Search Majalah.com
Kokuryu Summer Cake (Bedak Arab)
La Bella Collections @ La Bella Collection - Sun 8/Apr/2012 2:37pm [Last Comment]
UNTUK WAJAH YANG LEBIH SEKATA, LICIN DAN BERSERI….INSYAALLAH…JOM ORDER BEDAK ARAB….KOKURYU SUPER SUMMER CAKE POWDER

Bedak Arab Istimewa : 3 dalam 1…..antara kelebihannya :

1) 3 in 1 make powder,moisturizers,foundation.(xperlu pakai
apa2 krim lg cukup dgn bedak ni aje.)
2) mengikut aliran darah kita,xkira berkulit cerah,gelap,putih n
sebagainye.So.sesiapa pun boleh pakai.
3) kulit akan kelihatan kemas sepanjang hari….makin berpeluh
bedak ini menghasilkan hasil yg sgt cantik….
4) x melekat pd tudung atau tisu jika berpeluh,kena hujan,basah
atau terkena air,sb dia natural terus meresap ke kulit.
5) lebih tahan lama n jimat dr bedak biasa
6) tahan selama 8 jam
7) produk halal n boleh di bawa solat…
boleh mengecutkan jerawat di muka
Cubalah dan rasailah keberkesanannya…..anda pasti suka =)

Kalau berminat membeli atau nk jadi agent sila emel ke : bexter_67@yahoo.com.sg atau sms ke 012-2994701

Niche: Pengedar Produk Kecantikan
Kursus Borong Produk China Tanpa Perlu Melangkah ke China
18 Sep 2014 (Khamis) di DPMM Putrajaya

Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
24 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Juta1 - Sun 8/Apr/2012 7:14pm
    details sikit kayadoit@yahoo.com.my  
  2. Didi 10 - Sun 8/Apr/2012 8:57pm
    bg produk katalog kak... adibah.aiza@gmail.com  
  3. La Bella Collections - Sun 8/Apr/2012 10:02pm
    Add kami di facebook https://www.facebook.com/labellacollections utk info produk.  
  4. La Bella Collections - Mon 9/Apr/2012 1:10am
    untuk wanita2, ibu2, kakak2 n adik2...sesiapa yang berminat utk menjadi agent bedak arab boleh maklumkan pada saya...syarikat memberikan bisnes tanpa mengeluarkan modal hanya daftar RM80 anda akan jadi agent bedak arab dgn dibekalkan 1 set bedak arab, flyers sebanyak 200 n 2 dozen bedak sebagai permulaan...insyaAllah dgn bisnes sampingan ni bole juga dijadikan duit sampingan dalam berbelanja..."man jadda wajada wa man kasala rasiba  
  5. Nash 2 - Tue 10/Apr/2012 12:17am
    saya berminat sila email kepada saya  
  6. Amir 55 - Tue 10/Apr/2012 2:45am
    isteri saya nak jd agent. sila hantar detail ke pasarmalam.kedaikopi@gmail.com  
  7. Cik Amy 3 - Thu 12/Apr/2012 4:47pm
    emel saya sis,mcm mana nk jd agen?
    hotstuffcollection@ymail.com  
  8. La Bella Collections - Thu 12/Apr/2012 7:19pm
    utk info lanjut sila inbox sy di facebook ni: https://www.facebook.com/labellacollections  
  9. Shi 2 - Fri 13/Apr/2012 10:19am
    EMELKAN DETAILS :shidi_putra@yahoo.com  
  10. La Bella Collections - Tue 17/Apr/2012 1:42am
    Produk dari Jepun hasil kajian di Filipina Cherry laborotary.
    Sangat senang dipakai. Beberapa minit menjadikan kulit muka seakan-akan kitapernah masuk kelas make up!..:)
    Akankelihatan lembut, gebu, bercahaya, berseri, cun dan yang penting terasa ringandi muka (tak melekit lansung!)
    TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI!
    Bedak ini 3 dalam 1: moisturizer, foundation n alas bedak...sangat jimat!Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira berkulit gelap, cerah, putih dansebagainya, Sesiapa sahaja sesuai memakainya .
    Kemas dan sekata.Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda. Mengecutkanjerawat.
    Apabila berpeluh akan menampakkan anda lebih cantik. TahanSelama lebih 8 jam. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainyakerana ia terus meresap ke kulit.
    Suci dan Halal, serta boleh dibawasolat.  
  11. La Bella Collections - Thu 19/Apr/2012 12:24am
    http://labellacollection.blogspot.com/  
  12. Pija 3 - Sun 22/Apr/2012 2:54am
    email sy info mcm mane nk jadi agent..

