Search Majalah.com
Jom Cuti Murah! Jakarta, Bandung, Jogja, Surabaya, Medan, Bali. Juga Cari Agent. Bayaran Tinggi
Maszni Hassan @ Pakej Murah Cuti Melancong Korea,Vietnam,Australia,Jakarta,bandung,jogja,honeymoon,surabaya,bali,med - Wed 25/Aug/2010 10:32pm [Last Comment]
Saya dr Kembara Ilmu World Services ; kami ada pakej EKONOMI MURAH..kami tahu ramai yg ingin bercuti dengan budget yg agak munasabah !!!

JOM CUTI bersama kami dgn pakej ekonomi ( GRound ):
1) Jakarta-Bandung : 3H/2M ( dari RM 400 seorang ) / 4H/3M : ( dari RM 500 seorang ) / 5H/4M ( dari RM 600 seorang )

2) Bandung : 3H/2M ( dari RM 380 seorang ) / 4H/3m ( dari RM 480 seorang ) / 5h/4m ( dari RM 580 seorang )

3) Jogja / Suraba ( sama seperti pakej Jakarta )
4) Medan ( sama seperti pakej Bandung )
5) Bali ( rujuk pihak kami )

BAGAIMANA ?
1) HUBUNGI KAMI DI 017-2397684 / 019-3103074 ATAU EMAIL KAMI : budgettravel@rocketmail.com dan kami hantar quo percuma untuk anda.

2) Nyatakan berapa orang ( dewasa & kanak2 >23 bln ke 12 thn : ada diskaun )

3) nyatakan tarikh percutian ?

4) Nyatakan pakej di kehendaki : Ground - hotel ,transport , makan-minum etc
atau pakej all-in ( BERSIH )

** TIKET : Kami cadangkan/uruskan tiket anda dengan harga termurah dari MAS/AIRASIA/KLM....tiada caj tambahan di kenakan...

5) sekiranya BERSETUJU ; tawaran rasmi akan di keluarkan berserta dgn syarat2 kembara ilmu.

6) Pihak kami akan berjumpa dgn tuan/puan untuk penjelasan lebih lanjut.

KEISTIMEWAAN :

1) SATU TIKET PERCUMA JIKA MELEBIHI 12 ORANG.
2) SATU PERCUTIAN PERCUMA JIKA MELEBIHI 20 ORG.
** akan di beri kepada ketua kumpulan.

LAIN2 :
Kami juga sedang mencari seberapa ramai agent yg berminat untuk menjadi warga kerja bersama Kembara Ilmu. Kami bayar tinggi biarpun anda hanya sebagai introducer sahaja.

Jgn tunggu lagi , di kembara ilmu pastinya rancangan percutian anda terlaksana.

Pengurusan Kembara Ilmu

Niche: Pakej Pelancongan
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
13 Nov 2014 (Khamis) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
12 Nov 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Roseamy 2 - Thu 26/Aug/2010 10:35am
    wah..murahnya..bleh x nak jadi agent?
    emailkan kat saya qou Asapa at roselvc@gmail.com  
  2. Emas 1980 - Thu 26/Aug/2010 3:05pm
    saya berminat nak jadi agent. emas_1980@yahoo.com.my  
  3. Pien2376 - Fri 27/Aug/2010 5:43am
    saya ingat nk jadi agen jgk,tlg emailkan ;
    pein2376@gmail.com  
  4. Maszni Hassan - Fri 27/Aug/2010 10:48am
    ok...pihak kami akan menghantar keterangan lengkap kpd anda secepat mungkin.

    TQ  
  5. Annahcollection - Fri 27/Aug/2010 11:06am
    sy pun minat nk jd agent.
    pls email detail to me annahcollection@yahoo.com
    but iam from sarawak  
  6. Macam2ada 2 - Sat 28/Aug/2010 12:19pm
    Sy berminat utk jadi agent. emelkan pd adamacammacam@gmail.com  
  7. Haryati 2 - Sun 29/Aug/2010 3:42am
    minat jadi agen.email saya: itayrah73@gmail.com  
  8. Syauqina Fariza - Sun 29/Aug/2010 6:04pm
    jom sertai FB sya. syauqinafariza@ruang berkongsi idea business.
    kita bntu rakan2 lain cari idea buss.  
  9. Nanda - Fri 17/Sep/2010 10:13am
    saya minat jd ejen.email saya nandakore@gmail.com  
  10. Shahrizad - Sun 19/Sep/2010 10:33am
    Syarikat ni agensi pelancongan berlesen ke?mintak tlg kasitau apa no kpl?bukan apa pasal dah banyak sangat penipuan sekarang ni......boleh ka?  
  11. Shahrizad - Sun 19/Sep/2010 10:37am
    Salam tuan/puan.sekiranya ingin melancong tolong pastikan syarikat tersebut BERLESEN dan ada no KPL ye untuk mengelakkan penipuan.Kalau tak ada maka syarikat tersebut tiada lesen dan ianya salah beroperasi tanpa lesen. terima kasih  
  12. Norazizan - Sun 19/Sep/2010 4:44pm
    Salam...

