Macam Mana Nak Bayar Upah Pekerja Cuci Kereta?
Hassan - Tue 28/Oct/2008 2:04pm [Last Comment]
macam mana cara pembayaran yang betul untuk bayar upah pekerja cuci keta ni......ada sapa2 yg tahu tolong bagitahu saya.........tq

Niche: Bisnes Cuci Kereta
Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus GST untuk Usahawan
17 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Sharudin Jamal - Tue 28/Oct/2008 3:12pm
    Boleh bayar ikut hari atau ikut jam atau ikut kereta. Yang terbaik bayar ikut kereta. Ada insentif untuk pekerja kerja lebih tekun. Selalunya pekerja dapat 30% dari hasil harian. Bayaran ikut habis hari. Cashflow kena jaga, mesti ada supervisor jaga resit kalau tidak boleh bocor aliran tunai  
  2. Hassan - Tue 28/Oct/2008 4:15pm
    thanks sharudin......  
  3. Anies - Wed 29/Oct/2008 12:21pm
    saya berminat nak buka carwash ..boleh inform pada saya tak apa procedur yg perlu dilakukan dan berapa modalnya..ada mana2 bank ke yg bolh kita buat pinjaman untuk bisnes nie...boleh share information please email me anysidayu@mmea.gov.my ..tq  
  4. Mohd Ali 2 - Thu 30/Oct/2008 2:36am
    saya pun minat jugak. kalau ada info tolong e-mail kat saya sam_66jb@yahoo.com .....tq  
  5. Adnan Bin Said - Fri 31/Oct/2008 11:21pm
    Assalamualaikum Hassan.saya sangat berbesar hati jika awak sudi berkongsi pengalaman menjalankan business carwash tersebut.klu blh saya nak minta tolong hassan senaraikan barang2 yang di perlukan untuk permulaan.kerana saya dah sediakan modal dalam 15K..tuk permulaan business di tempat saya.tlg email saya ke-(nansp@yahoo.com)thanks a lot mr hassan....  
  6. Azhahma - Thu 6/Nov/2008 3:47pm
    salam. saya berminat untuk mendapatkan tapak sewa car wash di kawasan lembah kelang. Jika ada sesiapa yang tahu boleh lah email kat saya. azhahma@yahoo.com  
  7. Shah 9 - Fri 14/Nov/2008 10:24am
    saya nak buka carwash area lembah kelang n johor bahru..jika ada sesipa sudi menjual atau bekerjasam sila hubungi saya.. bazookatopenaka@yahoo.com  
  8. Shukur Hasan - Mon 24/Nov/2008 4:01pm
    Assalamualaikum, En Sharudin,boleh emailkan berapa modal klu saya nak buka carwash dan senarai barang yang perlu ada untuk membuka carwash ni...

    wassalam  
  9. Zam 6 - Thu 11/Dec/2008 4:08pm
    Assalamualaikum, En Sharudin,boleh emailkan kepada saya segala yang berkaitan dengan perniagaan ini, contohnya berapa modal diperlukan, senarai barang yang perlu, senarai supplier, tip-tip penting dan sebagainya. Email saya zmz_worldwide@yahoo.com.

