Search Majalah.com
Lawatan Bizness Borong ke Hongkong - Guangzhou China
Farhan 11 - Sun 2/Jan/2011 10:19pm [Last Comment]
Salam Malaysia

Saya kerap kali ke China untuk membawa peniaga peniaga dari Malaysia/ Singapura/ Brunei/ Europe/ USA/ Italy/Middle East/Saudi Arabia dan lain lain, untuk memborong dan membeli barang barangan berquality dari China untuk bizness mereka.
Harga murah.Quality Baik.

Saya ingin mempelawa anda yang berminat untuk mengikuti kumpulan saya ke China pada setiap bulan.

Terhad kepada 20 orang sahaja setiap bulan.

Harga pakej : RM2500 (5 hari 4 mlm)
Harga termasuk:
- Tiket kapal terbang (Tiger Airways)
- Hotel Di Hong Kong 2 mlm
- Hotel Di Guangzhou 2 mlm
- Visa (Single Entry)
- Pengangkutan di China
- Membantu menguruskan barang balik ke Malaysia
- Khidmat nasihat memborong di China

Kita akan melawat tempat2 pemborong.
Antara tempat yang akan dikunjungi:-
- Plaza borong Pakaian
- Plaza borong Kasut
- Plaza borong Beg
- Plaza borong Barangan Elektronik
- Plaza borong Aksesori Wanita
- Plaza borong Cosmestic
- Plaza borong OEM
** tempat-tempat ini boleh dibatalkan/ditambah sekiranya mendapat persetujuan/cadangan kawan-kawan.

Date:
9th Jan 2011 - 14th Jan 2011
6th Feb 2011 - 11th Feb 2011
6th Mar 2011 - 11th Mar 2011
3rd Apr 2011 - 8th Apr 2011
1st May 2011 - 6th May 2011
5th Jun 2011 - 10th Jun 2011
3rd Jul 2011 - 8th Jul 2011
7th Aug 2011 - 12th Aug 2011
4th Sep 2011 - 9th Sep 2011
2nd Oct 2011 - 7th Oct 2011
6th Nov 2011 - 11th Nov 2011
4th Dec 2011 - 9th Dec 2011

Lawatan ini sesuai untuk mereka yang ingin berniaga barangan China dan mempelajari selok belok memborong barangan di sana.

Kami bukan travel agent.
Kami Peniaga seperti kamu dan hanya ingin menjemput anda semua bersama-sama kami ke sana untuk membuat survey atau memborong barangan.

Hanya 50% bayaran diperlukan untuk pengesahan (beli tiket dan bayaran visa). Bayaran selebihnya boleh dibuat dalam masa 1 minggu sebelum perjalanan nanti.

Tinggalkan email anda atau number telepon anda.

Minta maaf kalau reply lambat sebab ramai yang mendaftar. saya akan membalas email anda secepat mungkin...tima kasih

Niche: Produk Dari China | Pakej Pelancongan
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
13 Nov 2014 (Khamis) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Che Maziah - Sun 2/Jan/2011 11:12pm
    salam......saya ingin tahu lebih detail.....jika saya carikan 10 org utk trip ni saya dpt tiket free ka? chemaziah_hamid@yahoo.com  
  2. Fizzy jawa - Mon 3/Jan/2011 8:45am
    ke bandung ada tak?  
  3. Farhan 11 - Mon 3/Jan/2011 6:08pm
    bandung pun ada, europe pun ada, australia pun ada

    malaysia pun da
    germany pun da  
  4. Aishah 23 - Tue 4/Jan/2011 12:35pm
    salam farhan,

    sy nk tny lawatan bisnes ke bandung.minta emailkan ye.
    smileyshee@gmail.com

    terima kasih  
  5. Zana 7 - Wed 5/Jan/2011 2:46am
    bleh emailkan kepada saya lawatan bisnes ke bandung?
    arna_luv85@yahoo.com  
  6. Rohaizad 2 - Wed 5/Jan/2011 11:52pm
    lawatan ke china

