Search Majalah.com
Ingin Membuka Kedai Menjual Pelbagai Barangan Kesihatan dan Kecantikan
Azian 13 - Tue 2/Aug/2011 10:25am [Last Comment]
Saya mempunyai modal dan berminat untuk membuka kedai menjual barangan kesihatan dan kecantikan. Tetapi tidak tahu cara nak memulakan perniagaan ini dan bagaimana ingin mendapatkan barang2 tersebut. Minta pendapat/pandangan kepada siapa yang mempunyai pengalaman. Adakah perniagaan ini menguntungkan?

Niche: Pengedar Produk Kesihatan | Pengedar Produk Kecantikan | Diskusi Bisnes
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Linkman - Wed 3/Aug/2011 5:51am
    kita ambik contoh...

    1.. minyak afiat. pakcik tu amik masa berpuluh2 tahun utk maju. ini betul2 bisnes tradisional

    2.. justmate5 dr rozmey... ini sebenarnya teknik macam MLM. sapa ikut cara dia boleh kaya dalamasa beberapa bulan shj... tapi kena pandai menjual & manis muka & tegur sapa semua org dikeliling...  
  2. Apit 15 - Thu 4/Aug/2011 9:21am
    Produk Bio-Asli Minyak Kelapa Dara. Produk yg laris di pasaran dan diperakui di peringkat antarabangsa. Berminat sila layari http://www.bio-asli.com/?id=starwalker

    call sya: Apit 012-6688 243  
  3. Starkiller88 - Thu 4/Aug/2011 2:53pm
    salam kepada warga majalah.com,

    saya ada satu peluang perniagaan iaitu kepada sesiapa yg berminat untuk menjadi pengedar produk2 IKS dan IMP ( Islamic Manufacturing Practice ).

    Kekuatan utama perniagaan ini :

    1. Syarikat terdiri daripada salah satu syarikat yang akan meningkat dalam arus perniagaan kerana mendapat pengiktirafan IMP,GMP dan JAKIM. Syarikat juga adalah milik 100% bumiputera dan Islam. Staf juga adalah 100% bumiputera.

    2. produk2 yg dipasarkan adalah produk2 baru yg mendapat permintaan di kalangan pengguna. syarikat mencari stokis di seluruh negara untuk menampung permintaan pengguna. produk2 juga berunsurkan IMP dan di hasilkan secara IKS ( membantu kewangan org Islam ). terdapat 12 produk2 yg ada untuk dipasarkan apabila menjadi pengedar/stokis.

    3. mempunyai modal yg amat rendah serendah RM150 dan RM300. ada pakej2 untuk bagaimana menjadi stokis dan pengedar. komisen daripada syarikat sehingga RM2000 sebulan dan dibayar secara mingguan. terdapat insentif2 kepada ahli2 baru untuk meningkatkan motivasi berniaga. ada bimbingan mengenai produk dan bantuan sepenuhnya dari syarikat.

    4. mempunyai kelulusan dari KPDNKK, JAKIM dan Bank Negara untuk menjalankan perniagaan. Risiko yg rendah kerana syarikat mempunyai insurans kepada bank Negara supaya tiada berlaku sebarang kejadian jika ekonomi terganggu.


    jadi,kepada sesiapa yg berminat untuk menambah pendapatan sampingan, tertekan kerana kesempitan duit, perlukan duit untuk keluarga, kereta, rumah , dan sebagainya, bila lagi hendak keluar dari kepompong kesempitan wang itu. kami hanya memerlukan anda RAJIN dan BERUSAHA untuk mendapat pendapatan sampingan yg akan membantu meringankan beban anda.


    menurut firman Allah SWT:
    ‘Allah tidak akan ubah nasib sesuatu kaum sehingga dia mengubah nasibnya sendiri.’-(Ar-Ra’d:11)

    saya telah tunjukkan satu peluang, anda hanya perlu korbankan sedikit masa untuk mengetahui lebih lanjut. InsyaAllah,jika ini rezeki anda,anda jugalah yg beruntung.

