Search Majalah.com
Kereta Sambung Bayar Murah-Murah
Loan83 2 - Sat 16/Jul/2011 11:55am [Last Comment]
SAGA deposit RM2000 bulanan RM532
MYVI deposit RM1300 Bulanan RM552
viva deposit RM1900 bulanan RM374
Kancil Deposit RM1000 Bulanan RM230


BOOKING segera..kereta terhad siapa cepat dia dapat

herozero789@yahoo.com

Niche: Kereta Terpakai
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Dzuan 3 - Sat 16/Jul/2011 12:02pm
    salam...sy nk tny sal myvi tu msih ade ke? tlg email kt sy dzuan4342@yahoo.com..  
  2. Azizah 11 - Sat 16/Jul/2011 12:27pm
    saga deposit x leh kurang ke?
    taun bila ye?
    kalo bole email kat saya
    aj730925@yahoo.com  
  3. Loan83 2 - Sat 16/Jul/2011 12:29pm
    KANCIL dan VIVA SUDAH DIbooking sekejap tadi thanks majalah.com.proses 3hari dapat.  
  4. Arie 15 - Sat 16/Jul/2011 5:33pm
    saya nak tanya ttg myvi n saga.mcmana nak hubungi anda? tlg sms sya 0173221396 serius nak  
  5. Mr Hassan - Sat 16/Jul/2011 8:31pm
    salam...viva yang lain ada lagi ker...kalau boleh nak cari viva..ada email sy..has123_muhd@hotmail.com  
  6. Projekp - Sun 17/Jul/2011 12:22pm
    berhati2 kalau murah2 sgt, terutama suami isteri dari yongpeng johor, ambik booking kereta xdpt2  
  7. Shida766 - Sun 17/Jul/2011 1:41pm
    btl2..sy pon pnh tertpu..  
  8. Loan83 2 - Mon 18/Jul/2011 12:46am
    ANDA BOLEH TENGOK SEMUA REKOD PEMBELIAN DAN PEMBAYARAN..showroom untuk kereta baru juga ada dipamerkan oleh syarikat..kami bukan sahaja menjual kereta smbung byar je tapi kereta baru..sy iklan kat sini kereta sambung bayar sbb ramai yg memerlukan dalam kadar segera.so kepada mereka yg nk merosakan bissnes org tlg pergi jauh2..rasanya shida766 dab projekp merupakan suami isteri dari yongpeng johor  
  9. Farah Leya - Mon 18/Jul/2011 11:11am
    Asslm..
    myvi tu ada lg x..brp thn lg tgal ye.. n proses cmne..
    klu ada alza smbung byr ok gak..emel sy..
    serius..
    nickalya5770@yahoo.com  
  10. Ayang 2 - Mon 18/Jul/2011 1:52pm
    knapa i cal no yg u soh sms tu dia xtau apa2..n xkenal sesapa pasal jual keta ek?  
  11. Zam 56 - Mon 18/Jul/2011 6:41pm
    kes tipu la tu,abis call no tu org tu pun x tau.......  
  12. Ayang 2 - Mon 18/Jul/2011 8:51pm
    haah..yg jwb perempuan..dia ckp dia xtau langsung psl jual keta nie..n sy sebutkan nama atas no akaun yg dia suruh bank-in deposit tu pun dia xkenal langsung..ermmmmm~  
  13. Shida766 - Mon 18/Jul/2011 9:24pm
    (email yg dia sent kt sy)MYVI MASIH ADA UNTUK TEMPAHAN SEGERA.SIAPA CEPAT DIA DAPAT
    1.warna hitam
    2.tahun 2010
    3.plate kv6013c
    4.enjin K3-VE
    5.DOHC 16 Valve dengan DVVT bersesaran 1.3 liter.

    cara2 memohon depositkan RM400 untuk booking.Bank in ke akaun Bank Islam 03045022095341 Diatas nama Muhamad Syamsul Bahari Bin Subki.kemudian hantar mesej seperti berikut:
    1.Myvi(hitam)
    2.nama
    3.no/ic
    4.waktu bank in
    ke 019-3059662.kami akan menhubungi anda segera,dan anda diminta menyediakan dokumen yang diperlukan untuk difax kpd kami.
    1.fotostat ic depan blkang(2kping)
    2.slip gaji 3bulan yang terkini
    3.alamat majikan(berkerja sendiri tdk dperlukan)
    4.slip bil air/elektrik dan astro(jika ada)

