Search Majalah.com
Kilang Halal OEM Pelbagai Jus/Pati Minuman Kesihatan/Kordial/Teh/Kopi Percampuran/Ektrak Herba/Kopi Robusta
Putri Nur Fashalina @ Www.sherbmanufacturing.blogspot.com - Tue 17/Apr/2012 10:54am [Last Comment]
No. Rujukan Kami : 600/3/SH/4/12 bil.1

Tarikh : 15 April 2012

Kepada : Tuan/ Puan

Tel :

Untuk Perhatian : Pelanggan

Tuan/Puan

PERKARA : OEM kilang Membekalkan jus/pati minuman kesihatan/ kordial/ teh/ kopi percampuran/ ekstrak/ kopi robusta

Kami mengucapkan ribuan terima kasih kerana memberi peluang kepada kami membekalkan produk jenis jus makanan tambahan kepada syarikat tuan. Rujuk senarai jenis jus yang sedia dikeluarkan dilampirkan dalam carta dibawah

JENIS PRODUK DIKELUARKAN

KOPI PERCAMPURAN pelbagai herba/ 3 in 1
KOPI SUSU KAMBING
SUSU KAMBING
TEH 3 IN 1
TEH UNCANG MAS COTEK/ MISAI KUCING
KORDIAL PELBAGAI JENIS BUAH-BUAHAN
JEM PELBAGAI BUAH-BUAHAN
JUS SLIMMING (SET PERLANGSINGAN/ DIABETIS)
JUS UTK KESIHATAN WANITA
JUS UTK INTRA/BYOUNG
JUS UTK KANSER/BARAH
JUS UTK KENCING MANIS+DARAH TINGGI
JUS UTK MASALAH JANTUNG/SALURAN DARAH
JUS SARAF(STROK/ANGIN AKHMAR DLL)
JUS UNTUK MATA(INNER BERRY)
JUS UNTUK KULIT (INNER SHINE)
JUS UTK KESIHATAN LELAKI
JUS BUAH PINGGANG
JUS ANTI-OKSIDA/ ANTI KANSER
JUS ANTI-PENUAAN/AWET MUDA
JUS UTK ASMA/LELAH/PERNAFASAN/PARU-PARU
JUS UTK MASALAH HATI/PUNDI HEMPEDU
JUS UTK MASALAH PERUT BUNCIT
JUS UTK MASALAH USUS
JUS UTK PAYUDARA
JUS UTK KENCING MANIS/ DARAH TINGGI
KORDIAL MINUMAN BUAH-BUAHAN/ KESIHATAN
PELBAGAI JENIS TEH MINUMAN/ KESIHATAN
SET HERBA BERSALIN/ RENDAMAN KAKI/SAUNA/BERTANGAS
BAHAN MENTAH: EKS tribulus, marine collagen, pearl, kacip fatimah, gingko biloba, saw pametto, goji, acai bery dan banyak lagi ekstrak yang dibekalkan
JEM: buah-buahan
KORDIAL:MANGGA, OREN, CRANBERY, BLACKURANT, TEMBIKAI SUSU, SARSI DLL
MINUMAN: SOYA, MANGGA DLL
KURSUS: Membuat jus/kordial/ jem/ soya

SHERB MANUFACTURING juga membekalkan kopi ROBUSTA dan pelbagai herba/ ekstrak ( seperti eks. tribulus, gingko biloba, goji, gamat/ collagen, pearl dll) / foil aluminium untuk pengilang yang hanya mahukan bahan mentah.

KELEBIHAN PENGILANGAN DARI KAMI

Formulasi produk yang dikeluarkan memberi manfaat kepada pengguna dengan kadar yang cepat. Memberi pulangan pelaburan perniagaan jangka masa panjang kerana pengguna yang mengamalkannya mendapat manfaat setelah mengamalkannya dan terus yakin untuk menggunakannya. Semua produk akan mendapat pensijilan HALAL JAB.AGAMA dan kelulusan pengkelasan makanan dengan kementerian Kesihatan Putrajaya. Pengilangan produk secara GMP/IMP yang mematuhi kehendak pengguna Islam. Melalui ujian ketat makmal untuk keselamatan pengguna. Pengetahuan maklumat herba produk yang akan dijual secara percuma.

Diharapkan senarai jenis produk yang diberikan mampu membantu pihak tuan/puan membuat keputusan memilih jenis jus untuk dipasarkan dibawah syarikat tuan/puan. Harga dan kandungan jus boleh dibincangkan terlebih dahulu sebelum keputusan dibuat. Jika ada sebarang pertanyaan atau kemuskilan, pihak tuan bolehlah berhubung terus dengan pihak kami.

