Search Majalah.com
Ladang Sawit di Perak dan Sabah untuk Dijual!
Fedo - Thu 1/Dec/2011 10:32am [Last Comment]
salam.....disini saya sukacitanye memberi peluang kpd tan sri,puan sri,dato,datin,dr,tuan, puan serta company glc mahpun persendirian yang berminat untuk membeli ladang sawit di:

-ladang sawit daerah hilir perak,changkat jering,mukim durian sebatang.
-keluasan 8893 ekar.
-harga 370 juta
-sawit berumur 20 tahun
-nursery,orchard,building site dijual sekali.
-tanah leasehold
-milik BENTA PLANTATIONS

jika berminat:-sila emailkan LOI,2% earnest payment(copy).



tanah di ladang KINABATANGAN BORNEO GLOW ESTATE.
-25 RIBU EKAR
-1 EKAR 17 RIBU
-3000 EKAR MASIH SAWIT
-LEASEHOLD 92 TAHUN LAGI

jika berminat hantar LOI ATS NAMA SYRIKAT PEMBELI!
COMPANY PROFILE,10% DEPOSIT BANK DRATF COPY.


sebarang pertanyaan sila call ;0143062365 firdaus

Niche: Tanah Untuk Dijual | Ladang Getah Kelapa Sawit
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Shahbiz - Thu 1/Dec/2011 12:18pm
    ladang benta plantation tu dah jual laaa..knp di iklan kan lagi..ada company kt kl dh ambil.saya yang uruskan fund tersebut  
  2. Shahbiz - Thu 1/Dec/2011 12:27pm
    kalau ada pembeli nak fund untuk beli ladang di kinabatangan borneo tu boleh roger saya 012-5229975  
  3. Zaidi 9 - Sat 3/Dec/2011 12:32pm
    ladang sawit 320 ekar di belakang enting sunyen bersebelahan KLIA unt dijual.

    Ladang sawit Arab Malaysia Nilai untuk dijual...

    Berminat mail me back. tisso73@yahoo.com  
  4. Fedo - Mon 5/Dec/2011 9:54am
    untuk penjelasan,belum lagi dijual,doc semua ader pada saya ,harap maklum,  
  5. Gaman64 - Wed 7/Dec/2011 6:05am
    tanah luas 36.5..geran nt.kg wakuba Tawau sabah..siring jalan..sesuai untuk ladang ternakan ayam..rata..lampu letrik/air sampai..harga rm 60k/seekar.. mr642010@hotmail.com 0138578051  
  6. Gaman64 - Wed 7/Dec/2011 6:09am
    tanah.geran CL..kg ranggu Tawau Sabah..16 ekar..tanaman koko..harga rm 100k/ekar..15 minit drive..dari bandar Tawau  
  7. Apad - Mon 12/Dec/2011 11:48pm
    shahbiz,
    bila masa dah jual BENTA PLANTATION... consultant yg pegang tu kata belum... tak ada orang yg boleh tembus kepada owner lagi setakat ini... harga nya pun tak sampai rm370 juta... ni ada broker nk jual lebih2 ni buat pe. benda dah set harga... cuma tak tahu dengan siapa nak dapatkan owner nya... hanya satu orang saja yg pegang benda ni...  
  8. Qareem 2 - Tue 13/Dec/2011 11:47am
    salam semua, ada sekeping tanah lgi nk letgo..

    Tanah 200 eka CL di Kudat
    Status : Non bumi lot, Freehold
    Size : 200 eka, Agriculture
    Lokasi : berdekatan dengan Kg Tajul, Cuma 3 KM je dr Kudat
    bagus tu tuk tanaman sawit n getah bahhh..
    hampir separuh daripada keluasan tanah telah ada tanaman sawit

    harga : RM23K / eka (nego)

