Search Majalah.com
Kayu Getah Untuk Dijual
Amir Dahari @ Mpx Agrotech - Mon 16/Aug/2010 2:13am [Last Comment]
Syarikat saya merupakan kontraktor menebang pokok kayu getah dan membeli kayu getah.Harga dan cara pembayaran boleh dirunding.keluasan 100 ekar keatas.
Berminat sila hubungi saya :
email : amir@mediumpromax.com
tel : 0194701658

Niche: Kontraktor Balak Dan Kayu | Ladang Getah Kelapa Sawit
Peluang Perniagaan Produk UPM - Terhad 20 Orang Sahaja
3pm, 19 Dis 2014 (Jumaat) di Putra Science Park, UPM
(Percuma untuk Ahli DPMM Putrajaya)

Kursus Praktikal Gst + Free Gst Online Registration + Free Demo Gst-Compliant Software
29 Dis 2014 (Isnin) di DPMM Putrajaya

Seminar Usahawan Komprehensif Siri 1
27 Dis 2014 (Sabtu) di Universiti Malaya
     
  1. Jutawantokek - Mon 16/Aug/2010 3:50am
    4000 ekar getah jawi di gua musang berminat tak?  
  2. Anuar 10 - Mon 16/Aug/2010 6:23am
    Sy ada projek kayu getah tuk dijual. Keluasan 70,000 ekar. Skang dah ada buyer yang interested tapi belum ada result lagi. So skang konsep sape cepat dia dapat. Kawasan kayu getah sekitar Perak, Kedah n Klantan. tq  
  3. Mohd Azrol - Mon 16/Aug/2010 9:39am
    Saya ada projek kayu getah untuk dijual. Keluasan 500 ekar lebih di perak. Jika berhasrat untuk melihat...boleh emailkan saya untuk temujanji...Terima kasih

    Azrol

    email : qaid_ahmadinejad@yahoo.com  
  4. Haizam - Mon 16/Aug/2010 5:47pm
    anuar bleh send detail kat saya
    mrj11@yahoo.com  
  5. Mr Rm - Thu 26/Aug/2010 4:49pm
    aii.....banyak peminat nampak...ha...ha......wassalam....  
  6. Shima 11 - Thu 2/Sep/2010 8:51am
    salam, ada tak yang berminat untu beli pelbagai jenis kayu seluas 300 hektar di kalimantan barat? hutan ini ditebang untuk penanaman getah dan sawit.siap dengan surat kelulusan penebangan pokok yg telah diluluskan. berminat? tolong email kat saya putrishima@yahoo.com  
  7. Unsya - Fri 26/Nov/2010 3:32am
    sila hubungi saya khairani 0127308515
    dan rakan saya ezril 0196851953  
  8. Habsah Abd Samad - Fri 4/Mar/2011 4:13pm
    Encik Anuar 10, dan Encik zrol boleh hubungi saya, saya harap belum terlambat lagi, saya berminat juga untuk kontrak tebang getah ni. habsah_1951@yahoo.com.my hp 0192252897  
  9. Merc - Sun 3/Apr/2011 5:01pm
    Syarikat kami membeli kayu getah,kayu tropical,kulit kayu...sila hubungi untuk maklumat lanjut; email contact: lmteck66@streamyx.com  
  10. Jejai - Thu 12/May/2011 12:34pm
    Mencari Supplier KAYU GETAH @ RUBBERWOOD. Sebanyak 5 kontena diperlukan. Ukuran dan maklumat lanjut akan diemailkan kemudian. Berminat sila email saya di armli03@gmail.com

    Terima Kasih  
  11. Khairul 167 - Thu 21/Jul/2011 1:24pm
    saya mencari kayu getah untuk dijual area kedah..skala 10 relung ...10 ekar..20 ekar...
    sila emailkan saya khairul_fitri88@yahoo.com  
  12. Mhi - Wed 7/Sep/2011 3:08pm
    saya ada 1900 ekar kayu getah di kelantan... saya plan untuk tebang kesemuanya dan memerlukan supplier untuk datang dan beli di site...

