Kedai Barangan Harian RM2
Arman 2 - Wed 24/Feb/2010 1:23pm [Last Comment]
Salam, ada sesiapa tahu berapa kos utk memulakan perniagaan nie dan bagaimana utk mendapatkan pembekal

Niche: Kedai Runcit Dan Serbaneka
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
13 Nov 2014 (Khamis) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
12 Nov 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Tony 9 - Wed 24/Feb/2010 2:47pm
    hi arman 2,
    anda sdg mrancang utk mjalankan perniagaan kedai brangan harian rm2.mgkn kos p'mulaan agak besar dan kmungkinan utk mdapatkan pembekal agak susah sdikit.adakah anda sudah membuat 'survey' b'kaitan perniagaan ini?tp jka saudara arman2 bnar2 minat utk b'niaga,sy blh bantu.apa kemahiran @pengetahuan yg saudara arman kuasai?jka b'minat sila hubungi Tony ditalian 012-3104092 @ email:hotspot_red@hotmail.com  
  2. Khairuddin Abdul Manaf - Tue 6/Apr/2010 11:44am
    Salam Encik Arman... Kalau berminat ingin menjadi stokis bergerak bagi produk Tongkat Ali pertama dengan kelulusan FDA di dunia dengan modal serendah RM250.00 sila hubungi saya. Khairuddin 010 215 4630  
  3. Aussiemas Trading Sa0153995 A - Sat 15/May/2010 3:23pm
    salam en.arman..
    Kami Aussiemas Trading menyediakan perkhidmatan membeli barang-barang di china dan vietnam.Aussiemas Trading juga menyediakan perkhidmatan international shipping(sea,air,land).

    support@aussiemas.com  
  4. Zuriana - Tue 25/May/2010 12:51pm
    salam...hubungi saya di talian 0123255907 sy membekal barangan rm2 dari china  
  5. Aussiemas Trading Sa0153995 A - Sun 25/Jul/2010 1:36pm
    Mengimport barangan-barangan untuk Kedai RM2

    Pengenalan:
    Aussiemas Trading merupakan syarikat yang mengimport barangan-barangan untuk kedai RM2.Sesiapa yang berminat untuk membuka dalam bisnes kedai RM2 boleh hubungi kami untuk maklumat lanjut.Berikut adalah sedikit info mengenai bisnes kedai RM2



    Kelebihan:
    Bisnes kedai RM2 amat menguntungkan kerana setiap barangan hanya bernilai RM2.Sesiapa juga mampu membeli barangan bernilai RM2 berbanding barangan lain yang sama jenis dan nilai yang berada dipasaran. Aussiemas Trading mengimport barangan RM2 dari China dimana aussiemas sebenarnya membuat pesanan gabungan pengusaha kedai RM2 yang beroperasi di seluruh Malaysia dan juga pengusaha yang mempunyai modal yang besar bagi dimuatkan dlam 20 kaki dan 40 kaki kontena. Oleh itu harga yang diperolehi jauh lebih murah daripada memperolehi bekalan dengan kuantiti yang sedikit.



    Perkhidmatan:
    Kami akan menyediakan katalog-katalog dalam bentuk excel dan buku(masih dalam proses). Dalam file tersebut mengandungi gambar serta kaedah bungkusan mengikut 1 carton, jumlah minimum kuantiti serta harga yang ditetapkan oleh pembekal dari china.Pembekal selalunya akan update 3 bulan sekali untuk barangan yang dibekalkan. Katalog yang kami bekalkan mempunyai lebih kurang 607 barangan. Dari situ pengusaha untuk kedai RM2 boleh memilih sendiri barangan yang dibekalkan.

    Selalunya untuk kedai 66kaki x 22kaki barangan yang boleh dimuatkan hanya 100jenis barangan sahaja. Tetapi bergantung pada dekorasi kedai jika barangan tersebut disusun dalam bentuk rak dan meja.

    Terma dan Pembelian:

    1. FOB, sebarang port di China,selalunya dari Ningbo atau Shanghai
    2. Minimum kuantiti yang diperlukan 1 atau 2,3 carton
    3. Kuaniti yang banyak boleh dimuatkan dalam kontena 20kaki atau 40kaki
    4. Jika kuantiti yang kecil dimuatkan dalam 1CBM dihantar melalui lost kargo

    5. Anggaran 20kaki kontena = 27 - 28 CBM (Cubic Meter)
    Anggaran 40kaki kontena = 67 - 68 CBM (Cubic Meter)

    *Perubahan 20kaki dgn 40kaki sangat ketara sekali.

