Search Majalah.com
Kekalkan Speed dan Quota Internet Anda Tanpa Had! (Unlimited) Dengan VPN!
Doubleclip - Wed 11/Apr/2012 11:51am [Last Comment]
Apa Itu VPN?

VPN ialah singkatan bagi Virtual Private Network. Jika anda pernah menggunakan web proxy, anda tentu mudah faham kegunaan VPN. Dengan menggunakan VPN, anda seolah-olah menggunakan akses peribadi untuk mengakses dunia internet ( public network ). Perbezaan VPN dan Proxy boleh diibaratkan perbezaan antara naik bas atau naik kereta sendiri ke tempat kerja. Jadi tentu anda boleh faham tentang kelebihan kereta sendiri kan?

Kelebihan Menggunakan VPN

Anoynymous : anda boleh melayari internet dengan identiti yang tersembunyi. Biasanya setiap kali anda mengakses internet, sambungan internet anda tu menggunakan ip address masing-masing. Di Malaysia, ada dynamic & static ( shared ) ip.
Akses Selamat : Jika anda melayari internet menggunakan hotspot/WiFI yang disediakan, berkemungkinan maklumat sulit anda dicuri orang.
Data Encryption : Sesiapa yang cuba memintas bagi melakukan pencerobohan terhadap data yang dihantar tidak akan dapat membaca data tersebut disebabkan data itu telah diencrypted.
Akses Tanpa Had : Sesetengah negara, menghadkan akses internet ke sesetngh laman web. Ada juga owner laman web yang sekat akses pengguna dari negara-negara tertentu

Menarik Bukan? Selepas ini anda tidak perlu lagi bimbang had2 dalam melayari internet!!, Nak download sebanyak mana pun boleh!! (unlimited tuu)..

Harga?
Murah je.

Pakej Permulaan :
RM15 Untuk 1 Bulan (Yuran Bulanan+ Yuran Pendaftaran)
RM25 Untuk 2 Bulan (Yuran Bulanan+ Yuran Pendaftaran)

Renewal :
RM10 Untuk 1 Bulan
RM15 Untuk 2 Bulan.

Berminat untuk mencuba? hantar je order anda di doubleclip@rocketmail.com

Niche: Bisnes Broadband
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Doubleclip - Wed 11/Apr/2012 11:54am
    Untuk mereka yg x berpuas hati atau mengalami masalah internet atau mereka yg memang inginkan internet tanpa had.

    email je kepada kami doubleclip@rocketmail.com  
  2. Ani 6 - Wed 11/Apr/2012 12:01pm
    klu nak maen game kat fb bole ke,la ni sy punya tenet tak leh nak maen game kat fb,dulu ok,nape ye
    lindayaniz@yahoo.com  
  3. Yusnizam 3 - Wed 11/Apr/2012 12:07pm
    alamak nak kene bayar bulan2 pulak.  
  4. Doubleclip - Wed 11/Apr/2012 1:41pm
    Ani 6,

    boleh je guna utk main game dkt fb.  
  5. Doubleclip - Wed 11/Apr/2012 1:46pm
    yusnizam 3,.. utk mendapatkan perkhidmatan langganan, memang perlu byr bulan2, mcm topap kan ''  
  6. Ira 33 - Wed 11/Apr/2012 2:10pm
    emel saya nurulzahirahirah@gmail.com  
  7. Amir 55 - Wed 11/Apr/2012 3:25pm
    saya dah pakai VPN ni, memang berbaloi2 dgn harganya. skg x perlu takut kouta habis. dulu 5G setgh bulan dah habis. skg download sampai muntah. speed mantaint je. byr bulan pun murah. disyorkan sape2 yg pakai sim kad SKKM.


