Ingin Menjual Barangan Terpakai Anda Tapi Tidak Tahu di Mana dan Bagaimana?
Cryptic @ Tinted Film - Sun 21/Aug/2011 2:43pm [Last Comment]
Sy menyediakan perkhidmatan
-Menjual kan barangan terpakai anda
--contoh:- hp,laptop,kereta,jam tangan dn ape2 sahaja.
barangan berharga anda
-tnpa mengenakan charge harga
-kami hanya menolong anda menjual kan barangan
Sahaja...
-sila email:- cryptictough@gmail.com
Tel. :- 0142291097
Zul cheras

Niche: Barangan Terpakai | Bisnes Kitar Semula
Peluang Perniagaan Produk UPM - Terhad 20 Orang Sahaja
3pm, 19 Dis 2014 (Jumaat) di Putra Science Park, UPM
(Percuma untuk Ahli DPMM Putrajaya)

Kursus Praktikal Gst + Free Gst Online Registration + Free Demo Gst-Compliant Software
29 Dis 2014 (Isnin) di DPMM Putrajaya

Seminar Usahawan Komprehensif Siri 1
27 Dis 2014 (Sabtu) di Universiti Malaya
     
  1. Afiey - Sun 21/Aug/2011 5:19pm
    majalah amik x?  
  2. Barie - Sun 21/Aug/2011 10:29pm
    Saya nak jual mesin photostate ricoh aficio 2027. barie74@gmail.com  
  3. Rizzone2u - Sun 21/Aug/2011 10:43pm
    http://cyberbiz.lifeme.net/  
  4. Anggerik Hani 2 - Sun 21/Aug/2011 11:14pm
    saya nak jual cloth diaper anak saya.yang di gunakan tak sampai 10 kali, sbb x serasi. Boleh?  
  5. Ieman - Mon 22/Aug/2011 5:43am
    salam.sy nak jual car baby seat,dan buaian besi kanak2.blh ke?baru pakai 1 thn lbh.masih cantik lg.takde yg rosak.anak sy taknak duduk dlm tu lg,sebab dh besar.e mel sy,klu blh di jual.dienaieman@yahoo.com.  
  6. Mojako - Mon 22/Aug/2011 9:58am
    saya nk jual set sofa..ada sesiapa nk beli? email mojako_comel83@yahoo.com  
  7. Mansor 9 - Mon 22/Aug/2011 11:31am
    sy nak jual mesin potong ayam call 0178825318  
  8. Zamotai30 - Mon 22/Aug/2011 3:59pm
    saya nak jual hp se902 dgn harga rm280+battry spare baru,headset,charger sms me...ampang...0132203030  
  9. Megat 10 - Mon 22/Aug/2011 9:02pm
    saya nak jual baju2 kurung terpakai, ambik tak  
  10. Ceknua - Wed 24/Aug/2011 11:06am
    saya ada pda fon htc touch dan asus p320 utk dijual. harga nego....call 0193210600  
  11. Ceknua - Wed 24/Aug/2011 11:20am
    say juga ada list senarai nama pelanggan dengan no hp sekali. hampir 200 ribu nama utk dijual special price...RM0.08/nama. Bagus utk telemarketing, telesales, insurance, bank loan dsbnya..  
  12. Tamilselvan - Sat 3/Sep/2011 5:52pm
    saya ada sparepart lori..scania volvo..u boleh cari buyer tak??  
  13. Siti 285 - Thu 8/Sep/2011 3:58pm
    saya nak jual kabinet TV IKEA, beberapa set gelas tidak berjenama, baby bounce chair (guna x sampai 4 bulan)...baju2 terpakai (kanak2 dan dewasa) pun ada. Kalau ada pembeli atau ada peluang utk menjual, hubungi sy ---> nuraini_auni@yahoo.com  
  14. Jamhari - Tue 27/Sep/2011 6:37am
    Saya ada banyak botol kicap kaca
    saiz besar ,kira kira 1 lori (satu tan)
    tak tau nak jual kat sapa,nak buang kt mana,kedai botol pun tk nak..
    mungkin 50 tahun lagi boleh jadi klassic.  
  15. Abu Bakar 17 - Thu 29/Sep/2011 4:25pm
    Saya nak jual papan karum, main 3 hari sj, dulu beli RM 160, nak jual RM 100 jer..call 0133427278  
  16. Herzamie - Tue 4/Oct/2011 1:41pm
    sape nak cari barang terpakai klik n paste url blog ni ---> http://barang5ringgit.blogspot.com/  
  17. Bie Fashion - Sun 23/Oct/2011 2:15pm
    Saya ada byk tudung old stocks.. selendang panjang, tudung "sarimah" tudung ikin, thai awning, tudung syria. saya lelong harga RM 0.50 hingga RM 3 shj. Perniagaan trsbut utk dijual,, tudong beserta peralatan semua skali RM 35k..Looking for serious buyer,, utk ambil alih atau membeli borong barang lelong. Lokasi d Wakaf Che Yeh, Kota Bharu. Berminat hbungi 0129090599.  
  18. Azizul Anuar - Sat 29/Oct/2011 6:41pm
    sy nk jual semua kelengkapan rumah,sofa,almari,meja makan,set bilik tidur,pinggan mangkuk,baju2 terpakai dewasa,tilam2 queen size,rak2 pebagai guna,kanopi 10'x10',barangn eletrik :peti ais,mesin basuh,oven...kalo minat,kol sy zul 0175347321  
  19. Muhammad Najib 2 - Mon 31/Oct/2011 11:47pm
    saya ada pakaian, kasut dan novel. kalau berminat 0104329914  
  20. Nurhayati Hamid - Wed 7/Dec/2011 12:54am
    Salam, saya ingin jual beberapa brg terpakai dgn harga yg SANGAT MURAH sbb nak pindah rumah dlm masa terdekat..(sebelum end Dec 2011)-so kena cepat ye.

