Kredit Kad. Mana yang Bagus
No Owner - Fri 18/Mar/2011 11:55pm [Last Comment]
saya kerja swasta.gaji rm 2600.x pena ada kredit kad.nk apply tp x tau yg mana bagus dr segi interes,kemudahan,yuran tahunan dll.ctos n ccris ok.siapa leh bg tau n tlng dptkan.tks.

Niche: Pinjaman Kad Kredit | Diskusi Bisnes
     
  1. Azizol - Sat 19/Mar/2011 12:50am
    cer guna debit kad  
  2. Yanie 12 - Sat 19/Mar/2011 1:10am
    Kalau mampu & bijak mengurusnya boleh pakai. guna kredit tu maksudnya tak mampu lah tu..simple  
  3. Zainal 6 - Sat 19/Mar/2011 7:08am
    wrw
    jika masih berkemampuan utk gunakan debit card (maybank ke, std chart ke, hsbc) lebih baik guna itu.
    kad kredit yg bagus ialah kad kredit bank yg anda simpan duit.
    contoh. saya ada akaun semasa dlm maybank. jadik saya applied kad kredit maybank. sy juga ada standard chartered akaun. sy ambik std chart kad kredit.  
  4. Bs - Sat 19/Mar/2011 7:10am
    Salam....Bagi pendapat saya yang ada pengalaman nie...Baik fikir dahulu sebelum gunakannya. Saya pernah ada kad kredit nie untuk kesenangan mengisi minyak dan tak nak bawak cash banyak tapi last2 tanggung hutang sbb terlebih pakai. Bukan tak elok ada kad kredit ini tapi biasalah manusia mempunyai nafsu yang kadang2 tak leh nak control. Apa2 pun fikir lah dulu sebelum bertindak....  
  5. Zidane 2 - Sat 19/Mar/2011 9:55am
    Saya syorkan guna debit card.. fungsi mcm credit card gak, ada visa/ mastercard.. boleh purchase online.. cuma yg lebih baik duit lebih terkawal sbb bank terus tolak baki duit yang ada dlm account. takde la masalah terlebih pakai.. toksah la credit card ni.. dah ler bank negara charge RM50, interest melambung tinggi.. tak berbaloi langsung.. kecuali kalo awak selalu pergi overseas sbb nak uruskan hotel etc..  
  6. No Owner - Sat 19/Mar/2011 10:09am
    thanks komen di atas, tapi kebanyakannye lari dari topik sy.sy nk guna krdit kad untuk emergency je. sy nk tau bank kad mana yg bagus. eon bank ke,stndrt chrt ke,uob ke,hsbc ke.adakah local bank kad kredit boleh di gunakan di oversea.  
  7. Saiful Nizam - Sat 19/Mar/2011 10:21am
    yup wrw....memang betul..
    kdit kad guna untuk amengency je...
    bagus sebenarye kdit kad nie..
    tapi jgn tersalah guna je....

    kalau ada kdit kad xperlu risau nak kemana2 kalau terdesak...

    eon bank amek yang xde interest..
    itu ok..  
  8. Salmanad - Sat 19/Mar/2011 10:35am
    cuba bankislam credit card dia xde late charges byk sgt banding kad lain . boleh pakai keluar negara juga.

    nak tumpang promo website ni.

    kalau ada yang nak iklan free masuk ke http://www.bliblah.com.

    Tolong jenguk tgk pengiklan2 di sana dan sokong produk mereka.

