Search Majalah.com
Mecari Rumah Sewa di Ipoh, Perak Dengan Kadar Segera
Ezurin - Sat 23/Apr/2011 11:01am [Last Comment]
Salam dan hai,
Saya mencari rumah sewa di ipoh, perak. Siapa yang ada rumah untuk disewakan atau yang mempunyai info mengenai rumah sewa di Ipoh boleh hubungi saya ezurin 013-4915154 atau email ezurin@ebaseworks.com
Kalau boleh dengan harga yang berpatutan.
Terima kasih atas jasa baik anda semua warga majalah.com =)

Niche: Rumah Sewa
Seminar Memborong Produk di China
29 Nov 2014 (Sabtu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
9 Dis 2014 (Selasa) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Sesi Demo GST-Compliance Software - Ofisxpert
9 Dis 2014 (Selasa) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Norita 3 - Sat 23/Apr/2011 11:31am
    Hai Ezurin...u nak sewa rumah rate berapa sebulan dan berapa tempoh nak menyewa?  
  2. Ezurin - Sat 23/Apr/2011 12:15pm
    Hai norita, saya nak menyewa agak lama kalau boleh..
    nak rate kalau boleh 300-400 sebulan.. Tu kalau bolehla.. Saya boleh pertimbangkan mane yang lebih baik je.. Thanks yer..  
  3. Norita 3 - Sat 23/Apr/2011 6:41pm
    ok rin..u keje apa ek? sini mmg byk rumah untuk disewa pelbagai rate ikut kemampuan..u sorang ke atau ngan family?tak pe saya tolong u ikhlas..homestay pun ada gak..  
  4. Rusdi 2 - Mon 2/May/2011 1:03am
    i pn nk tumpang tanya...i nk cari rumah sewa di ipoh juga...rate smpai 350..klu buleh rumah kampung...i nk sewa 2 biji..klu ada maklumat tlg email kt sy..tq  
  5. Zaza 87 - Thu 5/May/2011 12:39pm
    saya juga tgh mencari rumah sewa di sekitar ipoh..kalau blh nk area fairpark...lau tak der fairpark area mana2 pon xksah la jnji area ipoh..so sape yg de info email la kat sy yer....thanks  
  6. Homestay 2 - Fri 6/May/2011 10:05am
    rumah sewa sy ada dgn kdar segera tempoh tamat sebelum pukul 12 tgh hari ni 6/5/2011..sape cpt die dpt
    sewa rm150
    dposit/rm150
    api/air rm50
    dposit rm150 anda akn dpt blik bila anda ingin berpindah nanti sekian..  
  7. Homestay 2 - Fri 6/May/2011 10:07am
    ni nbo sy 0134902166 linda  
  8. Faisal Azmi - Mon 24/Oct/2011 9:28pm
    Rumah untuk disewa di Bercham Tropicana berhampiran dengan Taman Perpaduan.
    Semi-D RM700/sebulan
    Teres 2 Tkt End Lot RM550/sebulan
    Berminat? Sila hubungi 0193362009  
  9. Zek 10 - Wed 2/Nov/2011 9:49pm
    Salaam, saya akan bertukar ke Ipoh, Perak. Sedang mencari rumah untuk menyewa sekeluarga. Jika boleh jenis double-storey di sekitar silibin, jelapang atau meru pun ok. Kadar RM500 sebulan, insyallah confirm. Harap dapat bantuan saudara/saudari. Terima kasih.  
  10. Koyok Foot Patch - Tue 8/Nov/2011 4:34pm
    rumah sewa area perak directories :

    http://rumahsewaperak.blogspot.com/  
  11. Intan 146 - Tue 13/Dec/2011 6:19pm
    ADA SAPE..YG NAK CARI UMAH DI IPOH BULEH CALL SAYA DGN SEGERA....KEMASUKKAN BULAN JANUARI 2012

    INTAN 0125906719

    PARTIALLY FURNISHED

    RUMAH CANTEK.....HEEE CEPAT!CEPAT!  