    e_ejad06@yahoo.com

    0105773512 - ejad  
  7. Farhan 11 - Thu 6/Jan/2011 12:26am
    lawatan china , india, italy, sapin, nigeria, ghana, rwanda, south africa, malayisa, singapore, england, thailand, pulau , dan lain lain pun ada  
  8. Fiza 13 - Sat 8/Jan/2011 2:57pm
    http://www.facebook.com/pages/DLAe-Collections/107241535992460?v=photos  
  9. Azman 59 - Mon 10/Jan/2011 7:30pm
    saalaam,

    camner nak book...leh kontak saya tak...ada 4 org berminat nii........leh email saya
    ed_azman@yahoo.com  
  10. Farhan 11 - Wed 12/Jan/2011 5:04am
    hi azman

    saya dah email pada anda  
  11. Ainul 4 - Thu 13/Jan/2011 4:00pm
    saya nak lebih detail juga...prefer gi byk negara n jalan darat..adeke pakej mcm ni? hehe.. dania_spcnr85@yahoo.co.uk  
  12. Sue Creative Design - Fri 14/Jan/2011 5:40pm
    email detail pd saya boleh tak..  
  13. Bobo 2 - Fri 14/Jan/2011 7:35pm
    email pada sy untuk lawatan ke yogjakarta..
    zailah87_ammar@yahoo.com  
  14. Farhan 11 - Fri 14/Jan/2011 8:31pm
    Kepad Che Maziah>>>>> maaf , kalau anda inign kan tiket free , itu nama nya rasuah...salah dari pegangan dan prinsip saya. lagi pun dalam dunia tiada yang percuma. terima kasih  
  15. Farhan 11 - Fri 14/Jan/2011 8:43pm
    Kepada Sue Creative Design

    Apakah email anda ? saya tidak boleh email sebab anda tidak meninggalkan email address anda  
  16. Akmal 5 - Sat 15/Jan/2011 2:05pm
    En Farhan Boleh hubungi sy 0102310188
    atau tinggalkan langkah seterusnya di email sy smartwaynetwork@gmail.com
    Jika boleh sy nak pegi timde canton fair  
  17. Kidswearshoppe - Sat 15/Jan/2011 10:20pm
    sila emel ke sue.ida84@yahoo.com bermnat pergi china sahaja  
  18. Farhan 11 - Sun 16/Jan/2011 1:02am
    kidswearshoope>>>> saya sudah email kan kepada awak bila awak hendak pergi, dan berapa orang...  
  19. Norhanita - Tue 18/Jan/2011 12:35pm
    Farhan

    Saya akan ke hong kong dari 31 Januari sampai 12 Feb ni. Boleh saya join ke Guangzhou dari 9 Feb sampai 11 Feb 2011?

    Hanita 0133909576
    nkayat71@yahoo.com  
  20. Farhan 11 - Tue 18/Jan/2011 8:55pm
    Kepada Norhanita>>>>> saya telah email anda , sila baca email dan revert ASAP..Saya akan call anda .  
  21. Peegee - Thu 20/Jan/2011 11:44am
    En Farhan, can u email me e detail of this trip.. i wish to organized it with my society. peegee8313@yahoo.com  
  22. Farhan 11 - Thu 20/Jan/2011 11:57pm
    kepada peegee>>>> saya sudah email details sial lihat email anda  
  23. Jay 8 - Fri 21/Jan/2011 11:10am
    hello bolehke tuan carikan produk little tree untuk saya borong.sila email jay.hobbies@yahoo.com/0192890126  
  24. Farhan 11 - Fri 21/Jan/2011 11:00pm
    kepada jay8>>>> sila lihat email anda  
  25. Bazar Ismerra - Sun 23/Jan/2011 11:19pm
    farhan:

    sila emel kepada saya untuk trip ke YIWU dan GUANGZHO...