    Terima Kasih  
  10. Zakaria Bin Hussin - Wed 1/Apr/2009 11:59am
    Assalamualaikum En. Sharudin,boleh emailkan kepada saya segala yang diperlukan untuk membuka perniagaan car wash, contohnya berapa modal diperlukan, senarai barang yang perlu, senarai supplier, tip-tip penting dan sebagainya. Boleh emailkan saya zbh_11@yahoo.com.my  
  11. Mohamad Nor Azreen Bin Zohaiman - Fri 22/May/2009 11:30am
    Assalamualaikum En Sharudin, saye ni berminat dan bercita-cita nak jadi usahawan ni..Saya bercadang nak buka perniagan car wash(wash,wax,polish) dan saya nak mintak buah pikiran Encik tentang ape yang perlu contoh modal,senarai barang2,senarai supplier dan pekara2 yang penting nak kene tahu.  
  12. Muhamad Farhan Bin Umar - Fri 29/May/2009 9:15am
    Assalamualaikum En Sharudin, saye ni berminat untuk membka satu car washusaha..Saya bercadang nak buka perniagan car wash(wash,wax,polish) dan saya nak mintak tolong Encik tentang ape yang perlu contoh modal,senarai barang2,senarai supplier dan pekara2 yang penting nak kene tahu.  
  13. Muhamad Farhan Bin Umar - Fri 29/May/2009 9:21am
    email saya muhamad_farhan227@yahoo.com  
  14. Hai - Wed 5/Aug/2009 11:21am
    nak tanya sikit en. hassan. saudara dah jalankan bisnes cuci kereta ke? kalau tak lg, mungkin tak terlewat untuk kita kongsi maklumat dan bertukar pendapat.  
  15. Mohd Saiful Nizam Bin Mohammad - Sat 22/Aug/2009 11:27pm
    Assalamualaikum En Sharudin, saye ni berminat dan bercita-cita nak jadi usahawan ni..Saya bercadang nak buka perniagan car wash(wash,wax,polish) dan saya nak mintak buah pikiran Encik tentang ape yang perlu contoh modal,senarai barang2,senarai supplier,contoh kertas kerja dan pekara2 yang penting nak kene tahu.  
  16. Redzuan 3 - Sun 27/Sep/2009 10:50am
    aku ada conth kertas kerja, complete supplier nama area kl, harga barang2 , analisis pennguna, niee untuk tujuan buka kat dalam kedai ala -ala spa. ituari planning nak buka tapi.. budget tak cukup.. sebab baru renivate rumah. berminat leh contact aku..  
  17. FarahM - Fri 9/Oct/2009 5:19pm
    En Sharudin Jamal, saya berminat sgt utk operate carwash business di hometown saya. Boleh bg tunjuk ajar & info2 berkaitan mengenai peluang perniagaan ini? terima kasih. chorben_82@yahoo.com  
  18. Alleya Akazuhiro - Tue 3/Nov/2009 12:09pm
    Salam..
    >>>> En Hassan : Hows ur business? Sounds like interesting kan... I pun nak buka car wash services center tp dlm perancangan lg la.. Anything yg boleh kt share?... email me : lia6623@yahoo.com