  12. Sli - Fri 2/Mar/2012 1:36am
    I need a room for 6 months..nearby simpang pulai tol plaza, ....anybody?
    roseli.ismail@yahoo.com  
  13. Kaiokens - Wed 21/Mar/2012 3:46am
    saya nak mencari rumah sewa area medan gopeng/seri rapat berhampiran sekolah kalau boleh rate lingkungan rm200~250 lau ada bgtau saya di 0142350951..terima kasih byk2..lagi cepat lagi bgus ye..tq..:)  
  14. As 46 - Wed 18/Apr/2012 11:23am
    sye pon ngah cari umah sewa area lapangan ke pasih putih, mana area pon xkesah..nk sewa sebuah duk gn adik..rm 250-300 kalau ad infrm saya urgent mau bulan mei nak masuk  
  15. Nurulsakinah - Tue 24/Apr/2012 11:36pm
    saya ingin mencari rumah sewa di area Ipoh.. Rate RM250-RM350 sebulan... rumah kosong...x perlu kelengkapan..sape2 yang ade info, sila email saya tunnurulsakinah@yahoo.com
    klu boleh secepat mungkin...  
  16. Izat 9 - Thu 3/May/2012 8:54pm
    nak cari rumah sewa area pengkalan/station 18..RM300...baru kahwin dan transfer ke ipoh...sape ade info minta tlg bgtau...TQ  
  17. Yani12 2 - Thu 10/May/2012 11:19pm
    salam saya nak cari rumah/bilik area gopeng/simpang pulai/kampar .. klu sapa2 nk cari housemate ada boleh contact saya kat 0193849729 - yani - tq  
  18. Nurulsakinah - Sat 12/May/2012 6:09pm
    rumah untuk di sewa taman cempaka...
    sila hubungi 012-6219768  
  19. Syafiq 68 - Sat 26/May/2012 10:40pm
    salam...saya perlu sgt2 rumah sewa di area fairpark or ipoh garden or area berhampiran...4 bilik n sewa 400-600...kalau harga mahal sikit pon ok...boleh dibincangkan...harap saudara/saudari boleh bantu saya... - syafiq- 0133321705 -beezz_91@yahoo.com.my TQ  
  20. Nurul Farahana - Fri 1/Jun/2012 4:46pm
    @norita 3 : As salam akak, de tak rumah sewa area meru?  
  21. Eim 4 - Wed 6/Jun/2012 5:12pm
    mencari rumah sewa area stadium kadar segera sewa 400-500  
  22. Eim 4 - Wed 6/Jun/2012 5:15pm
    Mencari rumah sewa atau bilik untuk disewa area Stadium ipoh..email saya Sesap87@yahoo.com.my TQ
    urgent mau bulan jun 2012 nak masuk  
  23. Chinta Elysa - Thu 7/Jun/2012 2:37pm
    saya urgent sangat nk cari rumah sewa dalam 200-350 area ipoh atau station 18 atau berdekatan..sbelum 9hb ini sy nk kena kuar dh..tlg ler sape2 yang tau ad umah nk bg sewa cntact sy 0145245200 acha...thankss jasa anda amatlah sy hargai..  
  24. Internet5856 - Sat 9/Jun/2012 7:37pm
    assalamualaikum ... saya sedang mencari rumah sewa dengan segera di ipoh perakk .. area station 18 atau kawasan2 yang terdekat ... sebarang makluman boleh hubungi saya di 0134654155 atau email di runechocolate@yahoo.com ... terima kasih atas kerjasama .... wassalam ..  
  25. Wan K86 - Wed 13/Jun/2012 1:22pm
    slam...saya mencari rumah sewa y berdekatan dengan sg.sipu (u) perak...rate rm 200 - 350 lbh kurg....sy akan duduk dgn my wife....klu blh nk masuk bulan 8 ni....ad mklumat tlg info sy di email : mamluk_burji86@yahoo.com / phone : 0195588416a  
  26. Zubaidah 10 - Wed 20/Jun/2012 2:38pm
    Saya mencari rumah di area silibin atau jelapang ipoh untuk penempatan student.
