Jamu Susuk Dara
Kak Sue 3 - Wed 1/Feb/2012 12:54pm [Last Comment]
Jamu tradisional buatan bumiputera 100%. Sgt berkesan!!

1 - JAMU SUSUK “PENGANTIN DARA” rahsia sejak tahun 1850 RM65

Cara penggunaan :
1. Masukkan 2 kapsul kedalam faraj yg ternganga dan longgar.

Langkah satu:
dalam keadaan mencangkung

Langkah dua:
dengan menggunakan jari 1 kapsul ditolak menggunakan jari sambil menarik nafas. ke bahagian kanan rahim. Dan 1 kapsul kebahagian kiri rahim. Pastikan sampai betol – betol ke penghujung yang paling dalam rahim.

2. Makan 4 kapsul jamu sebelom tido. Dgn kuantiti air suam sekurang2nya 3 gelas
* biarkan kondisi ini semalaman tanpa bersetubuh.
* Rahim akan terus mengecut serta merta.
*dituruti 2 kapsul setiap malam sebagai amalan
* harus meminum air suam dgn kerap utk mengelakkan pening kepala kerana jamu panas

Kesan -kesan :
1. Rahim akan terus mengecut.
2. Laluan rahim menjadi rapat dan berpasir seperti dara semula
3. Bibir faraj akan terus menjadi rapat.
4. Bila pertama kali selepas penggunaan. Isteri akan merasa sakit akibat sempit dan terlalu rapat dan nikmat seperti pertama kali bersetubuh.

Kesan dialami suami dan diakui :
1- mengalami pengalaman bersetubuh seperti dara 100%
2- mengalami seperti kepala zakar disedut dan dikemut.
3- keadaan dinding laluan rahim keseluruhannya berpasir menambahkan nikmat kegelian maksima seperti pertama kali bersama.
4- pencapaian klimaks maksima rasa sempit menyeluruh dari kepala hingga ke pangkal zakar.

Harga: RM65 untuk 10kapsul.
Dibuat terus guna tidak boleh simpan lama kerana tiada bahan pengawet.

Peringatan:
Selepas 72jam rempah didalam rahim hendaklah dikeluarkan dan dibuang!!!

* ketika rempah yang halus setelah di keluarkan berkondisi seperti tembakau yang bergumpal. ini terhasil dari sisa kekotoran didalam rahim seperti kotoran, air mani yang sudah lama, sisa - sisa darah haid.
* kesannya selepas dibuang rempah. rahim akan menjadi sehat dan subur. haid akan jadi teratur dan mudah mengandung.
* pada zaman dahulu kaedah ini di gunakan untuk membersihkan rahim atau cuci selepas keguguran untuk menarik semua sisa gumpalan darah keluar. ianya akan dilakukan secara berulang mengikut kuantiti jamu.
* pernah digunakan dalam kuantiti sedikit untuk mengaburi malam pertama pengantin ( zaman perang dulu ramai gadis dirogol tentera asing )


2 - JAMU “AKU DARA “ RM48

- yang ini kena makan selepas habis 3 hari susuk dara.
- yg ini kena makan 2 kapsul pagi. 2 kapsul malam
* merapatkan
* melancarkan darah
* memberi tenaga / hyperaktif / megurangkan penat badan
* buang angin
* meningkatkan nafsu syahwat
> FUNGSI RAWATAN RAHIM DARI DALAM SECARA SEMULAJADI
- MENGECUTKAN RAHIM
- MENGECUTKAN BATU MEROYAN
- MENEGANGKAN PAYUDARA
- MENEGANGKAN PONGGUNG


2 - SUSUK " kekal dara" RM36

- digunalan sewaktu mahu bersetubuh 1/2 jam sebelom 3 hari sekali
- masukkan dalam vagina 1 biji sahaja. tolak dengan jari ke tengah laluan rahim. ketat boleh tahan 3 hari dan lebih.
*YANG INI TAK PERLU KOREK KELUAR. FUNGSI SEBAGAI GAM SAHAJA DAN TIADA REMPAH MENYERAP**
> FUNGSI MENGETAT DAN MENYEMPITKAN FARAJ SAHAJA
> MENGERINGKAN KEPUTIHAN


3- MAGIC POWDER “SUSUK DARA” Masker Vagina RM25

- Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU sebagai bedak.
- Dengan menggunakan jari sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab
- Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki – daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MAGIC POWDER SUSUK DARA.
- Hendaklah di sapu keseluruhan termasuk area pipi kanan dan kiri

Khasiatnya:
- Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus
- Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup
- Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang
- Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan Faraj
- Area sensitif faraj akan kembali membukit tegang dan akan meningkatkan kemahuan syahwat


1 set (jamu susuk dara, jamu aku dara, susuk kekal dara, masker vagina) = RM174
UTK HARGE PROMOSI CONTACT SY !!

