Search Majalah.com
Membekal Barang2 Steamboat & Khidmat Nasihat Membuka Restoran Steamboat
Q A - Tue 14/Sep/2010 9:13pm [Last Comment]
Syarikat kami ada membekal barang2 steamboat spt: fishball,abalone,sotong,crab stik dan bermacam2 lg..+-300 item..juga menyediakan khidmat nasihat kepada yg berminat utk membuka restoran buffet steamboat.
sila emailkn pertanyaan anda ker : q.aenterprise@yahoo.com
syarikat kami adalah 100% bumiputra dan melayu..

terima kasih

Niche: Bisnes Restoran | Bisnes Steamboat | Kursus Makanan
Seminar Memborong Produk di China
29 Nov 2014 (Sabtu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
9 Dis 2014 (Selasa) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Sesi Demo GST-Compliance Software - Ofisxpert
9 Dis 2014 (Selasa) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Amied - Tue 14/Sep/2010 11:19pm
    kilang kat mana...brg senag nk cr tempat niaga yg payah skit....  
  2. Faizalismail - Wed 15/Sep/2010 6:05pm
    menarik ni bro..email detail sket..faizalismail85@yahoo.com  
  3. Jeffry 2 - Wed 15/Sep/2010 9:01pm
    kebetulan saya sedang nak cari pakar khidmat nasihat ni......email phone boleh tak .... oldboysms8993@yahoo.com. saya serius sgt2  
  4. Emy 4 - Thu 16/Sep/2010 3:28pm
    sy ada plan nak buka mobile steambot (van), mana u punya tempat bekalan & kalu buka restoran steamboat, brp harga 1 set utk steamboat? or boleh email utk beri keterangan detail himi.ibrahim@samsung.com  
  5. Ozlan Bin Mohd Zain - Sun 19/Sep/2010 9:04pm
    Salam semua sila lawati laman llkow.webs.com dan sertai laman facebook Lok Lok King on Wheels untuk menjadi rakan niaga steamboat bawah jenama Lok Lok King on Wheels  
  6. Minatniaga - Tue 21/Sep/2010 12:31pm
    Saya pun berminat. Boleh email detail ke..umiailya@yahoo.com.. Saya plan nak buka berkonsepkan kiosk... Restoran tu belum mampu lagi...  
  7. Erneyusnita Mustafa - Thu 23/Sep/2010 3:01pm
    Saya berminat untuk berniaga steamboat. Tapi saya x tahu mn nak cr bhn2 dan peralatan steamboat.  
  8. Myasari - Thu 23/Sep/2010 5:10pm
    Saya sedang mencari sebut harga barangan steamboat halal yg bersesuaian utk perniagaan di lot foodcourt dbkl sahaja. Bole emailkan senarai barangan serta sebut harga utk peniaga dan lokasi ke email  
  9. Idris 3 - Wed 29/Sep/2010 9:29pm
    saya berminat..areazone1990@yahoo.com  
  10. Azwan2 2 - Thu 30/Sep/2010 10:24pm
    Salam buat semua.. kpd yg mencari telur puyuh sebagai salah satu menu lm steamboat/ yong tau fu..bolehlah menghubungi saya...

    harga ladang yg menarik boleh diberikan..  
  11. Che Maziah - Fri 1/Oct/2010 7:02pm
    saya berminat gak...chemaziah_hamid@yahoo.com  
  12. Dezainie - Sat 2/Oct/2010 7:07pm
    stone_79karlo@yahoo.com.my
    salam..sy nk buat bis nie dlm bln 11 nie.sy nk kelengkapan n kalau blh ngan brg2 semua skli.leh bgquatation ke?  
  13. Nangka - Sun 3/Oct/2010 2:38pm
    saya berminat leh emailkan info di nangka_kering@yahoo.com  
  14. Saiful 42 - Sun 10/Oct/2010 10:31pm
    salam saya berminat, tlg emailkan info ke saiful_inc012@yahoo.com  
  15. Hazirah - Fri 15/Oct/2010 5:24pm
    sesiapa yg berminat nak cari supplier untuk sos steamboat, boleh la hubungi saya di 016-6522655  
  16. Affandi - Fri 15/Oct/2010 8:36pm
    salam...
    sy nk tau sebutharga kelengkapan beserta brg2 yg diperlukan utk start biz steamboat ni.. ada sesiapa bleh tolong?
    affand.z@gmail.com  
  17. Aini 9 - Sun 17/Oct/2010 10:34pm
    call me or sms....016-3310186 / 187
    www.mindaniaga2.com
    tq!!  
  18. En Sulaiman Ramli - Sun 17/Oct/2010 10:39pm
    tapak perniagaan stimbot, gerai medan selera kat sg besi.

