Search Majalah.com
Jom Bina Networking
Trm Store - Sun 6/Jan/2013 2:59pm [Last Comment]
Anda ada perkhidmatan, produk atau kepakaran? Senaraikannya di bawah ini. Mana tahu produk/perkhidmatan/kepakaran anda dicari dan diperlukan. :)
Anda boleh nyatakan di ruangan komen dibawah seperti :-
Nama :
No. Tel :
Email :
Keterangan Produk/Perkhidmatan/Kepakaran :
Lokasi :
Atau lain2 jika ada..

Jom Bina Networking.. Kita bertukar-tukar maklumat perkhidmatan, produk dan kepakaran.
Ala macam tukar-tukar bisnes kad ;)

Niche: Diskusi Bisnes
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
3 Dec 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
29 Nov 2014 (Sabtu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Amirrul 7 - Sun 6/Jan/2013 3:04pm
    salam kenalan semua..'_'
    sy Amirrul Rozaizi
    016-4761527
    dpadas@ymail.com
    perunding kewangan unit amanah
    cimb wealth advisor...
    labuan + sabah
    tq  
  2. Nazman 7 - Sun 6/Jan/2013 3:09pm
    salam semua
    perkhidmatan pembekalan barangan cenderahati termasuk dan jaket dengan harga yang berpatutan, juga consultan kursus pemanduan berhemah dan lanjutan bagi agensi swasta dan krajaaan dengan kdar harga yang berpatutan dan pembekal secara runcit dan borong rumpai laut kering..add fb nazt trading emel nazmantalib@yahoo.com lokasi selatan dan tengah...  
  3. Zainal Abidin 12 - Sun 6/Jan/2013 3:13pm
    Salam. Sy pembekal tools2 yg hebat utk pemasaran online seperti laman web sendiri, autoresponder dan pelbagai lagi dgn harga yg sgt2 murah jika hendak dibandingkn di luar.Mempunyai bisnes sendiri? Inilah platform utk pemasaran bisnes anda melalui internet. Maklumat lanjut sila emailkn ke nal_znal93@yahoo.com atau sms nama penuh dan email anda di 0137762055  
  4. Cerah Wajah 2 - Sun 6/Jan/2013 3:18pm
    DROPSHIP UNTUK PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN DENGAN HARGA BORONG..
    ANDA BERPELUANG BERNIAGA SECARA DROPSHIP YANG SEMESTINYA TIDAK MENGELUARKAN MODAL.
    HARGA YANG SAYA TAWARKAN ADALAH SANGAT MURAH SEHINGGA ANDA MENDAPAT KEUNTUNGAN YANG BANYAK.
    SEMUA PRODUK KECANTIKAN YANG SAYA JUAL ADALAH PRODUK PERMINTAAN RAMAI DENGAN PELBAGAI JENIS PRODUK..

    LAWATI : nursyafiqahzahit90.blogspot.com atau search eqaon9shop
    (untuk melihat produk kecantikan dan kesihatan yang pelbagai)

    belian secara runcit dan borong juga diterima..

    sebarang pertanyaan hubungi
    013-9412360  
  5. Muhammad 166 - Sun 6/Jan/2013 3:19pm
    shofian
    da_klausner93@yahoo.com
    0192463135
    Education Consultant
    saya mahir dalam menyelesaikan masalah anak2 @ adik2 dalam pelajaran daripada darjah 1 sehingga ting. 5
    tq  
  6. Muhammad Kamil - Sun 6/Jan/2013 3:37pm
    Assalamualaikum.

    nama:Muhammad Kamil Bin Mohd Taib

    email:kamil_7061@yahoo.com

    keterangan produk:saya salah seorang pembuat coklat buatan tangan dari rumah.buat coklat yang simple2 aje.marshmallow halal celup coklat pun ada.juga boleh sewa choco fountain untuk majlis anda..

    lokasi:Lenggong,Perak

    Sekian,terima kasih..:)  
  7. Bdengz - Sun 6/Jan/2013 3:40pm
    sapa nak wat side income?? tp kene ade modal rm100-rm300.. lg tinggi modal lg tnggi pndapatan korg tiap2 buln.. korg akn dpt balik lebih dr modal korg dlm mse 1bulan.. seterusnye korg akn dpt side income tiap2 buln.. ni serius beb.. tkde main2.. kerja sng, korg tlg klik iklan je.. kalau nak promosi lg bnyk korg dpt.. untuk menaje/promosi korg kene amik pakej rm300.. ni potensi income korg akn dpt untuk klik iklan sje:

    pakej potensi income
    rm100 = rm300
    rm150 = rm450
    rm200 = rm550
    rm250 = rm700
    rm300 = rm900 (dapat komisyen 40% kalo menaje)

    kalo korg bermint/ade sbrg soalan leh hubingi aku.. ataupun kalo korg nk register terus leh klik kat link di bawah.. jgn risau sy da try dan sy boleh beri tnjuk ajar secare percume..