    6. Kadaran bayaran penghantaran mengikut jumlah pesanan yang dibuat.Jika pengusaha memesan kurang dari 5CBM kemungkinan charge akan dikenakan untuk 4CBM. Tetapi bergantung pada jumlah kuantiti baranganan dan akan dibincang kemudian.

    7. Kesemua barangan yang di pesan akan diimport dan dihantar terus ke premis perniagaan pelanggan.

    8. Pembayaran boleh dibuat:

    * Maybank,Cash atau Cek kepada Aussiemas Trading.

    * 50% T/T deposit, balance 50% selepas penghantaran dari port china.(akan dipantau oleh Aussiemas Trading di sana)

    * Untuk keterangan lebih lanjut, sila email di Aussiemas support team : support@aussiemas.com dan juga menghubungi di talian 0194266512.

    Sekian Terima Kasih,
    Aussiemas Trading Malaysia  
  6. Norizan Bt Othman - Sat 30/Oct/2010 5:12pm
    bolehkah email kepada saya katelog ( cenderamata) dari china. saya amat berminat.  
  7. Jutawanfakir 2 - Wed 8/Dec/2010 8:37pm
    tolong emelkan sy katalog dengan seberapa segera yg boleh.  
  8. Prem 4 - Tue 22/Feb/2011 3:46pm
    email kepada saya info

    premraj199@yahoo.com  
  9. Zamri 16 - Wed 23/Feb/2011 11:30pm
    Aussiemas Trading Malaysia,
    Boleh email kepada saya kataloq barang rm1 dan rm2 kepada saya dan berapakah kuantiti minima yang boleh saya pesan kerana saya berminat dan nak buat bisnes secara kecil-kecilan dulu dan berapakah modal minima yg perlu saya sediakan..

    r_zamrey@yahoo.com  
  10. Norhaizan Mohdnoor - Sun 6/Mar/2011 2:59pm
    Hi, pls email me the catalog.TQ  
  11. Asniazmi - Thu 10/Mar/2011 11:44am
    Aussiemas Trading Malaysia,
    Boleh emailkan saya katalong barangan RM 2 hingga RM 5,berapa kuantiti yg perlu saya oder untuk mendapatkan harga borong..saya baru je memulakan perniaagan secara kecil-kecilkan..

    email saya : annspeaky@yahoo.com  
  12. Azlan 78 - Wed 23/Mar/2011 12:23am
    sila email kepada sy di zulan_ak47@yahoo.com  
  13. Yus 36 - Sat 23/Apr/2011 8:45am
    Sila email kpd saya MYJ_80@yahoo.com  
  14. Newlybiz - Sat 23/Apr/2011 9:44am
    sy pn sama mcm cik asniazmi..baru nk mulakan secara kecil2an..

    emailkan kpd sy.. worldbook91@gmail.com  
  15. Mohd 119 - Sun 15/May/2011 11:21am
    salam. saya pun nak minta diemelkan. saya amat berminat. tq

    emelkan katalog tu di asrafmajid@gmail.com  
  16. Naren - Thu 2/Jun/2011 1:28am
    alam sejahtera, Nama saya Naren dari Segamat, Johor. saya berminat untuk berniaga dan saya juga merupakan pelajar Universiti.
    1)Berapakah modal minimum yang diperlukan untuk mendirikan kedai RM 2?
    2) Bagaimana Proses mendirikan perniagaan itu dan apa yang patut saya lakukan?  
  17. Sufian 16 - Mon 6/Jun/2011 1:01pm
    saya berminat untuk berniaga barangan RM1 dan RM2 .
    1)Berapakah modal minimum yang diperlukan untuk mendirikan kedai RM2?
    2)Kedai kecil sahaja 10' x 12'  
  18. Aidawathy - Thu 9/Jun/2011 2:40am
    Aussiemas Trading Malaysia,
    Boleh email kepada saya kataloq barang rm1 dan rm2 kepada saya dan berapakah kuantiti minima yang boleh saya pesan kerana saya berminat dan nak buat bisnes secara kecil-kecilan dulu dan berapakah modal minima yg perlu saya sediakan..  
  19. Azam 39 - Sun 12/Jun/2011 10:33pm
    Aussiemas Trading Malaysia
    emailkn kpd sye kataloq brg rm2 - rm5, sya berminat

    tigaman2001@yahoo.com  
  20. Syera Hasim - Fri 15/Jul/2011 4:04am
    emailkan saya brg rm2 di amg_aming@yahoo.com tq  
  21. Suhaili 5 - Fri 22/Jul/2011 8:09pm
    Aussiemas tolong emailkan saya katalog segera... suhailims05@yahoo.com.my  
  22. Joolyss - Fri 5/Aug/2011 11:24pm
    bole emelkan detail ke joolyss@gmail.com  
  23. Fadzli 20 - Wed 31/Aug/2011 5:37pm
    emailkan juga ke pr_fadzli@yahoo.com  
  24. Fareez 6 - Fri 9/Sep/2011 10:05pm
    Hi, please email me the catalog & pricing.