    *NOTE: saya ni dgn Doubleclip bukan org yg same ye.  
  8. Doubleclip - Wed 11/Apr/2012 3:45pm
    ira 33,
    sy dah email da, tq =)  
  9. Doubleclip - Wed 11/Apr/2012 3:57pm
    amir 55, dah guna ye?. haah sbb menda ni bagus, jd sy ambil keputusan utk jd reseller. terima kasih bro atas testimoni bro. =D  
  10. Jeffry 5 - Wed 11/Apr/2012 4:24pm
    Kalau saya beli pakej permulaan RM15.00 dan bayar RM15 utk bulanan,boleh tak?Kat Seremban ada jual tak produk ni?  
  11. Shahrilx - Wed 11/Apr/2012 4:30pm
    emel kay sya shahrilx@hotmail.com  
  12. Khairuy - Wed 11/Apr/2012 7:34pm
    email kt saya: khairuy@gmail.com  
  13. Noracj - Wed 11/Apr/2012 11:23pm
    Pm pls.. Nora87cj@gmail.com..cam berkenan jer..  
  14. Bagus Satay Sarah Ent - Wed 11/Apr/2012 11:46pm
    Nk tanya amir 55 atau org lain yg tau,simkad skmm ni ada had ke?sy guna kat ipad,bru topup rm25 then ok la nk tgk youtube.speed ok nk surfing benda lain.dah guna dlm 10 hari dri hari topup dia jdi slow.knp mcm tu?mslh teknikal or ada limit leps kita dh bnyk tgok youtube  
  15. Jeffry 5 - Wed 11/Apr/2012 11:50pm
    Saya pun guna Celcom SKMM ni.Saya punya broadband pun slow sangat sejak akhir2 ni.Masa mula2 guna dulu takde masalah.Start guna awal bulan 12/2011 sampai sekarang dan dah banyak kali top up RM25.

    Atau mungkin Celcom tengah up grade sistem diaorg.Tak pasti kenapa Celcom SKMM ni slow.  
  16. Doubleclip - Thu 12/Apr/2012 6:31am
    Untuk yg email, kami sedaya upaya akan membalas email2 anda =D. tq.

    email sahaja di doubleclip@rocketmail.com.( saya jarang bukak majalah )

    fb: https://www.facebook.com/Mesravpn

    terima kasih untuk yg telah melanggan khidmat kami. sebarang pertanyaan boleh la tanya di fan page kami .  
  17. Cute 3 - Thu 12/Apr/2012 10:03am
    mcm mn nak bli..
    icute618@gmail.com  
  18. Doubleclip - Thu 12/Apr/2012 6:09pm
    cute 3, da email =)

    utk yg gunakan SKMM, sangat disyorkan utk melanggan VPN.  
  19. Epit 2 - Fri 13/Apr/2012 12:25am
    BOLE TLG JELASKAN SEDIKIT CMNE FUNCTION VPN NI..NK PASANG CMNE?
    BERMINAT..
    EMEL DETAIL KAT ipmuda.ariff@gmail.com  
  20. Doubleclip - Fri 13/Apr/2012 1:03am
    epit 2, check email ye, cara pemasangan akan diajar juge nnti oleh team kami.  
  21. Iskandar 42 - Fri 13/Apr/2012 6:56am
    iskandar_abdlatif@yahoo.com
    bg detail bro  
  22. Doubleclip - Fri 13/Apr/2012 10:29am
    iskandar 42. check email ye.  
  23. Doubleclip - Fri 13/Apr/2012 11:46am
    Apa Itu VPN

    VPN ialah singkatan bagi Virtual Private Network. Jika anda pernah menggunakan web proxy, anda tentu mudah faham kegunaan VPN. Dengan menggunakan VPN, anda seolah-olah menggunakan akses peribadi untuk mengakses dunia internet ( public network ). Perbezaan VPN dan Proxy boleh diibaratkan perbezaan antara naik bas atau naik kereta sendiri ke tempat kerja. Jadi tentu anda boleh faham tentang kelebihan kereta sendiri kan?
    Kelebihan Menggunakan VPN

    Anoynymous : anda boleh melayari internet dengan identiti yang tersembunyi. Biasanya setiap kali anda mengakses internet, sambungan internet anda tu menggunakan ip address masing-masing. Di Malaysia, ada dynamic & static ( shared ) ip.
    Akses Selamat : Jika anda melayari internet menggunakan hotspot/WiFI yang disediakan, berkemungkinan maklumat sulit anda dicuri orang.
    Data Encryption : Sesiapa yang cuba memintas bagi melakukan pencerobohan terhadap data yang dihantar tidak akan dapat membaca data tersebut disebabkan data itu telah diencrypted.
    Akses Tanpa Had : Sesetengah negara, menghadkan akses internet ke sesetngh laman web. Ada juga owner laman web yang sekat akses pengguna dari negara-negara tertentu

    Kelebihan Menggunakan MesraVPN

    Kos Murah RM 10 sahaja (RM 15 2 Bulan)
    Server yang stabil dan selamat
    Unlimitedkan kuota dan bandwith anda.
    Anoymous surfing
    Tiada kekangan dari provider sedia ada
    Mengapa Anda perlukan Produk Kami


    Katakanlah anda melanggan Broadband A sebanyak RM 48 sebulan degan Kuota Bandwidth adalah sebanyak 1.5G, dan selepas habis quota bandwidth anda akan dikenakan charge RM 0.30 /MB.

