Search Majalah.com
Mahu Mencari Pembekal Tudung, Shawls di Penang atau Kedah
Mira 4 @ Beautiful Collection - Mon 17/May/2010 11:52am [Last Comment]
Salam, semua!

saya seorang pelajar ipta yang baru nak buka bisnes secara sampingan. jadi nak mencari pembekal tudung, shawls di sekitar penang atau kedah.
kalau boleh nak ke tempat pembekal terus.. sebab lebih suka nak tengok barang sebelum beli secara borong.

sesiapa yang ada info, boleh comment atau email saya terus:
amlierxa_85@yahoo.com.au

harap ada yang sudi membantu..
hm, kalau ada yang nak bagi tips utk memulakan bisnes pun ok jugak..
terima kasih semua!

Niche: Pemborong Tudung
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Nun - Mon 17/May/2010 12:40pm
    Tak berminat untuk menjual perfume pen yang di import dan bauan yang tahan 1 hari.Terdapat byk jenama. Harga pasaran RM15-Rm18 tapi untuk ambil borong sebarang RM11. Jika berminat hubungi ppmnun@gmail.com .  
  2. Waniescollection - Mon 17/May/2010 3:14pm
    http://waniesscollection.blogspot.com/

    sy membekal selendang ke kedah.. klau berminat boleh tgk corak2 di blog sy.. kalau berminat send email kat saya.. nnt kita aturkan untuk berjumpa.. xperlu dtg kedai, sy sendiri akan bawak brg2 jumpa awak..  
  3. First Imperssions - Tue 18/May/2010 12:58pm
    saya pembekal dan pemborong pakaian wanita, jubah dan muslimah terus dari kilang sendiri, harga murah. tiada syarat yang dikenakan. Boleh call kami di First Impressions :- Kamal (0176186553) atau Lin (012- 9332792). untuk lebih detail lagi.  
  4. Aidil 4 - Tue 18/May/2010 3:16pm
    Saya pemborong dan pembekal busana muslimah import yang paling top. Produk fully cotton and sangat trendy. Begitu juga tudung kami berasaskan cotton. Lawat blog kami : selfdeco.blogspot.com. Klick kat busana muslimah. no phone ada dalam tu kalau nak call. Yang penting jual produk yg bleh jual je dik.  
  5. Borong Tudung - Sat 22/May/2010 2:39am
    Bekalan borong tudung secara online. Pelbagai jenis tudung lycra, tudung syria, shawl, pashmina, inner syria, shawl chiffon, shawl cotton dan lain-lain. Tempahan secara online dan Poslaju PERCUMA untuk semenanjung.

    http://borongtudung.blogspot.com  
  6. Yanie 6 - Mon 14/Jun/2010 10:30pm
    saya dari perai,penang
    saya pembekal tudung lycra syria dan shawl..saya keje di perai..kalau awak nak tgk tudung dulu pun boleh..saya kira harga borong..saya amik tudung direct dari bengkel/kilang..dalam blog saya ada contoh serba sedikit tudung lycra..awak boleh pilih color sendiri atau design sendiri dalam blog saya..dalam masa selewat2nya seminggu tudung siap dijahit...

    blog saya http://pinkytwinz.blogspot.com  
  7. Lizakary - Tue 15/Jun/2010 1:13pm
    Hye..sy liza..view blog sy www.decomelscarf.blogspot.com..i ade jual shawl n mcm2..murah sgt..  
  8. Zawati - Tue 15/Jun/2010 4:20pm
    salam.
    dapatkan tudung plain lycra awning thai silk cuma RM350sekodi (sehelai rm17.50) / printed lycra awning thaisilk rm400 sekodi....corak cantik & terkini...hanya di http://littleqhalish.blogspot.com  
  9. Sabri 4 - Wed 16/Jun/2010 12:42am
    tudung korean lycra & jersey pd harga runtuh...13.50 sahaja sehelai dgn pembelian minima 40 helai...
    hubungi saya di webzbiz@gmail.com  
  10. Azura 14 - Tue 29/Jun/2010 5:10pm
    Saya pengedar tudung Pasmira - yang menaja rancangan sinetron kat TV skrg. Boleh tgk contoh dan dapatkan harga borong bagi pembelian minimum 10pcs di www.clickwear2u.com atau www.clickwear.blogspot.com atau email clickatmall@gmail.com  
  11. Tudungborong Com - Thu 29/Sep/2011 2:21pm
    Salam, diharap sihat-sihat selalu. Kami membekalkan tudung dan kain dengan harga termurah, terkini, berkualiti dan istimewa hanya terdapat di tudungborong.com.kami menjual secara borong, dengan harga yang sgt2 berpatutan. kami juga menerima tempahan sehingga 500 helai keatas kerana kami mempunyai kilang sendiri. Anda boleh melihat dan memilih koleksi tudung yang kami tawarkan laman web kami, dan sekiranya anda berminat, anda boleh terus membuat tempahan dan bayaran secara online.(untuk yg online).
    atau hubungi kami di:

    website : www.tudungborong.com
    tel : 013-2679807
    facebook page : tudungborong.com