    >>>> En Sharudin : Can u give some info yg related 4 me to open a car wash services center? Im business minded but dnt know how to start it... my capital around 15k.. ist enough? based on my experiance as penolong pengurus.. but in it sector la sblm nie..accounting and management kira i can handle it..but in this sector i tak tau sgt wht im suppose to have or do for the starting. email me : lia6623@yahoo.com  
  19. Megat Faeez - Tue 26/Jan/2010 4:45am
    boleh bagi saya info atau anything yg penting cthnya contohnya berapa modal diperlukan, senarai barang yang perlu, senarai supplier, tip-tip penting dan sebagainya. saya baru nak mula.. email saya: megatfaeez@yahoo.com
    thanks.  
  20. Hassan - Sat 13/Feb/2010 11:30pm
    haiii.....assalamualikum,alleaya...saya dah bukak bisness snow wash baru gak jerrr...saya start dlm bulan 11,ok gak pendapat dlm sebulan cecah gak..RM 6000. pasal bisness snowash ni simple jer nak kena uruskan...modal besar dia sekali jerr,pastu mantain modal kecik jerr,cam syampu snowash,wax tayar,yang penting tempat tu biar strategik,pastu buat keta custemer biar cantik berkilat,insyaalah custemer akan datang lagiii  
  21. Ima - Mon 15/Feb/2010 3:35pm
    En.Hassan :
    salam En.hassan...sy berminat nk buka bisnes car wash..modal yg sy ada 15k ++..kl encik ada waktu kindly email sy untuk berikn pendapat macm mane nk set up bisnes ni sprti senarai barang2,senarai supplier,mcm mane cara nk manage cash flow untk permulaan , tip2 penting dn sebagainya..terima kasih..email sy: hamiazuhk@gmail.com  
  22. Nisa 4 - Thu 25/Feb/2010 1:12pm
    salam semua! bleh bgi info nk buka bisnes car wash??? emel sy nis_rhien81@yahoo.com  
  23. Muserella - Fri 26/Feb/2010 11:31am
    Salam encik Hassan, tahniah diatas pembukaan perniagaan encik. Saya juga berminat untuk memulakan perniagaan snow wash kerana minat yg mendalam. Bolehkan encik memberi sedikit tunjuk ajar, tip2 & panduan kpd sy? emailkan di no_3belas@yahoo.com  
  24. Badrul 3 - Sat 6/Mar/2010 4:29pm
    Salam encik Hassan, tahniah diatas pembukaan perniagaan encik. Saya juga berminat untuk memulakan perniagaan snow wash kerana minat yg mendalam. Bolehkan encik memberi sedikit tunjuk ajar, tip2 & panduan kpd sy? emailkan di mb_hisham@yahoo.com.my  
  25. Hassan - Fri 12/Mar/2010 12:53pm
    salam... en badrul,mintak maaflah kalau saya nak balas emel! sebab rasanya tak terbalas rasanya.....awak boleh balas kat ruangan ni saje...sebab saya pun bzz gakngan perniaagaan saya...saya rehat hari jumaat sehari jerrr patu saya fokus pada bisnes saya, insyaalah sebarang tunjuk ajar saya berikan,sedaya,termampu saya...good luck!!  
  26. Rizputra7 - Tue 23/Mar/2010 3:13pm
    encik hassan..boleh saya tahu kos untuk memulakan perniagaan ini..  
  27. Hassan - Fri 26/Mar/2010 12:27pm
    haii rizzz,bagi saya modal tu tak lah besar sangat,saya buat pun habis dlm rm10.000 jer,sekali ngan deposit kedailah...lagi pun bisnes ni modal besar dia sekali jer,pastu modal kecik-kecik,cam syampu,wax..tu pun 2 bulan sekalli jer,kalau kedai sendiri lagi cantik,hias cantik,cat...biar menarik...pelanggan pun selesa  
  28. Leen - Tue 30/Mar/2010 4:32pm
    salam..sy berminat utk buka perniagaan cuci kereta ni..boleh sesapa share info?brape modal n peralatan yang diperlukan? sesape yg oleh bantu, email saya mukhlis10@yahoo.com. tq  
  29. Hassan - Tue 30/Mar/2010 7:35pm
    leen!!! oklah tu berminat,boleh lah buattt,yg penting ada minat dulu baru jadik,tak ada minat lain plak jadiknya!!! bagi saya modal utk bisnes cuci keta ni tak lah besar sangat!!! bergantung pada tempat tu,kedai sendiri atau sewa,,saya buat abis dlm RM 10,000.00.siap completlah tu beli mesin baru,sekali ngan bayar depositlah!!sebab saya sewa kedai...alhamdulillah...syukurrr,tempat saya ada uitm,politeknik!!sekolah-sekolah,,petronas...alhamdulillah....seharian saya dapat dlm 18,20, hari cucti umum 30,35 biji sehari...aminn syukurr,bisnes ni modal besar dia sekali jer pastu modal kecik untuk dua bulan sekali g2lah kalau saya...untuk wax,syampu...tu jerrr..pastu bukak kedai....just tunggu pelanggan datang jer,tak pun pelanggan tinggal keta,yang penting buat keta pelanggan tu biar cantik!! berkilat...baru pelanggan puas hati..aperhal emel saya..insyaalah saya boleh bantu,tunjuk ajarrr,,sedaya,mampu saya  
  30. Leen - Wed 31/Mar/2010 9:12am
    kpd en hassan tq atas info yg diberikan.utk pengetahuan,sy dh ada kedai sndr brdekatan ngn JPJ n trafik light,sebelah ngn pasar. opis2 lain pn ada gak la kt situ tp xbyk sgt la. agak2 la leh jln x bis ni?  
  31. Sharina 4 - Wed 7/Apr/2010 5:08pm
    salam, en sharudin...saya pun bercadang nak bukak car wash..boleh tak en sharudin kongsikan bersama rancangan perniagaan untuk car wash...klu boleh emailkan di afeef-airell@hotmail.com  
  32. Hassan - Tue 18/May/2010 9:06am
    layari laman www.sansnowwash.blogspot.com untuk maklumat lanjut tentang snow wash.  
  33. Hassan - Wed 19/May/2010 2:06pm
    email saya di osix2004@yahoo.com untuk mendapatkan ebook panduan asas snow wash. tq  
  34. Razif 6 - Tue 1/Jun/2010 3:31pm
    salam, saya ada menjual peralatan lengkap car wash, Razif tel 0341073934  
  35. Lx3 - Mon 28/Jun/2010 3:10pm
    redzuan ada kertas kerja contoh tak??
    leh share tak?
    nak minta nasihat ni..
    tq ye  
  36. Ayi Ayo - Thu 14/Oct/2010 11:32pm
    am_xcort@yahoo.com

