KENA TIPU...SIAPA BOLEH TOLONG JEJAK ALAMAT SI PENIPU INI...
Khan 2 @ Perfume Murah Dan Berjenama Antarabangsa - Sun 6/Jan/2013 1:03pm [Last Comment]
Salam warga mc
siapa boleh tolong saya dapatkan alamat orang seperti nama ini...kena tipu beli barang2 computer...plzzz...

Nama :
Muhammad Ridzuan B Mat Rejab @ md rejab.

NO TEL:
0195032388

KALAU ADA SESIAPA YANG DAPAT MEMBANTU BOLEH LAH SMS SAYA 013-4898840 /fazil.

Terima Kasih.

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Shamsulwgt - Sun 6/Jan/2013 8:45pm
    nobo tepon dah ada.kontek jer laa.ni stakat bg nama jer nk cari katner? m'sia ni luas bro..repot polis je  
  2. Khan 2 - Sun 6/Jan/2013 9:59pm
    masalah dia sekarang no tu dia dah tutup la...sy nak tau kalau ada yang boleh membantu mendapatkan alamat melalui no fone dia la bro....  
  3. Sharifah Sharina - Tue 8/Jan/2013 9:39pm
    Dia keje mahkamah kot sebab nama dia dalam direktori mahkamah di Penang. http://penangbar.org/court-directory/  
  4. Azruddin Ahmad - Tue 8/Jan/2013 10:52pm
    sesiapa yg ada info bantu lh dengan cara ikhlas kalau boleh jgn lah ada yg menyakiti.  
  5. Atok Gorgeous - Wed 9/Jan/2013 12:26pm
    Bro, kau kena tipu kat mana. aku salah sorg juga. jom kita kumpul org carik dia nak. asap  
  6. Iskandar 10 - Wed 9/Jan/2013 12:34pm
    Insyallah kalau saya dapat maklumat saya akan bagitau yea.  
  7. Huzainy - Wed 9/Jan/2013 5:17pm
    no hp 017-4828516
    2934-s lorong kencana 7
    taman muhibah
    jln sultanah
    05350 alor setar

    alamat terakhir  
  8. Andrean - Wed 9/Jan/2013 11:54pm
    NAME : MUHAMMAD RIDZUAN BIN MAT REJAB @ MD REJAB
    IC NO : 880821-26-5371
    ADDRESS (MINE) : 2934-S LORONG KENCANA 7 TAMAN MUHIBBAH JALAN SULTANAH, 05350 ALOR SETAR.
    ADDRESS (SISTER) : NO 40, TAMAN MUTIARA, 05350 ALOR SETAR.
    PHONE NUMBER : 0194958600 / 017-5360499
    MAYBANK : 152095667043
    Emel : one_kru@hotmail.com
    one_kru@yahoo.com.my
    YM: one_kru@yahoo.com.my  
  9. Mie 9 - Thu 10/Jan/2013 10:57am
    mmg kakitipu budak nie...

    nie gambor ade

    http://1penipuan.blogspot.com/2009/12/muhammad-ridzuan-bin-mat-rejab-penipu.html  
  10. Hasroda1433 - Thu 10/Jan/2013 2:52pm
    Kepada sesiapa yang ditipu atau tahu mengenai penipuan sila layari link Mie 9.

    Terima kasih Mie 9.  
  11. Nazrin 31 - Thu 10/Jan/2013 8:33pm
    g check alamat die kt celcom center dr no. fon  
  12. Azman 269 - Fri 11/Jan/2013 8:07am
    dia tipu kes apa?  
  13. Khair Rol - Fri 11/Jan/2013 10:01pm
    PENIPUAN LON AGROBANK..tlg berjaga2..
    duit dokumen 2k tp lon tak buat duit tak nak pulang..alasan skg dlm wad hospital sakit lupa ingatan.
    Nama : MOHAMMAD TARMIZI ABD RAZAK
    No Hp : 010-5665717 (kulim)
    No akaun CIMB : 02080077433520  
  14. Ina 186 - Sat 12/Jan/2013 12:15pm
    As salam..
    salah sorang penipu... hp dh tutup...dh pindah rumah...