    customer sedia ada, jualan sekitar 120 - 250, waktu meniaga boleh mula 7pm sampai pg esok.. hehehe klu larat la, sesuai utk ofis hour, barang2 peralatan leh simpan kat dlm kedai.

    call 0193174612  
  19. Zainatun - Tue 19/Oct/2010 12:36pm
    minat nak niaga steambot(kiosk) kat bandar batangkali, agak-agak berapa kos? ada sapa2 boleh tolong.tq
    zainatun.hamzah@agrobank.com.my  
  20. Zailani 3 - Tue 26/Oct/2010 2:58pm
    saya berminat juga. minta emailkan semua detail termasuk modal permulaan untuk bisnes ni...terima kasih....freinzz@gmail.com  
  21. Wan 88 - Wed 27/Oct/2010 11:12am
    menarik ni, kat area sy xde lg steamboat..
    bleh emailkan sebutharga kelengkapan, modal & semua yg berkaitan tak..
    thanks.. wan.areu@yahoo.com  
  22. Faizal209 - Sat 30/Oct/2010 1:49am
    berminat la QA tolong email detail kat faizal209@yahoo.com.my  
  23. Mamat 6 - Sun 31/Oct/2010 10:19pm
    Untuk permulaan berapa modal utk memulakan perniagaaan steamboat ni. Kat kawasaan tempat kerja saya ada kekosongan .

    kalau boleh senaraikan jenis dan harga untuk barangan yang perlu di beli.
    Atau mana yang perlu di beli oleh saya sendiri dan apa yang perlu saya beli dari pihak syarikat pembekal pihak tuan,

    email kat saya muhamadsokeri@gmail.com  
  24. Kcong30 - Wed 3/Nov/2010 1:28am
    email saya nuzulaimanahmad@gmail.com

