Search Majalah.com
Maklumbalas Karnival Usahawan Muda 2012 (Dataran Telok Kemang PD, 9-18 Mar)
Peniaga Tegar Expo - Tue 13/Mar/2012 12:32pm [Last Comment]
Mohon maklumbalas berkenaan

Nama Program : Karnival Usahawan Muda 2012
Tarikh : 9 - 18 March 2012
Tempat : dataran Telok Kemang, Port Dickson

Penilaian dari segi :
1. Tempat
2. Pengisian Pentas
3. Pengisian XTVT
4. Sound Sistem
5. Layout
6. Technical Assisten
7. Urusetia
8. Cadangan Penambah baikan

komen anda akan digunakan penambah baikan event akan datang.

(p/s : yang dok bantai LAYOUT pada event yang lepas - pihak kami telah perbaiki. trima kasih atas nasihat anda)

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Peniaga Tegar Expo - Tue 13/Mar/2012 12:35pm
    KOmen dari penasihat 1,2 dan 3 serta Pengkritik benar, Pengkritik hebat atau pengkritik bebas amat dialukan.  
  2. Peniaga Tegar Expo - Tue 13/Mar/2012 1:22pm
    Komen even yang telah lepas
    (Karnival Generasi Y)

    http://www.majalah.com/?classified:maklum-balas-karnival-generasi-y-telok-kemang-2012:7NCZBSKHMC.



    even USAHAWAN MUDA 2012
    (baru hari ke 4)

    http://www.facebook.com/pages/Karnival-Usahawan-Muda-2012/282698591796598?sk=photos  
  3. Norin 3 - Tue 13/Mar/2012 1:47pm
    Mcm ni le bagus... mencari kritikan utk bertmbh maju.

    Ikutkan nak nilai dari no.1 - 5 tu dh ok, tmpt, sound system, stage semuanya ok yg tak ok nya bila ada event camni mesti tak de orng dtg... itu yg penting, kena study balik tgk kenapa org seremban even org PD pun tak turun...  
  4. Peniaga Tegar Expo - Tue 13/Mar/2012 3:00pm
    PN. NORIN 3
    trima kasih atas kritikan.

    Press Conference telah dibuat dibeberapa buah akhbar arus perdana 2 hari sebelum even berlansung.
    Untuk slot di radio SINAR dan SURIA FM pun telah dikeluarkan.

    Pihak kami merancang untuk mengadakan sekali lagi sidang akhbar disebabkan tarikh karnival masih berbaki 5 hari lagi.

    nantikan kemunculannya didada akhbar.  
  5. Sharif Islam - Tue 13/Mar/2012 9:24pm
    trima kasih pihak penganjur kerana menempatkan 15 peniaga-peniaga yang bernaung dibawah KOPERASI USAHAWAN BUMIPUTERA dengan harga ISTIMEWA untuk 10 hari. INSYAALLAH kita akan bekerjasama lagi dilain siaran dengan harga SPECIAL lagi.

    Jadi, usahawan IKS yang berada diluar sana daftarlah segera dibawah KOPERASI USAHAWAN BUMUPUTERA untuk memndapatkan potongan harga istimewa.

    maklumat lanjut sila email kepada

    sharif_islam42@yahoo.com

    (nyatakan nama, jenis perniagaan, no telefon)  
  6. Nurul Iman 5 - Wed 14/Mar/2012 11:05am
    so far masuk 5 hari sales Alhamdulillah.
    letrik je problem kejap ada kejap takda.
    tapi urusetia pantas mengambil tindakan.
    syabas  
  7. Dinje - Wed 14/Mar/2012 2:32pm
    terbaik...hope upgrade bagi jadi yg terbaik..  
  8. Nathrah Nawawi - Wed 14/Mar/2012 2:57pm
    Berkaitan elektrik kejap ado kejap xdo tu rasanya sbb peniaga banyak bawak alatan elektrik yang berkuasa besar dan tak inform pada urusetia, itu pasallah sobabnya.Kalau peniaga beritahu awal2 barang elektrik yang dibawa berapa banyak kuasa digunakan, Insyallah urusetia akan menambahkan kuasanya supaya tidak blackout.....so akak rasa, next time peniaga kena beritahu kepada urusetia jika membawa peralatan elektrik yang meperlukan kuasa yang besaq.....

    Bagi pendapat akak pulak berkaitan ngan event nie.....insyallah semuanya ok di mana kalau ada problem yang mendatang, urusetia bertindak dengan cepat dan bersungguh2 utk menyelesaikannya..TAHNIAH....  
  9. Hidayat 12 - Wed 14/Mar/2012 3:25pm
    saya pergi ahad kepas, dj macam hampeh,
    pantang bufak pompuan lalu, dia kacau dengan mic masih on,
    pastu boleh pulak cakap pakai mic pada kawannya, "ekau ponah raso kaki molayang tak?
    Ada ke patut amik dj macam tu?  
  10. Peniaga Tegar Expo - Wed 14/Mar/2012 4:42pm
    trima kasih atas komen anda

    Berkenaan DJ kami ambil maklum dan teguran telah pun dibuat.

    kami masih lagi mencari sesuatu yang tersembunyi yang tak nampak dimata disebalik program ini.

