Kalau Berani Cakap Depan2 LA yang Berani Burukkan Azamotorsports
Ezemotorsports - Sat 24/Nov/2012 12:02pm [Last Comment]
AKU NK TAHU MULUT CELAKA MANA YANG BERANI PERBURUKKAN AZAMOTORSPORTS!!JANGAN CUBA NK SABOTAJ DAN HANYA CAKAP DALAM MAJALAH.COM NI SAJA.UNTUK PENGETAHUAN AZAMOTORSPORTS ADALAH COMPANY BERDAFTAR DAN XPERNAH NAK TIPU ATAU AMBIL DEPOSIT ORANG.AZAMOTORSPORTS JUAL KETA SAMBUNG BAYAR SEMUA COMPLETE DOCUMENT DAN XPERNAH JUAL KETA SAMBUNG BAYAR YANG BERMASALAH

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
Kursus Borong Produk China Tanpa Perlu Melangkah ke China
18 Sep 2014 (Khamis) di DPMM Putrajaya

Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
24 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Incik Yo - Sat 24/Nov/2012 2:08pm
    Rilek bro...nk tanya ada x vios sambung d/p x lebih dari 8k n monthly murah2?...kalau ada e mel kat saya bro...gothico_therion@yahoo.com.my  
  2. Guntai - Sat 24/Nov/2012 2:45pm
    Kalau nak complaint pegi la complaint atau report kat pihak yg berkuasa. post comment kat sini buat pe??? kat sini tempat nak iklan perniagaan. buat kacau warga majalah je!!!

    Macam samseng taik kucing. bodo betul!! mungkin x skolah. kesian betul. haizzz  
  3. Se - Sat 24/Nov/2012 11:21pm
    tulah puiii brani ke ko  
  4. Nenek 2 - Tue 27/Nov/2012 11:06am
    inilah fenomena orang zaman sekarang terutama melayu... bila ada masalah sikit bukan nak selesai elok elok..segalanya di post dalam internet..di post dalam facebook cerita merata alam..
    cerita pulak hanya dia ja yang betul..
    azamotorsport.. bola tanggung ni... kita tengok rekord orang yang burukkan ko..  
  5. Ezemotorsports - Tue 27/Nov/2012 11:53am
    MEMBELI KENDERAAN YANG SUDAH TODAK MAMPU LAGI DIBAYAR ATAU YANG BARU KENA TARIK OLEH PIHAK BANK.DOCUMENT SEPERTI REPORT POLIS DAN DOCUMENT LAIN DISEDIAKAN.BERMINAT TINGGALKAN CONTACT NUMBER ANDA  
  6. Ezemotorsports - Tue 27/Nov/2012 11:59am
    Azamotorsports berani berdepan dgn mulut sial Dan celaka mana yang Cuba sabotaj,Kalau berani datang jumpa la,azamotorsports dah buat laporan polis berhubung cubaan sabotaj company azamotorsports.Begini perangai Dan sikap org melayu yang pantang Dan dengki lihat bangsa sendiri berjaya  
  7. Azren 5 - Tue 27/Nov/2012 12:12pm
    kalau ko dipihak yang benar...siapakah pihak yg dimaksudkan tu? bgtau jer lah kat sini...biar semua org tahu...kalau ko tak nak bgtau...xpayh post kat sini..gaya post mcm citer KL Gangster...kalau ko mewakili syarikat Azammotorspots..org dah blh agak yg staff dia ni kerja/ perangai ala-ala samseng..."setiap pekerja juga menggambarkan image sesebuah syarikat"

    selalunye yg bukak thread ni semua cerita dorang je yg betul..hehehe...xde plak nak ngaku salah sendiri...  
  8. Humaira 2 - Tue 27/Nov/2012 12:54pm
    Nenek ; ibarat mcm kentut la.. Bila kita terbau kentut kita mesti akan carik sape la org yg kentut tu bukan usaha untuk HILANGkan "bau" kentut tu...  
  9. Haneep 3 - Thu 29/Nov/2012 10:29am
    humaira :) mestila la kita cr org yg kentut.kurang ajar.nak kentut pun g la jauh2 skit.kesian angin kentut tak kuar jd problem masuk angin.keluar kena marah plak.hahahaha.ingat kita nie magic cofifield apa nak hilangkan bau kentut.? xde sapa yg leh hilangkan bau kentut kecuali maha esa.just sharing n kidding in the morning.///  
  10. Abina363 - Thu 29/Nov/2012 11:57pm
    jgn la nk mburuk butukkn bangsa sendiri. Tk sedar ke diri tu siapa?  
  11. Ezemotorsports - Fri 30/Nov/2012 3:39pm
    Azamotorsports adalah sy punya company dan sy xada staff luar melainkan family sendiri kerja dgn sy.masalahnya mulut celaka x tahu siapa sifatkan dalam majalah.com pada bulan 7 hari tu dan sy baru saja dapat tahu baru ni je  
  12. Shah Rezza - Fri 30/Nov/2012 5:04pm
    ni kes customer x puas hati la nih,bro konsisten jer buat kejer kualiti akan mengatasi dengki  
  13. Nana 133 - Sat 1/Dec/2012 2:06am
    emel sy nana.gego@yahoo.com nk keta sambung byr kalo ada kelisa pun ok  
  14. Zulmacho 2 - Mon 3/Dec/2012 4:09pm
    zulmacho 0193408103, nak trade in keta waja n nak cari keta yg bleh sambung byr.  