    Namun dengan hanya berbekalkan RM 10/sebulan, Kuota Broadband A anda kini menjadi tanpa had, dan anda boleh melayari internet semaximum mungkin tanpa memikirkan kuota yang sedikit.

    Dan Kelajuan yang anda akan dapat bergantung kepada coverage Broadband A di kawasan anda, jika HSPA, anda akan mendapat kelajuan yang tinggi.

    Kenapa perlu tunggu lagi, ayuh langgan dengan kami.

    Langgan Sekarang!!

    doubleclip@rocketmail.com  
  24. Faeezwan - Fri 13/Apr/2012 11:18pm
    email
    ewan_faizuan@yahoo.com  
  25. Bekhoe - Sat 14/Apr/2012 5:17pm
    nak try camne guna celmcom skmm
    email bekhoe85@yahoo.com  
  26. Doubleclip - Sat 14/Apr/2012 9:25pm
    chek email ye faeezwan

    dan bekhoe ,

    tq  
  27. Mahadi Dain - Sun 15/Apr/2012 3:33am
    macamana nak set up tolong email kat saya ada tak pakej 6 bulan atau 3 bulan boleh guna kat fon android mahadidain@yahoo.com  
  28. Mael Johor - Mon 16/Apr/2012 2:20am
    email me pls: mael_cgt@yahoo.com  
  29. Doubleclip - Mon 16/Apr/2012 1:36pm
    mahadi dain,
    buat masa sekarang ni tiada lagu utk fpn android. =)

    mael johor,
    check email ye. =D  
  30. Jamil Rahim - Mon 16/Apr/2012 2:14pm
    nak tahu lebih lanjut jamilqam@yahoo.com  
  31. Doubleclip - Mon 16/Apr/2012 3:59pm
    salah eja pulak di atas:

    tiada lagi utk handphone android/ telefon.
    hanya untuk broadband maxis dan celcom sahaja buat masa ini.  
  32. Ika Ivy - Wed 18/Apr/2012 4:00pm
    Tolong email ye kt atikah.othman@gmail.com  
  33. Farahdiana - Wed 18/Apr/2012 9:29pm
    Tolong emelkan cara penggunaan
    farahdiana.ishak@yahoo.com  
  34. Zurmeez - Thu 19/Apr/2012 7:14am
    Tlg emailkan info : zurmeez@yahoo.com  
  35. Doubleclip - Thu 19/Apr/2012 10:47am
    ika ivy, farahdiana, zurmeez,
    check email ye.  
  36. Mohd Fahmi 6 - Thu 19/Apr/2012 3:08pm
    saya pengguna celcom rm68/sebulan dgn 5gb quota.Adakah saya perlu beli simkad skmm yg baru + VPN pakej, perlukan penjelasan terperinci dr pihak doubleclip  
  37. Doubleclip - Thu 19/Apr/2012 8:17pm
    ok je, kelajuan bergantung kepada coverage,

    tak perlu beli simkad skmm, tapi kalau nk pakai skmm pastikan yang maxis, baru best melayari internet.  
  38. Maizal Bin Ismail - Thu 19/Apr/2012 9:35pm
    Boleh beri detail :
    ijal_ya@rocketmail.com  
  39. Arol Lia - Thu 19/Apr/2012 10:13pm
    please email detail...
    arol_lia@yahoo.com  
  40. Doubleclip - Fri 20/Apr/2012 12:27pm
    maizal, arol,
    check email ye  
  41. Yazid 27 - Sat 21/Apr/2012 6:38pm
    sy menggunakan celcom internet prepaid. .blh guna jg ke?

    putramaiwa@yahoo.com  
  42. Doubleclip - Sun 22/Apr/2012 3:17pm
    yazid, boleh je  
  43. Syahrizan 2 - Wed 25/Apr/2012 10:03pm
    berminat ..cmne nak beli? leh bg detail cmne nak psg. email syahrizan308@yahoo.com  
  44. Nika - Sat 28/Apr/2012 8:55am
    berminat..details
    nikazaman@gmail.com  
  45. Eiry 2 - Sat 28/Apr/2012 3:21pm
    p1 boleh guna x?  
  46. Doubleclip - Sat 28/Apr/2012 5:56pm
    check email ye,..

