Search Majalah.com
Karnival Amal dan Kepenggunaan 2013 Festival Jutaan Buku & Peranti (Millions Books And Gadget Festival) Bersempena Festival Belia Putrajaya 2013 (Himpunan Jutaan Belia Negara) 23-26 Mei 2013 Kompleks Perbadanan Putrajaya, Precint 3
Rosmah 6 - Thu 14/Feb/2013 8:59am [Last Comment]
Karnival Amal dan Kepenggunaan 2013
Festival Jutaan Buku & Peranti (Millions Books and Gadget Festival)
Bersempena
Festival Belia Putrajaya 2013 (Himpunan Jutaan Belia Negara)
23-26 Mei 2013
Kompleks Perbadanan Putrajaya, Precint 3

Shift Factor Sdn. Bhd akan menganjurkan dua karnival serentak iaitu "Karnival Amal dan Kepenggunaan & Festival Jutaan Buku & Peranti (Millions Books and Gadget Festival) bersempena Festival Belia Putrajaya 2013 yang dijenamakan semula daripada Himpunan Jutaan Belia bakal berlangsung selama empat hari tiga malam bermula dari 23 hingga 26 Mei 2013.Festival yang menjadi kemuncak sambutan Hari Belia Negara 2013 itu berkonsepkan pembangunan potensi diri, melestari kreativiti dan inovatif, memartabat perpaduan serta jati diri.

Mengenai Festival Belia Putrajaya 2013 (Himpunan Jutaan Belia Negara)

Festival yang akan diisi dengan 30 segmen dan 500 acara itu memberi fokus kepada aktiviti pendidikan, kerohanian, kemahiran, kesenian, bakat, interaksi dan sukarelawan. Lokasi kesemua acara ini akan diadakan di sepanjang lima kilometer di Persiaran Perdana dari Presint 6, 18, dan 20. Festival ini bertujuan memberikan peluang dan ruang kepada anak-anak muda untuk berekspresi dan menguji kebolehan diri bersaing di pentas yang terbuka serta mencabar, Himpunan di Putrajaya anjuran Kementerian Belia dan Sukan itu telah bermula sejak 2010 dengan mencatat kehadiran lebih 200,000 pengunjung sebelum berjaya menarik kehadiran lebih sejuta belia pada tahun lepas.Bagaimanapun, penganjuran pada tahun ini telah memecahkan rekod terdahulu apabila seramai 2.4 juta belia menghadiri karnival selama lima hari itu.Festival itu bersandarkan kepada konsep ruang untuk golongan belia menunjukkan bakat, pasaran belia itu sendiri, penampilan sesuatu yang baru dan semangat patriotik kepada negara.Antaranya ialah pelancaran festival oleh Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak pada 25 Mei 2013 pada pukul 5 petang, Perarakan Mega Belia, acara-acara antarabangsa (melibatkan ASEAN+3), dan Feista Muzik Dunia


Disini kami akan sertakan maklumat ringkas tentang dua karnival tersebut.

Karnival Amal dan Kepenggunaan (3Carnival 2013 )
Tarikh : 23- 26 Mei 2013
Tempat : Auditorium Cempaka Sari ,Kompleks Perbadanan Putrajaya,Precint 3
Harga Booth + Iklan penuh 1 muka surat di dalam buku cenderahati: RM 5800 – RM 7800
(Sila rujuk kepada lampiran borang permohonan untuk mendapatkan potongan harga untuk tempahan terawal)

Terbuka kepada semua peniaga IKS, Pengusaha makanan & minuman, kosmetik, penjagaan diri, pakaian dan sebagainya.


Pelbagai aktiviti bakal diadakan seperti:
• Sejuta Tandatangan dan sumbangan untuk Palestine
• Seminar Muslimah ,Kepenggunaan , Kekeluargaan, Selebriti bersama Gaza dan dll…
• Pameran poster Palestin
• Program Masakan oleh Chef Selebriti
• Ceramah Selebriti daripada Usrah Fitrah
• Lelongan Amal Oleh Selebriti
• Pertandingan Mewarna oleh Upin Ipin dan Boboiboy
• Fesyen Busana Muslimah – Hijab Stailista in Style
• Cabutan Bertuah

Millions Books and Gadget Festival

Tarikh : 23- 26 Mei 2013
Tempat : Dewan Sri Siantan dan Dewan Sri Melati ,Kompleks Perbadanan Putrajaya,Precint 3
Harga Booth + Iklan penuh 1 muka surat di dalam buku cenderahati: RM 5800 – RM 7800

(Sila rujuk kepada lampiran borang permohonan untuk mendapatkan potongan harga untuk tempahan terawal)

Kedua-dua karnival ini melibatkan kerjasama dari agensi-agensi kerajaan. Sebarang maklumat lanjut bolehlah berhubung terus dengan pihak kami.

