Search Majalah.com
Kedai Borong dan Peruncit Serbaneka Khusus Pakaian, Kosmetik dan Makanan Kesihatan (Jamu-jamu)
Puteri Norhalinda - Tue 23/Feb/2010 11:16am [Last Comment]
Fokus syarikat kami adalah pakaian yang kami dapat terus dari pengeluar luar negara iaitu Indonesia, China, Vietnam danThailand. Jangan khuatir kami tiada orang tengah jadi harga MURAH...

Sila hubungi saya (Kak Lin) di Talian 012-9332792 untuk pertanyaan mengenai barangan kami. Peniaga kecil-kecilan dan yang baru nak berniaga dialu-alukan.

Niche: Pengedar Produk Kecantikan | Butik Wanita
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Sha Sharif - Tue 23/Feb/2010 12:33pm
    kak lin,

    harga kira macam mana? borong ke apa?  
  2. Sahril 2 - Tue 23/Feb/2010 1:23pm
    askum kak.lin boleh email pada saya..
    sahril@utem.edu.my  
  3. farah 6 - Tue 23/Feb/2010 2:57pm
    salam kak lin,
    Saya ingin menawarkan kpd kak lin juga kpd ssesiapa yg berminat utk menjadi
    Rakan Rangkaian Kecantikan bersama kami.

    Kami memberi latihan & bimbingan dlm membina & menguruskan atau mengembangkan perniagaan kecantikan anda sendiri.

    Kami juga menyediakan pelbagai kursus kemahiran kecantikan (head to toe) utk dipelajari.

    Hubungi farah 017-2669126 or seha 012-3036806 or email to farra_1909@yahoo.com  
  4. Lyen - Tue 23/Feb/2010 7:52pm
    kak lin,
    email saya gambar n price lyen_04@yahoo.com. ASAp. tq  
  5. Ruslina - Thu 25/Feb/2010 10:45am
    salam,

    Kak Lin, saya dari gombak amat berminat utk mencaburi bidang niaga ni. Saya nak tau serba sedikit harga kalau saya beli baju harga borong dari Kak Lin boleh bagi senarai harga kepada saya  
  6. Ruslina - Thu 25/Feb/2010 10:46am
    email saya ruslina_arifin@yahoo.com  
  7. Yusri 6 - Fri 26/Feb/2010 12:18am
    minta gambar & keterangan lanjut

    yee_hughes@yahoo.com.my  
  8. Nora 22 - Fri 26/Feb/2010 1:39am
    salam k.lin.. saya pun berminat utk tau psl ni. k.lin tlg email pd saya apa2 info yg patut ye hehe.. tima kasih
    ewahbule2@yahoo.com.my  
  9. Tasha - Sat 27/Feb/2010 2:39am
    saya brmnat ingin ceburi bdang peniagaan

    bleh bg detail,price,gmbar

    natasha_syakilla92@yahoo.com  
  10. Widuri Arieyana - Sat 27/Feb/2010 9:58am
    salam..kak lin..saya berminat ni nak
    minta keterangan lanjut
    email : widuriarieyana@gmail.com
    tel: 0168101874  
  11. Junaidi - Sun 28/Feb/2010 1:04am
    Kak lin,
    hantarkn pd sy katalog pakaian beserta harga dan preduce skali.. di jhg4883@yahoo.com.my  
  12. Puteri Norhalinda - Mon 1/Mar/2010 5:05pm
    Terima kasih diatas pertanyaan kawan2 saya akan balas email kawan2 dan call  
  13. Naz - Tue 2/Mar/2010 2:08am
    k.lin hantarkan sya katlog brgan kcntikan n jamu2  
  14. Diha - Tue 2/Mar/2010 9:01am
    Kak Lin,
    Saya pun baru memulakan perniagaan Beauty Salon. Saya nak tau senarai jamu2 yang kak lin ada.
    N akak ada x uncang mandi susu yg brand The Body Shop tu..?
    If ada sape2 yg boleh bekalkan uncang tu pd saya,sila e-mail ke mahsuri_legend@yahoo.com.my
    TQ!  
  15. Umi 4 - Tue 2/Mar/2010 11:01am
    salam. saya berminat borong pakaian. bole emailkan pada saya umi.aris@gmail.com. thanks  
  16. Syafiabeauty - Wed 3/Mar/2010 4:23pm
    diha atau ssiapa y bminat buat bzns kosmetik & jamu2..blh hubungi sy 0123921937..prduk terbaru mekar semilu 40% untg dr hrga jual..  
  17. Hidayah 3 - Thu 4/Mar/2010 1:00am
    Salam Kak Lin,