    Salam,

    Muhammad Ifwat B. Rozman
    ordertudung@gmail.com
    www.tudungborong.com
    Tel/SMS- 03 2694 2334/013-2679807  
  12. Hafizi 31 - Thu 12/Jul/2012 8:42am
    salam..sy hafizi,berminat nk berniaga menjual tudung.kalau boleh nk direct dari kilg.sy nk bli secara borong dari kilg.kalau blh nk tdung jenis bawal.lycra dll. ada x siapa2 blh bantu sy mencari pengilang atau pembrong ..sy berada di penang.

    klau ada..blh emal kpda sy..retrostylelord@yahoo.com  
  13. Eiyzana - Mon 30/Jul/2012 3:54pm
    sya ina...berminat tuk menjual tudung n baju ready made..klu blh nk pembelian terus dr kilang or pemborong...email ke sya eiyzana06@yahoo.com  
  14. Ieka 19 - Mon 15/Apr/2013 8:32am
    salam.. saya ika.. saya berminat untuk berniaga tudung bawal kangroo .. kalau boleh saya nak direct terus dari kilang.. jika ada sesiapa yang tahu.. kilang tudung bawal plain kangroo area penang.. boleh email saya

    i_tyka@yahoo.com  
  15. Syaa 4 - Wed 11/Sep/2013 11:44am
    salam..sy sha.sy berminat untuk borong tudung bawal, lycra dll..better terus dari kilang..boleh email syaa_grape1806@yahoo.co.uk  
  16. Zahra 19 - Sat 19/Apr/2014 6:29pm
    saya membekalkan pelbagai jenis tudung untuk borong, yang paling laris tudung bawal kangaroo,,tudung akel bidang 50, 55 & 60, wide shawl, tudung bawal ala adijuma, inner magic, tudung lycra plain kualiti butik, untuk borong boleh datang ke kedai di teluk air tawar, butterworth penang,
    sms/whatsapp: 0194042862
    blog: http://richestzahra.blogspot.com/
    emel: richestzahra@gmail.com  
Page 1   (Total 16 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2504)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1451)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1039)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1311)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1195)
Bisnes Hari Raya (55)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (270)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1419)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1381)
Bisnes Pasar Malam (1868)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (786)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3109)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3102)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (297)
Dewasa 18sx (1669)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (682)
Expo Karnival Tapak Niaga (6016)
Forex Malaysia (1754)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (674)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (953)
Iklan Tv Radio Media Massa (210)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2728)
Insurans Dan Takaful (1635)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (436)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2424)
Kedai Hardware (502)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3553)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1566)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4731)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4329)
Kerja Kemahiran (1809)
Kerja Kosong (10612)
Kerja Praktikal (1798)
Kerja Sales (2086)
Kerja Sambilan (5904)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1921)
Kontraktor Perlombongan (304)
Kursus Dan Seminar (2672)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1558)
Mencari Pelabur (3515)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (476)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2493)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (820)
Pasar Basah (1382)
Pekerja Asing (1149)
Pelaburan Saham Unit Trust (890)
Pembantu Rumah Asing (1762)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (454)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (597)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (253)
Pembekal Telur (128)
Pemborong Aksesori Lelaki (159)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (583)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1572)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (552)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3370)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2662)
Pembuat Papan Tanda Iklan (248)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (562)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (674)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (532)
Perisian Komputer (533)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (402)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (490)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9927)
Pinjaman Perniagaan (1746)
Produk Dari China (509)
Produk Sejuk Beku (1246)
Program Consignment (1928)
Program Dropship (6297)
Pusat Bahasa (334)
Pusat Jagaan Bayi (1394)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (495)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1189)
Pusat Tuisyen (999)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4020)
Rumah Untuk Dijual (3528)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (674)
Servis Pembersihan (756)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (521)
Sewa Kereta Teksi Limo (1668)
Sewa Lori (2375)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (1000)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (674)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4542)
Tempahan Biskut Dan Tart (2083)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2004)
Tempahan Kek Dan Coklat (2071)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (174)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (733)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1023)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2208)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1239)