    miss.pija18@gmail.com

    tQ  
  13. Nana 96 - Mon 23/Apr/2012 3:04pm
    email details...purppink17@yahoo.com  
  14. Cheida 2 - Mon 23/Apr/2012 6:02pm
    email info...cheida75@yahoo.com.my  
  15. La Bella Collections - Tue 24/Apr/2012 7:22pm
    Also available in 25g now...add sy kt FB La Bella Collections  
  16. Norazimah 6 - Wed 25/Apr/2012 12:09pm
    tlg email kat sy, bublegurl83@yahoo.com  
  17. Nieda 3 - Wed 25/Apr/2012 4:02pm
    SALAM..
    saya berminat..boleh emelkan details?

    shah_baby84@yahoo.com

    thanks  
  18. La Bella Collections - Sun 29/Apr/2012 10:00pm
    Kalau berminat nk beli kokuryu summer cake(bedak arab) 25g
    sila call/sms 012-9705975
    atau
    add kami di facebook https://www.facebook.com/labellacollections
    atau
    boleh layari labellacollection.blogspot.com.  
  19. Ros304 - Sun 29/Apr/2012 11:49pm
    emailkan info
    teratakbonda304@yahoo.com  
  20. La Bella Collections - Wed 2/May/2012 10:39pm
    Kalau berminat nk beli kokuryu summer cake(bedak arab) 25g
    sila call/sms 012-9705975
    atau
    add kami di facebook https://www.facebook.com/labellacollections
    atau
    boleh layari labellacollection.blogspot.com.  
  21. Aliza 13 - Tue 8/May/2012 10:15pm
    hi saya da add plzz...accpet me..alyza butik bundle...i nk tahu harga borong players pakej 1 dozen and alls about its..tq  
  22. La Bella Collections - Sat 12/May/2012 1:30am
    Stok orange blush n jade dh masuk...very limited stocks...cepat2!!:) n InsyaAllah next week akan masuk stok yg lain.. Call or sms 012-9705975 (dee)  
  23. La Bella Collections - Sun 13/May/2012 2:34am
    So sorry. Stok yg baru smpai dh habis...sambutan sgt menggalakkan.. so now summer cake is temporarily out of stock. InsyaAllah next week akan restock..Stok terhad...utk belian borong boleh booking dulu n buat pymnt.. call/sms 0129705975 (dee) utk info lanjut...Tq..:)  
  24. La Bella Collections - Sat 19/May/2012 8:15pm
    Stok baru akan sampai dalam masa 3-4 hari lagi.. so sesiapa yang nak booking boleh sms/call 012-9705975 (dee)...Siapa cepat dia dapat..!!
    :)  
  25. Lady B - Fri 25/May/2012 10:15am
    bedak ney ada byk warna kan???ada warna russet, orenge....and Rose apa ntah...russet tue sy tgk mcm gelap skit jek.kulit sy warna cerah tp org yg menjual nyer cadangkan sy pakai russet...boley comment skit...  
  26. La Bella Collections - Sun 27/May/2012 3:46am
    Salam Lady B..First skali saya nk inform pada semua yg kokuryu summer cake ni ada banyak pilihan warna;

    -Orange Blush - untuk kulit cerah
    -Russet - untuk kulit sederhana
    -Summer Tan n Amber Rose - untuk kulit sawa matang atau sedikit gelap
    -Jade - untuk concealer

    Saya pun pada mulanya percaya pada first supplier saya yang bgtahu 'russet' shade ni ikut aliran darah...tapi lepas dh buat research sendiri yang sbenarnya shade russet ni ialah shade yg paling selamat atau sesuai utk kebanyakan ton kulit asia sbb shade ni ialah tone yg tengah2. Tapi untuk yang berkulit cerah mcm chinese n yang agak gelap x sesuai dengan shade ni.

