Macam Mana Nak Mulakan Perniagaan Online?
Nurain 13 - Thu 7/Jul/2011 10:45am [Last Comment]
rasa berminat untuk berniaga online secara part time tapi tak tahu macam mana dan dari mana nak dapat pembekal..hope sudi beri tunjuk ajar

Niche: Ingin Berniaga
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Man 26 - Thu 7/Jul/2011 11:10am
    Salam.. mula sekali kena ada ilmu internet, cara buat website, langkah 2 kena tahu produk apa yang laris di pasaran dan ketiga tahu cara nak marketkan produk secara online..
    sekiranya berminat boleh emel saya rahmanauf40@yahoo.com  
  2. M Z Loly Ent - Thu 7/Jul/2011 11:22am
    Pewangi udara jenama "Little Trees" (tahan sehingga 7 minggu!!!)

    Nikmati pelbagai jenis haruman yang menyegarkan untuk ruang kereta, bilik, pejabat atau di mana sahaja ruang yang memerlukan kesegaran.

    Jual Di Pejabat, Jual Di Pasaraya, Jual Di Pasar Malam,
    Produk Yang Paling Mudah DiJual.
    Mesti Cuba.
    dapatkan harga borong yg termurah dari saya.. =)
    minimum pembelian 20pcs shaja-untuk permulaan berniaga..
    add my fb
    http://www.facebook.com/#!/munirah.hamdan

    CONTACT SAYA: 0133317426
    or email mzloly@yahoo.com  
  3. Kay 12 - Thu 7/Jul/2011 11:24am
    berminat nk jd agen dropship tanpa modal, boleh layari facebook http://www.facebook.com/#!/home.php?sk=group_153636584704977&ap=1

    boleh juga direct sms 012-5348081  
  4. Barangpanas - Thu 7/Jul/2011 11:27am
    SEMUA BARANG DI BLOG SAYA DIJUAL SECARA BORONG.
    KALAU AWAK BERCADANG NAK BERNIAGA SILALAH LAWAT SAYA DI http://kedaihappyshoppingday.blogspot.com .SAYA MENJUAL BARANG SERENDAH RM10 KEATAS.ANDA BOLEH BORONG MIN 6 PCS ATAU MIN10 DENGAN HARGA YANG MURAH.HARGA PASARAN BARANG YANG SAYA JUAL MENCECAH 2 X GANDA HARGANYA SETIAP SATU.CONTOH BEG PU YANG SAYA JUAL DENGAN HARGA BORONG
    -BEG KANVAS RM10/PCS HARGA PASARAN RM 25/PCS
    -BEG PU RM18/PCS HARGA PASARAN RM 40 KEATAS
    AWAK BOLEH UP HARGA KALAU MAHU LEBIH KEUNTUNGAN .SELAMAT MENCUBA

    1-BOLEH KLIK SINI UTK PIC BEG http://kedaihappyshoppingday.blogspot.com/2011/06/kanvas-beg.html
    http://kedaihappyshoppingday.blogspot.com/2011/06/kanvas-beg.html
    2-TUDUNG KAT SINI http://kedaihappyshoppingday.blogspot.com/search/label/TUDUNG
    3-PAKAIAN KANAK-KANAK http://kedaihappyshoppingday.blogspot.com/search/label/PAKAIAN%20KANAK-KANAK
    4-TALI PINGGANG http://kedaihappyshoppingday.blogspot.com/search/label/BELT
    5-WALLET DAN PURSE http://kedaihappyshoppingday.blogspot.com/search/label/PURSE
    6.baju kurung siap http://kedaihappyshoppingday.blogspot.com/2011/07/baju-siap.html  
  5. Liza 70 - Thu 7/Jul/2011 11:44am
    kak...pembekal pakaian wanita ada di jalan kenanga KL...  
  6. Tok Wish - Thu 7/Jul/2011 11:46am
    ...nak niaga online sekarang tak perlu laman sendiri pun boleh. Guna kemudahan yg ada spt Mudah.my, ebay, Haha dll.