    somesoulfly@yahoo.com

    TQ  
  25. Mischa - Fri 16/Sep/2011 2:58pm
    beskut_kering@yahoo.com
    tQ ;-)  
  26. Fizah81 - Sat 17/Sep/2011 5:45pm
    Aussiemas Trading Malaysia,
    Boleh email kepada saya kataloq barang rm1 dan rm2 kepada saya dan berapakah kuantiti minima yang boleh saya pesan kerana saya berminat dan nak buat bisnes ini dan berapakah modal minima yg perlu saya sediakan.. fizzah_02@yahoo.com  
  27. Hasnizam 2 - Sun 25/Sep/2011 4:46pm
    Aussiemas Trading Malaysia,
    Boleh email kepada saya kataloq barang rm1 dan rm2 kepada saya dan berapakah kuantiti minima yang boleh saya pesan kerana saya berminat dan nak buat bisnes ini dan berapakah modal minima yg perlu saya sediakan.. nizam_chiko@yahoo.com  
  28. Akhbar Abdullah - Sat 1/Oct/2011 11:31pm
    Aussiemas Trading Malaysia, Saya berminat, boleh emailkan majalah tersebut kepada saya. nemesisre3@yahoo.com  
  29. Shanyzam - Mon 10/Oct/2011 11:18am
    BUKA KEDAI RM2 DENGAN MODAL RM3,000.00 SHJ...... UTK KETERANGAN LANJUT PLS EMAIL to: shanyzam@yahoo.com.my

    Sedikit perkongsian dari pemilik kedai rm2 bumiputera: "Bumiputera sangat-sangat kurang bminat/melihat/mencuba/berani untuk menjalankan perniagaan RM2 ini. Perniagaan ini di monopoli kaum cina seperti Econsave, Familiy Store dan byk lagi. Semua ini mempunyai gudang barang besar di China. Di kedai saya, sale harian paling teruk dalam RM600 sehari.Paling tinggi RM1500 sehari..anda bayangkan jika sebulan! Tolak gaji pekerja,sewa,api air, rolling barang, saya masih ada lagi bersih sebulan dalam RM10-20k...inilah perniagaan yg ramai orang melayu tidak nampak, tetapi hanya berminat beli barang di kedai RM2 sahaja..."  
  30. Aduka001 2 - Fri 14/Oct/2011 7:23pm
    saudara shanyzam : saya bminat..boleh emel maklumat lanjut ke emel sy
    aduka001@gmail.com


    tq  
  31. Liana 19 - Fri 14/Oct/2011 11:32pm
    saya dalam perangcangan nak buka perniagaan barangan rm 2, cara macam mana nak dapatkan pembekal di johor  
  32. Soya - Mon 24/Oct/2011 4:01pm
    disini semuanya tersedia untuk anda yang ingin memborong / membuka perniagaan / memerlukan produk perniagaan / restock & macam2 lagi between Malaysia - China :) www.nusantaraempire.com  
  33. Norcila - Tue 8/Nov/2011 1:38pm
    saya pun berminat nak buka kedai rm2 ada sesiapa boleh bantu email sy norcilamohdesa@yahoo.com.my  
  34. Nini 11 - Sat 19/Nov/2011 1:32am
    aussiemas & shanyzam...sy sgt bminat utk bke kdai RM2..tolg sy minima kos permulaan.send katalog & quotation skali kat emel sy..tq for info.

    alikukayu@yahoo.com  
  35. Nizam 62 - Thu 1/Dec/2011 12:46pm
    shanyzam,
    saya berminat..email kat saya:
    kesangresources@gmail.com  
  36. Dayang21 2 - Thu 15/Dec/2011 1:35pm
    saudara shanyzam..
    tlg email kpd saya juga
    charissima_qu@yahoo.com  
  37. Amir 120 - Mon 19/Dec/2011 4:38pm
    en shanyzam
    e-mail kat saya amier_muertes86@yahoo.com  
  38. Norhafeza Usak - Wed 11/Jan/2012 6:56am
    saya lah org yg anda carik!

