Jamu Ratu Dara untuk Wanita: Ketat, Anggun dan Sihat
Iza Khair - Mon 8/Nov/2010 8:14pm [Last Comment]
Jamu ini 100% diperbuat dari herba dan rempah ratus. Boleh mengatasi pelbagai masalah yang dialami oleh wanita. Untuk mendapatkan hasil yang menakjubkan, Jamu Ratu Dara perlu diamalkan secara konsisten.

Hasilnya akan terpancar pada wajah dan tubuh badan anda terasa lebih segar dan sihat sentiasa.. Insyallah…

Antara khasiat Jamu Ratu Dara :

* Sgt berkesan utk merapatkan serta memantapkan lagi vagina. Kompem
ketat dan padat dan panas je kat dalam tu.. Grip akan jadik luar biasa!!..
Mcm anak dara balik tau!

* Sgt berkesan memulihkan masalah keputihan, kegatalan dan bau2 yang kurang enak di vagina..
* Mengawal lendir dan lelehan vagina..
* Menambahkan tenaga dan melancarkan perjalanan darah.
* Merawat keletihan dan tidak bermaya. (Letih2 badan tu elok la
makan..)
* Melawaskan pembuangan air besar dan kecil.
* Boleh mencegah barah payudara dan rahim.
* Memulih otot dalaman faraj. (Sgt sesuai untuk wanita lepas bersalin)
* Awet muda. Boleh menghaluskan dan mencantikkan kulit ((Muke
jadi merah2 gitu..)

Ramuan Jamu Ratu Dara :
100% herba - Manjakani, Kacip Fatimah, Akar Serapat, Habatus-Sauda & Rempah Ratus Terpilih.

Cara Makan :

• 2 biji pagi & mlm selepas sarapan
• Di ikuti dgn selawat ke atas Nabi.
• Minum dgn air suam atau air masak. Jangan minum dgn air berkarbonat!

** Seelok2nya di makan dengan konsisten untuk kesan yang lebih superb..


= Anak dara pun boleh makan Jamu Ratu Dara ni untuk penjagaan awal..Tak rugi apa pun malah boleh menjaga kewanitaan kite ni dari anak dara lagi..

**Anak dara makan 2 biji sehari pun sudah memadai.

**Tidak di galakkan untuk ibu-ibu mengandung, menyusu bayi, wanita yg dalam period dan darah tinggi.

------------------------------------------------------
Harga Jualan :

RM 15 sahaja!! (40 kapsul)

KOS POS: RM6.00 (semenanjung) / RM8.00 (Sabah & S'wak)

Pos Laju PERCUMA dgn pembelian 4 botol.

------------------------------------------------------

PEMBAYARAN KE AKAUN:

1) CIMB 07090045562521 Rohaiza Ismail
2) MBB 164016913847 Khairuddin Md Zin

email: insyizaqif@gmail.com

SMS kan nama dan alamat ke 016-2539422 slps pembayaran utk urusan penghantaran

Niche: Butik Kecantikan | Dewasa 18sx
Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus GST untuk Usahawan
17 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Iza Khair - Mon 8/Nov/2010 8:17pm
    Antara testimoni tentang JAMU RATU DARA yg telah di terima..

    Testimoni 1
    Ayu (Kota Bharu )
    Salam kak. Tak sia-sia saya cuba jamu akak ni. Badan makin ringan time nk bangun pagi. Membuang pun lawas je..hihi.. Lagi satu kak, yg paling power time ehem ehem, mmg berbeza sekali la kak.. senyum le asben saya sampai pg esoknye..hik hik..Tq kak.. Saya akan try menten makan jamu akak ni.

    Testimoni 2
    Izanni ( Kota Damansara )
    Keputihan saya dah ilang kak!! Best sgt. Sebelum ni asyik rasa tak selesa je..Ni baru makan 2 botol..nanti saya up date lagi..tq kak eryn..