    1)Meja komputer (blue colour) ,with sliding utk papan kekunci. RM 50
    2)Kerusi pejabat /utk meja komputer (blue colour) -RM40
    3)CD dan VCD ...English/Malay movies and songs ..(hanya 0.80 cent each)ada byk..original pun ada..
    4)Penapis air (jenis lama yg ada batu2 kat dlm)- RM 10
    5) Shoe rack
    dan byk lagi.... RM 1 pun ada juga...

    Contact saya segera 013-2442310 Terima kasih  
  21. Zuraida Mohd Isa - Wed 7/Dec/2011 8:28pm
    saya ingin menjual sofa 3+2+1 kena baiki sedikit harga (200) dan Aquarium 5" bersama stand besi yang kukuh harga (300) berminat call 0132446582 - sape cepat dia dapat  
  22. Cryptic - Thu 15/Dec/2011 8:30pm
    maaf kami tidak membuat bisnes ni lagi..
    lihat di facebook apa yg terbaru kami buat...
    www.facebook.com/macryptic

    agen di perlukan  
  23. Ct 37 - Mon 19/Dec/2011 1:47am
    untuk warga johor...ada barang terpakai(apa saja) nk jual ,jgn segan col terus sy di talian 0177172576  
  24. Mayazahara - Fri 13/Jan/2012 1:51pm
    sy ader bnyk brg terpakai .. 0129829320  
  25. Farahyasmine - Thu 23/Feb/2012 4:09pm
    ct37 kalau baju terpakai amik tak?  
  26. Ira 58 - Mon 9/Apr/2012 4:41pm
    sy nak jual baju terpakai yg masih elok & trendy cl me 0129684430  
  27. Dy 2 - Tue 31/Jul/2012 3:48pm
    saya ingin menjual mesin cleaning iaitu auto scrubber battery powered second hand,sblum nie saya wat cleaning d pasaraya,tp d sebabkan bnyak dapat tender gov,sy tarik dr,so skrg sy nak jual mesin nie pd harga rm4500..baru pakai 8 bln..sy berminat bleh email sy..tq  
  28. Yanie 30 - Wed 8/Aug/2012 2:44pm
    saya nak jual 2 sofa panjang, gud condition 2 RM150 only
    berminat call yanie 0177031079  
  29. Sonicyouth - Sat 11/Aug/2012 12:10pm
    ada tak yang mahu jual kaset atau piring hitam lama?  
  30. Rdylyn - Thu 30/Aug/2012 11:33am
    penapis air bio aura original dan baru..baik tersimpan dalam kotak lagi..harga semasa rm2080..cash rm1500..  
  31. Azreen 37 - Wed 5/Sep/2012 3:13am
    Sye nak jual barang2 ofiz sperti:-
    Kerusi beroda
    Meja director
    Meja
    Almari besi
    Withe board
    Air cond
    Reception table
    Plzz cal 0172218923 azreen
    URGENT  
  32. Ajax - Sat 8/Sep/2012 12:57pm
    saya ada 50 btg kayu golf terpakai pelbagai saiz (number) range dlm 6/10 - 8/10, 2 bag set golf jenama bridgestone. agak2 berapa saya boleh dapat kalau jual lum sump dengan u?  
  33. Musyiii Yahoo - Fri 14/Sep/2012 1:53pm
    saya ade 1 APC terpakai untuk dijual. Model RS 550. RM 150. saya berada area ipoh, seri iskandar, manjung, setiawan. (harge boleh runding) sila hubungi 0108788656  
  34. Fifie 11 - Mon 17/Sep/2012 9:15pm
    saya nak jual mesin soya
    so5 okazawa soybean grinder
    baru lagi
    rm600
    hubungi 0194720231  
  35. Salman 12 - Sun 7/Oct/2012 2:06am
