Search Majalah.com
Lokasi Pemborong Di Thailand
Faizul 5 - Thu 30/Jun/2011 11:15am [Last Comment]
Nak tanya kalau ada sapa-sapa di sini nak share info lokasi pemborong pakaian dewasa, tshirt, kanak-kanak, jeans dll. Kalau boleh sebelah Danok, Hatyai, Padang Basar atau yg dkt kawasan ni. Dulu saya selalu pergi dgn family pakai border pass ja tp belum terlintas lagi nak cari pemborong masa tu. So, kalau ada mahu kongsi info tu boleh la tulis di sini yaaa.. tima kasih.

Niche: Diskusi Bisnes | Pemborong Tshirt Dan Uniform | Pemborong Pakaian Kanak2 | Produk Dari Thailand
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Syaidattulhairinniza - Thu 30/Jun/2011 11:23am
    good news for you..untuk makluman en..saya boleh bantu en faizul...
    ni email saya.sabtu nieh saya akan ke thai untuk dapatkan barangan untuk customer sy..hairin_nam@yahoo.com
    TQ  
  2. Faizul 5 - Thu 30/Jun/2011 11:35am
    berminat jgk nak pergi tapi buat masa terdekat ni tak boleh lagi sbb agak sibuk dgn urusan lain. mungkin kita boleh berhubung lagi masa hadapan. email sy faizulct@streamyx.com.  
  3. Faizul 5 - Thu 30/Jun/2011 11:58am
    Kat sini boleh dapatkan anak patung/softtoy secara borong. Boleh dapat lagi murah dari borong kat padang besar perlis. Sebelah padang basar, thailand. Lokasi: 6.670165,100.323951 = paste ni kat google maps. Lokasi ni ingat2 lupa ja, kalau tersilap tu kedai ni dekat2 sini sj. kedai papan, kalau lalu depan kedai ni boleh nampak berguni-guni anak patung kat dalam. teddy bear besar pun banyak.  
  4. Syaidattulhairinniza - Thu 30/Jun/2011 12:07pm
    skrg nieh en faizul mencari pemcorong thai kan..saya adalah salah seorg pemborong thai...
    TQ  
  5. Faizul 5 - Thu 30/Jun/2011 12:15pm
    Syaidattulhairinniza buat borong apa?  
  6. Faizul 5 - Thu 30/Jun/2011 12:20pm
    Kat lorong ni ada satu kedai boleh borong keronsang/aksesori wanita. Lokasi: 6.665183,100.319885  
  7. Red One 2 - Thu 30/Jun/2011 8:46pm
    macam best je ni  
  8. Din11 2 - Sat 2/Jul/2011 11:49am
    saya turun ke bangkok 2 mggu sekali. kalau di bangkok amik t shirt di bombae market. kalau di hatyai di pasa market. tu sume tempat borong..  
  9. Fitri Hamdan - Sun 3/Jul/2011 1:46am
    salam sy pemborong baju bermula harga dari rm 4.00 sehinga 9.50 jewm untuk jnis rouneck
    untuk berkolar bermula harga dari 9.00 sehingga 13.50 bagtu kuantiti
    kuantiti sng sy bantu anda-=sebrang pertanyaan call sms sy di 0136779834  
  10. Afey - Mon 4/Jul/2011 6:44pm
    nak tumpang tnya lau di hatyai apa nama tmpat untuk borong jersey...pape sila email sy di afifamzar@gmail.com..  
  11. Elhamprint - Tue 5/Jul/2011 1:22pm
    thanks for great info..  
  12. Gayatrendy - Wed 6/Jul/2011 3:25pm
    saya pun nak tahu juga, kat mana boleh borong baju muslimah dari thailand ni..  
  13. Osman Shah - Fri 8/Jul/2011 10:40am
    salam...saya mencari pemborong dari thailand utk jacket leather superbikers dan accessories yg lain,kindly email saya shah5579@yahoo.com  
  14. Botak kedah - Tue 12/Jul/2011 10:35pm
    untuk borong saya selalu amek barang dkt aranprathep...sempadan thauland and kemboja...semua ada...jeans,t-shirt,cermin mata,toto,blanket,kasut dan mcm2 lg...binaharapan_zairul@yahoo.com  
  15. Caasa15 - Wed 20/Jul/2011 10:27pm
    saya igin mncari kertas a4......spe2 yg blh crikan pmborong dri thailand??  