    sy perlukan pertolongan kertas kerja car wash.
    mohon tunjuk ajar  
  37. Salehuddin - Wed 8/Dec/2010 11:13pm
    salam...
    en hassan,sy berminat untuk membuka perniagaan car/snow wash..
    modal tiada tp sy bercadang untuk membuat loan TEKUN...
    boleh bagi panduan untuk membuat kertas kerja spy sy boleh memulakan lgkh pertama untuk merealisasikan hasrat sy...
    terima kasih...  
  38. Salehuddin - Wed 8/Dec/2010 11:15pm
    emel saya: sircroco82@yahoo.com

    kepada sesiapa yang sudi membantu bolehlah hantar kan emel kepada saya,,,,  
  39. James Lopez - Sun 12/Dec/2010 1:50pm
    sy bminat nak buka car wash..Tp ada tak org yg tahu:

    1/ modal?
    2/ tempat?
    3/ jumlah pekerja?
    4/ memerlukan lesen atau pun tidak?
    5/ marketing?
    6/ perlu rakan kongsi atau tidak?
    7/ dimana mendapatkan barang-barang cuci kereta?  
  40. James Lopez - Sun 12/Dec/2010 2:03pm
    tolong email kepada sy senarai peralatan untuk cuci keta dan harga nya sekali...supaya senang untuk sy sedia kan modal...

    lopez_8785@yahoo.com  
  41. Ammar 4 - Mon 24/Jan/2011 12:01am
    salam.. saya pun berminat nak buat bisnes ni.. sy nak tahu info macam encik james..
    1/ modal?
    2/ tempat?
    3/ jumlah pekerja?
    4/ memerlukan lesen atau pun tidak?
    5/ marketing?
    6/ perlu rakan kongsi atau tidak?
    7/ dimana mendapatkan barang-barang cuci kereta?

    myon9business@gmail.com  
  42. Ilhamferdaus - Mon 14/Feb/2011 9:05pm
    salam..rakan baru nak memceburi besnes car wash..tahniah semua..bt besnes nie insyallah senang klu ader pkerja yg rajin,baik..modal besar sekali je..bulan2 pun tgk sewa@sndiri..tapi masalahnye pkerja...nak kongsi info blh hubgi sya mdnor7740@yahoo.com...0193698613  
  43. Nazem - Sun 27/Feb/2011 12:53am
    salam buat semua pengusaha carwash dan bakal pengusaha.saya NAZEM dari ZAISAH ENTERPRISE ade membekalkan bahan2 cucian carwash spt;

    carshampoo
    degreaser
    tyre shine
    micro fiber towel

    -harga amat bpatutan
    -berminat tel atau sms sy 012 332 5194 NAZEM


    -Kepada EN HASAN tkasih kerana mperkenalkan sy kepada pengusaha carwash seperti en zul dari ipoh tempohari.amat sy hargai  
  44. Ahmad 99 - Wed 16/Mar/2011 12:03am
    salam.. saya pun berminat nak buat bisnes ni.. sy nak tahu info spt en amar di atas..
    1 modal
    2 peralatan yang diperlukan, kalau blh sekali ngn kos dia.
    3 jumlah pekerja?
    4 memerlukan lesen atau pun tidak?
    5 marketing?
    6 dimana mendapatkan barang-barang cuci kereta?

    kalau xkeberatan leh email saya dekat
    ah_fidz@yahoo.com

    regard..  
  45. Pdaysama - Wed 16/Mar/2011 2:38am
    Salam...Saya berminat untuk membuka car wash. Saya ingin minta bantuan untuk dapatkan info tentang modal, kos peralatan, barang2 untuk cucian kereta serta tips2 sebelum membuka car wash. Sekiranya ada sesiapa yg ingin membantu boleh hubungi saya melalui email twincityent@yahoo.com sekian teriam kasih.  
  46. Mat Rosli Ishak - Sat 19/Mar/2011 7:52am
    salam , sy pun teringin juga nak buka bisnes carwash dah lama dah , boleh tak tuan beri detail tentang kos untuk jalankan bisnes ini, peralatan yang diperlukan, kos upah pekerja dan yang difikirkan perlu. terima kasih , email sy mrisha007@gmail.com  
  47. Ilhamferdaus - Mon 20/Jun/2011 5:08pm
    salam..sahabat2 sealiran dgn besnes dari air = car wash nie...aku dh jalankan lbh setahun besnes nie..besnes terlebih ok bila pekerja rajin ha..masalhnye pkerja malaysia mmg susah nak bekerja walaupun dibyr gaji rm50-rm60 bergantung pada komisen...ikutkan hati nak amik pkerja asing..tapi apekan daya...serabut kepala ha..tolong kawan2 bagi nacihat dn cdangan...tolong kongsikan..0123697170  
  48. Nazem - Fri 1/Jul/2011 6:45pm
    salam...dlm memenuhi tuntutan pelanggan yg sedia ada dan kpd rakan2 yg ingin mmulakan biz carwash sy dari ZAISAH ENTP mluaskan lg skop kpd mbekalkan bahan2 cucian serta peralatan lengkap utk mbuka carwash spt;