    Sila call 05-2410366 (zue account).Terima kasih atas bantuan.  
  27. Aqi 2 - Sun 24/Jun/2012 9:33pm
    mencari housemate perempuan seorg @ 2org untuk rmh sewa sy di pasir putih, ipoh perak. sewa 1bln=rm150 termasuk bil air dan api (blh dirunding). kemasukkan segera 1/7/2012 diperlukan.
    email e_aqi@yahoo.com.my  
  28. Laila 69 - Fri 27/Jul/2012 7:41am
    Mencari rumah sewa di area Ampang,ipoh@taman botani.. Rate RM250-RM350 sebulan...sape2 yang ade info, sila email saya lailatul_huda84@yahoo.com
    klu boleh secepat mungkin...  
  29. Aizat 47 - Fri 3/Aug/2012 10:29am
    saya mencari rumah sewa di sekitar silibin, first garden, merdeka garden or area jalan kuala kangsar. kemasukan dalam bulan 10. sesiapa yang ada info, tolong emailkan pada saya.rate dalam RM250-RM350 sebulan. rusell_2d@yahoo.com  
  30. Fatiha 11 - Wed 15/Aug/2012 6:02am
    Sya mmpyai rumah untuk dsews di area simpang pulai..3 bilik 2 blik air.deposit rm900
    Rm250 sbln..call teha 012-4657030  
  31. Nooraini 9 - Thu 16/Aug/2012 9:31pm
    Perlukan rumah sewa or apartment dgn kadar segera area Ampang, Ipoh Garden or sekitarnya..kemasukan dlm bln 10... tolong email ke nooraini.husin@gmail.com..ASAP  
  32. Aizat 47 - Mon 3/Sep/2012 3:04am
    saya sedang mencari rumah sewa di sekitar silibin,taman pertama,ipoh garden,taman rishah,menglembu,jelapang dan taman meru.sila email pada saya jika ada rumah untuk disewakan.kemasukan oktober 2012.
    rusell_2d@yahoo.com  
  33. Deen 25 - Wed 5/Sep/2012 7:14pm
    Salam ingin mencri rumah sewa dekat dengan SMK IZZUDDIN atau simpg pulai.sewa dlm rm 300 kebawah.. sesiapa yang ada info, tolong emailkan pada saya.tq  
  34. Aizat 47 - Wed 19/Sep/2012 7:38am
    saya sedang mencari rumah sewa di sekitar silibin,taman pertama,ipoh garden,taman rishah,menglembu,jelapang dan taman meru.sila email pada saya jika ada rumah untuk disewakan.kemasukan oktober 2012. rusell_2d@yahoo.com (0175278797)  
  35. Shima Isa - Sat 6/Oct/2012 3:32pm
    Salam... sy Shima, sedang mencari rumah di sekitar meru. Klu ada blh smsl sy (0196221408 ) ataupun email saya ke hashima_isa@yahoo.com.my. Rate dlm RM500 ~ RM700. Kemasukkan bln Nov. T.Kasih  
  36. Zilaomar - Mon 8/Oct/2012 2:39pm
    salam, sy sedang cari bilik sewa (kalo boleh muat 3 org) untuk sebulan yang dekat dengan HOSPITAL IPOH..bajet dlm rm250-rm300,kemasukan November 2012..urgent..kalau ada sila email sy zila_darius@yahoo.com..sangat2 memerlukan.
    thanks  
  37. Khairol 23 - Wed 10/Oct/2012 10:44pm
    salam..rumah sewa di taman chemor sejahtera.
    -10 minit ke ipoh..
    -5 minit ke tol jelapang.
    - mydin baru..
    - rumah teres 1 tingkat 3 bilik dan 2 bilik air..rumah baru..depan ada taman permainan kanak2.
    -dilengkapi lampu,kipas,grill,owning dan tambahan kabin untuk dapur semua masih baru.