    eiry, p1 x boleh =(  
  47. Pojie 7 - Mon 30/Apr/2012 9:17pm
    saya berminat.. emel sy

    pojie5778@yahoo.com  
  48. Fadzli 42 - Fri 4/May/2012 4:14pm
    sy berminat.bgth detail

    ppkp_mohdfadzli@yahoo.com  
  49. Nasuha 5 - Sat 5/May/2012 11:01pm
    sy berminat.bgth detail

    nas_1706@yahoo.com  
  50. Arifinpasirmas - Mon 7/May/2012 3:08pm
    saya ada simcard SKmm celcom,apakah saya perlu bayar prepaid skmm dan vpn setiap bulan?  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 85 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2528)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1448)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1035)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (765)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1309)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1193)
Bisnes Hari Raya (51)
Bisnes Hotel Dan Resort (533)
Bisnes Ice Blended (662)
Bisnes Jam Tangan (269)
Bisnes Jeruk (155)
Bisnes Kitar Semula (477)
Bisnes Komputer (1418)
Bisnes Kurier Dan Logistik (623)
Bisnes Minuman (1378)
Bisnes Pasar Malam (1867)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (784)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3100)
Bisnes Roti Dan Bakeri (670)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (356)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (191)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (792)
Bisnes Untuk Dijual (3092)
Bisnes Waffle Dan Jagung (360)
Bisnes Western Food (295)
Dewasa 18sx (1666)
Diskusi Bisnes (1864)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (675)
Expo Karnival Tapak Niaga (6012)
Forex Malaysia (1753)
Haiwan Peliharaan (422)
Haji Dan Umrah (450)
Hiasan Dalaman (671)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (950)
Iklan Tv Radio Media Massa (208)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2726)
Insurans Dan Takaful (1632)
Insurans Roadtax Kereta (315)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1912)
Kedai Emas (435)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2420)
Kedai Hardware (500)
Kedai Ibu Dan Bayi (653)
Kedai Jahit (3548)
Kedai Kamera Dan Camcorder (328)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1690)
Kedai Sewa (1563)
Kereta Baru (1516)
Kereta Terpakai (4724)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4321)
Kerja Kemahiran (1806)
Kerja Kosong (10588)
Kerja Praktikal (1789)
Kerja Sales (2084)
Kerja Sambilan (5895)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (215)
Kontraktor Minyak Dan Gas (649)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1916)
Kontraktor Perlombongan (302)
Kursus Dan Seminar (2671)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1555)
Mencari Pelabur (3508)
Mesin Fotostat (335)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (473)
Mesin Jahit (352)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2490)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (816)
Pasar Basah (1381)
Pekerja Asing (1147)
Pelaburan Saham Unit Trust (889)
Pembantu Rumah Asing (1758)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (453)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (593)
Pembekal Kerepek (1056)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (402)
Pembekal Rempah Dan Perencah (552)
Pembekal Serunding (252)
Pembekal Telur (127)
Pemborong Aksesori Lelaki (157)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (582)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (412)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (660)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (742)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1570)
Pemborong Pakaian Lelaki (1094)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4017)
Pemborong Telekung Dan Songkok (551)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3366)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2661)
Pembuat Papan Tanda Iklan (247)
Pembuat Plastik Kotak Botol (769)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (561)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (561)
Pengedar Produk Kecantikan (2511)
Pengedar Produk Kesihatan (2887)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (689)
Penternak Burung Puyuh (92)
Penternak Ikan (671)
Penternak Kambing (273)
Penternak Lembu (358)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (250)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (669)
Peralatan Sukan (529)
Perisian Komputer (531)
Perkakas Dapur (581)
Perkakas Elektrik (399)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (488)
Pinjaman Kad Kredit (375)
Pinjaman Kereta (554)
Pinjaman Peribadi (9885)
Pinjaman Perniagaan (1740)
Produk Dari China (507)
Produk Sejuk Beku (1245)
Program Consignment (1926)
Program Dropship (6287)
Pusat Bahasa (333)
Pusat Jagaan Bayi (1388)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (116)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (494)
Pusat Rawatan (332)
Pusat Tadika Dan Taska (1182)
Pusat Tuisyen (994)
Rancangan Perniagaan (562)
Rawatan Alternatif (273)
Rumah Sewa (4008)
Rumah Untuk Dijual (3522)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (670)
Servis Pembersihan (754)
Servis Pengedaran Risalah (434)
Setiausaha Syarikat (572)
Sewa Bas Dan Van (519)
Sewa Kereta Teksi Limo (1664)
Sewa Lori (2367)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (846)
Studio Grafik Dan 3D (995)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (673)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (219)
Sukan Pancing (135)
Tanah Sewa (601)
Tanah Untuk Dijual (4535)
Tempahan Biskut Dan Tart (2082)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (627)
Tempahan Katering (2000)
Tempahan Kek Dan Coklat (2068)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (484)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (173)
Ubahsuai Pejabat (612)
Ubahsuai Rumah (1603)
Urut Tradisional (730)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (377)
Usahawan Tani (1021)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2205)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1237)