    fax kepada kami 03-76989857

    masa 3hari proses.kami menhubungi anda segera untuk pengambilan kereta.(penhantaran terus ke alamat pun boleh)

    penipu!!!myvi i dh check!!!no plat ko bg 2 bkn myvi la!!moto honda lama!bk tipu org xagk2..mampos nk mkn duit org je...xabes2 tipu psl kete smbg byr..sila la bhati2..  
  14. Nazira 5 - Mon 18/Jul/2011 9:43pm
    BERHATI2 DGN MANUSIA NI. DIA MMG PENIPU... HARI TU JUAL TOPUP.. PENIPU PUNYA BANGSA!!  
  15. Shida766 - Mon 18/Jul/2011 9:58pm
    yeke?huh!btl2 bangsat sgt dh ni...hahahahaha  
  16. Dzuan 3 - Tue 19/Jul/2011 2:05am
    Uishh!!!! yeke..nsib bek wet aku xlesap kt mamat ni...amai lg org ssh kt luar sna pk skit...  
  17. Qeemi - Tue 19/Jul/2011 2:32am
    saya hanya ingin berkongsi dan berhati2 dengan mamat ni no accnt dia atas nama shahrani maybank no 164285553054 no ph dia pulk 0163749281..konon nya nak jual kereta sambng bayar ...tapi nak duit booking deposit rendah ....saya memang memerlukan kereta tapi bila saya dah bank in duit dia terus off hp sampai hari ni...cuma saya x nak orng lain terkena mcm saya ...tapi x semua nya hati busuk ada yg betul2 iklas n jujur...berhati2 lah kawan2  
  18. Ctyy - Tue 19/Jul/2011 4:18am
    xbaik menipu...saya ade viva 850 warna hitam...saya dah xnak pkai lg pon saya br kawen dan suami ade kereta...saya mencari orang yg jujur untuk sambung bayar kereta saya...jumpe dan bincang...deposit 3000..bulan2 400...lg 7 tahun...
    call- 012-6521435  
  19. Ayang 2 - Tue 19/Jul/2011 9:38am
    shida766 : i pun dpt email yg sma..kesian je pemilik no hp tu kena soal ngan sy..padahal dia xtau apa2..semoga org yg menipu ni dberi petunjuk~  
  20. Farnisha - Tue 19/Jul/2011 11:50pm
    qeemi, dia ada satu lagi no 0123802477, akaun atas nama yg sama, mmg melayu bangsat dia tu dh bank in pastu bg alasan kete rosak suh tambah bank in, bila ty workshop mana terus off fon, shahrani sial tu. baik bg mkn anjing dpt pahala dari bg org menipu mcm ni mkn duit haram. tak ingat nak mati agaknya. mcm dh kebulur sgt.. pd yg nk sambung bayar hati2 la.. byk sgt yg menipu skrg.. yg ni pun saya ada email tp tak bg no fon cuma bg alamat kedai..  
  21. Ctyy - Wed 20/Jul/2011 1:28pm
    sebaiknyer jgan booking ape2...jumpe dan tgok kereta dah bg kunci baru bayar...tiada penipuan...anda barang die ade duit...sumer selamat...  
  22. Hafsham - Wed 20/Jul/2011 4:57pm
    ader tak myvi tu..kalo ade tolong email kat sy ok..micheal7768@yahoo.com  
  23. Abd Rahman 7 - Thu 21/Jul/2011 4:27pm
    Viva 1.0 tahun 2010...Bln2 468..
    Kaler hitam.. Deposit 4k..
    email ed_8427@yahoo.com  
  24. Azrul Rosli - Fri 22/Jul/2011 12:03pm
    i want satria neo ....if got plezzz call me.0172741582...  
  25. Hairy 2 - Tue 26/Jul/2011 5:42pm
    salam...Iklan dgn izin

    Perodua Kancil 850 tahun 2002
    Convert L2 Turbo/Dashboard L5/Sony Radio/Timer/Sidemirror Mira/Stering 3 spoke/5zigen exhaust/New Front KAYABA absorber/Original seat and CLEAN INTERROR.
    Urusan JPJ dan PUSPAKOM boleh diuruskan
    RM12,800....
    CALL : 013-3987889
    KUANTAN  
  26. Salasiah - Tue 26/Jul/2011 11:35pm
    murah tu loan83 2

    tumpang ya...

    honda civic EK3 baru sampai kat rumah saya dari jepun.