    http://www.klikdapatduit.com/?ref=1760


    sebarang soalan boleh email di: zbdengz@gmail.com

    ataupun msj/whtsapp/call: 0147202126  
  8. Zairi 20 - Sun 6/Jan/2013 3:44pm
    Salam..sy mmpunyai produk pndidikan era baru dimana anak2 kita boleh belajar di mana2 shja kerana ianya berasaskan internet..anda boleh menilai sndiri slepas mmbaca blog ini..http://belajarkaedahbaru.blogspot.com/
    untuk maklumat lnjut sila hubungi saya, zairi (0134151052)  
  9. Kencana 2 - Sun 6/Jan/2013 3:47pm
    Salam,

    Nama : Azman
    No. Tel : 012.690.8980
    Email : pakej.perniagaan@gmail.com
    Keterangan Perkhidmatan :
    1. Menjual secara borong tshirt muslimah terus dari pengeluar.
    2. Mengambil tempahan tshirt muslimah / jubah jenama sendiri terus dari kilang.

    Lokasi : Kuala Lumpur

    terima kasih :)  
  10. Zohairen - Sun 6/Jan/2013 3:54pm
    Assalamualaikum

    Nama : Amy Marian & Zohairen
    No. Tel : 0389275519
    Email : zohairen@gmail.com

    Butik pakaian Muslimah: Blouse, Jubah, Long dress, sarung tangan, tudung, telekung, shawl, stokin etc


    :Lokasi : Bandar Baru Bangi Seksyen 9  
  11. Suhana 57 - Sun 6/Jan/2013 3:54pm
    Nama : Ana
    No. Tel : 017-693 2110
    Email : mananresources@gmail.com
    Keterangan Produk/Perkhidmatan/Kepakaran : Karipap pelbagai inti
    Lokasi : Puchong
    Atau lain2 jika ada.. Juga menyediakan perkhidmatan memeriksa tahap kebersihan air.  
  12. Izham Hazizi - Sun 6/Jan/2013 3:56pm
    Nama : Izham Hazizi
    No. Tel : 012-4760012
    Email : am_pc_97@hotmail.com

    Keterangan Produk/Perkhidmatan/Kepakaran : Nasihat untuk Buka Farmasi sendiri dengan modal RM5100 Sahaja!

    Lokasi : Kedah/ Penang/ Perak/Satu Malaysia :)  
  13. Felmina Groups - Sun 6/Jan/2013 4:03pm
    Nak tahu mcmana nk gandakan wang anda contoh modal usd1000 anda akn dpt 22% setiap bulan.Formula ni dh di laksanakan di luar negara dn prtama kali di prkenalkan d malaysia..Sila sms/call 017-6693037  
  14. Musleam - Sun 6/Jan/2013 4:10pm
    Nama : Mus
    No. Tel : 013-7104275
    Email : musleam26@gmail.com
    Keterangan Produk/Perkhidmatan/Kepakaran : Event Photography
    Lokasi : Kedah  
  15. Ibnumasri - Sun 6/Jan/2013 4:23pm
    nama : Hisham

    no tel : 013-5846101

    email : ibnumasri@yahoo.com

    website : www.ibnumasri.blogspot.com

    produk/perkhidmatan : pembinaan rumah burung walit, jualan produk pati srg burung walit, propolis & pelbagai produk kesihatan lagi

    lokasi : kedah & seluruh Malaysia  
  16. Tempahblogniaga - Sun 6/Jan/2013 4:38pm
    jom letak iklan di www.jomiklan.my



    website jomiklan.my bru lepas upgraded..

    jadi sesiapa yang sudah register sebelum ini..boleh register semula..

    klik tutorial untuk panduan penggunaan jomiklan.my  
  17. Xmd - Sun 6/Jan/2013 4:43pm
    Nama : Wan
    No. Tel : 019-9009 664
    Email : xmedia_ent@yahoo.com
    Kami menyediakan perkhdimatan percetakan digital berkonsepkan tanpa minimum order.
    Antara produk : Sticker/Banner/Banting/Kad Kahwin/Poster/Flyer/Kad Bisnes dll
    Lokasi :Bangi & Kota Bharu.

