Kedai untuk di Sewa
Lily 92 - Wed 23/Jan/2013 11:29am [Last Comment]
sy mencari kedai untuk di sewa di hulu langat/ bandar tun hussin onn / saujana impian dgn kadar sewa yang murah untuk dijadikan kedai jahit dan bisnes online
sila hubungi sy di 0173770162

Niche: Kedai Sewa
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
13 Nov 2014 (Khamis) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
12 Nov 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Asrul 4 - Fri 25/Jan/2013 12:22pm
    boleh contact sayer. 0192397630  
  2. Nora 321 - Fri 25/Jan/2013 2:03pm
    boleh call sy di 012-6377650.kedai,bazar dan promotion lot untuk di sewa  
  3. Mazlin 4 - Tue 29/Jan/2013 12:04am
    tumpang sekaki.sy mencari kedai utk disewa pada saya pada kadar yg rendah dan murah.kedai kecik.utk showroom sy,di area cheras.pls tlg saya.msj sy di 012-6424590.atau email kat mazlincheras@yahoo.com  
  4. Haikal Halim - Tue 29/Jan/2013 2:00pm
    Saya ada office di Bandar Sri Permaisuri dgn klgkpn lengkap.
    Satu office:1.5k
    Half office:RM800
    Call 017-6780204-Kal  
  5. Zuhra - Tue 29/Jan/2013 2:31pm
    Kalau area bandar botanic dpn GM Klang baru x nak kak?
    shoplot 2tgkat sy kat tgkat atas..
    basic buat online juga..kdg2 sy ade bazar lua..skrg share dgn my sis..if nak join bole la.sbb tgh cari sape2 nak share yg buat bisness online atau nak buka kedai jahit kat sni pun ok..sewa bahagi sama rata...rm500 sorg la.keluasan kedai 22 x 70..ade 1 bilik sy buat stor..kalau sape2 nak wt menjahit bole guna bilik tu..

    zuhra_nurhayani@yahoo.com  
  6. Azrena - Tue 29/Jan/2013 3:02pm
    Tumpang juga... Sy mencari ruang kedai untuk disewa di kawasan kota Samarahan ...  
  7. Salmah 11 - Tue 29/Jan/2013 8:58pm
    Tumpang ya..saya ingin mencari kedai untuk di sewa area sentul,setapak,Gombak,Selayang dgn kadar sewa murah.Untuk kedai makan.tk  
  8. Opulence Ideal - Wed 30/Jan/2013 12:33pm
    cari kedai separuh atau penuh damansara damai
    call saya0123969596  
  9. Lily 92 - Thu 31/Jan/2013 4:14pm
    asrul 4 kedai awak di mane?  
  10. Nabeel - Wed 27/Feb/2013 9:15am
    saya ingin mencari tapak sewa@kedai untuk mengisi barang2 seperti kerusi meja,ruangan kecil sudah mencukupi. jika ada sesiapa yang ingin menyewakan kedai tingkat bawah boleh hubungi di 0175058211,  
  11. Sri Sekamat Ent Sdn Bhd - Wed 27/Feb/2013 4:07pm
    Ruang perniagaan di Semenyih. Kami memiliki 9 unit rumah kedai. 6 unit lot tengah, 2 corner lot dan 1 end lot. Keluasan minimum = 22 x 75. Jika berminat hubungi 012-2577234...  
  12. Mohd Emi - Tue 5/Mar/2013 2:30am
    Salam.tumpang...saya mempunyai kelengkapan cukup untuk kedai makan dan mencari kedai untuk disewa atau dikongsi...email segera emisyahzuwaan@yahoo.com (sentul/setapak/gombak)  
  13. Fie Nuradley - Mon 18/Mar/2013 6:43pm
    saya juga ade ruang utk disewa.. sewa dalam rm 700. sgt cantik .bole datang tgk kedai.
    kedai sedia ada adalah butik.
    kalau minat tefon trus 0125337717 (tak nak sms ye. )  
  14. Yarni - Thu 4/Apr/2013 8:38pm
    saya nak mencari kedai kawasan ampang... kalau ada bole contact saya.. 0193498093 atau email yarnirajab@ymail.com  
  15. Yanaj - Mon 29/Apr/2013 1:39pm
    Saya mencari kedai di area bandar baru bangi yang sewanya bawah RM600. ada tak? Kalau ada, tolong email di eeemaniglobalresources@yahoo.com. Terima kasih.  
