Search Majalah.com
Kursus Gunting Rambut dan Terapi Kecantikan - Free - Pusat Giat Mara Shah Alam
Amy 5 @ Beauty and Style Belongs to Everyone - Wed 8/Feb/2012 12:36pm [Last Comment]
Saya sedang mencari KUMPULAN yg berminat utk mengikuti kursus gunting rambut dan solekan terapi kecantikan di pusat giat mara shah alam,Selangor(secara part time). Saya memerlukan 10 orang sahaja. Berminat sila email kpd saya amy_4888@yahoo.com @ sms sye di 012-2700805 untuk keterangan lanjut.

Niche: Bisnes Salun Rambut | Kursus Kecantikan
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Syazmira - Wed 8/Feb/2012 3:51pm
    shaamira_shaa@yahoo.com  
  2. Alin 2 - Wed 8/Feb/2012 5:09pm
    email saya : adhz_pemata@yahoo.com  
  3. Iena 16 - Wed 8/Feb/2012 9:38pm
    email detail iena_cy@yahoo.com  
  4. Amy 5 - Thu 9/Feb/2012 8:45am
    details :KURSUS SOLEKAN DAN TERAPI KECANTIKAN, SENI REKA GAYA RAMBUT, FASHION AND DRESSMAKING (PILIH MANE YG BERKENAN)
    tempat :GIAT MARA SHAH ALAM
    bayaran : Free
    waktu : PARTTIME SABTU & AHAD, 8.30PG - 4.30PTG
    PENGANGKUTAN : SEKITAR AREA SUNGAI BULOH, SUBANG JAYA, SHAH ALAM, SUBANG AIRPORT, SENANG CITER YG BERDEKATAN SUNGAI BULOH NAK KE SHAH ALAM ADA TRANSPORT UNTUK AMBIL DAN HANTAR.BAYARAN RM10.00 DUA (2) HARI. KITE G SAMA2
    AKAN PELAJARI:
    FASHION AND DRESSMAKING:
    BAJU KURUNG,KEBAYA,BAJU MELAYU,BLOUSE,KEMEJA,MEMBUAT SELUAR.

    SENI REKA GAYA RAMBUT:
    MENGGUNTING RAMBUT WANITA DAN LELAKI
    MEWARNA RAMBUT
    MENGERINTING RAMBUT
    MELURUS RAMBUT

    SOLEKAN DAN TERAPI KECANTIKAN:
    MENCANTIKAN BULU MATA & KENING
    MERAWAT KUKU TGN/KAKI
    MANICURE/PADICURE
    SOLEKAN MUKA
    MENCABUT & MENCERAH BULU ROMA