    terima kasih  
  9. Fitri 42 - Sat 19/Mar/2011 10:44am
    Maaf mencelah.. ada keburukan dan kebaikan guna kad kredit ni.. saya sendiri guna kad kredit hampri 6 tahun dulu.. walaupun gaji lebih dari 5k sebulan tapi hujung bulan asyik fikir nak bayar hutang kad dan lain2... now alhamdulillah saya tiada lagi tanggungan hutang dari kad kredit. setiap bulan tak perlu fikir tentang bil kad kredit yang dtg.. simple, nak beli barang just guna debit kad yang pihak bank sediakan tolak dari balance yang ada dari kad saving.. fikir dulu sebelum guna... jadilah pengguna yang bijak. sekian terima kasih!  
  10. Hairi 6 - Sat 19/Mar/2011 10:54am
    baik jangan pakai... dr nak pakai untuk isi minyak.... terus hutang keliling pinggang.. dari dapat satu kad.. last2.. bnyak pula yang dapat.. tp klu nak guna, guna bank islam...  
  11. Zamharizad Sakhib - Sat 19/Mar/2011 10:55am
    nk lg safe..apply kredit kadmane2 pun xpe...then buat 0 interest..duit yg dpt tu masuk dlm debit card...so bul2 minima 50 ringgit je...selama beberape bul (bergantung kad bank mane kita pakai)...so peluang utk kena ccris atau blcklist xde...minat call 0176468745  
  12. Amyza Madzin - Sat 19/Mar/2011 12:25pm
    salam..wrw. sya bkn nk komen byk2..terus terang,kalau setakat gaji RM2600 tu baik pikir 10thn akan dtg. dari bayar kad kredit, better beli rumah. dgn RM2600 dah bleh beli rumah RM100K ke bawah,ade jaminan (harta sendiri) sdgkan kad kredit adalah hutang tak berhenti. smlm dh keluar statement bank negara, min apply kad kredit limit, yearly incom RM24K. mmg la kalau u buat,lepas..tapi fikirkan interest 12% perannum tu...dah tu,late charges..kalau setakat nak bayar min...10 thn pon tak tentu settle2 lagi. bkn nak menegatifkan kad kredit,tapi itulah realiti. fikir2kan la...  
  13. Mohd Roslan Said - Sat 19/Mar/2011 1:57pm
    wrw..nk tanya awak nak buat kdt card ke nak minta pandangan dekat warga maj.com ?  
  14. Hyszura - Sat 19/Mar/2011 3:00pm
    kalau nak apply meh email sy :

    bantuanbersama@gmail.com  
  15. Paklong 2 - Sat 19/Mar/2011 3:07pm
    Ini pandangan peribadi paklong..Kalau perlu sangat nak ada kad kredit carilah yang berlandaskan syariah. Ada bbrapa bank yang mengeluarkannya dan buat lah penilaian sendiri, tiap orang tak sama pandangan n keperluan nya. TQ  
  16. Yea - Sat 19/Mar/2011 3:36pm
    salam,
    sy sales advisor for c/card cimb..
    no annual fee, 5% cash back for pertronas petrol (tp pakai pd setiap 1hb je la) n byk lg benefit yg u dpt... call sy kalu nk tau lebih lanjut..
    017-3200916  
  17. No Owner - Sat 19/Mar/2011 3:43pm
    terima kasih diatas komen Alina 3343:

    ''Kad kredit mana-mana bank pun sama. Yang penting bank kad untuk membayar ada dan memudahkan kita untuk membayar. Kalau boleh bayar statement dalam masa 20 hari, supaya tiada interest yang bank akan kenakan ke kita. Dan yang paling penting gunakan secara berhemah ibarat Ukur Baju Di Badan Sendiri. Semuga Sukses.''  
  18. Bfn - Sat 19/Mar/2011 4:10pm
    cuba fahamkan soalan tuan tanah....jgn lari dr topik.die nk wat penilaian kk yg mana bagus.anak sy pn faham pe soalan die.ikut nasihat otai paklong 2.  
  19. Mumtaz Cemerlang Enterprise - Sat 19/Mar/2011 7:25pm
    BSN..
    tapi nak bayar leceh skit.. guna maybank2u boleh..  
  20. Cairiel Azry - Sat 19/Mar/2011 7:51pm
    better guna CIMB punya, sy ade tanya dulu dgn staff bank cimb, cimb punya just bayar apa yg guna, xde tax, sethn just bayar rm50 gov tax. kalu utk emergency mmg elok le guna, kadang2 kita ni x pegang cash, time terdesak bole guna. :)~  
  21. Azman 55 - Sat 19/Mar/2011 7:53pm
    kad kredit ni mana ada yg bagus huhuhu...semua pun mengalakan kita berhutang..tapi yg bagusnya time kecemasan..atau bahasa sekarang time poket kering hehehe...guna bank rakyat atau bank islam..rasanya paling bagus..dan sedikit nasihat saya guna satu cukup tak perlu banyak2..

