Search Majalah.com
Kilang Lampin Wanted Agents/Dealers/Stokist/Customers
Kakak Jo - Fri 6/Apr/2012 11:49am [Last Comment]
Harga Lampin BB bermula dari RM6 untuk 20 keping lampin bayi. Lampin dewasa harga dari RM8 untuk
10 keping.(Grade B)

Kita pengedar lampin Mamypoko, Huggies, Maman, Bosomi/Trojours. Harga bermula dari RM6 utk 20 keping (NB, S, M, L, XL) Lampin Murah.
Lampin basic 50pcs utk semua size. Ada juga menjual Lampin dewasa.
Harge bermula dari RM8 utk 10 keping. (Size M & L)

We are distributors for baby diapers Mamypoko, Huggies, Maman, Bosomi.
Prices from RM6 per 20 pieces (All sizes)
Adult diapers (similar to Tena quality), prices starting from RM8 for 10 pieces (M & L)
Bosomi Maman Baby Diapers Lampin Bayi MPP S90
Baby Diapers from Korea
1 pack = 90 pieces (Small)
1 pek = 90 keping (Kecil)

Self Collection welcomed at our factory in Klang, Selangor. No minimum order quantity.

Courier services to anywhere in Malaysia (tracking number provided). Charges RM3/pack. Minimum 3 packs.

For more information, kindly email khooaf@gmail.com or call Steven 0173309883 or Kak Jo 0123118281

HARGA KILANG

Mamy Poko Jumbo Pek original pek : M66pcs RM40 only.

HUGGIES DRY: S80@RM28,M80@RM30, L80@RM32,XL80@RM35;

CUTIE DRY : S90@RM30,M84@RM30,L72@RM30,XL@RM30.

MAMY POKO EKONOMI KOREA/HUGGIES ULTRA USA/MAMAN

NB80/S80@RM32,M80@RM34,L80@RM36, XL80@RM39,XXL80@RM41

MAMY POKO PREMIUM KOREA:
NB90/S90@RM28,M84@RM38,L72@RM38,XL60@RM38;

HUGGIES PANTS USA: M32@RM25,L28@RM25

TENA DEWASA KOREA: M10@RM10,L10@RM11,XL10@RM12 (Grade A)

WHISPER PAD KOREA: 24pcs@RM6, SHAMPOO WINTER FOR BODY & HAIR 1Lit@RM6.

**JAMINAN HARGA TERMURAH DI MSIA*50% MURAH DR TESCO*TAKDA HAD MINIMA*PENGHANTARAN SELURUH MSIA@RM3/PEK**

Kilang Lampin Bayi S & J.
Steven@017-3309883
Kak Jo@012-3118281
khooaf@gmail.com
stevengold86@gmail.com

Niche: Pemborong Lampin | Pemborong Pakaian Bayi
Kursus Borong Produk China Tanpa Perlu Melangkah ke China
18 Sep 2014 (Khamis) di DPMM Putrajaya

Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
24 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Umi Nadrah - Fri 6/Apr/2012 12:04pm
    As Salam..bagaimana cara nak jd ejen..email sy at umi@sptm.com.my  
  2. Humaira 3 - Fri 6/Apr/2012 12:16pm
    plz emel umai0302@gmail.com  
  3. Mieoreo - Fri 6/Apr/2012 12:53pm
    macam mana cara nak jadi reseller atau dealer mso.oreo@gmail.com  
  4. Saiful Nizam 9 - Sun 8/Apr/2012 4:23am
    sangat berminat.dr johor email sy nusapermaiservices@yahoo.com  
  5. Saudagar Fx - Tue 10/Apr/2012 8:30pm
    email ke solleh_fx@yahoo.com  
  6. Idah 18 - Wed 11/Apr/2012 12:30am
    dr sabah jelyan9082@yahoo.com  
  7. Ikmal - Wed 11/Apr/2012 10:28am
    ingin membeli kauntiti yg banyak jika murah dari pasaran.kamal_yusof@yahoo.com  
  8. Uncle Hameed - Thu 12/Apr/2012 12:14am
    awasss..jangan ambil kesempatan dengan mengaburi mata pembeli dan agen n pengedar dengan menggunakan nama mamypoko dan huggies .padahal itu adalah produk lain yg diimport dari korea,usa,europe n china iaitu gred b dan gred c dan bukan yang sebenarnya mamypoko n huggies.sila telus n transparent dlm perniagaan  
  9. Anazuhud - Thu 12/Apr/2012 8:21am
    mamyy poko bukan dari korea yang kilang n asal mamypoko dari indonesia yang diorang duk jual ini adalah barangd ari china so kira lampin imitation la  
  10. Nafi - Thu 12/Apr/2012 1:44pm
    Salam,