  16. Zarul Affendi - Mon 17/Jun/2013 3:07pm
    salam, tumpang, saya mencari ruang pejabat hanya letak meja dan kerusi dalam ukuran 3mx3m sahaje..budget dalam 200-300 area klang,shah alam, setia alam, subang dan usj  
  17. Khairul Fariz - Tue 18/Jun/2013 11:37pm
    salam, tumpang jugak.....saya sedang mencari shop lot separuh atau penuh (kecil) sewa untuk buka kedai aquarium ikan hiasan(ikan laga, ikan guppy dll ikan kecil2) dlm lingkungan rm 500 - rm 800...area ampang,pandan indah, cheras,btr pun bole....sila call saya,sms atau whatsapp....0123541276 khairul / 0166673002 izham.....atau email ke trackbdaknakal@gmail.com......terima kasih kerana membantu  
  18. Encikhafiz - Wed 26/Jun/2013 5:43pm
    Sy ign jual kedai bundle di kajang.sewa kedai separuh.sewa tetap rm1088 termasuk api n air..lokasi menarik.rm13k shj..boleh running bisnes terus..  
  19. Encikhafiz - Wed 26/Jun/2013 5:45pm
    Call nmber 0195522641. ...  
  20. Fana 7 - Sun 25/Aug/2013 9:46am
    Sy ade kedai untuk kongsi sewa untuk bisnes menjahit bj..rm350 sebulan..sms 0173783584  
  21. Sitibaizurah Binti Mustapha 2 - Mon 26/Aug/2013 5:10pm
    Assalam... Saya perlukan kedai di kaw hulu kelang... Kadar sewa rendah.. Baru nak mula niaga baju gan tudung.. Kalau ade tolong lah hubungi saya... 012- 5313818  
  22. Shahbudin - Sat 31/Aug/2013 1:51am
    salam..sy mencari ruang pejabat disewa ...baru memulakan perniagaan. kawasan tmn samudera dan batu caves...0197397081  
  23. Gee 17 - Sun 1/Sep/2013 6:52pm
    salam saya nak cari ruang kedai yg boleh sewa murah2 je utk buka kedai jahit di area semenyih....bahagian bawah...kalau ada sesiapa nak share sewa boleh lah saya tumpang,sebab baru nak mula .....kalau mahal2 tak mampu nak byr.....kalau ada sms saya 0132196888  
  24. Emy 44 - Fri 3/Jan/2014 8:01am
    saya sedang mencari kedai untuk disewa, kadar sewa rendah atau share kedai pun boleh... bisnes menjahit dan jual produk kecantikan. lokasi area klang or shah alam..
    kalau ada email sy bht2552@gmail.com  
  25. Syahkila - Tue 23/Sep/2014 1:24am
    Salam , sy lpsn graduasi mncri kdai sparuh/ruang niaga yg murah rm500 ke bwh area dkt lrt sg besi, bndr tasek sltn, bndr tun rzk, bdr sri permaisuri, slk selatan , cheras. Sy bru nk start bsns . tolong whtpss 014 5159549  
  26. Norazlina Kassim - Mon 27/Oct/2014 12:10am
    As salam.. saya mencari kedai separuh atau penuh (jika berpatutan) untuk jual pakaian muslimah area Bandar Tun Hussein Onn Cheras..hubungi saya nora 012 6569264  
Page 1   (Total 26 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2743)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (217)
Bengkel Kereta (1494)
Bengkel Motosikal (249)
Bengkel Tayar (215)
Bisnes Air Mineral (368)
Bisnes Ais Krim (502)
Bisnes Aksesori Kereta (655)
Bisnes Broadband (1105)
Bisnes Burger (549)
Bisnes Cermin Mata (160)
Bisnes Cuci Kereta (807)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1365)
Bisnes Ebook (1050)
Bisnes Handphone (1262)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (561)
Bisnes Ice Blended (696)
Bisnes Jam Tangan (288)
Bisnes Jeruk (169)
Bisnes Kitar Semula (500)
Bisnes Komputer (1490)
Bisnes Kurier Dan Logistik (682)
Bisnes Minuman (1466)
Bisnes Pasar Malam (1971)
Bisnes Pelancongan (550)
Bisnes Pengantin (687)
Bisnes Perabot (861)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1110)
Bisnes Restoran (3344)
Bisnes Roti Dan Bakeri (710)
Bisnes Salun Rambut (366)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (382)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (662)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (824)
Bisnes Untuk Dijual (3341)
Bisnes Waffle Dan Jagung (385)
Bisnes Western Food (326)
Dewasa 18sx (1779)
Diskusi Bisnes (1965)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (723)
Expo Karnival Tapak Niaga (6513)
Forex Malaysia (1890)
Haiwan Peliharaan (471)
Haji Dan Umrah (467)
Hiasan Dalaman (714)
Hiasan Taman (243)
Hotel Resort Homestay (1013)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (332)
Ingin Berniaga (2825)
Insurans Dan Takaful (1732)
Insurans Roadtax Kereta (343)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1990)
Kedai Emas (454)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2538)
Kedai Hardware (437)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3861)
Kedai Kamera Dan Camcorder (343)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (348)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1856)
Kedai Sewa (1641)
Kereta Baru (1620)