  16. Muhamad Ian Danish - Mon 8/Aug/2011 11:12pm
    salam, saya nak cari pengedar baju printed tshirt untuk kanak2 dan remaja. kepada sesiapa yang ada boleh email saya sharifful.nizam.muhamad@gmail.com  
  17. Safwan 11 - Sun 2/Oct/2011 3:26am
    Salam..
    Saya nak cari pemborang beg laptop dan beg mendaki dari thailand. Boleh call/sms saya. 0179104599.
    Terima kasih.  
  18. Amy 10 - Fri 4/Nov/2011 9:38pm
    saya nak tahu kat mana nak dapatkan dress labuh, dan dress blouse di hatyai..boleh kongsi maklumat dengan saya...???  
  19. Runsing - Tue 8/Nov/2011 12:38am
    saya nak tahu, barang borong apa yang paling popular di thailand. n lokasinya. mintak bagi cadangan dan pendapat. syasha_47@yahoo.com.my  
  20. Robain - Mon 30/Apr/2012 6:10am
    _ tumpang iklan, ada x pemborong jersi dari thailand?? (jersi seperti d padang besar)
    _ nak tengok harga, tolong e-mail saya, monorobain@yahoo.com
    _ thank you _  
  21. Zara 47 - Tue 19/Jun/2012 12:35am
    saya ingin dapat kan makluimat tentang baju tshirt berkolar lelaki ,kanak2 and wanita untuk raya nanti..urgent  
  22. Atie 64 - Fri 22/Jun/2012 6:19pm
    sy nak dptkan pemborong kerongsang,kasut wanita,sandal dan beg dr thailand.berminat mulakan perniagaan
    tlg e-mail sy di eriana_natasha22@yahoo.com
    secpt mungkin sbb kedai skrg melalui proses kemasukan barang  
  23. Izwordcorp - Mon 23/Jul/2012 3:27pm
    ada x pembekal jersi thailand.. ?? boleh emailkn ke amingroup9@gmail.com  
  24. Shima 100 - Wed 25/Jul/2012 12:04am
    Ada x pemborong barang2 plastik, kelengkapan rumah n cenderemata dr thai? Email saya shimaabdullah@yahoo.com  
  25. Mahadi 4 - Wed 5/Sep/2012 3:28pm
    salam semua, saya peniaga pasar malam sedang mencari jersi dan seluar futsal lelaki dan pompuan dengan harga borong.
    harga yg saya dpt sekarang RM10 jersi biasa, rm 25 jersi thailand n RM 13 Seluar futsal... kalo ada lg murah dari tu
    add my fb atau email je... mahadi_80@y.c  
  26. Fnshop Enterprise - Thu 6/Sep/2012 3:59pm
    tumpang iklan..sy nak mencari pemborong bagi pakaian wanita, lelaki & kanak2 ASAP..pakaian biasa & branded..kalau ade, boleh email sy di fnshopenterprise@gmail.com / call @ text sy di 016-4436106 (fyda)  
  27. Noel 2 - Sat 22/Sep/2012 12:20am
    Salam, Saya pun mencari pemborong. Replica backpack grade AAA. Sape yg boleh membantu bleh email saya di rixs_noel@yahoo.com  
  28. Dieladania 2 - Tue 9/Oct/2012 8:10pm
    slm sy nk cari tmt borong brg2 kecantikkan cth thanyaporn skrg dpt harga rm270 utk 12 botol mana tau ader harga lgik murah.. mesti nk untung lebih kan.. call/msg : diela 017 3021878  
  29. Qaseh 40 - Thu 8/Nov/2012 9:04pm
    salam..sapa2 bole bwk saya g bangkok tuk borng bj sana tq

    wahyumikhael@gmail.com  
  30. Faris 84 - Thu 22/Nov/2012 11:53pm
    jersi made in thailand rm20sehelai minima 30 free pos. call 0174868613 stok terhad tq  
  31. Kak Sue 4 - Mon 10/Dec/2012 2:00pm
    kami ada membekal jersi dr thailand rm19 sehelai min order 35 free pos, membekal seluar jeans levis 501 rm45sehelai min 30helai. hubungi 0135042469  
  32. Hasrul 18 - Tue 18/Dec/2012 9:03pm
    salam.. Saya mencari pemborong baju brand d thailand @ d kawasan padang besar.. Please email saya.. Hasrulnizar77@yahoo.com tq..  
