Search Majalah.com
Kini Kanser Bukan Lagi Penyakit Yang Membunuh! Terbukti!
Norihan Binti Othman @ ShamelinProfit - Fri 29/Jan/2010 12:32pm [Last Comment]
Sebagaimana yang kita tahu, masaalah kanser kini semakin serius dan kebanyakkan dari kita hanya menyerahkan ikhtiar kepada rawatan hospital seperti radioterapi, kimo an sebagainya yang sememangnya memerlukan kos yang tinggi. Dengan rawatan ini juga, segala sel-sel yang segar akan mati dan pesakit akan semakin hari semakin lemah, tiada selera makan, muka pucat dan badan semakin susut dalam jangka masa yang terlalu pendek.

Berlainan pula dengan mereka yang ‘ RAJIN ‘ mengamalkan rawatan secara alternative. TERBUKTI mampu ‘memanjangkan’ usia pesakit. INILAH rahsia sebenar dalam penyembuhan segala permasaalahan kanser. Sekiranya pesakit diberikan rawatan alternative yang betul dan JANGAN BIARKAN pesakit berada di dalam situasi sedih dan murung, sentiasa ceriakan mereka..InsyaAllah…usia pesakit MAMPU dipanjangkan. Ini terbukti dengan maklumbalas rakan-rakan saya yang menghidap penyakit barah. Dimana mereka rajin mengamalkan rawatan alternative. TERBUKTI , mereka lebih bertenaga, ceria dan bertahan dengan cara ini..alhamdulillah…

Pensyarah Pusat Pengajian Sains Kajihayat Universiti Sains Malaysia [USM], Prof. Christopher Teo Kheng Hoe berkata, herba ini [SUPER TYPHONIUM ]
dijumpai secara kebetulan ketika seorang pesakit kanser meminta pertolongannya utk membiakkan tumbuhan itu yang dipercayai mampu menyembuhkan penyakit kanser . Ketika itu saya terlibat dalam kajian membiakkan tumbuh-tumbuhan dan berjanji utk membantu mereka membiakkan herba ini, katanya ketika dihubungi di Pulau Pinang baru. Sejak itu, beliau mengesyorkan herba ini kepada kenalannya yang menghidapi penyakit barah dan sehingga kini beliau berjaya menolong +800 orang pesakit tempatan dan luar Negara termasuk dari New Zealand, Amerika Syarikat, India, Indonesia dan Australia.

Menurut Prof, ‘ herba ini berkesan utk menolong pesakit kanser kerana selama ini, pesakit yang mengambil herba ini menunjukkan kesan positif!!

Menurut Prof lagi pesakit kanser juga harus mengubah cara hidup, pemakanan dan perlu menukar metabolisma badan serta mengamalan penyembuhan kendiri [self-healing].

Super Typhonium mengandungi bahan yang membantu menyahkan toksid dalam sistem peredaran darah. Herba ini mengandungi 2.ribosome inacting protein(RIP), zat anti oksida dan zat anti kurkumin. RIP berfungsi melemahkan perkembangan sel kanser, mematikan sel kanser tanpa menggangu sistem sekitarnya dan menghalang pertumbuhan sel kanser. Zat anti oksida berfungsi mencegah berlakunya kerosakan gen. Sementara zat anti kurkumin berfungsi sebagai anti inflamasi/ anti peradangan. Kombinasi kandungan ini mengaktifkan dengan menghasilkan mediator yang meransang untuk menguatkan sel dari sistem pertahanan tubuh untuk bersama-sama melawan sel kanser.

Di antara penyakit kanser yang boleh diubati[sesuai utk Tahap 1-2] ialah:

 Kanser payudara
 Kanser usus
 Kanser rectum [buasir]
 Kanser hati
 Kanser prostate
 Luekimia
 Kanser servik
 Kanser saraf
Dll jenis kanser termasuk fibroid dan hepatitis B.

INSYAALLAH, KITA MAMPU BERUSAHA…

SESUNGGUHNYA..ALLAH LAH YANG MAHA PENYEMBUH..



UTK ELAK DIRI TERKENA KANSER, AMALKAN PRODUK INI SEAWAL USIA 20AN...INSYAALLAH...