    setuju dgn uncle hameed. sy pun pernah terkena dgn 'jenama' mamypoko dan huggies ni.  
  11. Uncle Hameed - Thu 12/Apr/2012 4:43pm
    salam semua..disini uncle nk ambil kesempatan utk memberi nasihat kepada sesiapa yg berminat n berhajat utk membuka bisnes diapers ni.utk pengetahuan semua dlm dunia diapers ni,mane2 brand yg ade dipasaran malaysia yg dijual dipasaraya yakni gred A n packing original seperti MAMYPOKO,HUGGIES,PETPET,DRYPERS..HARGANYA ADALAH TERKAWAL..jadi berhati-hatilah kepada sesiapa yg menawarkan dan ditawar dgn harga murah kerana mungkin brg itu adalah brg yg tipu ataupun yang gred lain iaitu gred b dan c yg reject dri kilang.dan lagi satu yg mane brand2 yg terkenal di malaysia dan yg kilangnya beroperasi di malaysia,mereka ini tk dibenarkan menjual brg yg gred b n gred c dimalaysia.ini kerana utk mengawal harga dan menjamin jualan utk produk gred a..jadi berhati2 lah kita semua dgn penipuan brand dan gred ini.  
  12. Kakak Jo - Fri 13/Apr/2012 10:06am
    Saya juga mempunyai mamy poko Jumbo Pek speedy dry original. Harganya M66pcs RM40 sahaja. Satu kotak ada 3 packet. Kami juga mempunya Huggies pants orginal packing dah pet pet orginal.
    Kami dah 10 tahun di bidang business ini. Quality Mamy Poko Premium dari Korea/Bosomi yg berharga RM38 utk semua size. Malam hanya perlu guna sekeping sahaja. Sesiapa yg berminat pada product kami, anda boleh dtg ke tempat kami. Kami mempunyai diaper grade A,B,C spt di posting saya di majalah. Kami imported diaper ini dgn 40 kaki Kontena dah buat packaging di Klang. Jangan hanya bagi comment yg buruk pada kami, kalau anda tak cuba product kami janganlah merosakkan nama baik kami.  
  13. Deenizah Enterprise - Fri 13/Apr/2012 11:29pm
    Kalau nak jadi reseller atau dealer cam mana.boleh send katalog atau list harga ke deenzercom@gmail.com  
  14. Noor Hazira - Sat 14/Apr/2012 5:09am
    Betul tu kakak jo, i dah try produk u,setakat ni baby i ok jek..takde pon ruam lampin..biase la, kalu org tu dah busuk hati dgn perniagaan org lain, dia sanggup buat apa saja semata2 utk memuaskan hati dia tanpa memikirkan periuk nasi org lain..kalu dia jatuh satu hari nanti, baru dia tau langit tu tinggi rendah..  
  15. Blockie - Sun 15/Apr/2012 4:29pm
    a ker b ker c ker... janji murah... anak boleh pakai... tak melecet... kalau tak sesuai jangan beli lagi... nak komplen bising bising pun tak guna la uncle..

    beli pet pet kat tesco.. kalau "toot" anak melecet boleh pulang balik ke kat pasaraya??? tak boleh kan..

    so beli diapers murah nie.. kalau sesuai teruskan.. tak sesuai pegi tukar brand lain...