    KHAS UTK SEMUA>

    START : BULAN MARCH 2012  
  5. Syasya Ahmad - Thu 9/Feb/2012 2:22pm
    saya berminat...
    sila email ke sha_starsmile@yahoo.com  
  6. Norizan Binti Wariman - Fri 10/Feb/2012 8:25am
    saya sangat berminat
    boleh email details pada saya
    aqinaazshah@yahoo.com.my  
  7. Sakura 4 - Fri 10/Feb/2012 10:41am
    Berminat, saya tinggal d shah alam seksyen 19. email pada sakurahiromi1881@gmail.com  
  8. Dr Sabindo - Fri 10/Feb/2012 11:31am
    area kajang xder ker??  
  9. Jane 12 - Fri 10/Feb/2012 11:56am
    saya berminta sila email saya mariejane04@gmail.com or hubungi saya 0126640242 jane  
  10. Lisya 20 - Fri 10/Feb/2012 12:33pm
    sya pun berminat, email kan ke aliza_remeli@yahoo.com  
  11. Haslina Binti Omran - Fri 10/Feb/2012 8:59pm
    Sy berminat nak join kursus seni reka gaya rambut dan dah pun sms u. Kalau boleh semua tu nak belajar.  
  12. Ika 6 - Fri 10/Feb/2012 9:44pm
    dapt sijil ke????sijil MARA???  
  13. Cwm Suhaimi - Fri 10/Feb/2012 11:47pm
    As Salam,
    Saya berminat juga nak sertai SENI REKA GAYA RAMBUT untuk esok & lusa.  
  14. Lind 2 - Sat 11/Feb/2012 5:26pm
    Hi Amy 5,saya berminat nk join krsus seni rekagaya rambut, sila email saya sadayuakmal@yahoo.com....TQ  
  15. Nora 71 - Tue 14/Feb/2012 2:22am
    kursus kecantikan..adakah akan diajar basic?email saya ...iseha78@yahoo.com...area gombak/wangsa maju/setapak tak ada ker  
  16. Haslina Binti Omran - Tue 14/Feb/2012 3:46pm
    Sy berminatKursus Seni Reka Gaya Rambut ni, sila sms@ call saya Lina @016-6591329. Ada had umur tak.  
  17. Mira 77 - Tue 14/Feb/2012 5:11pm
    Saya berminat :) email sy :
    memeymalix@gmail.com  
  18. Shahrumnizam Bin Arshad - Tue 14/Feb/2012 10:49pm
    Saya berminat mengikuti kursus gunting rambut,leh sms sy Nizam 012-2347219  
  19. Anny 3 - Wed 15/Feb/2012 3:04pm
    salam hi,
    sy berminat untuk mngikuti class ni. boleh email sy tak ?? ann_ney12@yahoo.com  
  20. Lisya 20 - Thu 16/Feb/2012 3:39pm
    email kat akak ke aliza_remeli@yahoo.com, adakah kelas diadakan setiap ari sabtu dan ahad?  
  21. Amy 5 - Mon 20/Feb/2012 2:42pm
    closed already.thank you  
  22. Kelawar Malam - Sat 25/Feb/2012 5:09am
    sy bminat utk ikut kelas jahitan.puas tgu col dr cik amy 5 ni dr 11hb - skg!col/sms/email smua xjwb.klu ye pn da pnuh,at list brtahu lah,ni x snyap je.mcmni ke bkhimat utk msyrakat?kita ni bharap la sgt2,lg2 dngr ianya percuma.  
  23. Zayu - Sun 26/Feb/2012 11:07pm
    saya sangat berminat..masih ada kekosongan lagikah??

