Jamu Khas Untuk Lelaki. Abe Gagoh dan Minyak Ikat Kasih
Rafidah 37 @ JAMU SUSUK DARA - Thu 9/Aug/2012 1:29pm [Last Comment]
MAJUN “ ABE GAGOH @ ABE GALAK ”
khasiat - khasiatnya:
menaikkan nafsu syahwat lelaki.
keras dan tahan lama ketika ‘mendayung’.
tahap stim yang memuncak.
... memekatkan air mani lelaki.
p/s : makan 1 biji sahaja dengan air suam sebanyak yang boleh -- sejam sebelum bersama pasangan.

AWAS!!!!!
BOLEH MENGAKIBATKAN WANITA MUDAH MENGANDUNG
- AIR MANI JADI PEKAT DAN AKTIF

MAJUN "ABE GAGOH / ABE GALAK"
Selagi makan tak kenyang, adik tak boleh tido
- khas untuk pesakit kencing manis
- khas untuk adik tak boleh bangun langsung

DIMAKAN 1 JAM SEBELOM BERSETUBUH
- di galakkan minum air kosong yang banyak kerana kandungan herba kaw kaw
- mudah sakit kepala jika kurang minum kerana majun ini panas

KESAN SELEPAS 1 JAM
- keinginan nafsu syahwat yang mendadak
- Adik Abe jadi GALAK SELALU
- Abe jadi GAGOH TAHAN LAMA

Harga: RM50
**4 biji


MINYAK IKAT KASIH
RM 65

minyak serbaguna untuk membesarkan zakar,memontokkan payudara dan menegangkan punggung yang jatuh.. Turut boleh digunakan sebagai minyak urut bagi pengikat kaseh hubungan suami dan isteri

U all tahu tak minyak ikat qaseh tu.....
Boleh sapu kat breast
Bagi breast montok. Yg mana ada baby tu....tgh breastfeed urutkan breast dgn minyak ikat kasih. Boleh cover la time by time supaya jgn kendur sgt.
Kalau yg mkn aku dara sapukan
minyak ikat kasih kat seluruh breast mantop beb....
Sapu kat punggong bg tonggeks sikit...
Minyak ikat kasih tu baja pembesaran taw...bg darah berjalan. U all patut guna dulu.
Yg breastfeed jgn kena puting.
Pakai time pegi kerja. Lepas mandi tu lap air bersih2...
Sapu minyak tu sikit je...then urut2 mcm gaya u all nak pakai coli. Boleh tegang tu....

Badan kecil - breast besar
Badan kecil - punggong besar
ASET ABANG SAYANG TU!!!!!!!

Ingat nak besarkan...ingat minyak ikat kasih

JOM FOLLOW fb sy:FIDA JAMU SUSUK DARA
utk info lebih lanjut lagi,..

Niche: Dewasa 18sx
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
3 Dec 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
29 Nov 2014 (Sabtu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Rafidah 37 - Thu 9/Aug/2012 1:40pm
    sms ke:012-2219497 utk maklumat lanjut  
  2. Koperasi Bina Usahawan Utara Bhd - Thu 9/Aug/2012 11:43pm
    Salam...

    jika ingin memasarkan produk puan di lokasi bazar tok guru sket masa lagi boleh dibincangkan... call 018-9475 996

    koperasi mengutamakan konsep gabungan dan usahasama...

    wassalam  
  3. Rafidah 37 - Fri 10/Aug/2012 11:10am
    boleh call sukri: 016-2131377
    utk maklumat lanjut  
  4. Sareh Khairul Bin Sareh Saad - Wed 15/Aug/2012 2:27pm
    pantang larang majun abe gagoh ni masa amik jamu hr tu ke atau buat selama2nya  
  5. Andy Ys - Fri 24/Aug/2012 12:01am
    Lonely Club For Ladies
    More info, leave email and hp no.
    Have fun ladies!  
  6. Omar Jenson - Fri 31/Aug/2012 12:43pm
    hello...kos termasuk pos ke sabah apa macam.  
  7. Rafidah 37 - Sat 15/Sep/2012 2:53pm
    kos ke sabah rm11
    kos semenanjung:RM7
    CAL SUKRI DI :017-6359228 (No baru)
    utk free consultation  
  8. Kalamtumpul - Thu 11/Oct/2012 4:12pm
    email maklumat ke kalamtumpul@gmail.com  
  9. Rafidah 37 - Sun 17/Mar/2013 9:54am
    abe gagoh sudah diberhentikan production.Boleh mencuba produk MR ZACK POWER BRO
    ITEM : MR ZACK - POWER BRO
    HARGA : RM69 / 6 KAPSUL

    100% herba dan tidak mengandungi steroid dan dadah. Selain memekatkan air mani dan juga kekuatan batin, ia juga baik untuk lelaki yang menghadapi sakit pinggang. Jamu yang ada steroid memang akan ada impak mendadak dalam masa setengah jam tapi jangkamasa panjang boleh membuat lelaki mati pucuk atau serangan jantung. Mr Zack Power Bro 100% herba, berfungsi melancarkan darah dan merangsang hormon lelaki seterusnya membangkitkan kelelakian yang perkasa. Sangat elok untuk mereka yang inginkan zuriat.