    Jika berminat sila email kepada suadrif1988@yahoo.com,

    nama :
    lokasi :
    no.telefon :
    umur :
    pekerjaan :  
  4. Yana 58 - Fri 5/Aug/2011 11:03am
    tgk pada minat sis..kalau MLM,ada banyak...semua pun elok,cuma tengok pada pelan pemasaran yang sis rasa sesuai dengan cara sis.tapi jika minat nak jadi stokis pun bole..

    jika suka yang SLM,direct selling.buka dengan modal sendiri sepenuhnya,amik supplier produk dari semua brand,display..cuma promosi harga,tempat...buat tambahan,,...

    pengalaman sy dulu,buat ala2 SPA dirumah..modal kecil,pulangan boleh la..ada sauna,mandian,dll..barang sy beli je pada pemborong e.x Veeman / magic boo..tgk majalah wanita alamatnya.

    sekarang sy masih dlm bidang sama,(kecantikan dan kesihatan)dan sy pilih MLM.jual corset PREMIUM beautiful sebab ikut kesesuaian sy yang masih bekerja dan buat secara part time namun hasil memuaskan berbanding dulu.

    apa pun, sis pilih ikut minat ya.selamat maju jaya.  
  5. Anne19 2 - Sat 6/Aug/2011 1:15am
    salam.hi azian..sila tinggalkan nombor yg boleh dihubungi utk keterangan lanjut .terimakasih  
  6. Aminuddin 8 - Sat 6/Aug/2011 4:07pm
    Salam...cik puan..biz kalau kene dengan caranya mesti untung.. boleh jual ni try masuk sini tgk http://www.saunabeauty.com/2011/08/produk-detox-foot-patch-sb.html

    boleh order skit2 dulu utk permulaan :)

    kalau berminat boleh hubungi 012-2166597 firza atau inbox firzahusna@gmail.com  
  7. Balqismaju - Sat 6/Aug/2011 11:46pm
    If nk produk kshtn yg telah diperakui oleh seluruh dunia..dan telah digunapakai di seluruh hsptl dan klnk di rusia.if bermnt..ley hbgi kmi..qiszana_rich888@yahoo.com  
  8. Aby 5 - Sun 7/Aug/2011 11:40am
    salam azian, saya pun ada salun, beri no hp boleh tak? nanti kita citer... azzahra_isma@yahoo.com  
  9. Roslaili Johari - Sun 7/Aug/2011 6:05pm
    Salam Azian, sy mengusahakan produk air mandian serai wangi, ini produk traditional yg selalunnya wanita lepas bersalin akan guna utk mandi ketika dlm pantang. Klu berminat utk pasarkan produk sy, contact sy at walam@streamyx.com.  
  10. Azizah Bt Mohamed Ali Piah - Wed 10/Aug/2011 2:32pm
    Saya distributor produk Myshine GlutaGen Berries. Produk kesihatan yang mendapat sambutan ramai sekrg ini. Produk ini setiap bulan keluar dlm iklan Mingguan Wanita. www.myshinemearketing.com  
  11. Azizah Bt Mohamed Ali Piah - Wed 10/Aug/2011 2:35pm
    Saya distributor produk Myshine GlutaGen Berries. Produk kesihatan yang mendapat sambutan ramai sekrg ini. Produk ini setiap bulan keluar dlm iklan Mingguan Wanita. Produk-produk lain pun ada seperti beauty umaira, anggun zulaikha dan lain2. www.myshinemarketing.com atau email saya deirasziebeauty@gmail.com  
  12. Arezim - Fri 12/Aug/2011 9:24am
    Salam... sy pemborong lebih 100 jenis jenama produk... supplier kedai dekat area utara... kalau jauh sy pos je... thnx... berminat call sy 0174650004 utk mengetahui harga borong. sy juga boleh set kan barang yang terkenal dan laris mengikut bajet anda. modal rm5k,10k,15k dan rm20k mengikut bajet anda. -permata terapi marketing-.  
  13. Arezim - Fri 12/Aug/2011 9:28am
    apa2 call. bajet rendah lagi pun boleh. email sy jarang semak. tq.  
  14. Rosenizam - Fri 12/Aug/2011 2:39pm
    salam..saya boleh membekalkan barangan yang berasas dari aloe vera & madu..ianya daripada US...halal..organik...saya pakar pemakanan..bila sy cuba kpd pesakit pun...alhamdulillah ok..produk niey ada buat kajian..ianya dah 30 tahun dalam pasaran..kalau cik rom berminat can mail me at ros3nizam@yahoo.com..bonus pun bnyk dpt..mmg beza las dr kebanyakkan produk lain...tenkiu...  
  15. Farid Bin Jantan - Fri 12/Aug/2011 8:08pm
    salam.... lari topik sket... nie berkenaan dengan penyakit cancer.... sayer bekerja dengan salah sebuah syarikat pengedar barangan BARD, dan lain2.... nie dari pengalaman sayer..... sayer hantar satu produk port implan di sebuah hosp kerajaan yg patient beli direct dengan syarikat tempat sayer bekerja.... harga untuk satu port implan rm1000++.... so kalo ader dikalangan rakan2 MC nie yg perlukan port implan atau barang2 lain berkenaan cancer yg menggunakan port implan atau barang coloplast buleh laa menghubungi sayer... ins'alah sayer buleh tolong dapat kan barang tersebut... harga kiter buleh runding... sayer paham keadaan orang yg hidup sederhana.... sebab sayer sendiri pun hidup sederhana... thanks.....  
  16. Fadil 2 - Wed 17/Aug/2011 7:46am
    sambil bisnes..tolong orang.....berminat jadi pengedar layari..www.oliverpetra.com........penawar segala penyakit zahir dengan propolis active........produk yang mendapat sambutan ramai....  
  17. Nor Aida Bt Mamat - Sun 21/Aug/2011 12:17pm
    produk USANA lagi laris dan berkesan berminat boleh cal saya
    019-9124389  
  18. Arin 3 - Tue 23/Aug/2011 1:20am
    4Life Transfer FactorSalt Lake City, Utah (January 3, 2011) 4Life Research™ announced today that the United States Patent & Trademark Office (USPTO) has awarded the company a composition patent that protects the 4Life Transfer Factor® Cardio formula until 2025. This is the company's sixth worldwide patent. 4Life has numerous international patents and dozens of patent applications pending.