    berminat sila call 0192505508  
  13. Jackie 5 - Wed 19/Oct/2011 11:35pm
    saya mencari kayu getah atas 100 ekar -3000 ekar jika sesiapa yg ingin menjual sila call saya 0165556510  
  14. Farosham - Tue 7/Feb/2012 1:45pm
    Kami, Impressive Transforms Sdn Bhd (ZARIS), pengusaha bumiputera di kawasan melaka & n9 sahaja, terlibat dalam membeli kayu getah, kayu hutan, kami mempunyai 6 unit excavator dan 14 unit lori sendiri menjalankan kerja2 tersebut. Kami mempunyai akaun sendiri ke kilang fibreboard & kayu getah seperti Haveboard, Dongwha, Karimoku dll. Kami juga menguruskan tanaman baru & semula getah & sawit. Kami juga menguruskan permohonan bantuan dari risda & mpob bagi yang layak. Jika berminat sila hubungi saya di 019-6556527.  
  15. Amy 153 - Tue 21/Feb/2012 8:02am
    ada kayu getah utk di jual 10k x hektar di pahanh ada 11 hektar.. di kedah ada 900 hektar, berminat hubungi saya; 0126966066  
  16. Lin Soniah - Fri 16/Mar/2012 5:20pm
    brp harga kayu getah di pasaran dan mcmana kiraan tuk jualan kayu getah?  
  17. Neeza 7 - Sat 5/May/2012 11:17pm
    ade info kayu getah dsb untuk ditebang area muar, segamat, batu pahat, labis. melaka leh kol saye Khairol 0107100255.

    harga terbaik kami berikan untuk direct owner.  
  18. Azlan 176 - Sat 2/Jun/2012 11:19pm
    sesiapa yang ada pokok getah/balak untuk di tebang companya kami sedia tawarkan harga untuk 1 ekar rm 2500 jika ada send dokumen untuk kajian emeil

    companya kami juga mencari kawasan bijih besi send doc dan harga
    azlan_sbn@yahoo.com  
  19. Wong 7 - Mon 13/Aug/2012 11:17am
    sesiapa yang memilik kebun/ ladang pokok getah yang ingin ditebang, kami memberi harga yang istimewa , sila hubungi saya 0127647903 ( wong)  
  20. Niey Zam 2 - Sat 8/Sep/2012 3:12pm
    saya mencari kayu getah atas 10 ekar -3000 ekar di area kuala lipis dan raub jika sesiapa yg ingin menjual sila call saya 0147941236  
  21. Espada Knight - Sat 29/Sep/2012 11:32pm
    sy ada nak menjual kayu balak yang telah matang...xbnyak dalam 4 lori..sape2 y hendak kayu blak....bolh msg sy 0147583246....area kuala kangsar perak  
  22. Norhamizi - Sun 4/Nov/2012 12:32am
    kepada semua Taun Tanah yg mahu memajakan kayu getah boleh email sy di tbenshiro@yahoo.com@facebook@twitter@e-mail..sekain terima kasih...  
  23. Amir 161 - Sun 18/Nov/2012 6:22pm
    salam saya ada pokok getah yang nak ditebang kerana nak buat projek atas tanah tersebut ,keluasan tanah saya 7 relung ,pokok ada hampir 900 batang yang kira yang tak kira belum tahu lagi ,lokasi di kulim kedah,mencari pembeli yang berminat ataupun kontraktor yang berminat .sila hubungi 0102977327  
  24. Dd Aishah Marine Import Export - Wed 12/Dec/2012 10:59pm
    salam dari dd aishah marine import export
    pihak kami menjual pokok getah (keluasan 309.67- ha lot felda) aker yang sudah pun mendapat kebenaran utk menebang pokok-pokok tersebut di kawasan felda kg sertik pahang sesiapa yang berminat atau ingin bertanya selanjutnya.sila hubungi di talian 010 298 3009( Datuk Danial atau en nasir 019 7892030 ) sekian terima kasi  
  25. Ariffx - Thu 18/Apr/2013 10:27pm
    kayu getah utk ditebang dan jual
    170 ekar
    rm3200 seekar
    kawasan pahang

