Lebih Besar & Panjang, Tahan Lama, 18sx.
Along 21 - Fri 17/Jun/2011 2:48pm
Wanita KURANG SUKA lelaki yang cepat tewas

Luangkan 1 MINIT untuk korek RAHSIA kehebatan lelaki barat dengan hanya menggunakan kaedah dan sumber SEMULAJADI

ANDA boleh pilih, nak main lama atau cepat???? Yang penting harus ingat KEMAHUAN & KEPUASAN pasangan bukan diri sendiri sahaja...

BESAR, PANJANG, dan TAHAN LAMA milik anda cuma 1 JAM sahaja...

Kepada sahabat dan pelanggan saya,

Saya azlan dan sebagai seorang lelaki dan suami, KEPUASAN hubungan intim adalah hak bagi diri sendiri dan juga pasangan kita iaitu isteri..

Tetapi kita juga punyai kelemahan yang kebanyakkan gagal diatasi oleh kaum lelaki akibat pesaan EGO yang tinggi. Oleh itu saya ingin kongsi produk-produk ini dengan anda untuk ada turut merasai kelebihannya.

Moga-moga pasangan anda dapat menikmati kegembiraanyang saya telah rasa sendiri..

Untuk menambah SAIZ kecil - BESAR,, pendek - PANJANG

1. VIMAX - RM260.00
adalah makanan tambahan (atau Food Supplement) untuk para lelaki. 100% diformulasi dan diperbuat daripada herba-herba terhebat.

Vimax terdiri daripada formulasi herba-herba terbaik seperti Epimedium Sagitum (Horny Goat Weed), Ginkgo, Ginseng, Saw Palmetto, Cayenne Fruit untuk menjadikannya Pil Herba No. 1 untuk para lelaki.

Formulasi ini dirumus untuk memberikan kesan dan faedah yang sering diidamkan oleh lelaki seperti saiz, ereksi mantap, ejakulasi dan orgasma yang hebat, libido yang sihat serta stamina yang tinggi. Dengan kata lain, Vimax mampu membawa faedah bukan sahaja untuk prestasi dan kepuasan seksual, juga untuk kesihatan lelaki pada amnya.

Dengan amalan Vimax, lelaki mampu keluar dengan lebih YAKIN dan KONFIDEN . Dan ini adalah bersifat KEKAL . Vimax memberikan kesan dan faedah yang KEKAL.


Untuk TAHAN LAMA

1. JANTAN GEL - RM55.00
Pancutan pra matang atau masalah cepat pancut amat tidak disukai wanita. Antara punca pancutan pra matang adalah kegelian melampau dialat sulit lelaki.

Jantan Gel membantu anda dengan mengurangkan kegelian dizakar anda.

Hasilnya? Jimak Lebih Lama dan Isteri Tersenyum Puas.

Jantan Gel direka khusus untuk membantu lelaki tahan lebih lama diranjang, meningkatkan keyakinan diri dan memuaskan pasangan. Jantan Gel diformulasikan 100% dari herba melayu purba yang telah diiktiraf turun temuran dalam membantu lelaki tahan lebih lama diranjang.

2. EGO RING - RM13.00
merupakan alatan yang dipakai sewaktu zakar sedang menegang dan mampu membantu lelaki mengawal pancutan pra-matang.

Percaya atau tidak pancutan pra matang atau “cepat pancut” merupakan satu masalah besar dalam hubungan seksual suami isteri.

Tidak mahukah anda melihat isteri anda tersenyum kepuasan dan meminta seround lagi atas kehebatan anda diranjang?
Harga diatas adalah untuk 1 unit ego ring.
_______________________________________________

hanya 1 langkah MUDAH untuk membeli pada harga diatas..

HANYA SMS kod kupon MAJALAH306 ke 0123802464
(anda akan mendapatkan arahan mudah seterusnya)

Niche: Dewasa 18sx
Bengkel Hands-On Simplified FB Marketing
19 & 20 Sep 2015 (Sabtu & Ahad) di DPMM Putrajaya

