Mencari Kedai Borong Baju Kanak-Kanak Area KL.
Lina 29 - Mon 4/Apr/2011 11:51am [Last Comment]
salam,
saya mencari kedai borong baju kanak- kanak di area kl..

nak start bisnes online..

tq

Niche: Pemborong Pakaian Kanak2
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
13 Nov 2014 (Khamis) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
12 Nov 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Didi 6 - Mon 4/Apr/2011 11:54am
    salam
    kami diantara yang termurah.
    Jika Berminat boleh layari

    http://www.facebook.com/pages/NURI-KIDS/173816639332647

    or

    http://nurikids11.blogspot.com/  
  2. Didi 6 - Mon 4/Apr/2011 11:59am
    new stock coming soon..
    untuk maklumat lanjut blh hubungi nurikids11@gmail.com @ 0132434908  
  3. Noor Hasni - Mon 4/Apr/2011 12:57pm
    lawati http://cutiekidswearwholesale.blogspot.com/  
  4. Jloisa - Mon 4/Apr/2011 6:11pm
    ala akak pegi je kat jalan kenanga di cheras.macam macam ada dijual borong kak.suma kedai jual baju amik dekat sana kak.satu malaysia bertumpu di jalan kenanga tu  
  5. Makcik 2 - Tue 5/Apr/2011 8:07am
    salam,lebih baik beli kt orng kita, harga pun tk jauh beza, orang melayu pun blh jual macam orng cina gak, nk murah kualiti pun murah la, yg mahal kualiti pun cantik,
    meh beli kt makcik, bj. kurung utk umur 1- 3 tahun ada sikit lagi, ni makcik ngah jahit utk raya punye , booking awal klu nak, sms je le 0192034336 , klu cl kadang tu tk dengar, bateri habis, makcik ni klu dh kerja tk dengar dh bunyi phone ke, orng panggil ke, tu bab kadang2 orng marah cl tk angkat, bkn tk nk angkat tp tk dengar, phone ni terlampau cangih, tk reti nk gunakn , anak yg beli, megelabah nk guna . makcik juga ada jahit perbagai fesyen2 yg lain. sapa2 nk sms je, inshaallah makcik balas  
  6. Shahril 24 - Tue 5/Apr/2011 10:27am
    nak borong baju beby yg murah bleh call sy n sy akan bgtau kat mne tmpt nyer.... sama2 kte tlg menolong... HP:013-2343030  
  7. Himast - Tue 5/Apr/2011 2:47pm
    saya ada few old stok nak jual secara borong.....nak clearkan sebab end of this month got new stock masuk..... silalah ke http://wheelhoney-wholesale-kidscollections.blogspot.com/  
  8. Asyikin - Tue 5/Apr/2011 6:32pm
    Hi Lina 29 or sesape lain berminat,
    khamis ni sy Akan ke China borong bj n brg2 branded n imported budak n babies.
    InsyaAllah Ada brand oshkosh, guess, carters, next n many more.
    Sy jual secare borong kepada retailers yg Ada bukak butik, booth or jual online jugak.
    Sila dtg ke showrm sy once siap yg located at kl.
    If u r interested pm me here ur email add or SMS me at 0192713100
    I will email u d catalogue once got back frm China nxt wk.
    Kualiti dijamin bagus, design dijamin kelas!  
  9. Nia Dhia - Wed 6/Apr/2011 12:21pm
    Nia ada katalog baju kanak2 yg popular tatlaka ini....harga borong yang amat berpatutan..kalau minat, email ke niadhia@yahoo.com.my  
  10. Mohd Nor Amri - Wed 6/Apr/2011 1:50pm
    kalau area sg buloh boleh singgah kedai saya. Stok br jer smpi di kedai x display lg. nak kena cepat sbb brg2 ni x boleh tunggu2. saya ada stok rompers,busha, dress dan kasut yg lain2 tu sikit2 tu ada la. nak boleh email saya di amrie1984@gmail.com nak tempah direct from china pun boleh saya sediakan perkhidmatan memborong barangan dari china.
    boleh email saya yer. Terima kasih  
  11. Liza 88 - Thu 7/Apr/2011 1:03am
    saya adalah pemborong baju budak yang cantik dan murah rm5.50 hingga rm4.50

