Maksimakan Keuntungan dan Minimakan Kerugian. Spread Gold Hanya 0.50 Pips dan Forex Hanya 3 Pips! Kenapa Bayar Lebih untuk Spread yang Besar dan Commission yang Besar?
Loco London Gold Xau 999 9 @ Loco London Gold (Xau) 999.9 - Mon 16/Jul/2012 1:11pm [Last Comment]
Kenapa anda harus menunggu pips yang banyak utk mendapatkan profit atau untuk break even??? Jangan rugi dengan membayar spread pips yang besar atau commission yang besar tetapi dapatkan profit yang besar dengan hanya spread pips yang kecil dan commission yang kecil. Kami juga menyediakan beberapa investment untuk anda pilih (FOREX, GOLD, SILVER, CFD (HANG SENG, NIKKEI) & CRUDE OIL

Mini Account : Minima USD 1k (floating rate)
Value 1 pips=USD1
Rebate USD2 utk setiap lot traded

Standard Account : Minima USD 5k (floating rate)
Value 1 pips=USD10
Rebate USD20 utk setiap lot traded

Teknik2 atau tips2 akan diberikan kepada anda secara percuma apabila anda bertransaksi bersama kami. Cukup dengan minima 30 minit trading anda boleh dapatkan minima 30 pips. Maksima 3 jam trading anda mampu dapatkan hingga total 300 pips. Anda akan diberikan signal untuk enter position apabila market berada di bottom atau di top. Siang tak menganggu kerja anda dan malam tak payah bersengkang mata lama2. Trade safe and secure. Dengan cara ini anda mampu untuk mendapatkan profit minima overall 10-30% sebulan. Float maksima hanya sebesar 30 pips jika anda mengikuti teknik ini. Tak perlu untuk anda duduk berjam jam depan monitor. Anda hanya perlu place LO (limit order) dan TP (take profit) setelah kami memberikan info.
Teknik mudah bagi newbie atau investor yang mau belajar trade. Management risk ratio 80 (profit):20 (loss) *enter post at bottom and top only* sangat mudah dan tanpa tekanan floatting loss.

Berminat?? email ke locolondongold_xau@yahoo.com

Niche: Forex Malaysia
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
3 Dec 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
29 Nov 2014 (Sabtu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Muhd Farid - Wed 18/Jul/2012 1:54pm
    berminat..sila email ke
    odeniagaenterprise@gmail.com  
  2. Loco London Gold Xau 999 9 - Fri 20/Jul/2012 4:41pm
    Rate untuk depo dan widraw adalah floating rate semasa dr maybank.  
  3. Rezekinya 2 - Wed 25/Jul/2012 12:39am
    Berminat, sila email ke hshaidie@gmail.com  
  4. Loco London Gold Xau 999 9 - Wed 25/Jul/2012 1:00am
    Rezekinya 2...saya dah email contact no sy...boleh contact utk details...btw mcm mana dgn u punya SKF :)  
  5. Eric 17 - Wed 25/Jul/2012 12:26pm
    bro loco,

    salam sorry di sini. by the way tentang skf faham2 jelah. macam hilang dah  
  6. Loco London Gold Xau 999 9 - Wed 25/Jul/2012 5:58pm
    Eric 17 dan Rezekinya 2 jgn give up...try cek dgn FSA (UK)...sbb broker company biasanya dorang ada lesen dgn FSA seperti my company...any scam atau swindler boleh report...search je google...forex atau gold trading memang ok sangat2...yg selalu buat masalah ni trader2...susahkan org nak cari makan even kita org ni genuine...nak belajar trade boleh sy ajar kan...slowly lah buat recovery...Insyaallah...  
  7. Eric 17 - Thu 26/Jul/2012 6:38am
    bro,

    bukan apa, yang i sedih dan marah dia lesap gitu aje untuk kali2, sedangkan kita pinjam wang untuk membantunya teruskan untuk hidup, tapi dia menggunakan kelemahan manusia iaitu simpati untuk tipu kali ke2