    kalau ikut dari gaji anda mmg layak mana2 bank pun ble aply ..pi je bank aply sendiri lagi bagus bukan susah pun..20 minit je..  
  22. Jeffry 5 - Sat 19/Mar/2011 7:58pm
    Kad kredit Bank Rakyat guna sistem Al-Tawaruq.Bagus utk org Islam.Nak lagi best apply charge card Al-Rajhi.55 hari tempoh bayar balik.Kalau boleh cari produk Islamik la.Bank Islam pun ada kad kredit.  
  23. A A 2 - Sat 19/Mar/2011 9:32pm
    dr side aku plak kad kredit ni bagus nya bila beli tiket kapal terbang. aku tiap tahun balik sabah, atau famly dtg ke sini (semenanjung). skali dtg 3,4 orang. kalau pakai debit / cash..parah la nk bayar..aku makan megi sampai hujung bulan lg satu. tp dgn kad kredit mmg sangat2 membantu. aku kaver jela bulan2..  
  24. Rifad - Sat 19/Mar/2011 9:44pm
    Pakai ler DEBIT kad..tentu berguna xpayah berhutang2 n xder bunga.yang pentng masukkan jer duit dlm akaun tu.  
  25. No Owner - Sat 19/Mar/2011 10:38pm
    komen2 semua.terima kasih, banyak membantu.
    rifad-anda salah masuk topik.  
  26. Farahiyah - Sat 19/Mar/2011 10:55pm
    basically sume kedit card sume same.
    1. sume pun ade interest - beza die pada rate interest tu smd 17.5% till the lowest 8.88%. interest ni dikenakan utk 3 condition - lewat byr, byr kurang dr nilai minimum @ tak byr langsung.

    2. yuran tahunan - ni awk kene tgk jgk sbb ade bank yg tawarkan kedit card yg tak de yuran tahunan dan ade jugak yg kenekan.

    3. cukai kerajaan - sume kedit card kene charge rm50 ni. tp ade certain bank yg bole kecualikan charge ni tp tertakluk macamane procedure bank tu sendiri.

    4. mata ganjaran - beli barang gune kedit card bole kumpul points. klu awak suke kumpul points & tukar ngn brg, kene cari kad yg bole offer points yg lbh utk setiap rm1 yg u spend.

    ni pendapat sy.. =) so choose wisely..  
  27. No Owner - Sat 19/Mar/2011 11:04pm
    farahiyah- tima acih.  
  28. Khuzairi - Sat 19/Mar/2011 11:24pm
    wrw..xnak apply kad kedit bank rakyat ke??
    kat bawah ni antara kelebihan dia..

    *** PERCUMA!! TIADA YURAN TAHUNAN (tanpa sebarang syarat) dan TIADA CUKAI PERKHIDMATAN KERAJAAN!!!

    *** TIADA Caj Berganda ke atas penggunaan kad kredit

    *** PERCUMA pelan perlindungan takaful keluarga

    *** Khairat Kematian RM1000 kepada pewaris serta merta

    *** Waris tidak perlu menanggung beban hutang pemegang kad sekiranya berlaku hilang upaya atau kematian ke atas pemegang kad

    *** Yuran pengeluaran yang rendah (cash advance-3%)

    *** Mata umrah @ percutian (Setiap RM10 yang
    digunakan=1 mata).Tebus mata yg terkumpul untuk ke umrah atau destinasi percutian

    *** REBET keuntungan: Rebet akan ditambah kedlm tabung umrah@percutian yg diberi oleh Bank Rakyat

    ***Kemudahan pembayaran zakat

    berminat?sila email sy-->cobruzz_s15@yahoo.com  
  29. No Owner - Sat 19/Mar/2011 11:42pm
    khuzairi-kad yang bagus.amat bernilai n bnyk kemudahan.tertarik gan kemudahan pembayaran zakat.nnti sy email awk.  
  30. Sys - Sat 19/Mar/2011 11:53pm
    call me 017-326 1 326  
  31. Muhammadyazid - Sun 20/Mar/2011 1:59am
    SALAM. ANDA ADA MASALAH NAK BAYAR HUTANG KADKREDIT YG BERTIMBUN2 INTEREST NYA..?? BLH HUBUNGI SY UTK KURANGKAN BAYARAN BULANAN KADKREDIT ANDA SERENDAH RM50 SEBULAN.urusan melalui bank. yazid871212@yahoo.com  
  32. Aynmarh - Sun 20/Mar/2011 5:38pm
    Macam ni lah...kalau debit card pun blh digunakan utk kecemasan jugak...isi je siap2 kat dlm tu cth RM500 ker...RM1000 ker..jd dah ada saving kat situ x lah risau sgt...even kalo kita nak berbelanja pun fikir jugalah hadnya,kalo kredit card kita x fikir sgt...selalunya dlm kepala tu.."ala..x apalah..nasib byr hujung bulan.."..pastu nanti dah terkumpul baru pening kepala...jd encik..sebelum terjebak x perlulah..kalo nak buat je debit card & isilah dalamnya..umpama kita simpan dlm akaun lah...utk sentiasa beringat...(sy x pernah pakai credit card...tp..pengguna debit card)  
  33. Hassan - Mon 21/Mar/2011 7:05pm
    kad krdt mn2 pun x bagus...baik jangan ambik drpd menyesal kemudian hari. sekadar pendapat je...fikir smpai ranum bro.  
  34. Azharbo - Wed 23/Mar/2011 5:26pm
    Saya cadangkan bank islam. Tiada caj berganda.  
  35. Tebbaloi - Sat 2/Apr/2011 1:32pm
    TT layak apply kad kredit islamik bank rakyat dan kad kredit public bank esso mobil visa gold. sila ke webpage saya