Terima kasih kepada semua yang berminat.


ROSMAH BINTI OTHMAN
SHIFT FACTOR SDN.BHDt
(Dikenali sebagai Kodona Media Sdn Bhd)
4th Floor, West Wing, Menara MATRADE
Jalan Khidmat Usaha, Off Jalan Duta, 50480 Kuala Lumpur, Malaysia.
No telefon : 017-2597496 / 016-6635461
Email : rosmah@shiftfactor.com

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
3 Dec 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
29 Nov 2014 (Sabtu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Ridwan Bin Ramli - Thu 14/Feb/2013 11:56am
    audio reinforcement system & stage system sedia utk disewa

    rizqibackline sounds & lighting menyediakan

    *audio live sounds berkualiti dan berjenama
    *lighting
    *stage
    *ground support
    *goldpost
    *generator

    sila lawat facebook.com/rizqibackline utk melihat album kami

    jika berminat utk sebutharga sila hubungi saya di no 019-3269950n utk temujanji atau emailkan ke rizqibackline@gmail.com

    harga dan keperluan kami sediakan mengikut bajet yang dicadangkan dan munasabah dengan harga semasa...  
  2. Hairul Nizam 2 - Thu 14/Feb/2013 12:50pm
    Harga Booth + Iklan penuh 1 muka surat di dalam buku cenderahati: RM 5800 – RM 7800? punya lah mahal macam MAHA ni..

    Last2 event hancuss..

    Berapa harga booth sahaja? Tanpa iklan..  
  3. Hannah 14 - Thu 14/Feb/2013 4:10pm
    BORONG! Minimum 10helai sahaja tau! Corak cantik-cantik dan terkini!
    FBpage: https://www.facebook.com/MBPLUV
    sms: 013-9183472  
  4. Zakaria 20 - Fri 15/Feb/2013 8:34am
    Salam, puan Rosmah pihak kami cadangkan pihak kami menjadi penganjur/pepamer utama bersama untuk bahagian pameran buku program ini. Apa2 hubungi saya 017 2233511 atau e-mail zakaria1806@gmail.com  
  5. En Ariff - Fri 15/Feb/2013 11:38am
    Peluang hangat!!!!
    PAKEJ ALI'S FRIED CHICKEN.
    HANYA RM2500 SHJ.
    Promosi dlm bln feb &mac shj.
    call 0193205281.
    no royalti.no aggrement.
    boleh jual ayam gunting,popcorn chicken dan sausage.  
  6. Rosmah 6 - Fri 15/Feb/2013 1:48pm
    Assalammualaikum En. Hairum Nizam, Terima kasih kerana memberi perhatian kepada event kami.Komen anda kami ambil sebagai komen yang membina.Untuk perhatian pihak tuan, Booth kami terletak didalam dewan Utama Kompleks Perbadanan Putrajaya lengkap dengan kemudahan utama, beraircon, surau dan tandas yang selesa.Tidak seperti kebanyakkan organiser yang lain yang menggunakan tent.Saiz keluasan tapak gerai 10 x10 atau 9 sqm (3x3sqm)Dan harga untuk empat hari pameran ialah RM4000.00 termasuk dengan permit, iklan didalam buku directory pengungjung harga yang di tawarkan hanya sehingga 28 Feb 2013 beserta 50 % deposit bayaran dan baki jumlahnya hendaklah diselesaikan 14 hari dari tarikh invoice. Harga selepas tarikh tersebut ialah RM5800.00 .Pameran dan jualan mula setiap hari dari jam 10.00 pagi hingga 10.00 mlm.Diharapkan agar tuan berpuas hati dengan jawapan yang saya jelaskan.sila layari laman web kami: http://www.consumercharitycarnival.com.my  
  7. Hairul Nizam 2 - Tue 19/Feb/2013 1:53pm
    Saya dan kawan2 di sini byk peniaga kecil jer Rosmah 6, tak mampu lah sewa setinggi tu..