    hanya PENASIHAT atau PENGKRITIK BENAR sahaja yang nampak.  
  11. Shahir 17 - Wed 14/Mar/2012 6:00pm
    Salam..promotion agak kurang berjaya..xbanyak pengunjung yang datang ke sana..banner patut diletakkan di jalan2 menuju ke teluk kemang..TQ  
  12. Mohd Almi - Wed 14/Mar/2012 7:50pm
    So far antara yg terbaik dlm byk2 ekspo di telok kemang. Cuma lebihkan promosi. Dj dan committe- i salute  
  13. Idah 10 - Thu 15/Mar/2012 1:34pm
    everything ok...tp tu la kan elektrik kejap ada kejap x der for 1st day....dah la perniagaan kami mmg menggunakan 100% elektrik.....cemana tu kalu customer dtg x dpt apa yg mrk nk pastu akan impact sales kami.....tp terima kasih kt adik kedai cermin mata sudi pinjam kan kuasa elektrik....trima kasih gak pd penganjur cepat menangani masalah elektik ..  
  14. Peniaga Tegar Expo - Thu 15/Mar/2012 5:26pm
    Jemputan bagi menyertai

    Senam Cergas Hujung Minggu
    pada hari sabtu jam 8 pagi
    Dataran Telok Kemang
    Dibawa khas dari HOSPITAL SENAWANG SPECIALIST CENTER

    Semua peniaga dijemput bersenam.  
  15. Wien 2 - Fri 16/Mar/2012 10:10am
    maaf.. tumpang iklan.. sini untuk bakar lemak sila ke http://shapeyourbodysupplement.blogspot.com/  
  16. Nuslina - Fri 16/Mar/2012 10:54am
    bila nk buat lg sekali i nk join,haritu tapak penuh,i x dapat nk join,jika ada lagi expo bgthu i ,i memg berminat nk join  
  17. Nuslina - Fri 16/Mar/2012 11:00am
    nuslina@yahoo.com  
  18. Penasihat 3 - Fri 16/Mar/2012 1:39pm
    maaf sesangat. Kalini sy x dpt komen apa2 sbb masih bercuti dgn keluarga di luar negara,  
  19. Peniaga Tegar Expo - Fri 16/Mar/2012 2:34pm
    Pihak pengurusan mengucapkan selamat bercuti kepada TN PENASIHAT 3.

    SEmoga percutian beliua dibawah perlindungan ALLAH TUHAN PENCIPTA SELIAN ALAM.

    Tanpa komen TN. PENASIHAT mcm tak bermakna program kami.

    Apa2 pun selamat bercuti. Tn boleh melayarai Facebok kami di KARNIVAL USAHAWAN MUDA 2012.

    selamat bercuti dari seluruh warga kerja TM dan TNB TEMERLOH.  
  20. Peniaga Tegar Expo - Fri 16/Mar/2012 2:45pm
    Pihak kami masih menunggu kritikan membina dari TN.PENGKRITIK BENAR

    Hanya beliau sshaja yang mempunyai pandangan yang mampu menggocang pihak pengurusan membuat perubahan darstik.

    Kami masih tunggu.  
  21. Norashiiqin - Mon 26/Mar/2012 4:51pm
    asslm semua...sy rs event yg diadakan ini sgt membina n slh satu tmpt yg paling seronok dikunjungi...cuma perkara letrik jer la yg kdg2 m'ggu... tp ape2 pun tahniah bt generasi -Y n dj yg sgt frendly... tq semua yg terlibat :)  
Page 1   (Total 21 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2504)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1451)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1039)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1311)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1195)
Bisnes Hari Raya (55)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (270)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1419)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1381)
Bisnes Pasar Malam (1868)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (786)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3109)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3102)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (297)
Dewasa 18sx (1669)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (682)
Expo Karnival Tapak Niaga (6016)
Forex Malaysia (1754)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (674)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (953)
Iklan Tv Radio Media Massa (210)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2728)
Insurans Dan Takaful (1635)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (436)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2424)
Kedai Hardware (502)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3553)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1566)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4731)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4329)
Kerja Kemahiran (1809)
Kerja Kosong (10612)
Kerja Praktikal (1798)
Kerja Sales (2086)
Kerja Sambilan (5904)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1921)
Kontraktor Perlombongan (304)
Kursus Dan Seminar (2672)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1558)
Mencari Pelabur (3515)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (476)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2493)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (820)
Pasar Basah (1382)
Pekerja Asing (1149)
Pelaburan Saham Unit Trust (890)
Pembantu Rumah Asing (1762)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (454)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (597)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (253)
Pembekal Telur (128)
Pemborong Aksesori Lelaki (159)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (583)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1572)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (552)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3370)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2662)
Pembuat Papan Tanda Iklan (248)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (562)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (674)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (532)
Perisian Komputer (533)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (402)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (490)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9927)
Pinjaman Perniagaan (1746)
Produk Dari China (509)
Produk Sejuk Beku (1246)
Program Consignment (1928)
Program Dropship (6297)
Pusat Bahasa (334)
Pusat Jagaan Bayi (1394)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (495)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1189)
Pusat Tuisyen (999)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4020)
Rumah Untuk Dijual (3528)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (674)
Servis Pembersihan (756)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (521)
Sewa Kereta Teksi Limo (1668)
Sewa Lori (2375)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (1000)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (674)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4542)
Tempahan Biskut Dan Tart (2083)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2004)
Tempahan Kek Dan Coklat (2071)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (174)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (733)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1023)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2208)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1239)