    saya sendiri amik dari kakak jo.. kepada pembeli di sekitar klang yang nak beli produk yang sama. boleh email saya block_e404@yahoo.com.sg

    satu pack pun boleh saya hantar takde masalah..  
  16. Mohamad Fauzi Bin Saad - Thu 19/Apr/2012 5:11pm
    betul tu..apa le dok komen macam tu..pasaraya lantak pi la kat dia nak jual mahal..kita nak bantu golongan bumiputer berniaga..teruk perangai..kak jo say anak jadi pengedar, nak edar kat kampung saya murah murah ..orangkampung xsuka pakai mahal mahal...so far ok je pakai yg murah ..jimat banyak..  
  17. Dinina - Fri 20/Apr/2012 1:43pm
    tolong email detail..sy berminat nk jd dealer..ienagreenfun@yahoo.com  
  18. Adila 36 - Fri 20/Apr/2012 9:01pm
    sy nk order
    HUGGIES DRY: L80@RM30 (2pack)

    CUTIE DRY : L72@RM30 (1 pack)

    pm sy: adila_85@yahoo.com  
  19. Zulqarnain Bin Mustapha - Mon 30/Apr/2012 10:31am
    saya berminat utk menjadi pengedar kecil-kecilan dan kegunaan sendiri..( anak yg pakai lah, sy dah besar... tak pakai pampers.. =)
    ada sedikit cadangan utk sy tak? myzaidane@gmail.com - zul, cheras KL  
  20. Zain 17 - Mon 30/Apr/2012 10:38pm
    saya dari png,mcm mananak jadi dealer atau agen.emailkan mdzin73@yahoo.co.uk  
  21. Waiinna - Thu 3/May/2012 8:26am
    Salam kak jo,saya bermiant nak jd reseller@agent u..coz di sekitar tempat i ni byk org yg mempuyai anak dan serba x mampu..klu nak pergi beli pampers kat pasaraya punyalah mahal...plz email me harga reseller@agent ke email dianabung@yahoo.com.my  
  22. Firdaus4748 - Fri 4/May/2012 4:08pm
    salam kak jo..
    sy berminat nk jd agen reseller utk kak jo..
    mohon hantarkan detail spt:-
    1.harga per unit@ karton/kg
    2.lokasi
    3.gambar
    4.min order
    5.postage/courier

    pada alamat emel sy
    firdaus4748@gmail.com
    terima kasih  
  23. Nabeela 5 - Tue 8/May/2012 2:50pm
    as salam..sy pun sama sgt berminat..sila emelkan sy detailnya ke ummunabeela@yahoo.com  
  24. Natasya Sandra - Thu 10/May/2012 6:41am
    Kalau nak jadi reseller atau dealer cam mana.boleh send katalog atau list harga ke cariduit24@gmail.com  
  25. Azira Aziz 2 - Thu 10/May/2012 5:11pm
    sy nk jadi dealer...pm sy...  
  26. Sunny 6 - Mon 14/May/2012 3:20pm
    salam.boleh anta katalog x.anta di asany83@gmail.com.
    saya nak jual di shah alam.tlg bagi alamat tempat skali  
  27. Rose 131 - Fri 18/May/2012 12:05pm
    salam..tumpang iklan yer..kami adalah pembekal lampin pakai buang bayi dan kanak-kanak dari johor ingin mencari agent untuk memasarkan produk kami..terdapat 3 pilihan pek iaitu;
    >small pack S26,M22,L20,XL18 = RM10
    >medium pack S50 @RM17.50, M50 @RM19.20, L50 @RM21, XL50 @RM23, XXL50 @RM28
    >jumbo pack S80 @RM26.50, M80 @RM28.50, L80 @RM33, XL 80 @RM34.50
    >BERMINAT BOLE HUBUNGI KAMI DI 013 - 795 3021 / 013 - 787 8667..  
  28. Lissa86 - Thu 24/May/2012 10:53pm
    rose 131..saya b'minat...email ke malissaabubakar@yahoo.com  
  29. Momma Precious - Sun 27/May/2012 10:21pm
    interested...email elaineuting@gmail.com  
  30. Blockie - Thu 31/May/2012 12:23am
    saya juga menjual pampers murah... boleh add facebook saya