    - jika ada siapa2 yang berminat sila kol atau msg saya 0198439292 khairol nizam.
    detail:
    deposit bulan akhir - rm450.
    deposit bulan pertama - rm450.
    deposit api - rm50.
    deposit air - rm50.
    semuanye rm 1000.  
  38. Sidi 2 - Mon 15/Oct/2012 8:15pm
    saya nak cari rumah sewa nak dalam mggu ni jugak.....bajet RM 250...area
    ipoh..call saya 0175146119 sidi  
  39. Aizat 47 - Sat 27/Oct/2012 12:40pm
    saya sedang mencari rumah sewa di sekitar silibin,taman pertama,jalan kuala kangsar,taman rishah,menglembu,jelapang dan taman meru.sila hubungi saya jika ada rumah untuk disewakan.kemasukan bulan ini (october 2012.) rusell_2d@yahoo.com (0175278797) URGENT!!!  
  40. Laila 85 - Thu 1/Nov/2012 12:57pm
    Saya nak cari rumah sewa area Ipoh (tambun/bercham) rate maximum 600.
    Untuk 2 orang duduk, perempuan MELAYU. Nak kawasan rumah yg bersih siki
    URGENT


    Kalau ada info boleh email saya : laylanuradawiyah@yahoo.com  
  41. Lily 104 - Thu 1/Nov/2012 9:14pm
    saya mencari housemate utk tgl bersama di perumahan belakang megoplex medan gopeng utk november ini, kadar segera, kepada yg berminat boleh email
    lilyhsb@gmail.com  
  42. Firdaus Shafik - Mon 5/Nov/2012 4:24pm
    Mencari rumah sewa di sekitar klebang/TC/Silibin/Jelapang secepat mngkin
    Bajet 250-300 sebulan
    Sudah berkahwin
    0149030534  
  43. Syams - Wed 7/Nov/2012 9:08pm
    sy mencari rumah sewa 2 tingkat terrace @ semi D sekitar gunung rapat,ipoh utk kemasukan DEC. Email / call sy siapa yg ada info...012-2622234.  
  44. Dilla 49 - Thu 15/Nov/2012 2:30pm
    sye mencari rumah sewa di area gunung rapat@taman botani@medan gopeng atau kawasan yang berhampiran.sewa anggaran rm300-rm400.sudah berkeluarga.kalo boleh rumah single storey.SILA HUBUNGI SAYA 012-5886461 URGENT!!!!!  
  45. Faniy 02 - Fri 16/Nov/2012 1:53pm
    salam..saya mencari rumah sewa di area gunung rapat@taman botani@medan gopeng@tmn sri berjaya@taman soon choon@tmn sri rapat atau kawasan yang berhampiran...sewa anggaran rm250-rm300..kalau boleh nak masuk awl disember ni..tlg hubungi sy dgn segera ye 017-566 7115..urgent ..tq  
  46. Jasnizam 2 - Tue 20/Nov/2012 11:36pm
    mencari rmh sewa sekitar jln kg tawas / jln kuala kangsar secepat mungkin....sewa antara 200 - 350...selewat2nya 30 nov 2012, lg cpt lg bagus....sila hubungi zam 013-9730299  
  47. Roroy23 - Wed 21/Nov/2012 11:09pm
    Nak cri rumah sewa berdekatan hospital ipoh smpai bln 5 tahun dpn(2013) emailkan pd kppasradzi_k25@yahoo.com  
  48. Spyd - Thu 22/Nov/2012 2:20pm
    sy mencari rumah sewa di BATU GAJAH atau kawasan berdekatan..harga sewa boleh dirunding..sudah berkeluarga..Kemasukan bulan disember 2012..sila hubungi PN. Farah di 012-578 2567..t/kasih  
  49. Syams - Thu 29/Nov/2012 7:17pm
    asslam..sy sedang mencari rumah utk disewa area gunung rapat,rapat setia,bandar botani @ area berdekatan. Kemasukan segera. sewa dari rm500 -rm800. Jika anda ada info call/sms sy : 012-2622234.  