Sue (017-5319125)
atau email
obputeri@yahoo.com


5 - Khas utk lelaki RM50
MAJUN “ ABE GAGOH @ ABE GALAK ”
khasiat - khasiatnya:
- menaikkan nafsu syahwat lelaki.
- keras dan tahan lama ketika ‘mendayung’.
- tahap stim yang memuncak.
- memekatkan air mani lelaki.
p/s : makan 1 biji sahaja dengan air suam
sebanyak yang boleh -- sejam sebelum bersama
pasangan.

Niche: Butik Kesihatan | Dewasa 18sx | Bisnes Tradisional
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
13 Nov 2014 (Khamis) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
12 Nov 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Kak Sue 3 - Thu 2/Feb/2012 2:56pm
    Jamu ini sgt sesuai utk mereka yg baru lps brsalin dan mempunyai mslh keputihan / faraj bau busuk / longgar.  
  2. Kedailelaki - Fri 3/Feb/2012 11:20pm
    sekiranye ingin rapatkan hubungan suami isteri sila copy dsini
    pasti anda akan puas hati....
    -------------------------------------

    http://kedailelaki.com
    ----------------------------------

    http://kedailelaki.com/Vakoou_original__Amerika.php

    ---------------------------------

    http://kedailelaki.com/vimax_pills_original_canada.php  
  3. Kak Sue 3 - Tue 14/Feb/2012 10:41am
    Semua produk Jamu Susuk Dara selamat utk ibu yg masih menyusu bayi. Perempuan yg mengandung dilarang same sekali mengambil jamu2 ini kecuali penggunaan masker vagina krn ia hanye penjagaan luaran.  
  4. Kak Sue 3 - Wed 29/Feb/2012 2:12pm
    jom sertai pencarian 50 testimuni terbaik produk jamu susuk dara. hadiah rm100 menanti bg 50 testimoni yg trpilih. tuk lihat gambar, leh email / sms sy. regards.  
  5. Sunita Binti Mohd Nawi - Wed 18/Apr/2012 10:54am
    cmner nk oder ni?  
  6. Ayu 101 - Wed 30/May/2012 4:12pm
    salam..selamat utk ibu menyusu ke kak sue, baby x pns ek nnti?  
  7. Noor Nazura - Sat 30/Jun/2012 2:42pm
    saya baru nk cube...kwn saya ckp mmg berkesan...t saya cube dulu yer...hihi  
  8. Noor Ikhmar Bt Mohamad Mahayuddin - Mon 30/Jul/2012 3:18pm
    cam ner nak order?
    no.tel saya 0134513595  
  9. Izar 4 - Wed 29/Aug/2012 5:24pm
    Salam kak su 3.....tumpang Tanyer.....macamner nk kuar kan semula rempah tu steel ah 72 jam dalam rahim..Ada caranyer x?kalau xkuarkn semula camner plak?benda tu bentuk dia camner?  
  10. Shazwani - Tue 16/Oct/2012 5:11pm
    saya agen jsd area seremban..sesiapa berminat boleh whatsapp atau sms 0126309282 atau bbm 21324239 ....terima kasih..boleh la buka page fb saya,search jsd nsz..tak kenal maka tak cinta..  
  11. Hasheena - Thu 8/Nov/2012 12:30pm
    ada buat dropship tak  
  12. Lyas Suarez - Wed 28/Nov/2012 1:41am
    nak bli direct by hand boleh? cod puchong  
  13. Dropship 13 - Thu 20/Dec/2012 12:23am
    kak, nk jd ejen mcm mana?  
  14. Adina 3 - Fri 4/Jan/2013 5:07pm
    salam, kalau sy makan "jamu aku dara" tanpa makan jamu susuk pengantin dara, tak apa ke?  
  15. Saldaud - Thu 10/Jan/2013 2:59pm
    Saya pengedar dr pahang. Boleh hubungi saya utk cod dan tahu lebih lg atau order...0106360648@whatsapp shj 0135310836  
  16. Haryani Boutique - Fri 1/Feb/2013 3:05pm
    Berminat nak beli...nak tahu details...pm/whatsapp saya...Pengedar Jamu Susuk Dara - 012 399 2558.