    Tempahan boleh dibuat dari seluruh Malaysia . Penghantaran boleh diuruskan dengan caj tambahan.  
  18. Eiyz 2 - Sun 6/Jan/2013 4:47pm
    Assalamualiakum..

    Nama : Eja
    No. Tel : 019-3097088/017-6437444
    Email : babyemirshop@yahoo.com
    Keterangan Produk/Perkhidmatan/Kepakaran : Menjual Pakaian Bayi dan Kanak dengan Harga Murah..
    Lokasi : Mantin, Seremban.  
  19. Team Yunique Sabah 2 - Sun 6/Jan/2013 4:49pm
    Kami merupakan pengedar/pembekal mesin serbaguna (seperti mesin e-pay di 7 eleven) menjadikan premis perniagaan anda sebagai ONE STOP CENTRE ...
    -pusat penghantaran wang keluar negara (indonesia)
    -pusat pembayaran bil setempat( bil air letrik dll)
    -pusat penjualan reload , astro dll
    -menjadi peniaga berdaftar untuk talian mudah alih YUNIQUE (kadar panggilan dan internet termurah di antara telco yg ada sekarang)

    ###keistimewaan menjadi peniaga YUNIQUE :
    ANDA LAYAK MENDAPATKAN KOMISYEN BULANAN 5% DARIPADA KESELURUHAN NILAI RELOAD TOP UP SIMPACK YUNIQUE PELANGGAN ANDA### maksudnye setiap kali pelanggan anda top up walaupun bukan di kedai anda , anda tetap dpt 5% komisyen keuntungan daripada syarikat YUNIQUE COMMUNICATION SDN BHD

    Yg berminat dgn tawaran dan mesin serbaguna fungsi ini hubungi kami untuk seluruh kawasan sabah 01116717071  
  20. Ahmad Haziq Azlan - Sun 6/Jan/2013 4:53pm
    Nama : Azlan (Antigravity Resources)
    No. Tel : 0134118929
    Email : antigravity0001@gmail.com
    Keterangan Produk/Perkhidmatan/Kepakaran : home made chocolate, menjual pakaian wanita, graphic design dan perkhidmatan fotografi.
    Lokasi : Skudai, Johor
    lain-lain: http://www.facebook.com/XreatifProduction
    http://www.facebook.com/pages/AntiGravity-Resources/237096809731640?ref=ts&fref=ts  
  21. Shankar - Sun 6/Jan/2013 4:54pm
    hello kawan kawan saya ada jual pelbagai barangan seperti kadtopup ,detox foot patch minyak wangi sembur ,roll on dan lain lain lagi dan ada juga jual dan ambil pelbagai tempahan bagi barangan dari china katlog ada cuma perlu senaraikan barangan yang nak selepas itu email saya akan hantarkan katlog yang seprti minta.

    www.shankartopupcompany blogspot.com

    www.shankar IT service.com

    sekian terima kasih.  
  22. Shankar - Sun 6/Jan/2013 4:58pm
    maaf lupa nak letak nombor telefon dan nama shankar 014-6155980 boleh call dan sms jika tidak dijawab mungkin sibuk sila hantar sms sahaja sekian terima kasih.  
  23. Shankar - Sun 6/Jan/2013 5:03pm
    maaf ada kesilapan sedikit maklumat lanjut boleh layari

    www.shankartopupcompany blogspot.com

    www.shankarTopUp IT service.com

    sekian terima kasih.  
  24. Algojo - Sun 6/Jan/2013 5:25pm
    Sila layari http://alkaliplus.webs.com  
  25. Mike Ling 3 - Sun 6/Jan/2013 5:27pm
    Saya Marketing Coach dan expect dalam pemasaran seperti Facebook. Saya dapat tolong you menjana banyak sales dan software saya tanpa kos pengiklanan,

    U boleh duduk sana dan relax dan software i tolong u buat kerja. Jangan percaya apa yang saya cakap. Banyak testomonal juga

    http://www.autofbmarketer.com/  
  26. Ahmad Mazlan Ali - Sun 6/Jan/2013 5:30pm
    Memiliki laman web adalah satu pelaburan jangka panjang yang bijak dan
    menguntungkan. Ianya umpama anda mempunyai sebuah kedai yang boleh
    dikunjungi orang ramai dari seluruh Malaysia 24 jam sehari dan 365 hari
    setahun tanpa henti, malah dikunjungi dari seluruh dunia. Tanpa perlu
    berjumpa sesiapa, segalanya hanya melalui hujung jari sahaja dan pendapatan
    terus mengalir ke akaun bank anda.
    Dengan memiliki laman web anda sendiri, anda bukan sahaja memasarkan produk
    anda tetapi anda memberi peluang hebat kepada orang ramai untuk menjana
    pendapatan secara automatik. Anda tidak perlu risau bagaimana untuk
    menjalankan perniagaan di internet walaupun anda tidak ada produk untuk
    dijual. Perkara pertama yang paling penting sekali untuk anda lakukan
    adalah memiliki laman web anda sendiri kerana ianya umpama anda memiliki
    tapak kedai anda sendiri. Jika anda inginkan sebuah perniagaan online milik
    anda sendiri yang berpanjangan dan sah; JanaWang.biz adalah jawapannya dan
    anda akan dibantu kerana :