    sekarang keadaan menjadi semakin tenat bro, ada yg kena tarik kereta dan rumah, keluarga tak terurus, kerja pun tak motivasi sudah

    ya, balik pada u, ada tak akaun yg minima, i try kawan2 join untuk invest...kalau harap pendapatan bulanan memang kurang dari cukup  
  8. Shah 546 - Thu 26/Jul/2012 11:01am
    sbb tu i pun terperanjat...di dah target market turun then betul2 turun especially for euro...tp kenapa boleh loss gak...camni lah bro...kalau u nak, u bukak acct atas nama sendiri...biar u sendiri nampak amount kat acct u tu...i bukan mcm broker2 lain yg boleh invest kecik2...minima utk mini acct USD1k...what i ever profit yg i trade kan is 100% punya u...nak belajar trade pun akan sy ajar...call me 0126734678...sebelum ni ada salah seorang dr SKF punya investor call sy tp sy lupa nama dia...tp sy yakin dia lah tuan yg punya kereta atau rumah yg kena tarik tu...masyaAllah...  
  9. Tuan Penasihat - Thu 26/Jul/2012 12:55pm
    Kes naya macam ni nih.  
  10. Loco London Gold Xau 999 9 - Thu 26/Jul/2012 2:21pm
    Tuan penasihat...sbb tu kena extra hati2...ok lah...jadikan pengajaran dan pelajaran yg berharga utk masa depan yg lebih baik lg...apa yg terjadi pasti ada hikmah darinya...  
  11. Tuan Penasihat - Fri 27/Jul/2012 3:44pm
    Betul. sy setuju semua ni ada hikmahnya. kita pun selalu diingatkan supaya banyakkan membaca supaya penuh ilmu di dada.
    Mari membaca!
    http://www.majalah.com/?classified:soalan-soalan-lazim-mengenai-skim-cepat-kaya:14917-FRM-4  
  12. Loco London Gold Xau 999 9 - Fri 3/Aug/2012 4:46pm
    Gross Profit: 31 254.36 Gross Loss: 391.70 Total Net Profit: 30 862.66
    Profit Factor: 79.79 Expected Payoff: 367.41
    Absolute Drawdown: 0.00 Maximal Drawdown: 279.40 (1.15%) Relative Drawdown: 1.15% (279.40)

    Total Trades: 84 Short Positions (won %): 40 (87.50%) Long Positions (won %): 44 (97.73%)
    Profit Trades (% of total): 78 (92.86%) Loss trades (% of total): 6 (7.14%)
    Largest profit trade: 4 800.00 loss trade: -279.40
    Average profit trade: 400.70 loss trade: -65.28
    Maximum consecutive wins ($): 38 (8 301.21) consecutive losses ($): 3 (-41.10)
    Maximal consecutive profit (count): 16 902.09 (15) consecutive loss (count): -279.40 (1)
    Average consecutive wins: 20 consecutive losses: 2

    Ini adalah hasil dari teknik yang luar biasa...boleh lihat sendiri hasil yang sebenarnya...contact utk dapatkan details statement  
  13. Aisyah 46 - Fri 3/Aug/2012 9:01pm
    macammana dgn crude oil?berapa byk point boleh ambik sekali trade?sbb saya rasa pakar pun tetap akan loss jika salah langkah..apa2 pun tlg email apa berkaitan ke s_aisyasyah@yahoo.com  
  14. Loco London Gold Xau 999 9 - Sat 4/Aug/2012 1:45am
    Aisyah dah sy email...loss tu biasa even seorang pakar sekalipun...yg penting strategy dan skill yg digunakan utk minima kan loss...dalam bisnes untung dan rugi tu biasa,,,,apa yg penting, dalam sebulan akan tetap untung even ada rugi...management risk ratio amat penting...  
  15. Loco London Gold Xau 999 9 - Sat 4/Aug/2012 1:49am
    Session 1 close as reach 300% dari teknik yg digunakan...