    Saya gunakan mudah.my : www.mudah.my/tokodarwish

    dah lebih 2 tahun & berjaya. Laman tu yg kedua paling ramai pengunjung di Malaysia selepas google.

    Mulakan jualan dgn barang sedia ada dlm rumah saudara yg tak perlu modal. Periuk nasi terpakai, oven terpakai, kipas angin baju kurung terpakai, jaket terpakai, novel terpakai. ..percayalah semuanya akan dapat sambutan.

    Emel saya azlina.idrus@yahoo.com.my jika ingin maklumat lanjut.  
  7. D Trisyia - Thu 7/Jul/2011 12:36pm
    betul tu.... tanpa modal. tak perlu ada laman web ke blog ker.... mudah.com memang mudah....

    d_trisyia@yahoo.com sedia beri tunjuk ajar.  
  8. Putra 14 - Thu 7/Jul/2011 1:04pm
    Salam Nurain,


    Jika nurain serius untuk belajar
    ilmu pemasaran emel dari seorang yang
    benar-benar berpengalaman, "beliau" lah
    yang paling dicadangkan...


    Ini kerana,

    # Beliau mengajar apa yang dipraktikkannya.

    # Beliau memiliki banyak bukti kejayaan
    dalam pemasaran emel...

    # Beliau ajar konsep praktikal..STEP BY STEP

    # Beliau memang mengkaji dengan mendalam
    ilmu pemasaran emel...



    Hari ini "beliau" mula melancarkan
    produk paling berkualitinya, 3.0 __________
    di laman web di bawah.


    KLIK untuk ke sana sekarang!
    --> http://www.30emailmarketing.com/hop.php?ref=putra


    Sekian

    putra.  
  9. Special - Thu 7/Jul/2011 4:12pm
    pergi blog ni,online je http://bisnestanpamodal.blogspot.com/  
  10. Hartinawati - Thu 7/Jul/2011 4:23pm
    TUMPANG LALU..
    Saya juga berminat hendak membuat perniagaan online secara dropship/pre order untuk pakaian wanita, tudung, aksesori dan brgn rumah.Boleh email ke hartinawatipawzi@yahoo.com.
    Terima kasih  
  11. Zz 6 - Thu 7/Jul/2011 6:50pm
    salam...ingin menjana pendapatan yg luamayn???kami ada jalan penyelesaiannya...sertai kami dan anda bakal perolehi pendapatan yg memeranjatkan anda....apa tunggu lagi sertai kami sekarang!!!!layari wangmasyukonline.webs.com  
  12. Kedaiku - Fri 8/Jul/2011 2:12am
    add fb kedaikuon9@yahoo.com
    @KEDAI ISYA
    mcam2 produk awk ley jual, tgk la pic2 kt fb sy @ sms sy je 0178812997 cik isya  
  13. Airul 2 - Sat 9/Jul/2011 12:15am
    TokeyTopup.com menyediakan sehingga 10 pakej/pangkat untuk anda.
    Setiap pakej/pangkat mempunyai kelebihan dan keuntungan yang berbeza.
    Semakin tinggi pakej/pangkat yang anda ambil, semakin tinggi keuntungan yang anda peroleh.

    Pakej:

    ----------------------------Pakej 1----------------------------

    General Manager (GM)

    Yuran Pendaftaran Hanya RM3000 RM200.00 Seumur Hidup. **PROMOSI
    Keuntungan Celcom 5.25%, Maxis 3.50%, Digi 2.40%, UMobile 4.75%
    Menerima laporan transaksi jualan.
    Boleh mendaftarkan (Manager, Assistant Manager, Master, Dealer, Agent, Retail, First Retail, Second Retail, Third Retail) sebagai downline anda.
    Yuran pendaftaran downline ditentukan sendiri oleh anda.
    Mendapat komisyen hasil jualan downline.
    Bantuan Careline 12 jam (9.00pagi-9.00mlm)
    Dapat SMS report transaksi.
    Perkhidmatan topup pada bila-bila masa.
    Boleh melakukan transaksi melalui SMS ataupun Yahoo Messenger.
    ----------------------------Pakej 2----------------------------