    Testimoni 3
    Kak Leen ( Seremban)
    Mmg best la erin..sgt ketat dan grip mmg luar biasa. Lama dah kak leen tak makan jamu. Badan pun rasa tak best. Dingin jek selalu dgn abang. Tapi lepas try test yg erin bagi test free aritu..mmg lain sgt… confident baik je rasa..Macam anak dara lorrr… Pasni kene beli la pulak yer…

    Testimoni 4
    Nazlia ( Dengkil)
    Saya ni memang susah nak buang air tapi sejak JRD ni Alhamdulillah tiap2 pagi buang air. Badan pun makin bertenaga. Pasal ketat padat tu taktau la saya kak..sb saya lom kawen lagi. Tapi keputihan pun dah takda ni... time kasih JRD and kak eryn.. Nanti saya pomot dkt kwn2 ye kak..hihi..

    Testimoni 5
    Kak Ju (Kajang)
    Ramai org tegur nama muke kak ju cam berseri2 je..kak ju pun tak perasan..tp bile igt2 balik..mesti sb makan jamu ratu dara ni.. Badan pun best je rasa, sakit2 urat ilang.. Tang grip grip tu..mmg rasa lain sgt.. Bahagia je..hehe..

    Testimoni 6
    Mummy Haiqal ( Cheras)
    Hi Mama Rissa..Ni haa u mintak testimony kan..ni yg jadi kat I lepas makan Jamu ratu dara u tu ..ni baru makan 1 stengah botol je ni dah rasa cam ni..
    1. Keputihan dah takda lgsg u..
    2. Kulit muke i semakin makin berseri2 n nampak merah2 je..cam fresh je rasa..hehe..
    3. Badan rasa ringan je..lenguh2 badan tak rasa dah..urat dah tak berangin kot..hehe..nk bgn pagi pun senang..
    4. Bab 18sx tu memang super duper superb..sengihhhh jek cik abang i..

    Tu je la..sape2 nk try mmg di rekemenkan la.. Tak rugi punye..
    p/s : nanti I try pomot kat bdk2 opis ye..kalau laku leh la I jd dealer..hihi..

    Testimoni 7
    Dila (Johor)
    memang best la kak JRD ni. memang time “tuttt” tu, jgn ckp la... Dila dh mkn byk dah termasuk yg glemer2 tu... tapi kesan JRD ni macam lagi best pulak..serasi kot dgn dila.
    Dila mkn dlm seminggu senyap2..pastu test dgn hubby..dia tegur rasa lain..dia kata ketat len macam je..hihi..malu la kak..tp la kesannye..tq kak erin..

    Testimoni 8
    Najuha (Kajang)
    Salam kak..sorry lambat bg testi yg akak mintak..huhu. Saya makan dah nk masuk 2 botol. Walaupun ada tinggal2 sb terlupa tp saya dapat rasa kesannye jugak kak. Pembuangan sgt lawas, selera makan pun berkurangan..sb rasa cam cepat kenyang. Ketat2 tak tau la kak, tak kawin lg..hehe. Tp keputihan dan keliatan sb sakit2 urat nk bgn pg takde dah.. Tq kak erin. Semoga jamu ratu dara suksess!!

    Testimoni 9
    Puan XXXXXXX@yahoo.com
    Kak, jgn letak nama n email saya kak..malu..hehe. Hubby suruh saya menten makan jamu akak, sedap katenye..hihi. Sebelum ni makan jamu yg agak mahal, bile cuba jamu akak..sama je kesannye..so mestilah saya nk yg murah tp berkualiti superb kan..Pengguna yg belum cuba, cuba lah..berbaloi2...