    WATER JET
    AIR COMPRESSOR
    VACUUM
    SNOW TANK
    POLISH MACHINE
    SPONGE N WOOL
    NOSE N CNNECTOR
    WATER TANK
    MICRO FIBER TOWEL
    20X20 CANOPY

    CAR SHAMPOO
    DEGREASER
    TYRE SHINE
    RIM CLEANER
    GLASS CLEANER
    WAX LIQUID
    BODY LIQUID

    -sila tel 012 332 5194 nazem, utk ktrangan dan sebut harga lbh lanjut.
    -terbuka utk seluruh msia.  
  49. Jeffery 2 - Sun 10/Jul/2011 2:00pm
    tlong hantar kat email sy..jefta_8892@live.com  
  50. Jeffery 2 - Sun 10/Jul/2011 2:09pm
    hai kwn2 semua..sy pn nk join dlm bisnes car wash..tp sy tak tahu nak mulakn dr segi pemilihan tempat,peralatan yg digunakan,pekerja brapa org?,byran yg dikenakan dan bajet utk mulakn bisnes neh..sy pekerja goverment..email kat sy yer...jefta_8892@live.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 81 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2590)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Kereta (1471)
Bengkel Motosikal (239)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (479)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1066)
Bisnes Burger (534)
Bisnes Cermin Mata (153)
Bisnes Cuci Kereta (785)
Bisnes Cyber Cafe (437)
Bisnes Dobi (1330)
Bisnes Ebook (1021)
Bisnes Handphone (1215)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (546)
Bisnes Ice Blended (680)
Bisnes Jam Tangan (274)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (482)
Bisnes Komputer (1443)
Bisnes Kurier Dan Logistik (645)
Bisnes Minuman (1407)
Bisnes Pasar Malam (1903)
Bisnes Pelancongan (516)
Bisnes Perabot (816)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1050)
Bisnes Restoran (3193)
Bisnes Roti Dan Bakeri (688)
Bisnes Salun Rambut (344)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (366)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (627)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (438)
Bisnes Tradisional (801)
Bisnes Untuk Dijual (3187)
Bisnes Waffle Dan Jagung (369)
Bisnes Western Food (311)
Dewasa 18sx (1703)
Diskusi Bisnes (1903)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (693)
Expo Karnival Tapak Niaga (6160)
Forex Malaysia (1802)
Haiwan Peliharaan (440)
Haji Dan Umrah (456)
Hiasan Dalaman (695)
Hiasan Taman (237)
Hotel Resort Homestay (976)
Iklan Tv Radio Media Massa (212)
Import Dan Eksport (314)
Ingin Berniaga (2766)
Insurans Dan Takaful (1660)
Insurans Roadtax Kereta (322)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1940)
Kedai Emas (438)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2464)
Kedai Hardware (511)
Kedai Ibu Dan Bayi (670)
Kedai Jahit (3642)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (330)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1741)
Kedai Sewa (1592)
Kereta Baru (1550)
Kereta Terpakai (4814)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4504)
Kerja Kemahiran (1870)
Kerja Kosong (11039)
Kerja Praktikal (1901)
Kerja Sales (2150)
Kerja Sambilan (6056)
Konsultan Perniagaan (426)
Kontrak Swasta (279)
Kontrak Tender Kerajaan (440)
Kontraktor Balak Dan Kayu (463)
Kontraktor Jurutera (531)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (220)
Kontraktor Minyak Dan Gas (661)
Kontraktor Pasir (355)
Kontraktor Pembinaan (1967)
Kontraktor Perlombongan (312)
Kursus Dan Seminar (2719)
Kursus Kecantikan (667)
Kursus Makanan (649)
Kursus Motivasi (312)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1583)
Mencari Pelabur (3578)
Mesin Fotostat (343)
Mesin Freezer Dan Chiller (248)
Mesin Industri (485)
Mesin Jahit (360)
Mesin Proses Makanan (541)
Pakej Pelancongan (2533)
Pakej Perkahwinan (1169)
Pakej Perniagaan (844)
Pasar Basah (1407)
Pekerja Asing (1177)
