Ingin Membuka Kedai Handphone Perlukan Bantuan Yg Berpengalaman
Adex - Tue 16/Feb/2010 1:18pm [Last Comment]
ingin tahu dari segi modal permulaan ??

mendapatkan barang?

need to know from 0 to 100% about this bisnes

email 2 me if u can help me : adexaizat@rocketmail.com

Niche: Bisnes Handphone
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Shifoo 2 - Fri 19/Feb/2010 1:28am
    Salam saudara Adex,
    Tahniah kerana telah memilih telekomunikasi sbgai medan Jihad Ekonomi. Ini krn Telekomunikasi adalah satu industri yg paling cpt berkembang di negara kita.
    Kami ingin menawarkan satu peluang perniagaan telekomunikasi; sebuah pusat perkhidmatan telekomunikasi bersepadu, hanya bermodalkan tdk sampai RM30K, yg mana akan menjana keuntungan sgt lumayan jika diusahakan dgn bersungguh2.
    Kami akan berkongsi rahsia, teknik dan strategi bagaimana kaum Cina menguasai dan mengaut kekayaan dlm bisnes telekomunikasi. Kami juga akan terus bantu saudara Adex sehingga menjadi usahawan telekomunikasi yg berjaya.
    Persoalannya, adakah saudara Adex tlh bersedia bersaing dan merebut kekayaan yg ada dlm bisnes telekomunikasi ini???
    Jika ya, hubungi saya di 017-693 8075. TQ  
  2. Hamza - Fri 19/Feb/2010 12:27pm
    salam saudara. saudara dari kl ke? jika ya saya akan membantu bagi mendapatkan supplyer telefon.berminat call saya 0136652020  
  3. Laila Sophia 2 - Wed 31/Mar/2010 9:30am
    saya ingin membuka kedai telefon. boleh x kepada sesiapa yang berpengalaman berikan detail kepada saya , tentang modal dan berapa stok yang bole saya perolehi dengan modal tertentu .. tolong email kepada saya .. terima kasih atas antuan yang akan di berikan
    sittiaisah@yahoo.com  
  4. Mudz - Wed 14/Apr/2010 9:51pm
    saya ingin nak jual dengan kecil2lan dulu kawan2 dulu. Sapa2 ada contact supplier untuk Hp AP set & original boleh contact saya 019-382 6445 optimus_prime1401@ymail.com  
  5. Abghayati - Sat 24/Apr/2010 10:36am
    saya ingin mengetahui lebih lanjut tentang perniagaan ini. jika bersesuaian, saya ingin memulakan perniagaan ini... saya ingin mengetahui kos nak buka biz ni...mcm mn nak uruskan.. saya dari kedah... sesiapa yg berdekatan yg boleh membantu, saya hargai....  
  6. Casper - Mon 10/May/2010 5:32pm
    call saya untuk handphone, aksesori,kad top up dan e reload.
    019 3709190  
  7. Myamir - Sat 15/May/2010 1:33am
    saya ingin nak jual dengan kecil2lan dulu kawan2 dulu. Sapa2 ada contact supplier untuk Hp AP set & original boleh contact saya 019-5973037 blackapple89@gmail.com  
  8. Areteam - Thu 3/Jun/2010 11:09pm
    saya ade supply aksesori handphone dengan harga borong kalau berminat boleh hubungi saya di talian 012-2448022 Hatim.. atau laman web www.mudah.my/mhasteguh  
  9. Sirajuddin - Tue 22/Jun/2010 10:12pm
    nak dapatkan barang2 henset mudah saje. dari segi modal tak lah tinggi sgt tapi keuntungan byk pada accosseries , sehingga 4 kali ganda,  
  10. Mr N - Sat 7/Aug/2010 5:02pm
    sy tiada mdal nk mula,tp ingin mengambil komisen dr pnjualan hp..boleh hantr dtail katalog pd sy
    naqma_cop@yahoo.com  
  11. Neo Tech Corp - Thu 12/Aug/2010 3:29pm
    Sy adalah seorang pelajar university. Sgt terdesak dgn masalah kewangan. Tapi saya nampak satu peluang iaitu menjual hp&prepaid.
    Kalau blh, emelkan katalog pd sy