    -scooter honda icon
    -tahun 2009
    -servis on time
    -timing belt baru tukar
    -free accident-nak jual sebab jarang guna
    -RM2700/nego
    Contact:0172972098(Man)  
  36. Miss Nornie - Fri 12/Oct/2012 1:56pm
    Sape nak beli flaying fish..guna control...  
  37. Miss Nornie - Sun 14/Oct/2012 9:24am
    Ada sape tak nk bli jam tangan jnama fossil twist tk? Cll or sms sy kt no 0195334111  
  38. Elizabeth 6 - Sun 14/Oct/2012 5:55pm
    I have to let go my own Samsung Galaxy Note Pink Color. Rm 1400.I will provide you full set in a box with A warranty card and date of purchased will shown in there. Call or Sms me 0165526444.
    It is still in 99% good condition.
    Face to face allowed. (KK PENAMPANG)
    Cod available. (KK PENAMPANG)
    Pos service is in ur risk. (Malaysia)  
  39. Khuzaimi 3 - Wed 17/Oct/2012 9:28pm
    KALAU KACA-KACA YANG DAH TAK PAKAI MACAM KACA PINTU SLIDING ATAU SEUMPAMANYA BOLEH JUAL KER?? SEMUANYA MASIH ELOK LAGI..  
  40. Badz 2 - Thu 1/Nov/2012 8:13pm
    SAYA ADA GALAXY NOTE N7000 UNTUK DIJUAL...BARU LAGI...COLOUR PUTIH..RM1400 ONLY!!!ORIGINAL MADE BY SAMSUNG..COD PETALING JAYA..SMS/WHTSAPP KE 018-2399009  
  41. Echarm - Fri 2/Nov/2012 2:18am
    salam.
    kpd sapa2 yg nak jual katil 2 tingkat... saya nak beli.. tq ...area shah alam sek 7  
  42. Echarm - Fri 2/Nov/2012 2:21am
    call 0193737366  
  43. Cryptic - Wed 7/Nov/2012 5:14pm
    plz like utk menambah site income idop anda dgn join dealer kami www.facebook.com/mityperfume  
  44. Asmahani - Thu 8/Nov/2012 12:00pm
    saya ada laptop nak jual..br lg..blh jual x  
  45. Nanslynn - Thu 29/Nov/2012 3:43pm
    saya nak jual oven jenama elba intreseted ctc me

    snowwhite410200@yahoo.com  
  46. Alya Fatin - Sat 1/Dec/2012 3:24pm
    saya nak jual laptop jenama acer tapi dah rosak (motherboard)..yang lain masih ok..tahun beli 2008..boleh hubungi saya 0193746033 (mesej shj)..tq  
  47. Aizat 42 - Thu 6/Dec/2012 12:24am
    Saya nak jual pakaian termasuk kameja kerja/jalan, jersey, seluar jeans, slack terpakai lelaki dewasa tidak lebih dr 50 helai segera hubungi saya call/sms (012) 425 0852 isaac dr putrajaya  
  48. Muhamad Afiq Bin Zakaria - Mon 17/Dec/2012 11:37am
    sala, saya nk jual jam tangan tag heuer yoshikatsu kawaguchi limited edition ada 2000 unit sahaja yang dikeluarkan dan jam saya adalah unit ke 1996/2000 beserta tanda tangan yoshikatsu debelakang. berminat boleh email saya afixzack@gmail.com  
  49. He - Mon 17/Dec/2012 8:09pm
    Saya nak jual murah murah barang salon rambut segera . Barang-barang baru digunakan dalam 5 bulan. Kalau berminat sila call 013-3137920. Harga boleh dirunding.  
  50. Aznida 4 - Mon 24/Dec/2012 5:01pm
    Salam 1 Malaysia. Saya nak jual Meat mincer. RM600 nego.
    Boleh tengok iklan kat sini.