Pelaburan Saham Unit Trust (905)
Pembantu Rumah Asing (1790)
Pembekal Barang Runcit (1544)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (471)
Pembekal Ikan Kering (371)
Pembekal Kelapa Dan Santan (614)
Pembekal Kerepek (1070)
Pembekal Keropok (427)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (235)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (408)
Pembekal Rempah Dan Perencah (571)
Pembekal Serunding (255)
Pembekal Telur (135)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1170)
Pemborong Batik Dan Sutera (345)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (589)
Pemborong Bundle (839)
Pemborong Cadar Dan Tilam (421)
Pemborong Karpet (152)
Pemborong Kasut Dan Sandal (676)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (106)
Pemborong Pakaian Bayi (750)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1593)
Pemborong Pakaian Lelaki (1108)
Pemborong Pakaian Plus Size (137)
Pemborong Pakaian Wanita (4088)
Pemborong Telekung Dan Songkok (558)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3422)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2704)
Pembuat Papan Tanda Iklan (259)
Pembuat Plastik Kotak Botol (777)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (475)
Pendaftaran Syarikat (476)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (927)
Pengedar Bahan Pencuci (691)
Pengedar Buku Dan Majalah (566)
Pengedar Contact Lens (235)
Pengedar Perfume (1507)
Pengedar Permainan Kanak2 (578)
Pengedar Produk Kecantikan (2544)
Pengedar Produk Kesihatan (2916)
Pengurus Majlis (581)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (700)
Penternak Burung Puyuh (94)
Penternak Ikan (684)
Penternak Kambing (279)
Penternak Lembu (370)
Penternak Udang (188)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (686)
Peralatan Sukan (540)
Perisian Komputer (552)
Perkakas Dapur (591)
Perkakas Elektrik (415)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1468)
Pinjaman AIM (161)
Pinjaman Hartanah (504)
Pinjaman Kad Kredit (381)
Pinjaman Kereta (572)
Pinjaman Peribadi (10193)
Pinjaman Perniagaan (1784)
Produk Dari China (521)
Produk Sejuk Beku (1265)
Program Consignment (1956)
Program Dropship (6432)
Pusat Bahasa (343)
Pusat Jagaan Bayi (1466)
Pusat Latihan (625)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (486)
Pusat Pendidikan Tinggi (507)
Pusat Rawatan (346)
Pusat Tadika Dan Taska (1248)
Pusat Tuisyen (1026)
Rancangan Perniagaan (568)
Rawatan Alternatif (284)
Rumah Sewa (4119)
Rumah Untuk Dijual (3603)
Servis Freelance (1055)
Servis Keselamatan (690)
Servis Pembersihan (778)
Servis Pengedaran Risalah (445)
Setiausaha Syarikat (588)
Sewa Bas Dan Van (544)
Sewa Kereta Teksi Limo (1729)
Sewa Lori (2449)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (237)
Studio Fotografi (866)
Studio Grafik Dan 3D (1037)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (694)
Studio Muzik (454)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (225)
Sukan Futsal (223)
Sukan Pancing (138)
Tanah Sewa (615)
Tanah Untuk Dijual (4652)
Tempahan Biskut Dan Tart (2110)
Tempahan Hamper (186)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (639)
Tempahan Katering (2062)
Tempahan Kek Dan Coklat (2090)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (166)
Tempahan Kuih Muih (1692)
Tempahan Minuman Dan Dessert (447)
Tempahan Nasi Lemak (499)
Tempahan Roti (341)
Terminal Bayaran (180)
Ubahsuai Pejabat (626)
Ubahsuai Rumah (1634)
Urut Tradisional (756)
Usahawan Baja Pertanian (365)
Usahawan Benih Dan Nursery (385)
Usahawan Tani (1055)
Vending Machine (347)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2252)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1276)