    013 327 3327  
  9. Manjacun - Fri 16/Dec/2011 2:00pm
    SALAM....SAYA DAH TGGU DEKAT 1 MONTH PASAL TANAH BENTA NIE...DAH 2 BUYER TUNGGU OPTOIN LETTER AND PIHAK LAWYER CAL TP SENYAP JER SAMPAI SEKARANG...SO BOLEH TAK KASI TAHU SAYA ADAKAH TANAH BENTA NIE MASIH ADA ATAU SUDAH DIJUAL...
    PENAT SAYA MENJWAB DENGAN BUYER...TOLONG KASI INFO...JIKA SUDAH DIJUAL TAKYAH SAYA NK TGGU TANAH NIE LG..  
  10. Jeffryaziz - Sat 17/Dec/2011 11:25pm
    salam..
    maaf jika saya mencelah,dlm ruangan majalah nie kebanyakaan BROKER MAUT..main cakap dan menyusah sahabat2 semua..sahabat semua serius tapi dia org lepas tangan sahaja.sabarlah yea  
  11. Fedo - Mon 19/Dec/2011 12:28pm
    salam sahabt semua,tanah benta ni masih belum dijual,yang saudara pandai berckap broker maut la pe la,saudara-saudara ni broker baik sgt ke????yg mengaku ader buyer betul ke ader buyer??n korang semua bagus sgt dah ke dah judge orang macam2....sedar la skit,korang tu pun cari rezeki ngan sape????bukan ngan syrikat2 yang penipu je ckap berduit bile check sesen habuk pun tarak!!!poyo jer semua.orang dah bagi info kalo nak tahu cll cakap elok2 tak payah nak bagi komen bodoh2 camni,buat dosa kering ajer..  
  12. Lina Ting - Fri 23/Dec/2011 9:54am
    ada tak tanah area Lahad Datu? email sya lina.ting90@gmail.com...  
  13. Rabiyashoppe - Mon 26/Dec/2011 4:37pm
    salam sahabat semua,

    Saya ada tanah kosong di Kimanis Papar Sabah 10 ekar RM350k seekar. dekat dengan Petronas, dekat jalan. Kalau berminat pm saya di imanrabiyatul@yahoo.com  
  14. Mohd Nazray Haji Saood 2 - Fri 30/Dec/2011 11:54am
    Saya ada pembeli berminat dengan Benta Plantation. My eml- nazray_54@yahoo.com
    hp-014673646  
  15. Fedo - Sun 8/Jan/2012 1:03am
    en nazray leh cl saya ye....  
  16. Luthfi - Sun 8/Jan/2012 1:38am
    salam..
    saya ada tanah kelapa sawit berumur 5=7 tahun nak let go kat perak ada 80 ekar harga rm140k seekar.
    tanah freehold dan status perindustrian.
    sila hubungi 0134552783 or sms  
  17. Azli 13 - Fri 13/Jan/2012 1:52pm
    tumpang lalu,ada tanah nak let go.area kota belud,sabah.luas 3.5 ekar.tepi jalan utama kota kinabalu dan kota belud.ada kemudahan air,letrik & telefon.harga 300 ribu(nego)call@sms 0198339637  
  18. Shahrill 2 - Sun 5/Feb/2012 3:42am
    salam fedo,
    benta ni dah jual ke?jikalau belum tlg email saya document & geran copy.
    arielices@yahoo.com.
    ctc no. 0124808217.
    tq.  
  19. Apad - Sun 12/Feb/2012 1:52am
    as salam kpd semua yg berminat atas BENTA PLANTATION daerah changkat jong teluk intan perak.

    saya ingin sampaikan berita ini: (utk maklumat saya juga ada buyer (investor) yg nak beli TETAPI... apa sebenarnya yg berlaku:(setelah saya siasat dan pergi sendiri ke lokasi ladang ini).

    1. BENTA PLANTATION telah ditukar nama kepada pinehill plantation sdn bhd SEJAK AWAL 2011 lagi.

    2. ada tujuh (7) board of director, chairman Dato Kenneth Eswaran - 40% (share holder)

    3. HQ di suite E1103, level ll, block E, Fhileo Damansara 1, 9 Jln 16/11 of jalan Damansara 46350 PJ selangor
    Tel: 03 - 76529700
    Tel 05-6211931 (Teluk Intan)

    4. Benta Plantation atau Pinehill Plantation ini TIDAK DIJUAL (DARI OWNER SENDIRI) - LEASEHOLD HANYA TINGGAL 20TH SAHAJA LAGI.

    5. Pinehill plantation mempunyai rangkaian ladang di beberapa tempat lagi di sabah dan serawak dan semenanjung juga di Indonesia...

    Soal nya KENAPA MEREKA NAK JUAL, sedangkan mereka telah mendapat hasil yg sangat lumayan dari mula lagi (1914 - 2011). ladang ini hanya bertukar tangan di antara pemegang share holder seramai 7 org itu.