    Nakk daftar agen...nak tambah income..hanya rm 100.00..modal seumur hidup...PM SAYA SEGERA...SAYA AKAN Guide ANDA..FREE CONSULTATION  
  17. Ieja Mdsah - Sat 16/Feb/2013 7:39pm
    Berminat nak beli...nak tahu details...pm saya...agen Jamu Susuk Dara...

    ieja - 0192516493
    fanpage fb: https://www.facebook.com/JsdNfms  
  18. Fieza780 - Sun 24/Feb/2013 1:52pm
    Saya Agent JSD bagi kawasan Klang anda...jika ader sebarang pertanyaan mengenai produk boleh hubungi saya 012-3011592 dengan kadar segera....  
  19. N Afiza 2 - Mon 25/Feb/2013 2:41pm
    saya agent Jamu Susuk Dara dari nilai..sila hubungi saya di talian 019-3013020 untuk keterangan lanjut  
  20. N Afiza 2 - Tue 12/Mar/2013 10:09am
    nak daftar jadi agent, call 019-3013020 untuk keterangan lanjut...free consultation....RM100 free MV 5 paket.....  
  21. N Afiza 2 - Fri 22/Mar/2013 4:01pm
    Untuk menjadi agent JSD hanya RM100 dapat percuma 5 MV ...sila hubungi 0193013020 - fieza untuk mengetahui lebih lanjut.....  
  22. Khadijah 20 - Fri 5/Apr/2013 4:39pm
    salam ...saya nak tanya...jamu yang telah dimasukkan itu mcm mana nak keluarkan???? rasa macam susah pulak nak korek2..atau saya yg salah faham?  
  23. N Afiza 2 - Thu 11/Apr/2013 2:18pm
    khadijah..memang susah korek sebab dah rapat..tapi kena keluarkan bendasing tu sampai habis....  
  24. Kak Sue 3 - Mon 22/Apr/2013 12:39am
    Slm sume. twrn pengedar n agen akan mule dibuke pd 23 april 2013. berminat email ke obputeri@yahoo.com / sms 017-5319125 (Kak Sue). sbrg soalan mengenai jamu susuk dara, x kisah la same ade care gune, rwtan susulan bg yg dh gune, atau bg yg x tahu nk pilih ape utk rwt mslh yg dihadapi, leh whatsupp/call je sy ye.. insyaallah sy akan reply scpt mungkin... tq..

    p/s: khadijah 20, ade care n teknik yg betul tul korek kuar. pls contact sy via whatsupp/call je utk penerangn lanjut..  
  25. Kak Sue 3 - Tue 23/Apr/2013 10:58pm
    tawaran agen dan pengedar sudah dibuke. call/sms/whatsupp sy 017-5319125 (kak sue) atau jom layari www.susukdaraonline.com dan isi ruangan Peluang Perniagaan utk daftar agen/pengedar..  
  26. Mda Collection - Thu 26/Sep/2013 10:22am
    Dapatkan jamu susuk dara di uptown dataran senawang...
    Sila hubungi:
    (Sms, Whatsapp, Wechat, pm)
    0136316342
    Salam kenal dr sy, risya, egen JSD ..

    Search fb:Jamususukdara Seremban  
  27. Mda Collection - Fri 8/Nov/2013 3:40am
    https://www.facebook.com/jsdseremban  
  28. Sabrina Jsd Sungai Petani - Tue 19/Nov/2013 1:16am
    saya pengedar jamu susuk dara area sungai petani sesiapa berminat untuk mengetahui detail tentang produk jsd ataupun berminat menjadi agen boleh whatsapp atau sms 011 19315158

    atau boleh ke fb
    sabrina jsd sungai petani

    atau like fanpage
    sabrina jamu susuk dara sungai petani  
  29. Puterry Hijabs - Fri 6/Dec/2013 3:33pm
    salam semua, saya pun dulu macam anda. pengguna JSD. tapi sejak daftar jd ahli, xde lagi masalah nak dapatkan stok.

    jd la ahli, senang nak dpt stok :)