    Session 2 akan start on monday 6 Ogos...capital USD10k...target 300% again  
  16. Loco London Gold Xau 999 9 - Mon 6/Aug/2012 6:02pm
    Session 2 dah start...hari ni je profit 40%++...it's proven again dgn teknik rahsia...last week teknik ni di gunakan di insta dan profit lebih 300% dlm 5 hari...kali ini teknik ini digunakan di Ironfx...1st day dah 40%++ profit...

    Contact utk lihat details statement...  
  17. Loco London Gold Xau 999 9 - Mon 6/Aug/2012 9:26pm
    Update session 2....profit nett 77%++ jam 9.25pm (6 ogos)

    Capital USD10,000

    Equity USD17,735.00

    Contact utk details statement  
  18. Loco London Gold Xau 999 9 - Tue 7/Aug/2012 12:56pm
    Latest updated....profit 100%++ di hari ke dua...

    Equity USD21,386.71

    Details statement sebagai bukti akan diberikan pada yg betul2 berminat sahaja  
  19. Loco London Gold Xau 999 9 - Tue 7/Aug/2012 5:24pm
    update terkini jam 5.24pm

    equity USD22,156.71  
  20. Loco London Gold Xau 999 9 - Thu 9/Aug/2012 12:19am
    latest update...

    equity USD30,339.91  
  21. Loco London Gold Xau 999 9 - Fri 10/Aug/2012 12:32pm
    equity USD39,189.71

    hampir 300%  
  22. Loco London Gold Xau 999 9 - Fri 10/Aug/2012 11:59pm
    Nett profit USD54k...400%+ profit
    Acct close sbb target 300% max

    Isnin start fresh dgn capital USD10k  
  23. Risya 2 - Mon 13/Aug/2012 8:21am
    Email saya details ke risya2101@gmail.com  
  24. Loco London Gold Xau 999 9 - Tue 14/Aug/2012 4:29am
    Risya dah sy emailkan...

    fresh capital USD 10k dgn MIG BANK

    profit 10%++ utk 1st day

    equity USD11,600  
  25. Tuan Penasihat - Tue 14/Aug/2012 2:09pm
    Byk broker bro. Ada acc myfxbook tak. Letak semua akaun di situ lg senang kami nak view. tQ.  
  26. Loco London Gold Xau 999 9 - Wed 15/Aug/2012 2:00am
    saya hanya ambik broker yg menurut sy terbaik dan sy test tahap transparency mereka...maklumlah sy ni dr overseas dan keje dgn broker so sy tau byk mana yg betul dan tak betul...tunggu very soon ada broker yg akan menggegarkan...100% fully license dan transparence...ada beberapa broker kat M'sia ni yg dah kantoi tahap genuine dan transparency mereka...akan sy bongkar kan nanti...sy buat mcm ni sbb sy panas hati byk broker yg nampak legal tp illegal operations kat M'sia ni...tak transparen...dorang main system...broker tu pulaak cukup terkenal kat M'sia ni...akan sy bongkar kan berserta bukti dan saksi yg dah terkena...cm mrk tak tau nak mcm mana sbb mrk ni newbie semua...  
  27. Tuan Penasihat - Thu 16/Aug/2012 10:16pm
    Bro Loco, dlm link ni pun ada sebahagiannya full forex trading. Cuba tgk.