    Terima kasih di atas komen tuan. Kembara Ilmu World Services ( 001949479-M ) adalah berdaftar dengan SSM dlm nature business : Agent Pelancongan dan pengurusan acara dalam dan luar negara.

    Kami; bukan sykt SDN BHD ( Travel & tour ) sepertimana tuan maksudkan dan sudah semestinya skop business berbeza & tidak mempunyai lesen utk urusan sedemikian.

    Skop tugas kami sebagai perantara antara orang yang ingin melancong / bercuti dengan pihak yang berkenaan di satu-satu destinasi ( sebagai contoh agency pelancongan / individu di setiap destinasi ) atau sebagai agen menguruskan percutian.

    Kami uruskan urusan tempahan hotel, pengangkutan , makan-minum dan lain-lain sepertimana yang pelanggan kehendaki.

    Kami;Kembara Ilmu World Services ada aggreement antara pelanggan kami dengan pihak kami secara details dan setiap urusan haruslah di persetujui dan di fahami antara kedua-dua belah pihak.

    Pihak kami memberi khidmat nasihat berdasarkan pengalaman kami kepada pelanggan kami tentang satu-satu urusan seperti penempahan tiket, tempat penginapan, pengangkutan , makan-minum dan sebagainya dengan jelas kepada pelanggan kami dan urusan seterusnya terserah kepada pihak pelanggan samada bersetuju untuk pihak kami uruskan.

    Harap maklum dan terima kasih atas pandangan tuan.

    Selamat hari raya & di kesempatan ini kepada sesiapa yang berminat nak menggunakan perkhidmatan kami sebagai perantara percutian anda sila hubungi kami.

    Yang benar
    Azizan Bin Adnan
    Pengurusan Kembara Ilmu
    HP:019-3103074
    norazizanadnan@yahoo.com  
  13. Nuruljohor - Mon 20/Sep/2010 2:12pm
    saya ada wat program ke london.perlu tiket 2 hala untuk 10 org...sape2 leh twrkan harga murah dari airasia atau mas.msg me 0197900185  
  14. Nor Azira Izma - Wed 20/Oct/2010 11:37am
    berminat ingin menjadi agent.sila emailkan pd sy.zeera_izma@hotmail.com  
  15. Niza 16 - Thu 28/Oct/2010 11:18am
    salam.saya berminat utk menjadi agent .email saya lavenderluv84@gmail.com.
    tq  
  16. Arni - Wed 3/Nov/2010 2:58pm
    Berminat untuk menjadi agen..Sila e-mailkan detail ke arnihasmeza@gmail.com  
  17. Zana 7 - Wed 22/Dec/2010 1:14am
    Bandung : 3H/2M pakej untuk dua org brapa bleh emailkn kat saya arna_luv85@yahoo.com  
  18. Ady Hashim - Wed 8/Aug/2012 5:17pm
    cam best ..nak jadik agent gak..email kat saya maklumat lanjut yee...

    adi_zerox@yahoo.com  
  19. Muhammad Faiz 20 - Mon 11/Nov/2013 9:44am
    boleh x hantar quo ke sy untuk pakej ke surabaya 4H3M..jumlah peserta seramai 20 org n quo boleh dihantar ke Gedokz_91@yahoo.com.my atau boleh msg or call sy di 0136446746 tq  
  20. Dolce - Tue 12/Nov/2013 2:49pm
    Assalamualaikum dan salam sejahtera ..

    kami dari pieces agency menawarkan pakej pelancongan ke bandung jakarta dengan hanya rm850 ! pakej sudah termasuk tiket flight air asia ekonomi seat .