    Terima kasih lah  
  8. Ermawati Husin - Thu 28/Feb/2013 9:50pm
    Saya bagi pihak Rosmah 6 mengucapkan ribuan terima kasih . Harga boleh dirunding dengan menghubungi pihak kami di www.consumercharitycarnival.com.my.Insyaallah jurujual kami akan memberi penerangan yang selanjutnya.Diharapkan agar ahli-ahli Majalah.Com dapat bersama-sama kami pada 10 Mac 2013 di KBS precint 3 bagi pelancaran acara Festival Belia Putrajaya bersama dengan 29 pengurus acara yang lainnya besempena " Millions Women purple Walk 2013 Putrajaya dan dijangkakan 400,000 ahli yang berdaftar dengan Kementerian Wanita -Putrajaya akan bersama-sama meraikannya.Wassalam.  
Page 1   (Total 8 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2821)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (225)
Bengkel Kereta (1505)
Bengkel Motosikal (252)
Bengkel Tayar (219)
Bisnes Air Mineral (372)
Bisnes Ais Krim (517)
Bisnes Aksesori Kereta (663)
Bisnes Broadband (1114)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (162)
Bisnes Cuci Kereta (823)
Bisnes Cyber Cafe (453)
Bisnes Dobi (1387)
Bisnes Ebook (1068)
Bisnes Handphone (1272)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (573)
Bisnes Ice Blended (711)
Bisnes Jam Tangan (291)
Bisnes Jeruk (183)
Bisnes Kitar Semula (507)
Bisnes Komputer (1504)
Bisnes Kurier Dan Logistik (692)
Bisnes Minuman (1487)
Bisnes Pasar Malam (2005)
Bisnes Pelancongan (554)
Bisnes Pengantin (700)
Bisnes Perabot (877)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1123)
Bisnes Restoran (3390)
Bisnes Roti Dan Bakeri (724)
Bisnes Salun Rambut (374)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (386)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (680)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (445)
Bisnes Tradisional (839)
Bisnes Untuk Dijual (3421)
Bisnes Waffle Dan Jagung (388)
Bisnes Western Food (331)
Dewasa 18sx (1800)
Diskusi Bisnes (1988)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (741)
Expo Karnival Tapak Niaga (6623)
Forex Malaysia (1941)
Haiwan Peliharaan (477)
Haji Dan Umrah (469)
Hiasan Dalaman (726)
Hiasan Taman (244)
Hotel Resort Homestay (1030)
Iklan Tv Radio Media Massa (229)
Import Dan Eksport (335)
Ingin Berniaga (2838)
Insurans Dan Takaful (1768)
Insurans Roadtax Kereta (349)
Kedai Bunga (191)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1996)
Kedai Emas (459)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2554)
Kedai Hardware (441)
Kedai Ibu Dan Bayi (697)
Kedai Jahit (3960)
Kedai Kamera Dan Camcorder (350)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (342)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1902)
Kedai Sewa (1657)
Kereta Baru (1643)
Kereta Terpakai (5058)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4986)
Kerja Kemahiran (2021)
Kerja Kosong (12160)
Kerja Praktikal (2181)
Kerja Sales (2333)
Kerja Sambilan (6458)
Konsultan Peguam (159)
Konsultan Perniagaan (466)
Kontrak Swasta (301)
Kontrak Tender Kerajaan (465)
Kontraktor Balak Dan Kayu (486)
Kontraktor Jurutera (576)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (229)
Kontraktor Minyak Dan Gas (696)
Kontraktor Pasir (411)
Kontraktor Pembinaan (2098)
Kontraktor Perlombongan (324)
Kursus Dan Seminar (2867)
Kursus Kecantikan (697)
Kursus Makanan (672)
Kursus Motivasi (327)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1629)
Mencari Pelabur (3738)
Mesin Fotostat (358)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (523)
Mesin Jahit (389)
Mesin Proses Makanan (583)
Pakej Pelancongan (2648)
Pakej Perkahwinan (1218)
Pakej Perniagaan (905)
Pasar Basah (1486)
Pekerja Asing (1271)
Pelaburan Saham Unit Trust (968)
