Search Majalah.com
Kelengkapan untuk Salon - Mencari Pembekal Kelengkapan & Peralatan
Suzana Nawi - Thu 19/May/2011 11:41am [Last Comment]
saya seorang surirumah dan bercadang untuk membuka salon a.k.a spa.tak besar mana maklumlah modal kecil.kedai dah ada cuma tengah survey untuk peralatan dan kelengkapan.mungkin saya juga akan jual produk kecantikan dan ubatan.jadi,di mana saya boleh cari pembekal kelengkapan ini...saya try survey sendiri,cuma rasanya di kelantan tak banyak..atau saya yang xtau?blh bantu saya?

Niche: Bisnes Spa Dan Facial | Pengedar Produk Kecantikan
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
13 Nov 2014 (Khamis) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
12 Nov 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Maslina 4 - Thu 19/May/2011 12:08pm
    mungkin sy blh bantu dr segi produk utk skincare....duduk kelantan ke?  
  2. Zira 9 - Thu 19/May/2011 4:33pm
    akak boleh pegi kat kedai magicboo. Byk pilihan...  
  3. Linkman - Fri 20/May/2011 11:10am
    Tanya cik/puan ni dah jual ke belum..

    http://www.majalah.com/?classified:nak-jual-barang-barang-salon:6PDD8S0XMZ

    http://www.majalah.com/?classified:peralatan-dan-produk-salon-utk-diambil-alih-segera-kajang:6PVNHDQ8CK  
  4. Nur124 - Tue 24/May/2011 3:24pm
    salam..
    mungkin saya blh bantu suzana..
    actually, saya ada spa utk dijual..sbb nak jual, saya xsmpat nak manage sbb saya kerja..kbtln pula saya ada anak kecil..jadi masa saya agak terhad utk spa..spa saya mmg dh lengkap trmasuk rumah sauna utk 2pax, katil facial, tab mandi, steamer, dll..kalau berminat, email saya ye?nnt kita boleh bncg psl hrga...  
  5. Najah 2 - Tue 24/May/2011 10:51pm
    saya ada kelengkapan spa pada harga berpatutan dengan teknologi terkini.nak tahu lebih lanjut email kepada saya najah081971@yahoo.com  
  6. Nurfarizq Collections - Tue 31/May/2011 4:32pm
    email kpd sy, nurfarizq@gmail.com