  15. Mie 149 - Mon 3/Dec/2012 5:54pm
    Mencari estima atau wish sambung bayar.... jika ada email ke batrosaina@yahoo.com  
  16. Ryan 6 - Tue 25/Dec/2012 2:10am
    relaks2 sume ! sabar !!! SABAR !!! saya nak iklan kedai online saya kat facebook https://www.facebook.com/aviarahmahcollection?ref=ts&fref=ts kalau ada senang mari datang  
  17. Ameng Fauzan - Sat 26/Jan/2013 1:36am
    PENIPU KERETA SAMBUNG BAYAR KEMBALI. Berhati2 dengan penipu kereta sambung bayar di dalam HAHASALE.MY menggunakan nombor 0182773072/0189639083 Puan ayu puiiihhh!! Setiap hari nama dia akan bertukar . Sebelum ini 22/1/2013 09:53 am nama dia en ameng 0182773072 selepas itu pada hari yg sama pukul 17:37 pm nama penipu ini bertukar menjadi en fauzan.Sebelum ini juga dia menggunakan nama en mohd 0179799088/0125246078 azamotorsports dan kemudian bertukar kepada en mat 0126213563 ezemotorsports dan skrg jadi Puan ayu edzmotorsports . Tak terkejut lepas ni akan bertukar menjadi en babi hutan dari babi motoRsports. Penipu kereta sambung bayar ini hanya hendak menipu orang ramai kerja dia. Modus operandi dia akan menipu baki di bank tinggal sedikit sahaja dan juga tunggakan di bank tiada langsung. Ayat manis tapi semua menipu. Kalau 10 perkataan yang keluar dari mulut haram jadah ni 11 perkataan menipu dan tak boleh pakai. Nak kenal haram jadah ni senang sahaja gigi depan dia dah hilang kena sumpahan mangsa2 yang telah ditipu olehnya. Kalau jumpa penjual kereta sambung bayar tak ada gigi depan itu la org dia. Sebar2kan biar mampus binatang ni.  
Page 1   (Total 17 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2641)
Bengkel Basikal (71)
Bengkel Besi (202)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (244)
Bengkel Tayar (211)
Bisnes Air Mineral (361)
Bisnes Ais Krim (492)
Bisnes Aksesori Kereta (658)
Bisnes Broadband (1082)
Bisnes Burger (541)
Bisnes Cermin Mata (157)
Bisnes Cuci Kereta (791)
Bisnes Cyber Cafe (445)
Bisnes Dobi (1338)
Bisnes Ebook (1034)
Bisnes Handphone (1232)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (552)
Bisnes Ice Blended (689)
Bisnes Jam Tangan (283)
Bisnes Jeruk (162)
Bisnes Kitar Semula (487)
Bisnes Komputer (1460)
Bisnes Kurier Dan Logistik (654)
Bisnes Minuman (1428)
Bisnes Pasar Malam (1930)
Bisnes Pelancongan (531)
Bisnes Perabot (834)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1078)
Bisnes Restoran (3248)
Bisnes Roti Dan Bakeri (699)
Bisnes Salun Rambut (356)
Bisnes Sarang Burung (254)
Bisnes Satay (375)
Bisnes Sms (159)
Bisnes Spa Dan Facial (638)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (808)
Bisnes Untuk Dijual (3254)
Bisnes Waffle Dan Jagung (376)
Bisnes Western Food (317)
Dewasa 18sx (1732)
Diskusi Bisnes (1926)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (709)
Expo Karnival Tapak Niaga (6322)
Forex Malaysia (1829)
Haiwan Peliharaan (454)
Haji Dan Umrah (461)
Hiasan Dalaman (706)
Hiasan Taman (239)
Hotel Resort Homestay (985)
Iklan Tv Radio Media Massa (219)
Import Dan Eksport (322)
Ingin Berniaga (2791)
Insurans Dan Takaful (1684)
Insurans Roadtax Kereta (330)
Kedai Bunga (187)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1958)
Kedai Emas (442)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2495)
Kedai Hardware (422)
Kedai Ibu Dan Bayi (680)
Kedai Jahit (3720)
Kedai Kamera Dan Camcorder (339)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (332)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1794)
Kedai Sewa (1614)
Kereta Baru (1579)
Kereta Terpakai (4897)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4609)
Kerja Kemahiran (1909)
Kerja Kosong (11349)
Kerja Praktikal (1965)
Kerja Sales (2209)
Kerja Sambilan (6173)
Konsultan Perniagaan (443)
Kontrak Swasta (288)
Kontrak Tender Kerajaan (449)
Kontraktor Balak Dan Kayu (470)
Kontraktor Jurutera (547)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (222)
Kontraktor Minyak Dan Gas (672)
Kontraktor Pasir (375)
Kontraktor Pembinaan (2006)
Kontraktor Perlombongan (315)
Kursus Dan Seminar (2755)
Kursus Kecantikan (675)