DAPATKAN KAPSUL SUPER TYPHONIUM
[ KANDUNGAN 100% HERBA]
[diluluskan KKM]

RM80 SEBOTOL [90 KAPSUL]
RM150 utk amalan sebulan@ 2 BOTOL]
+ KOS POS PERCUMA

BERTINDAK SEGERA SEBELUM TERLAMBAT!!!
DAPATKAN S E K A R A N G J U G A !!!!!!

SEMAKIN RAMAI YANG MENGHUBUNGI KAK DAN BERTERIMA KASIH KERANA MEMPERKENALKAN PRODUK INI..KEBERKESANANNYA CUKUP MENGKAGUMKAN!!!!
DAN….
KEPADA ANDA/RAKAN TAULAN YANG MENDERITA BARAH @ SEBARANG PENYAKIT KRONIK TAHAP 4, MASIH MAMPU TERSENYUM KERANA TERBUKTI…ADANYA SATU PRODUK YANG MAMPU MENYELAMATKAN NYAWA DENGAN RAWATAN PENYEMBUHAN ..48JAM-2 MINGGU DENGAN KOS YANG BOLEH DIRUNDING
[TERBUKTI!!!
WANG BOLEH DICARI..
NYAWA TIADA GALANG GANTI!!!

HUBUNGI:
Emel: raihanberkat@gmail.com
PUAN RAIHAN
0139366353

Niche: Butik Kesihatan | Produk Alternatif Kanser
Kursus Borong Produk China Tanpa Perlu Melangkah ke China
18 Sep 2014 (Khamis) di DPMM Putrajaya

Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
24 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Afa 2 - Fri 29/Jan/2010 1:27pm
    Saya pun ada produk yg boleh ubati kanser......alhamdulilah seorg yg kena kanser payudara (stage 4)...selepas makan ubat tu ianya pecah & bernanah...doktor pun terkejut. Bagi saya, kita kena cuba semua produk sebab ada yg sesuai utk kita & ada yg tidak....ini bergantung pd nasib kita, kan...kalau nasib kita baik...insyaallah dpt diubati.  
  2. Rahman - Sat 30/Jan/2010 7:48am
    Mesti 'Super Typhonium' ni ada nama tradisionalnya.

    Saya try google 'Super Typhonium', blog2 yg muncul mengatakan nama tradisional daun ini adalah 'Keladi Tikus'. Sekarang terdapat syarikat yg membuat penanaman secara komersial.

    Saya mempunyai sepupu (late 20an) yg kena Leukimia (tak tahu details sebab ada macam2 jenis leukimia). Setelah chemo beberapa kali, sekarang nampak macam OK tapi selalu kena MC di ofis sebab dia tak mempunyai daya tahan penyakit yg kuat. Rakan2 ofis tidak tahu dan selalu sindir ambik MC - sebab semasa apply kerja, dia merahsiakan perkara ni (kalau tidak sure tak dapat kerja).

    Saya akan maklumkan kepada dia tentang berita baik ni. Tapi saya tak minat jadi ahli - just beli produk utk kegunaan sendiri je.

    Kpd PUAN RAIHAN -> produk ini masih baru dan berpotensi tinggi. Saya cadangkan puan buat website free di blogspot.com dan push this product forward.  
  3. Yati 7 - Tue 2/Feb/2010 8:52am
    Bagaimana kalau ada yang berminat nak jadi pengedar / stokis. Apa syarat dan caranya ?  
  4. Noorhaniza Bt Sinidol - Thu 4/Feb/2010 5:25am
    Akak saya ada breast cancer. Tahun lalu da buat operation bunag kanser tapi awal tahun ni beliau mengadu sakit. Belum buat check up lagi. Bila da jumpa produk yang bagus mcm ni, rasanya saya nak beli dan bagi akak saya cuba. Mcm mana saya boleh dapatkan produk ni?  
  5. Norihan Binti Othman - Thu 4/Feb/2010 7:09pm
    salam buat dik NOORHANIZA..

    memang sejak 2 tahun llu, kak xmenang tangan dalam menerima pesanan dari netters dan keberkesanannya cukup mengkagumkan.
    ramai netters yang ah sembuh dan ada antara mereka yang AKAN dibedah, dibatalkan sebab tumior dah mengecut.

