Ingin Memulakan Peniagaan Barangan Kecantikan, Produk Kesihatan dan Kosmetik
Atin - Wed 21/Jul/2010 9:48am [Last Comment]
Saye ingin memulakan perniagaan kecil-kecilan barangan kecantikan, produk kesihatan dan kosmetik. Memerlukan bimbingan bagaimana untuk saye memulakan perniagaan ini.

Niche: Pengedar Produk Kecantikan | Pengedar Produk Kesihatan | Ingin Berniaga
     
  1. Adilah - Wed 21/Jul/2010 9:56am
    berminat to own your own stokis with low capital RM15K?

    Kedai percuma ecosway
    a) PERCUMA renovation kedai
    b) PERCUMA sewa kedai selagi kedai itu wujud
    c) PERCUMA bil elektrik
    d) PERCUMA stok barangan bernilai sehingga RM500K

    *Everything is free!!!!

    interested plz call me 012-6116448 or dielaazaaz@yahoo.com  
  2. Atin - Wed 21/Jul/2010 11:10am
    kena inteview dulu kn?  
  3. Adilah - Wed 21/Jul/2010 7:14pm
    yup. kena interview dulu.tapi soalan yang akan ditanya semasa interview disediakan & training untuk meghadiri interview juga disediakan secara percuma.  
  4. Hana 16 - Thu 22/Jul/2010 1:39am
    Hai atin, saya cadangkan biz e-cosway....modal RM 15K...segalanye disediakan....sewa,renovation,barangan under consignmet, cctv,mesin swap kad kredit dll interested plz cal me Pn Hana 017-3514539 or mahayuputra@yahoo.com.  
  5. Affandi B Ishak - Thu 22/Jul/2010 2:26pm
    u boleh sms nam dan no hp saya akan hubungi untk maklumat lanjut tntg bisness prdk kecantikan.  
  6. Mohd Akmal - Thu 22/Jul/2010 5:08pm
    nutrition club...modal rm 10k....kedai sendiri, dan renovation mengikut kemampuan anda....healthy drinks,inner nutrition dan outer nutrition...minat?
    call 017-3284482 akmal  
  7. Haikal 2 - Thu 22/Jul/2010 10:58pm
    Minat biz Produk kecantikkan? Produk terbaik dan unik! Modal Rendah & boleh dirunding! Diskaun 50% utk 30 pengedar! Kalau minat, hubungi ataupun email ke admin@siti2u.com dan tawaran istimewa akan diberi.

    Info produk boleh layari:
    www.lavania.net
    www.estanagold.net  
  8. Iza 5 - Thu 22/Jul/2010 11:36pm
    Atin,hubungi iza 0122619105 iza rase iza blh bantu awk.hanya modal serendah rm100 utk produk kecantikan  
  9. Fienaza 2 - Fri 23/Jul/2010 9:18am
    salam....

    ingin mulakan perniagaan modal murah serendah rm100 untuk produk kosmetik..
    sila hubungi sy faten 017-5001081 @ dalina.beautyhouse@gmail.com
    http://dalinabeautyhouse.blogspot.com  
  10. Fizza - Sat 24/Jul/2010 12:37pm
    Ingin dpt kedai mcm tu FREE tanpa keluar modal sila emel or tel saya - box1811@yahoo.com or tel 0197867487 fizza tq  
  11. Lina 24 - Mon 26/Jul/2010 1:42am
    www.rahsiamudasentiasa.blogspot.com  
  12. Shikin 138 - Tue 27/Jul/2010 11:23am
    Salam Sejahtera,

    Bersama RENOWN HERBAL (Produk kecantikan dari Bombay, Bollywood) memberi peluang kepada anda untuk membuka perniagaan “MINI BEAUTY OUTLET”. Perjalanan perniagaan anda bersama RENOWN HERBAL akan dibantu 100% dalam semua aspek. Anda tidak bergerak sendirian. Malah di RENOWN HERBAL, kami menyahut seruan PM Malaysia, kita 1 MALAYSIA..

    “MINI BEAUTY OUTLET” merupakan satu program baru daripada sistem U.S.A yang telah dilancarkan oleh pihak pengurusan Renown Herbal untuk menarik minat dan memberi peluang kepada orang ramai untuk membuka perniagaan dalam bidang kecantikan.

    Program ini hanya memerlukan anda memperuntukan modal sebanyak RM5500.00 sahaja untuk memulakan perniagaan “MINI BEAUTY OUTLET”.
    Selain itu, dalam program "MINI BEAUTY OUTLET" Renown Herbal memberikan kepada anda 5 peralatan dan perkakasan secara percuma untuk kemudahan bagi memulakan perniagaan ini iaitu:

    1) Katil Facial
    2) Mesin Facial
    3) Magnifying Lamp
    4) Steammer &
    5) Scanner

    Bukan itu sahaja, Renown Herbal selaku pentadbir program "MINI BEAUTY OUTLET" ini memberikan kursus-kursus kemahiran dan pengetahuan pengurusan yang juga menjadi input terpenting didalam program ini. Antara kursus-kursus program ini adalah:
    1) Kursus Rawatam Muka
    2) Kursus Rawatan Rambut
    3) Kursus Pemasaran

    Sila layari Facebook kami di "Impian Kita" http://www.facebook.com/profile.php?id=100000936238388

    Dunia perniagaan adalah dunia yang dipenuhi dengan rezeki yang melimpah ruah. Tepat sekali apa yang disabdakan oleh Nabi s.a.w " Sembilan persepuluh rezeki itu terletak di dalam perniagaan". Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib seseorang itu kecuali mereka sendiri yang mengubahnya..