  33. Sarina 27 - Thu 7/Feb/2013 12:57pm
    plez email kan katalog  
  34. Mat 165 - Tue 26/Mar/2013 7:47pm
    saya penjual pasar malam..nak borong jersi gred ori n gred AAA.,,n seluar 3 suku ..
    siapa boleh bagi ketalog n harga ke
    oniematsue_121212@yahoo.com  
  35. Adie7929 - Sun 14/Apr/2013 10:58am
    SALAM..SY MENCARI PEMBEKAL JERSI DR THAILAND YG BERHARGA BWH PD RM8..SY MAHU DLM KUANTITI YG BYK..KALAU ADE SAPE2 YG DPT BEKALKN SILA EMAIL KATALOG N SENARAI SEBUT HRGA KE adiey1305@yahoo.com
    sms @ call 0132946744  
  36. Nazri 62 - Mon 27/May/2013 7:25pm
    salam , saya mencari pembekal seluar jeans dan baju2 perempuan .
    boleh email aifi_1911@yahoo.com ataupon msj , watsap or wechat
    010-2865627  
  37. Hafidz Ahmad - Wed 5/Jun/2013 4:28pm
    saya mencari pembekal seluar jeans tshirt dan anak patung..mtk tlg email sy summerwoods24@gmail.com atau boleh wechat whatsapp ke 0127813249  
  38. Wan 1075 - Wed 5/Jun/2013 4:58pm
    nk cri pmborong utk jersi2 futsal thaliland .. kool pan pegan sume .. kalo ade pm at anjungmania@yahoo.com.my ..ty  
  39. Kamarul 87 3 - Wed 5/Jun/2013 11:59pm
    nk cr pemborong @ pembekal pakaian sukan (baju,jersi,track dll)..kalau ad harap bleh mesej @ cll di no 0104294694 @ email kamarul_87@yahoo.com  
  40. Ameera Lyana - Tue 18/Jun/2013 12:14pm
    Saya mencari pemborong baju wanita dari thailand..sesiapa yg tahu boleh email blacksweet.berry@yahoo.com atau whatsapp 012-6033843  
  41. Zul 568 - Tue 18/Jun/2013 8:41pm
    Saya cari kasut dan beg wanita sesiapa yang tahu bolehh email saya,,zulomar13@gmail.com atau sms 0134240481  
  42. Xena - Wed 19/Jun/2013 2:38am
    salam...mohon share tempat di Thailand yg saya boleh borong peralatan menjahit, fabric & craft tools...pliz email me lina_zukani@yahoo.com  
  43. Putrisabah - Mon 24/Jun/2013 9:38pm
    salam..sapa2 tau dimana mau borong jam tangan couple..emel saya putrisabah91@gmail.com  
  44. Lyanazahudin - Thu 27/Jun/2013 9:09am
    salam....saya mencari pemborong pakaian wanita,jersi di hatyai,thailand.ad sesiape yang boleh bantu..hubungi saya di email lyanazahudin@gmail.com atau hp 019-9662037.tqvm  
  45. Suzilawati 6 - Wed 17/Jul/2013 8:52am
    salam..saya nak cari pemborong pakaian kanak-kanak. sesiapa boleh bantu saya, cantact saya 0104061160 @ emel: suzioffice@gmail.com  
  46. Juju 21 - Thu 25/Jul/2013 7:15am
    Assalam, saya mencari pemborong/pembekal barangan Thailand seperti pakaian yang bersaiz besar sahaja dan aksesori wanita (gelang, rantai, brooch, clutch, handbeg)

    Hubungi saya di innueclanz@gmail.com atau 012-2626034 tqvm  
  47. Floveshop - Fri 16/Aug/2013 6:54am
    Saya pernah kena tipu oleh orang yg kata dia pembekal barang niaga. Tolong kesian. Saya anak sulung kepada adik-adik saya. Ayah saya meninggal 3 tahun lepas. Saya baru nak mula berniaga online. Jadi hanya yang betul-betul tahu, dan boleh bagi saya tahu mana nak dapat pembekal barang-barang murah dekat selatan thailand, tolong email doubleflove222@gmail.com  
  48. Erni Suzila - Sat 17/Aug/2013 9:04pm
    Slm..saya mencari pemborong pakaian wanita di thailand atau dimana2 shj asalkan productnya menarik,ikut trend dan hrga berpatutan utk saya jual secara borong kpd peruncit.saya berminat utk buka sebuah kedai borong pakaian wanita dlm masa terdekat ni.jika ade sesiapa disini yg boleh bantu saya sila sms or call 0176272324 Erny,tq  
  49. Zulnino - Thu 22/Aug/2013 3:29am
    Assalammulaikum ,,saya newbie di sini.. saya ingin memborong brangan baju branded seperti osaka,ed hardy , guest ,ex armany.. pada member2 yang tahu port untuk borong di vietnam or thailand minta emel di zulnino93@gmail.com .. tq ..  