    terulang pada dik utk memesan sebotol:
    RM80
    2 Botol[utk amalan sebulan]: RM150
    KOS POS FREE.
    sila sms kak, berikan nama, alamat penghantaran,alamat emel, no hp dn jmlah pesanan. kak akan berikan no akaun nanti.
    SEMUGA DIPERMUDAHKAN SEGALA URUSAN.
    kak akan berikan doa mustajab nanti. InsyaAllah..  
  6. Josephine Jiwon - Sat 20/Mar/2010 9:09am
    Salam...saya ada kak. Ipar Dr. sah kan dia mengidap penyakit kanser dkt bawa telinga dah buat kimo 3x..saya nak try bagi kak.ipar so mcm mana penghataran, saya berasal dari Kota Kinabalu.sabah.  
  7. Norihan Binti Othman - Mon 22/Mar/2010 8:11pm
    dik josephine,
    terima kasih atas minat dik.

    dik boleh smskan nama, alamat penghantaran dan no hp ke 0139366353

    biasanya harga utk sabah sarawak agak beda sikit tapi itu terpulang kepada individu yang memasarkannya.
    harga pasaran di MALAYSIA, RM90 utk 90 biji. tapi, kak pasarkan RM80 utk 90biji dan kalau utk amalan sebulan@2 botol= RM150. cuma utk kiriman pos laju ke sabah, kak kena ambil caj penghantaran RM10.
    semuga TUHAN menyembuhkan kakak ipar dik Josephine...

    utk pengetahuan dik, pesakit kanser sebenarnya TIDAK BOLEH mengambil gula...sebab gula akan membiakkan lagi sel2 kanser yang ada. begitu juga dengan butter dan margerin..bisa sekali. kak juga ada memasarkan gula pengganti kepada gula biasa yang xmembahayakan kesihatan.
    harganya: RM125[tahan guna selama 6/7 bulan]sebab utk secawan air, kita hanya perlukan hujung sudu teh sahaja..manis seperti gula biasa TAPI xmembahayakan. boleh dicampurkan dalam masakan dll.
    terpulang pada dik.

    ok, jangan lupa sms kak dan kak akan berikan cara pembayaran.

    terima kasih  
  8. Josephine Jiwon - Sat 27/Mar/2010 9:01am
    Hii Kak,

    Salam...sori lambat respond mail aka saya outstation. Sblum saya order produck ne dik ingin tanya pa kah maksudnya yg kak ipar saya dah d peringkat tahap 4,ada kah itu serius? dan masi boleh amal produck ne kah?  
  9. Norihan Binti Othman - Sat 27/Mar/2010 11:48am
    hi...
    kalau di stage 4, biasanya sel2 telah merebak ke organ lain.
    blh tak, dik emel kak: raihanberkat@ yahoo.com

    kita boleh ym utk mudahkan lagi urusan. add me,k
    tq  
  10. Nur Fadhilah - Tue 23/Nov/2010 2:31pm
    Assalamualikum,

    saya cuba hubungi handfone akak, tp x dapat.

    kakak saya menghidapi kanser bawah perut. baru dikenalpasti hariini. die perempuan, tapi masa kecil2, die mengidap angin pasang.. macam lelaki..

    die telah dibedah masa kecil, tapi bila besar. benda tu jadi kanser.

    bagaimana saya boleh mendapatkn ubat yg akak maksudkan untuk merawat kakak saya?

    Kak,saya dah cuba call nombor akak, tapi x dapat.
    tolong la saya..  
  11. Lyna 19 - Fri 1/Jun/2012 12:22am
    Noni BSY Pati Mengkudu

    Sungguh Menakjubkan!!Sungguh mujarab!!

    Ramai pengguna telah berpuahati setelah minum Noni BSY Pati Mengkudu ini ... NYATA SEKALI Noni BSY Pati Mengkudu INI product yang mampu di miliki dan berkesan, penuh KHASIAT!! & terbaik untuk KESIHATAN!!

    Noni BSY Pati Mengkudu adalah gabungan ekstrak kulit, biji dan isi . Produk Noni BSY Pati Mengkudu dipek dalam bentuk botol kaca bagi menjaga kualiti serta kandungan jus.