    jika berminat sila msg saya boleh jumpa lihat sendiri baju saya di kg bharu
    012 6613424  
  12. Lina 29 - Thu 7/Apr/2011 10:39am
    jloisa -
    hah tulah ader jgk dgr org2 kata kat situ ader
    tapi xprsan pulak..
    sbb yg tgk mcm byk baju2 ladies jer..
    baju kanak-kanak xprasan pulak
    ok tkpe nnt lina gtgk ya..
    thanks for the info..  
  13. Lina 29 - Thu 7/Apr/2011 10:46am
    THANKS SEMUA...  
  14. Aba Outlet - Sat 9/Apr/2011 12:05am
    Awak blh tgk dlm blog saya www.abaoutlet.blogspot.com
    Xpun dtg ke Kdai brong sya di Aba shop no 211 tingkat 2 berhadapan escalator, plaza tar, chow kit  
  15. Aju 2 - Thu 5/May/2011 11:32am
    Kami memborong dan membekalkan sebarang pakaian baju, seluar, gaun, dress dan sebagainya khusus untuk budak2 lelaki dan perempuan secara pukal. Pakaian2 ini direct import dan original dari BANGLADESH saja..."Over run Stocks... Premis kami di Alam Sari-BANGI-UKM... Sebarang pertanyaan boleh hubungi 017.2094921 - Aida @ 017.3853626 - Aju... Selamat memborong..yer. ;D http://BorongBajuBudak.blogspot.com  
  16. Fakhrin - Tue 31/May/2011 11:10am
    Saya sedang mencari pemborong / pembekal baju kanak-kanak untuk menyertai kami di Karnival Syioknya Ramadhan yang akan diadakan di tapak parkir Econsave Sungai Buloh.
    Jika anda berminat sila hubungi En Hafidz di talian 018-205 7558.  
  17. Siti Zuhaini - Thu 9/Aug/2012 2:51pm
    Saya pun ingin menghubungi pemilik kedai baju baby. Ada stok menarik nak share. kalau ada pemilik baju baby berminat, sila hubungi saya :
    sms/whatsapp: 0163236394
    sitizuhaini@gmail.com  
  18. Siti 920 - Sun 19/May/2013 7:22pm
    sy igin memborong pakaian baby yg berjenama,sape2 yg ade maklumat do free to email me yeee.sy sdg mencari harga borong yg terendah,next week nak naik kl tuk cr stok.
    sitiey_masscom@yahoo.com.
    tq  
  19. Fizas - Tue 18/Mar/2014 10:12am
    Pls WhatsApp 0193057992  
Page 1   (Total 19 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2732)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (214)
Bengkel Kereta (1491)
Bengkel Motosikal (249)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (549)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (805)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1361)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1257)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (167)
Bisnes Kitar Semula (499)
Bisnes Komputer (1487)
Bisnes Kurier Dan Logistik (678)
Bisnes Minuman (1462)
Bisnes Pasar Malam (1969)
Bisnes Pelancongan (549)
Bisnes Pengantin (684)
Bisnes Perabot (854)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1107)
Bisnes Restoran (3332)
Bisnes Roti Dan Bakeri (708)
Bisnes Salun Rambut (364)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (381)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (662)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (819)
Bisnes Untuk Dijual (3323)
Bisnes Waffle Dan Jagung (383)
Bisnes Western Food (325)
Dewasa 18sx (1775)
Diskusi Bisnes (1962)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (721)
Expo Karnival Tapak Niaga (6487)
Forex Malaysia (1886)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (711)
Hiasan Taman (242)
Hotel Resort Homestay (1010)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (330)
Ingin Berniaga (2821)
Insurans Dan Takaful (1728)
Insurans Roadtax Kereta (339)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1984)
Kedai Emas (452)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2533)
Kedai Hardware (437)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3839)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (345)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1846)
Kedai Sewa (1637)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (5005)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4819)
Kerja Kemahiran (1955)
Kerja Kosong (11775)
Kerja Praktikal (2069)
Kerja Sales (2282)
Kerja Sambilan (6330)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (453)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (456)