    Testimoni 10
    Puan Annina, Kajang.
    Puan Eryn, tq sb bg saya test jamu ratu dara ni..sebotol je saya makan dah hilang keputihan. Letih2 badan pun tak rasa. Balik keje boleh lagi merayap pegi shopping...kalau tak, mesti saya rasa cepat penat. Yang pasal dalam kelambu, mmg menjadik la..hari2 mau kata suami saye.. hehe..Tq puan..  
  2. Iza Khair - Mon 8/Nov/2010 8:19pm
    Antara Testimoni ter latest lagi... (Updated – 8 Jan 2010)


    SueXX@ yahoo.com
    Kelantan

    SueXX: salam eryn.....

    Sue XX: lama x chat ngan eryn.... bz ke?

    Eryn: bz jugak. ni pun nk kuar.. sue sihat? cmana mkn JRD?

    Eryn: bile nk bagi testimoni? ok ke makan JRD? keputihan dah hilang?

    Sue XX: kene bagi ke?

    Eryn: kene laa kalau boleh.. boleh kongsi dgn cust lain

    Sue XX: eryn JDR tu blh pejalkan payudara x?apasal sue rasa payudara sue pejal lah....

    Eryn: boleh membantu secara tak lansung sue..ye ke? baguslah..

    Sue XX: memang rasa lain....hubby senyum je.....

    Eryn: time bersama dgn suami camana sue?

    Eryn: hehe..kan eryn dah ckp.. sue pun rasa best kan? hehehe

    Sue XX: memang power lah.... hehehe....

    Eryn: hehehe..alhamdulillah.. kan eryn dah ckp..mesti lai.. keputihan dah hilang sue?

    Sue XX: keputihan tu adalah jgak skit2...tapi su rasa biasa la tu...sbab time su nk dtang bulan ni.....

    Sue XX: membuang pun lawas la eryn....

    Eryn: nampaknye JRD ni serasi dgn sue..

    Sue XX: memang nk makan la JRD ni..harga pun murah tp berkesan..

    -------------------------------------------------------------------------

    Puan Meen (Putrajaya)

    Meen: Mak akak mkn jrd tu, sebijik pg n sebijik mlm

    Meen: Dia puas hati sgt2

    Meen: Bdn dia cergas

    Meen: Tak terasa letih

    Meen: Tp yg lomah nye dia kata

    Meen: Dkt 3 hr dia t'paksa ulang alik masuk bilik air sbb kene ambik air semayang

    Meen: Asik t'kentut je

    Meen: Skrg dah kurang sket kentut2nya

    Meen: Agaknye angin dah byk kuar

    Meen: Bibik akak pun mkn byk tu jgk

    Meen: N dia buat keje mmg cergas

    Meen: Tak rasa penat mcm selalu

    Meen: Cuma dia kata..perut dia panas

    Eryn: ok la tu kak

    Meen: Kalo nak tau, dia pun de mslh mcm akak

    Meen: Haa lagi satu!! Akak yg dah lama tak dtg period ni sejak lahirkan yg kecik tu..dtg period ari ni!! Macm paip pecah.. Best sgt sb dah dekat setahun lebih tak period. Terkejut akak.. Akak rasa mmg sebab JRD.

    Eryn: wahhhh...ye kak? Alhamdulillah.. Bagus la kak..keluar semua yang tersangkut kat dalam tu. JRD ni mmg boleh betulkan period balik..insyaAllah..

    Meen: Igt tak akak kata perut akak panas, kat ari2 tu rasa berdenyut2 je aritu..sb nk period balik rupanya..

    Meen: Sebelum ni, akak pernah makan jamu lain yg terkenal tu..tp tak pulak sampai mcm ni. Tq eryn sb kenalkan akak dgn JRD...