    Noni BSY Pati Mengkudu juga menggunakan konsep BELI >> AUTOMATIK JADI PENGEDAR >> GUNA SENDIRI >> DAN PROMOTE PADA RAKAN >> TERIMA BONUS..  
  12. Yusaf Marketing - Sat 9/Jun/2012 5:31pm
    Pokok keladi tikus utk di jual... limited stock  
  13. Sahifudin Bin Ab Manan - Mon 25/Jun/2012 11:15pm
    sAYA ADALAH PENGEDAR CAPSULE LAMININE KHAS UNTUK CANCER DARI USA
    sahifudin@yahoo.com
    0177237663  
  14. Farmashealth 2 - Sat 10/Nov/2012 11:23am
    salam..
    kanser masih boleh dicegah & dirawat.
    boleh mencuba rawatan alternatif seperti mengamalkan vitamin B17..
    Produk seperti Apricon dari sumber 100% biji aprikot boleh membantu.
    layari http://www.farmashealth.com.my/ untuk maklumat lanjut..  
  15. Yusri 30 - Wed 13/Mar/2013 4:50pm
    sy mencari pembekal set rawatan kanser vitamin b 17 injection...sila emailkan detail produk dan harga ke drmajezan@hotmail.com. tq  
  16. Ricky 3 - Wed 27/Mar/2013 8:12am
    Menjual pokok keladi tikus di sabah dan sarawak. Telah menanam pokok keladi tikus lebih 10 tahun.email saya di boy_menz87@yahoo.com.  
  17. Siraj - Mon 1/Apr/2013 10:35am
    Salam semua..InsyaAllah...kanser dapat diubati melalui teknologi nano. produk 100% herba dan mendapat pengiktirafan KKM, JAKIM dan yang terbaru GMP. Kanser tahap 4 pun boleh diubati inysaAllah..dari testimonial2 sebelum ni, kanser paru2, leukimia dan payudara kesemuanya pada tahap 4. Dalam 4 hari sahaja pengambilan, aktiviti kanser tadi dapat dihentikan insyaAllah.
    Kos rawatan:
    bulan pertama: RM800
    bulan kedua dan seterusnya: RM600
    Sekiranya ingin mencuba tolong smskan alamat anda dan nyatakan jenis penyakit ke 0194762661..insyaAllah.
    Perhatian, yang menyembuhkan penyakit adalah Allah dan bukan ubat..wAllahuA'alam.  
  18. Arif 99 - Mon 27/May/2013 3:41pm
    kepada pesakit kanser,anda pasti akan sembuh dari penyakit yang membunuh ini.Dengan hasil kajian formular terkini ,kanser mampu disembuhkan.Jangan bertangguh lagi.

    Untuk maklumat lanjut,SILA LAYARI -> www.penyembuhkanser.com

    HOTLINE --> 013 - 965 8788  
  19. Arif 99 - Mon 17/Jun/2013 3:43pm
    keajaiban Ubat kanser TF :

    __________________________

    ANTARA KANSER YANG MAMPU DIRAWAT DAN BERJAYA DIUBATI :

    KANSER PARU-PARU
    KANSER USUS BESAR
    KANSER SERVIKS/PANGKAL RAHIM
    KANSER PUNDI KENCING
    LEUKIMIA
    KANSER REKTUM/DUBUR
    KANSER TULANG
    KANSER OTAK
    KANSER OVARI
    KANSER HATI
    KANSER NODUS LIMPA/LYMPHOMA
    KANSER PAYUDARA
    KANSER RAHIM
    KANSER PROSTAT
    KANSER PERUT
    KANSER PANKREAS
    KANSER PITUITARI
    KANSER KELENJAR LIUR
    KANSER VAGINA/FARAJ
    KANSER KULIT
    KANSER MULUT
    KANSER HIDUNG
    KANSER TIROID
    KANSER TEKAK
    KANSER TESTIS
    KANSER ESOFAGUS/SALUR MAKAN
    KANSER HEMPEDU/SALUR HEMPEDU
    DAN LAIN-LAIN KANSER