    - Sesiapa saja boleh sertai JanaWang.biz dan tiada had umur, tidak
    mengira warganegara, bangsa tetapi MESTI mempunyai akaun bank yang sah dan
    aktif di Malaysia.
    - Anda akan diberi website dimana sistem affiliate akan memaparkan link
    www.janawang.biz/?id=zwallet anda secara automatik apabila pengunjung
    klik website anda.
    - Jika ada pengunjung yang mendaftar TANPA PENAJA maka sistem
    randomaizer akan mengutamakan Ahli Vip yang belum ada downline untuk
    dijadikan penaja. Jangan risau, giliran anda akan tetap sampai.
    - Anda tidak perlu melayan pertanyaan dari pelanggan atau berurusan
    dengan pelanggan. Sebaliknya kami yang akan menguruskan semuanya bagi pihak
    anda. Tugas anda hanya mempromosikan website anda sahaja.
    - Anda akan diberi tapak untuk beriklan dilaman web JanaWang.biz walau
    pun anda hanya berdaftar sebagai Ahli Percuma.
    - JanaWang.biz akan mempromosikan iklan anda sehingga lima peringkat
    dengan anggaran SATU JUTA kali paparan walaupun anda hanya membuat 10
    promosi sahaja.
    - Iklan anda akan disiarkan selamanya.
    - Anda boleh upload banner 125 x 125 beserta keterangan iklan. Boleh
    edit iklan bila-bila masa anda suka.
    - Anda boleh siarkan Iklan Text Percuma seberapa banyak yang anda suka
    tanpa had siaran kerana website ini milik anda.
    - Anda akan menerima 80 eBook Bisnes Online beserta 50 Bonus Tambahan
    Strategi Promosi Online yang boleh anda jual dengan harga anda sendiri dan
    100% keuntungan milik anda.
    - Anda berpeluang menjana pendapatan bagi setiap penyertaan yang upgrade
    status Vip. Jumlah pendapatan anda tiada had. Selagi anda membuat promosi
    selagi itulah peluang anda menjana pendapatan. Tiada tempoh tamat dan layak
    sampai bila-bila.
    - Sistem yang adil. Sekali pun anda menaja Ahli Percuma dan Ahli Percuma
    tersebut pula menaja Ahli Vip anda masih mendapat RM20 keuntungan dari
    tajaan tersebut.
    - Ianya cukup fleksibel, murah dan mudah untuk disertai, hanya
    bermodalkan RM30 sekali sahaja untuk bermula.
    - Yang paling penting semua bayaran terus ke akaun bank anda. Kenapa
    mesti membayar kepada orang lain sedangkan ini bisnes online anda sendiri,
    anda usaha anda dapat.
    - Peluang pendapatan dengan sistem 2nd Tier. Bukan pelaburan internet,
    skim cepat kaya, MLM atau program berbilang level atau apa sahaja program
    mengarut yang menjanjikan pendapatan lumayan atau menjadi jutawan dalam
    sekelip mata.
    - Sistem yang mematuhi Syariah Islam dan Undang-Undang Malaysia.
    - Tiada unsur-unsur penipuan dan penindasan. Komisen yang anda terima
    adalah 100% milik anda dan tidak melibatkan sesiapa.
    - Mengelakkan diri anda dari sesuatu yang subhah.
    - Tidak perlu menghadiri bengkel website atau membeli apa-apa produk
    dari JanaWang
    daftar free dan berikanlah sambil menjana wang...
    http://iluvurl.com/iklanpercuma  
  27. Shah 553 - Sun 6/Jan/2013 5:34pm
    a'kum & selamat sejahtera.saya ada menjual sejenis produk kesihatan & diet iaitu alpha lipid slim diet II.dengan produk ini anda boleh menurunkan berat badan 3-5kg dalam seminggu & tidak perlu berlapar.ini adalah diet cara moden & jangan samakan cara diet ini dengan cara diet yg lain.pada hari ini produk ini telah mencatat jualan produk diet terbanyak di Malaysia.banyak lagi produk kami yg hebat2.sila hubungi no 0126437280 utk keterangan lanjut atau lawati http://www.facebook.com/alphalipid.onlineshop

    kami juga mencari 3 orang business partner.modal hanya serendah RM60.pendapatan lumayan.keuntungan akan meningkat bulan demi bulan.boleh dapat 5k bulan keempat.hubungi saya segera.  
  28. Eiqrazakigt - Sun 6/Jan/2013 5:40pm
    salam semua.. saya shafiq..