    nama: irmasuryani bt halim
    i/c: 690826-10-5580
    alamat terakhir: a-12-6 vista pinggiran putra, 43300 seri kembangan, selangor.
    last hp no: 0123019582

    kalau kawan2 bleh tolong jejak penipu ni, saya amat berterima kasih...
    bleh sms sy maklumat 0166010605  
  15. Miey Shafa - Sun 13/Jan/2013 3:28am
    MasyaAllah kenapa kita mudah sangat terpedaya tanpa kita berjumpa secara berdepan...?  
  16. Bro Musa - Sun 13/Jan/2013 10:48am
    Kasi potong dia punya telinga !!!!  
  17. Wsavermarketing - Sun 13/Jan/2013 5:03pm
    org melayu skrg mmg mcm neh..!!

    sbb tu kita perlu menjadi org islam yg sebenar...

    beriman dan ALLAH dan RASUL...
    back to QURAN...

    islam pada nama tapi tidak pada perbuatan...  
  18. Y Y - Mon 14/Jan/2013 9:35pm
    Salam. Ni lagi sorang penipu besar. Konon boleh bawa keluar kereta dari stor bank. Sgt pandai brcakap sampai org pecaya lps tu masuk duit walau berapa pun dia mintak. Sy sendiri tertipu tlg recommend dia dkt broker2 kereta yg sy kenal. Mula2 deal ok, lps 1 tahun dia dah start buat hal.
    Nama dia kang choon poh. Semua deal dia melalui hp je. Alasan dia keje jauh x boleh jmpa. Dia pakai 2 akaun 4168881015 public bank dan 11421300067752. Ramai cari dia ni tp x jumpa. Alamat last dekat kepong. No hp pun dah tukar. No yg pakai sblm ni pun register pakai nama org lain. Sesiapa boleh tlg trace no hp ni 010-50333-28 sbb owner no ni anak dia. TQ  
  19. Khan 2 - Mon 14/Jan/2013 11:00pm
    Salam kepada semua yang membantu...saya amat hargai anda kerana sudi membantu saya...hanya Allah dapat membalas jasa baik semua ye...terima kasih.  
  20. Khan 2 - Mon 14/Jan/2013 11:07pm
    sharipah sharina,azruddin ahmad,atok gorgeous,iskandar 10,huzainy,andrean,mie 9,hasroda 1433,nazrin 31,dan juga yang lain terima kasih...  
  21. Mat 151 - Tue 15/Jan/2013 10:32am
    ni sorang lagi penipu tabur janji. ambik duit topup baki kereta kat bank sebab nak jual kereta lepastu senyap. last2 alasan kereta rosak tersadai bengkel. HASROL BIN RAYAN 820727-13-5285 NO/HP 016-3165108 012-2707595  
  22. Haikal 56 - Wed 16/Jan/2013 12:05pm
    salam warga majalah
    tolong sy jejak org ni gak sbb butiran yg ni je ade

    NAMA: AZHAN ISMAIL
    NUM TEL : 012-2695197
    NUM PLATE KETE: BJP 4442(Hilux Hitam)
    ALAMAT TERAKHIR: n0 1 u11 Bukit Bandaraya Shah Alam