    layari segera --> www.penyembuhkanser.com  
  20. Salwati Sapei 2 - Thu 11/Jul/2013 12:48pm
    Produk Saristemcell dari primadona Datuk Sarimah~Produk FENOMENA pertama dunia yang mengaplikasikan teknologi dwi sel induk yang diperkasa dgn OZON.Terbaru di pasaran , hanya mgeluarkan 3 jenis produk :SARIAGEGARD, SARI STEMSHAPE & SARI STEM SERUM.Disebabkan amalan produk ini & keizinan Allah SWT, beliau telah disahkan 'freecancer' stage 4.Boleh menyembuhkan segala penyakit kronik serta mengekalkan sistem imun badan utk kesihatan yang kekal.Boleh hubungi talian 019 7967563/0137026873 utk keterangan lanjut. "KAYA & BERAMAL" boleh layari www.saristemcell.com utk info produk.  
  21. Cahayasyahida - Sun 2/Feb/2014 6:36pm
    salam...produk kesihatan yang sangat luar biase membantu 1001 penyakit seperti kanser,sakit jantung,darah tinggi,kencing manis,batu karang,buasir,migrain,patah tulang,ketumbuhan dan lain2 lagi..ia bertindak dgn cepat dan berkesan.sesiapa berminat hubungi saya 0134749386  
Page 1   (Total 21 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2634)
Bengkel Basikal (71)
Bengkel Besi (203)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (243)
Bengkel Tayar (210)
Bisnes Air Mineral (360)
Bisnes Ais Krim (490)
Bisnes Aksesori Kereta (656)
Bisnes Broadband (1079)
Bisnes Burger (541)
Bisnes Cermin Mata (155)
Bisnes Cuci Kereta (790)
Bisnes Cyber Cafe (443)
Bisnes Dobi (1335)
Bisnes Ebook (1031)
Bisnes Handphone (1232)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (552)
Bisnes Ice Blended (689)
Bisnes Jam Tangan (280)
Bisnes Jeruk (162)
Bisnes Kitar Semula (486)
Bisnes Komputer (1458)
Bisnes Kurier Dan Logistik (653)
Bisnes Minuman (1424)
Bisnes Pasar Malam (1928)
Bisnes Pelancongan (531)
Bisnes Perabot (831)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1073)
Bisnes Restoran (3235)
Bisnes Roti Dan Bakeri (699)
Bisnes Salun Rambut (354)
Bisnes Sarang Burung (254)
Bisnes Satay (373)
Bisnes Sms (156)
Bisnes Spa Dan Facial (637)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (807)
Bisnes Untuk Dijual (3240)
Bisnes Waffle Dan Jagung (375)
Bisnes Western Food (317)
Dewasa 18sx (1726)
Diskusi Bisnes (1923)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (708)
Expo Karnival Tapak Niaga (6287)
Forex Malaysia (1825)
Haiwan Peliharaan (453)
Haji Dan Umrah (461)
Hiasan Dalaman (702)
Hiasan Taman (238)
Hotel Resort Homestay (985)
Iklan Tv Radio Media Massa (216)
Import Dan Eksport (321)
Ingin Berniaga (2787)
Insurans Dan Takaful (1679)
Insurans Roadtax Kereta (328)
Kedai Bunga (186)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1952)
Kedai Emas (440)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2487)
Kedai Hardware (418)
Kedai Ibu Dan Bayi (679)
Kedai Jahit (3706)
Kedai Kamera Dan Camcorder (340)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (333)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1787)
Kedai Sewa (1611)
Kereta Baru (1570)
Kereta Terpakai (4883)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4595)
Kerja Kemahiran (1897)
Kerja Kosong (11290)
Kerja Praktikal (1955)
Kerja Sales (2196)
Kerja Sambilan (6149)
Konsultan Perniagaan (437)
Kontrak Swasta (287)
Kontrak Tender Kerajaan (447)
Kontraktor Balak Dan Kayu (469)
Kontraktor Jurutera (544)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (222)
Kontraktor Minyak Dan Gas (668)
Kontraktor Pasir (370)
Kontraktor Pembinaan (1999)
Kontraktor Perlombongan (313)
Kursus Dan Seminar (2748)
Kursus Kecantikan (672)
Kursus Makanan (652)
Kursus Motivasi (316)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1598)
Mencari Pelabur (3613)
Mesin Fotostat (348)
Mesin Freezer Dan Chiller (257)
Mesin Industri (491)
Mesin Jahit (367)
Mesin Proses Makanan (546)
Pakej Pelancongan (2557)