    saya stokis bagi AHB, menjual produk beasaskan CORDYCEPS...PENAWAR segala penyakit kronik seperti luka kencing manis yang parah, HIV, asma psoriasis, slipdisk, buah pinggang, jantung berlubang, tyroid, lemah tenaga seksual, angin ahmar, darah tinggi, arthritis dan banyk lagi..

    Lihat testimoni hebat kami di facebook.com/AHB2U cordyceps..

    hubungi saya di 0136871435..

    Kalo ade yang berminat nk jadi stokis atau agent pun sangat-sangat digalkkan..  
  29. Mohd Zahari 2 - Sun 6/Jan/2013 5:48pm
    Salam warga majalah.
    Nama: zahari
    email: langkau16@gmail.com

    Blog langkau16.blogspot.com - untuk keperluan herba langkau dll.

    Blog hartanah
    zulenterprise.blogspot.com

    Talian hayat 0134053661
    0105043661

    Lokasi: Kulim, Malaysia.

    Web insuran dan khariat
    www.RecruitNational.com/langkau16  
  30. Shah 553 - Sun 6/Jan/2013 5:50pm
    Ingin menjadi seperti Donald Trump??Ingin menjadi seperti Tan Sri Mustapha Kamal Abu Bakar (MK LAND)???
    Binalah kerjaya sebagai PERUNDING HARTANAH.kini telah terbongkar rahsia bagaimana nak jadi seperti mereka.perniagaan sebenar MULTI BILIONAIRE !!! peluang ini mungkin takkan datang lagi.lawati laman web ini.copy,paste & bookmarks terus. http://www.seminarhartanah.com/index.php?ref=shahHartanah  
  31. Aby 5 - Sun 6/Jan/2013 5:54pm
    Salam dan selamat sejahtera.

    saya : Aby

    No Tel : 012-6604276 ( sms lebih senang sbb saya agak sibuk nak jawap)

    e-mail : azzahra_isma@yahoo.com

    Lokasi: Tanjong malim, seluruh Semenanjung Malaysia.

    Product : Barangan Al Jabbar, ( Saya ada 100 penapis aljabbar untuk di habiskan - saya boleh beri ansuran, sms saya ) Herbal Al jabbar dan Mesin terapi dan lain-lain.

    saya juga ada lebih kurang 100 kain pasang cotton & lycra untuk dihabiskan. Saya bawa dari Vietnam. Baju kurung bermanik dan tudung half moon bermanik cantik....cikgu-cikgu, pelajar, suri-rumah dan sesiapa yg ramai kawan kalau nak tolong saya jual boleh e-mail saya, saya hantar gambar2,  
  32. Jeffry 12 - Sun 6/Jan/2013 5:54pm
    Salam,
    Khas untuk semua yang ingin menguruskan akaun perniagaan dan urusan perniagaan anda sila ke www.manage4biz.com . Hanya daftar dan anda boleh menggunakannya.

    Anda boleh menguruskan segala transaksi secara online dan automatik dikemaskini di system perakaunan anda. Tak perlu tahu akaun pun.

    Nak tahu lebih lanjut boleh email ke jefri@manage4biz.com

    Terima kasih  
  33. Mar Onlineshop - Sun 6/Jan/2013 7:22pm
    Nama : Mar (Mayascarf Collection)
    No. Tel : 0137421699
    Email : mayascarf@gmail.com
    Keterangan Produk/Perkhidmatan/Kepakaran : Mayascarf Collection membekalkan tudung dan selendang yang cantik dan menarik untuk digayakan kaum hawa di luar sana. Buat masa ini, Mayascarf hanya beroperasi sepenuhnya secara dalam talian.
    Lokasi : Pasir Gudang, Johor  
  34. Dyana Mahdi - Sun 6/Jan/2013 7:50pm
    salam perkenalan
    saya nak kongsi peluang bisnes tanpa risiko,modal rendah hanya Rm 5,000.00 sahaja,miliki kedai anda sendiri secara smart partnership. pecuma: deposit sewa,sewa bulanan,stok 100% consignment,bil letrik dll