    saya nk menyertai solekan dan terapi kecantikan,

    email saya : izayu_uya_88@yahoo.com
    TQ cik  
  24. Aida 172 - Mon 27/Feb/2012 11:36am
    Sy berminat nak join kursus seni reka gaya rambut je..sila emel sy cari_awak@yahoo.com  
  25. Amy 5 - Tue 28/Feb/2012 3:38pm
    untuk pengetahuan anda saya bukan orang govt/giat mara. maksud nya saya bukan berkhidmat untuk masyarakat. saya hanya cari 10 ORANG untuk belajar bersama2 yang betul2 komited.ape yang saya tahu giat mara cari orang yang betul2 nak belajar,jangan bila da dapat call nanti banyak alasan minggu ni x boleh datang la sbb ada kenduri and sbgnya dan kebanyakan alasan ini digunakan oleh orang yang agak berumur.giat mara pun akan tapis permohonan dan akan terus blacklist nama sbb ramai lagi yang betul2 nak belajar free nih. xperlu call lagi sbb xkan dilayan samaada melalui panggilan atau sms.... TIADA KEKOSONGAN LAGI. terima kasih atas kerjasama dan kefahaman anda. makcik kelawar malam mintak call giat shah alam sendiri. TQ  
  26. Kelawar Malam - Sat 3/Mar/2012 4:48am
    tq lah pgil sy makcik kelawar malam, ye cik amy.sy btl2 nak ikut kelas d giatmara tu,lgpun sy duk shah alam xde masalah utk pngankutan.sbb tu sy byk kali col.tp xdjwb!klu awk jd sy..bsungguh2 tak?tp xpe lah,xde rezeki.mkin sy bleh mohon latihan 1malaysia..biar lah bayar,jnji puashati.drp free,mgharap..tgu pnya tgu xdpt jg.ermmm xpe lah..  
  27. Chikazeti - Sat 5/May/2012 10:55pm
    cik kelawar malam, saya pun sangat2 berminat dan dah lama simpan hajat nak pi belajar ni. Apa kata kita cari lagi 8 orang dan kita try aturkan kelas macam cik Amy 5 tu. Nak?  
  28. Wan 588 - Fri 25/May/2012 4:17pm
    Saya sedang mencari KUMPULAN yg berminat utk mengikuti kursus gaya rambut dan solekan kecantikan di Pusat Giat Mara, Ampang Jaya, Selangor (secara part time). Saya memerlukan 10 orang sahaja. Berminat sila email kpd saya wnfwi@yahoo.com @ sms di 012-3121964 untuk keterangan lanjut.  
  29. Yasmin 36 - Sun 3/Jun/2012 12:19pm
    ada lagi tak krsusu ni?
    saya sangat berminat. :)
    yarz_meen22@yahoo.com  
  30. Aqasyah - Fri 10/Aug/2012 11:55pm
    Salam,ada lagi ke part time kursus ni?please,im so interested!!sgt2 mencari kursus part time dr giatmara.email me,nmaria_090802@hotmail.com
    Sms 0167737234  
  31. Haslina Binti Omran - Fri 14/Sep/2012 7:25pm
    Sesiapa yg nak cari org untuk join the group sila sms saya. sgt berminat & bersungguh2 nak join ni tapi di Pusat Giat Mara Shah Alam ok.  
  32. Hasni 2 - Thu 8/Nov/2012 5:17pm
    asslmkm amy, mcmane saya nak join kursus kecantikkan ini...ade sijil tak???
    sila hubungi saya 019-2896236 hasni  
  33. Roselen - Thu 6/Dec/2012 3:46am
    wan 588, kalau masih ada kekosongan pls email kat saya di roselen5234@gmail.com  
  34. Azman 254 - Thu 28/Feb/2013 12:58pm
    saya berminat kursus gunting rambut lelaki
    eer692001@yahoo.com  
  35. Sal 3 - Tue 12/Mar/2013 8:38am
    kursus masakan atau buat kek tak ada ke??  
  36. Murnimurlida - Mon 8/Jul/2013 9:01pm
    hai...sy nak tny..masih ade lg ke kursus ni...kalau ade lg..sy berminat nak join...boleh email sy x? murnizallys@gmail.com...  
  37. Daklan - Wed 10/Jul/2013 3:05pm
    saya nk join kursus gunting rambut..
    suasapillow@gmail.com bila tarikh baru kursus bos..  
  38. Muliati 3 - Fri 26/Jul/2013 1:56pm
    masih ada lagi ker kursus ni? jika ada, ingin join gak.. email saya.. tie_147@yahoo.com  
  39. Zam Idris - Tue 30/Jul/2013 1:12pm
    saya berminat kursus gunting rambut nih...bley info tak kat saya..? mknizamidris@yahoo.com  
  40. Ku Masayu - Thu 19/Sep/2013 12:33am
    saya minat FASHION AND DRESSMAKING masih available?? saya kat desa coalfields sg buloh  
  41. Ezuedeen - Thu 13/Mar/2014 4:57pm
    kalau ada lagi kursus gunting rambut lelaki secara separuh masa.. sila emel sy ke ezuedeen@yahoo.com.my. sgt berminat!!  
  42. Norsyazwani Binti Hamdan - Thu 10/Apr/2014 9:36pm
    Ade lagi tak?  
Page 1   (Total 42 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2324)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1368)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (193)
Bisnes Air Mineral (341)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (629)
Bisnes Broadband (973)
Bisnes Burger (508)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (722)
Bisnes Cyber Cafe (414)
Bisnes Dobi (1259)
Bisnes Ebook (962)
Bisnes Handphone (1140)
Bisnes Hotel Dan Resort (489)
Bisnes Ice Blended (637)
Bisnes Jam Tangan (255)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1384)
Bisnes Kurier Dan Logistik (590)
Bisnes Minuman (1303)
Bisnes Pasar Malam (1727)
Bisnes Pelancongan (463)
Bisnes Perabot (742)
Bisnes Prepaid Dan Reload (968)
Bisnes Restoran (2921)
Bisnes Roti Dan Bakeri (640)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2878)
Bisnes Waffle Dan Jagung (347)
Bisnes Western Food (268)
Dewasa 18sx (1603)
Diskusi Bisnes (1798)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5455)
Forex Malaysia (1611)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (635)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (900)