Kami sedia memberikan perkhidmatan yang terbaik setiap masa

Terima Kasih


yang Benar

Pn Mazlina Berahim
Pengarah Urusan SHERB MANUFACTURING
012-9819940
sherb_02@yahoo.com

Niche: Bisnes Minuman | Pengedar Produk Kesihatan | Konsultan Perniagaan
Seminar Memborong Produk di China
29 Nov 2014 (Sabtu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
9 Dis 2014 (Selasa) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Sesi Demo GST-Compliance Software - Ofisxpert
9 Dis 2014 (Selasa) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Putri Nur Fashalina - Tue 17/Apr/2012 10:57am
    Bio Teknologi Herba Meningkatkan Mutu Kehidupan, peluang pelaburan perniagaan produk jenama sendiri berasaskan jus herba, pelbagai teh, kordial buah-buahan mahupun kesihatan.

    insyaALLah berkesan.sudah ramai yang berjaya dengan formulasi yang menguntungkan peniaga dan pengguna yang membelinya.minimum order rendah bagi yang baru nak berjinak2 dng perniagaan sendiri ni. kami merupankan pengilang muslim...bukan melalui orang tengah.

    alhamdulillah..dah ramai pelanggan jenama sendiri kami yang berterima kasih dengan formulasi yang diberikan kepada syarikat mereka. kami menjadikan perniagaan sebagai peluang meningkatkan ibadah...untung dunia untung akhirat.

    perniagaan juga akan banyak merubah sikap, kehidupan dan jiwa anda terhadap penyerahan jiwa pada Allah s.w.t. jom berniaga dan mulakan dengan penjenamaan sendiri bersama kami.  
  2. Myza Zaza - Tue 17/Apr/2012 11:08am
    saya berminat nak buat produk jenama sendiri.  
  3. Myza Zaza - Tue 17/Apr/2012 11:13am
    berapa modal dan mcm mana saya nak mulakan yer urusan ni. emailkan pada saya yer myza.zaza@yahoo.com  
  4. Omar Bin Amir - Tue 17/Apr/2012 11:17am
    Salam!festival produc Malaysia/indonesia diPlaza angsana J.Bahru dari 23-27hb.May.2012.Kenalkan produc anda diFestival tersebut.Pihak penganjur akan memilih mana2 product dimalaysia yang berpotensi bagi mempamerkan product mereka difestival antarabangsa (Bangkok)pada sept ini.Milan/istambul tahun depan.Beminat hubongi En:Omar 0l67067437 tq.  
  5. Ireani - Mon 30/Apr/2012 10:02am
    Saya berminat , apa kah proses yang berlu dijalankan utk membuat sesuatu product OEM dan apakah kos yang terlibat? sila email pada saya ireani@gmail.com  
  6. Syed Salim Bin Eidzah - Thu 10/May/2012 1:05am
    Salam, Saya syed salim dari Sri Gading, saya berminat untuk bekerjasama dengan anda, sila hubungi saya di syedsalim03@gmail.com atau call je and saya akan dtang ke tempat anda, 0133976466  
  7. Azmi Mohd Shah - Wed 6/Jun/2012 9:29am
    Salam dari sy, adakah puan mbekal perisa buah naga atau buah kelapa muda.? Adakah puan juga mganjurkan kursus minuman buah-buahan/herba.? Berapa harga teh misai kucing kalau OEM? Sila email sy azmishh@yahoo.com atau tel 0194001002.  
  8. Puteriniaga - Fri 13/Jul/2012 11:15pm
    saya berminat untuk mendapatkan maklumat lanjut berkaitan OEM terutamanya produk berasaskan kurma madu. boleh bagi detail ke badrulteam@gmail.com  
  9. Putri Nur Fashalina - Wed 12/Sep/2012 4:44pm
    salam..mintak maaf kerana sudah lama xupdate diatas kesibukkan production kilang. saya akan reply semua pertanyaan pada email2 yang telah diberikan secepat mungkin. mintak maaf diatas kelewatan. saya amat berbesarhati dengan pertanyaan yang diberikan  
  10. Mohamad Sabri - Sun 16/Dec/2012 5:55pm
    Assalam,
    Saya Sabri dari KL ingin membuat beberapa produk saya sendiri berasas kan Kopi Tenaga dan juga Produk Kesihatan wanita,