    www.qparadigm.com.my
    Pemborong Serbaneka RM2  
  39. Ainpari - Sun 22/Jan/2012 1:34am
    emailkan katalog n modal untuk buka kedai kecil-kecilan
    ainpari@yahoo.com  
  40. Ayu 12 - Wed 25/Jan/2012 2:11pm
    aussiemas & shanyzam...sy sgt bminat ..tolg sy minima kos permulaan.send katalog & quotation skali kat emel sy..tq for info.

    are_u2212@yahoo.com  
  41. Mr Azuan - Wed 1/Feb/2012 6:53pm
    en syanyzam
    tlg emailkan saye catalog dan harga brg rm 2....azuan_84@yahoo.com.my

    semarakkan ekonomi melayu!!!...  
  42. Hafezah Aizan - Sat 4/Feb/2012 2:42am
    emailkan kepada saya catalog dan barang harga rm2 . eyezan_clunk90@yahoo.com

    terima kasih  
  43. Zam 138 - Sat 4/Feb/2012 12:38pm
    emailkn kpd kbv9174@yahoo.com tentg katalog kedai rm2..saya ingin memulakan perniagaan ini...tq  
  44. Fadzil 16 - Tue 14/Feb/2012 6:13am
    Aussiemas Trading Malaysia fadz2010@yahoo.com  
  45. Nazmilah - Sat 18/Feb/2012 7:23pm
    Bpe modal tuk buka kdai rm2. 1 brg jtuh bpe hrga? Tolong hubungi sy di talian 013-7746905 atau email di fast2forst@yahoo.com  
  46. Nadya 19 - Wed 22/Feb/2012 11:12am
    sy brminat
    plz email me
    nadya_space@yahoo.com.my  
  47. Rozanah Sarwan - Thu 23/Feb/2012 10:02am
    Berape modal minima untuk buka kdai rm2. 1 brg berapa kos? Harap dapat emailkan sebarang info dan katalog kalau ada ke zana_88@yahoo.com. tkaseh!  
  48. Hairul Nizam 2 - Fri 24/Feb/2012 9:04am
    Jika ada sesiapa berminat nak buka kedai serbaneka rm2, saya boleh bantu..