    HONDA EK3 AUTO(maltimatic sistem)

    VTEC 1997

    BONET DEPAN DAH TUKAR SPEC RS99
    BONET BELAKANG DOMANI USA

    CASH BUYER SAHAJA.

    GERAN SEMUA LENGKAP

    DATANG TENGOK , MINAT , BAYAR , TUKAR NAMA , BAWA BALIK.

    NAK TGK GAMBAR? EMAIL KAT SAYA,EMAIL WARGA MAJALAH.COM

    PADA lelarentaka@rocketmail.com

    terima kasih  
  27. Wanzanck - Thu 28/Jul/2011 4:43pm
    salam,saya cadang nak letgo myvi sxi ful spec merah .condition ok,mmg syg nk jual tp myvi baru sngt cntik.sambung bayar lg 82 bulan2 rm396 tahun 2005 plat cantik 171.sy nak angkt myvi baru..sape2 yg berminat boleh byr dp RM8000,boleh pm saye,k..  
  28. Azizi 8 - Mon 1/Aug/2011 7:25pm
    ada myvi lagi x?  
  29. Eugene 5 - Mon 1/Aug/2011 8:34pm
    msg saya kalau ada sAGA lagi
    eugenewyh700@hotmail.com
    0195767388  
  30. Azli8153 - Sat 6/Aug/2011 11:26pm
    salam,
    kepada sesiapa yg kena tipu tu eloklah jgn diamkan je....gi lah report polis..confirm tak lama kena tangkap lah tu...  
  31. Awang Noh Ahmad - Sun 7/Aug/2011 3:29pm
    ada lagi tak kereta diatas, tak kira lah kereta ape, saya nak 1,
    viva atau kancil

    nohinfotech@yahoo.com
    0139788439  
  32. Wan J 2 - Sun 14/Aug/2011 9:34am
    kepada mamat yg penipu tu jgn ingat duit dep yg anda balun tu blh bg perut anda kenyang, tp blh bg penyakit kritikal lepas tu tanggung dosa pulak dkt akhirat.. insaflah tumpang boleh buka internet  
  33. Mel Haslina - Mon 15/Aug/2011 11:31pm
    hmmm,td baru sy hampir terkena,dia kata nama mohammad suffian,tp kena bank in nama acc shahrani ni la,no acc sama mcm di atas,soal punye soal,mcm2 alasan,nasib baik sy cek kat sini dulu,nama sebijik,tp no tel lain,016 jgk,,nsb baik x lesap duit sy,mcm2 org nk menipu,kata nk pakai duit segera,sbb dh ada 2 kereta,bini nk bersalin,auta punyer org,nsb baik kkak ipar sy yg asp polis dpt check,geng2 pekida suami dpt trace,penipu punya org,,,bulan puasa pn nak menipu  
  34. Irfan Rahiman - Tue 16/Aug/2011 12:47am
    salam.saya merupakan seorang peguam dan nak nasihatkan semua yang sebaik mungkin jangan terbabit dalam arena sambung bayar ni.di mata undang2 dan pihak bank mahupun jpj,apa2 agreement sambung bayar tidak akan di layan kerana geran tetap atas nama pemilik dan tiada tuntutan deposit/bayaran bulanan dapat di buat.kalau terpaksa ambil sambung bayar,biarlah dari kawan2 rapat kita atau saudara yang boleh di percayai ataupun dari segelintir orang yang mulia dan ikhlas seperti pemilik kereta kedua saya.jangan terdesak dan biar diri anda tertipu oleh musang2 kat luar tu.salam  
  35. Lin 66 - Tue 16/Aug/2011 1:48am
    mmg saya dah terkena. cuba tgk topic Mencari kereta sambung bayar VIVA/Myvi/Saga-Area KELANTAN diatas.Dalam topic tu dia pakai nama PIANZ plak. Katanya lepas solat subuh sok nak hantar keta. Silap saya baca ruangan ni dah lewat, tgk nama dan no acc yg di paparkan memang sama SHAHRANI BIN SHAMSUDDIN maybank acc 164285553054. Katanya nak jual saga blm, siap email geran kat saya. Tapi takpe, saya tak kisah dengan duit booking 300 cuma saya akan buat report polis je untuk kes ni.. Agar org lain tak terkena lagi.  
  36. Lin 66 - Tue 16/Aug/2011 2:13am
    Kepada semua pembaca yg telah ditipu, mari lah kita bekerjasama utk membantu pihak polis menangkap si penipu ini. Bagi semua maklumat/bukti yg ada kepada pihak polis, segala perbualan sms (print kat maxis/celcom), Print dokumen n gambar geran (yg si penipu bagi), dapatkan maklumat akaun maybank yg dia bagi,copy slip bank in duit dan apa saja maklumat yg ada. insyaalah... akan selamat lah dia.. Hehehe  
  37. Arm 5 - Thu 18/Aug/2011 12:57pm
    Nk amik kete nama da blacklist.nk amik kete sambung bayar banyak pulak penipu nyer.gerun plak dengar cite kawan2 kt cni...
    Alamat aku pkai motor la sampai tua...
    Saper la bole tolong saya nih...  
  38. Mat 57 - Wed 21/Sep/2011 5:31pm
    Lin 66 : Beranagna lah aku nk bawak viva hari ni.. sbb katanya hari ni nk hantar kete tu..!!! CELAKA punya org... aku cari sampai dapat...!!! jangan kau ingat kau boleh lari...!!!! sepandai2 shahrani menyorok, tak lama lagi dapat lah polis cari ko...!!!  
  39. Sawlani Latif - Tue 22/Nov/2011 12:11pm
    sy nak cari kereta sambung bayar bawah 3000. bulanan tak kisah lah berape
    boleh cal sy wani 0104331574  
  40. Hasmania - Wed 21/Dec/2011 5:30pm
    korang semua !!!!.....
    "jangan lah kelam-kabut sangat nak kereta murah.......call lah dulu jangan bayar apa-apa  
  41. Yookooyan - Fri 23/Dec/2011 5:42pm
    no baru 0173051948 dia. email blacklist.loan80@gmail.com. ada yg dah terkena, dia ambil upfront untuk keluar epf  
  42. Tqa0111 - Wed 25/Jan/2012 5:53am
    Ctyy-viva u manual ke auto?ade lg x?  
  43. Muhammad 115 - Thu 26/Jan/2012 7:04pm
    Tqa0111 - 25 Jan 2012, 5:53am
    p/m :arhammuhd@ymail.com
    viva elite Ezi 1.0cc year 2010 ivory white  
  44. Muhammad 115 - Thu 26/Jan/2012 7:22pm
    viva elite Ezi Auto 1.0Cc
    Year make 2010
    Colour Ivory white