    income pasif lumayan setiap bulan.
    untuk keterangan lanjut:-

    hubungi / sms :- Dhia ditalian
    019-737 5116  
  35. Alkhawarizmi - Sun 6/Jan/2013 8:18pm
    Nama : al khawarizmi
    No. Tel : 019 9990799
    Email : alkhawarizmi.jr@gmail.com
    Keterangan Produk/Perkhidmatan/Kepakaran :rumpai laut kering, insuran prudential BSN takaful
    Lokasi :sabah / seluruh malaysia  
  36. Yusof 16 - Sun 6/Jan/2013 8:39pm
    Visit like follow share www.facebook.com/fastmodewakalah

    Kami menawarkan khidmat jualan dan sewaan hartanah (rumah,kedai,pejabat,tanah dll)  
  37. Zawanis 2 - Sun 6/Jan/2013 8:45pm
    PRODUK BARU BAKAL MELETOPS DI PASARAN..
    JOM JADI YANG TERAWAL..
    DEALER DI PERLUKAN...
    PRODUK NEUZAHRA BEAUTY.
    MODAL RM500 UTK 10 BOTOL EASY SLIM LOTION. HARGA PASARAN RM70sm RM75ss.
    BERMINAT JADI DEALER? SMS 0179321987 ANIS.  
  38. Ken881 - Sun 6/Jan/2013 9:03pm
    Salam sejahtere semua warga m.com,,
    Saya ada 10k nak buat biznes tapi tak tahu nak melabur dalam bidang mana yang boleh mengutungkan dan risikonya sangat rendah.boleh bantu rakan2?  
  39. Dyana Mahdi - Sun 6/Jan/2013 9:15pm
    saya ada biz tanpa risiko modal serendah 5k je miliki kedai anda sendiri...

    berminat sms saya email anda untuk keterangan lanjut

    sms shj: 019-737 5116  
  40. Mybiz2012 - Sun 6/Jan/2013 9:28pm
    Biz Global Trade MUDAH saja - Networking ke solo ke semua UNTUNG habis!! tak percaya jumpa kami bukan susah sangat nak USAHA - Simpan Duit Dapat Dividen 15-30% setiap bulan!!Tak Bagus ke??Satu lot = RM700 jer - 2 minggu dapat dividen dah - hujung bulan dapat lagi separuh!
    0197867487 / 0127523092 Telefon ok!  
  41. Razis 5 - Sun 6/Jan/2013 9:32pm
    Salam warga majalah... Semoga kalian bertambah sihat dan murah rezeki..

    Saya merupakan pembekal/borong colagen/rumpai laut yang asli dari Semporna, Sabah...


    Harga sangat murah semurah RM 15 sekilo.., mengikut gred...

    Hubungi saya bila2 masa...

    0148581112

    abangrumpailautsemporna@gmail.com  
  42. Mahis - Sun 6/Jan/2013 9:43pm
    salam..tawaran harga borong bagi 300 jenis produk kesihatan&kecantikan TERLARIS di pasaran dengan harga MURAH..Lawati laman www.dusunherbs.blogspot.com

    019-9891020 mahis  
  43. Nisa Sheyra - Sun 6/Jan/2013 10:02pm
    Nama : cik nisa
    No. Tel : 0135721573
    Email :mhasanahn@gmail.com
    Keterangan Produk/Perkhidmatan/Kepakaran : servis membuat blog basic -RM10
    servis membuat blog advance-RM45
    servis buat fbpage basic-RM10
    servis membuat fbpage advanced-RM40
    software tingktn visitor blog -rm10
    software hantar emel byk2-rm10
    33 ebook terhebat -RM10 KESEMUANYA!!

    blog: serviswebpalingmurah.blogspot.com  
  44. Naseri - Sun 6/Jan/2013 10:26pm
    name:nas
    email:mikulbumi@gmail.com
    perkhidmatan: pengangkutan
    lori 3 tan
    lokasi shah alam..
    no.tel:0192039931  
  45. Muhammad Ali Akhbar - Sun 6/Jan/2013 10:26pm
    tak menaja pon dpt bonus banyak!!!
    modal kecik dan team work.....

    ali - 0133423458
    www.simplebisnes.com/AliAkhbar  
  46. Azry 3 - Sun 6/Jan/2013 10:48pm
    Bisnes tanpa risiko. Modal serendah RM2500. Miliki kedai serbaneka anda sendiri.