    4Life’s progressive science and pursuit of patent protection strengthens the business opportunity for 4Life distributors with the exclusive right to market 4Life Transfer Factor® products. 4Life President Steve Tew: “We invest a great deal of resources into patent protection on behalf of our distributors because we know that the opportunity they share must accompany the kind of exclusivity, credibility, and longevity that patents exist to provide.”

    4Life's commitment to patents includes an emphasis on research and development to generate formulas, compositions, and processes that are patentable. While 4Life's legal team concentrates on patent acquisition, the International Product Registration department focuses on registrations around the world to support distributor growth now and in the future. In 2010, 4Life completed 101 product registrations in 30 countries.

    4Life Founder and CEO David Lisonbee: "Patent protection is just one way that we work to empower 4Life distributors with exclusivity and credibility in the marketplace. 4Life patents provide our distributors with security for decades to come.

    4Life has offices on five continents to serve a global network of independent distributors through science, success, and service.

    http://www.doctor4lifetransferfactor.com
    or direct call 0126548457  
  19. Shawn 2 - Wed 24/Aug/2011 11:50pm
    as salam

    Selami website kami www.MySecret2u.com/richanum untuk ketahui REVOLUSI MAKANAN SUNNAH YANG BARAKAH UNTUK JASAD DAN JIWA YANG SIHAT. Mencari perniagaan barakah sambil mengumpul saham akhirat dengan sebahagian dari keuntungan akan disalurkan terus untuk kebajikan DARUL FUQAHA yang menguruskan MAAHAD TAHFIZ ANAK YATIM DARUL FUQAHA, SEKOLAH RENDAH ISLAM PINTAR TAHFIZ FUQAHA DAN KOLEJ ISLAM FUQAHA.

    uNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA LAYARI www.mysecret2u.com/richanum  
  20. Truecool - Thu 25/Aug/2011 5:25pm
    hi azian,
    saya ada barangan kosmetic dan slimming dijual dlm set.
    kalau berminat boleh la bgtau ye.  
  21. Zaineyzul - Mon 5/Sep/2011 4:25pm
    kalo berminat dengan barangan zhulian, hubungi saya, kita boleh chit chat sambil bertukar2 idea..pelbagai jenis barangan ada, nak jual kene rasa dulu baru buleh cerita, tp nak jual xkan nak rase semua jenis so, based on truely experience la...skrg ni saya sendri amalkan bio young, berminat?boleh dapatkan produk tersebut dari saya..untuk barangan kecantikan, boleh berniaga barang kemas zhulian. pelbagai jenis dan bentuk serta rekaan menarik..kebanyakan barangan ni sambil menyelam minum air...xjual, guna sendiri, tp sambil2 tu boleh sharing2 ngan member2... nak produk2 ni hubungi saya la...  
  22. Cikyus - Wed 7/Sep/2011 12:28am
    salam saya adalah pembekal untuk butik dan juga peniaga kecil di seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak bagi barangan tersebut:

    -TELEKUNG BERSULAM
    -KAIN COTTON
    -KAIN CHIFFON
    -JUBAH BERMANIK
    -BAJU KURUNG PAHANG COTTON BERMANIK
    -BAJU KURUNG PAHANG SATIN SILK BERMANIK
    -BAJU KURUNG PAHANG CHIFFON BERMANIK

    barangan yg dibekalkan sgt berkualiti dan 100% dari Vietnam.harga sangat berpatutan kerana saya mengambil stock terus dari Vietnam ke Malaysia tanpa menggunakan sebarang khidmat org tengah.min bg belian borong bermula dari 12pcs sahaja.jika anda mempunyai kedai atau tempat utk berniaga perkhidmatan dropship dan consignment juga disediakan cuma nyatakan lokasi perniagaan tersebut.saya juga menawarkan trip perniagaan ke Vietnam pada harga yg sgt rendah kepada sesiapa yg berminat ingin ke sana bg melihat serta memilih sendiri barang2 yg ingin diniagakan.bimbingan dan tunjuk ajar berkaitan pemilihan stock dan peluang pasaran akan diberi sekiranya diperlukan.modal adalah mengikut kemampuan anda sendiri.untuk keterangan mengenai harga dan maklumat lanjut sila hubungi saya.

    TEL NO
    -013 4561173
    EMAIL
    -onceparadise@yahoo.com
    FACEBOOK
    -vanessavanilla@yahoo.com (cik yus)
    -onceparadise@yahoo.com (once paradise collection)  
  23. Lyn 13 - Fri 9/Sep/2011 9:27pm
    anda ada masalah keguguran rambut,beruban diusia awal,gatal-gatal kepala..ubatnya ada disini..boleh layari :
    http://www.wix.com/myonlinebooth/mob  
  24. Enchanted Touch Enterprise - Mon 17/Oct/2011 3:36pm
    Hai boleh bagi email address atau no hp? Saya ada produk keluaran sendiri. Commision agent sangat lumayan. Produk amat berkesan. Thanks.  
  25. Rosaini - Mon 21/Nov/2011 10:21pm
    saya boleh bekalkan skin supplement yang sekarang ini sedang mendapat sambutan hangat, Glowzstar dan Glutaprime.
    Glowzstar RM110/sekotak minima 10 kotak. kalu kurang dari 10 kotak saya tolak rm140 (free pos)  
  26. Ayin 9 - Mon 12/Nov/2012 11:40am
    Jadilah rakan stokis Unicity bersama2 dalam team CepatKurus yang terpantas di Malaysia. Modal stokis hanya bermula RM2700 - RM2900 sahaja. Pulangan modal yang cepat sekiranya anda bertindak sekarang.

    Produk terbaik bertaraf dunia yang tidak akan dapat ditandingi mana2 produk lain SEBAB dalam tempoh setahun kita akan bebas dr penggunaan dadah dlm perubatan dgn Unicity.