    pendaftaran masih dibuka. sila whatsapp Pu3 0193940041  
  30. Rafidah 37 - Fri 23/May/2014 5:35pm
    utk area putrajaya boleh COD
    utk semenanjung dan sabah sarawak boleh dihantar melalui pos laju
    jom ke blog saya
    lebih byk info yang menarik
    http://pengedarjamususukdara.blogspot.com/  
Page 1   (Total 30 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2732)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (214)
Bengkel Kereta (1491)
Bengkel Motosikal (249)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (549)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (805)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1361)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1257)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (167)
Bisnes Kitar Semula (499)
Bisnes Komputer (1487)
Bisnes Kurier Dan Logistik (678)
Bisnes Minuman (1462)
Bisnes Pasar Malam (1969)
Bisnes Pelancongan (549)
Bisnes Pengantin (684)
Bisnes Perabot (854)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1107)
Bisnes Restoran (3332)
Bisnes Roti Dan Bakeri (708)
Bisnes Salun Rambut (364)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (381)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (662)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (819)
Bisnes Untuk Dijual (3323)
Bisnes Waffle Dan Jagung (383)
Bisnes Western Food (325)
Dewasa 18sx (1775)
Diskusi Bisnes (1962)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (721)
Expo Karnival Tapak Niaga (6487)
Forex Malaysia (1886)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (711)
Hiasan Taman (242)
Hotel Resort Homestay (1010)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (330)
Ingin Berniaga (2821)
Insurans Dan Takaful (1728)
Insurans Roadtax Kereta (339)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1984)
Kedai Emas (452)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2533)
Kedai Hardware (437)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3839)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (345)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1846)
Kedai Sewa (1637)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (5005)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4819)
Kerja Kemahiran (1955)
Kerja Kosong (11775)
Kerja Praktikal (2069)
Kerja Sales (2282)
Kerja Sambilan (6330)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (453)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (456)
Kontraktor Balak Dan Kayu (480)
Kontraktor Jurutera (566)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (392)
Kontraktor Pembinaan (2056)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2821)
Kursus Kecantikan (687)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (323)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1622)
Mencari Pelabur (3684)
Mesin Fotostat (353)
Mesin Freezer Dan Chiller (268)
Mesin Industri (514)
Mesin Jahit (375)
Mesin Proses Makanan (569)
Pakej Pelancongan (2612)
Pakej Perkahwinan (1203)
Pakej Perniagaan (892)
Pasar Basah (1460)
Pekerja Asing (1236)
Pelaburan Saham Unit Trust (945)
Pembantu Rumah Asing (1860)
Pembekal Barang Runcit (1580)
Pembekal Beras (109)
Pembekal Buah-buahan (483)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (650)
Pembekal Kerepek (1100)
Pembekal Keropok (444)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (238)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (415)
Pembekal Rempah Dan Perencah (598)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1185)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (606)
Pemborong Bundle (866)
Pemborong Cadar Dan Tilam (455)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (696)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (110)
Pemborong Pakaian Bayi (774)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1657)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4218)
Pemborong Telekung Dan Songkok (566)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3525)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2789)
Pembuat Papan Tanda Iklan (278)
Pembuat Plastik Kotak Botol (799)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (483)
Pendaftaran Syarikat (494)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (953)
Pengedar Bahan Pencuci (719)
Pengedar Buku Dan Majalah (587)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1540)
Pengedar Permainan Kanak2 (600)
Pengedar Produk Kecantikan (2629)
Pengedar Produk Kesihatan (2999)
Pengurus Majlis (597)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (727)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (695)
Penternak Kambing (287)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (265)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (724)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (625)
Perkakas Elektrik (438)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1536)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (521)
Pinjaman Kad Kredit (389)
Pinjaman Kereta (608)
Pinjaman Peribadi (10612)
Pinjaman Perniagaan (1839)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1321)
Program Consignment (2015)
Program Dropship (6747)
Pusat Bahasa (358)
Pusat Jagaan Bayi (1546)
Pusat Latihan (650)
Pusat Memandu (124)
Pusat Mengaji Agama (524)
Pusat Pendidikan Tinggi (524)
Pusat Rawatan (366)
Pusat Tadika Dan Taska (1317)
Pusat Tuisyen (1068)
Rancangan Perniagaan (595)
Rawatan Alternatif (293)
Rumah Sewa (4291)
Rumah Untuk Dijual (3742)
Servis Freelance (1114)
Servis Keselamatan (720)
Servis Pembersihan (828)
Servis Pengedaran Risalah (459)
Setiausaha Syarikat (610)
Sewa Bas Dan Van (577)
Sewa Kereta Teksi Limo (1825)
Sewa Lori (2562)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (248)
Studio Fotografi (902)
Studio Grafik Dan 3D (1101)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (728)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (640)
Tanah Untuk Dijual (4850)
Tempahan Biskut Dan Tart (2154)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (668)
Tempahan Katering (2154)
Tempahan Kek Dan Coklat (2146)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1748)
Tempahan Minuman Dan Dessert (463)
Tempahan Nasi Lemak (522)
Tempahan Roti (360)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (640)
Ubahsuai Rumah (1687)
Urut Tradisional (793)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1095)
Vending Machine (372)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2310)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1353)