    Manager (MG)

    Yuran Pendaftaran Hanya RM1900 RM150.00 Seumur Hidup. **PROMOSI
    Keuntungan Celcom 5.00%, Maxis 3.40%, Digi 2.30%, UMobile 4.50%
    Menerima laporan transaksi jualan.
    Boleh mendaftarkan (Assistant Manager, Master, Dealer, Agent, Retail, First Retail, Second Retail, Third Retail) sebagai downline anda.
    Yuran pendaftaran downline ditentukan sendiri oleh anda.
    Mendapat komisyen hasil jualan downline.
    Bantuan Careline 12 jam (9.00pagi-9.00mlm)
    Dapat SMS report transaksi.
    Perkhidmatan topup pada bila-bila masa.
    Boleh melakukan transaksi melalui SMS ataupun Yahoo Messenger.

    ----------------------------Pakej 3----------------------------

    Assistant Manager (AM)

    Yuran Pendaftaran Hanya RM50.00 Seumur Hidup.
    Keuntungan Celcom 4.75%, Maxis 3.30%, Digi 2.20%, UMobile 4.25%
    Menerima laporan transaksi jualan.
    Boleh mendaftarkan (Master, Dealer, Agent, Retail, First Retail, Second Retail, Third Retail) sebagai downline anda.
    Yuran pendaftaran downline ditentukan sendiri oleh anda.
    Mendapat komisyen hasil jualan downline.
    Bantuan Careline 12 jam (9.00pagi-9.00mlm)
    Dapat SMS report transaksi.
    Perkhidmatan topup pada bila-bila masa.
    Boleh melakukan transaksi melalui SMS ataupun Yahoo Messenger.

    ----------------------------Pakej 4----------------------------

    Master (M)

    Yuran Pendaftaran Hanya RM40.00 Seumur Hidup.
    Keuntungan Celcom 4.50%, Maxis 3.20%, Digi 2.10%, UMobile 4.00%
    Menerima laporan transaksi jualan.
    Boleh mendaftarkan (Dealer, Agent, Retail, First Retail, Second Retail, Third Retail) sebagai downline anda.
    Yuran pendaftaran downline ditentukan sendiri oleh anda.
    Mendapat komisyen hasil jualan downline.
    Bantuan Careline 12 jam (9.00pagi-9.00mlm)
    Dapat SMS report transaksi.
    Perkhidmatan topup pada bila-bila masa.
    Boleh melakukan transaksi melalui SMS ataupun Yahoo Messenger.

    ----------------------------Pakej 5----------------------------

    Dealer (D)

    Yuran Pendaftaran Hanya RM30.00 Seumur Hidup.
    Keuntungan Celcom 4.25%, Maxis 3.10%, Digi 2.00%, UMobile 3.75%
    Menerima laporan transaksi jualan.
    Boleh mendaftarkan (Agent, Retail, First Retail, Second Retail, Third Retail) sebagai downline anda.
    Yuran pendaftaran downline ditentukan sendiri oleh anda.
    Mendapat komisyen hasil jualan downline.
    Bantuan Careline 12 jam (9.00pagi-9.00mlm)
    Dapat SMS report transaksi.
    Perkhidmatan topup pada bila-bila masa.
    Boleh melakukan transaksi melalui SMS ataupun Yahoo Messenger.

    ----------------------------Pakej 6----------------------------

    Agent (A)

    Yuran Pendaftaran Hanya RM25.00 Seumur Hidup.
    Keuntungan Celcom 4.00%, Maxis 3.00%, Digi 1.90%, UMobile 3.50%
    Menerima laporan transaksi jualan.
    Boleh mendaftarkan (Retail, First Retail, Second Retail, Third Retail) sebagai downline anda.
    Yuran pendaftaran downline ditentukan sendiri oleh anda.
    Mendapat komisyen hasil jualan downline.
    Bantuan Careline 12 jam (9.00pagi-9.00mlm)
    Dapat SMS report transaksi.
    Perkhidmatan topup pada bila-bila masa.
    Boleh melakukan transaksi melalui SMS ataupun Yahoo Messenger.
    ----------------------------Pakej 7---------------------------

