Search Majalah.com
Kereta Sambung Bayar/Terpakai Diperlukan!
Mimi808080 - Sat 10/Dec/2011 2:43pm [Last Comment]
*ada kereta?tp sangkut dan ingin jual sambung byr
*tiada kereta?tiada doc kukuh utk loan
*ingin mencari kereta terpakai kredit/bank
sedia mebantu>
sila hubungi:
En Azman (0133459424)
emel: azman1065@yahoo.com

Niche: Kereta Terpakai
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Khair - Sat 10/Dec/2011 4:21pm
    saya nak cari kete smbung bayar...boleh tolong..email khair.salleh@wct.com.my  
  2. Joe 106 - Sun 11/Dec/2011 2:16am
    saya nak beli kereta,tapi bank loan x lulus.. boleh tolong x??  
  3. Azli8153 - Sun 11/Dec/2011 8:43pm
    saya nak cari kereta smbg bayar atau loan kredit utk kreta MPV spt avanza/exora/citra atau naza..kalau ada emel ke azli_zan@yahoo.com  
  4. Sofia 26 - Mon 12/Dec/2011 4:57pm
    Boleh email kat saya, saya nak cari wira ab atau kenari sambung bayar. D/P bawah RM2k. atau sms 012-5333432  
  5. Syahril 11 - Mon 12/Dec/2011 7:55pm
    wira 08 manual dp 4.5k blnn 570
    kelisa 1.0 manual 06 dp 5k blnn 450
    nissan serena 2.0 auto dp 6.5k blnn 501  
  6. Zultanabe - Mon 12/Dec/2011 10:58pm
    syahril 11 nissan serena tu tahun apa  
  7. Jamil Rahim - Tue 13/Dec/2011 10:27am
    Kelisa limited edition 2004 hanya perlu setter sentement bank 20K, berminat email my_4jamil@yahoo.com.my  
  8. Alongj - Tue 13/Dec/2011 2:13pm
    tumpang lalu...nak buat loan kereta tapi blacklist,
    saya boleh bantu...
    hubingi saya
    0173618327  
  9. Syahril 11 - Tue 13/Dec/2011 2:18pm
    tahun 1999
    kete cantik..
    serius cll 017 3939695  
  10. Nabeel - Tue 13/Dec/2011 4:45pm
    salam,
    saya nak jual kereta kelisa kesayangan tahun 2005 1000cc warna original biru kelisa.manual.
    nak jual RM 21k cash.jika nak tangok gambar.boleh tengok di mudah.my, cari mini kelisa di area kuala lumpur
    sebarang pertanyaan call 0175058211-nabeel  
  11. Fathul - Thu 15/Dec/2011 1:31am
    salam.........kami peniaga psr mlm memerlukan sgt2 kereta utk berniaga......lau dpt la sapa2 bantu kami berharap sgt. nak buat loan x bole acc bank kdg2 aktif kdg2 x kami mampu dep paling tinggi pn 2K dan bulanan dlm RM300.......plsssssss kami harap sgt pertolongan dari rakan2 dan juga tuan punya iklan tq.......0193499895 email fathulmaju@yahoo.com  
  12. Syahril 11 - Fri 16/Dec/2011 7:30pm
    waja 07 manual..dp 6.5k blnn 589
    honda city 06 dp 14k blnn 798
    bmw e46 01 dp 20k blnn 1177
    kelisa 06 manual dp 5.5k blnn 450  
  13. Budakjahat - Fri 16/Dec/2011 11:26pm
    sesiapa yg ader masalah kereta ... komimen tinggi,bulan 2 tinggi,sudah kena tarik... sudah tidak mampu bayar,nak pakai duit.. call saya 017-3110068/012-2099481  
  14. Ewan Zailan - Tue 20/Dec/2011 12:49am
    saya mencari kereta saga kereta kebal tu. d/p 2k jer ada nk sambung bayar atau loan kedai amat memerlukan sangat kalau ada yg leh tolong email kat saya detail. ewan2104@gmail.com / leh msg or call 0122242959 saya amat memerlukan utk keje  
  15. Pia 3 - Thu 22/Dec/2011 11:24am
    saya nak beli kereta waja.tapi lesen takde lagi n gaji tidak memenuhi permintaan bank.klu boleh nak buat full loan.lagi satu ayah saya nak beli kereta tapi nama blacklist.sesiapa yang boleh bantu jujur dan ikhlas boleh hubungi sy 0142205041.saya jarang online.tq  
  16. Mohd Sufian 3 - Sat 24/Dec/2011 1:39am
    saya ada wira eroback se tahun 2004 untuk disambung bayar,warna merah, kereta masih cantik dalaman pun masih cantik.saya owner.call saya 0192899641  
  17. Syahril 11 - Mon 26/Dec/2011 12:57pm