    Eryn: ok la tu kak, yang baik tu dtg dari-NYA kak.. saya berkongsi apa yg ada utk kebaikkan bersama.. J

    Meen: Lagi satu..time period, bibik akak kata darah period tak berbau hamis la.. bagus betul JRD ni kan..puas hati, harga murah kualiti superb..  
  3. Fia 3 - Fri 12/Nov/2010 9:24pm
    salam kak...
    akk duk area mne ye?
    klu area shah alm, pj, subg boleh la sya dtg amek kt akk je ye...?
    sya nk try 1 botol dlu...  
  4. Shaella - Sun 21/Nov/2010 5:09pm
    hi,klu nak jd dealer mcmne ye?blh bg info lg x..?plizz email ke shaella87@yahoo.com  
  5. Iza Khair - Mon 22/Nov/2010 11:31pm
    Fia 3 >>> akak dok cheras dik....kalau nak jimat kos pos, akak blh pos biasa je...RM1 je kot setem  
  6. Julia 10 - Fri 31/Dec/2010 8:20am
    Kalau nak jadi pengedar cam na..

    juliaegun@yahoo.com.sg  
  7. Nik 50 - Fri 21/Oct/2011 3:47am
    salam kak.
    hmm dah setahun xde org comment.
    produk ni masih di pasaran ke?  
Page 1   (Total 7 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2595)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Besi (195)
Bengkel Kereta (1474)
Bengkel Motosikal (241)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (481)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1066)
Bisnes Burger (535)
Bisnes Cermin Mata (153)
Bisnes Cuci Kereta (786)
Bisnes Cyber Cafe (438)
Bisnes Dobi (1330)
Bisnes Ebook (1021)
Bisnes Handphone (1216)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (546)
Bisnes Ice Blended (680)
Bisnes Jam Tangan (277)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (482)
Bisnes Komputer (1445)
Bisnes Kurier Dan Logistik (645)
Bisnes Minuman (1411)
Bisnes Pasar Malam (1903)
Bisnes Pelancongan (519)
Bisnes Perabot (819)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1051)
Bisnes Restoran (3200)
Bisnes Roti Dan Bakeri (689)
Bisnes Salun Rambut (346)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (368)
Bisnes Sms (154)
Bisnes Spa Dan Facial (627)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (438)
Bisnes Tradisional (804)
Bisnes Untuk Dijual (3194)
Bisnes Waffle Dan Jagung (369)
Bisnes Western Food (312)
Dewasa 18sx (1703)
Diskusi Bisnes (1905)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (694)
Expo Karnival Tapak Niaga (6180)
Forex Malaysia (1804)
Haiwan Peliharaan (441)
Haji Dan Umrah (456)
Hiasan Dalaman (696)
Hiasan Taman (237)
Hotel Resort Homestay (977)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (316)
Ingin Berniaga (2767)
Insurans Dan Takaful (1662)
Insurans Roadtax Kereta (323)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1942)
Kedai Emas (439)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2464)
Kedai Hardware (410)
Kedai Ibu Dan Bayi (670)
Kedai Jahit (3652)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (331)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1749)
Kedai Sewa (1597)
Kereta Baru (1551)
Kereta Terpakai (4821)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4511)
Kerja Kemahiran (1871)
Kerja Kosong (11070)
Kerja Praktikal (1902)
Kerja Sales (2158)
Kerja Sambilan (6066)
Konsultan Perniagaan (426)
Kontrak Swasta (280)
Kontrak Tender Kerajaan (440)
Kontraktor Balak Dan Kayu (463)
Kontraktor Jurutera (531)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (220)
Kontraktor Minyak Dan Gas (661)
Kontraktor Pasir (356)
Kontraktor Pembinaan (1964)
Kontraktor Perlombongan (312)
Kursus Dan Seminar (2724)
Kursus Kecantikan (669)
Kursus Makanan (649)
Kursus Motivasi (312)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1585)
Mencari Pelabur (3583)
Mesin Fotostat (343)
Mesin Freezer Dan Chiller (249)
Mesin Industri (486)
Mesin Jahit (361)
Mesin Proses Makanan (541)
Pakej Pelancongan (2537)
Pakej Perkahwinan (1169)