    block_e404@yahoo.com.sg

    saya ada kedai di klang, boleh hantar klang/shah alam sahaja FOC  
  31. Linda 211 - Thu 14/Jun/2012 3:46pm
    goodday kak jo..klu syarikat puan perlukan transport untuk hantar barang/pampers ni kepada customer,sila hubungi Roslan (017-6524144)

    syarikat kami ada lori bonded 3 tan dan 1 tan,lori kami juga boleh di cat dengan logo/jenama pampes dari syarikat puan untuk tujuan marketing

    harga adalah mengikut trip dan bleh runding

    tq for sharing  
  32. Hasif990 - Tue 19/Jun/2012 11:08am
    ape alamtnye kalau nk pergi beli trus ye kak jo?saya tggl kat area klang je..boleh email saya alamatnya ya.tq azman1983@gmail.com  
  33. Cda 4 - Thu 21/Jun/2012 1:46pm
    kak email saya nak jual kat jb..wredc81@gmail.com  
  34. Ropinah Yahya - Sun 1/Jul/2012 4:38pm
    email ke hsyamina@yahoo.com  
  35. Intan Iskandar - Mon 9/Jul/2012 10:23pm
    salam kalau saya nak jadi dropship boleh ker  
  36. Wan Wasiat - Tue 17/Jul/2012 1:48pm
    mcm manA nak jadi ajen emilkan kat saya : wan1924@yahoo.com.my  
  37. Sanita Deris 2 - Fri 20/Jul/2012 8:30pm
    kak jo sy bminat tuk mjd pguna n dropship..tlg emailkn details pd
    sanita.deris@gmail.com  
  38. Roy67 - Thu 26/Jul/2012 9:11am
    saya minat nak tolong jual gak kak jo email kat saya price list syarat2 kat saya phhp_2u@yahoo.com  
  39. Dirn - Thu 26/Jul/2012 9:39am
    emailkan detai harga serta picture skali...
    hangjebatku@yahoo.com  
  40. Eiyzana - Mon 10/Sep/2012 3:13pm
    Camne klu nk jd agent..blh email detail produc, pic n price ke eiyzana06@yahoo.com  
  41. Naiems - Tue 18/Sep/2012 10:30am
    mcm menarik jer.
    bole tlg email sy detail product, pic and price tak ke naiems82@gmail.com?

    jgn lupa alamat tempat kak jo skali, bole pi tgk sendiri hujung minggu.  
  42. Rahimah 8 - Fri 21/Sep/2012 9:34am
    plz bg detail ke lurvepu3@gmail.com  
  43. Shah Rules - Fri 21/Sep/2012 5:14pm
    kak email kt saya
    shah_rules1383@yahoo.com  
  44. Dhiza - Wed 26/Sep/2012 4:55pm
    Berminat nak beli n jadi agent dropship. Tolong email kt saya wawa_miza@yahoo.com. Tq  
  45. Azaddin - Sat 29/Sep/2012 4:32pm
    email kan saya address kilang, ke azaddin@gmail.com. Nak gi beli  
  46. Fara 139 - Tue 2/Oct/2012 10:41am
    salam kak jo..
    sy berminat nk jd agen..
    mohon hantarkan detail spt:-
    1.harga per unit@ karton/kg
    2.lokasi
    3.gambar
    4.min order
    5.postage/courier

    pada alamat emel sy
    fariddz87@yahoo.com
    terima kasih  
  47. Ctsuraya - Tue 2/Oct/2012 10:56am
    salam
    sy berminat nk jd agen akak..
    mohon hantarkan detail spt:-
    1.harga per unit@ karton/kg
    2.lokasi
    3.gambar
    4.min order
    5.postage/courier yer

    emel hijrahapparels@gmail.com

    sekian  
  48. Lubnamk - Wed 10/Oct/2012 12:13pm
    k.jo..
    saya berminat utk jd agen/dealer
    harap dpt email
    1.harga per unit@ karton/kg
    2.lokasi
    3.gambar
    4.min order
    5.postage/courier