  50. Habibi Qolbi - Tue 27/Aug/2013 9:03am
    kalo bawak kete kan camne care nak selamat dari kastam ekk kalo borong barang byk2  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 59 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2500)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1449)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1035)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (765)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1310)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1194)
Bisnes Hari Raya (51)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (662)
Bisnes Jam Tangan (269)
Bisnes Jeruk (155)
Bisnes Kitar Semula (478)
Bisnes Komputer (1418)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1378)
Bisnes Pasar Malam (1867)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (784)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3107)
Bisnes Roti Dan Bakeri (670)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (191)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3098)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (295)
Dewasa 18sx (1667)
Diskusi Bisnes (1864)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (677)
Expo Karnival Tapak Niaga (6012)
Forex Malaysia (1753)
Haiwan Peliharaan (423)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (672)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (950)
Iklan Tv Radio Media Massa (208)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2727)
Insurans Dan Takaful (1633)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1912)
Kedai Emas (435)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2422)
Kedai Hardware (500)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3550)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1690)
Kedai Sewa (1563)
Kereta Baru (1516)
Kereta Terpakai (4729)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4323)
Kerja Kemahiran (1808)
Kerja Kosong (10591)
Kerja Praktikal (1794)
Kerja Sales (2084)
Kerja Sambilan (5895)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (215)
Kontraktor Minyak Dan Gas (650)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1920)
Kontraktor Perlombongan (303)
Kursus Dan Seminar (2669)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1557)
Mencari Pelabur (3512)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (474)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2490)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (816)
Pasar Basah (1381)
Pekerja Asing (1148)
Pelaburan Saham Unit Trust (889)
Pembantu Rumah Asing (1758)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (453)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (595)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (402)
Pembekal Rempah Dan Perencah (553)
Pembekal Serunding (252)
Pembekal Telur (127)
Pemborong Aksesori Lelaki (158)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (582)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (412)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (661)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (742)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1570)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4018)
Pemborong Telekung Dan Songkok (551)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3368)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2661)
Pembuat Papan Tanda Iklan (247)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (561)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (561)
Pengedar Produk Kecantikan (2511)
Pengedar Produk Kesihatan (2889)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (673)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (250)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (669)
Peralatan Sukan (529)
Perisian Komputer (531)
Perkakas Dapur (581)
Perkakas Elektrik (400)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1453)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (488)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9907)
Pinjaman Perniagaan (1742)
Produk Dari China (507)
Produk Sejuk Beku (1245)
Program Consignment (1927)
Program Dropship (6289)
Pusat Bahasa (333)
Pusat Jagaan Bayi (1390)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (116)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (494)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1183)
Pusat Tuisyen (994)
Rancangan Perniagaan (562)
Rawatan Alternatif (273)
Rumah Sewa (4014)
Rumah Untuk Dijual (3524)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (671)
Servis Pembersihan (755)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (572)
Sewa Bas Dan Van (519)
Sewa Kereta Teksi Limo (1665)
Sewa Lori (2369)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (996)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (673)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (219)
Sukan Pancing (135)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4541)
Tempahan Biskut Dan Tart (2082)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2001)
Tempahan Kek Dan Coklat (2070)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (173)
Ubahsuai Pejabat (612)
Ubahsuai Rumah (1604)
Urut Tradisional (732)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (377)
Usahawan Tani (1021)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2205)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1237)