    halieza8333@gmail.com
    012-6572107  
  26. Farhan 11 - Mon 24/Jan/2011 12:29pm
    kepada Bazar Ismerra>>>> Ssaya telah email anda mengenai YIWU dan Guangzhou, sila lihat email anda.  
  27. Hayat 4 - Mon 24/Jan/2011 12:58pm
    utk 4 hari 3 malam ke guangzhou berapa harga pakej..anggaran 15 org  
  28. Sha 29 - Mon 24/Jan/2011 7:33pm
    bandung n china n korea...  
  29. Farhan 11 - Mon 24/Jan/2011 8:10pm
    Kepada Hayat>>>> 4 hari 3 malam ke Guangzhou untuk 15 orang Rm1800 , termasuk semua caj...tarikh tarikh nya tertera di atas  
  30. Farhan 11 - Mon 24/Jan/2011 8:13pm
    Kepada SHa 29>>>> bandung ada, china ada, korea pun ada....  
  31. Norhanita - Fri 28/Jan/2011 2:42am
    farhan, saya tak jumpa email awak...takut masuk spam. mcmn sy nak join ground arrangement ke guangzhou 6 feb sampai 11 feb? call sy Hanita 0133909576  
  32. Wan 18 - Mon 31/Jan/2011 5:51pm
    saya berminat utk pakej ke guangzhou dan yiwu. emel sy... one_fazlina@yahoo.com  
  33. Farhan 11 - Mon 31/Jan/2011 11:25pm
    kepada Norhanita>>>>> saya telah hantar email selepas saya call anda. sila lihat email  
  34. Farhan 11 - Tue 8/Feb/2011 5:06am
    Kepada Wan 18>>> sial lihat email anda.  
  35. Mohd Farez - Wed 9/Feb/2011 11:01pm
    kalau sorang pon boelh ker??shipping berapa kos ek??boleh bagi detail tak..
    email saya..
    Mr_hahn_yamada@yahoo.com  
  36. Farhan 11 - Thu 10/Feb/2011 12:09am
    Kepada Mohd Farez>>>> ini trip lawatan ke china ... satu ke dua ke 10 ke . semua nya boleh.
    Soal Shipping, Saya tak faham awak apa maksud awak... shipping selalunya kalau nak order barang . so boleh beritahu saya, kamu mahu join trip lawatan ke china ke atau nak shipping apa?  
  37. Helmi 25 - Sun 13/Feb/2011 12:38pm
    Saya ada group untuk Ke korea,mereka adalah student,tiket yang di booking pada Jun,dan mereka mencari untuk ground bajet less than RM1700,harap anda boleh membantu,emel:jomsewabas@gmail.com  
  38. Farhan 11 - Wed 16/Feb/2011 1:42am
    Kepada Helmi>>>> sila lihat email anda.  
  39. Farhan 11 - Thu 17/Mar/2011 4:48pm
    Memnadang kan tiada yang berminat . I hope to close this topic