Pembantu Rumah Asing (1897)
Pembekal Barang Runcit (1591)
Pembekal Beras (117)
Pembekal Buah-buahan (492)
Pembekal Ikan Kering (390)
Pembekal Kelapa Dan Santan (659)
Pembekal Kerepek (1118)
Pembekal Keropok (454)
Pembekal Kicap Dan Sos (229)
Pembekal Kurma Dan Kismis (291)
Pembekal Madu (246)
Pembekal Mee Dan Bihun (128)
Pembekal Minyak Masak (418)
Pembekal Rempah Dan Perencah (619)
Pembekal Serunding (260)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1200)
Pemborong Batik Dan Sutera (355)
Pemborong Beg Galas (102)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (877)
Pemborong Cadar Dan Tilam (465)
Pemborong Karpet (165)
Pemborong Kasut Dan Sandal (713)
Pemborong Lampin (304)
Pemborong Mutiara (113)
Pemborong Pakaian Bayi (779)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1691)
Pemborong Pakaian Lelaki (1141)
Pemborong Pakaian Plus Size (146)
Pemborong Pakaian Wanita (4296)
Pemborong Telekung Dan Songkok (572)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3571)
Pemborong Tuala (206)
Pemborong Tudung (2829)
Pembuat Papan Tanda Iklan (287)
Pembuat Plastik Kotak Botol (805)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (488)
Pendaftaran Syarikat (508)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (960)
Pengedar Bahan Pencuci (729)
Pengedar Buku Dan Majalah (605)
Pengedar Contact Lens (248)
Pengedar Perfume (1565)
Pengedar Permainan Kanak2 (612)
Pengedar Produk Kecantikan (2655)
Pengedar Produk Kesihatan (3049)
Pengurus Majlis (605)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (742)
Penternak Burung Puyuh (96)
Penternak Ikan (699)
Penternak Kambing (296)
Penternak Lembu (398)
Penternak Udang (199)
Peralatan Makmal Dan Hospital (269)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (739)
Peralatan Sukan (552)
Perisian Komputer (578)
Perkakas Dapur (631)
Perkakas Elektrik (451)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1549)
Pinjaman AIM (171)
Pinjaman Hartanah (526)
Pinjaman Kad Kredit (397)
Pinjaman Kereta (628)
Pinjaman Peribadi (10873)
Pinjaman Perniagaan (1864)
Produk Dari China (548)
Produk Sejuk Beku (1356)
Program Consignment (2042)
Program Dropship (6896)
Pusat Bahasa (366)
Pusat Jagaan Bayi (1602)
Pusat Latihan (661)
Pusat Memandu (125)
Pusat Mengaji Agama (536)
Pusat Pendidikan Tinggi (533)
Pusat Rawatan (374)
Pusat Tadika Dan Taska (1367)
Pusat Tuisyen (1095)
Rancangan Perniagaan (568)
Rawatan Alternatif (299)
Rumah Sewa (4379)
Rumah Untuk Dijual (3812)
Servis Freelance (1137)
Servis Keselamatan (733)
Servis Pembersihan (852)
Servis Pengedaran Risalah (471)
Setiausaha Syarikat (601)
Sewa Bas Dan Van (586)
Sewa Kereta Teksi Limo (1865)
Sewa Lori (2616)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (58)
Studio Filem Dan Videografi (258)
Studio Fotografi (917)
Studio Grafik Dan 3D (1142)
Studio Lukisan (134)
Studio Model Penyanyi Pelakon (759)
Studio Muzik (489)
Sukan Beladiri (118)
Sukan Berkumpulan (237)
Sukan Futsal (231)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (657)
Tanah Untuk Dijual (4952)
Tempahan Biskut Dan Tart (2173)
Tempahan Hamper (189)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (676)
Tempahan Katering (2192)
Tempahan Kek Dan Coklat (2177)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (181)
Tempahan Kuih Muih (1769)
Tempahan Minuman Dan Dessert (472)
Tempahan Nasi Lemak (532)
Tempahan Roti (378)
Terminal Bayaran (194)
Ubahsuai Pejabat (654)
Ubahsuai Rumah (1719)
Urut Tradisional (819)
Usahawan Baja Pertanian (375)
Usahawan Benih Dan Nursery (409)
Usahawan Tani (1106)
Vending Machine (389)
Voucher Dan Tiket (252)
Web Design Malaysia (2333)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1395)