    saya bminat utk buka restoren steamboat buffet nie...  
  25. Siti Aminah 3 - Sat 11/Dec/2010 12:56pm
    email kat sy jugak..
    menarik ni!!  
  26. Fadhli 3 - Mon 3/Jan/2011 4:56am
    salam.tlg emel quotation..tq
    maeestro_nitrous@yahoo.com  
  27. Rabiah Binti Ab Jalil - Thu 20/Jan/2011 1:07pm
    berminat.tlg email detail ke saya
    rabiahjalil@yahoo.com  
  28. Fendy 7 - Sat 22/Jan/2011 11:14am
    saya ada plan nak buka restoran steambot di tmpt saya kluang, johor.
    boleh saya tahu apa brang2 yg perlu ada dan nak cari bahan steamboat tu dimana. dan berapa kos yang dperlukan untuk membuaka sesebuah restoran steamboat.harap anda boleh bantu saya  
  29. Khn 2 - Tue 15/Feb/2011 5:00pm
    saya pula nak buka restoran steambot di area s.alam.
    boleh saya tahu apa peralatan yg perlu ada dan cara utk mndapatknnya . dan berapa kos yang dperlukan untuk membuaka sesebuah restoran steamboat.harap ada di kalangan anda yg bole mmbntu. sila email kpd sy khairul_hyfni@yahoo.com  
  30. Yanz 6 - Thu 17/Feb/2011 4:20pm
    salam...saya pn berminat nk buka biz steamboat ni kat kedah...bley x email kt semua detail...modal nk stat biz ni..brg2 kelengkapan yg lain...tlg email kt yanzzz@ymail.com  
  31. Shai Rahman - Tue 22/Feb/2011 11:38pm
    excellent email kat saya tuan quotation nya ria_shai@yahoo.com  
  32. Radenmas - Fri 4/Mar/2011 11:50pm
    salam...saya pulak dalam perancangan nak bukak restauran steamboat kat bahagian pantai timur...tolong email kat saya mr.ramadanmat@gmail.com  
  33. Wan Ejat - Sun 10/Apr/2011 10:00pm
    salam...saya berminat nk buka biz steamboat ni kat kuantan...bley x email semua detail...modal nk stat biz ni..brg2 kelengkapan yg lain...tlg email pd wan_nie86@yahoo.com.my  
  34. Minatniaga - Sat 16/Apr/2011 8:13am
    Assalamualaikum sume... boleh ke QA supply ke area Petaling jaya? Boleh bagi tau modal, alat kelengkapan yg diperlukan dan detail2 lain utk mulakan perniagaan? email ke umiailya@yahoo.com  
  35. Maheran Samad - Fri 22/Jul/2011 4:22pm
    A'kum....saya skg tgh mencari peralatan utk membuka kedai steamboat@BBQ ada sesiapa yg tau kat mana kedai/supplier yg sedia ada. kalau ada sesiapa yg tahu blh info kat saya. E-mail : maheran_5317@yahoo.com.ny. tq.  
  36. Iskandar 27 - Fri 12/Aug/2011 9:45am
    info..nain89@rocketmail.com  
  37. Alim 7 - Sat 20/Aug/2011 11:19am
    berminat.tlg email detail ke saya
    aleng_35@yahoo.com  
  38. Liza 169 - Tue 4/Oct/2011 3:19pm
    please email me da_yaah@yahoo.com

    berapa modal dan kelengkapan utk bisnes stimboat ni  
  39. Adam 94 - Wed 5/Oct/2011 9:04am
    salam,
    boleh email details kat sy utk starting buka kedai steambot nie  
  40. Mohdariffbudiman - Mon 12/Dec/2011 4:09pm
    salam,

    sila email saya detail catalog harga peralatan dapur bbq steamboat and bahan mentah,

    emai:mohdariffbudiman@live.com

    tx.  
  41. Putra Firdaus - Wed 21/Dec/2011 12:09am
    salam,
    boleh email details kat sy utk starting buka kedai steambot nie

    banc1k@yahoo.com  
  42. Nurul Huda 31 - Wed 11/Jan/2012 5:10pm
    salam..saya pun berminat bley tak email kt saya slaygirlz_85@yahoo.com  
  43. Therezira - Thu 26/Jan/2012 10:21pm
    tolong email kat sy detail2 bisnes stimbot ni.. sgt2 berminat.. therezira@yahoo.com  
  44. Norzila 3 - Thu 2/Feb/2012 12:15pm
    tolong emel ke saya juga.saya betul2 serius untuk membuka restoran steamboat.harap dpt membantu...fizla_857@yahoo.com  
  45. Soh 2 - Fri 3/Feb/2012 12:05am
    tlg email detail smua brg2, alat2, harga mknan2 dll utk buka restoran steambot ke soh.sen1@gmail.com  
  46. Elmi - Wed 11/Apr/2012 9:54pm
    Salam warga majalah..saya bercadang utk bukak kedai steamboat di perak..jadi saya perlukan perkakas dan alatan perniagaan steamboat ni..kalau sape2 tau dan boleh tolong, sila hubungi saya..urgent sangat...0196300064..  
  47. Shahyda - Wed 13/Jun/2012 9:05am
    Salam.

    Maaf, kalau byk kali appear pertanyaan sy. Line xbrp ok.