    Close  
  40. Farhan 11 - Thu 17/Mar/2011 4:50pm
    close  
  41. Syahirah 4 - Sun 20/Mar/2011 10:32pm
    alamak dah close ke? baru nakcari.. if still got offer, please email to me syahirah.isa@gmail.com  
  42. Teratak Safiyya - Tue 22/Mar/2011 4:36pm
    Assalammulaikum...
    please email to me..Lawatan Bizness Borong ke Hongkong - Guangzhou China
    teratak.safiyya@yahoo.com
    tq...  
  43. Zanaria - Thu 14/Jul/2011 2:12pm
    plse email me padu_kasih@yahoo.com
    or call 0123376573 fax : 0389251152
    tq  
  44. Zul 119 - Fri 9/Sep/2011 5:08pm
    salam, minat untk ke yuwi or guang zhou,
    email detail. dzacked@gmail.com  
  45. Salehuddin 2 - Tue 29/May/2012 9:28am
    salam..sy brminat nk pegi jalan2 n tmpt borong brg china...brapa kos smuanya utk sy,istri n ank umor 3bulan....cikgusaleh@yahoo.com/ 0175071784  
Page 1   (Total 45 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2730)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (215)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (249)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (650)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (548)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (804)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1362)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1255)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (165)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1487)
Bisnes Kurier Dan Logistik (678)
Bisnes Minuman (1462)
Bisnes Pasar Malam (1969)
Bisnes Pelancongan (548)
Bisnes Pengantin (684)
Bisnes Perabot (854)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1108)
Bisnes Restoran (3329)
Bisnes Roti Dan Bakeri (708)
Bisnes Salun Rambut (364)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (380)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (661)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (819)
Bisnes Untuk Dijual (3319)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1772)
Diskusi Bisnes (1961)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (721)
Expo Karnival Tapak Niaga (6472)
Forex Malaysia (1882)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (711)
Hiasan Taman (242)
Hotel Resort Homestay (1009)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (330)
Ingin Berniaga (2820)
Insurans Dan Takaful (1727)
Insurans Roadtax Kereta (338)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1983)
Kedai Emas (452)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2530)
Kedai Hardware (437)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3835)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (345)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1845)
Kedai Sewa (1635)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (5002)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4811)
Kerja Kemahiran (1954)
Kerja Kosong (11759)
Kerja Praktikal (2063)
Kerja Sales (2277)
Kerja Sambilan (6320)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (455)
Kontraktor Balak Dan Kayu (480)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (391)
Kontraktor Pembinaan (2056)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2818)
Kursus Kecantikan (687)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (323)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1622)
Mencari Pelabur (3683)
Mesin Fotostat (353)
Mesin Freezer Dan Chiller (268)
Mesin Industri (512)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (567)
Pakej Pelancongan (2611)
Pakej Perkahwinan (1202)
Pakej Perniagaan (894)
Pasar Basah (1460)
Pekerja Asing (1235)
Pelaburan Saham Unit Trust (944)
Pembantu Rumah Asing (1858)
Pembekal Barang Runcit (1580)
Pembekal Beras (109)
Pembekal Buah-buahan (483)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (649)
Pembekal Kerepek (1100)
Pembekal Keropok (444)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (238)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (415)
Pembekal Rempah Dan Perencah (596)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1184)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (606)
Pemborong Bundle (865)
Pemborong Cadar Dan Tilam (454)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (695)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (109)
Pemborong Pakaian Bayi (774)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1657)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4209)
Pemborong Telekung Dan Songkok (566)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3524)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2789)
Pembuat Papan Tanda Iklan (277)
Pembuat Plastik Kotak Botol (798)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (482)
Pendaftaran Syarikat (494)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (953)
Pengedar Bahan Pencuci (718)
Pengedar Buku Dan Majalah (586)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1539)
Pengedar Permainan Kanak2 (599)
Pengedar Produk Kecantikan (2628)
Pengedar Produk Kesihatan (2999)
Pengurus Majlis (596)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (727)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (695)
Penternak Kambing (287)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (265)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (722)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (624)
Perkakas Elektrik (438)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1533)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (520)
Pinjaman Kad Kredit (389)
Pinjaman Kereta (608)
Pinjaman Peribadi (10592)
Pinjaman Perniagaan (1836)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1319)
Program Consignment (2014)
Program Dropship (6741)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1542)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (523)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (366)
Pusat Tadika Dan Taska (1316)
Pusat Tuisyen (1067)
Rancangan Perniagaan (594)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4289)
Rumah Untuk Dijual (3737)
Servis Freelance (1111)
Servis Keselamatan (720)
Servis Pembersihan (828)
Servis Pengedaran Risalah (459)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1822)
Sewa Lori (2562)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (248)
Studio Fotografi (900)
Studio Grafik Dan 3D (1100)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (727)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (640)
Tanah Untuk Dijual (4848)
Tempahan Biskut Dan Tart (2153)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (668)
Tempahan Katering (2150)
Tempahan Kek Dan Coklat (2145)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1748)
Tempahan Minuman Dan Dessert (463)
Tempahan Nasi Lemak (522)
Tempahan Roti (360)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (640)
Ubahsuai Rumah (1686)
Urut Tradisional (793)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1095)
Vending Machine (371)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2310)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1352)