    www.qparadigm.com.my
    Pemborong Serbaneka RM2  
  49. Waiinna - Wed 29/Feb/2012 12:00am
    Tolong email katalog brg rm2 ke dianabung@yahoo.com.my sy pun berminat  
  50. Mah Hussin 2 - Mon 19/Mar/2012 10:27am
    tolong email katalog ke kdaidts55@gmail.com terima kasih  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 113 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2749)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (218)
Bengkel Kereta (1494)
Bengkel Motosikal (249)
Bengkel Tayar (215)
Bisnes Air Mineral (369)
Bisnes Ais Krim (503)
Bisnes Aksesori Kereta (655)
Bisnes Broadband (1105)
Bisnes Burger (549)
Bisnes Cermin Mata (160)
Bisnes Cuci Kereta (810)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1366)
Bisnes Ebook (1049)
Bisnes Handphone (1262)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (561)
Bisnes Ice Blended (696)
Bisnes Jam Tangan (288)
Bisnes Jeruk (172)
Bisnes Kitar Semula (500)
Bisnes Komputer (1491)
Bisnes Kurier Dan Logistik (682)
Bisnes Minuman (1467)
Bisnes Pasar Malam (1973)
Bisnes Pelancongan (550)
Bisnes Pengantin (687)
Bisnes Perabot (862)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1112)
Bisnes Restoran (3344)
Bisnes Roti Dan Bakeri (710)
Bisnes Salun Rambut (365)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (382)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (665)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (824)
Bisnes Untuk Dijual (3344)
Bisnes Waffle Dan Jagung (385)
Bisnes Western Food (326)
Dewasa 18sx (1780)
Diskusi Bisnes (1966)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (723)
Expo Karnival Tapak Niaga (6524)
Forex Malaysia (1892)
Haiwan Peliharaan (471)
Haji Dan Umrah (467)
Hiasan Dalaman (714)
Hiasan Taman (243)
Hotel Resort Homestay (1015)
Iklan Tv Radio Media Massa (225)
Import Dan Eksport (333)
Ingin Berniaga (2826)
Insurans Dan Takaful (1734)
Insurans Roadtax Kereta (343)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1991)
Kedai Emas (454)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2538)
Kedai Hardware (437)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3870)
Kedai Kamera Dan Camcorder (343)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (348)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1856)
Kedai Sewa (1640)
Kereta Baru (1620)
Kereta Terpakai (5016)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4856)
Kerja Kemahiran (1966)
Kerja Kosong (11856)
Kerja Praktikal (2096)
Kerja Sales (2296)
Kerja Sambilan (6356)
Konsultan Peguam (152)
Konsultan Perniagaan (458)
Kontrak Swasta (294)
Kontrak Tender Kerajaan (459)
Kontraktor Balak Dan Kayu (483)
Kontraktor Jurutera (568)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (683)
Kontraktor Pasir (399)
Kontraktor Pembinaan (2069)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2829)
Kursus Kecantikan (692)
Kursus Makanan (665)
Kursus Motivasi (324)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1624)
Mencari Pelabur (3694)
Mesin Fotostat (353)
Mesin Freezer Dan Chiller (273)
Mesin Industri (518)
Mesin Jahit (377)
Mesin Proses Makanan (573)
Pakej Pelancongan (2617)
Pakej Perkahwinan (1207)
Pakej Perniagaan (895)
Pasar Basah (1464)
Pekerja Asing (1241)
Pelaburan Saham Unit Trust (950)
Pembantu Rumah Asing (1870)
Pembekal Barang Runcit (1586)
Pembekal Beras (110)
Pembekal Buah-buahan (484)
Pembekal Ikan Kering (386)
Pembekal Kelapa Dan Santan (652)
Pembekal Kerepek (1102)
Pembekal Keropok (448)
Pembekal Kicap Dan Sos (225)
Pembekal Kurma Dan Kismis (290)
Pembekal Madu (241)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (415)
Pembekal Rempah Dan Perencah (604)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1187)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (609)
Pemborong Bundle (871)
Pemborong Cadar Dan Tilam (455)
Pemborong Karpet (163)
Pemborong Kasut Dan Sandal (700)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (111)
Pemborong Pakaian Bayi (774)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1665)
Pemborong Pakaian Lelaki (1132)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4241)
Pemborong Telekung Dan Songkok (567)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3531)
Pemborong Tuala (201)
Pemborong Tudung (2803)
Pembuat Papan Tanda Iklan (279)
Pembuat Plastik Kotak Botol (800)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (483)
Pendaftaran Syarikat (497)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (955)
Pengedar Bahan Pencuci (719)
Pengedar Buku Dan Majalah (590)
Pengedar Contact Lens (244)
Pengedar Perfume (1545)
Pengedar Permainan Kanak2 (603)
Pengedar Produk Kecantikan (2635)
Pengedar Produk Kesihatan (3011)
Pengurus Majlis (598)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (731)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (697)
Penternak Kambing (289)
Penternak Lembu (392)
Penternak Udang (195)
Peralatan Makmal Dan Hospital (265)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (728)
Peralatan Sukan (555)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (625)
Perkakas Elektrik (439)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1539)
Pinjaman AIM (169)
Pinjaman Hartanah (522)
Pinjaman Kad Kredit (390)
Pinjaman Kereta (613)
Pinjaman Peribadi (10644)
Pinjaman Perniagaan (1846)
Produk Dari China (544)
Produk Sejuk Beku (1330)
Program Consignment (2024)
Program Dropship (6776)
Pusat Bahasa (361)
Pusat Jagaan Bayi (1555)
Pusat Latihan (653)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (527)
Pusat Pendidikan Tinggi (524)
Pusat Rawatan (368)
Pusat Tadika Dan Taska (1328)
Pusat Tuisyen (1072)
Rancangan Perniagaan (599)
Rawatan Alternatif (293)
Rumah Sewa (4317)
Rumah Untuk Dijual (3757)
Servis Freelance (1120)
Servis Keselamatan (727)
Servis Pembersihan (828)
Servis Pengedaran Risalah (463)
Setiausaha Syarikat (611)
Sewa Bas Dan Van (579)
Sewa Kereta Teksi Limo (1835)
Sewa Lori (2572)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (249)
Studio Fotografi (908)
Studio Grafik Dan 3D (1111)
Studio Lukisan (130)
Studio Model Penyanyi Pelakon (738)
Studio Muzik (482)
Sukan Beladiri (117)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (643)
Tanah Untuk Dijual (4880)
Tempahan Biskut Dan Tart (2157)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (669)
Tempahan Katering (2168)
Tempahan Kek Dan Coklat (2152)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1760)
Tempahan Minuman Dan Dessert (465)
Tempahan Nasi Lemak (527)
Tempahan Roti (365)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (642)
Ubahsuai Rumah (1696)
Urut Tradisional (801)
Usahawan Baja Pertanian (374)
Usahawan Benih Dan Nursery (404)
Usahawan Tani (1099)
Vending Machine (373)
Voucher Dan Tiket (249)
Web Design Malaysia (2318)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1360)