    Retail (R)

    Yuran Pendaftaran Hanya RM20.00 Seumur Hidup.
    Keuntungan Celcom 3.75%, Maxis 2.90%, Digi 1.80%, UMobile 3.25%
    Menerima laporan transaksi jualan.
    Boleh mendaftarkan (First Retail, Second Retail, Third Retail) sebagai downline anda.
    Yuran pendaftaran downline ditentukan sendiri oleh anda.
    Mendapat komisyen hasil jualan downline.
    Bantuan Careline 12 jam (9.00pagi-9.00mlm)
    Dapat SMS report transaksi.
    Perkhidmatan topup pada bila-bila masa.
    Boleh melakukan transaksi melalui SMS ataupun Yahoo Messenger.

    ----------------------------Pakej 8----------------------------

    First Retail (FR)

    Yuran Pendaftaran Hanya RM15.00 Seumur Hidup.
    Keuntungan Celcom 3.50%, Maxis 2.80%, Digi 1.70%, UMobile 3.00%
    Menerima laporan transaksi jualan.Boleh mendaftarkan (Second Retail, Third Retail) sebagai downline anda.
    Yuran pendaftaran downline ditentukan sendiri oleh anda.
    Bantuan Careline 12 jam (9.00pagi-9.00mlm)
    Dapat SMS report transaksi.
    Perkhidmatan topup pada bila-bila masa.
    Boleh melakukan transaksi melalui SMS ataupun Yahoo Messenger.

    ----------------------------Pakej 9----------------------------

    Second Retail (SR)

    Yuran Pendaftaran Hanya RM10.00 Seumur Hidup.
    Keuntungan Celcom 3.25%, Maxis 2.70%, Digi 1.60%, UMobile 2.75%
    Menerima laporan transaksi jualan.Boleh mendaftarkan (Third Retail) sebagai downline anda.
    Yuran pendaftaran downline ditentukan sendiri oleh anda.
    Bantuan Careline 12 jam (9.00pagi-9.00mlm)
    Dapat SMS report transaksi.
    Perkhidmatan topup pada bila-bila masa.
    Boleh melakukan transaksi melalui SMS ataupun Yahoo Messenger.

    ----------------------------Pakej 10----------------------------

    Third Retail (TR)

    Yuran Pendaftaran Hanya RM5.00 Seumur Hidup.
    Keuntungan Celcom 3.00%, Maxis 2.50%, Digi 1.50%, UMobile 2.50%
    Menerima laporan transaksi jualan.Boleh mendaftarkan (Third Retail) sebagai downline anda.
    Yuran pendaftaran downline ditentukan sendiri oleh anda.
    Bantuan Careline 12 jam (9.00pagi-9.00mlm)
    Dapat SMS report transaksi.
    Perkhidmatan topup pada bila-bila masa.
    Boleh melakukan transaksi melalui SMS ataupun Yahoo Messenger.



    Read more: http://www.tokeytopup.com  
  14. Am 8 - Sat 9/Jul/2011 4:00pm
    register di laman web ini dan anda akan di ajar bagaimana menguruskan online marketing..
    http://slimberryxtreme.com/?referid=jutawansenyap  
  15. Dannicash - Sat 9/Jul/2011 8:44pm
    Sekadar berkongsi pengetahuan!! Layari http://www.kerja-sambilan-cari-duit.com  
  16. Mrsann - Sat 9/Jul/2011 11:00pm
    Salam Sejahtera,

    Jika anda masih berminat untuk berniaga online secara part time tapi tak tahu bagaimana, buat bisnes ni, berikut adalah
    beberapa sebab mengapa saya pandang ini sebagai satu peluang keemasan.