    Saya baru saja tamat belajar dan berminat utk berniaga pakaian dgn membeli secara borong. Harap akak boleh bantu dgn hubungi saya di hidayah2405@gmail.com atau call 012-3511696. Thanks  
  18. Sally 4 - Sat 6/Mar/2010 10:31am
    salam... kami adalah pengeluar perfume oil base perfume dalam botol 13ml. Ingin mencari pemborong/peniaga kecil untuk di jual ke pasaran. Retail price Rm35; Untuk harga borong sila hubungi saya.  
  19. Wati 4 - Mon 8/Mar/2010 4:18pm
    Hi kak,

    Sila email saya keterangan lanjut mengenai businees n price..email saya watee2004@yahoo.com  
  20. Diana 13 - Sat 13/Mar/2010 10:42pm
    salam kak...
    saya d dari labuan.. baru nak berjinak2 berniaga ni... bole email pd saya maklumat mengenai produk yg akak ada??? aleeya4801@yahoo.com  
  21. Arquan - Thu 18/Mar/2010 4:03pm
    kak li sila email sya

    arquancollection@yahoo.com  
  22. Rohani 3 - Wed 24/Mar/2010 7:31pm
    salam kak, saya berminat jugak. email saya neoqaisara_1@rocketmail.com, tq  
  23. Ocheeniaga - Thu 25/Mar/2010 11:50am
    siapa berminat untuk buat blog perniagaan anda sila email keterangan niaga anda di ocheeniaga@yahoo.com untuk mulakan niaga internet dengan segera..  
  24. Lin 7 - Tue 6/Apr/2010 5:59pm
    salam kak lin.

    saye pon berminat nak mencuba perniagaan secara online..boleh emailkan katalog etc. kepada saya..terima kasih  
  25. Ainianwar - Fri 9/Apr/2010 4:08am
    salam....
    akak sy berminat..boley tlg bg details about products n prices?? my email nurainianwar_88@yahoo.com  
  26. Lyn 2 - Fri 9/Apr/2010 5:58pm
    salam kak... blh bgtau ttg jenis @ jenama pakaian dan kosmetik yg kak jual x..  
  27. Dhea - Mon 19/Apr/2010 9:21pm
    slm sy berminat. emel sy di dhea_danilla@yahoo.com  
  28. Fazura - Sun 25/Apr/2010 3:54pm
    akak sy berminat..boley tlg bg details products n email saya gambar n price
    email saya aimee_elle84@yahoo.com  
  29. Rizal 20 - Sun 25/Apr/2010 10:58pm
    Kak Lin.
    Email saya lebih detail.
    Saya berminat
    MYkeretaSewa@Gmail.com  
  30. Via - Sat 1/May/2010 7:45pm
    saya berminat bole hantarkan gambar serta harga saya... tq

    gnon_sylvia@yahoo.com  
  31. Puteri Norhalinda - Thu 6/May/2010 2:27pm
    Kami akan berada di luar SACC MALL SHAH ALAM di Lot No. B4 (First Impressions) pada 7hb Mei 2010 hingga 6 Jun 2010. Bagi "Promosi Consumer Fair". Jika mahu melihat dan memborong pakaian kami silalah datang ke premis kami.  
  32. Nurshacollectionz - Thu 13/May/2010 6:15pm
    salam kak lin.. boleh bagi saya details
    email reen_rianna@yahoo.com  
  33. Shah 31 - Thu 13/May/2010 6:21pm
    kAK LIN..SAYA BERMINAT..MINTA EMAIL atau YM KE shah_rulezam@yahoo.com  
  34. Aisyah 9 - Sun 30/May/2010 4:08pm
    saya berminat..email sy ke aisyahmahidin@yahoo.com  
  35. Dkyu - Thu 24/Jun/2010 3:12pm
    Mahu pnampilan baru yg lebih ideal?DIET yg SIHAT& TIDAK perlu berlapar.Pengambilan SD2 Meal Supplement(minuman soya),tiada sbarang kesan sampingan..jika berminat cll 0196123283.PENGEDAR JUGA DPERLUKAN  
  36. Fara 12 - Tue 20/Jul/2010 12:12pm
    salam sumer...
    sy adalah pembekal teh herba(minuman kesihatan)..keluaran 100% bumiputra dan halal..pemborong diperlukan..yuran untuk jd ejen hanya RM25 shj..
    untuk maklumat lanjut sila email sy di nur.dutaherbs@gmail.com
    tq...  
  37. Irham - Mon 31/Jan/2011 2:30pm
    email saya gambar n price
    miz_kadok82@yahoo.com  
  38. Mona Mariana - Tue 22/Feb/2011 11:25am
    askm kak...