Pakej Perkahwinan (1180)
Pakej Perniagaan (862)
Pasar Basah (1428)
Pekerja Asing (1195)
Pelaburan Saham Unit Trust (923)
Pembantu Rumah Asing (1812)
Pembekal Barang Runcit (1562)
Pembekal Beras (103)
Pembekal Buah-buahan (477)
Pembekal Ikan Kering (380)
Pembekal Kelapa Dan Santan (628)
Pembekal Kerepek (1081)
Pembekal Keropok (432)
Pembekal Kicap Dan Sos (218)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (235)
Pembekal Mee Dan Bihun (123)
Pembekal Minyak Masak (413)
Pembekal Rempah Dan Perencah (579)
Pembekal Serunding (258)
Pembekal Telur (138)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1179)
Pemborong Batik Dan Sutera (348)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (592)
Pemborong Bundle (844)
Pemborong Cadar Dan Tilam (428)
Pemborong Karpet (154)
Pemborong Kasut Dan Sandal (683)
Pemborong Lampin (289)
Pemborong Mutiara (106)
Pemborong Pakaian Bayi (759)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1613)
Pemborong Pakaian Lelaki (1113)
Pemborong Pakaian Plus Size (141)
Pemborong Pakaian Wanita (4131)
Pemborong Telekung Dan Songkok (562)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3464)
Pemborong Tuala (193)
Pemborong Tudung (2736)
Pembuat Papan Tanda Iklan (264)
Pembuat Plastik Kotak Botol (786)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (475)
Pendaftaran Syarikat (481)
Pendaftaran Trademark (33)
Pengedar Alat Tulis (939)
Pengedar Bahan Pencuci (700)
Pengedar Buku Dan Majalah (572)
Pengedar Contact Lens (237)
Pengedar Perfume (1517)
Pengedar Permainan Kanak2 (588)
Pengedar Produk Kecantikan (2578)
Pengedar Produk Kesihatan (2942)
Pengurus Majlis (585)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (707)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (687)
Penternak Kambing (284)
Penternak Lembu (379)
Penternak Udang (190)
Peralatan Makmal Dan Hospital (256)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (694)
Peralatan Sukan (542)
Perisian Komputer (559)
Perkakas Dapur (603)
Perkakas Elektrik (418)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1488)
Pinjaman AIM (164)
Pinjaman Hartanah (505)
Pinjaman Kad Kredit (384)
Pinjaman Kereta (582)
Pinjaman Peribadi (10337)
Pinjaman Perniagaan (1804)
Produk Dari China (527)
Produk Sejuk Beku (1281)
Program Consignment (1981)
Program Dropship (6539)
Pusat Bahasa (347)
Pusat Jagaan Bayi (1499)
Pusat Latihan (637)
Pusat Memandu (119)
Pusat Mengaji Agama (499)
Pusat Pendidikan Tinggi (514)
Pusat Rawatan (352)
Pusat Tadika Dan Taska (1266)
Pusat Tuisyen (1043)
Rancangan Perniagaan (581)
Rawatan Alternatif (287)
Rumah Sewa (4163)
Rumah Untuk Dijual (3651)
Servis Freelance (1074)
Servis Keselamatan (701)
Servis Pembersihan (795)
Servis Pengedaran Risalah (447)
Setiausaha Syarikat (595)
Sewa Bas Dan Van (554)
Sewa Kereta Teksi Limo (1763)
Sewa Lori (2501)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (241)
Studio Fotografi (880)
Studio Grafik Dan 3D (1054)
Studio Lukisan (124)
Studio Model Penyanyi Pelakon (706)
Studio Muzik (460)
Sukan Beladiri (115)
Sukan Berkumpulan (226)
Sukan Futsal (225)
Sukan Pancing (141)
Tanah Sewa (629)
Tanah Untuk Dijual (4728)
Tempahan Biskut Dan Tart (2117)
Tempahan Hamper (186)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (650)
Tempahan Katering (2093)
Tempahan Kek Dan Coklat (2111)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (173)
Tempahan Kuih Muih (1716)
Tempahan Minuman Dan Dessert (455)
Tempahan Nasi Lemak (507)
Tempahan Roti (347)
Terminal Bayaran (182)
Ubahsuai Pejabat (639)
Ubahsuai Rumah (1660)
Urut Tradisional (770)
Usahawan Baja Pertanian (369)
Usahawan Benih Dan Nursery (388)
Usahawan Tani (1071)
Vending Machine (355)
Voucher Dan Tiket (240)
Web Design Malaysia (2274)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1312)