    email saya : lubna_haida@yahoo.com
    tq  
  49. Ingin Tahu 5 - Tue 4/Dec/2012 7:07pm
    Detail please....minat jadi stokis....bigshowtc@yahoo.com  
  50. Siti Rahimah 6 - Wed 5/Dec/2012 12:14am
    boleh x bg detail klau nk jd sealer...
    nk bli scara pukal.
    mntak respon scept mungkin  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 69 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2641)
Bengkel Basikal (71)
Bengkel Besi (202)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (244)
Bengkel Tayar (211)
Bisnes Air Mineral (361)
Bisnes Ais Krim (492)
Bisnes Aksesori Kereta (658)
Bisnes Broadband (1082)
Bisnes Burger (541)
Bisnes Cermin Mata (157)
Bisnes Cuci Kereta (791)
Bisnes Cyber Cafe (445)
Bisnes Dobi (1338)
Bisnes Ebook (1034)
Bisnes Handphone (1232)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (552)
Bisnes Ice Blended (689)
Bisnes Jam Tangan (283)
Bisnes Jeruk (162)
Bisnes Kitar Semula (487)
Bisnes Komputer (1460)
Bisnes Kurier Dan Logistik (654)
Bisnes Minuman (1428)
Bisnes Pasar Malam (1930)
Bisnes Pelancongan (531)
Bisnes Perabot (834)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1078)
Bisnes Restoran (3254)
Bisnes Roti Dan Bakeri (699)
Bisnes Salun Rambut (356)
Bisnes Sarang Burung (254)
Bisnes Satay (375)
Bisnes Sms (159)
Bisnes Spa Dan Facial (638)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (808)
Bisnes Untuk Dijual (3255)
Bisnes Waffle Dan Jagung (376)
Bisnes Western Food (317)
Dewasa 18sx (1732)
Diskusi Bisnes (1925)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (709)
Expo Karnival Tapak Niaga (6315)
Forex Malaysia (1829)
Haiwan Peliharaan (454)
Haji Dan Umrah (461)
Hiasan Dalaman (706)
Hiasan Taman (239)
Hotel Resort Homestay (985)
Iklan Tv Radio Media Massa (219)
Import Dan Eksport (322)
Ingin Berniaga (2789)
Insurans Dan Takaful (1684)
Insurans Roadtax Kereta (330)
Kedai Bunga (187)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1958)
Kedai Emas (442)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2495)
Kedai Hardware (422)
Kedai Ibu Dan Bayi (680)
Kedai Jahit (3720)
Kedai Kamera Dan Camcorder (339)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (333)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1796)
Kedai Sewa (1609)
Kereta Baru (1579)
Kereta Terpakai (4901)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4611)
Kerja Kemahiran (1909)
Kerja Kosong (11348)
Kerja Praktikal (1965)
Kerja Sales (2209)
Kerja Sambilan (6166)
Konsultan Perniagaan (443)
Kontrak Swasta (288)
Kontrak Tender Kerajaan (449)
Kontraktor Balak Dan Kayu (470)
Kontraktor Jurutera (547)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (222)
Kontraktor Minyak Dan Gas (672)
Kontraktor Pasir (375)
Kontraktor Pembinaan (2006)
Kontraktor Perlombongan (315)
Kursus Dan Seminar (2758)
Kursus Kecantikan (675)
Kursus Makanan (655)
Kursus Motivasi (316)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1600)
Mencari Pelabur (3623)
Mesin Fotostat (349)
Mesin Freezer Dan Chiller (259)
Mesin Industri (495)
Mesin Jahit (366)
Mesin Proses Makanan (549)
Pakej Pelancongan (2563)
Pakej Perkahwinan (1185)
Pakej Perniagaan (864)
Pasar Basah (1431)
Pekerja Asing (1200)
Pelaburan Saham Unit Trust (924)
Pembantu Rumah Asing (1819)
Pembekal Barang Runcit (1566)
Pembekal Beras (104)
Pembekal Buah-buahan (477)
Pembekal Ikan Kering (380)
Pembekal Kelapa Dan Santan (631)
Pembekal Kerepek (1084)
Pembekal Keropok (433)