    http://www.bnm.gov.my/documents/2012/Senarai_nama_entiti_dan_laman_sesawang_n.pdf  
  28. Loco London Gold Xau 999 9 - Fri 17/Aug/2012 3:45am
    terima kasih tuan penasihat....masih ada byk lagi yg tak tercatat kat situ :)  
  29. Mrmagic - Thu 29/Aug/2013 11:02pm
    boleh emel sy
    magic_tisue@yahoo.com  
Page 1   (Total 29 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2821)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (225)
Bengkel Kereta (1505)
Bengkel Motosikal (252)
Bengkel Tayar (219)
Bisnes Air Mineral (372)
Bisnes Ais Krim (517)
Bisnes Aksesori Kereta (663)
Bisnes Broadband (1114)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (162)
Bisnes Cuci Kereta (823)
Bisnes Cyber Cafe (453)
Bisnes Dobi (1387)
Bisnes Ebook (1068)
Bisnes Handphone (1272)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (573)
Bisnes Ice Blended (711)
Bisnes Jam Tangan (291)
Bisnes Jeruk (183)
Bisnes Kitar Semula (507)
Bisnes Komputer (1504)
Bisnes Kurier Dan Logistik (692)
Bisnes Minuman (1487)
Bisnes Pasar Malam (2005)
Bisnes Pelancongan (554)
Bisnes Pengantin (700)
Bisnes Perabot (877)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1123)
Bisnes Restoran (3390)
Bisnes Roti Dan Bakeri (724)
Bisnes Salun Rambut (374)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (386)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (680)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (445)
Bisnes Tradisional (839)
Bisnes Untuk Dijual (3421)
Bisnes Waffle Dan Jagung (388)
Bisnes Western Food (331)
Dewasa 18sx (1800)
Diskusi Bisnes (1988)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (741)
Expo Karnival Tapak Niaga (6623)
Forex Malaysia (1941)
Haiwan Peliharaan (477)
Haji Dan Umrah (469)
Hiasan Dalaman (726)
Hiasan Taman (244)
Hotel Resort Homestay (1030)
Iklan Tv Radio Media Massa (229)
Import Dan Eksport (335)
Ingin Berniaga (2838)
Insurans Dan Takaful (1768)
Insurans Roadtax Kereta (349)
Kedai Bunga (191)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1996)
Kedai Emas (459)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2554)
Kedai Hardware (441)
Kedai Ibu Dan Bayi (697)
Kedai Jahit (3960)
Kedai Kamera Dan Camcorder (350)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (342)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1902)
Kedai Sewa (1657)
Kereta Baru (1643)
Kereta Terpakai (5058)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4986)
Kerja Kemahiran (2021)
Kerja Kosong (12160)
Kerja Praktikal (2181)
Kerja Sales (2333)
Kerja Sambilan (6458)
Konsultan Peguam (159)
Konsultan Perniagaan (466)
Kontrak Swasta (301)
Kontrak Tender Kerajaan (465)
Kontraktor Balak Dan Kayu (486)
Kontraktor Jurutera (576)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (229)
Kontraktor Minyak Dan Gas (696)
Kontraktor Pasir (411)
Kontraktor Pembinaan (2098)
Kontraktor Perlombongan (324)
Kursus Dan Seminar (2867)
Kursus Kecantikan (697)
Kursus Makanan (672)
Kursus Motivasi (327)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1629)
Mencari Pelabur (3738)
Mesin Fotostat (358)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (523)
Mesin Jahit (389)
Mesin Proses Makanan (583)
Pakej Pelancongan (2648)
Pakej Perkahwinan (1218)
Pakej Perniagaan (905)
Pasar Basah (1486)
Pekerja Asing (1271)
Pelaburan Saham Unit Trust (968)
Pembantu Rumah Asing (1897)
Pembekal Barang Runcit (1591)
Pembekal Beras (117)
Pembekal Buah-buahan (492)
Pembekal Ikan Kering (390)
Pembekal Kelapa Dan Santan (659)
Pembekal Kerepek (1118)