Kontraktor Balak Dan Kayu (480)
Kontraktor Jurutera (566)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (392)
Kontraktor Pembinaan (2056)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2821)
Kursus Kecantikan (687)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (323)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1622)
Mencari Pelabur (3684)
Mesin Fotostat (353)
Mesin Freezer Dan Chiller (268)
Mesin Industri (514)
Mesin Jahit (375)
Mesin Proses Makanan (569)
Pakej Pelancongan (2612)
Pakej Perkahwinan (1203)
Pakej Perniagaan (892)
Pasar Basah (1460)
Pekerja Asing (1236)
Pelaburan Saham Unit Trust (945)
Pembantu Rumah Asing (1860)
Pembekal Barang Runcit (1580)
Pembekal Beras (109)
Pembekal Buah-buahan (483)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (650)
Pembekal Kerepek (1100)
Pembekal Keropok (444)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (238)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (415)
Pembekal Rempah Dan Perencah (598)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1185)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (606)
Pemborong Bundle (866)
Pemborong Cadar Dan Tilam (455)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (696)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (110)
Pemborong Pakaian Bayi (774)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1657)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4218)
Pemborong Telekung Dan Songkok (566)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3525)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2789)
Pembuat Papan Tanda Iklan (278)
Pembuat Plastik Kotak Botol (799)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (483)
Pendaftaran Syarikat (494)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (953)
Pengedar Bahan Pencuci (719)
Pengedar Buku Dan Majalah (587)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1540)
Pengedar Permainan Kanak2 (600)
Pengedar Produk Kecantikan (2629)
Pengedar Produk Kesihatan (2999)
Pengurus Majlis (597)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (727)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (695)
Penternak Kambing (287)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (265)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (724)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (625)
Perkakas Elektrik (438)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1536)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (521)
Pinjaman Kad Kredit (389)
Pinjaman Kereta (608)
Pinjaman Peribadi (10612)
Pinjaman Perniagaan (1839)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1321)
Program Consignment (2015)
Program Dropship (6747)
Pusat Bahasa (358)
Pusat Jagaan Bayi (1546)
Pusat Latihan (650)
Pusat Memandu (124)
Pusat Mengaji Agama (524)
Pusat Pendidikan Tinggi (524)
Pusat Rawatan (366)
Pusat Tadika Dan Taska (1317)
Pusat Tuisyen (1068)
Rancangan Perniagaan (595)
Rawatan Alternatif (293)
Rumah Sewa (4291)
Rumah Untuk Dijual (3742)
Servis Freelance (1114)
Servis Keselamatan (720)
Servis Pembersihan (828)
Servis Pengedaran Risalah (459)
Setiausaha Syarikat (610)
Sewa Bas Dan Van (577)
Sewa Kereta Teksi Limo (1825)
Sewa Lori (2562)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (248)
Studio Fotografi (902)
Studio Grafik Dan 3D (1101)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (728)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (640)
Tanah Untuk Dijual (4850)
Tempahan Biskut Dan Tart (2154)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (668)
Tempahan Katering (2154)
Tempahan Kek Dan Coklat (2146)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1748)
Tempahan Minuman Dan Dessert (463)
Tempahan Nasi Lemak (522)
Tempahan Roti (360)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (640)
Ubahsuai Rumah (1687)
Urut Tradisional (793)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1095)
Vending Machine (372)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2310)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1353)