Kereta Terpakai (5013)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4848)
Kerja Kemahiran (1966)
Kerja Kosong (11843)
Kerja Praktikal (2094)
Kerja Sales (2293)
Kerja Sambilan (6351)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (458)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (459)
Kontraktor Balak Dan Kayu (482)
Kontraktor Jurutera (568)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (682)
Kontraktor Pasir (399)
Kontraktor Pembinaan (2066)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2826)
Kursus Kecantikan (689)
Kursus Makanan (665)
Kursus Motivasi (324)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1624)
Mencari Pelabur (3689)
Mesin Fotostat (353)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (517)
Mesin Jahit (375)
Mesin Proses Makanan (572)
Pakej Pelancongan (2615)
Pakej Perkahwinan (1206)
Pakej Perniagaan (894)
Pasar Basah (1464)
Pekerja Asing (1240)
Pelaburan Saham Unit Trust (948)
Pembantu Rumah Asing (1867)
Pembekal Barang Runcit (1580)
Pembekal Beras (110)
Pembekal Buah-buahan (484)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (651)
Pembekal Kerepek (1101)
Pembekal Keropok (446)
Pembekal Kicap Dan Sos (224)
Pembekal Kurma Dan Kismis (290)
Pembekal Madu (240)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (415)
Pembekal Rempah Dan Perencah (604)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1187)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (609)
Pemborong Bundle (871)
Pemborong Cadar Dan Tilam (455)
Pemborong Karpet (163)
Pemborong Kasut Dan Sandal (698)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (111)
Pemborong Pakaian Bayi (774)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1663)
Pemborong Pakaian Lelaki (1131)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4235)
Pemborong Telekung Dan Songkok (567)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3531)
Pemborong Tuala (201)
Pemborong Tudung (2798)
Pembuat Papan Tanda Iklan (279)
Pembuat Plastik Kotak Botol (800)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (482)
Pendaftaran Syarikat (497)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (954)
Pengedar Bahan Pencuci (719)
Pengedar Buku Dan Majalah (589)
Pengedar Contact Lens (244)
Pengedar Perfume (1544)
Pengedar Permainan Kanak2 (603)
Pengedar Produk Kecantikan (2633)
Pengedar Produk Kesihatan (3009)
Pengurus Majlis (598)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (730)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (696)
Penternak Kambing (289)
Penternak Lembu (392)
Penternak Udang (195)
Peralatan Makmal Dan Hospital (264)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (727)
Peralatan Sukan (554)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (625)
Perkakas Elektrik (439)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1538)
Pinjaman AIM (169)
Pinjaman Hartanah (522)
Pinjaman Kad Kredit (390)
Pinjaman Kereta (612)
Pinjaman Peribadi (10637)
Pinjaman Perniagaan (1845)
Produk Dari China (544)
Produk Sejuk Beku (1328)
Program Consignment (2019)
Program Dropship (6765)
Pusat Bahasa (361)
Pusat Jagaan Bayi (1551)
Pusat Latihan (653)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (527)
Pusat Pendidikan Tinggi (524)
Pusat Rawatan (367)
Pusat Tadika Dan Taska (1327)
Pusat Tuisyen (1071)
Rancangan Perniagaan (598)
Rawatan Alternatif (293)
Rumah Sewa (4310)
Rumah Untuk Dijual (3754)
Servis Freelance (1119)
Servis Keselamatan (725)
Servis Pembersihan (828)
Servis Pengedaran Risalah (462)
Setiausaha Syarikat (611)
Sewa Bas Dan Van (579)
Sewa Kereta Teksi Limo (1832)
Sewa Lori (2571)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (249)
Studio Fotografi (906)
Studio Grafik Dan 3D (1107)
Studio Lukisan (130)
Studio Model Penyanyi Pelakon (737)
Studio Muzik (482)
Sukan Beladiri (117)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (642)
Tanah Untuk Dijual (4871)
Tempahan Biskut Dan Tart (2157)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (669)
Tempahan Katering (2167)
Tempahan Kek Dan Coklat (2151)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1759)
Tempahan Minuman Dan Dessert (464)
Tempahan Nasi Lemak (526)
Tempahan Roti (364)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (642)
Ubahsuai Rumah (1696)
Urut Tradisional (800)
Usahawan Baja Pertanian (374)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1099)
Vending Machine (373)
Voucher Dan Tiket (249)
Web Design Malaysia (2317)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1360)