Pembekal Keropok (454)
Pembekal Kicap Dan Sos (229)
Pembekal Kurma Dan Kismis (291)
Pembekal Madu (246)
Pembekal Mee Dan Bihun (128)
Pembekal Minyak Masak (418)
Pembekal Rempah Dan Perencah (619)
Pembekal Serunding (260)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1200)
Pemborong Batik Dan Sutera (355)
Pemborong Beg Galas (102)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (877)
Pemborong Cadar Dan Tilam (465)
Pemborong Karpet (165)
Pemborong Kasut Dan Sandal (713)
Pemborong Lampin (304)
Pemborong Mutiara (113)
Pemborong Pakaian Bayi (779)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1691)
Pemborong Pakaian Lelaki (1141)
Pemborong Pakaian Plus Size (146)
Pemborong Pakaian Wanita (4296)
Pemborong Telekung Dan Songkok (572)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3571)
Pemborong Tuala (206)
Pemborong Tudung (2829)
Pembuat Papan Tanda Iklan (287)
Pembuat Plastik Kotak Botol (805)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (488)
Pendaftaran Syarikat (508)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (960)
Pengedar Bahan Pencuci (729)
Pengedar Buku Dan Majalah (605)
Pengedar Contact Lens (248)
Pengedar Perfume (1565)
Pengedar Permainan Kanak2 (612)
Pengedar Produk Kecantikan (2655)
Pengedar Produk Kesihatan (3049)
Pengurus Majlis (605)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (742)
Penternak Burung Puyuh (96)
Penternak Ikan (699)
Penternak Kambing (296)
Penternak Lembu (398)
Penternak Udang (199)
Peralatan Makmal Dan Hospital (269)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (739)
Peralatan Sukan (552)
Perisian Komputer (578)
Perkakas Dapur (631)
Perkakas Elektrik (451)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1549)
Pinjaman AIM (171)
Pinjaman Hartanah (526)
Pinjaman Kad Kredit (397)
Pinjaman Kereta (628)
Pinjaman Peribadi (10873)
Pinjaman Perniagaan (1864)
Produk Dari China (548)
Produk Sejuk Beku (1356)
Program Consignment (2042)
Program Dropship (6896)
Pusat Bahasa (366)
Pusat Jagaan Bayi (1602)
Pusat Latihan (661)
Pusat Memandu (125)
Pusat Mengaji Agama (536)
Pusat Pendidikan Tinggi (533)
Pusat Rawatan (374)
Pusat Tadika Dan Taska (1367)
Pusat Tuisyen (1095)
Rancangan Perniagaan (568)
Rawatan Alternatif (299)
Rumah Sewa (4379)
Rumah Untuk Dijual (3812)
Servis Freelance (1137)
Servis Keselamatan (733)
Servis Pembersihan (852)
Servis Pengedaran Risalah (471)
Setiausaha Syarikat (601)
Sewa Bas Dan Van (586)
Sewa Kereta Teksi Limo (1865)
Sewa Lori (2616)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (58)
Studio Filem Dan Videografi (258)
Studio Fotografi (917)
Studio Grafik Dan 3D (1142)
Studio Lukisan (134)
Studio Model Penyanyi Pelakon (759)
Studio Muzik (489)
Sukan Beladiri (118)
Sukan Berkumpulan (237)
Sukan Futsal (231)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (657)
Tanah Untuk Dijual (4952)
Tempahan Biskut Dan Tart (2173)
Tempahan Hamper (189)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (676)
Tempahan Katering (2192)
Tempahan Kek Dan Coklat (2177)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (181)
Tempahan Kuih Muih (1769)
Tempahan Minuman Dan Dessert (472)
Tempahan Nasi Lemak (532)
Tempahan Roti (378)
Terminal Bayaran (194)
Ubahsuai Pejabat (654)
Ubahsuai Rumah (1719)
Urut Tradisional (819)
Usahawan Baja Pertanian (375)
Usahawan Benih Dan Nursery (409)
Usahawan Tani (1106)
Vending Machine (389)
Voucher Dan Tiket (252)
Web Design Malaysia (2333)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1395)