    Yg berminat membeli kereta baru produa/proton boleh p/m :arhammuhd@ymail.com

    govt/swasta basic155 ke atas lps ptngan gaji.
    2tahun bekerja
    xblacklist d bank

    cod: johor/ptjaya.  
  45. Emi 19 - Mon 13/Feb/2012 3:37pm
    nak tanye ada lg x keta sambung bayr.cal saya 017-252 6967  
  46. Pening12 - Sat 3/Mar/2012 7:38pm
    hai semua. saya ingin berkongsi maklumat bersama anda, baru ini saya ditipu oleh orang yg buat kete smbung baya yg brnama,Mr.raj,sy telah ditipu sebanyak rm1000.lepas sy baya dlm sehari lepastu dia off phone sehingga hari yg di jnji kn untuk beri sy kereta tersebut pd 3/3/2012 pukul 2ptg.num manusia yg tidak bertggugjwb menipu duit org tu 0167931917.syarikat prima auto trading sdn.bhd. di johor baharu pelentong.sy berinteraksi dgn ny melalui internet,setelah di selidik ade sumber yg mgata kan syarikat itu tidak wujud.no.akaun dia:101011258553(maybank) under nama g.apalanaidu.  
  47. Dyna 5 - Tue 3/Apr/2012 11:14am
    Ada no akaun dia pi report polis sah2 kena tangkap..kawan dah pernah kena tipu dengan penipu sambung kereta neh..  
  48. Myrose - Tue 3/Apr/2012 11:21am
    nk cri kete smbg byr? emel sy asakura_2212@yahoo.com.my @ sms 019-3853072.. kete pesona auto thn 2010  
  49. Kayrol85 - Tue 3/Apr/2012 4:34pm
    salam kaki penipu..
    saya nak tumpang iklan ye..