    sy bleh membekalkan produk sampingan utk spa anda. PASTI menarik perhatian customer anda!  
  7. Shita 2 - Tue 31/May/2011 8:06pm
    salam saya ada peralatan slimming spa untuk di jual contoh Rf mechine,suction mechine, sliming ampoule dan semua kelengkapan bagi slimming salun hubungi saya 0124093518  
  8. Enchanted Garden - Wed 8/Jun/2011 12:50pm
    Saya membekalkan spa product seperti bath salt & foot soak. Massage oil, salt scrub. Sila berikan email, saya akan emailkan catalog product.  
  9. Suzana Nawi - Wed 8/Jun/2011 2:12pm
    mana yg nk bg katalog blh email dekat suzana_03@yahoo.co.uk  
  10. Duffrill - Thu 9/Jun/2011 8:02pm
    sy pembekal barang salun dan spa....
    ape pertanyaan kol sy.....0129844372  
  11. Orenblusher - Thu 16/Jun/2011 8:17pm
    saya pun nak katalog/quotation untuk barang2 spa, TQ. sila email saya di orenblusher@gmail.com  
  12. Dqa - Wed 20/Jul/2011 3:20pm
    sy ada beberapa peralatan spa utk dijual seperti steamer, kerusi cuci rambut. hubungi sy call/sms 0192856020  
  13. Hariati - Sat 30/Jul/2011 9:40am
    saya ada peralatan salun dan spa lengkap utk mula bisnes nak let go murah2 beserta nota2 dan buku2 berkaitan [bagi free sekali]  
  14. Nurul Jannah 3 - Sun 31/Jul/2011 2:47pm
    saya pun nak katalog/ quotation barang2 spa... email kpd saya nurul_ayu82@yahoo.com  
  15. Suzita - Sat 6/Aug/2011 12:05pm
    saya pun nk katalog..tq  
  16. Annabdullah - Tue 16/Aug/2011 3:39pm
    Kami menyediakan semua perkhidmatan berkaitan spa dan salon.Kalau berminat sila hubungi saya di 016-9016258  
  17. Afi Hakim - Thu 1/Sep/2011 12:19am
    kat mana nak dapat kan kursus spa...tolong email saya.ert_dol@yahoo.com.my....saya nak buka spa ne  
  18. Songket2u - Sun 11/Sep/2011 6:53am
    Kami pengedar tunggal Sabun SILKA SOUP yang diimport dari Philipina.kami sedang mencari peruncit dimalaysia.
    Jika berminat,sila call 0129605843.  
  19. Syarfina - Thu 15/Sep/2011 8:42am
    Saya nak tutupkedai beauty saya dan ingin menjual perkakas dan produk utk bodycare spt, lulur, masker, etc dr Bali dgn harga murah. Berminat hubungi saya 0193266195  
  20. Amy 117 - Sat 8/Oct/2011 1:10pm
    sy ada beberapa peralatan spa utk dijual seperti steamer, facial bed, massage bed, jakuzi dll. hubungi sy call/sms 019-2386718  
  21. Sitibaizurah Binti Mustapha 2 - Thu 20/Oct/2011 8:31pm
    Ramai betul yg nak jual/tutup spa mereka..kenapa agaknya.? Tak untung ke.?  
  22. Ainzatty - Wed 2/Nov/2011 10:05am
    ASSALAMUALIKUM & SELAMAT PAGI SEMUA.
    say ain dari skudai johor,sy ingin membuka salon di kawasan BUKIT INDAH...sy memerlukan bantuan dari segi product.sesiapa yang mempunyai idea sila email
    ainzattyais@yahoo.com  
  23. Ikhwan 19 - Wed 2/Nov/2011 6:28pm
    Saya nak jual Digital Therapy dengan harga runtuh..

    maklumat produk tengok kat sini.

    http://alwaleedauramarketing.blogspot.com

    garam Kristal mandian aura pun ada..  
  24. Riasanggun Beauty Concepts - Sat 7/Jul/2012 5:16pm
    Berminat untuk memborong naturactor foundation , naturactor loose powder & berus solekan? Hubungi NADIA 0197375812