    sirius buyer only
    0197469208  
  26. Muhamad 92 - Wed 17/Jul/2013 6:32am
    sesiapa yang nak beli kayu getah ada 400 peneroka 8 ekar seorang dan siapa yang letak harga tertinggi sila tel. 064479257  
  27. Seeu - Sun 21/Jul/2013 10:10pm
    tanah area bentong 6 ekar kayu getah lama tak kurang 40tahun. berminat sila letak harga tawaran anda . terbaik akan dihubungi.  
  28. Balqy - Fri 23/Aug/2013 12:38am
    Balqy Capital mencari kawasan pokok getah tua untk di tebang atau di usahakan..sekiranya ade boleh hubungi ke 0133620644 atau email ke balqycapital@hotmail.com  
  29. Roy 121 - Sun 22/Sep/2013 11:31pm
    kayu getah untuk di jual 1000 ekar dikawasan pahang. pm or call saya 0169305301 roy
    urgent.  
  30. Izan 138 - Fri 17/Jan/2014 10:36pm
    50 ekar, jerantut pahang
    RM 2000 se ekar(nego)
    call 019 2991180  
  31. Wan 1275 - Tue 21/Jan/2014 2:52am
    * Pokok kayu getah piau benih asal dari brazil sebesar memeluk, untuk dijual.
    * Seluas 10,000 ekar..
    * Dikawasan Hulu Tembeling, sempadan Taman Negara pahang ,kelantan, terengganu.
    *Dijual dengan harga RM2800/ekar.
    * Bagi yang berminat sila hubungi saya 0182773909 (wan), atau emailkan kepada saya wanrashmiefx@yahoo.com.my  
  32. Helmi 76 - Wed 26/Feb/2014 11:57pm
    nak tny,sy mencari kontraktor tebang pokok getah area pahang luas 1200ekar. sila contact or wasap 0139260051  
  33. Abu 82 - Wed 19/Mar/2014 9:40am
    kami peneroka felda tidak mahu tertipu seperti FELDA KEPIS dengan tawaran harga kayu getah harga kayu rm26 000 sehektar tertinggi kenapa orang tengah makan banyak sangat harap pihak atasan akan turun  
  34. Zacq - Sun 6/Apr/2014 11:12pm
    BALAK POKOK GETAH UNTUK DIJUAL

    KAWASAN : PAHANG - ULU TREMBLING
    KELUASAN : 20 000 EKAR
    UMUR POKOK : MELEBIHI 10 TAHUN
    HARGA : BERPATUTAN ...
    PERTANYAAN HUBUNGI SYE 0139956291

    @ EMAIL sworddencer88@yahoo.com
    FB URIEKIE SHAH..  
  35. Zacq - Thu 10/Apr/2014 5:47pm
    pembetulan

    BALAK POKOK GETAH UNTUK DIJUAL

    KAWASAN : PAHANG - ULU TEMBELING
    USIA POKOK : MELEBIHI 40 TAHUN
    KEBANYAKAN POKOK BERSAIZ DUA PEMELUK... DAN ADE YANG LEBIH BESAR

    HARGA : 2900 PER EKAR
    MAKLUMAT LANJUT HUBUNGI SAYA
    ZACQ 0139956291
    EMAIL : sworddencer88@yahoo.com