    0138710873
    nurul ain
    http://cepatslim.blogspot.com  
  27. Mahis - Wed 19/Dec/2012 2:01am
    SALAM..300 PRODUK KESIHATAN&KECANTIKAN TERLARIS DI PASARAN DENGAN HARGA BORONG...Lawati laman dusunherbs.blogspot.com (bandingkan harga kami dengn yang lain)
    hubungi 0199891020 mahis  
  28. Norel 3 - Mon 6/Jan/2014 10:59am
    Assalam Azian 13, Bagaiman dengan perancangan tuan/puan utk membuka perniagaan pelbagai barananga kecantikan dan kesihatan? Boleh berkongsi pendapat dan idea dgn saya sebab saya pun ingin menjalankan perniagaan sebegini. Email saya alliyaqistina@yahoo.com  
Page 1   (Total 28 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2500)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1449)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1035)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (765)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1310)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1194)
Bisnes Hari Raya (51)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (662)
Bisnes Jam Tangan (269)
Bisnes Jeruk (155)
Bisnes Kitar Semula (478)
Bisnes Komputer (1418)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1378)
Bisnes Pasar Malam (1867)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (784)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3107)
Bisnes Roti Dan Bakeri (670)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (191)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3098)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (295)
Dewasa 18sx (1667)
Diskusi Bisnes (1864)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (677)
Expo Karnival Tapak Niaga (6012)
Forex Malaysia (1753)
Haiwan Peliharaan (423)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (672)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (950)
Iklan Tv Radio Media Massa (208)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2727)
Insurans Dan Takaful (1633)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1912)
Kedai Emas (435)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2422)
Kedai Hardware (500)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3550)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1690)
Kedai Sewa (1563)
Kereta Baru (1516)
Kereta Terpakai (4729)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4323)
Kerja Kemahiran (1808)
Kerja Kosong (10591)
Kerja Praktikal (1794)
Kerja Sales (2084)
Kerja Sambilan (5895)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (215)
Kontraktor Minyak Dan Gas (650)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1920)
Kontraktor Perlombongan (303)
Kursus Dan Seminar (2669)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1557)
Mencari Pelabur (3512)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (474)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2490)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (816)
Pasar Basah (1381)
Pekerja Asing (1148)
Pelaburan Saham Unit Trust (889)
Pembantu Rumah Asing (1758)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (453)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (595)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (402)
Pembekal Rempah Dan Perencah (553)
Pembekal Serunding (252)
Pembekal Telur (127)
Pemborong Aksesori Lelaki (158)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (582)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (412)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (661)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (742)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1570)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4018)
Pemborong Telekung Dan Songkok (551)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3368)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2661)
Pembuat Papan Tanda Iklan (247)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (561)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (561)
Pengedar Produk Kecantikan (2511)
Pengedar Produk Kesihatan (2889)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (673)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (250)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (669)
Peralatan Sukan (529)
Perisian Komputer (531)
Perkakas Dapur (581)
Perkakas Elektrik (400)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1453)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (488)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9907)
Pinjaman Perniagaan (1742)
Produk Dari China (507)
Produk Sejuk Beku (1245)
Program Consignment (1927)
Program Dropship (6289)
Pusat Bahasa (333)
Pusat Jagaan Bayi (1390)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (116)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (494)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1183)
Pusat Tuisyen (994)
Rancangan Perniagaan (562)
Rawatan Alternatif (273)
Rumah Sewa (4014)
Rumah Untuk Dijual (3524)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (671)
Servis Pembersihan (755)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (572)
Sewa Bas Dan Van (519)
Sewa Kereta Teksi Limo (1665)
Sewa Lori (2369)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (996)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (673)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (219)
Sukan Pancing (135)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4541)
Tempahan Biskut Dan Tart (2082)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2001)
Tempahan Kek Dan Coklat (2070)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (173)
Ubahsuai Pejabat (612)
Ubahsuai Rumah (1604)
Urut Tradisional (732)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (377)
Usahawan Tani (1021)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2205)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1237)