Daftar Keahlian DPMM Putrajaya
Terima kasih atas sokongan Tuan/Puan
     
  1. Mesra Kad Kahwin - Fri 17/Jun/2011 3:27pm
    PROMOSI JUNE!!

    SEMPENA BULAN JUNE INI, MESRA KAD KAHWIN MEMBUAT PROMOSI GILE2, BELI 1000PCS KAD KAHWIN BERHARGA 69SEN KEATAS. ANDA MENDAPAT 1000PCS GIFT BOX DAN BUNTING 2PCS SECARA PERCUMA. SEMUA DIJEMPUT HADIR UNTUK MELIHAT SHOWROOM KAMI DI LOT 1-03, WANGSA WALK MALL WANGSA MAJU. PROMOSI DIBUKA SEHINGGA 30 JUNE 2011 SAHAJA!!  
  2. Vida Success - Fri 17/Jun/2011 9:31pm
    salam...kalau dah guna produk yg tuan rumah ni iklankan x cukup lengkap rasanya kalau aircond kat rumah tu tak sejuk...kalau nak servis/repair boleh hubungi saya 0123373242 vida success ent. tq tuan rumah.(untuk area lembah klang sahaja)  
  3. Alem14 - Sat 18/Jun/2011 10:50pm
    ingin tahu rahsia dari afrika??jadilah mereka yang awal untuk menempahnya..tiada campuran bahan kimia..totally asli dan boleh dapatkan pada harga pengenalan...email me..
    great_thinker85@yahoo.com  
  4. Along 21 - Thu 12/Jan/2012 3:39pm
    promosi ini telah berakhir.  
Page 1   (Total 4 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Persatuan
Pakej Perniagaan