    Keterangan lanjut sila email pada azry2511@yahoo.com

    sms/call 0195670059  
  47. Waksab - Sun 6/Jan/2013 11:27pm
    Saya tiada kepakaran semua itu milik Allah..yang saya ada hanya pengetahuan yang sedikit pandai ilmu membaiki dalam bidang komputer,printer,plotter,scanner dan alatan letrik sejak tahun 2000 hingga kini.Sy kerja sendiri di rumah sekitar area Rawang dan juga lembah klang.Setakat ini rezeki Allah beri cukup2 makan..Alhamdulillah..jika ada yang nak berkongsi rezeki Allah call atau sms saya..0183690782 Terima Kasih..Syukran jazakallah khairan  
  48. Iman 69 - Sun 6/Jan/2013 11:30pm
    nama : Liza

    no tel : 019 2225004

    website : www.produksne.com.my

    produk/perkhidmatan : Stokis Produk SNE
    lokasi : stokis seluruh Malaysia diperlukan  
  49. Win 8 - Mon 7/Jan/2013 12:05am
    jom lawati...http://celcom1malaysian.blogspot.com/  
  50. En Jeri - Mon 7/Jan/2013 12:15am
    salam..
    #anda mahu jual beli hartanah?
    #anda maju mencari hartanah impian dengan harga murah?
    #anda ingin berniaga hartanah?
    #anda ingin maklumat tentang hartanah murah?
    #anda broker hartanah?
    #anda perlukan center hartanah di malaysia?
    #anda boleh buka web ini..