    antara yang sudah termasuk dalam pakej ialah :
    - tiket flight air asia ekonomi seat ( tiket flight akan diberi sebaik sahaja tempahan dilakukan )
    - makanan yang halal
    - hotel untuk 3 malam
    - tour guide
    - tips kepada pemandu pelancong
    - tiket masuk ke tangkuban perahu


    antara yang tidak termasuk dalam pakej ialah :
    - insurans perjalanan

    hubungi kami untuk maklumat lanjut di talian 0145146212 / 0104194833 . tq  
Page 1   (Total 20 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2732)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (214)
Bengkel Kereta (1491)
Bengkel Motosikal (249)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (549)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (805)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1361)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1257)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (167)
Bisnes Kitar Semula (499)
Bisnes Komputer (1487)
Bisnes Kurier Dan Logistik (678)
Bisnes Minuman (1462)
Bisnes Pasar Malam (1969)
Bisnes Pelancongan (549)
Bisnes Pengantin (684)
Bisnes Perabot (854)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1107)
Bisnes Restoran (3332)
Bisnes Roti Dan Bakeri (708)
Bisnes Salun Rambut (364)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (381)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (662)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (819)
Bisnes Untuk Dijual (3323)
Bisnes Waffle Dan Jagung (383)
Bisnes Western Food (325)
Dewasa 18sx (1775)
Diskusi Bisnes (1962)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (721)
Expo Karnival Tapak Niaga (6487)
Forex Malaysia (1886)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (711)
Hiasan Taman (242)
Hotel Resort Homestay (1010)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (330)
Ingin Berniaga (2821)
Insurans Dan Takaful (1728)
Insurans Roadtax Kereta (339)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1984)
Kedai Emas (452)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2533)
Kedai Hardware (437)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3839)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (345)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1846)
Kedai Sewa (1637)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (5005)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4819)
Kerja Kemahiran (1955)
Kerja Kosong (11775)
Kerja Praktikal (2069)
Kerja Sales (2282)
Kerja Sambilan (6330)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (453)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (456)
Kontraktor Balak Dan Kayu (480)
Kontraktor Jurutera (566)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (392)
Kontraktor Pembinaan (2056)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2821)
Kursus Kecantikan (687)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (323)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1622)
Mencari Pelabur (3684)
Mesin Fotostat (353)
Mesin Freezer Dan Chiller (268)
Mesin Industri (514)
Mesin Jahit (375)
Mesin Proses Makanan (569)
Pakej Pelancongan (2612)
Pakej Perkahwinan (1203)
Pakej Perniagaan (892)
Pasar Basah (1460)
Pekerja Asing (1236)
Pelaburan Saham Unit Trust (945)
Pembantu Rumah Asing (1860)
Pembekal Barang Runcit (1580)
Pembekal Beras (109)
Pembekal Buah-buahan (483)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (650)
Pembekal Kerepek (1100)
Pembekal Keropok (444)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (238)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (415)
Pembekal Rempah Dan Perencah (598)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1185)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (606)
Pemborong Bundle (866)
Pemborong Cadar Dan Tilam (455)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (696)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (110)
Pemborong Pakaian Bayi (774)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1657)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4218)
Pemborong Telekung Dan Songkok (566)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3525)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2789)
Pembuat Papan Tanda Iklan (278)
Pembuat Plastik Kotak Botol (799)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (483)
Pendaftaran Syarikat (494)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (953)
Pengedar Bahan Pencuci (719)
Pengedar Buku Dan Majalah (587)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1540)
Pengedar Permainan Kanak2 (600)
Pengedar Produk Kecantikan (2629)
Pengedar Produk Kesihatan (2999)
Pengurus Majlis (597)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (727)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (695)
Penternak Kambing (287)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (265)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (724)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (625)
Perkakas Elektrik (438)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1536)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (521)
Pinjaman Kad Kredit (389)
Pinjaman Kereta (608)
Pinjaman Peribadi (10612)
Pinjaman Perniagaan (1839)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1321)
Program Consignment (2015)
Program Dropship (6747)
Pusat Bahasa (358)
Pusat Jagaan Bayi (1546)
Pusat Latihan (650)
Pusat Memandu (124)
Pusat Mengaji Agama (524)
Pusat Pendidikan Tinggi (524)
Pusat Rawatan (366)
Pusat Tadika Dan Taska (1317)
Pusat Tuisyen (1068)
Rancangan Perniagaan (595)
Rawatan Alternatif (293)
Rumah Sewa (4291)
Rumah Untuk Dijual (3742)
Servis Freelance (1114)
Servis Keselamatan (720)
Servis Pembersihan (828)
Servis Pengedaran Risalah (459)
Setiausaha Syarikat (610)
Sewa Bas Dan Van (577)
Sewa Kereta Teksi Limo (1825)
Sewa Lori (2562)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (248)
Studio Fotografi (902)
Studio Grafik Dan 3D (1101)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (728)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (640)
Tanah Untuk Dijual (4850)
Tempahan Biskut Dan Tart (2154)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (668)
Tempahan Katering (2154)
Tempahan Kek Dan Coklat (2146)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1748)
Tempahan Minuman Dan Dessert (463)
Tempahan Nasi Lemak (522)
Tempahan Roti (360)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (640)
Ubahsuai Rumah (1687)
Urut Tradisional (793)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1095)
Vending Machine (372)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2310)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1353)