Iklan Tv Radio Media Massa (191)
Import Dan Eksport (290)
Ingin Berniaga (2640)
Insurans Dan Takaful (1532)
Insurans Roadtax Kereta (302)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1851)
Kedai Emas (406)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2321)
Kedai Hardware (452)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3320)
Kedai Kamera Dan Camcorder (313)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (315)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1579)
Kedai Sewa (1502)
Kereta Baru (1385)
Kereta Terpakai (4441)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3874)
Kerja Kemahiran (1646)
Kerja Kosong (9575)
Kerja Praktikal (1575)
Kerja Sales (1850)
Kerja Sambilan (5392)
Konsultan Perniagaan (388)
Kontrak Swasta (245)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (435)
Kontraktor Jurutera (489)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (600)
Kontraktor Pasir (298)
Kontraktor Pembinaan (1802)
Kontraktor Perlombongan (284)
Kursus Dan Seminar (2560)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (617)
Kursus Motivasi (286)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1488)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (47)
Mencari Pelabur (3344)
Mesin Fotostat (316)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (441)
Mesin Jahit (326)
Mesin Proses Makanan (520)
Pakej Pelancongan (2360)
Pakej Perkahwinan (1130)
Pakej Perniagaan (780)
Pasar Basah (1277)
Pekerja Asing (1065)
Pelaburan Saham Unit Trust (839)
Pembantu Rumah Asing (1616)
Pembekal Barang Runcit (1478)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (417)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (555)
Pembekal Kerepek (960)
Pembekal Keropok (396)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (380)
Pembekal Rempah Dan Perencah (519)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (116)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1107)
Pemborong Batik Dan Sutera (329)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (379)
Pemborong Karpet (132)
Pemborong Kasut Dan Sandal (627)
Pemborong Lampin (277)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (712)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1461)
Pemborong Pakaian Lelaki (1027)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3830)
Pemborong Telekung Dan Songkok (516)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3202)
Pemborong Tuala (179)
Pemborong Tudung (2527)
Pembuat Papan Tanda Iklan (213)
Pembuat Plastik Kotak Botol (731)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (429)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (890)
Pengedar Bahan Pencuci (644)
Pengedar Buku Dan Majalah (540)
Pengedar Contact Lens (225)
Pengedar Perfume (1442)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2408)
Pengedar Produk Kesihatan (2770)
Pengurus Majlis (555)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (646)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (257)
Penternak Lembu (336)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (236)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (507)
Perisian Komputer (488)
Perkakas Dapur (542)
Perkakas Elektrik (362)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1373)
Pinjaman AIM (146)
Pinjaman Hartanah (466)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (509)
Pinjaman Peribadi (9306)
Pinjaman Perniagaan (1629)
Produk Dari China (469)
Produk Sejuk Beku (1170)
Program Consignment (1786)
Program Dropship (5849)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1244)
Pusat Latihan (556)
Pusat Memandu (112)
Pusat Mengaji Agama (402)
Pusat Pendidikan Tinggi (471)
Pusat Rawatan (309)
Pusat Tadika Dan Taska (1085)
Pusat Tuisyen (935)
Rancangan Perniagaan (532)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3765)
Rumah Untuk Dijual (3343)
Servis Freelance (928)
Servis Keselamatan (619)
Servis Pembersihan (711)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (541)
Sewa Bas Dan Van (476)
Sewa Kereta Teksi Limo (1509)
Sewa Lori (2201)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (50)
Studio Filem Dan Videografi (211)
Studio Fotografi (799)
Studio Grafik Dan 3D (877)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (628)
Studio Muzik (398)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (208)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (568)
Tanah Untuk Dijual (4254)
Tempahan Biskut Dan Tart (1753)
Tempahan Hamper (167)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (600)
Tempahan Katering (1890)
Tempahan Kek Dan Coklat (1929)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (150)
Tempahan Kuih Muih (1560)
Tempahan Minuman Dan Dessert (396)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (316)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (582)
Ubahsuai Rumah (1509)
Urut Tradisional (709)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (353)
Usahawan Tani (953)
Vending Machine (311)
Voucher Dan Tiket (217)
Web Design Malaysia (2098)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1131)