    Tlg emailkn info to shahyda@gmail.com

    Terima kasih  
  48. Katakkodok - Fri 27/Jul/2012 1:52pm
    nak jugak..please email kat sy : fauziah3699@gmail.com  
  49. Wanie 86 - Wed 5/Sep/2012 9:35pm
    plz detail at icelemontea_july87@yahoo.com...thanks..  
  50. Hafiz 209 - Tue 9/Oct/2012 5:12pm
    Please email. zulhafiz90@yahoo.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 67 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2828)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (225)
Bengkel Kereta (1509)
Bengkel Motosikal (253)
Bengkel Tayar (220)
Bisnes Air Mineral (372)
Bisnes Ais Krim (517)
Bisnes Aksesori Kereta (664)
Bisnes Broadband (1117)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (162)
Bisnes Cuci Kereta (823)
Bisnes Cyber Cafe (453)
Bisnes Dobi (1389)
Bisnes Ebook (1068)
Bisnes Handphone (1273)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (576)
Bisnes Ice Blended (712)
Bisnes Jam Tangan (291)
Bisnes Jeruk (183)
Bisnes Kitar Semula (508)
Bisnes Komputer (1504)
Bisnes Kurier Dan Logistik (693)
Bisnes Minuman (1488)
Bisnes Pasar Malam (2010)
Bisnes Pelancongan (556)
Bisnes Pengantin (703)
Bisnes Perabot (879)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1124)
Bisnes Restoran (3401)
Bisnes Roti Dan Bakeri (724)
Bisnes Salun Rambut (374)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (388)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (682)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (445)
Bisnes Tradisional (840)
Bisnes Untuk Dijual (3431)
Bisnes Waffle Dan Jagung (388)
Bisnes Western Food (333)
Dewasa 18sx (1802)
Diskusi Bisnes (1993)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (741)
Expo Karnival Tapak Niaga (6650)
Forex Malaysia (1946)
Haiwan Peliharaan (477)
Haji Dan Umrah (470)
Hiasan Dalaman (726)
Hiasan Taman (244)
Hotel Resort Homestay (1036)
Iklan Tv Radio Media Massa (229)
Import Dan Eksport (335)
Ingin Berniaga (2839)
Insurans Dan Takaful (1768)
Insurans Roadtax Kereta (349)
Kedai Bunga (191)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1996)
Kedai Emas (459)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2555)
Kedai Hardware (441)
Kedai Ibu Dan Bayi (697)
Kedai Jahit (3967)
Kedai Kamera Dan Camcorder (351)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (342)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1907)
Kedai Sewa (1659)
Kereta Baru (1651)
Kereta Terpakai (5067)
Kerja Diploma Dan Ijazah (5010)
Kerja Kemahiran (2028)
Kerja Kosong (12199)
Kerja Praktikal (2195)
Kerja Sales (2342)
Kerja Sambilan (6472)
Konsultan Peguam (161)
Konsultan Perniagaan (466)
Kontrak Swasta (303)
Kontrak Tender Kerajaan (467)
Kontraktor Balak Dan Kayu (486)
Kontraktor Jurutera (578)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (228)
Kontraktor Minyak Dan Gas (698)
Kontraktor Pasir (412)
Kontraktor Pembinaan (2100)
Kontraktor Perlombongan (326)
Kursus Dan Seminar (2875)
Kursus Kecantikan (697)
Kursus Makanan (672)
Kursus Motivasi (327)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1633)
Mencari Pelabur (3742)
Mesin Fotostat (358)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (523)
Mesin Jahit (389)
Mesin Proses Makanan (583)
Pakej Pelancongan (2648)
Pakej Perkahwinan (1220)
Pakej Perniagaan (906)
Pasar Basah (1488)
Pekerja Asing (1271)
Pelaburan Saham Unit Trust (970)
Pembantu Rumah Asing (1900)
Pembekal Barang Runcit (1594)
Pembekal Beras (117)
Pembekal Buah-buahan (493)
Pembekal Ikan Kering (390)
Pembekal Kelapa Dan Santan (660)