    www.hartanahmurah.com
    ok.. tq  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 148 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2817)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (224)
Bengkel Kereta (1504)
Bengkel Motosikal (252)
Bengkel Tayar (219)
Bisnes Air Mineral (372)
Bisnes Ais Krim (514)
Bisnes Aksesori Kereta (663)
Bisnes Broadband (1113)
Bisnes Burger (550)
Bisnes Cermin Mata (162)
Bisnes Cuci Kereta (823)
Bisnes Cyber Cafe (453)
Bisnes Dobi (1385)
Bisnes Ebook (1065)
Bisnes Handphone (1272)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (573)
Bisnes Ice Blended (711)
Bisnes Jam Tangan (291)
Bisnes Jeruk (182)
Bisnes Kitar Semula (507)
Bisnes Komputer (1503)
Bisnes Kurier Dan Logistik (692)
Bisnes Minuman (1486)
Bisnes Pasar Malam (2003)
Bisnes Pelancongan (554)
Bisnes Pengantin (698)
Bisnes Perabot (874)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1124)
Bisnes Restoran (3385)
Bisnes Roti Dan Bakeri (723)
Bisnes Salun Rambut (372)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (385)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (678)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (445)
Bisnes Tradisional (839)
Bisnes Untuk Dijual (3413)
Bisnes Waffle Dan Jagung (388)
Bisnes Western Food (331)
Dewasa 18sx (1798)
Diskusi Bisnes (1985)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (741)
Expo Karnival Tapak Niaga (6619)
Forex Malaysia (1938)
Haiwan Peliharaan (477)
Haji Dan Umrah (469)
Hiasan Dalaman (725)
Hiasan Taman (244)
Hotel Resort Homestay (1028)
Iklan Tv Radio Media Massa (228)
Import Dan Eksport (335)
Ingin Berniaga (2836)
Insurans Dan Takaful (1765)
Insurans Roadtax Kereta (349)
Kedai Bunga (191)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1996)
Kedai Emas (458)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2551)
Kedai Hardware (441)
Kedai Ibu Dan Bayi (697)
Kedai Jahit (3952)
Kedai Kamera Dan Camcorder (348)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (342)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1898)
Kedai Sewa (1652)
Kereta Baru (1642)
Kereta Terpakai (5053)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4972)
Kerja Kemahiran (2017)
Kerja Kosong (12130)
Kerja Praktikal (2178)
Kerja Sales (2332)
Kerja Sambilan (6450)
Konsultan Peguam (159)
Konsultan Perniagaan (465)
Kontrak Swasta (299)
Kontrak Tender Kerajaan (463)
Kontraktor Balak Dan Kayu (485)
Kontraktor Jurutera (576)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (228)
Kontraktor Minyak Dan Gas (694)
Kontraktor Pasir (411)
Kontraktor Pembinaan (2093)
Kontraktor Perlombongan (322)
Kursus Dan Seminar (2864)
Kursus Kecantikan (696)
Kursus Makanan (672)
Kursus Motivasi (327)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1628)
Mencari Pelabur (3728)
Mesin Fotostat (358)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (523)
Mesin Jahit (389)
Mesin Proses Makanan (582)
Pakej Pelancongan (2646)
Pakej Perkahwinan (1218)
Pakej Perniagaan (904)
Pasar Basah (1484)
Pekerja Asing (1267)
Pelaburan Saham Unit Trust (967)
Pembantu Rumah Asing (1897)
Pembekal Barang Runcit (1591)
Pembekal Beras (116)
Pembekal Buah-buahan (492)
Pembekal Ikan Kering (390)
Pembekal Kelapa Dan Santan (659)
Pembekal Kerepek (1118)
Pembekal Keropok (454)
Pembekal Kicap Dan Sos (229)
Pembekal Kurma Dan Kismis (291)
Pembekal Madu (245)
Pembekal Mee Dan Bihun (128)
Pembekal Minyak Masak (417)
Pembekal Rempah Dan Perencah (618)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1199)
Pemborong Batik Dan Sutera (354)
Pemborong Beg Galas (102)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (877)
Pemborong Cadar Dan Tilam (464)
Pemborong Karpet (165)
Pemborong Kasut Dan Sandal (710)
Pemborong Lampin (304)
Pemborong Mutiara (113)
Pemborong Pakaian Bayi (779)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1690)
Pemborong Pakaian Lelaki (1141)
Pemborong Pakaian Plus Size (146)
Pemborong Pakaian Wanita (4294)
Pemborong Telekung Dan Songkok (572)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3576)
Pemborong Tuala (204)
Pemborong Tudung (2829)
Pembuat Papan Tanda Iklan (287)
Pembuat Plastik Kotak Botol (804)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (487)
Pendaftaran Syarikat (508)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (959)
Pengedar Bahan Pencuci (729)
Pengedar Buku Dan Majalah (603)
Pengedar Contact Lens (248)
Pengedar Perfume (1565)
Pengedar Permainan Kanak2 (610)
Pengedar Produk Kecantikan (2652)
Pengedar Produk Kesihatan (3045)
Pengurus Majlis (602)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (742)
Penternak Burung Puyuh (96)
Penternak Ikan (698)
Penternak Kambing (295)
Penternak Lembu (396)
Penternak Udang (198)
Peralatan Makmal Dan Hospital (269)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (739)
Peralatan Sukan (551)
Perisian Komputer (579)
Perkakas Dapur (630)
Perkakas Elektrik (450)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1546)
Pinjaman AIM (171)
Pinjaman Hartanah (526)
Pinjaman Kad Kredit (397)
Pinjaman Kereta (628)
Pinjaman Peribadi (10852)
Pinjaman Perniagaan (1861)
Produk Dari China (548)
Produk Sejuk Beku (1353)
Program Consignment (2041)
Program Dropship (6884)
Pusat Bahasa (366)
Pusat Jagaan Bayi (1598)
Pusat Latihan (660)
Pusat Memandu (125)
Pusat Mengaji Agama (536)
Pusat Pendidikan Tinggi (532)
Pusat Rawatan (373)
Pusat Tadika Dan Taska (1364)
Pusat Tuisyen (1090)
Rancangan Perniagaan (567)
Rawatan Alternatif (299)
Rumah Sewa (4371)
Rumah Untuk Dijual (3802)
Servis Freelance (1136)
Servis Keselamatan (733)
Servis Pembersihan (850)
Servis Pengedaran Risalah (471)
Setiausaha Syarikat (601)
Sewa Bas Dan Van (587)
Sewa Kereta Teksi Limo (1860)
Sewa Lori (2613)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (58)
Studio Filem Dan Videografi (258)
Studio Fotografi (915)
Studio Grafik Dan 3D (1142)
Studio Lukisan (133)
Studio Model Penyanyi Pelakon (759)
Studio Muzik (487)
Sukan Beladiri (118)
Sukan Berkumpulan (237)
Sukan Futsal (231)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (656)
Tanah Untuk Dijual (4946)
Tempahan Biskut Dan Tart (2170)
Tempahan Hamper (189)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (676)
Tempahan Katering (2190)
Tempahan Kek Dan Coklat (2174)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (180)
Tempahan Kuih Muih (1768)
Tempahan Minuman Dan Dessert (470)
Tempahan Nasi Lemak (531)
Tempahan Roti (377)
Terminal Bayaran (193)
Ubahsuai Pejabat (654)
Ubahsuai Rumah (1717)
Urut Tradisional (819)
Usahawan Baja Pertanian (375)
Usahawan Benih Dan Nursery (408)
Usahawan Tani (1106)
Vending Machine (388)
Voucher Dan Tiket (252)
Web Design Malaysia (2329)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1392)