Search Majalah.com
Membekal Air Mineral, Air Tin 100plus F&N, Season dgn Harga Murah, Penghantaran Disediakan.
Yuz7 - Tue 1/Feb/2011 9:04am [Last Comment]
Saya membekal Air minuman,Mineral water dan air tin,jenama F&N,100 PLUS dan SEASON,sesuai untuk peniaga kecil-kecilan,penghantaran disediakan di kawasan tertentu SEPERTI CHERAS DAN KAJANG dengan minima order 10ctns hArga seperti berikut.
100PLUS=RM24.90 1CTN(325ML)
F&N ORANGE=RM24.90 1CTN(325ML)
F&N ORANGE=RM24.90 1CTN(325ML)
SEASON ICE LEMONTEA=RM19.40 1CTN(325ML)
SEASON ICE SOYA=RM19.40 1CTN(325ML)
AIR MINERAL BRAND PLUS 1=RM7.50 1CTN

untuk mengetahui harga air minuman yang lain sila hubungi saya-0172569550

keupayaan membekal 1000ctn sehari..

Niche: Pembekal Barang Runcit | Bisnes Minuman
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Hairul Nizam 2 - Tue 1/Feb/2011 9:05am
    ada bekalkan freezer tak?  
  2. Yuz7 - Tue 1/Feb/2011 9:18am
    Hairul:kite xbekalkan freezar,bekal air sahaja..  
  3. Mohd Syazwan Akmal - Wed 2/Feb/2011 9:06am
    Salam,

    Berminat utk delivery. kedai sy di bandar baru salak tinggi~ boleh hantar?  
  4. Yuz7 - Wed 2/Feb/2011 5:02pm
    mohd syazwan:nak order berapa banyak?  
  5. Masitah 4 - Thu 3/Feb/2011 1:56pm
    Hi Yuz7,

    saya ada mengusahakan minuman berkarbonat (330ml) sebanyak 10 perisa. Berminat utk jadi pemborong minuman berkarbonat saya? lokasi saya puchong

    call saya: 017-7463964

    bagi pekedai atau peruncit yg berminat utk memberli minuman saya, penghantaran boley disediakan... sila hubungi saya untuk berbincang

    TQ  
  6. Yuz7 - Fri 4/Feb/2011 1:11pm
    masitah:u jual brand apa?  
  7. Shai Rahman - Sat 5/Feb/2011 3:28am
    saya cari teh sosro ader x kenalan yang tahu urgent 0173721142  
  8. Masitah 4 - Tue 8/Feb/2011 6:23pm
    Yuz7,

    Brand MZBest..... brand ni dah lama bertapak di Johor dan mmg byk terdapat belah Johor. Saya baru start nak kembangkan di Puchong dan sekitar.... utk pemborong besar... harga utk 1 ctn hanya RM 16 sahaja... Yuz boleh datang dulu dan try...

    10 Perisa:

    Oren
    Soda
    Strawberi
    Durian Belanda (Best Seller sebab lain dari yg lain)
    Sarsi
    Soda Biru
    Cola
    Buah-buahan
    Anggur
    Epal...

    Encik boleh datang kerumah dulu utk lihat dan rasa...  
  9. Catboy - Wed 9/Feb/2011 7:51am
    siapa ada water dispenser?  
  10. Sepet - Wed 16/Feb/2011 4:52pm
    ada pemborong minuman area Johor x?  
  11. Sharifah Zawani - Wed 16/Feb/2011 7:47pm
    ada pemborong minuman area shah alam @ pulau pinang x?  
  12. Brat2104 - Thu 17/Feb/2011 6:00pm
    yuz7, saya nak beli air isotonik botol besar. berapa boleh bagi?

    email: brat2104@yahoo.com  
  13. Palipapz87 - Sun 20/Feb/2011 3:44am
    sya nk amek dlm kuantiti yg banyak..berkemungkinan 1 kontena...
    klau ok..email sya untuk senarai harga


    shidi_syahida@yahoo.com

    Terima Kasih  
  14. Ammar Thaqif - Mon 21/Mar/2011 12:23pm
    salam...
    siapa kenal or ada contact untuk pembekal minuman jenama yeos, drinho, F&N dan lain2 untuk area perak???
    contact saya : ammar, stronghold2604@gmail.com  
  15. Marzuqi Jaafar - Wed 23/Mar/2011 3:39pm
    Salam, saya adalah pembekal utama produk minuman kesihatan berjenama Kopi Kawe. Jika berminat utk menjadi pemborong atau pengedar di kawasan anda boleh lah hubungi saya 017-5656558 marzuqi.  
  16. Ema 16 - Thu 14/Apr/2011 5:23pm
    encik yuz7,