    Mintak penerangan dengan lebih lanjut dari pihak puan

    sila email pada sabrie991@gmail.com

    TQ  
  11. Maznie - Fri 8/Mar/2013 8:24pm
    assalam..
    sy ingin membuat jus kesihatan n dalaman wanita berasaskan herba terpilih...bahan sudah disediakan oleh pihak anda atau sy yg knew sediakan??? berapa modal diperlukan?? sila emel at maz_nieda@yahoo.com  
  12. Aein 3 - Thu 14/Mar/2013 10:43pm
    saya berminat bg seaweed drink.sama ada kordial atau minuman tersedia.berapa modal yg perlu ada?boleh saya tahu kilang ni di mana?kalau saya nk beli and rasa dulu,di mana sy boleh dptkn produk sedia ada?saya di shah alam,selangor.
    email saya aein218@gmail.com  
  13. Permata - Thu 18/Apr/2013 3:45pm
    Assalam
    Saya berminat untuk buat produk sendiri
    Saya membekalkan rumpai laut/seaweed dalam kapasiti yang besar
    tolong bagi detail
    hmusfirah@yahoo.com
    0162331414  
  14. Ilham 9 - Mon 12/Aug/2013 4:52pm
    Dapatkan maklumat lanjut tentang 'rahsia membina produk jenama sendiri' disini -> http://www.produkjenamasendiri.com  
  15. Mel 47 - Thu 5/Sep/2013 9:44am
    Assalamualaikum..
    Saye berminat nak wat jenama soya sendiri, bagaimanakah caranya dan berapakah modal yang perlu ada?..terima kasih
    Melmalianah@gmail.com  
  16. Melisa 9 - Mon 4/Nov/2013 9:00am
    saya berminat untuk mengadakan jenama sendiri.
    sila berikan detail penuh dan syarat keperluan yang diperlukan .kepada gin.seiki@yahoo.com  
Page 1   (Total 16 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2828)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (225)
Bengkel Kereta (1509)
Bengkel Motosikal (253)
Bengkel Tayar (220)
Bisnes Air Mineral (372)
Bisnes Ais Krim (517)
Bisnes Aksesori Kereta (664)
Bisnes Broadband (1117)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (162)
Bisnes Cuci Kereta (823)
Bisnes Cyber Cafe (453)
Bisnes Dobi (1389)
Bisnes Ebook (1068)
Bisnes Handphone (1273)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (576)
Bisnes Ice Blended (712)
Bisnes Jam Tangan (291)
Bisnes Jeruk (183)
Bisnes Kitar Semula (508)
Bisnes Komputer (1504)
Bisnes Kurier Dan Logistik (693)
Bisnes Minuman (1488)
Bisnes Pasar Malam (2010)
Bisnes Pelancongan (556)
Bisnes Pengantin (703)
Bisnes Perabot (879)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1124)
Bisnes Restoran (3401)
Bisnes Roti Dan Bakeri (724)
Bisnes Salun Rambut (374)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (388)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (682)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (445)
Bisnes Tradisional (840)
Bisnes Untuk Dijual (3431)
Bisnes Waffle Dan Jagung (388)
Bisnes Western Food (333)
Dewasa 18sx (1802)
Diskusi Bisnes (1993)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (741)
Expo Karnival Tapak Niaga (6650)
Forex Malaysia (1946)
Haiwan Peliharaan (477)
Haji Dan Umrah (470)
Hiasan Dalaman (726)
Hiasan Taman (244)
Hotel Resort Homestay (1036)
Iklan Tv Radio Media Massa (229)
Import Dan Eksport (335)
Ingin Berniaga (2839)
Insurans Dan Takaful (1768)
Insurans Roadtax Kereta (349)
Kedai Bunga (191)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1996)
Kedai Emas (459)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2555)
Kedai Hardware (441)
Kedai Ibu Dan Bayi (697)
Kedai Jahit (3967)
Kedai Kamera Dan Camcorder (351)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (342)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1907)
Kedai Sewa (1659)
Kereta Baru (1651)
Kereta Terpakai (5067)
Kerja Diploma Dan Ijazah (5010)
Kerja Kemahiran (2028)
Kerja Kosong (12199)
Kerja Praktikal (2195)
Kerja Sales (2342)
Kerja Sambilan (6472)
Konsultan Peguam (161)
Konsultan Perniagaan (466)
Kontrak Swasta (303)
Kontrak Tender Kerajaan (467)
Kontraktor Balak Dan Kayu (486)
Kontraktor Jurutera (578)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (228)
Kontraktor Minyak Dan Gas (698)
Kontraktor Pasir (412)
Kontraktor Pembinaan (2100)
Kontraktor Perlombongan (326)
Kursus Dan Seminar (2875)
Kursus Kecantikan (697)
Kursus Makanan (672)