    kepada sesiapa yg dh tk mampu bayar kereta..kereta tertunggak..takut nama blacklist..call 017 3939695  
  18. Mohamad Mahizan Mokthar - Mon 26/Dec/2011 7:25pm
    HONDA CIVIC TAHUN 2000,RM 6RIBU SJA,go:vtdmanagement.blogspot.com  
  19. Mohdkhairunnaim Bin Mdsayid - Tue 27/Dec/2011 12:34am
    nak kasi sambung bayar blh call saya klu nak pakai duit pun blh 012-2099481  
  20. Syahril 11 - Wed 4/Jan/2012 12:24pm
    kereta dh kena tarik..call sy 017-3939695  
  21. Hilmie - Thu 5/Jan/2012 9:28pm
    saya ada kereta wira a/b 1.6xli manual untuk di jual tahun 1996 rm9500 bagi sekali sound system bernilai 5k..cuma cat bumbung dgn bonet belakang..nak tukar kete baru..0177762005..amygrn@yahoo.com  
  22. Surin 3 - Wed 18/Jan/2012 2:15pm
    Can you please email me
    What type of cars you have
    what are the process?
    surin_kelly@yahoo.com  
  23. Anne 52 - Wed 18/Jan/2012 3:47pm
    berminat sila email nzdah@hotmail.com nk cari kereta samb byr utk viva dan saga  
  24. Abby Monggel - Wed 18/Jan/2012 5:12pm
    berminat. sila email zainab.ismail88@yahoo.com .
    nak cari kereta smbung bayar myvi, saga blm atau viva . area jb  
  25. Mri Resources - Wed 18/Jan/2012 6:28pm
    salam...cari kereta sambung bayar jugak..email me kereta ape yg ade dan macam mana...  
  26. Sarif Bin Mohd Ali - Thu 19/Jan/2012 9:33am
    satria 1.3 auto 6k sarifmohdali@yahoo.com
    boleh ngo  
  27. Muhammad Ridwan - Wed 25/Jan/2012 4:51am
    emailkan list2 kreta tu..
    keloroloro@ymail.com
    trime ksh....  
  28. Hamdan 26 - Thu 26/Jan/2012 1:59pm
    salam 1 malaysia.

    saya berminat nak cari kereta terpakai. nama bermasalah ccriss dan cctos....

    pilihan pertama chevrolet optra
    pilihan kedua hyundai elantra.
    sekiranya tiada mana mana kereta di atas, sy boleh rujuk kepada pihak tuan yang mana ada.

    0196586101 hamdan
    hamdan7443@yahoo.com  
  29. Emah 4 - Fri 27/Jan/2012 10:33am
    kalau ada blacklist sal kenderaan jugak leh wat x???sy nk beli kereta tp da black list kerata lain..sbb jg gerento..mcm ane tu???email izzul09@yahoo.com klu leh tolong..TQ  
  30. Lynx8640 - Fri 27/Jan/2012 11:46am
    saya berminat nak cari Persona atau Saga...
    nama black list guna nama wife ada statement bank n ssm pun asik x lulus aje. Abis duit dah deposit lepas kat used car..
    emel saya nz_8640@yahoo.com.my  
  31. Emah 4 - Fri 27/Jan/2012 9:55pm
    sy ada viva elite auto..sesiapa nak sambung bayar,d/p 5k..kereta br lg siap dah buat bodykit dan sport rim..berminat email maiyonis88@yahoo.com or call 0102405542  
  32. Syahmi 9 - Mon 30/Jan/2012 2:40pm
    Lynx8640,kereta yang cik cari ada kt usecar saya...tapi pasai deposit yg cik lepas kt usecar..maksud deposit ialah bila loan xlulus,duit dpt balik...di usecar kami begitulah caranya...kita akan berurusan dikedai kereta trus..bukan d kdai kopi atau kt mana tempat yang bole menimbulkn syak...tiada caj upfront untuk masuk loan di tempat kami..deposit yg kami ambil cumalah tanda jadi untuk booking kereta...loan xlulus,akan dikembalikan duit..tp kami jarang sgt2 kembalikan duit deposit..sebb loan kami selalu lulus.. hehe  
  33. Khairulnizam Bin Awang - Mon 30/Jan/2012 6:22pm
    salam 1 malaysia-kami merupakan pengedar kereta baru/terpakai hubungi saya untuk keteranagan lanjut.0173267194  
  34. D n - Wed 1/Feb/2012 5:37pm
    saya ada wira 1.6 a/b tahun 1994,
    Enjin 4g91 nk jual RM 8000
    Berminat call saya 019 3424132  
  35. Salam Shah - Thu 2/Feb/2012 2:55pm
    Nak cari kereta baru atau second hand nama black list credit card.Nak buat apa2 loan pun tak boleh lulus.Any idea ???