    Boleh bg harga coke, redbull? Boleh hantar ke Taman Maluri, Cheras?

    bleh email emathegreat@hotmail.com  
  17. Nuruss - Sat 10/Sep/2011 5:32pm
    salam...sy nak borong air kotak utk goodies kenduri kahwin..dalam 200 ctn. bole tolong emel sy quotation harga air kotak utk sume jenama? ader penghantaran sekali kan? meru,klang bole tolong anta?  
  18. Badrul 3 - Mon 3/Oct/2011 12:26am
    bro...call no di atas tak dapat laa...saya perlukan :

    SEASON ICE LEMONTEA, PIC,APPLE dan MILO dalam kauntiti yang banyak..

    kepada sesiapa yang boleh berikan harga,MOQ termasuk kos penghantaran

    emailkan kepada saya mb_hisham@yahoo.com.my  
  19. Jae310 - Sun 9/Oct/2011 3:00am
    bro...coke da x..???
    pm asap..lau serdang dliver bleh ke..??
    mr.eclipse_junior@yahoo.com  
  20. Bomma - Fri 28/Oct/2011 9:24am
    hai,sudikah anda menghantar ke tempat di cyberjaya if i order 10 kotak air tin pelbagai jenis...???  
  21. Nadia 115 - Sun 30/Oct/2011 4:14pm
    no kat atas ni xbole kol lah.saya nk order  
  22. Soya Pak Umar - Mon 26/Dec/2011 3:23pm
    -------------------------------------
    PEMBEKAL SOYA PAK UMAR
    -------------------------------------
    KAMI MERUPAKAN SEBUAH IKS YANG MEMBEKALKAN PATI AIR SOYA DAN TAU FU FAH YANG DIJAMIN SEDAP DAN LAZAT KEPADA:

    -PENGUSAHA CATERING
    -PASAR MALAM
    -KIOSK
    -FOOD COURT
    -RESTORAN ATAU CAFE
    -KAFETERIA ATAU KANTIN
    -EKSPO@KARNIVAL
    -TADIKA
    -ASRAMA

    *JUGA MENERIMA TEMPAHAN UNTUK SEBARANG MAJLIS

    *COD Kuala Lumpur, Shah Alam, Petaling Jaya, Subang Jaya, Puchong,Ampang, Gombak, Selayang, Cheras, Hulu Langat, Kajang


    -------------------------------------
    KELEBIHAN SOYA PAK UMAR:
    -------------------------------------
    -100% PRODUK MUSLIM
    -KACANG SOYA 100% DIIMPORT DARI KANADA
    -TIADA BAHAN PENGAWET
    -TIADA PERISA TAMBAHAN
    -TIADA PEWARNA
    -PENGHANTARAN PERCUMA


    HP 012-3854019
    017-2545418
    EMAIL: soyapakumar@yahoo.com  
  23. Arif 56 - Thu 29/Dec/2011 4:13pm
    salam,,saya memerlukan pembekal utk cawangan yg baru dibuka di solaris dutamas,,brg2 yg sy perlukan coke,diet coke,sprite,100 plus,soda sugar free, sume air yg didalam tin,mineral water btl kecik,barbican(beer halal),mineral water perrier,esprit semua perisa,mango juice segar,orange juice segar,..tlg email sy secepat mungkin ye..lanun_trex30@yahoo.com.my or call 03-33423911/sms 0173705751 arif.  
  24. Ajib 5 - Sun 15/Jan/2012 3:54pm
    saya membuka perniagaan cybercafe dan mencari pembekal minuman ringan...jika ada tolong emel saya detail dan sebut harga di hckoc.hendry@gmail.com  
  25. Rozila Ramli - Wed 8/Feb/2012 5:33pm
    Dear Sir/Madam,

    I am writing to inform you that i am looking to find a Red Bull Energy Drink Austria & UK product (The Blue/Silver Think can edition) to sell for my client. I am from Grand Lava Resources (Malaysia).
    We are one of distributor company from Malaysia. However, our market is not based in Malaysia only, we also active company in International market such as Yemen, Dubai, United States, Bangladesh, Uganda, United Kingdom, and few other countries.

    We have few of our own agents at those countries working for us. We are about to launching our own Grand Lava distributor websites ; www.grandlava.com (Under Construction) and we are looking forward to do business with your company.
    What i need is for you to send me a quotation of Red Bull Products that include picture and price list. We would like to buy in at least for 1 container.

    Please get back to me for any request or clarification for this matter.

    Thank You and Best Regards.