    Untuk Lady B yg berkulit cerah saya cadangkan shade Orange Blush. Add sy di FB https://www.facebook.com/labellacollections atau sms/call 012-9705975 utk tempahan/info.

    Terbuka juga pada yg nk beli secara borong..

    TQ..:)  
  27. Ct Aminah - Mon 28/May/2012 1:57am
    berminat nak jd agent, boleh bg detail

    siti.mamact@yahoo.com
    siti : 012-2724464  
  28. La Bella Collections - Sat 2/Jun/2012 1:48am
    Sila layari blog kami di http://labellacollection.blogspot.com/

    atau

    add kami di facebook : https://www.facebook.com/labellacollections

    untuk info dan produk-produk terbaru..:)  
  29. Dfm - Mon 4/Jun/2012 9:04pm
    email sy jugak detail
    dfmdirector@gmail.com
    tq  
  30. La Bella Collections - Sat 23/Jun/2012 9:20pm
    Kokuryu summer cake 50g n 25g in stock now!! call/sms 0129705975(dee)  
  31. Doctor - Thu 5/Jul/2012 3:31pm
    Tolong emailkan detail.

    drluq90@yahoo.com

    Terima kasih  
  32. Nurul08 2 - Fri 6/Jul/2012 9:34am
    saya berminat menjadi agen...pls emailkan detail nhr2612@yahoo.com..tq  
  33. Fisha 5 - Tue 10/Jul/2012 8:58pm
    saya berminat menjadi agen...pls emailkan detail fishahasim@monavie.com  
  34. La Bella Collections - Fri 13/Jul/2012 4:01pm
    Borong Bedak Arab Ready Stock!! https://www.facebook.com/PemborongBedakArab  
  35. La Bella Collections - Wed 25/Jul/2012 7:20pm
    https://www.facebook.com/PemborongBedakArab  
  36. La Bella Collections - Sat 4/Aug/2012 5:44am
    https://www.facebook.com/PemborongBedakArab  
  37. Mrshazril - Sun 23/Sep/2012 7:46pm
    pm di email lovemyself87@gmail.com  
  38. Tukul Engineering Services - Fri 19/Oct/2012 11:50am
    Salam sesiapa yg berminat utk mmbeli bedak arab kokoryu,stok baru sampai.harga satu bedak rm55.harga postage rm7. Jauh murah berbanding harga pasaran iaitu rm66. Utk pembelian sepuluh ke ats akn jatuh rm48 satu.dapatkn segera sebelom kehabisan stok. Jika berminat boleh hubungi saya,puan faten 0139573260. Penghantaran dibuat ke seluruh malaysia. Nk jadi agent pon boleh :-D  
  39. Ishrat - Sat 10/Nov/2012 12:59pm
    Tolong email kan kpd saya. Saya minat sangat nak jadi agen. Thanks  
  40. Tie 13 - Sat 1/Dec/2012 5:22pm
    salam..sy ade mnjual bedak arab dgn harga rm 50..bminat sms 0132643039  
  41. Kesha - Sun 17/Feb/2013 6:22pm
    berminat urt jadi agen..sila email kesha7901@yahoo.com
    tq  
  42. Khairul 551 - Sun 24/Feb/2013 4:48am
    emailkan kepada saya harga borong untuk summer cake 25g dan 50g  
  43. Azlin 18 - Sat 2/Mar/2013 3:54am
    salam..promosi 2 bedak arab RM100 free pos..berminat sila sms 013-9533427  
  44. Izza 12 - Sat 23/Mar/2013 3:07pm
    saya ada jual bedak arab juge,murah & harga mmg terbaek! tinggal stok russet & cherry shj! harga satu RM48 TERMASUK postage ye!! cepat2 hubungi saye...019-2459942...siapa cepat dia dapat! harga mmg murah

    Bantal panas/tungku letrik pon ade! harga hanya RM20 sahaja, retail selalunye rm35

    promo2...cepat hubungi saye  
  45. Produk Mesir - Sat 30/Mar/2013 1:39am
    Promosi pembukaan bedak arab kokuryo langsung dari Mesir! Hanya rm48 termasuk postage! last 29 pcs! Dapatkan sekarang.