    Kalau sesiapa ade butiran individu spt alamat terkini,ic dan dimane dia berada, tolong email kat sy..sy akan bg sedikit ganjaran
    terima kasih
    awana1982@yahoo.com.my  
  23. Yuzihanisa - Fri 25/Jan/2013 3:14pm
    ORANG DICARI! MOHD HELMEY BIN MD SUIP, PENIPU!!!  
  24. Azlanms - Mon 25/Feb/2013 11:09pm
    Assalamualaikum..maaf mencelah saya nak minta warga prihatin majalah untuk membantu saya mendapatkan balik wang saya dari seorang yang bernama Mohd nasir bin Yusof bekas Pengarah Urusan Ie Global Hub sdn bhd no hp 019-574 1137 yang telah mengambil wang saya berjumlah rm 40 ooo untuk menjalankan perniagaan Kedai Serbaneka tetapi tidak dijalankan.apabila sy tuntut balik duit itu dia sentiasa bagi tangguh untuk bayaran sejak dari bulan Disember 2012 sampai sekarang dia tidak bayar duit saya.dia pernah bagi cek dua kali tetapi kedua2 cek itu kosong..apa perlu sy buat tolong lah saya sebab skrg ni sy terpaksa menanggung hutang kad kredit dan kontraktor yang siapkan kedai saya.terima kasih atas keprihatinan tuan/puan.wassalamualaikum  
  25. Putri Rubiah - Mon 25/Feb/2013 11:45pm
    Masyallah bnyknye kes tipu.....putri pun buat loan drpd orang majalah, tak cukup lagi kenalkn kpd member2 semua sbb upfront rendah!!!! Mintak2 YA ALLAH SAYA TAK KENA TIPU MCM ORANG LAIN!!! SAYA BTL2 DLM KESUSAHAN!!!!  
  26. Gladyss - Thu 14/Mar/2013 2:24pm
    salam..minta tolong sgt2 ada sorg suka mengangu ketenteraman keluarga saya..dia mahu memecah belahkan keluarga saya..dan mungkin saya kenal org ini cuma no dia saya x boleh kesan..sms berbaur ugutan dan cuba memburukkan saya..dia mungkin ingin membalas dendam dgn cara ini..tolong org ini sgt bahaya..mungkin juga dia kenal dgn saya,..saya mohon siapa tahu nama dan alamat org ini sy amat berterima kasih lah..ni no nya 01129259736 tq  
  27. Nuraminah87 - Sun 17/Mar/2013 11:44am
    http://1penipuan.blogspot.com/2009/12/muhammad-ridzuan-bin-mat-rejab-penipu.html  
  28. Mariamelissa - Tue 9/Apr/2013 12:57am
    yuzihanisa-
    mohd helmey bin md suip
    ic-720528015151(A2180515)
    asal-johor.
    DOB-28may1972
    KPDNKK-no permit ejen perolehan semula-00361(wppj)
    disahkan berada di damansara.dah bawak kawan2 pergi cari kat rumah die ke?
    i will contact you immediately at fb.  
  29. Amb - Thu 25/Apr/2013 1:05am
    SALAM,SAYA BOLEH MEMBANTU UTK MENGENAL PASTI DETAIL DRPD PEMILIK HP SPT NAMA,NUM IC,ALAMAT SERTA PANGGILAN DAN SMS MASUK SERTA KELUAR.CALL 0195959999  
  30. Erina73 - Mon 22/Jul/2013 11:54am
    tgh cari mamat ni email dia loan4raya@gmail.com..hp 0164367897...mybank atas nama norazah kamsani..public bank 4722784722 atas nama mohd nazri yaacob...  
  31. Fadlin - Fri 23/Aug/2013 1:31pm
    Boleh tak tolong saya cari nama dan alamat pemilik no telefon ni 0105761153? Sbb dia dah tipu duit saya. Saya harap sgt sesiapa dpt tolong saya.  
  32. Said 11 - Fri 30/Aug/2013 1:10pm
    Salam..kwn2 minta tolong..carikan nama sebenar dan alamat pemilik nombor 019 2221263..beli brg online..tp smpi ni xdpt lg..nama yg diberitahu nurlaila...duit dh bank in..die tipu duit sy..sy cuba call tp xdpt..dgn no 0193718251  
  33. Said 11 - Fri 30/Aug/2013 1:25pm
    Sebelum terlupa..bank in pd die melalui bank BSN...ats name mayurmawati..  
  34. Yuzihanisa - Mon 30/Sep/2013 3:39pm
    Mariamelissa - saya sgt perlukan pertolongan dari awak....  
  35. Sue Lan - Wed 5/Feb/2014 6:41pm
    Salam saye bleh jejak pmpuan ne.. dye kwn saye..tp da bwa lari laptop saye.. nma mahfuzah binti arshad.. no ic 890225-14-5292.. saye mtk tlng sngt2x...sesiapa y ade mklumat.. ne no saye 01110670208  
  36. Harfaz - Thu 13/Mar/2014 3:29am
    salam minta tolong cari alamat penipu ni nama NIK AIDA BINTI NIK RAHMAT 880329045064 no akaun cimb 7026508367 no telefon 0149349873 perempuan ni tipu saya dalam mudah. kononnya jual blackberry z10 last sekali lesap dah lama tnggu. minta tolong sangat sangat. kecewa sangat dah ni. hmm bukan senanag cari duit. aduhhh  
  37. Sara 181 - Sat 15/Mar/2014 5:27pm
    Amb boleh tlg ke?Sy ada fon n no account penipu..msg sy klau bleh tlg  
  38. Vigilante Knobbers - Wed 19/Mar/2014 4:38pm
    En said,

    Tolong beri no telefon. terima kasih. Saya mahu bercakap dengan en. saya mungkin kenal orang yang sama.