    Serius buyer only yer  
  25. Fatin Nazieha - Wed 19/Sep/2012 2:32pm
    kat mana nak dapat penjual equipment spa? plan nak buka spa next month di penang.  
  26. Laylamuzlyma - Thu 11/Oct/2012 7:22pm
    saya pn tgh mencari produk2 kecantikan muka...kedai spa kecil2an sy dlm renovation dn akn beroperasi hujung thn ini..jd sy masih lg mencari pembekal2/pemborong brgan kecantikn dgn harga yg murah untuk menambahkan lg kabinet display sy..di harap yg dpt mmbantu boleh call 0173068984 @ email ishqi2408@yahoo.com.my  
  27. Ms Hana - Tue 27/Nov/2012 3:38pm
    Cuba hubungi hpqonlinetrading@gmail.com untuk dapatkan product Skincode  
  28. Iman 69 - Tue 8/Jan/2013 1:47am
    Produk terlaris skrg....BEUTSKIN ESSENCE.....call/msg : Liza 019 2225004  
  29. Nurul Ain 20 - Wed 12/Jun/2013 1:21am
    saya ada membekalkan produk utk kegunaan spa spt bleaching,scrub,susu,garam,sabun,syampu,conditioner dan lain2 dgn harga borong..brg2 dari thailand berminat leh call sy 017-4004073  
  30. Eymer - Tue 18/Mar/2014 3:07pm
    salam 1malaysia,
    syarikat kami sedang mencari pengedar untuk produk kesihatan dan kecantikan juga sesuai untuk spa..produk kami meliputi seluruh badan dari kaki hingga kepala..pejabat kami di tesco, kota bharu...
    berminat dan pertanyaan
    019 9448674
    komisen menarik menanti anda...  
Page 1   (Total 30 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2730)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (215)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (249)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (650)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (548)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (804)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1362)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1255)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (165)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1487)
Bisnes Kurier Dan Logistik (678)
Bisnes Minuman (1462)
Bisnes Pasar Malam (1969)
Bisnes Pelancongan (548)
Bisnes Pengantin (684)
Bisnes Perabot (854)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1108)
Bisnes Restoran (3329)
Bisnes Roti Dan Bakeri (708)
Bisnes Salun Rambut (364)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (380)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (661)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (819)
Bisnes Untuk Dijual (3319)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1772)
Diskusi Bisnes (1961)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (721)
Expo Karnival Tapak Niaga (6472)
Forex Malaysia (1882)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (711)
Hiasan Taman (242)
Hotel Resort Homestay (1009)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (330)
Ingin Berniaga (2820)
Insurans Dan Takaful (1727)
Insurans Roadtax Kereta (338)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1983)
Kedai Emas (452)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2530)
Kedai Hardware (437)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3835)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (345)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1845)
Kedai Sewa (1635)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (5002)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4811)
Kerja Kemahiran (1954)
Kerja Kosong (11759)
Kerja Praktikal (2063)
Kerja Sales (2277)
Kerja Sambilan (6320)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (455)
Kontraktor Balak Dan Kayu (480)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (391)
Kontraktor Pembinaan (2056)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2818)
Kursus Kecantikan (687)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (323)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1622)
Mencari Pelabur (3683)
Mesin Fotostat (353)
Mesin Freezer Dan Chiller (268)
Mesin Industri (512)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (567)
Pakej Pelancongan (2611)
Pakej Perkahwinan (1202)
Pakej Perniagaan (894)
Pasar Basah (1460)
Pekerja Asing (1235)
Pelaburan Saham Unit Trust (944)
Pembantu Rumah Asing (1858)
Pembekal Barang Runcit (1580)
Pembekal Beras (109)
Pembekal Buah-buahan (483)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (649)
Pembekal Kerepek (1100)
Pembekal Keropok (444)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (238)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (415)
Pembekal Rempah Dan Perencah (596)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1184)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (606)
Pemborong Bundle (865)
Pemborong Cadar Dan Tilam (454)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (695)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (109)
Pemborong Pakaian Bayi (774)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1657)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4209)
Pemborong Telekung Dan Songkok (566)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3524)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2789)
Pembuat Papan Tanda Iklan (277)
Pembuat Plastik Kotak Botol (798)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (482)
Pendaftaran Syarikat (494)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (953)
Pengedar Bahan Pencuci (718)
Pengedar Buku Dan Majalah (586)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1539)
Pengedar Permainan Kanak2 (599)
Pengedar Produk Kecantikan (2628)
Pengedar Produk Kesihatan (2999)
Pengurus Majlis (596)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (727)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (695)
Penternak Kambing (287)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (265)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (722)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (624)
Perkakas Elektrik (438)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1533)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (520)
Pinjaman Kad Kredit (389)
Pinjaman Kereta (608)
Pinjaman Peribadi (10592)
Pinjaman Perniagaan (1836)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1319)
Program Consignment (2014)
Program Dropship (6741)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1542)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (523)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (366)
Pusat Tadika Dan Taska (1316)
Pusat Tuisyen (1067)
Rancangan Perniagaan (594)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4289)
Rumah Untuk Dijual (3737)
Servis Freelance (1111)
Servis Keselamatan (720)
Servis Pembersihan (828)
Servis Pengedaran Risalah (459)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1822)
Sewa Lori (2562)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (248)
Studio Fotografi (900)
Studio Grafik Dan 3D (1100)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (727)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (640)
Tanah Untuk Dijual (4848)
Tempahan Biskut Dan Tart (2153)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (668)
Tempahan Katering (2150)
Tempahan Kek Dan Coklat (2145)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1748)
Tempahan Minuman Dan Dessert (463)
Tempahan Nasi Lemak (522)
Tempahan Roti (360)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (640)
Ubahsuai Rumah (1686)
Urut Tradisional (793)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1095)
Vending Machine (371)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2310)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1352)