    http://jomapplyjom.blogspot.com  
  36. Kasmi - Sun 10/Apr/2011 6:58pm
    skrg nie cc bank rakyat terendah 1% shj..if ada cc yg lain tgh promosi x tau la....

    sya just ingin bantu tuan memiliki cc dengan bayaran 0% ,....dengan syarat setelah tuan aply cc tu nanti di bank2 yang terpilih...tuan boleh hubungi saya 0176555162.....
    saya akan bantu tuan supaya penggunaan cc tuan nanti tidak dikenakan interest bulanan atau dengan kata lain....tuan x perlu risau hutang cc semakin meningkat bila penggunaan semakin meningkat....

    kepada sesiapa sahaja yang berminat boleh sms saya....atau tinggalkan note dlm email saya

    purnama1@yahoo.com

    tak percaya..??believe it  
  37. Ieda 15 - Tue 12/Apr/2011 9:31pm
    sesiapa berminat utk apply kad kredit cimb call saya k...saya juga ada buat pinjaman peribadi utk kakitangan kerajaan.

    ida,
    013-2258998
    zaidah.binayamin@cimb.com  
  38. Jai 12 - Fri 22/Apr/2011 11:41pm
    pakai kad kredit bank rakyat@bank islam bagus..saya dah guna dekat 10tahun pon.masalah akan dtg jika pengguna itu yg bermasalah.beli rumah@kereta tau plak nak bayar..  
  39. Liza 70 - Tue 21/Jun/2011 10:27am
    nk guna credit card ni boleh jer,jika anda bijak gunakan nya,sy guna citibank dah 8 tahun,so far alhamdulillah,takda masalah hutang dgn pihak mana2...  
  40. Fazly Juleiana Enterprise - Fri 15/Jul/2011 9:40am
    kad kredit= along cyber (so baik xyah)  
  41. Zaisy87 - Sat 12/Nov/2011 7:03pm
    bminat nk apply kad kredit.emel sy zaisy87@gmail.com or call sy d 0102203058  
  42. Tempoyak - Sat 25/May/2013 3:07am
    kena tau apa guna cc.
    emergency boleh consider. investment boleh consider.

    cuma macam mana cara kita guna. bukan nya shopping tak ingat dunia.

    terima kasih bukak topik ni. saya pun sekarang tengah mencari cc. :)  
  43. Nora 382 - Mon 8/Jul/2013 10:24am
    tempoyak: kalo nak apply kad kredit cimb Petronas bole contact sy...ade rebat tunai 2%-5%.

