
  34. Nannie - Sun 21/Apr/2013 8:46pm
    saya perlukan 1 atau 2 carton orange sunkist atau navel. Yang mana lebih manis tiap minggu. berapa harganya
    email pada saya hanisbbq2013@gmail.com  
  35. Hanie 5 - Mon 6/May/2013 5:27pm
    boleh saya dapatkan senarai harga untuk 500-600 biji bagi buah epal merah,hijau ngn lai...untuk majlis perkahwinan..
    email saya: hanie_annie@yahoo.com
    watsapp: 012 3688264  
  36. Hannahasnee06 - Fri 17/May/2013 2:05am
    Email hrga 100biji epal merah dan hijau...  
  37. Hannahasnee06 - Fri 17/May/2013 2:07am
    Hannahasnee06@gmail.com  
  38. Joe 206 - Tue 21/May/2013 9:56am
    saya memerlukan bekalan pisang yg konsisten dalam jumlah yg banyak. emailkan ke gamblers83@yahoo.com  
  39. Zizan 12 - Wed 29/May/2013 7:31am
    Salam...saya sedang mencari supplier buah buah, skrg kedai dlm renovation..pada pembekal..minta emailkan quatation utk semua jenis buah buahan...nzians@yahoo.com....tq  
  40. Haslindamudhar - Thu 30/May/2013 11:21pm
    Salam,pihak tuan ada mmbekalkn buah alpokat@avokado,mangga,epal hjau,tmbkai ssu,oren?kalau ada,bleh email kn harga utk bekalan harian di kdai makan saya di gombak.  
  41. Zizan 12 - Wed 5/Jun/2013 10:18pm
    Salam..sy mencari pembekal buah buahan..sy akan membuka kedai jual buah tempatan & import ..kedai sdg renovate dan akan mula buka pd 15hb jun ini...mohon emailkan quatation....nzizans@yahoo.com.....tq  
  42. Syayus - Thu 4/Jul/2013 9:02am
    boleh tak emailkan kepada saya senarai harga buah per kotak dan berapa banyak yg ada dalam kotak seperti berikut :
    1. epal hijau
    2. oren
    3. mangga
    dan juga buah tembikai 1 kg berapa.
    saya nak buat perniagaan untuk bulan ramadhan ni ... minta tolong emailkan kepada saya secepat yg mungkin
    syayus_luv@yahoo.com.my  
  43. Azrai 12 - Wed 10/Jul/2013 1:47am
    Saya mencari buah spt mangga tembikai merah,tembikai susu,durian belanda dan oren.juga buah buahan lain.boleh email ke muhamadhazrai@yahoo.com atau call 0173462995.

    urgent...tq  
  44. Putri 33 - Wed 17/Jul/2013 10:13am
    salam,bole tolong emailkan sy hrga bagi buah tembikai merah, tembikai kuning dan tembikai susu...purata pengambilan antara 100kg-200kg sehari...sila emel kt putrie_7288@yahoo.com  
  45. Sitiey Said - Wed 17/Jul/2013 11:18am
    saya mencari bekalan buah durian dalam jumlah yang banyak. sila call saya di 01126434678 jika anda adalah pembekal buah durian.  
  46. Sitiey Said - Wed 17/Jul/2013 11:31am
    eh sory silap. bukan durian tapi durian belanda.heheehe..mntak tolong ye.  
  47. Hameko - Wed 24/Jul/2013 12:52am
    adakah anda mempunyai bekalan buah manggis. email sya d abbyssian@fastmail.fm  
  48. Muhd Arif 4 - Fri 13/Sep/2013 3:27am
    jambu epal ade x? sedap sgt buah tu...kalo ade bleh x email harga ke royplayforfun91@gmail .com  
  49. Myz 3 - Thu 19/Sep/2013 3:44pm
    boleh sy dapatkan hrga buah
    dokong
    duku
    langsat
    rambutan
    mangga
    tembikai
    dan lain2 buah yang ada di kedai?br nk mula mniaga..emailkan ke mysklu@gmail.com  
  50. Faiz 322 - Wed 2/Oct/2013 1:22pm
    Ada supply buah rambutan x? Btw saya seorang student di Nottingham Malaysia Campus Semenyih. Nak gunakan buah-buah tersebut utk research. Jika boleh supply & ada stok, leh email saya di faizhafiz91@gmail.com or contact no:0125013144  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 57 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2742)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (215)
Bengkel Kereta (1494)
Bengkel Motosikal (249)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (366)
Bisnes Ais Krim (501)
Bisnes Aksesori Kereta (655)
Bisnes Broadband (1103)
Bisnes Burger (549)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (807)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1364)
Bisnes Ebook (1048)
Bisnes Handphone (1262)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (561)
Bisnes Ice Blended (695)
Bisnes Jam Tangan (288)
Bisnes Jeruk (169)
Bisnes Kitar Semula (500)
Bisnes Komputer (1489)
Bisnes Kurier Dan Logistik (680)
Bisnes Minuman (1464)
Bisnes Pasar Malam (1972)
Bisnes Pelancongan (549)
Bisnes Pengantin (685)
Bisnes Perabot (860)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1109)
Bisnes Restoran (3344)
Bisnes Roti Dan Bakeri (710)
Bisnes Salun Rambut (365)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (382)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (662)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (824)
Bisnes Untuk Dijual (3337)
Bisnes Waffle Dan Jagung (385)
Bisnes Western Food (326)
Dewasa 18sx (1778)
Diskusi Bisnes (1962)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (723)
Expo Karnival Tapak Niaga (6502)
Forex Malaysia (1888)
Haiwan Peliharaan (470)
Haji Dan Umrah (467)
Hiasan Dalaman (713)
Hiasan Taman (242)
Hotel Resort Homestay (1010)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (332)
Ingin Berniaga (2823)
