Search Majalah.com
Ingin Buka Kedai Top-up Dan Menjual Handphone
Hazmi - Mon 5/Apr/2010 7:04pm [Last Comment]
Saya ingin membuka 1 perniagaan top-up dan menjual handphone,masalahnya saya nak tahu tentang register untuk Maxis,Celcom dan Digi(untuk Tambah Nilai),sesiapa yg thu tentang ini tolong bantu saya......,juga untuk mencari supplier handphone

Niche: Bisnes Prepaid Dan Reload | Bisnes Handphone
Kursus Borong Produk China Tanpa Perlu Melangkah ke China
18 Sep 2014 (Khamis) di DPMM Putrajaya

Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
24 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Mohd Ismail - Tue 13/Apr/2010 2:29pm
    Nak bukak kedai kat mana?

    Pakai e-reload la senang bro.  
  2. Mohd Ismail - Tue 13/Apr/2010 2:39pm
    Daftar seumur hidup RM25+RM25(modal)=RM50

    Celcom 5%
    Maxis 2.5%
    Digi 1.5%
    U-mobile 3%
    I-talk 9%

    saya sedia daftarkan kepada anda.  
  3. Hazmi - Tue 13/Apr/2010 7:07pm
    Nak bukak kedai kat Kubang semang.Bukit Mertajam,bro orang mana?klu orang sini cantik la,boleh kita bincang.  
  4. Mohd Ismail - Wed 14/Apr/2010 9:46am
    Org kelantan..tapi benda ni pakai online jer..duk mana2 pun x kisah.  
  5. Znftrading - Wed 14/Apr/2010 2:28pm
    saya supplier kad top up
    sila hubungi saya.019 370 9190
    dan saya dealer untuk TM  
  6. Hazmi - Wed 14/Apr/2010 5:25pm
    email kat saya:hazmilie04@yahoo.com.my
    klu kna ngan harga,komisyen pun cantik saya contact bro..  
  7. Abghayati - Sat 24/Apr/2010 10:29am
    sorry...menyampuk... nak tau lah kos buka biz ni berapa?  
  8. Fitry - Sat 1/May/2010 6:49am
    call no ni..dealer e load, dftr free xyh byr pape..0123441685. komisyen leh bncg gn org ni. mula2 biar dia yg tetapkan komisyen ps2 bru anda demand.smoga berjaya...saya pn deal gn org ni  
  9. Awie 2 - Sat 1/May/2010 3:17pm
    Modal ahli serendah RM100, anda mampu meraih pendapatan lumayan sehingga 6 angka...jika mahu jadi stokis pun boleh...

    www.redtonemobile.com

    sesiapa di area KL atau SELANGOR dialu2kan untuk ke taklimat...TQ  
  10. Awie 2 - Sat 1/May/2010 3:24pm
    berminat boleh hubungi 013-2143572  
  11. Zaimi 2 - Thu 6/May/2010 11:25pm
    kalo nak jual topup biar pakai yang pantas dan jimat...boleh topup melalui hp dan website..teramat mudah dan berpatutan

    http://www.etopup2u.com.my/?ref=753  
  12. Fieza 5 - Thu 3/Jun/2010 6:41pm
    nak jual simpack maxis sesiapa boleh tolong  
  13. Wanaz - Mon 14/Jun/2010 2:31pm
    assalamualaikum,
    amacam hazmi dah start business ke belum?
    boleh tunjuk ajak saya plak, macam menarik business hp nie  
  14. Mhadi190 - Sat 26/Jun/2010 1:25pm
    salam,saya mnjlnkan trading global setakat ini saya dpat deal utk handphone nokia n apple bersma2 warranty dr nokia n apple..harga yg dtwarkan sgt rendah nmun utk nokia hanya bberapa model shja N97, N82, N86 dan X2.. utk iphone kpda yg ingin mnjadi dealer trdpat byk pilihan n margin keuntungan sgt tinggi kerna harga adlah separuh drpd pasaran utk few model.  
  15. AND Smart Ent - Mon 19/Jul/2010 1:36am
    Mhadi190, boleh emailkan senarai phone dan harga sekali.