    Benta adalah nama asal dan kini ditukar kepada Pinehill Plantation...

    so jangan buang masa wahai saudara/saudari sahabat handai... sampai kucing bertanduk pun tak akan boleh terjual... kalau tak percaya cuba cal no diatas.

    ada saorang bergelar DATO konon nya direct dengan owner... kita bagi LOI harap dapat masuk tengok ladang, tapi habuk pun tarak... dato ni bawa satu hj (entah dari mana pun tak tau.. ngaku juga... minta deposit 10%...dan cerita komisyen 60% - 40%..entah apa2...suruh bawa masuk ladang tunjuk kawasan... dia bagi macam2 alasan itu ini...) maaf lah semua ni penipu.. jadi jangan buang masa... cari yang lain...

    nasihat saya, kalau saudara ada betul genuine buyer, pastikan dapat direct owner jangan percaya sangat orang tengah yg mengaku ada pegang option atau link dengan owner, minta tunjuk surat option/authority... kalau tidak buang masa je...

    kita banyak buang masa, tenaga, wang ringgit, tel sana sini kesana kemari cuba yg terbaik dan percaya cakap kawan sealiran untuk dapatkan kepastian ladang atau hartanah tersebut dan konon direct owner, tetapi apa facts pun tak de.. hanya harap percaya saja (first impression), bawa buyer atau wakil buyer...akhir nya dapat malu, muka tebal tembok...

    dan satu lagi belum pun dapat option dah nak naikkan harga dari satu kawan ke satu kawan... hingga last sekali... buyer pun cabut lari... kita makan habuk tepi jalan, kaki seluar pun dah koyak rabak... jual handphone nak back up petrol kereta kawan... balik rumah termenung macam kalah judi... ni lah yg banyak terjadi... renung renungkan lah...

    maaf lah kawan2, bukan apa, kita dah penat dan kita selalu telus tapi ada yang tak telus, kita percaya buta... niat suci nak buat bisnes hartanah tapi jauh meleset kerana tak cukup info... kawan2 pun bagi info dah berapa tahun punya info, photostat pun dah tak nampak nak dibaca.... apa hal ni... duit tel beratus sebulan.. apa pun tak nampak dan tak masuk...

    rumusan: diharap kepada semua kawan2 di majalah .com ni kalau boleh kita bersatu lah buat consortium... dapatkan info tepat (cara professional), link direct owner (tak perlu sorok sorok) tak tau tak pe.. kita kerja sama... komisyen bagi ikut group - A, B, C contuh nya, tak perlu tamak2... jangan naikkan harga yang tak mungkin buyer boleh beli... (ini bukan harta kita dan surat option pun kita tak de, jadi macam mana nak jual harta orang?? lesen brokerage pun kita tak de..) sampai bila2 pun kita tak pernah berjaya... kita dapat info semua melalui kawan2 sealiran... jadi semua kawan yang terlibat itu ada lah link kita...(tak mungkin kita boleh buat sorang2).. jadi hargai lah kawan2 kita...

    saya cuma nak nasihat je, kalau boleh pakai, pakai lah... jika ada yang tak kena atau tersalah tulis harap maaf lah.. ini sekadar pengelaman yang telah saya tempuh...supaya kita boleh berjaya masa akan datang... brokerage ada satu instuisi penting dalam perniagaan... dan dengan sebab itu di di iktiraf di seluruh dunia dan ada lesen nya... kalau kita tak de tak pe.. kitaguna orang yang ada lesen... banyak orang kaya dengan bis ini... jangan putus semangat dan harapan.. cuba terus cuba satu hari insya al lahu berjaya....