    1. Pertama ia merupakan produk keperluan. Ada affiliate atau tidak, orang
    mesti pakai. Pengguna prepaid pula sangat ramai, hampir 25 juta rakyat
    malaysia menggunakan prepaid. Maknanya pasaran sangat luas.

    2. Kedua: Nak join sangat murah, ramai orang mampu, maintain juga tidak
    membebankan, ramai pengguna prepaid top-up setiap bulan berkali ganda
    dari jumlah maintain yang diperlukan, maka ramai yang tak akan merasa
    beban untuk maintain setiap bulan.

    3. Ketiga: Downline kita kalau nak topup tak perlu jumpa kita, mereka
    boleh dapatkan top-up di kedai topup, 7eleven, stesen minyak, Maybank2u
    Cimb Clicks atau mesin atm. Wow !! Ini alasan paling besar, kerana kalau
    kita tengah tidur mereka topup, maknanya kita tidur pun dapat duit.

    4. Keempat: Selama ini, saya pakai phone, isteri pakai phone, anak pakai
    phone, adik beradik pakai phone, kalau mereka topup atau bayar bil, tauke
    maxis, tauke digi, tauke telco yang lain akan bertambah kaya, kita tak
    dapat apa-apa pun.

    Baik saya buat tunetalk-toneexcel, sekurang-kurangnya bertambah juga
    pendapatan kita, walau sedikit. Tapi kalau ramai, maka akan jadi
    pendapatan lumayan pula.

    5. Kelima: Disebabkan orang akan pakai phone setiap masa, maka pasti
    mereka akan sering topup, maka ini peluang untuk kita dapat pencen.
    Kalau sorang kita sponsor, dan dia pakai simkad tersebut selama 10 tahun,
    maknanya saya dapat pencen selama 10 tahun. Siapa tak mahu.
    Bukan mereka menyusahkan kita pun kalau nak topup.

    6. Keenam: Risiko amat kecil, modal sangat rendah kalau tak menjadi
    (mudah-mudahan menjadi) maka kita tidak akan rugi banyak, kecuali
    tenaga dan masa yang telah dihabiskan. Kalau menjadi maka bertambahlah
    pencen kita.

    Saya cadangkan kepada anda, jangan lepaskan peluang keemasan ini,
    perniagaan ini jarang sekali lalu di hadapan kita, kalau kita terlepas,
    kita kena tunggu lagi beberapa tahun untuk menjumpai perniagaan
    seperti ini.

    Mulakan sekarang, dan buat dengan konsisten sehingga dua tahun,
    insyaAllah mudah-mudahan berhasil.

    Klik link dibawah untuk keterangan lanjut dan daftar percuma dahulu.