    Untuk maklumat yang lebih terperinci.
    Sila hubungi saya (Nur Qirsha Immanul Ashikin) ditalian
    (017-2456518) @ email (renown_qirsha@hotmail.com)

    Terima kasih..  
  13. Atin - Wed 28/Jul/2010 9:50am
    e.cosway 2 kena cari member...ssah jgk..  
  14. Cik Ieda - Wed 4/Aug/2010 11:38pm
    Salam..

    Atin, sekiranya berminat nak business produk kecantikan dengan modal yg minima sila hubungi sy di ilady_girl@yahoo.com...produk ni sgt baru lagi di pasaran....  
  15. Jasuka - Sun 8/Aug/2010 2:47am
    salam adilah.....
    mana ada semua nyer free...........masuk tandas pun kena rm0.30

    keberkatan lebih baik dari ketamakan

    tq.  
  16. Jasuka - Sun 8/Aug/2010 2:54am
    salam atin.......
    apa la sgt modal nak buat bisnes product kecantikan....hubungi jasuka.sn@hotmail.com

    keberkatan lebih baik dari ketamakan

    tq.  
  17. Noy 2 - Mon 9/Aug/2010 11:56am
    Salam Atin,

    Peluang ada dimana2,yang penting kene usaha mencari jugak..Kat sini ada peluang untuk sesiapa yang nak berniaga tanpa modal..

    http://www.daaie.com/index.php?page=jutawan

    Tak rugi kalau nak tambah pengetahuan..  
  18. Atin - Thu 12/Aug/2010 11:44am
    teringin nk buka E-Cosway area Utara (Kedah), sape yg boleh bantu dan bagi bimbingan tentang nie?  
  19. Nurihan Bt Ariffin - Thu 19/Aug/2010 1:44am
    boleh bg email kat saya..nurihanarrifin@yahoo.com  
  20. Fatin 6 - Tue 31/Aug/2010 12:51pm
    salam atin,

    sekiranya berminat nak bisnes MLM yang terbukti lebih baik dari produk MLM yang lain, sila emel sy di fatinhasegawa@yahoo.com.au

    yuran ahli yang di perlukan hanya rm50 seumur hidup, bimbingan akan diberikan. produk kecantikan dan kesihatan Forever Living...sekarang top kat Malaysia..produk2 nye memang terbukti berkesan, sya sendiri pon sudah alaminya!!boleh tambah pendapatan kalo anda berusaha!!  
  21. Ashnitra - Fri 22/Oct/2010 3:09pm
    hanya dengan rm68 ada akan dpt segala-galanya. Kita akan dibimbing oleh pemimping yang paling unggul serata asia pasifik sehingga berjaya.. berminat sila email saya ashnitra@yahoo.com

    USAHA TANGGA KEJAYAAN..Jangan putus asa 9/10 rezeki datangnya dari bidang perniagaan.  
  22. Norhidayah 8 - Wed 8/Dec/2010 1:34am
    atin jika berminat untuk bukae cosway boleh hubungi saya di eda_yah86@yahoo.com kerana saya juga di bahagian utara dan mungkin kita boleh jumpa dan discuss lebih lanjut. kumpulan kami memang aktif dalam e-cosway dan so far semuanya lulus interview  
  23. Rizi Biz Shop - Sat 12/Feb/2011 12:16pm
    Pengedar & dropshipper dicari!

    Hubungi 012-2080004 @ www.rizi-biz.com

    PILIHLAH MANA 1 PRODUK YG INGIN DIJUAL..SEMUA ADA DI WEB KAMI. tq  
  24. Lynn Ruslee - Mon 14/May/2012 12:37pm
    Atin berminat boleh jd agen Sumayyah produk. Agen dapat 25% keuntungan hanya modal rm500. berminat hubungi sy 019-5717550  
  25. Ciksha888 - Sun 28/Oct/2012 9:17pm
    Calling Mobile Stokis/agent/dealer produk Sne Marketing.Produk Paling Hot Beutskin Essence,SNE Kapsul & Banyak Produk lagi.Untung Runcit & Bonus dari company menanti anda.jgn lepaskn peluang.
    Sesiapa yg berminat bole Call/sms/Whatsapp sha : 016-3216421
    Email : ciksha888@gmail.com
    Antara selebriti yg mengamalkn beutskin essence & Sne kapsul adalah Adira Af,Isma Af,Emma (kakak ipar Dato CT),Saida (Kakak Dato CT),Rita Rudaini & Ramai Lagi...Jgn lepaskn peluang..Produk sgt hot Selling
    Halal,Kelulusan KKM & Sangat berkesan
    Duta Selebriti akan diumumkn tidak lama lagi..Sale anda akn mletop Kaw2..  
  26. Ayin 9 - Mon 12/Nov/2012 11:29am
    jadi biz partner dlm Happy Life Project with Unicity..modal rm2700 - rm2900 sahaja..

    starting from ur own place cth rumah pn ble..lg seng bt market..