    serius buyer sahaja bukan broker  
  36. Zacq - Sat 4/Oct/2014 10:30pm
    KAWASAN POKOK GETAH HULU TEMBELING
    KELUASAN 20 000 EKAR
    MASIH MENCARI PEMBELI
    ZACQ 013 9956291  
  37. Yantie 18 - Tue 4/Nov/2014 4:27pm
    as salam.. ingin menjual batang pokok durian di kuala lipis. jika berminat hubungi 0126974810/0199896666. tq..  
Page 1   (Total 37 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2886)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (232)
Bengkel Kereta (1520)
Bengkel Motosikal (256)
Bengkel Tayar (224)
Bisnes Air Mineral (378)
Bisnes Ais Krim (529)
Bisnes Aksesori Kereta (667)
Bisnes Broadband (1127)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (163)
Bisnes Cuci Kereta (829)
Bisnes Cyber Cafe (455)
Bisnes Dobi (1403)
Bisnes Ebook (1079)
Bisnes Handphone (1288)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (583)
Bisnes Ice Blended (718)
Bisnes Jam Tangan (296)
Bisnes Jeruk (184)
Bisnes Kitar Semula (515)
Bisnes Komputer (1517)
Bisnes Kurier Dan Logistik (705)
Bisnes Minuman (1506)
Bisnes Pasar Malam (2031)
Bisnes Pelancongan (566)
Bisnes Pengantin (716)
Bisnes Perabot (896)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1137)
Bisnes Restoran (3459)
Bisnes Roti Dan Bakeri (731)
Bisnes Salun Rambut (377)
Bisnes Sarang Burung (258)
Bisnes Satay (392)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (695)
Bisnes Steamboat (202)
Bisnes Stesen Minyak (136)
Bisnes Tablet Pc (444)
Bisnes Tradisional (850)
Bisnes Untuk Dijual (3480)
Bisnes Waffle Dan Jagung (392)
Bisnes Western Food (337)
Dewasa 18sx (1819)
Diskusi Bisnes (2012)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (759)
Expo Karnival Tapak Niaga (6738)
Forex Malaysia (1981)
Haiwan Peliharaan (481)
Haji Dan Umrah (476)
Hiasan Dalaman (730)
Hiasan Taman (249)
Hotel Resort Homestay (1054)
Iklan Tv Radio Media Massa (233)
Import Dan Eksport (338)
Ingin Berniaga (2866)
Insurans Dan Takaful (1793)
Insurans Roadtax Kereta (352)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (2017)
Kedai Emas (469)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2576)
Kedai Hardware (447)
Kedai Ibu Dan Bayi (703)
Kedai Jahit (4039)
Kedai Kamera Dan Camcorder (353)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (344)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1940)
Kedai Sewa (1677)
Kereta Baru (1677)
Kereta Terpakai (5106)
Kerja Diploma Dan Ijazah (5156)
Kerja Kemahiran (2059)
Kerja Kosong (12523)
Kerja Praktikal (2269)
Kerja Sales (2388)
Kerja Sambilan (6559)
Konsultan Peguam (168)
Konsultan Perniagaan (469)
Kontrak Swasta (309)
Kontrak Tender Kerajaan (470)
Kontraktor Balak Dan Kayu (490)
Kontraktor Jurutera (580)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (234)
Kontraktor Minyak Dan Gas (704)
Kontraktor Pasir (422)
Kontraktor Pembinaan (2121)
Kontraktor Perlombongan (332)
Kursus Dan Seminar (2918)
Kursus Kecantikan (707)
Kursus Makanan (681)
Kursus Motivasi (329)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1650)
Mencari Pelabur (3781)
Mesin Fotostat (360)
Mesin Freezer Dan Chiller (280)
Mesin Industri (530)
Mesin Jahit (394)
Mesin Proses Makanan (584)
Pakej Pelancongan (2677)
Pakej Perkahwinan (1228)
Pakej Perniagaan (919)
Pasar Basah (1506)
Pekerja Asing (1295)
Pelaburan Saham Unit Trust (984)
Pembantu Rumah Asing (1925)
Pembekal Barang Runcit (1606)
Pembekal Beras (121)
Pembekal Buah-buahan (503)
Pembekal Ikan Kering (393)
Pembekal Kelapa Dan Santan (666)