    andsmartent@yahoo.com

    tq  
  16. Morni - Fri 23/Jul/2010 4:57pm
    Kalau hazami nak buka kedai hdphone, akak merupakan suplier hndphone, dummi set dan accesories phone. Harga boleh runding. Nak AP dan ori pun ada. Contact - 014-2285002  
  17. Theonesales - Sun 25/Jul/2010 9:35pm
    Pls Visit : www.theonesales.lelong.com.my  
  18. Ajip - Tue 27/Jul/2010 4:02pm
    Mhadi190, boleh emailkan senarai phone dan harga sekali. niapija82@yahoo.com  
  19. Erynndeanza - Mon 2/Aug/2010 3:53pm
    sape2 berminat nak buat jualan secara kecil-kecilan melalui rumah dahulu sng je..daftar rm120/seumur hidup..modal ptama sy bg rm50..celcom,mxs,digi,umobile n i talk dlm 1line..berminat sila cntct sy erynndeanza@yahoo.com..tQ  
  20. Neo Tech Corp - Thu 12/Aug/2010 2:47pm
    Mhadi190, blh emailkan product list & harga. Sy sgt berminat. Kalau untung baik nak mulakan terus. T. Kaseh

    E-mail: karimnandos@gmail.com  
  21. Luqman Hakim - Sat 21/Aug/2010 4:00am
    encik mahadi, dan cik morni boleh hantar kan product list dan harga ke saya : loque1001@yahoo.com.  
  22. Subhan - Wed 1/Sep/2010 10:53am
    Mhadi190..email detail please, berminat jugak  
  23. Azim 8 - Wed 15/Sep/2010 11:02pm
    en mhadi190...tolong emailkn detail pleases

    azim0586@yahoo.com  
  24. Yon - Thu 23/Sep/2010 10:00pm
    sp2 yg suplier handset sms sy...
    0174853571...sy skun bk kdai buku...
    engt nk msok handset untuk cover sm...
    simpack pn skali lah...k  
  25. Fedli - Fri 24/Sep/2010 12:36pm
    saya berminat utk memceburi perniagaan henset....sila hantar email ke fedli91@yahoo.com  
  26. Nizam 33 - Sun 26/Sep/2010 7:52am
    Saya sekarang jadi agen topup.Masalah saya sekarang nak jadi master topup.Ada sesiapa yang boleh terangkan bagaimana caranya.email saya hasliani77@yahoo.com.my  
  27. Milvina - Wed 27/Oct/2010 4:37pm
    saya bru nak berginak ginak nak buka kadai hp so nak tnya sape leh supply hanphone ori dan murah, sim pack, n assesori handphone kokojelly_vinn@yahoo.com  
  28. Arunz - Sun 21/Nov/2010 11:42pm
    saya bercadang nak bukak kedai hp di sarawak...ada x supplier nak bekal hp kat saya....kalau ada cntact saya 0146821503..  
  29. Izwani83 - Tue 11/Jan/2011 2:30pm
    maaf, tumpang iklan

    Perniagaan topup Greenwood, Gombak 5tahun beroperasi untuk dijual

    Harga? RM 38000 (boleh nego sikitjela.saya boleh tunjuk bukti belian bisnes ni.tiada keraguan)
    Ape best?
    -dalam kawasan perumahan Melayu Greenwood
    -berhampiran stesen bas terakhir Rapidkl dan Bas ekspress ke Pantai Timur+pelanggan sedia ada 5tahun
    -sales 1bulan min RM40000 (tak termasuk insentif telco+jualan aksesori).ade bukti dlm excel saya
    -senarai supplier dan customer yg selalu beli bundle pon saya akan bg (minima RM300)
    -yg best saya baru dapat customer yg nak kad topup sahaja RM800-1200 tiap2 hari dtg beli
    -chiller F&N
    -aksesori telefon, bilik rehat yg ade bilik air&aircon, PC, fon, internet, tv(tukar nama shj)
    -sewa RM800 sebulan
    -kawasan meriah even malam
    -jiran sebelah adalah kedai makan yg buka smpai tgh mlm