    Satria neo 1.6 2009.
    Manual.
    Bodykit R3, sport rims.
    D/p RM9K
    Monthly RM545

    Berminat boleh la call saya..0126327490

    TQ..:D  
  50. Miminatasyatasya Yahoo Com - Wed 11/Apr/2012 5:26pm
    saya ade 1k je..nk aknci atau wira..sambung bayar..area johor..atau kota tinggi.  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 170 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2528)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1448)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1035)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (765)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1309)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1193)
Bisnes Hari Raya (51)
Bisnes Hotel Dan Resort (533)
Bisnes Ice Blended (662)
Bisnes Jam Tangan (269)
Bisnes Jeruk (155)
Bisnes Kitar Semula (477)
Bisnes Komputer (1418)
Bisnes Kurier Dan Logistik (623)
Bisnes Minuman (1378)
Bisnes Pasar Malam (1867)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (784)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3100)
Bisnes Roti Dan Bakeri (670)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (356)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (191)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (792)
Bisnes Untuk Dijual (3092)
Bisnes Waffle Dan Jagung (360)
Bisnes Western Food (295)
Dewasa 18sx (1666)
Diskusi Bisnes (1864)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (675)
Expo Karnival Tapak Niaga (6012)
Forex Malaysia (1753)
Haiwan Peliharaan (422)
Haji Dan Umrah (450)
Hiasan Dalaman (671)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (950)
Iklan Tv Radio Media Massa (208)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2726)
Insurans Dan Takaful (1632)
Insurans Roadtax Kereta (315)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1912)
Kedai Emas (435)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2420)
Kedai Hardware (500)
Kedai Ibu Dan Bayi (653)
Kedai Jahit (3548)
Kedai Kamera Dan Camcorder (328)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1690)
Kedai Sewa (1563)
Kereta Baru (1516)
Kereta Terpakai (4724)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4321)
Kerja Kemahiran (1806)
Kerja Kosong (10588)
Kerja Praktikal (1789)
Kerja Sales (2084)
Kerja Sambilan (5895)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (215)
Kontraktor Minyak Dan Gas (649)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1916)
Kontraktor Perlombongan (302)
Kursus Dan Seminar (2671)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1555)
Mencari Pelabur (3508)
Mesin Fotostat (335)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (473)
Mesin Jahit (352)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2490)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (816)
Pasar Basah (1381)
Pekerja Asing (1147)
Pelaburan Saham Unit Trust (889)
Pembantu Rumah Asing (1758)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (453)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (593)
Pembekal Kerepek (1056)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (402)
Pembekal Rempah Dan Perencah (552)
Pembekal Serunding (252)
Pembekal Telur (127)
Pemborong Aksesori Lelaki (157)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (582)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (412)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (660)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (742)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1570)
Pemborong Pakaian Lelaki (1094)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4017)
Pemborong Telekung Dan Songkok (551)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3366)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2661)
Pembuat Papan Tanda Iklan (247)
Pembuat Plastik Kotak Botol (769)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (561)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (561)
Pengedar Produk Kecantikan (2511)
Pengedar Produk Kesihatan (2887)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (689)
Penternak Burung Puyuh (92)
Penternak Ikan (671)
Penternak Kambing (273)
Penternak Lembu (358)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (250)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (669)
Peralatan Sukan (529)
Perisian Komputer (531)
Perkakas Dapur (581)
Perkakas Elektrik (399)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (488)
Pinjaman Kad Kredit (375)
Pinjaman Kereta (554)
Pinjaman Peribadi (9885)
Pinjaman Perniagaan (1740)
Produk Dari China (507)
Produk Sejuk Beku (1245)
Program Consignment (1926)
Program Dropship (6287)
Pusat Bahasa (333)
Pusat Jagaan Bayi (1388)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (116)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (494)
Pusat Rawatan (332)
Pusat Tadika Dan Taska (1182)
Pusat Tuisyen (994)
Rancangan Perniagaan (562)
Rawatan Alternatif (273)
Rumah Sewa (4008)
Rumah Untuk Dijual (3522)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (670)
Servis Pembersihan (754)
Servis Pengedaran Risalah (434)
Setiausaha Syarikat (572)
Sewa Bas Dan Van (519)
Sewa Kereta Teksi Limo (1664)
Sewa Lori (2367)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (846)
Studio Grafik Dan 3D (995)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (673)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (219)
Sukan Pancing (135)
Tanah Sewa (601)
Tanah Untuk Dijual (4535)
Tempahan Biskut Dan Tart (2082)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (627)
Tempahan Katering (2000)
Tempahan Kek Dan Coklat (2068)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (484)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (173)
Ubahsuai Pejabat (612)
Ubahsuai Rumah (1603)
Urut Tradisional (730)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (377)
Usahawan Tani (1021)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2205)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1237)