    MR ZACK POWER BRO berfungsi ialah dengan melancarkan peredaran darah dari kepala hingga ke zakar. Seterunya mencuci buah pinggang supaya darah akan menjadi lancar hingga ke zakar. Mungkin ada yang akan hadapi sakit kepala dan sakit pinggang itu disebabkan herba sedang berfungsi. Banyakkan minum air suam untuk flush dan buah pinggang betul-betul bersih dan sihat. Barulah zakar akan menjadi tegap mantap dan berkuasa.



    PANTANG : Tidak boleh diambil bersama air kelapa, air batu dan durian kerana ia menghilangkan khasiat herba.

    BERFUNGSI UNTUK :
    :- Memberi tenaga dan membantu mereka yang mengalami masalah zakar yang sukar tegang dan kurang mantap
    :- Membantu merangsang dan meningkatkan tahap kesihatan keseluruhan sistem badan.
    :- Melegakan kesakitan pinggang serta baik untuk ginjal, jantung dan hati.
    :- Juga membantu menguatkan tulang dan tisu badan.
    :- Meningkatkan pengeluaran hormon lelaki dan membantu meningkatkan tahap kesuburan

    CARA GUNA :
    - 1 kapsul diambil 1 jam sebelum makan pagi atau malam.
    - Makan bila perlu dan tahan 3-4 hari (diambil seminggu sekali @ 2 kali)

    ADE NO KKM:(MAL 07031109T).  
  10. Rafidah 37 - Sun 21/Apr/2013 12:09am
    testimoni mr zack

    Baru sebentar tadi dapat call dari seorang pengguna MrZack PowerBro. Kandungan perbualannya lebih kurang begini.

    Customer : "bro, mmg power MrZack ni asal tujuannya nak cuba utk menghilangkan rasa lesu akibat penat berkerja seharian. Al maklumlah kerja fieldwork. Lps makan sebiji MrZack ni mmg badan cergas dan tak mengantuk. Rupanya2nya bukan cergas badan jer 'organ tut tut' tu pun turut sama. Asyik salah 'parking' jer. Bila adakan hubungan intim mmg tidak rasa penat langsung, jangan terkejut bro 3 "GAME" satu masa.

    Tq bro coz intro MrZack ni, ingat nak jadi agen MrZack boleh lagi kan?"

    Saya "of coz bro, masih terbuka lagi."