    email:adek1904@yahoo.com  
  36. Apex 3 - Sat 4/Feb/2012 11:51pm
    Salam.sya sedang mencari kereta smbung bayar area j.b...sekiranya ada email kn detail ke beeafif@yahoo.com.my  
  37. Zul91 2 - Thu 9/Feb/2012 1:22am
    saya bermnat mcm mana urusan nak buat...lgi satu sy bru sebulan kerja ni...bleh lpas ke kalau nak buat full loan...kulau boleh tolong sila
    email ke zulelyn@yahoo.com  
  38. Nurafridayati - Thu 9/Feb/2012 11:11am
    ada tak proton perdana sambung bayar? bulanan bawah rm400... email saya md84aidil@yahoo.com.my  
  39. Apit 24 - Sat 11/Feb/2012 2:55am
    sy nk nissan navara atau toyota hilux smbung byar....email sy apit.mohd@gmail.com  
  40. Acikichah82 - Sun 12/Feb/2012 8:22pm
    sy ada saga blm auto thn 2010 utk disambung bayar...bulan rm518...kalau nak just email acikichah82@gmail.com  
  41. Myrose - Thu 16/Feb/2012 4:39pm
    sy nk kete smbg byr.. emel asakura_2212@yahoo.com.my  
  42. Zam Ks - Wed 8/Aug/2012 12:49pm
    salam..sy merupakan agen kereta PROTON..ble berurusan kalau nak beli..kereta terpakai pun ada ,ble sambung baya...019-6312240...googookey2@gmail.com..kalau ble area bangi,kajang,semenyih,shah alam..  
  43. Eleena - Fri 7/Sep/2012 12:07pm
    saya ade kereta viva elite warna oren yg dibeli tahun 2010 .. saya nak cari orang yang boleh sambung bayar.. ada sesiapa boleh tolong x?  
  44. Ayu 242 - Fri 7/Sep/2012 8:00pm
    Eleena sila call/sms saya 0176772209  
  45. Norsiah Juahir - Fri 7/Sep/2012 8:09pm
    Saya ada kereta wira auto 2003 WJT hendak di jual RM 15,00 siapa yang berminat hubungi saya. 0172921863  
  46. Damia 32 - Mon 10/Sep/2012 2:19pm
    eleena bagi no fon@email awak saya minat nak sambung bayar viva awk tu..

    damia2021@gmail.com  
  47. Diana 182 - Tue 18/Sep/2012 4:24pm
    Saya ada kereta iswara/saga 1.3 LMST, kaler ala2 yellow sliver tu,tahun 2004,one owner, perempuan, da abis bayar, tak guna, da ada kereta baru..huhu harga rm9k boleh nego lagi..used car biasa jual my car dlm 10-13k..hehe bru survey..berminat sila contact noor 0193080786  
  48. Qais1 - Wed 5/Dec/2012 9:49am
    Kereta sambung bayar/mpv direct owner diperlukan 01112991833/0186644574  
Page 1   (Total 48 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2337)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1371)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (194)
Bisnes Air Mineral (343)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (630)
Bisnes Broadband (981)
Bisnes Burger (509)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (724)
Bisnes Cyber Cafe (415)
Bisnes Dobi (1262)
Bisnes Ebook (962)
Bisnes Handphone (1148)
Bisnes Hotel Dan Resort (490)
Bisnes Ice Blended (638)
Bisnes Jam Tangan (257)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1386)
Bisnes Kurier Dan Logistik (592)
Bisnes Minuman (1307)
Bisnes Pasar Malam (1734)
Bisnes Pelancongan (464)
Bisnes Perabot (745)
Bisnes Prepaid Dan Reload (970)
Bisnes Restoran (2929)
Bisnes Roti Dan Bakeri (641)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2884)
Bisnes Waffle Dan Jagung (349)
Bisnes Western Food (271)
Dewasa 18sx (1611)
Diskusi Bisnes (1799)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5477)
Forex Malaysia (1617)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (636)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (904)
Iklan Tv Radio Media Massa (192)
Import Dan Eksport (291)
Ingin Berniaga (2645)
Insurans Dan Takaful (1538)
Insurans Roadtax Kereta (304)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1856)
Kedai Emas (408)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2324)
Kedai Hardware (455)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3336)
Kedai Kamera Dan Camcorder (314)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (317)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1586)
Kedai Sewa (1507)
Kereta Baru (1397)
Kereta Terpakai (4460)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3889)
Kerja Kemahiran (1651)
Kerja Kosong (9630)
Kerja Praktikal (1583)
Kerja Sales (1863)
Kerja Sambilan (5407)
Konsultan Perniagaan (389)
Kontrak Swasta (247)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (436)