Pembekal Kerepek (1132)
Pembekal Keropok (467)
Pembekal Kicap Dan Sos (230)
Pembekal Kurma Dan Kismis (292)
Pembekal Madu (248)
Pembekal Mee Dan Bihun (130)
Pembekal Minyak Masak (417)
Pembekal Rempah Dan Perencah (629)
Pembekal Serunding (261)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1207)
Pemborong Batik Dan Sutera (358)
Pemborong Beg Galas (105)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (895)
Pemborong Cadar Dan Tilam (469)
Pemborong Karpet (167)
Pemborong Kasut Dan Sandal (724)
Pemborong Lampin (310)
Pemborong Mutiara (114)
Pemborong Pakaian Bayi (787)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1707)
Pemborong Pakaian Lelaki (1147)
Pemborong Pakaian Plus Size (148)
Pemborong Pakaian Wanita (4350)
Pemborong Telekung Dan Songkok (576)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3608)
Pemborong Tuala (208)
Pemborong Tudung (2862)
Pembuat Papan Tanda Iklan (292)
Pembuat Plastik Kotak Botol (815)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (492)
Pendaftaran Syarikat (518)
Pendaftaran Trademark (36)
Pengedar Alat Tulis (971)
Pengedar Bahan Pencuci (738)
Pengedar Buku Dan Majalah (615)
Pengedar Contact Lens (250)
Pengedar Perfume (1587)
Pengedar Permainan Kanak2 (622)
Pengedar Produk Kecantikan (2676)
Pengedar Produk Kesihatan (3082)
Pengurus Majlis (613)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (753)
Penternak Burung Puyuh (98)
Penternak Ikan (701)
Penternak Kambing (300)
Penternak Lembu (400)
Penternak Udang (204)
Peralatan Makmal Dan Hospital (270)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (753)
Peralatan Sukan (560)
Perisian Komputer (592)
Perkakas Dapur (640)
Perkakas Elektrik (457)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1557)
Pinjaman AIM (170)
Pinjaman Hartanah (532)
Pinjaman Kad Kredit (405)
Pinjaman Kereta (643)
Pinjaman Peribadi (11093)
Pinjaman Perniagaan (1889)
Produk Dari China (555)
Produk Sejuk Beku (1379)
Program Consignment (2066)
Program Dropship (7044)
Pusat Bahasa (374)
Pusat Jagaan Bayi (1658)
Pusat Latihan (674)
Pusat Memandu (128)
Pusat Mengaji Agama (555)
Pusat Pendidikan Tinggi (548)
Pusat Rawatan (380)
Pusat Tadika Dan Taska (1434)
Pusat Tuisyen (1137)
Rancangan Perniagaan (573)
Rumah Sewa (4445)
Rumah Untuk Dijual (3888)
Servis Freelance (1154)
Servis Keselamatan (743)
Servis Pembersihan (875)
Servis Pengedaran Risalah (484)
Setiausaha Syarikat (613)
Sewa Bas Dan Van (597)
Sewa Jentera (59)
Sewa Kereta Teksi Limo (1898)
Sewa Lori (2657)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (60)
Studio Filem Dan Videografi (267)
Studio Fotografi (929)
Studio Grafik Dan 3D (1165)
Studio Lukisan (140)
Studio Model Penyanyi Pelakon (783)
Studio Muzik (497)
Sukan Beladiri (119)
Sukan Berkumpulan (239)
Sukan Futsal (232)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (669)
Tanah Untuk Dijual (5027)
Tempahan Biskut Dan Tart (2180)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (680)
Tempahan Katering (2229)
Tempahan Kek Dan Coklat (2197)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (183)
Tempahan Kuih Muih (1779)
Tempahan Minuman Dan Dessert (488)
Tempahan Nasi Lemak (539)
Tempahan Roti (392)
Terminal Bayaran (198)
Ubahsuai Pejabat (669)
Ubahsuai Rumah (1747)
Urut Tradisional (842)
Usahawan Baja Pertanian (379)
Usahawan Benih Dan Nursery (418)
Usahawan Tani (1120)
Vending Machine (403)
Voucher Dan Tiket (255)
Web Design Malaysia (2354)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1437)