  50. Ajemir - Sat 1/Dec/2012 5:57pm
    mencari rumah sewa area ipoh,jika boleh di area chemor,chepor,meru @ tasek dgn kadar segera bulanan RM250-rm350.call saya 0184700457  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 87 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2831)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (226)
Bengkel Kereta (1510)
Bengkel Motosikal (253)
Bengkel Tayar (220)
Bisnes Air Mineral (373)
Bisnes Ais Krim (517)
Bisnes Aksesori Kereta (664)
Bisnes Broadband (1116)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (162)
Bisnes Cuci Kereta (823)
Bisnes Cyber Cafe (453)
Bisnes Dobi (1390)
Bisnes Ebook (1069)
Bisnes Handphone (1273)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (576)
Bisnes Ice Blended (712)
Bisnes Jam Tangan (291)
Bisnes Jeruk (184)
Bisnes Kitar Semula (508)
Bisnes Komputer (1507)
Bisnes Kurier Dan Logistik (693)
Bisnes Minuman (1490)
Bisnes Pasar Malam (2011)
Bisnes Pelancongan (555)
Bisnes Pengantin (703)
Bisnes Perabot (880)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1123)
Bisnes Restoran (3403)
Bisnes Roti Dan Bakeri (725)
Bisnes Salun Rambut (374)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (388)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (682)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (445)
Bisnes Tradisional (842)
Bisnes Untuk Dijual (3436)
Bisnes Waffle Dan Jagung (388)
Bisnes Western Food (333)
Dewasa 18sx (1803)
Diskusi Bisnes (1993)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (741)
Expo Karnival Tapak Niaga (6652)
Forex Malaysia (1949)
Haiwan Peliharaan (477)
Haji Dan Umrah (470)
Hiasan Dalaman (727)
Hiasan Taman (244)
Hotel Resort Homestay (1038)
Iklan Tv Radio Media Massa (229)
Import Dan Eksport (337)
Ingin Berniaga (2840)
Insurans Dan Takaful (1769)
Insurans Roadtax Kereta (349)
Kedai Bunga (191)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1998)
Kedai Emas (459)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2555)
Kedai Hardware (441)
Kedai Ibu Dan Bayi (697)
Kedai Jahit (3973)
Kedai Kamera Dan Camcorder (351)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (342)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1909)
Kedai Sewa (1661)
Kereta Baru (1651)
Kereta Terpakai (5067)
Kerja Diploma Dan Ijazah (5011)
Kerja Kemahiran (2030)
Kerja Kosong (12210)
Kerja Praktikal (2198)
Kerja Sales (2346)
Kerja Sambilan (6483)
Konsultan Peguam (162)
Konsultan Perniagaan (466)
Kontrak Swasta (303)
Kontrak Tender Kerajaan (467)
Kontraktor Balak Dan Kayu (486)
Kontraktor Jurutera (578)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (228)
Kontraktor Minyak Dan Gas (698)
Kontraktor Pasir (413)
Kontraktor Pembinaan (2101)
Kontraktor Perlombongan (326)
Kursus Dan Seminar (2877)
Kursus Kecantikan (697)
Kursus Makanan (673)
Kursus Motivasi (327)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1635)
Mencari Pelabur (3745)
Mesin Fotostat (358)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (523)
Mesin Jahit (391)
Mesin Proses Makanan (583)
Pakej Pelancongan (2649)
Pakej Perkahwinan (1221)
Pakej Perniagaan (906)
Pasar Basah (1488)
Pekerja Asing (1273)
Pelaburan Saham Unit Trust (972)
Pembantu Rumah Asing (1902)
Pembekal Barang Runcit (1594)
Pembekal Beras (117)
Pembekal Buah-buahan (493)
Pembekal Ikan Kering (390)
Pembekal Kelapa Dan Santan (660)
Pembekal Kerepek (1119)
Pembekal Keropok (454)
Pembekal Kicap Dan Sos (229)