    karimnandos@gmail.com  
  12. Noor Ikhmar Bt Mohamad Mahayuddin - Fri 20/Aug/2010 2:28pm
    sya di taiping..ingin membuka premis hp .mcm mana saya ingin dptkan suply.email noorikhmar_ema@yahoo.com  
  13. Mhadi190 - Sun 10/Oct/2010 11:00am
    syarikat saya menggunakan konsep dropship untuk Apple produk, xperlu mdal,keuntungan adalah berdasarkan pbezaan harga yg ditwarkan syarikat dgn harga sebnar, keuntungan dari RM100-500++, pembayaran boleh dilakukan scara Paypal & wire transfer

    penghantran pula menggunakan EMS,DHL &UPS ttp kadar cas adlah bbeza mengikut kurier

    sila emel saya di mhadi190@gmail.com utk pricelist atau hubungi saya 013-2726082  
  14. Arunz - Thu 25/Nov/2010 12:30am
    org dari sarawak susah nak cri pembekal hp,alsn kos penghantaran mahal.....sapa dapat bantu saya sms 0146821503 bekal hp dgn harga yang paling murah....saya nampak potensi besar di sarawak ni...bantu saya.  
  15. Smartbiz 6 - Mon 21/Jan/2013 2:09pm
    saya ingin mengetahui lebih lanjut tentang perniagaan ini. jika bersesuaian, saya ingin memulakan perniagaan ini... saya ingin mengetahui kos nak buka biz ni...mcm mn nak uruskan...ini emel sy smartbiz4316@gmail.com, sy harap membantu......  
  16. Ibrahim Alid - Tue 22/Jan/2013 1:26pm
    Saya berada di tawau Sabah. Saya berminat nak buka Perniagaan ini.. Berapa permulaan modal yang saya kena ada.. tolong saya e-mail saya akdansesuatu@gmail.com