Pembekal Kerepek (1119)
Pembekal Keropok (454)
Pembekal Kicap Dan Sos (229)
Pembekal Kurma Dan Kismis (291)
Pembekal Madu (246)
Pembekal Mee Dan Bihun (128)
Pembekal Minyak Masak (419)
Pembekal Rempah Dan Perencah (622)
Pembekal Serunding (260)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1201)
Pemborong Batik Dan Sutera (355)
Pemborong Beg Galas (102)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (877)
Pemborong Cadar Dan Tilam (466)
Pemborong Karpet (165)
Pemborong Kasut Dan Sandal (712)
Pemborong Lampin (304)
Pemborong Mutiara (113)
Pemborong Pakaian Bayi (781)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1693)
Pemborong Pakaian Lelaki (1142)
Pemborong Pakaian Plus Size (146)
Pemborong Pakaian Wanita (4301)
Pemborong Telekung Dan Songkok (572)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3579)
Pemborong Tuala (206)
Pemborong Tudung (2833)
Pembuat Papan Tanda Iklan (288)
Pembuat Plastik Kotak Botol (805)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (488)
Pendaftaran Syarikat (510)
Pendaftaran Trademark (36)
Pengedar Alat Tulis (961)
Pengedar Bahan Pencuci (730)
Pengedar Buku Dan Majalah (607)
Pengedar Contact Lens (248)
Pengedar Perfume (1566)
Pengedar Permainan Kanak2 (613)
Pengedar Produk Kecantikan (2659)
Pengedar Produk Kesihatan (3053)
Pengurus Majlis (605)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (743)
Penternak Burung Puyuh (96)
Penternak Ikan (699)
Penternak Kambing (296)
Penternak Lembu (398)
Penternak Udang (200)
Peralatan Makmal Dan Hospital (270)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (740)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (578)
Perkakas Dapur (634)
Perkakas Elektrik (453)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1551)
Pinjaman AIM (171)
Pinjaman Hartanah (526)
Pinjaman Kad Kredit (398)
Pinjaman Kereta (628)
Pinjaman Peribadi (10898)
Pinjaman Perniagaan (1866)
Produk Dari China (550)
Produk Sejuk Beku (1362)
Program Consignment (2046)
Program Dropship (6906)
Pusat Bahasa (366)
Pusat Jagaan Bayi (1609)
Pusat Latihan (661)
Pusat Memandu (125)
Pusat Mengaji Agama (537)
Pusat Pendidikan Tinggi (534)
Pusat Rawatan (375)
Pusat Tadika Dan Taska (1371)
Pusat Tuisyen (1098)
Rancangan Perniagaan (569)
Rawatan Alternatif (300)
Rumah Sewa (4382)
Rumah Untuk Dijual (3820)
Servis Freelance (1137)
Servis Keselamatan (737)
Servis Pembersihan (853)
Servis Pengedaran Risalah (475)
Setiausaha Syarikat (601)
Sewa Bas Dan Van (587)
Sewa Kereta Teksi Limo (1874)
Sewa Lori (2625)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (58)
Studio Filem Dan Videografi (259)
Studio Fotografi (917)
Studio Grafik Dan 3D (1142)
Studio Lukisan (134)
Studio Model Penyanyi Pelakon (765)
Studio Muzik (490)
Sukan Beladiri (119)
Sukan Berkumpulan (238)
Sukan Futsal (231)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (658)
Tanah Untuk Dijual (4956)
Tempahan Biskut Dan Tart (2174)
Tempahan Hamper (189)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (676)
Tempahan Katering (2196)
Tempahan Kek Dan Coklat (2179)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (181)
Tempahan Kuih Muih (1772)
Tempahan Minuman Dan Dessert (474)
Tempahan Nasi Lemak (533)
Tempahan Roti (379)
Terminal Bayaran (194)
Ubahsuai Pejabat (657)
Ubahsuai Rumah (1725)
Urut Tradisional (820)
Usahawan Baja Pertanian (375)
Usahawan Benih Dan Nursery (411)
Usahawan Tani (1107)
Vending Machine (392)
Voucher Dan Tiket (252)
Web Design Malaysia (2337)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1399)