Kursus Motivasi (327)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1633)
Mencari Pelabur (3742)
Mesin Fotostat (358)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (523)
Mesin Jahit (389)
Mesin Proses Makanan (583)
Pakej Pelancongan (2648)
Pakej Perkahwinan (1220)
Pakej Perniagaan (906)
Pasar Basah (1488)
Pekerja Asing (1271)
Pelaburan Saham Unit Trust (970)
Pembantu Rumah Asing (1900)
Pembekal Barang Runcit (1594)
Pembekal Beras (117)
Pembekal Buah-buahan (493)
Pembekal Ikan Kering (390)
Pembekal Kelapa Dan Santan (660)
Pembekal Kerepek (1119)
Pembekal Keropok (454)
Pembekal Kicap Dan Sos (229)
Pembekal Kurma Dan Kismis (291)
Pembekal Madu (246)
Pembekal Mee Dan Bihun (128)
Pembekal Minyak Masak (419)
Pembekal Rempah Dan Perencah (622)
Pembekal Serunding (260)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1201)
Pemborong Batik Dan Sutera (355)
Pemborong Beg Galas (102)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (877)
Pemborong Cadar Dan Tilam (466)
Pemborong Karpet (165)
Pemborong Kasut Dan Sandal (712)
Pemborong Lampin (304)
Pemborong Mutiara (113)
Pemborong Pakaian Bayi (781)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1693)
Pemborong Pakaian Lelaki (1142)
Pemborong Pakaian Plus Size (146)
Pemborong Pakaian Wanita (4301)
Pemborong Telekung Dan Songkok (572)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3579)
Pemborong Tuala (206)
Pemborong Tudung (2833)
Pembuat Papan Tanda Iklan (288)
Pembuat Plastik Kotak Botol (805)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (488)
Pendaftaran Syarikat (510)
Pendaftaran Trademark (36)
Pengedar Alat Tulis (961)
Pengedar Bahan Pencuci (730)
Pengedar Buku Dan Majalah (607)
Pengedar Contact Lens (248)
Pengedar Perfume (1566)
Pengedar Permainan Kanak2 (613)
Pengedar Produk Kecantikan (2659)
Pengedar Produk Kesihatan (3053)
Pengurus Majlis (605)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (743)
Penternak Burung Puyuh (96)
Penternak Ikan (699)
Penternak Kambing (296)
Penternak Lembu (398)
Penternak Udang (200)
Peralatan Makmal Dan Hospital (270)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (740)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (578)
Perkakas Dapur (634)
Perkakas Elektrik (453)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1551)
Pinjaman AIM (171)
Pinjaman Hartanah (526)
Pinjaman Kad Kredit (398)
Pinjaman Kereta (628)
Pinjaman Peribadi (10898)
Pinjaman Perniagaan (1866)
Produk Dari China (550)
Produk Sejuk Beku (1362)
Program Consignment (2046)
Program Dropship (6906)
Pusat Bahasa (366)
Pusat Jagaan Bayi (1609)
Pusat Latihan (661)
Pusat Memandu (125)
Pusat Mengaji Agama (537)
Pusat Pendidikan Tinggi (534)
Pusat Rawatan (375)
Pusat Tadika Dan Taska (1371)
Pusat Tuisyen (1098)
Rancangan Perniagaan (569)
Rawatan Alternatif (300)
Rumah Sewa (4382)
Rumah Untuk Dijual (3820)
Servis Freelance (1137)
Servis Keselamatan (737)
Servis Pembersihan (853)
Servis Pengedaran Risalah (475)
Setiausaha Syarikat (601)
Sewa Bas Dan Van (587)
Sewa Kereta Teksi Limo (1874)
Sewa Lori (2625)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (58)
Studio Filem Dan Videografi (259)
Studio Fotografi (917)
Studio Grafik Dan 3D (1142)
Studio Lukisan (134)
Studio Model Penyanyi Pelakon (765)
Studio Muzik (490)
Sukan Beladiri (119)
Sukan Berkumpulan (238)
Sukan Futsal (231)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (658)
Tanah Untuk Dijual (4956)
Tempahan Biskut Dan Tart (2174)
Tempahan Hamper (189)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (676)
Tempahan Katering (2196)
Tempahan Kek Dan Coklat (2179)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (181)
Tempahan Kuih Muih (1772)
Tempahan Minuman Dan Dessert (474)
Tempahan Nasi Lemak (533)
Tempahan Roti (379)
Terminal Bayaran (194)
Ubahsuai Pejabat (657)
Ubahsuai Rumah (1725)
Urut Tradisional (820)
Usahawan Baja Pertanian (375)
Usahawan Benih Dan Nursery (411)
Usahawan Tani (1107)
Vending Machine (392)
Voucher Dan Tiket (252)
Web Design Malaysia (2337)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1399)