    Reason nk jual?
    -saya dapat offer kerja tetap di Perak.xmampu nkk pantau kedai ni. saya akan ajar segala yg berkaitan.tiada penipuan

    emel saya: entersimira@gmail.com

    p/s: serious buyer only.1st come 1st serve.  
  30. Syafiq Hazim - Fri 8/Jul/2011 5:12pm
    encik mahadi, dan cik morni boleh hantar kan product list dan harga ke saya : syafiqhazim.tm@gmail.com

    untuk pengetahuan saya dlm proses membuka kedai handphone.  
  31. Nabil999 - Fri 26/Aug/2011 6:02pm
    mulakan bisnes topup dan dapat diskaun topup shingga 5%celcom yuran daftar cuma rm80 sahaja info www.mysupertopup.wordpress.com  
  32. Mohd Ridzuan 6 - Sat 19/Nov/2011 11:57am
    en mahadi boleh emailkan saya price list handphone
    -buyongbest mobile sales and services -

    Hatiterletakpadamu@gmail.com  
  33. Shima Hasan - Mon 21/Nov/2011 6:55pm
    Sape yang berminat dengan topup secara reload dengan keuntungan celcom 4.75%, maxis 3.3%, digi 2.2%, dengan pendaftaran rm50, boleh hubugi sy 0134850803  
  34. Rohaya Sakri - Sun 17/Jun/2012 5:58pm
    Mempelajari secara praktikal untuk menjana keuntungan bisnes kedai telefon...jez like facebook Pusat TelekomunikasiRS atau add f/b rohaya sakri atau email sy rohaya_sakri@yahoo.com untuk register n keterangan lanjut.  
  35. Nur Aisyah Binti Mohd Rodzi - Fri 6/Jul/2012 7:21pm
    petaifc@rocketmail.com
    0132002301  
  36. Lovehundred - Sun 12/Aug/2012 10:51am
    mari2 agen top up diperlukan celcom5% Maxis 3.5% digi 2.4% pendaftran rm5 mulakan bisness top up anda hari ini.. berminat sms Ney 0192529793  
  37. Faizal 220 - Sat 13/Oct/2012 11:53pm
    nak buka kedai topup kat pekan penanti, kubang semang. ada sapa2 leh tolong...  
  38. Badz 2 - Thu 1/Nov/2012 7:54pm
    SAMSUNG GALAXY NOTE N7000 UNTUK DI JUAL
    -ORIGINAL MADE BY SAMSUNG
    -WARRANTY 1 YEAR BY SAMSUNG
    -AVAILABLE 2 SET ONLY!!!
    -COLOUR WHITE
    -PRICE: RM1400
    BERMINAT SMS/WHATSAPP/CALL KE 018-2399008  
  39. Naswida - Sat 10/Nov/2012 4:16pm
    sya bermint utk menceburi bdng ini... ttp sya tdk thu bagaimna harus saya lakukan.. minta tunjuk ajar .. =3  
  40. Nuzli - Fri 8/Feb/2013 9:35pm
    Salam...kepada rohaya sakri, bleh emailkan saya detail? sebab saya ingin bukak kedai topup.. ni email saya
    kejor2006@yahoo.com  
  41. Dayah 32 - Sun 21/Apr/2013 8:38pm
    Saya juga minat ceburi bisnes ni.tlg email saya details u info saya bk biz ni..u saya dapat suplier phone
    acik.dayah84@yahoo.com  
  42. Stevenz - Sun 9/Jun/2013 12:11am
    berapa modal untuk buka kedai jual hp...  
  43. Stevenz - Sun 9/Jun/2013 12:15am
    Salam...kpda semua i, bleh emailkan saya detail? sebab saya
    ingin bukak kedai topup.. ni email saya

    kellyshastevenz@gmail.com  
  44. Azham 6 - Mon 29/Jul/2013 6:57pm
    Saya berminat biz handphone nie. Any info email kpd saya. azham137@gmail.com  
  45. Eza Ismail - Fri 20/Sep/2013 10:23am
    Saya berminat dgn product hp tu. Banyak ke rebet harga utk jualan borong ini? Encik mahadi, dan cik morni boleh hantar kan product list dan harga kepada saya?eza_is@yahoo.com  
  46. Oodine 2 - Fri 20/Sep/2013 3:55pm
    Saya berminat,sebut harga.morni dan mhadi.dinruhoii@yahoo.com.thk  
  47. Ninie 15 - Fri 20/Sep/2013 4:18pm
    en mhadi190...tolong emailkn detail
    angrianisemmang@yahoo.com  
  48. Sally 48 - Sat 5/Oct/2013 7:58pm
    salam..sya dri sabah,,saya gak mnt nk buka kdai topup ni..just xtaw cm mne nk mulakan..tq.. email sye at sally_asyhia@yahoo.com.. tq  
  49. Mawie 4 - Tue 8/Oct/2013 11:00am
    Saya baru nka bukak kdai hp..saya perlukan dealer hp dan accesorry..please anybody help me,email me at..mawie_meka@yahoo.com  
  50. Jue 132 - Tue 29/Oct/2013 11:12am
    salam.