Pembekal Kurma Dan Kismis (291)
Pembekal Madu (246)
Pembekal Mee Dan Bihun (128)
Pembekal Minyak Masak (419)
Pembekal Rempah Dan Perencah (622)
Pembekal Serunding (260)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1201)
Pemborong Batik Dan Sutera (356)
Pemborong Beg Galas (102)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (879)
Pemborong Cadar Dan Tilam (466)
Pemborong Karpet (165)
Pemborong Kasut Dan Sandal (712)
Pemborong Lampin (304)
Pemborong Mutiara (113)
Pemborong Pakaian Bayi (781)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1694)
Pemborong Pakaian Lelaki (1142)
Pemborong Pakaian Plus Size (146)
Pemborong Pakaian Wanita (4301)
Pemborong Telekung Dan Songkok (572)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3579)
Pemborong Tuala (206)
Pemborong Tudung (2831)
Pembuat Papan Tanda Iklan (289)
Pembuat Plastik Kotak Botol (807)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (488)
Pendaftaran Syarikat (510)
Pendaftaran Trademark (36)
Pengedar Alat Tulis (962)
Pengedar Bahan Pencuci (730)
Pengedar Buku Dan Majalah (607)
Pengedar Contact Lens (248)
Pengedar Perfume (1566)
Pengedar Permainan Kanak2 (615)
Pengedar Produk Kecantikan (2659)
Pengedar Produk Kesihatan (3054)
Pengurus Majlis (605)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (744)
Penternak Burung Puyuh (96)
Penternak Ikan (699)
Penternak Kambing (296)
Penternak Lembu (398)
Penternak Udang (200)
Peralatan Makmal Dan Hospital (271)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (740)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (578)
Perkakas Dapur (634)
Perkakas Elektrik (453)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1551)
Pinjaman AIM (171)
Pinjaman Hartanah (526)
Pinjaman Kad Kredit (398)
Pinjaman Kereta (628)
Pinjaman Peribadi (10907)
Pinjaman Perniagaan (1866)
Produk Dari China (550)
Produk Sejuk Beku (1362)
Program Consignment (2046)
Program Dropship (6916)
Pusat Bahasa (367)
Pusat Jagaan Bayi (1609)
Pusat Latihan (661)
Pusat Memandu (125)
Pusat Mengaji Agama (538)
Pusat Pendidikan Tinggi (536)
Pusat Rawatan (375)
Pusat Tadika Dan Taska (1372)
Pusat Tuisyen (1099)
Rancangan Perniagaan (569)
Rawatan Alternatif (301)
Rumah Sewa (4387)
Rumah Untuk Dijual (3820)
Servis Freelance (1137)
Servis Keselamatan (737)
Servis Pembersihan (853)
Servis Pengedaran Risalah (476)
Setiausaha Syarikat (604)
Sewa Bas Dan Van (588)
Sewa Kereta Teksi Limo (1877)
Sewa Lori (2627)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (58)
Studio Filem Dan Videografi (260)
Studio Fotografi (917)
Studio Grafik Dan 3D (1142)
Studio Lukisan (136)
Studio Model Penyanyi Pelakon (767)
Studio Muzik (490)
Sukan Beladiri (119)
Sukan Berkumpulan (238)
Sukan Futsal (231)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (660)
Tanah Untuk Dijual (4962)
Tempahan Biskut Dan Tart (2174)
Tempahan Hamper (189)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (676)
Tempahan Katering (2199)
Tempahan Kek Dan Coklat (2180)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (181)
Tempahan Kuih Muih (1773)
Tempahan Minuman Dan Dessert (477)
Tempahan Nasi Lemak (533)
Tempahan Roti (379)
Terminal Bayaran (194)
Ubahsuai Pejabat (657)
Ubahsuai Rumah (1725)
Urut Tradisional (820)
Usahawan Baja Pertanian (375)
Usahawan Benih Dan Nursery (412)
Usahawan Tani (1107)
Vending Machine (392)
Voucher Dan Tiket (253)
Web Design Malaysia (2337)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1401)