    www.bisnesprepaid.com/sann

    www.bisnesprepaid.com/sann  
  17. Yinmin - Tue 12/Jul/2011 12:00am
    biz TERHANGAT masa kini..
    jana pendapatan dirumah secara online
    layari http://iluvurl.com/ym  
  18. Mohdazimkamarul - Tue 12/Jul/2011 2:53am
    Kalo betol2 nak buat duit dalam masa terdekat, contact saya di 016-6994505 (sms je). Saya ni buat satu bisnes n personal loan. dan saya dapat satu project under courts mammoth untuk menyelesaikan hutang2 clients diorang. so, saya pun akan charge seorang rm60 utk masuk jadi donwline dalam bisnes saya internet saya tu. Jadi, clients diorang tu ada sebanyak 16000 orang, dan sedang bertambah. semua ni akan masuk under anda yang terawal. so, kalo nak n berminat, inform saya. tq.  
  19. Aniza 2 - Thu 14/Jul/2011 10:45pm
    Pelajarilah selok belok perniagaan online di dalam Bengkel Reka & Bina Website Perniagaan. Daftar dahulu di www.RekaWebsite.com, klik pada banner bengkel. TQ  
  20. Nadzirah 3 - Sun 17/Jul/2011 2:39pm
    boleh like my page mikkishop atau email saya mikkishop@yahoo.com  
  21. Amb - Mon 25/Jul/2011 3:54pm
    salam,boleh rujuk di ratuiqbaby@bloqspot.com  
  22. Ross3201 - Tue 26/Jul/2011 11:11pm
    nurain13...
    Tetapkan dulu awak minat produk aper urk bisnes.Then cari sekitar majalah ni pembekal.Create blog-paling senang blogger and lastly promosi melalui facebook/twitter atau aper sajer..  
  23. Eliza Elle - Sun 13/May/2012 11:47am
    hye , saya berminat nak berniaga casing blackberry tapi tak tahu nak dapatkan supplier . sila email saya di silent_shez89@yahoo.com .. terima kasih..  
  24. Jas 8 - Fri 20/Jul/2012 12:14am
    Salam
    Saya berminat nak berniaga baju stylish secara drop ship tp sy tak tau mcm mna, bgaimna, Bpa modal n pa perlu sy Larkin terlbih dulu...mntak tnjuk ajar dr sapa2 yg sudi.. Tq
    Email:jas.andre@ymail.com  
  25. Lovehundred - Sat 20/Oct/2012 11:52pm
    Mari2!! Celcom 5%,Maxis 3.5%,Digi 2.4% untuk promosi pendaftaran percuma,modal ikut suka..top up menggunakan hp..berminat sila sms 0192529793  
  26. Jaz 5 - Sun 18/Nov/2012 11:20pm
    Modal serendah RM50 seumur hidup, keje 2jam sekurang2nya dpn laptop, tunjuk ajar diberikan smpai anda berjaya, income boleh cecah RM1000 - RM9000 sebulan, xsalah mencuba !! tgk link ni

    http://tinyurl.com/8gqdmp7  
  27. Jaz6699 - Wed 21/Nov/2012 3:07pm
    Salam,

    nk bisnes tp TAKOT ? XDE MODAL ?
    ok xpe....sini saya nak share tentang bisnes XPERLU MODAL !!
    XPECAYA ??

    OK TGK LINK NI
    http://www.easyworkhome.com/?u=rich6699  
Page 1   (Total 27 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2501)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1450)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1035)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1310)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1194)
Bisnes Hari Raya (51)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (269)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (480)
Bisnes Komputer (1418)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1378)
Bisnes Pasar Malam (1867)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (784)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3108)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3098)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (295)
Dewasa 18sx (1668)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (679)
Expo Karnival Tapak Niaga (6014)
Forex Malaysia (1753)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (672)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (951)
Iklan Tv Radio Media Massa (209)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2727)
Insurans Dan Takaful (1634)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (435)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2422)
Kedai Hardware (500)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3552)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1564)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4729)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4323)
Kerja Kemahiran (1808)
Kerja Kosong (10594)
Kerja Praktikal (1794)
Kerja Sales (2083)
Kerja Sambilan (5898)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1920)
Kontraktor Perlombongan (303)
Kursus Dan Seminar (2670)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1557)
Mencari Pelabur (3512)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (475)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2490)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (816)
Pasar Basah (1381)
Pekerja Asing (1148)
Pelaburan Saham Unit Trust (889)
Pembantu Rumah Asing (1759)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (453)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (596)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (252)
Pembekal Telur (127)
Pemborong Aksesori Lelaki (158)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (582)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1571)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (551)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3369)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2661)
Pembuat Papan Tanda Iklan (247)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (561)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (673)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (531)
Perisian Komputer (532)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (401)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (488)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9910)
Pinjaman Perniagaan (1743)
Produk Dari China (508)
Produk Sejuk Beku (1245)
Program Consignment (1927)
Program Dropship (6292)
Pusat Bahasa (333)
Pusat Jagaan Bayi (1391)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (116)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (494)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1184)
Pusat Tuisyen (997)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4015)
Rumah Untuk Dijual (3527)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (672)
Servis Pembersihan (755)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (519)
Sewa Kereta Teksi Limo (1667)
Sewa Lori (2374)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (998)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (673)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4541)
Tempahan Biskut Dan Tart (2082)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2003)
Tempahan Kek Dan Coklat (2070)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (173)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (732)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1022)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2207)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1237)