    saye berminat...bleh emalkn katalog pakaian ke monamariana@rocketmail.com  
  39. Wanda 6 - Fri 24/Jun/2011 11:25pm
    hi saya nak keterangan lanjut tentang fesyen baju dan harga klu nak beli 50 pasang dan ke atas sila email saya di wandacrls@yahoo.com  
  40. Arianadania - Fri 16/Sep/2011 1:05pm
    antarkan katalog dah harga barang ke email saya arianadania@yahoo.com terima kasih  
  41. Joe 93 - Thu 22/Sep/2011 7:09pm
    email iejai2677@yahoo.com.my tlg hantar katalog dan harga barang.012-2831400  
  42. Siti 378 - Tue 10/Jan/2012 6:15pm
    hi..saya ingin meniaga jamu/pakaian..modal ada..bole berikan katalog atau website/blog yg bole sy lawati..saiful_wsi@yahoo.com.my atau fb sy, siti emmett b..tq..  
  43. Suraini Binti Bakar - Fri 14/Sep/2012 4:54pm
    tlg email detail : farqholidh@yahoo.com  
  44. Ida 221 - Thu 1/Nov/2012 2:22pm
    hai..saya agen menjual Alphalipid SD2..memerlukan stokis/pengedar/agen seluruh negeri..Yuran pendaftaran hanya RM60 (Semenanjung) / RM70 (Sabah/Sarawak). Dengan membayar yuran keahlian, anda layak untuk membeli barangan dengan harga ahli.

    Banyak Kelebihan jadi Ahli sebab keahlian anda adalah seumur hidup!! selagi anda beli Alpha Lipid & Slim Diet lah...
    JOM buat bisness,sekiranya berminat sila email ke puritygurlz@yahoo.com dan add saya di Facebook: Ida Din  
  45. Linda 228 - Thu 22/Nov/2012 7:44pm
    slm,siapa yg nak bekalan thanyaporn, sabun susu beras,obuse lip tint dan pelbagai barang thailand bleh sms 012 5903005 @ linda_saidin@yahoo.com  
  46. Deeba - Tue 23/Jul/2013 11:38am
    k.lin email details erk,,  
Page 1   (Total 46 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2504)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1451)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1039)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1311)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1195)
Bisnes Hari Raya (55)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (270)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1419)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1381)
Bisnes Pasar Malam (1868)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (786)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3109)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3102)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (297)
Dewasa 18sx (1669)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (682)
Expo Karnival Tapak Niaga (6016)
Forex Malaysia (1754)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (674)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (953)
Iklan Tv Radio Media Massa (210)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2728)
Insurans Dan Takaful (1635)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (436)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2424)
Kedai Hardware (502)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3553)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1566)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4731)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4329)
Kerja Kemahiran (1809)
Kerja Kosong (10612)
Kerja Praktikal (1798)
Kerja Sales (2086)
Kerja Sambilan (5904)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1921)
Kontraktor Perlombongan (304)
Kursus Dan Seminar (2672)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1558)
Mencari Pelabur (3515)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (476)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2493)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (820)
Pasar Basah (1382)
Pekerja Asing (1149)
Pelaburan Saham Unit Trust (890)
Pembantu Rumah Asing (1762)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (454)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (597)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (253)
Pembekal Telur (128)
Pemborong Aksesori Lelaki (159)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (583)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1572)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (552)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3370)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2662)
Pembuat Papan Tanda Iklan (248)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (562)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (674)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (532)
Perisian Komputer (533)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (402)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (490)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9927)
Pinjaman Perniagaan (1746)
Produk Dari China (509)
Produk Sejuk Beku (1246)
Program Consignment (1928)
Program Dropship (6297)
Pusat Bahasa (334)
Pusat Jagaan Bayi (1394)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (495)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1189)
Pusat Tuisyen (999)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4020)
Rumah Untuk Dijual (3528)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (674)
Servis Pembersihan (756)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (521)
Sewa Kereta Teksi Limo (1668)
Sewa Lori (2375)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (1000)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (674)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4542)
Tempahan Biskut Dan Tart (2083)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2004)
Tempahan Kek Dan Coklat (2071)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (174)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (733)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1023)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2208)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1239)