    Warna yg available:
    -russet
    -cherry
    -cherry pink
    -orange jade

    email kami di : produkmesiroriginal@yahoo.com

    cepat!dapatkan sebelum kehabisan stok!  
  46. La Bella Collections - Mon 3/Jun/2013 8:02pm
    Harga Bedak Arab 50gram & 25gram (READY STOCK) :

    Untuk size 50gram(red casing) ;

    - 1 pc : RM39
    - 6 pcs : 1pc RM35
    - 12 pcs : 1pc RM30
    - 30 pcs : 1pc RM29
    - 50 pcs : 1pc RM27
    - 100 pcs : 1pc RM25

    Untuk size 25gram(white casing) ;

    - 1 pc : RM29
    - 6 pcs : 1pc RM25
    - 12 pcs keatas : 1pc RM22
    - 50 pcs keatas : 1pc RM20
    - 100 pcs keatas : 1pc RM19

    *Size & warna boleh campur
    *Caj pos bergantung pada berat order dan kawasan anda.

    -Pilihan warna-

    (READY STOCK)

    -ROSHELLE (Untuk Kulit Cerah) *size 50g sahaja

    -CHERRY PINK (Untuk Kulit Cerah) size *50g sahaja

    -CHERRY (Untuk kulit cerah) *size 50g sahaja

    -ORANGE BLUSH (Untuk kulit cerah kuning lagsat/kulit cina) *size 25g & 50g

    -PUGGY PINK (Untuk kulit cerah pinkish& sederhana cerah) *size 25g sahaja

    -RUSSET (Untuk kulit sederhana cerah) *size 25g & 50g

    -OLIVE ROSE (Untuk kulit sederhana cerah) *size 50g sahaja

    -AMBER ROSE (untuk kulit melayu/natural) *size 25g & 50g

    -SUNSET TAN (untuk kulit sedikit gelap) *size 50g sahaja

    -SUMMER TAN (kulit hitam manis) *size 25g & 50g

    -JADE (sebagai concealer) *size 25g & 50g


    *Caj pos bergantung pada berat order dan kawasan anda.  
  47. Tie 13 - Sat 13/Jul/2013 8:59pm
    Jum borong bedak arab dgn sy..min 10pcs shaja rm 25...lg byk lg murah..sms 0132643039  
  48. La Bella Collections - Sun 29/Sep/2013 12:18am
    Salam..:)

    - Kami La Bella Collections (LIL D ENTERPRISE 00197631-A) merupakan pengedar bagi produk Bedak Arab @ Kokuryu Super Summer Cake yang 100% ORIGINAL..bukan produk tiruan yang berada banyak di pasaran sekarang.

    - Stok Bedak Arab kami adalah dari pengedar Kokuryu Cosmetics yang sah dari Arab Saudi dan terus dari negara pengeluar iaitu Filipina.

    - Dari itu kami mempunyai variasi pilihan warna yang tidak dieksport ke Arab Saudi.

    - Stok kami adalah TERSEDIA (Ready Stock) ; bukan Pre-order.

    - Kami juga membuat penghantaran ke Singapore & Brunei via EMS / Standard International Shipping. Urusan pembayaran antarabangsa boleh dibuat melalui PayPal atau Western Union


    Pilihan warna yang kami bekalkan :

    - Cherry Pink
    - Roshelle
    - Cherry
    - Orange Blush
    - Puggy Pink
    - Russet
    - Olive Rose
    - Amber Rose
    - Summer Tan
    - Sunset Tan
    - Jade

    - Kami juga membekalkan produk Bedak arab @ Kokuryu Summer Cake yang bersaiz kecil (25 gram) yang merupakan produk yang sama dan dikilangkan juga di Cherry Lab Inc Filipina.
    Bedak Arab bersaiz kecil ini tidak dieksport ke Arab Saudi.