    norashikin_abrazak@yahoo.com  
  44. Nurulshamsudin - Tue 30/Jul/2013 4:17am
    ada masalah pembayaran kad kredit..?? saya boleh tolong anda untuk kurangkan bayaran menjadi rm50/sebulan, berminat..?? email
    nurulshamsudinnurul@yahoo.com  
  45. Masthashim - Sat 14/Sep/2013 6:50pm
    Bank rakyat bagus......sy rs baik amik bank rakyat or bank islam.sy ada kad kredit tp xpakai pun sgt.....so far ok.yg penting jgn gn utk shopping.gn utk benda yg penting mcm bli tv.slps abis byr.br gn utk bli benda lain.mcm kita buat loan dgn bank.xsalah punada kad kredit.cuma jgn salah guna.dh bli brg...kad krdt jgn letak dlm dompet.sorok kt tmpt selamat...kalo letak dlm dompet...risiko nk guna lg mmg ada....  
Page 1   (Total 45 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2720)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (211)
Bengkel Kereta (1483)
Bengkel Motosikal (247)
Bengkel Tayar (212)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (649)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (545)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (805)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1357)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1253)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (164)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1486)
Bisnes Kurier Dan Logistik (674)
Bisnes Minuman (1460)
Bisnes Pasar Malam (1967)
Bisnes Pelancongan (547)
Bisnes Pengantin (675)
Bisnes Perabot (848)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1105)
Bisnes Restoran (3319)
Bisnes Roti Dan Bakeri (707)
Bisnes Salun Rambut (363)
Bisnes Sarang Burung (256)
Bisnes Satay (379)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (658)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (816)
Bisnes Untuk Dijual (3314)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1767)
Diskusi Bisnes (1960)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (717)
Expo Karnival Tapak Niaga (6448)
Forex Malaysia (1873)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (709)
Hiasan Taman (240)
Hotel Resort Homestay (1004)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (329)
Ingin Berniaga (2817)
Insurans Dan Takaful (1723)
Insurans Roadtax Kereta (337)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1979)
Kedai Emas (451)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2527)
Kedai Hardware (433)
Kedai Ibu Dan Bayi (687)
Kedai Jahit (3821)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (343)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1837)
Kedai Sewa (1629)
Kereta Baru (1613)
Kereta Terpakai (4989)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4788)
Kerja Kemahiran (1950)
Kerja Kosong (11692)
Kerja Praktikal (2050)
Kerja Sales (2268)
Kerja Sambilan (6297)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (292)
Kontrak Tender Kerajaan (454)
Kontraktor Balak Dan Kayu (478)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (389)
Kontraktor Pembinaan (2050)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2809)
Kursus Kecantikan (685)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (322)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1621)
Mencari Pelabur (3678)
Mesin Fotostat (351)
Mesin Freezer Dan Chiller (264)
Mesin Industri (510)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (564)
Pakej Pelancongan (2607)
Pakej Perkahwinan (1197)
Pakej Perniagaan (891)
Pasar Basah (1454)
Pekerja Asing (1228)
Pelaburan Saham Unit Trust (943)
Pembantu Rumah Asing (1851)
Pembekal Barang Runcit (1578)
Pembekal Beras (108)
Pembekal Buah-buahan (482)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (647)
Pembekal Kerepek (1095)
Pembekal Keropok (442)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (237)
Pembekal Mee Dan Bihun (124)
Pembekal Minyak Masak (414)
Pembekal Rempah Dan Perencah (594)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1183)
Pemborong Batik Dan Sutera (352)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (605)
Pemborong Bundle (862)
Pemborong Cadar Dan Tilam (450)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (694)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (770)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1653)
Pemborong Pakaian Lelaki (1128)
Pemborong Pakaian Plus Size (143)
Pemborong Pakaian Wanita (4197)
Pemborong Telekung Dan Songkok (565)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3516)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2784)
Pembuat Papan Tanda Iklan (276)
Pembuat Plastik Kotak Botol (797)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (481)
Pendaftaran Syarikat (492)
Pendaftaran Trademark (34)
Pengedar Alat Tulis (950)
Pengedar Bahan Pencuci (716)
Pengedar Buku Dan Majalah (584)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1535)
Pengedar Permainan Kanak2 (598)
Pengedar Produk Kecantikan (2624)
Pengedar Produk Kesihatan (2990)
Pengurus Majlis (595)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (725)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (694)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (263)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (715)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (570)
Perkakas Dapur (621)
Perkakas Elektrik (434)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1530)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (517)
Pinjaman Kad Kredit (388)
Pinjaman Kereta (604)
Pinjaman Peribadi (10565)
Pinjaman Perniagaan (1832)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1311)
Program Consignment (2009)
Program Dropship (6726)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1535)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (521)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (364)
Pusat Tadika Dan Taska (1303)
Pusat Tuisyen (1066)
Rancangan Perniagaan (593)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4273)
Rumah Untuk Dijual (3726)
Servis Freelance (1109)
Servis Keselamatan (718)
Servis Pembersihan (823)
Servis Pengedaran Risalah (458)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1816)
Sewa Lori (2555)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (248)
Studio Fotografi (899)
Studio Grafik Dan 3D (1091)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (725)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (638)
Tanah Untuk Dijual (4830)
Tempahan Biskut Dan Tart (2148)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (667)
Tempahan Katering (2140)
Tempahan Kek Dan Coklat (2146)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1742)
Tempahan Minuman Dan Dessert (462)
Tempahan Nasi Lemak (520)
Tempahan Roti (359)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (639)
Ubahsuai Rumah (1680)
Urut Tradisional (790)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1092)
Vending Machine (369)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2305)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1350)