    http://www.mudah.my/Meat+mincer+Pengisar+daging-19339424.htm?last=1  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 85 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2884)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (231)
Bengkel Kereta (1521)
Bengkel Motosikal (256)
Bengkel Tayar (224)
Bisnes Air Mineral (378)
Bisnes Ais Krim (529)
Bisnes Aksesori Kereta (667)
Bisnes Broadband (1127)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (163)
Bisnes Cuci Kereta (829)
Bisnes Cyber Cafe (455)
Bisnes Dobi (1403)
Bisnes Ebook (1079)
Bisnes Handphone (1288)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (583)
Bisnes Ice Blended (718)
Bisnes Jam Tangan (297)
Bisnes Jeruk (184)
Bisnes Kitar Semula (515)
Bisnes Komputer (1517)
Bisnes Kurier Dan Logistik (705)
Bisnes Minuman (1506)
Bisnes Pasar Malam (2030)
Bisnes Pelancongan (566)
Bisnes Pengantin (716)
Bisnes Perabot (896)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1137)
Bisnes Restoran (3458)
Bisnes Roti Dan Bakeri (730)
Bisnes Salun Rambut (377)
Bisnes Sarang Burung (258)
Bisnes Satay (392)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (695)
Bisnes Steamboat (202)
Bisnes Stesen Minyak (136)
Bisnes Tablet Pc (444)
Bisnes Tradisional (850)
Bisnes Untuk Dijual (3478)
Bisnes Waffle Dan Jagung (392)
Bisnes Western Food (337)
Dewasa 18sx (1819)
Diskusi Bisnes (2012)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (759)
Expo Karnival Tapak Niaga (6737)
Forex Malaysia (1981)
Haiwan Peliharaan (481)
Haji Dan Umrah (475)
Hiasan Dalaman (730)
Hiasan Taman (249)
Hotel Resort Homestay (1055)
Iklan Tv Radio Media Massa (233)
Import Dan Eksport (337)
Ingin Berniaga (2866)
Insurans Dan Takaful (1793)
Insurans Roadtax Kereta (352)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (2017)
Kedai Emas (469)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2575)
Kedai Hardware (447)
Kedai Ibu Dan Bayi (702)
Kedai Jahit (4039)
Kedai Kamera Dan Camcorder (353)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (344)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1941)
Kedai Sewa (1677)
Kereta Baru (1678)
Kereta Terpakai (5106)
Kerja Diploma Dan Ijazah (5156)
Kerja Kemahiran (2061)
Kerja Kosong (12524)
Kerja Praktikal (2269)
Kerja Sales (2387)
Kerja Sambilan (6561)
Konsultan Peguam (168)
Konsultan Perniagaan (469)
Kontrak Swasta (308)
Kontrak Tender Kerajaan (470)
Kontraktor Balak Dan Kayu (490)
Kontraktor Jurutera (580)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (234)
Kontraktor Minyak Dan Gas (704)
Kontraktor Pasir (422)
Kontraktor Pembinaan (2120)
Kontraktor Perlombongan (332)
Kursus Dan Seminar (2918)
Kursus Kecantikan (707)
Kursus Makanan (681)
Kursus Motivasi (329)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1650)
Mencari Pelabur (3781)
Mesin Fotostat (360)
Mesin Freezer Dan Chiller (280)
Mesin Industri (530)
Mesin Jahit (394)
Mesin Proses Makanan (584)
Pakej Pelancongan (2677)
Pakej Perkahwinan (1228)
Pakej Perniagaan (919)
Pasar Basah (1505)
Pekerja Asing (1295)
Pelaburan Saham Unit Trust (984)
Pembantu Rumah Asing (1925)
Pembekal Barang Runcit (1605)
Pembekal Beras (121)
Pembekal Buah-buahan (503)
Pembekal Ikan Kering (393)
Pembekal Kelapa Dan Santan (666)
Pembekal Kerepek (1134)
Pembekal Keropok (467)
Pembekal Kicap Dan Sos (230)
Pembekal Kurma Dan Kismis (292)
Pembekal Madu (248)