    Pilihan warna untuk size 25 gram ;

    - Orange Blush
    - Puggy Pink
    - Russet
    - Olive Rose
    - Amber Rose
    - Summer Tan
    - Sunset Tan
    - Jade

    Harga yang kami berikan untuk pembelian secara borong adalah seperti berikut :

    Untuk Bedak Arab 50gram termasuk Kokuryu Beauty Sponge :
    - 6 pcs : RM29/pc
    - 12 pcs : RM27/pc
    - 50 pcs : RM25/pc
    - 100pcs : RM23/pc

    Untuk Bedak Arab size kecil (25gram) termasuk sponge :
    - 6 pcs : RM22
    - 12 pcs : RM20
    - 50pcs : RM19
    - 100pcs : RM18

    **Stok kami tersedia. Untuk pembelian dalam kuantiti lebih dari sebut harga diatas..harga boleh dirunding.

    Sila layari fan page kami di Facebook : www.facebook.com/PemborongBedakArab untuk info produk

    Jika berminat anda boleh PM kami @ http://www.facebook.com/messages/PemborongBedakArab
    atau SMS/whatsapp :

    - 0129705975 (Puan Dee)
    - 0122994701 (En Ali)  
  49. Reiscare Malaysia - Sat 20/Sep/2014 12:32am
    Reiscare Baby Powder
    =============

    Visit www.reiscare.my untuk samples percuma!