    Rozila Binti Ramli
    Marketing Manager,
    Grand Lava Resources (Malaysia)
    Suite 1157, Block A2,
    Lesuire Commerce Square,
    Jalan PJS 8/9,
    46150 Petaling Jaya,
    Selangor Darul Ehsan,
    Malaysia
    Mobile: 006 019 3334119
    Careline:006 063 7863015  
  26. Faizah 54 - Sun 19/Feb/2012 10:48am
    emailkan saya sebut harga./..
    di kelantan hantar jugak ker??/  
  27. Hasli Alias - Mon 20/Feb/2012 1:34am
    as salam,sy cuba telefon no yg diberikan tp xdpt..sy perlukan bekalan air minuman diatas utk jualan di jom heboh..blh contact sy semula di 0147133480-hasli..need it urgently..  
  28. Beezsmarters - Tue 20/Mar/2012 4:58pm
    Tumpang iklan jap,saya ada membekalkan air minuman kotak berperisa jenama f&n season dengan harga yang murah dari pasaran borong....tertdapat pelbagai jenis perisa spt soya,tebu,epal,teh bunga,mangga..
    harga yang saya tawarkan ialah rm13.50/ctn dgn minima order 5 ctn,blh campur2,
    jika untuk kegunaan kenduri,berniaga dan borong,saya blh tawar serendah rm13/ctn,jika berminat boleh hubungi saya fayzie di talian 0123427797 atau email p5zie@yahoo.com.my  
  29. Yani Muhamad - Thu 29/Mar/2012 4:04pm
    kami merupakan pengeluar untuk mineral water dgn kelulusan halal drpd kementerian Malaysia.sila hubungi 0104248174 atau nifm.yani@gmail.com  
  30. Ex5 - Mon 23/Apr/2012 2:22pm
    boleh hantar sebut harga bagi air mineral Cactus 500ml dan 1.5l...putrajaya boleh hantar tak?  
  31. Dhiya Ahza - Mon 23/Apr/2012 3:15pm
    beezmasters, lokasi awak di mne? boleh hntar di kajang?  
  32. Eddyzam - Tue 24/Apr/2012 10:20am
    assalam..salam 1 malaysia...kami bob2u.com pembuat minuman tenaga Arctic Ice(energy drink).kami adalah rakan rasmi kepada man utd.Disetiap tin ada logo man utd..kami sedang mencari pemborong untuk memasarkn produk ini di pasaran;contoh seperti dikedai runcit,restoran,sport bar dan kedai mamak terutamanya..margin keuntungan rm 1 satu tin....sila hubungi sy eddyzam:0132603010  
  33. Along 7 - Mon 14/May/2012 11:49pm
    salam..berminat untuk order dgn kuantiti yg banyak..sila hubungi saya 0196776770 atau email di along_ide@yahoo.com  
  34. Amee 2 - Mon 23/Jul/2012 11:28am
    kalau ada pembekal air yang boleh bagi murah dari harga pasaran, untuk amik pukal ker email saya

    amee_virus@yahoo.com

    tq  
  35. Faiezah 3 - Thu 26/Jul/2012 11:38am
    saya dari MA BROTHERS ade membekalkan air mineral pelbagai jenama dan saiz juga terdapat air kotak drinho,delite,marigold kami beroperasi sekitar PERAK jika berminat boleh hubungi 05-5461718 atau mr.mohan 016-5144438 atau email faiezaharham@yahoo.com  
  36. Leena 4 - Wed 22/Aug/2012 1:16pm
    Siapa pemborong or pembekal air minuman tin/kotak jenama f&n, seasons, coke, 100 plus dll serta air mineral bagi kawasan Johor Bahru? Sila email ke heleena78@hotmail.com. TQ.  
  37. Sue 325 - Tue 4/Sep/2012 12:40pm
    saya ingin membeli borong untuk majlis kahwin,, air kotak dan mineral sape2x bole bagi harga tolong imel ke sue_fazira@yahoo.com  
  38. Zarith 5 - Fri 14/Sep/2012 4:25pm
    saya boleh bekalkan semua jenis minuman kotak , tin @ botol.