Pembekal Mee Dan Bihun (130)
Pembekal Minyak Masak (417)
Pembekal Rempah Dan Perencah (628)
Pembekal Serunding (261)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1207)
Pemborong Batik Dan Sutera (358)
Pemborong Beg Galas (105)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (895)
Pemborong Cadar Dan Tilam (469)
Pemborong Karpet (167)
Pemborong Kasut Dan Sandal (724)
Pemborong Lampin (310)
Pemborong Mutiara (114)
Pemborong Pakaian Bayi (787)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1707)
Pemborong Pakaian Lelaki (1146)
Pemborong Pakaian Plus Size (148)
Pemborong Pakaian Wanita (4346)
Pemborong Telekung Dan Songkok (576)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3608)
Pemborong Tuala (208)
Pemborong Tudung (2863)
Pembuat Papan Tanda Iklan (292)
Pembuat Plastik Kotak Botol (815)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (492)
Pendaftaran Syarikat (518)
Pendaftaran Trademark (36)
Pengedar Alat Tulis (971)
Pengedar Bahan Pencuci (737)
Pengedar Buku Dan Majalah (615)
Pengedar Contact Lens (250)
Pengedar Perfume (1585)
Pengedar Permainan Kanak2 (622)
Pengedar Produk Kecantikan (2676)
Pengedar Produk Kesihatan (3083)
Pengurus Majlis (613)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (753)
Penternak Burung Puyuh (98)
Penternak Ikan (701)
Penternak Kambing (300)
Penternak Lembu (400)
Penternak Udang (203)
Peralatan Makmal Dan Hospital (270)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (753)
Peralatan Sukan (560)
Perisian Komputer (592)
Perkakas Dapur (640)
Perkakas Elektrik (457)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1557)
Pinjaman AIM (170)
Pinjaman Hartanah (532)
Pinjaman Kad Kredit (405)
Pinjaman Kereta (642)
Pinjaman Peribadi (11092)
Pinjaman Perniagaan (1889)
Produk Dari China (555)
Produk Sejuk Beku (1379)
Program Consignment (2065)
Program Dropship (7043)
Pusat Bahasa (373)
Pusat Jagaan Bayi (1658)
Pusat Latihan (674)
Pusat Memandu (129)
Pusat Mengaji Agama (553)
Pusat Pendidikan Tinggi (546)
Pusat Rawatan (380)
Pusat Tadika Dan Taska (1434)
Pusat Tuisyen (1137)
Rancangan Perniagaan (573)
Rumah Sewa (4445)
Rumah Untuk Dijual (3888)
Servis Freelance (1154)
Servis Keselamatan (743)
Servis Pembersihan (875)
Servis Pengedaran Risalah (484)
Setiausaha Syarikat (613)
Sewa Bas Dan Van (597)
Sewa Jentera (58)
Sewa Kereta Teksi Limo (1898)
Sewa Lori (2657)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (60)
Studio Filem Dan Videografi (267)
Studio Fotografi (929)
Studio Grafik Dan 3D (1165)
Studio Lukisan (140)
Studio Model Penyanyi Pelakon (783)
Studio Muzik (496)
Sukan Beladiri (119)
Sukan Berkumpulan (239)
Sukan Futsal (232)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (669)
Tanah Untuk Dijual (5028)
Tempahan Biskut Dan Tart (2180)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (680)
Tempahan Katering (2229)
Tempahan Kek Dan Coklat (2197)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (183)
Tempahan Kuih Muih (1778)
Tempahan Minuman Dan Dessert (488)
Tempahan Nasi Lemak (539)
Tempahan Roti (392)
Terminal Bayaran (198)
Ubahsuai Pejabat (669)
Ubahsuai Rumah (1747)
Urut Tradisional (842)
Usahawan Baja Pertanian (379)
Usahawan Benih Dan Nursery (418)
Usahawan Tani (1120)
Vending Machine (403)
Voucher Dan Tiket (255)
Web Design Malaysia (2355)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1437)