Pembekal Kicap Dan Sos (218)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (236)
Pembekal Mee Dan Bihun (123)
Pembekal Minyak Masak (413)
Pembekal Rempah Dan Perencah (582)
Pembekal Serunding (258)
Pembekal Telur (138)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1180)
Pemborong Batik Dan Sutera (351)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (592)
Pemborong Bundle (848)
Pemborong Cadar Dan Tilam (432)
Pemborong Karpet (154)
Pemborong Kasut Dan Sandal (684)
Pemborong Lampin (289)
Pemborong Mutiara (107)
Pemborong Pakaian Bayi (760)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1619)
Pemborong Pakaian Lelaki (1115)
Pemborong Pakaian Plus Size (141)
Pemborong Pakaian Wanita (4139)
Pemborong Telekung Dan Songkok (562)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3470)
Pemborong Tuala (194)
Pemborong Tudung (2743)
Pembuat Papan Tanda Iklan (267)
Pembuat Plastik Kotak Botol (787)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (476)
Pendaftaran Syarikat (482)
Pendaftaran Trademark (33)
Pengedar Alat Tulis (940)
Pengedar Bahan Pencuci (701)
Pengedar Buku Dan Majalah (574)
Pengedar Contact Lens (237)
Pengedar Perfume (1520)
Pengedar Permainan Kanak2 (589)
Pengedar Produk Kecantikan (2585)
Pengedar Produk Kesihatan (2950)
Pengurus Majlis (586)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (708)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (688)
Penternak Kambing (285)
Penternak Lembu (382)
Penternak Udang (191)
Peralatan Makmal Dan Hospital (256)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (694)
Peralatan Sukan (543)
Perisian Komputer (562)
Perkakas Dapur (606)
Perkakas Elektrik (420)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1493)
Pinjaman AIM (164)
Pinjaman Hartanah (505)
Pinjaman Kad Kredit (384)
Pinjaman Kereta (588)
Pinjaman Peribadi (10389)
Pinjaman Perniagaan (1808)
Produk Dari China (529)
Produk Sejuk Beku (1289)
Program Consignment (1987)
Program Dropship (6573)
Pusat Bahasa (348)
Pusat Jagaan Bayi (1506)
Pusat Latihan (638)
Pusat Memandu (122)
Pusat Mengaji Agama (501)
Pusat Pendidikan Tinggi (516)
Pusat Rawatan (354)
Pusat Tadika Dan Taska (1270)
Pusat Tuisyen (1045)
Rancangan Perniagaan (583)
Rawatan Alternatif (288)
Rumah Sewa (4180)
Rumah Untuk Dijual (3662)
Servis Freelance (1083)
Servis Keselamatan (704)
Servis Pembersihan (800)
Servis Pengedaran Risalah (450)
Setiausaha Syarikat (598)
Sewa Bas Dan Van (558)
Sewa Kereta Teksi Limo (1777)
Sewa Lori (2510)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (242)
Studio Fotografi (881)
Studio Grafik Dan 3D (1058)
Studio Lukisan (126)
Studio Model Penyanyi Pelakon (706)
Studio Muzik (461)
Sukan Beladiri (115)
Sukan Berkumpulan (227)
Sukan Futsal (227)
Sukan Pancing (141)
Tanah Sewa (631)
Tanah Untuk Dijual (4745)
Tempahan Biskut Dan Tart (2120)
Tempahan Hamper (187)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (652)
Tempahan Katering (2101)
Tempahan Kek Dan Coklat (2119)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (175)
Tempahan Kuih Muih (1723)
Tempahan Minuman Dan Dessert (455)
Tempahan Nasi Lemak (509)
Tempahan Roti (347)
Terminal Bayaran (183)
Ubahsuai Pejabat (639)
Ubahsuai Rumah (1662)
Urut Tradisional (773)
Usahawan Baja Pertanian (369)
Usahawan Benih Dan Nursery (390)
Usahawan Tani (1075)
Vending Machine (356)
Voucher Dan Tiket (241)
Web Design Malaysia (2284)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1315)