Pakej Perniagaan (845)
Pasar Basah (1409)
Pekerja Asing (1177)
Pelaburan Saham Unit Trust (907)
Pembantu Rumah Asing (1793)
Pembekal Barang Runcit (1546)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (471)
Pembekal Ikan Kering (372)
Pembekal Kelapa Dan Santan (616)
Pembekal Kerepek (1070)
Pembekal Keropok (427)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (235)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (410)
Pembekal Rempah Dan Perencah (572)
Pembekal Serunding (255)
Pembekal Telur (135)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1171)
Pemborong Batik Dan Sutera (345)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (589)
Pemborong Bundle (839)
Pemborong Cadar Dan Tilam (422)
Pemborong Karpet (152)
Pemborong Kasut Dan Sandal (677)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (106)
Pemborong Pakaian Bayi (750)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1592)
Pemborong Pakaian Lelaki (1109)
Pemborong Pakaian Plus Size (139)
Pemborong Pakaian Wanita (4095)
Pemborong Telekung Dan Songkok (560)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3424)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2708)
Pembuat Papan Tanda Iklan (260)
Pembuat Plastik Kotak Botol (777)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (474)
Pendaftaran Syarikat (476)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (929)
Pengedar Bahan Pencuci (691)
Pengedar Buku Dan Majalah (566)
Pengedar Contact Lens (235)
Pengedar Perfume (1509)
Pengedar Permainan Kanak2 (580)
Pengedar Produk Kecantikan (2544)
Pengedar Produk Kesihatan (2917)
Pengurus Majlis (582)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (700)
Penternak Burung Puyuh (94)
Penternak Ikan (684)
Penternak Kambing (280)
Penternak Lembu (372)
Penternak Udang (188)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (688)
Peralatan Sukan (541)
Perisian Komputer (554)
Perkakas Dapur (591)
Perkakas Elektrik (415)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1470)
Pinjaman AIM (161)
Pinjaman Hartanah (504)
Pinjaman Kad Kredit (381)
Pinjaman Kereta (573)
Pinjaman Peribadi (10213)
Pinjaman Perniagaan (1786)
Produk Dari China (522)
Produk Sejuk Beku (1267)
Program Consignment (1959)
Program Dropship (6448)
Pusat Bahasa (343)
Pusat Jagaan Bayi (1468)
Pusat Latihan (625)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (487)
Pusat Pendidikan Tinggi (508)
Pusat Rawatan (346)
Pusat Tadika Dan Taska (1253)
Pusat Tuisyen (1031)
Rancangan Perniagaan (571)
Rawatan Alternatif (285)
Rumah Sewa (4123)
Rumah Untuk Dijual (3612)
Servis Freelance (1055)
Servis Keselamatan (690)
Servis Pembersihan (781)
Servis Pengedaran Risalah (446)
Setiausaha Syarikat (589)
Sewa Bas Dan Van (543)
Sewa Kereta Teksi Limo (1731)
Sewa Lori (2455)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (238)
Studio Fotografi (866)
Studio Grafik Dan 3D (1038)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (697)
Studio Muzik (456)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (225)
Sukan Futsal (223)
Sukan Pancing (138)
Tanah Sewa (616)
Tanah Untuk Dijual (4661)
Tempahan Biskut Dan Tart (2111)
Tempahan Hamper (186)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (641)
Tempahan Katering (2064)
Tempahan Kek Dan Coklat (2092)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (167)
Tempahan Kuih Muih (1692)
Tempahan Minuman Dan Dessert (450)
Tempahan Nasi Lemak (499)
Tempahan Roti (342)
Terminal Bayaran (180)
Ubahsuai Pejabat (627)
Ubahsuai Rumah (1638)
Urut Tradisional (759)
Usahawan Baja Pertanian (366)
Usahawan Benih Dan Nursery (385)
Usahawan Tani (1057)
Vending Machine (348)
Voucher Dan Tiket (240)
Web Design Malaysia (2253)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1282)