Agen Hartanah (3407)
Bengkel Basikal (82)
Bengkel Besi (306)
Bengkel Kereta (1709)
Bengkel Motosikal (287)
Bengkel Tayar (251)
Bisnes Air Mineral (436)
Bisnes Ais Krim (614)
Bisnes Aksesori Kereta (717)
Bisnes Broadband (1236)
Bisnes Burger (617)
Bisnes Cermin Mata (178)
Bisnes Cuci Kereta (927)
Bisnes Cyber Cafe (503)
Bisnes Dobi (1599)
Bisnes Ebook (1177)
Bisnes Handphone (1414)
Bisnes Hari Raya (142)
Bisnes Hotel & Resort (671)
Bisnes Ice Blended (765)
Bisnes Jam Tangan (335)
Bisnes Jeruk (216)
Bisnes Kitar Semula (585)
Bisnes Komputer (1716)
Bisnes Kurier & Logistik (821)
Bisnes Minuman (1715)
Bisnes Pasar Malam (2339)
Bisnes Pelancongan (671)
Bisnes Pengantin (869)
Bisnes Perabot (1083)
Bisnes Prepaid & Reload (1203)
Bisnes Restoran (4266)
Bisnes Roti & Bakeri (816)
Bisnes Salun Rambut (432)
Bisnes Sarang Burung (263)
Bisnes Satay (451)
Bisnes Sms (173)
Bisnes Spa & Facial (830)
Bisnes Steamboat (215)
Bisnes Stesen Minyak (162)
Bisnes Tablet Pc (464)
Bisnes Tradisional (968)
Bisnes Untuk Dijual (4051)
Bisnes Waffle & Jagung (453)
Bisnes Western Food (408)
Dewasa 18sx (2070)
Diskusi Bisnes (2169)
Diskusi Tuntutan & Tribunal (825)
Expo Karnival Tapak Niaga (7977)
Forex Malaysia (2422)
Haiwan Peliharaan (563)
Haji & Umrah (538)
Hiasan Dalaman (841)
Hiasan Taman (288)
Hotel Resort Homestay (1188)
Iklan Terbuka (5191)
Iklan Tv Radio Media Massa (270)
Import & Eksport (381)
Ingin Berniaga (3056)
Insurans & Takaful (1993)
Insurans Roadtax Kereta (418)
Kedai Bunga (207)
Kedai Cenderahati & Kraf (2172)
Kedai Emas (536)
Kedai Fotostat & Cetakan (2806)
Kedai Hardware (543)
Kedai Ibu & Bayi (818)
Kedai Jahit (4833)
Kedai Kamera & Camcorder (388)
Kedai Runcit & Serbaneka (382)
Kedai Separuh & Ruang Niaga (2386)
Kedai Sewa (1933)
Kereta Baru (1906)
Kereta Terpakai (5699)
Kerja Diploma & Ijazah (6873)
Kerja Kemahiran (2488)
Kerja Kosong (16071)
Kerja Praktikal (3042)
Kerja Sales (2982)
Kerja Sambilan (7782)
Konsultan Peguam (236)
Konsultan Perniagaan (544)
Kontrak Swasta (376)
Kontrak Tender Kerajaan (509)
Kontraktor Balak & Kayu (553)
Kontraktor Jurutera (669)
Kontraktor Marin & Kapal Laut (264)
Kontraktor Minyak & Gas (768)
Kontraktor Pasir (549)
Kontraktor Pembinaan (2492)
Kontraktor Perlombongan (366)
Kursus & Seminar (3296)
Kursus Kecantikan (763)
Kursus Makanan (754)
Kursus Motivasi (354)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1784)
Mencari Pelabur (4300)
Mesin Fotostat (394)
Mesin Freezer & Chiller (315)
Mesin Industri (577)
Mesin Jahit (442)
Mesin Proses Makanan (632)
Pakej Pelancongan (3053)
Pakej Perkahwinan (1315)
Pakej Perniagaan (1090)
Pasar Basah (1801)
Pekerja Asing (1513)
Pelaburan Saham Unit Trust (1106)
Pembantu Rumah Asing (2282)
Pembekal Barang Runcit (1826)
Pembekal Beras (167)
Pembekal Buah-buahan (594)
Pembekal Ikan Kering (436)
Pembekal Kelapa & Santan (756)
Pembekal Kerepek (1310)
Pembekal Keropok (537)
Pembekal Kicap & Sos (256)
Pembekal Kurma & Kismis (328)
Pembekal Madu (307)
Pembekal Mee & Bihun (150)
Pembekal Minyak Masak (438)
Pembekal Rempah & Perencah (730)
Pembekal Serunding (300)
Pembekal Telur (166)
Pemborong Aksesori Lelaki (175)
Pemborong Aksesori Wanita (1288)
Pemborong Batik & Sutera (407)
Pemborong Beg Galas (124)
Pemborong Beg Tangan (655)
Pemborong Bundle (997)
Pemborong Cadar & Tilam (514)
Pemborong Karpet (198)
Pemborong Kasut & Sandal (812)
Pemborong Lampin (369)
Pemborong Mutiara (118)
Pemborong Pakaian Bayi (854)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1908)
Pemborong Pakaian Lelaki (1260)
Pemborong Pakaian Plus Size (168)
Pemborong Pakaian Wanita (4852)
Pemborong Telekung & Songkok (628)
Pemborong Tshirt & Uniform (3885)
Pemborong Tuala (220)
Pemborong Tudung (3148)
Pembuat Papan Tanda Iklan (354)
Pembuat Plastik Kotak Botol (943)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (541)
Pendaftaran Syarikat (605)
Pendaftaran Trademark (52)
Pengedar Alat Tulis (1016)
Pengedar Bahan Pencuci (818)
Pengedar Buku & Majalah (672)
Pengedar Contact Lens (277)
Pengedar Perfume (1701)
Pengedar Permainan Kanak2 (689)
Pengedar Produk Kecantikan (2984)
Pengedar Produk Kesihatan (3471)
Pengurus Majlis (699)
Penternak Arnab (66)
Penternak Ayam (846)
Penternak Burung Puyuh (121)
Penternak Ikan (771)
Penternak Kambing (353)
Penternak Lembu (455)
Penternak Udang (256)
Peralatan Makmal & Hospital (314)
Peralatan Pejabat & Sekolah (881)
Peralatan Sukan (623)
Perisian Komputer (706)
Perkakas Dapur (714)
Perkakas Elektrik (513)
Perkakas Rm2 & Gajet (1661)
Pinjaman AIM (191)
Pinjaman Hartanah (604)
Pinjaman Kad Kredit (465)
Pinjaman Kereta (737)
Pinjaman Peribadi (12657)
Pinjaman Perniagaan (2098)
Produk Dari China (611)
Produk Sejuk Beku (1591)
Program Consignment (2282)
Program Dropship (8282)
Pusat Bahasa (458)
Pusat Jagaan Bayi (2145)
Pusat Latihan (790)
Pusat Memandu (141)
Pusat Mengaji Agama (704)
Pusat Pendidikan Tinggi (627)
Pusat Rawatan (464)
Pusat Tadika & Taska (1831)
Pusat Tuisyen (1418)
Rancangan Perniagaan (642)
Rawatan Alternatif (362)
Rumah Sewa (5110)
Rumah Untuk Dijual (4493)
Servis Freelance (1438)
Servis Keselamatan (858)
Servis Pembersihan (1093)
Servis Pengedaran Risalah (549)
Setiausaha Syarikat (718)
Sewa Bas & Van (693)
Sewa Jentera (84)
Sewa Kereta Teksi Limo (2283)
Sewa Lori (3103)
Sewa Pesawat & Helikopter (65)
Studio Filem & Videografi (322)
Studio Fotografi (1060)
Studio Grafik & 3D (1487)
Studio Lukisan (152)
Studio Model Penyanyi Pelakon (974)
Studio Muzik (596)
Sukan Beladiri (136)
Sukan Berkumpulan (294)
Sukan Futsal (246)
Sukan Pancing (164)
Tanah Sewa (770)
Tanah Untuk Dijual (5774)
Tempahan Biskut & Tart (2510)
Tempahan Hamper (208)
Tempahan Kanopi & Meja Kerusi (754)
Tempahan Katering (2563)
Tempahan Kek & Coklat (2383)
Tempahan Korban & Aqiqah (234)
Tempahan Kuih Muih (2019)
Tempahan Minuman & Dessert (575)
Tempahan Nasi Lemak (599)
Tempahan Roti (508)
Terminal Bayaran (243)
Ubahsuai Pejabat (775)
Ubahsuai Rumah (2041)
Urut Tradisional (1057)
Usahawan Baja Pertanian (408)
Usahawan Benih & Nursery (490)
Usahawan Tani (1316)
Vending Machine (512)
Voucher & Tiket (288)
Web Design Malaysia (2682)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1865)