Kontraktor Jurutera (489)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (603)
Kontraktor Pasir (300)
Kontraktor Pembinaan (1806)
Kontraktor Perlombongan (285)
Kursus Dan Seminar (2565)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (618)
Kursus Motivasi (287)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1490)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (48)
Mencari Pelabur (3356)
Mesin Fotostat (317)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (442)
Mesin Jahit (328)
Mesin Proses Makanan (521)
Pakej Pelancongan (2365)
Pakej Perkahwinan (1131)
Pakej Perniagaan (781)
Pasar Basah (1281)
Pekerja Asing (1070)
Pelaburan Saham Unit Trust (844)
Pembantu Rumah Asing (1625)
Pembekal Barang Runcit (1479)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (418)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (556)
Pembekal Kerepek (961)
Pembekal Keropok (399)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (382)
Pembekal Rempah Dan Perencah (521)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (117)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1108)
Pemborong Batik Dan Sutera (330)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (381)
Pemborong Karpet (132)
Pemborong Kasut Dan Sandal (628)
Pemborong Lampin (277)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (714)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1468)
Pemborong Pakaian Lelaki (1031)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3841)
Pemborong Telekung Dan Songkok (517)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3209)
Pemborong Tuala (180)
Pemborong Tudung (2538)
Pembuat Papan Tanda Iklan (214)
Pembuat Plastik Kotak Botol (732)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (431)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (893)
Pengedar Bahan Pencuci (649)
Pengedar Buku Dan Majalah (541)
Pengedar Contact Lens (226)
Pengedar Perfume (1443)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2420)
Pengedar Produk Kesihatan (2776)
Pengurus Majlis (557)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (648)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (259)
Penternak Lembu (337)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (237)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (508)
Perisian Komputer (489)
Perkakas Dapur (544)
Perkakas Elektrik (364)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1375)
Pinjaman AIM (148)
Pinjaman Hartanah (468)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (510)
Pinjaman Peribadi (9325)
Pinjaman Perniagaan (1631)
Produk Dari China (470)
Produk Sejuk Beku (1176)
Program Consignment (1793)
Program Dropship (5868)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1255)
Pusat Latihan (560)
Pusat Memandu (113)
Pusat Mengaji Agama (405)
Pusat Pendidikan Tinggi (475)
Pusat Rawatan (310)
Pusat Tadika Dan Taska (1092)
Pusat Tuisyen (939)
Rancangan Perniagaan (536)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3786)
Rumah Untuk Dijual (3354)
Servis Freelance (935)
Servis Keselamatan (623)
Servis Pembersihan (714)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (544)
Sewa Bas Dan Van (478)
Sewa Kereta Teksi Limo (1515)
Sewa Lori (2209)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (51)
Studio Filem Dan Videografi (212)
Studio Fotografi (802)
Studio Grafik Dan 3D (880)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (631)
Studio Muzik (400)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (209)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (569)
Tanah Untuk Dijual (4266)
Tempahan Biskut Dan Tart (1760)
Tempahan Hamper (168)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (601)
Tempahan Katering (1894)
Tempahan Kek Dan Coklat (1941)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (151)
Tempahan Kuih Muih (1564)
Tempahan Minuman Dan Dessert (401)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (317)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (584)
Ubahsuai Rumah (1517)
Urut Tradisional (710)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (355)
Usahawan Tani (955)
Vending Machine (310)
Voucher Dan Tiket (219)
Web Design Malaysia (2105)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1138)