    Potensi besar ni di tempat saya..n semporna.. plz saya perlukan tunjuk ajar..  
  17. Russ 2 - Tue 9/Apr/2013 5:09pm
    saya ingin membuka kedai telefon. boleh x kepada sesiapa yang berpengalaman berikan detail kepada saya , tentang modal dan berapa stok yang bole saya perolehi dengan modal tertentu .. tolong email kepada saya .. terima kasih atas antuan yang akan di berikan
    russ_86@yahoo.com  
Page 1   (Total 17 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2330)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1370)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (193)
Bisnes Air Mineral (342)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (630)
Bisnes Broadband (980)
Bisnes Burger (509)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (724)
Bisnes Cyber Cafe (414)
Bisnes Dobi (1260)
Bisnes Ebook (962)
Bisnes Handphone (1147)
Bisnes Hotel Dan Resort (490)
Bisnes Ice Blended (638)
Bisnes Jam Tangan (256)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1386)
Bisnes Kurier Dan Logistik (591)
Bisnes Minuman (1305)
Bisnes Pasar Malam (1732)
Bisnes Pelancongan (464)
Bisnes Perabot (744)
Bisnes Prepaid Dan Reload (970)
Bisnes Restoran (2925)
Bisnes Roti Dan Bakeri (641)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2882)
Bisnes Waffle Dan Jagung (348)
Bisnes Western Food (270)
Dewasa 18sx (1613)
Diskusi Bisnes (1799)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5473)
Forex Malaysia (1615)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (636)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (904)
Iklan Tv Radio Media Massa (192)
Import Dan Eksport (291)
Ingin Berniaga (2642)
Insurans Dan Takaful (1535)
Insurans Roadtax Kereta (303)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1854)
Kedai Emas (407)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2324)
Kedai Hardware (455)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3328)
Kedai Kamera Dan Camcorder (314)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (316)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1584)
Kedai Sewa (1505)
Kereta Baru (1397)
Kereta Terpakai (4454)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3884)
Kerja Kemahiran (1648)
Kerja Kosong (9608)
Kerja Praktikal (1580)
Kerja Sales (1859)
Kerja Sambilan (5404)
Konsultan Perniagaan (389)
Kontrak Swasta (246)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (436)
Kontraktor Jurutera (489)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (601)
Kontraktor Pasir (300)
Kontraktor Pembinaan (1803)
Kontraktor Perlombongan (285)
Kursus Dan Seminar (2564)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (618)
Kursus Motivasi (286)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1490)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (48)
Mencari Pelabur (3350)
Mesin Fotostat (317)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (442)
Mesin Jahit (328)
Mesin Proses Makanan (520)
Pakej Pelancongan (2365)
Pakej Perkahwinan (1130)
Pakej Perniagaan (781)
Pasar Basah (1279)
Pekerja Asing (1070)
Pelaburan Saham Unit Trust (843)
Pembantu Rumah Asing (1621)
Pembekal Barang Runcit (1479)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (418)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (555)
Pembekal Kerepek (961)
Pembekal Keropok (398)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (381)
Pembekal Rempah Dan Perencah (521)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (116)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1108)
Pemborong Batik Dan Sutera (330)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (381)
Pemborong Karpet (132)
Pemborong Kasut Dan Sandal (628)
Pemborong Lampin (277)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (713)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1467)
Pemborong Pakaian Lelaki (1030)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3841)
Pemborong Telekung Dan Songkok (516)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3206)
Pemborong Tuala (180)
Pemborong Tudung (2537)
Pembuat Papan Tanda Iklan (214)
Pembuat Plastik Kotak Botol (732)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (430)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (892)
Pengedar Bahan Pencuci (647)
Pengedar Buku Dan Majalah (541)
Pengedar Contact Lens (225)
Pengedar Perfume (1442)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2416)
Pengedar Produk Kesihatan (2772)
Pengurus Majlis (557)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (647)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (259)
Penternak Lembu (337)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (237)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (508)
Perisian Komputer (489)
Perkakas Dapur (544)
Perkakas Elektrik (362)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1375)
Pinjaman AIM (147)
Pinjaman Hartanah (468)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (510)
Pinjaman Peribadi (9327)
Pinjaman Perniagaan (1630)
Produk Dari China (469)
Produk Sejuk Beku (1175)
Program Consignment (1790)
Program Dropship (5861)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1252)
Pusat Latihan (559)
Pusat Memandu (113)
Pusat Mengaji Agama (403)
Pusat Pendidikan Tinggi (473)
Pusat Rawatan (309)
Pusat Tadika Dan Taska (1088)
Pusat Tuisyen (939)
Rancangan Perniagaan (535)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3781)
Rumah Untuk Dijual (3348)
Servis Freelance (933)
Servis Keselamatan (621)
Servis Pembersihan (714)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (544)
Sewa Bas Dan Van (478)
Sewa Kereta Teksi Limo (1513)
Sewa Lori (2209)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (50)
Studio Filem Dan Videografi (212)
Studio Fotografi (802)
Studio Grafik Dan 3D (880)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (628)
Studio Muzik (398)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (208)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (568)
Tanah Untuk Dijual (4266)
Tempahan Biskut Dan Tart (1758)
Tempahan Hamper (168)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (601)
Tempahan Katering (1892)
Tempahan Kek Dan Coklat (1937)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (151)
Tempahan Kuih Muih (1563)
Tempahan Minuman Dan Dessert (399)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (317)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (583)
Ubahsuai Rumah (1514)
Urut Tradisional (710)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (355)
Usahawan Tani (953)
Vending Machine (311)
Voucher Dan Tiket (218)
Web Design Malaysia (2104)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1137)