    P/s : ayat2 double meening tu sendiri tafsir yer.  
Page 1   (Total 10 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2818)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (225)
Bengkel Kereta (1504)
Bengkel Motosikal (252)
Bengkel Tayar (219)
Bisnes Air Mineral (372)
Bisnes Ais Krim (515)
Bisnes Aksesori Kereta (663)
Bisnes Broadband (1113)
Bisnes Burger (550)
Bisnes Cermin Mata (162)
Bisnes Cuci Kereta (823)
Bisnes Cyber Cafe (453)
Bisnes Dobi (1386)
Bisnes Ebook (1066)
Bisnes Handphone (1272)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (573)
Bisnes Ice Blended (711)
Bisnes Jam Tangan (291)
Bisnes Jeruk (182)
Bisnes Kitar Semula (507)
Bisnes Komputer (1503)
Bisnes Kurier Dan Logistik (692)
Bisnes Minuman (1487)
Bisnes Pasar Malam (2004)
Bisnes Pelancongan (554)
Bisnes Pengantin (699)
Bisnes Perabot (875)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1124)
Bisnes Restoran (3387)
Bisnes Roti Dan Bakeri (723)
Bisnes Salun Rambut (372)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (385)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (678)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (445)
Bisnes Tradisional (839)
Bisnes Untuk Dijual (3414)
Bisnes Waffle Dan Jagung (388)
Bisnes Western Food (331)
Dewasa 18sx (1799)
Diskusi Bisnes (1985)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (741)
Expo Karnival Tapak Niaga (6623)
Forex Malaysia (1941)
Haiwan Peliharaan (477)
Haji Dan Umrah (469)
Hiasan Dalaman (726)
Hiasan Taman (244)
Hotel Resort Homestay (1028)
Iklan Tv Radio Media Massa (228)
Import Dan Eksport (335)
Ingin Berniaga (2837)
Insurans Dan Takaful (1766)
Insurans Roadtax Kereta (349)
Kedai Bunga (191)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1996)
Kedai Emas (458)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2551)
Kedai Hardware (441)
Kedai Ibu Dan Bayi (697)
Kedai Jahit (3956)
Kedai Kamera Dan Camcorder (349)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (342)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1899)
Kedai Sewa (1652)
Kereta Baru (1642)
Kereta Terpakai (5053)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4973)
Kerja Kemahiran (2017)
Kerja Kosong (12136)
Kerja Praktikal (2180)
Kerja Sales (2332)
Kerja Sambilan (6456)
Konsultan Peguam (159)
Konsultan Perniagaan (465)
Kontrak Swasta (301)
Kontrak Tender Kerajaan (465)
Kontraktor Balak Dan Kayu (485)
Kontraktor Jurutera (576)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (228)
Kontraktor Minyak Dan Gas (695)
Kontraktor Pasir (411)
Kontraktor Pembinaan (2094)
Kontraktor Perlombongan (324)
Kursus Dan Seminar (2865)
Kursus Kecantikan (696)
Kursus Makanan (672)
Kursus Motivasi (327)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1628)
Mencari Pelabur (3731)
Mesin Fotostat (358)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (523)
Mesin Jahit (389)
Mesin Proses Makanan (582)
Pakej Pelancongan (2647)
Pakej Perkahwinan (1217)
Pakej Perniagaan (904)
Pasar Basah (1485)
Pekerja Asing (1268)
Pelaburan Saham Unit Trust (967)
Pembantu Rumah Asing (1897)
Pembekal Barang Runcit (1591)
Pembekal Beras (117)
Pembekal Buah-buahan (492)
Pembekal Ikan Kering (390)
Pembekal Kelapa Dan Santan (659)
Pembekal Kerepek (1118)
Pembekal Keropok (454)
Pembekal Kicap Dan Sos (229)
Pembekal Kurma Dan Kismis (291)
Pembekal Madu (246)
Pembekal Mee Dan Bihun (128)
Pembekal Minyak Masak (417)
Pembekal Rempah Dan Perencah (618)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1200)
Pemborong Batik Dan Sutera (354)
Pemborong Beg Galas (102)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (877)
Pemborong Cadar Dan Tilam (464)
Pemborong Karpet (165)
Pemborong Kasut Dan Sandal (710)
Pemborong Lampin (304)
Pemborong Mutiara (113)
Pemborong Pakaian Bayi (779)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1690)
Pemborong Pakaian Lelaki (1141)
Pemborong Pakaian Plus Size (146)
Pemborong Pakaian Wanita (4294)
Pemborong Telekung Dan Songkok (572)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3576)
Pemborong Tuala (204)
Pemborong Tudung (2829)
Pembuat Papan Tanda Iklan (287)
Pembuat Plastik Kotak Botol (804)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (487)
Pendaftaran Syarikat (508)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (959)
Pengedar Bahan Pencuci (729)
Pengedar Buku Dan Majalah (603)
Pengedar Contact Lens (248)
Pengedar Perfume (1565)
Pengedar Permainan Kanak2 (612)
Pengedar Produk Kecantikan (2653)
Pengedar Produk Kesihatan (3047)
Pengurus Majlis (602)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (742)
Penternak Burung Puyuh (96)
Penternak Ikan (698)
Penternak Kambing (295)
Penternak Lembu (397)
Penternak Udang (198)
Peralatan Makmal Dan Hospital (269)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (739)
Peralatan Sukan (551)
Perisian Komputer (578)
Perkakas Dapur (630)
Perkakas Elektrik (450)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1547)
Pinjaman AIM (171)
Pinjaman Hartanah (526)
Pinjaman Kad Kredit (397)
Pinjaman Kereta (628)
Pinjaman Peribadi (10863)
Pinjaman Perniagaan (1861)
Produk Dari China (548)
Produk Sejuk Beku (1354)
Program Consignment (2041)
Program Dropship (6888)
Pusat Bahasa (366)
Pusat Jagaan Bayi (1601)
Pusat Latihan (660)
Pusat Memandu (125)
Pusat Mengaji Agama (536)
Pusat Pendidikan Tinggi (532)
Pusat Rawatan (373)
Pusat Tadika Dan Taska (1365)
Pusat Tuisyen (1091)
Rancangan Perniagaan (567)
Rawatan Alternatif (299)
Rumah Sewa (4374)
Rumah Untuk Dijual (3805)
Servis Freelance (1136)
Servis Keselamatan (733)
Servis Pembersihan (852)
Servis Pengedaran Risalah (471)
Setiausaha Syarikat (601)
Sewa Bas Dan Van (587)
Sewa Kereta Teksi Limo (1861)
Sewa Lori (2614)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (58)
Studio Filem Dan Videografi (258)
Studio Fotografi (916)
Studio Grafik Dan 3D (1142)
Studio Lukisan (134)
Studio Model Penyanyi Pelakon (759)
Studio Muzik (487)
Sukan Beladiri (118)
Sukan Berkumpulan (237)
Sukan Futsal (231)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (656)
Tanah Untuk Dijual (4946)
Tempahan Biskut Dan Tart (2172)
Tempahan Hamper (189)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (676)
Tempahan Katering (2191)
Tempahan Kek Dan Coklat (2175)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (180)
Tempahan Kuih Muih (1768)
Tempahan Minuman Dan Dessert (470)
Tempahan Nasi Lemak (532)
Tempahan Roti (378)
Terminal Bayaran (194)
Ubahsuai Pejabat (655)
Ubahsuai Rumah (1719)
Urut Tradisional (819)
Usahawan Baja Pertanian (375)
Usahawan Benih Dan Nursery (408)
Usahawan Tani (1106)
Vending Machine (388)
Voucher Dan Tiket (252)
Web Design Malaysia (2332)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1393)