    0138710873
    nurul ain roslee
    http://cepatslim.blogspot.com  
  27. Sofia 24 - Sun 10/Mar/2013 12:47pm
    salam, sy sedang mencari pembekal/pemborong yang boleh supply barangan kosmetik, penjagaan kesihatan, dll yg terkini dan terlaris untuk kedai yang akan dibuka.

    sesiapa yang berminat boleh email saya qoutation, katalog produk beserta harga ke
    kcj8090@gmail.com  
Page 1   (Total 27 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2722)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (212)
Bengkel Kereta (1484)
Bengkel Motosikal (247)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (649)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (546)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (804)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1357)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1253)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (164)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1486)
Bisnes Kurier Dan Logistik (675)
Bisnes Minuman (1460)
Bisnes Pasar Malam (1968)
Bisnes Pelancongan (547)
Bisnes Pengantin (678)
Bisnes Perabot (849)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1106)
Bisnes Restoran (3324)
Bisnes Roti Dan Bakeri (707)
Bisnes Salun Rambut (363)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (379)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (658)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (817)
Bisnes Untuk Dijual (3315)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1767)
Diskusi Bisnes (1960)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (717)
Expo Karnival Tapak Niaga (6456)
Forex Malaysia (1877)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (709)
Hiasan Taman (240)
Hotel Resort Homestay (1006)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (329)
Ingin Berniaga (2819)
Insurans Dan Takaful (1725)
Insurans Roadtax Kereta (337)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1980)
Kedai Emas (451)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2529)
Kedai Hardware (435)
Kedai Ibu Dan Bayi (687)
Kedai Jahit (3827)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (343)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1842)
Kedai Sewa (1633)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (4992)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4798)
Kerja Kemahiran (1954)
Kerja Kosong (11714)
Kerja Praktikal (2053)
Kerja Sales (2272)
Kerja Sambilan (6306)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (454)
Kontraktor Balak Dan Kayu (478)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (389)
Kontraktor Pembinaan (2052)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2812)
Kursus Kecantikan (686)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (322)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1621)
Mencari Pelabur (3680)
Mesin Fotostat (352)
Mesin Freezer Dan Chiller (265)
Mesin Industri (512)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (566)
Pakej Pelancongan (2608)
Pakej Perkahwinan (1198)
Pakej Perniagaan (892)
Pasar Basah (1455)
Pekerja Asing (1229)
Pelaburan Saham Unit Trust (943)
Pembantu Rumah Asing (1851)
Pembekal Barang Runcit (1578)
Pembekal Beras (108)
Pembekal Buah-buahan (482)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (647)
Pembekal Kerepek (1095)
Pembekal Keropok (442)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (237)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (414)
Pembekal Rempah Dan Perencah (594)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1183)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (606)
Pemborong Bundle (862)
Pemborong Cadar Dan Tilam (450)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (694)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (772)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1653)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4199)
Pemborong Telekung Dan Songkok (565)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3518)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2784)
Pembuat Papan Tanda Iklan (276)
Pembuat Plastik Kotak Botol (798)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (481)
Pendaftaran Syarikat (493)
Pendaftaran Trademark (34)
Pengedar Alat Tulis (951)
Pengedar Bahan Pencuci (716)
Pengedar Buku Dan Majalah (585)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1537)
Pengedar Permainan Kanak2 (598)
Pengedar Produk Kecantikan (2626)
Pengedar Produk Kesihatan (2993)
Pengurus Majlis (595)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (726)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (694)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (263)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (716)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (570)
Perkakas Dapur (623)
Perkakas Elektrik (434)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1532)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (519)
Pinjaman Kad Kredit (388)
Pinjaman Kereta (605)
Pinjaman Peribadi (10589)
Pinjaman Perniagaan (1834)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1313)
Program Consignment (2010)
Program Dropship (6728)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1539)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (522)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (365)
Pusat Tadika Dan Taska (1305)
Pusat Tuisyen (1066)
Rancangan Perniagaan (593)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4276)
Rumah Untuk Dijual (3730)
Servis Freelance (1110)
Servis Keselamatan (719)
Servis Pembersihan (825)
Servis Pengedaran Risalah (458)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1817)
Sewa Lori (2556)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (249)
Studio Fotografi (899)
Studio Grafik Dan 3D (1092)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (725)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (638)
Tanah Untuk Dijual (4833)
Tempahan Biskut Dan Tart (2149)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (667)
Tempahan Katering (2142)
Tempahan Kek Dan Coklat (2146)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1742)
Tempahan Minuman Dan Dessert (462)
Tempahan Nasi Lemak (521)
Tempahan Roti (359)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (639)
Ubahsuai Rumah (1683)
Urut Tradisional (792)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1092)
Vending Machine (371)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2306)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1350)