Insurans Dan Takaful (1730)
Insurans Roadtax Kereta (343)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1987)
Kedai Emas (454)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2537)
Kedai Hardware (437)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3856)
Kedai Kamera Dan Camcorder (343)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (347)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1852)
Kedai Sewa (1638)
Kereta Baru (1619)
Kereta Terpakai (5012)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4838)
Kerja Kemahiran (1962)
Kerja Kosong (11826)
Kerja Praktikal (2085)
Kerja Sales (2289)
Kerja Sambilan (6348)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (458)
Kontrak Swasta (294)
Kontrak Tender Kerajaan (460)
Kontraktor Balak Dan Kayu (482)
Kontraktor Jurutera (567)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (681)
Kontraktor Pasir (397)
Kontraktor Pembinaan (2064)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2826)
Kursus Kecantikan (688)
Kursus Makanan (665)
Kursus Motivasi (324)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1624)
Mencari Pelabur (3688)
Mesin Fotostat (353)
Mesin Freezer Dan Chiller (273)
Mesin Industri (516)
Mesin Jahit (376)
Mesin Proses Makanan (571)
Pakej Pelancongan (2615)
Pakej Perkahwinan (1208)
Pakej Perniagaan (892)
Pasar Basah (1464)
Pekerja Asing (1240)
Pelaburan Saham Unit Trust (947)
Pembantu Rumah Asing (1865)
Pembekal Barang Runcit (1581)
Pembekal Beras (110)
Pembekal Buah-buahan (484)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (651)
Pembekal Kerepek (1101)
Pembekal Keropok (446)
Pembekal Kicap Dan Sos (224)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (239)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (415)
Pembekal Rempah Dan Perencah (603)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1186)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (608)
Pemborong Bundle (869)
Pemborong Cadar Dan Tilam (455)
Pemborong Karpet (163)
Pemborong Kasut Dan Sandal (698)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (111)
Pemborong Pakaian Bayi (774)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1663)
Pemborong Pakaian Lelaki (1131)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4230)
Pemborong Telekung Dan Songkok (566)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3531)
Pemborong Tuala (201)
Pemborong Tudung (2794)
Pembuat Papan Tanda Iklan (279)
Pembuat Plastik Kotak Botol (799)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (482)
Pendaftaran Syarikat (497)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (954)
Pengedar Bahan Pencuci (719)
Pengedar Buku Dan Majalah (588)
Pengedar Contact Lens (244)
Pengedar Perfume (1541)
Pengedar Permainan Kanak2 (603)
Pengedar Produk Kecantikan (2632)
Pengedar Produk Kesihatan (3006)
Pengurus Majlis (597)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (728)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (696)
Penternak Kambing (289)
Penternak Lembu (391)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (264)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (725)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (625)
Perkakas Elektrik (438)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1538)
Pinjaman AIM (169)
Pinjaman Hartanah (523)
Pinjaman Kad Kredit (390)
Pinjaman Kereta (610)
Pinjaman Peribadi (10628)
Pinjaman Perniagaan (1845)
Produk Dari China (544)
Produk Sejuk Beku (1326)
Program Consignment (2019)
Program Dropship (6760)
Pusat Bahasa (360)
Pusat Jagaan Bayi (1550)
Pusat Latihan (653)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (527)
Pusat Pendidikan Tinggi (524)
Pusat Rawatan (367)
Pusat Tadika Dan Taska (1324)
Pusat Tuisyen (1071)
Rancangan Perniagaan (598)
Rawatan Alternatif (293)
Rumah Sewa (4307)
Rumah Untuk Dijual (3754)
Servis Freelance (1118)
Servis Keselamatan (723)
Servis Pembersihan (828)
Servis Pengedaran Risalah (461)
Setiausaha Syarikat (611)
Sewa Bas Dan Van (578)
Sewa Kereta Teksi Limo (1827)
Sewa Lori (2569)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (249)
Studio Fotografi (905)
Studio Grafik Dan 3D (1104)
Studio Lukisan (130)
Studio Model Penyanyi Pelakon (733)
Studio Muzik (480)
Sukan Beladiri (117)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (642)
Tanah Untuk Dijual (4868)
Tempahan Biskut Dan Tart (2156)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (669)
Tempahan Katering (2164)
Tempahan Kek Dan Coklat (2149)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1758)
Tempahan Minuman Dan Dessert (464)
Tempahan Nasi Lemak (526)
Tempahan Roti (363)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (642)
Ubahsuai Rumah (1693)
Urut Tradisional (799)
Usahawan Baja Pertanian (373)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1099)
Vending Machine (372)
Voucher Dan Tiket (248)
Web Design Malaysia (2317)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1358)