    Terima Kasih  
  39. Mohd Zaki 8 - Tue 22/Apr/2014 1:44am
    sapa boleh tolong crikan alamat or detail tentang Nurul jannah binti rozali
    930623-14-6294
    sy nk alamat or detail
    kes penipuan wang
    klu sapa2 yg boleh bntu sila msj sy 0107107712 or emailkan zaky_charmz@yahoo.com  
  40. Novi Irawaty Junaidi - Tue 29/Apr/2014 6:31pm
    heloo semua...siapa kenal fahmi mat kahar? dia ni suami kepada noorazura ahmad,,suami dia ni tentera.... mereak tinggal di kem wardiburn ,,sesiapa ade alamt n taw diamana dia tinggal?  
  41. Yaya 152 - Sun 4/May/2014 8:31pm
    Salam. Sesiapa je tolong saya.
    Jejak kasih orang ni.
    Yang message/call Huzaimi namanya.
    Tapi bg akaun atas nama Anis Hidayah 7049361182 (CIMB). No phone +60183137368 (Huzaimi).

    Sy dah bankin RM400 dan dia MIA, phone off. Sesiapa tlg trace alamat semua. Msge saya +0136457649 atau emel kamiliakhairuddin@gmail.com

    Tolong sangat. Terima kasih.  
  42. Wan 712 - Mon 26/May/2014 11:36am
    Salam..Yaya 152..saya syak org yg sama tipu kita..nama yg dia guna sekarang Imran, no telefon 0122674943 bg no akaun yg sama Anis Hidayah 7049361182 (CIMB)..dah bank RM700..

    Sindiket tipu rumah sewa di ibilik.com..
    minta tolong sapa2 yg dpt detect lelaki ini tolong email ke azuan2792@gmail.com..  
Page 1   (Total 42 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2504)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1451)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1039)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1311)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1195)
Bisnes Hari Raya (55)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (270)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1419)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1381)
Bisnes Pasar Malam (1868)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (786)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3109)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3102)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (297)
Dewasa 18sx (1669)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (682)
Expo Karnival Tapak Niaga (6016)
Forex Malaysia (1754)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (674)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (953)
Iklan Tv Radio Media Massa (210)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2728)
Insurans Dan Takaful (1635)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (436)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2424)
Kedai Hardware (502)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3553)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1566)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4731)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4329)
Kerja Kemahiran (1809)
Kerja Kosong (10612)
Kerja Praktikal (1798)
Kerja Sales (2086)
Kerja Sambilan (5904)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1921)
Kontraktor Perlombongan (304)
Kursus Dan Seminar (2672)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1558)
Mencari Pelabur (3515)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (476)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2493)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (820)
Pasar Basah (1382)
Pekerja Asing (1149)
Pelaburan Saham Unit Trust (890)
Pembantu Rumah Asing (1762)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (454)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (597)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (253)
Pembekal Telur (128)
Pemborong Aksesori Lelaki (159)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (583)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1572)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (552)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3370)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2662)
Pembuat Papan Tanda Iklan (248)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (562)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (674)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (532)
Perisian Komputer (533)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (402)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (490)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9927)
Pinjaman Perniagaan (1746)
Produk Dari China (509)
Produk Sejuk Beku (1246)
Program Consignment (1928)
Program Dropship (6297)
Pusat Bahasa (334)
Pusat Jagaan Bayi (1394)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (495)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1189)
Pusat Tuisyen (999)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4020)
Rumah Untuk Dijual (3528)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (674)
Servis Pembersihan (756)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (521)
Sewa Kereta Teksi Limo (1668)
Sewa Lori (2375)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (1000)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (674)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4542)
Tempahan Biskut Dan Tart (2083)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2004)
Tempahan Kek Dan Coklat (2071)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (174)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (733)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1023)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2208)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1239)