    kalau ada genuien ladang dan direct owner sila info saya: apad 017 5988655 atau email: apadzli49@yahoo.com  
  20. Azman 199 - Wed 29/Feb/2012 2:30am
    salam..tanah getah 8.5 ekar di daerah sook,keningau..harga just rm110k..berminat hubungi saya 0197653057..tq  
  21. E Sales Ar Properties - Fri 2/Mar/2012 10:35pm
    saya ada tanah di ranau sabah 1900 ekar CL, 300 ekar sudah ada sawit, 700 ekar sudah diteres dan baki 900 ekar masih ada kayu balak. Harga seekar 10K berminat pm questwintravel@gmail.com  
  22. Tango - Tue 6/Mar/2012 11:44am
    salam, saya nak cari ladang untuk diambil alih dgn harga yg berpatutan luas lebih kurang 1500 ke 5000 ekar yg dah ada hasil dan harap saya boleh dapat document tentang ladang tu untuk acttach dalam working paper sila email ke tango_ev@yahoo.com  
  23. Kelly 8 - Tue 20/Mar/2012 10:59pm
    Salam 1 Malaysia warga Majalah.com disini ada sedikit info kepada pencari tanah dan peluang pembalakan di Sabah :
    1. Tanah di Sipitang Sabah seluas 25000 ekar dengan kayu balak yang banyak ( Virgin Forest ) lengkap dengan dokumen / inventori / kelulusan dari Jabatan berkaitan. Tanah sesuai untuk tanaman Sawit, getah dsbnya. Kepada sesiapa yang berminat boleh berhubung terus kepada owner. Ini bukan penipuan, tanah memang wujud dan belum pernah di IKLAN kan dimana - mana majalah / media elektronik. Sesiapa yang berminat sila email kpd saya lee_ndrew@yahoo.com  
  24. Jamaludin 4 - Thu 10/May/2012 3:17pm
    as salam fren...25000 estet millian balau kinabatangan dengan harga 16500 seekar untuk dijual...kalau ada loi dan earnest money 2% kita boleh cerita jamaludin_ismail2000@yahoo.com  
  25. Anuar 250 - Tue 8/Oct/2013 10:18am
    en jamaludin maaf tanya,adakah tanah tersebut milik borneo glow sdn bhd? kalau tuan rasa takda masalah untuk pihak buyer direct nego to lawyer tolong email saya.sbb saya dapat 2 lagi dokumen yg sama n harga yg berlainan.pening pening... dah naik malu saya ni ngan buyer.buyer saya big company,di sebabkan ada connection lah dia utamakan saya dan beri peluang saya cari tanah kelapa sawit.buyer saya guarantee well known company.n sape2 yg ada tanah 1000 ekar dan ke atas tolong inform saya.1 more thing,make sure takda masalah untuk kami berjumpa dgn lawyer.  
  26. Fedo - Mon 14/Oct/2013 12:25pm
    tq en anuar 250 diatas perjumpaan kita tempoh hari...i hope will be sucses!!!3 years waiting so long to sale kinabatanagan....many broker n no guinence buyer!!!by t way,...i hope we closed together....buat pengetahuan semua borneo glow kinabatangan masih untuk dijual termasuk tanah dutaland kinabatangan 24000 ekar untuk dijual sekali....tq for all  
  27. Mohd Shasiman - Thu 23/Jan/2014 4:02pm
    Salam anuar 250 n fedo.. saya shasi. Saya mempunyai tanah ladang sawit seluas 1076 ekar di beaufort, sabah. Geran C.L 999. Sudah berhasil sejak 2003. Kepada sesiapa yg berminat sila call direct kepada saya 0166644245 atau email shasimannote@gmail.com (saya direct owner). Harga rm86,000,000.00 . Nego.. tanah tepi jalan highway ke sipitang  
  28. Andy 59 - Mon 12/May/2014 6:30pm
    Tuan Fedo

    BG and Dutaland
    Info skit pls...
    Harga?

    Tlg email info and dokumen ke malaysian.iron.ore@gmail.com

    Thank you.  
Page 1   (Total 28 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2504)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1451)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1039)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1311)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1195)
Bisnes Hari Raya (55)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (270)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1419)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1381)
Bisnes Pasar Malam (1868)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (786)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3109)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3102)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (297)
Dewasa 18sx (1669)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (682)
Expo Karnival Tapak Niaga (6016)
Forex Malaysia (1754)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (674)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (953)
Iklan Tv Radio Media Massa (210)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2728)
Insurans Dan Takaful (1635)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (436)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2424)
Kedai Hardware (502)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3553)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1566)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4731)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4329)
Kerja Kemahiran (1809)
Kerja Kosong (10612)
Kerja Praktikal (1798)
Kerja Sales (2086)
Kerja Sambilan (5904)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1921)
Kontraktor Perlombongan (304)
Kursus Dan Seminar (2672)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1558)
Mencari Pelabur (3515)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (476)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2493)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (820)
Pasar Basah (1382)
Pekerja Asing (1149)
Pelaburan Saham Unit Trust (890)
Pembantu Rumah Asing (1762)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (454)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (597)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (253)
Pembekal Telur (128)
Pemborong Aksesori Lelaki (159)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (583)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1572)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (552)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3370)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2662)
Pembuat Papan Tanda Iklan (248)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (562)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (674)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (532)
Perisian Komputer (533)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (402)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (490)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9927)
Pinjaman Perniagaan (1746)
Produk Dari China (509)
Produk Sejuk Beku (1246)
Program Consignment (1928)
Program Dropship (6297)
Pusat Bahasa (334)
Pusat Jagaan Bayi (1394)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (495)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1189)
Pusat Tuisyen (999)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4020)
Rumah Untuk Dijual (3528)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (674)
Servis Pembersihan (756)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (521)
Sewa Kereta Teksi Limo (1668)
Sewa Lori (2375)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (1000)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (674)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4542)
Tempahan Biskut Dan Tart (2083)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2004)
Tempahan Kek Dan Coklat (2071)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (174)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (733)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1023)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2208)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1239)