Kursus Makanan (655)
Kursus Motivasi (316)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1600)
Mencari Pelabur (3623)
Mesin Fotostat (349)
Mesin Freezer Dan Chiller (259)
Mesin Industri (494)
Mesin Jahit (366)
Mesin Proses Makanan (549)
Pakej Pelancongan (2563)
Pakej Perkahwinan (1185)
Pakej Perniagaan (864)
Pasar Basah (1431)
Pekerja Asing (1200)
Pelaburan Saham Unit Trust (925)
Pembantu Rumah Asing (1819)
Pembekal Barang Runcit (1566)
Pembekal Beras (104)
Pembekal Buah-buahan (477)
Pembekal Ikan Kering (380)
Pembekal Kelapa Dan Santan (631)
Pembekal Kerepek (1084)
Pembekal Keropok (433)
Pembekal Kicap Dan Sos (218)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (236)
Pembekal Mee Dan Bihun (123)
Pembekal Minyak Masak (413)
Pembekal Rempah Dan Perencah (582)
Pembekal Serunding (258)
Pembekal Telur (138)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1180)
Pemborong Batik Dan Sutera (351)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (592)
Pemborong Bundle (848)
Pemborong Cadar Dan Tilam (432)
Pemborong Karpet (154)
Pemborong Kasut Dan Sandal (684)
Pemborong Lampin (289)
Pemborong Mutiara (107)
Pemborong Pakaian Bayi (760)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1619)
Pemborong Pakaian Lelaki (1115)
Pemborong Pakaian Plus Size (141)
Pemborong Pakaian Wanita (4139)
Pemborong Telekung Dan Songkok (562)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3470)
Pemborong Tuala (194)
Pemborong Tudung (2743)
Pembuat Papan Tanda Iklan (267)
Pembuat Plastik Kotak Botol (787)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (476)
Pendaftaran Syarikat (482)
Pendaftaran Trademark (33)
Pengedar Alat Tulis (940)
Pengedar Bahan Pencuci (701)
Pengedar Buku Dan Majalah (574)
Pengedar Contact Lens (237)
Pengedar Perfume (1520)
Pengedar Permainan Kanak2 (589)
Pengedar Produk Kecantikan (2583)
Pengedar Produk Kesihatan (2949)
Pengurus Majlis (586)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (708)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (688)
Penternak Kambing (285)
Penternak Lembu (382)
Penternak Udang (191)
Peralatan Makmal Dan Hospital (256)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (694)
Peralatan Sukan (543)
Perisian Komputer (562)
Perkakas Dapur (606)
Perkakas Elektrik (420)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1493)
Pinjaman AIM (164)
Pinjaman Hartanah (505)
Pinjaman Kad Kredit (384)
Pinjaman Kereta (588)
Pinjaman Peribadi (10395)
Pinjaman Perniagaan (1807)
Produk Dari China (529)
Produk Sejuk Beku (1289)
Program Consignment (1987)
Program Dropship (6573)
Pusat Bahasa (348)
Pusat Jagaan Bayi (1506)
Pusat Latihan (638)
Pusat Memandu (122)
Pusat Mengaji Agama (501)
Pusat Pendidikan Tinggi (516)
Pusat Rawatan (354)
Pusat Tadika Dan Taska (1270)
Pusat Tuisyen (1045)
Rancangan Perniagaan (583)
Rawatan Alternatif (288)
Rumah Sewa (4180)
Rumah Untuk Dijual (3662)
Servis Freelance (1082)
Servis Keselamatan (704)
Servis Pembersihan (799)
Servis Pengedaran Risalah (450)
Setiausaha Syarikat (598)
Sewa Bas Dan Van (558)
Sewa Kereta Teksi Limo (1775)
Sewa Lori (2510)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (242)
Studio Fotografi (881)
Studio Grafik Dan 3D (1058)
Studio Lukisan (125)
Studio Model Penyanyi Pelakon (706)
Studio Muzik (461)
Sukan Beladiri (115)
Sukan Berkumpulan (227)
Sukan Futsal (227)
Sukan Pancing (141)
Tanah Sewa (631)
Tanah Untuk Dijual (4745)
Tempahan Biskut Dan Tart (2120)
Tempahan Hamper (187)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (652)
Tempahan Katering (2101)
Tempahan Kek Dan Coklat (2119)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (175)
Tempahan Kuih Muih (1723)
Tempahan Minuman Dan Dessert (455)
Tempahan Nasi Lemak (509)
Tempahan Roti (347)
Terminal Bayaran (183)
Ubahsuai Pejabat (639)
Ubahsuai Rumah (1662)
Urut Tradisional (773)
Usahawan Baja Pertanian (369)
Usahawan Benih Dan Nursery (390)
Usahawan Tani (1075)
Vending Machine (356)
Voucher Dan Tiket (241)
Web Design Malaysia (2284)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1321)