    Agent dialu-alukan.  
Page 1   (Total 49 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2665)
Bengkel Basikal (72)
Bengkel Besi (204)
Bengkel Kereta (1468)
Bengkel Motosikal (245)
Bengkel Tayar (211)
Bisnes Air Mineral (361)
Bisnes Ais Krim (494)
Bisnes Aksesori Kereta (645)
Bisnes Broadband (1089)
Bisnes Burger (540)
Bisnes Cermin Mata (158)
Bisnes Cuci Kereta (792)
Bisnes Cyber Cafe (446)
Bisnes Dobi (1344)
Bisnes Ebook (1037)
Bisnes Handphone (1238)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (551)
Bisnes Ice Blended (689)
Bisnes Jam Tangan (284)
Bisnes Jeruk (162)
Bisnes Kitar Semula (490)
Bisnes Komputer (1470)
Bisnes Kurier Dan Logistik (658)
Bisnes Minuman (1432)
Bisnes Pasar Malam (1938)
Bisnes Pelancongan (534)
Bisnes Perabot (835)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1092)
Bisnes Restoran (3272)
Bisnes Roti Dan Bakeri (698)
Bisnes Salun Rambut (357)
Bisnes Sarang Burung (254)
Bisnes Satay (376)
Bisnes Sms (160)
Bisnes Spa Dan Facial (640)
Bisnes Steamboat (195)
Bisnes Tablet Pc (439)
Bisnes Tradisional (811)
Bisnes Untuk Dijual (3259)
Bisnes Waffle Dan Jagung (376)
Bisnes Western Food (316)
Dewasa 18sx (1745)
Diskusi Bisnes (1933)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (711)
Expo Karnival Tapak Niaga (6332)
Forex Malaysia (1836)
Haiwan Peliharaan (459)
Haji Dan Umrah (462)
Hiasan Dalaman (700)
Hiasan Taman (238)
Hotel Resort Homestay (992)
Iklan Tv Radio Media Massa (219)
Import Dan Eksport (323)
Ingin Berniaga (2797)
Insurans Dan Takaful (1693)
Insurans Roadtax Kereta (331)
Kedai Bunga (187)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1966)
Kedai Emas (442)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2499)
Kedai Hardware (423)
Kedai Ibu Dan Bayi (685)
Kedai Jahit (3741)
Kedai Kamera Dan Camcorder (339)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (334)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1799)
Kedai Sewa (1611)
Kereta Baru (1584)
Kereta Terpakai (4918)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4637)
Kerja Kemahiran (1918)
Kerja Kosong (11429)
Kerja Praktikal (1991)
Kerja Sales (2217)
Kerja Sambilan (6194)
Konsultan Perniagaan (443)
Kontrak Swasta (286)
Kontrak Tender Kerajaan (450)
Kontraktor Balak Dan Kayu (471)
Kontraktor Jurutera (550)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (223)
Kontraktor Minyak Dan Gas (670)
Kontraktor Pasir (380)
Kontraktor Pembinaan (2015)
Kontraktor Perlombongan (316)
Kursus Dan Seminar (2767)
Kursus Kecantikan (675)
Kursus Makanan (655)
Kursus Motivasi (318)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1605)
Mencari Pelabur (3634)
Mesin Fotostat (349)
Mesin Freezer Dan Chiller (259)
Mesin Industri (501)
Mesin Jahit (369)
Mesin Proses Makanan (552)
Pakej Pelancongan (2574)
Pakej Perkahwinan (1189)
Pakej Perniagaan (870)
Pasar Basah (1433)
Pekerja Asing (1212)
Pelaburan Saham Unit Trust (927)
Pembantu Rumah Asing (1830)
Pembekal Barang Runcit (1564)
Pembekal Beras (105)
Pembekal Buah-buahan (477)
Pembekal Ikan Kering (381)
Pembekal Kelapa Dan Santan (636)
Pembekal Kerepek (1090)
Pembekal Keropok (436)
Pembekal Kicap Dan Sos (218)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (236)
Pembekal Mee Dan Bihun (123)
Pembekal Minyak Masak (413)
Pembekal Rempah Dan Perencah (585)
Pembekal Serunding (258)
Pembekal Telur (138)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1179)
Pemborong Batik Dan Sutera (351)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (594)
Pemborong Bundle (850)
Pemborong Cadar Dan Tilam (438)
Pemborong Karpet (156)
Pemborong Kasut Dan Sandal (686)
Pemborong Lampin (291)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (762)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1625)
Pemborong Pakaian Lelaki (1116)
Pemborong Pakaian Plus Size (142)
Pemborong Pakaian Wanita (4154)
Pemborong Telekung Dan Songkok (563)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3487)
Pemborong Tuala (196)
Pemborong Tudung (2751)
Pembuat Papan Tanda Iklan (269)
Pembuat Plastik Kotak Botol (790)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (474)
Pendaftaran Syarikat (485)
Pendaftaran Trademark (34)
Pengedar Alat Tulis (943)
Pengedar Bahan Pencuci (704)
Pengedar Buku Dan Majalah (577)
Pengedar Contact Lens (238)
Pengedar Perfume (1526)
Pengedar Permainan Kanak2 (591)
Pengedar Produk Kecantikan (2591)
Pengedar Produk Kesihatan (2954)
Pengurus Majlis (590)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (712)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (688)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (386)
Penternak Udang (193)
Peralatan Makmal Dan Hospital (257)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (701)
Peralatan Sukan (543)
Perisian Komputer (563)
Perkakas Dapur (613)
Perkakas Elektrik (422)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1505)
Pinjaman AIM (165)
Pinjaman Hartanah (508)
Pinjaman Kad Kredit (386)
Pinjaman Kereta (588)
Pinjaman Peribadi (10425)
Pinjaman Perniagaan (1808)
Produk Dari China (533)
Produk Sejuk Beku (1296)
Program Consignment (1989)
Program Dropship (6606)
Pusat Bahasa (349)
Pusat Jagaan Bayi (1509)
Pusat Latihan (640)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (509)
Pusat Pendidikan Tinggi (517)
Pusat Rawatan (357)
Pusat Tadika Dan Taska (1273)
Pusat Tuisyen (1050)
Rancangan Perniagaan (587)
Rawatan Alternatif (288)
Rumah Sewa (4195)
Rumah Untuk Dijual (3679)
Servis Freelance (1090)
Servis Keselamatan (709)
Servis Pembersihan (803)
Servis Pengedaran Risalah (453)
Setiausaha Syarikat (600)
Sewa Bas Dan Van (563)
Sewa Kereta Teksi Limo (1788)
Sewa Lori (2524)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (245)
Studio Fotografi (886)
Studio Grafik Dan 3D (1072)
Studio Lukisan (126)
Studio Model Penyanyi Pelakon (708)
Studio Muzik (464)
Sukan Beladiri (115)
Sukan Berkumpulan (228)
Sukan Futsal (227)
Sukan Pancing (142)
Tanah Sewa (630)
Tanah Untuk Dijual (4762)
Tempahan Biskut Dan Tart (2123)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (658)
Tempahan Katering (2107)
Tempahan Kek Dan Coklat (2122)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1731)
Tempahan Minuman Dan Dessert (456)
Tempahan Nasi Lemak (511)
Tempahan Roti (352)
Terminal Bayaran (184)
Ubahsuai Pejabat (629)
Ubahsuai Rumah (1665)
Urut Tradisional (780)
Usahawan Baja Pertanian (369)
Usahawan Benih Dan Nursery (394)
Usahawan Tani (1081)
Vending Machine (358)
Voucher Dan Tiket (243)
Web Design Malaysia (2288)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1328)