    berminat call @ sms ke 014 214 3662  
  39. Syimanis - Tue 18/Sep/2012 7:27pm
    Yuz7...saya call no di atas pon x dapat...minta hubungi saya di emel tokans@yahoo.com atau sms di 010-2871564...saya nak bekalan dlm 60 katun setiap 10 hari...  
  40. Noer - Thu 20/Sep/2012 4:32pm
    YusZ, dalam satu ctn tu biasanya ada berapa ya? kalau sy nk lebih kurang dlm 1200 tin minuman tin (campuran brand F&N, season, 100 plus) utk majlis perkahwinan sbg door gift, berapa ya harganya? boleh emel quot harganya pada saya? noriha84@gmail.com  
  41. Nurul 774 - Thu 27/Sep/2012 11:34am
    pembekal untuk cupwater tak kisah apa brand .. mintak sebut harga, tq ..
    email kpd nasy_star@yahoo.com  
  42. Adelia Hazelynn - Wed 17/Oct/2012 3:16pm
    saya memerlukan pembekal air minuman..boleh buat deliver ke bukit tinggi,klang  
  43. Noraizan Mohd Yusuf - Tue 23/Oct/2012 3:55pm
    adelia membekalkan air minuman apa ye?sila msj di no 016-6081414  
  44. Shaf 7 - Fri 9/Nov/2012 2:20pm
    ada x pemborong di seremban, negeri sembilan bagi jenama air season, f&n ?atau daerah melaka seperti masjid tanah??  
  45. Noraizan Mohd Yusuf - Wed 21/Nov/2012 1:37pm
    saya menjual cheezy powder 200grm rm9 dan menjual air brand yeos murah 0166081414 klang and shah alam...  
  46. Emileen - Mon 10/Dec/2012 2:13pm
    kepada sesiapa yang boleh berikan harga, saiz, MOQ termasuk kos penghantaran utk air mineral spritzer.
    Penghantaran ke kajang.

    Emailkn emileen79@yahoo.com. Tq  
  47. Adam 24 - Tue 26/Feb/2013 11:34am
    Bleh email harga bagi air tin, botol bgi 1 ctn..moses_adam85@yahoo.com  
  48. Adlin 6 - Sat 16/Mar/2013 9:27am
    saya mencari penbekal air tin, 100plus dan perbagai lagi, untuk dijual dikedai runcit diketereh kelantan. yg eloknya saya perlukan feerzer sekali. sbb saya baru saja buka kedai.... kalau ada hubungi saya 0139428601 atau pergi ke kedai saya. perlukan segera..  
  49. Nizam 109 - Tue 2/Apr/2013 10:55am
    pemborong atau pembekal air minuman tin jenama f&n, yeos, coke, 100 plus dll serta air mineral bagi kawasan muar? Sila email ke nizam_7515@yahoo.com  
  50. Sufian 49 - Sat 27/Apr/2013 6:46pm
    salam. Sedang mencari pembekal air mineral untuk di hntar ke kawasan gmbak secara berkala. mohon emel quotation m_sufian@ymail.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 75 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2504)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1451)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1039)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1311)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1195)
Bisnes Hari Raya (55)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (270)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1419)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1381)
Bisnes Pasar Malam (1868)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (786)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3109)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3102)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (297)
Dewasa 18sx (1669)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (682)
Expo Karnival Tapak Niaga (6016)
Forex Malaysia (1754)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (674)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (953)
Iklan Tv Radio Media Massa (210)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2728)
Insurans Dan Takaful (1635)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (436)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2424)
Kedai Hardware (502)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3553)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1566)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4731)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4329)
Kerja Kemahiran (1809)
Kerja Kosong (10612)
Kerja Praktikal (1798)
Kerja Sales (2086)
Kerja Sambilan (5904)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1921)
Kontraktor Perlombongan (304)
Kursus Dan Seminar (2672)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1558)
Mencari Pelabur (3515)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (476)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2493)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (820)
Pasar Basah (1382)
Pekerja Asing (1149)
Pelaburan Saham Unit Trust (890)
Pembantu Rumah Asing (1762)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (454)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (597)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (253)
Pembekal Telur (128)
Pemborong Aksesori Lelaki (159)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (583)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1572)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (552)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3370)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2662)
Pembuat Papan Tanda Iklan (248)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (562)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (674)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (532)
Perisian Komputer (533)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (402)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (490)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9927)
Pinjaman Perniagaan (1746)
Produk Dari China (509)
Produk Sejuk Beku (1246)
Program Consignment (1928)
Program Dropship (6297)
Pusat Bahasa (334)
Pusat Jagaan Bayi (1394)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (495)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1189)
Pusat Tuisyen (999)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4020)
Rumah Untuk Dijual (3528)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (674)
Servis Pembersihan (756)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (521)
Sewa Kereta Teksi Limo (1668)
Sewa Lori (2375)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (1000)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (674)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4542)
Tempahan Biskut Dan Tart (2083)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2004)
Tempahan Kek Dan Coklat (2071)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (174)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (733)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1023)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2208)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1239)