    nak minta tolong semua yg tau berkenaan nak buka kedai hp tlg emel details supplier topup dgn sy. tq.

    jurainibasru@gmail.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 55 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2632)
Bengkel Basikal (71)
Bengkel Besi (203)
Bengkel Kereta (1487)
Bengkel Motosikal (243)
Bengkel Tayar (210)
Bisnes Air Mineral (360)
Bisnes Ais Krim (489)
Bisnes Aksesori Kereta (655)
Bisnes Broadband (1079)
Bisnes Burger (541)
Bisnes Cermin Mata (155)
Bisnes Cuci Kereta (790)
Bisnes Cyber Cafe (443)
Bisnes Dobi (1335)
Bisnes Ebook (1030)
Bisnes Handphone (1229)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (552)
Bisnes Ice Blended (690)
Bisnes Jam Tangan (280)
Bisnes Jeruk (162)
Bisnes Kitar Semula (486)
Bisnes Komputer (1458)
Bisnes Kurier Dan Logistik (653)
Bisnes Minuman (1425)
Bisnes Pasar Malam (1927)
Bisnes Pelancongan (529)
Bisnes Perabot (830)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1073)
Bisnes Restoran (3234)
Bisnes Roti Dan Bakeri (698)
Bisnes Salun Rambut (354)
Bisnes Sarang Burung (254)
Bisnes Satay (373)
Bisnes Sms (156)
Bisnes Spa Dan Facial (637)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (806)
Bisnes Untuk Dijual (3240)
Bisnes Waffle Dan Jagung (374)
Bisnes Western Food (317)
Dewasa 18sx (1723)
Diskusi Bisnes (1922)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (707)
Expo Karnival Tapak Niaga (6282)
Forex Malaysia (1823)
Haiwan Peliharaan (452)
Haji Dan Umrah (461)
Hiasan Dalaman (702)
Hiasan Taman (238)
Hotel Resort Homestay (986)
Iklan Tv Radio Media Massa (216)
Import Dan Eksport (321)
Ingin Berniaga (2786)
Insurans Dan Takaful (1679)
Insurans Roadtax Kereta (328)
Kedai Bunga (186)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1952)
Kedai Emas (440)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2485)
Kedai Hardware (418)
Kedai Ibu Dan Bayi (677)
Kedai Jahit (3703)
Kedai Kamera Dan Camcorder (339)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (332)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1787)
Kedai Sewa (1609)
Kereta Baru (1569)
Kereta Terpakai (4880)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4586)
Kerja Kemahiran (1897)
Kerja Kosong (11278)
Kerja Praktikal (1953)
Kerja Sales (2195)
Kerja Sambilan (6146)
Konsultan Perniagaan (436)
Kontrak Swasta (287)
Kontrak Tender Kerajaan (447)
Kontraktor Balak Dan Kayu (469)
Kontraktor Jurutera (544)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (221)
Kontraktor Minyak Dan Gas (668)
Kontraktor Pasir (370)
Kontraktor Pembinaan (1997)
Kontraktor Perlombongan (313)
Kursus Dan Seminar (2747)
Kursus Kecantikan (672)
Kursus Makanan (651)
Kursus Motivasi (316)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1598)
Mencari Pelabur (3616)
Mesin Fotostat (348)
Mesin Freezer Dan Chiller (257)
Mesin Industri (491)
Mesin Jahit (366)
Mesin Proses Makanan (546)
Pakej Pelancongan (2554)
Pakej Perkahwinan (1178)
Pakej Perniagaan (862)
Pasar Basah (1425)
Pekerja Asing (1193)
Pelaburan Saham Unit Trust (920)
Pembantu Rumah Asing (1809)
Pembekal Barang Runcit (1561)
Pembekal Beras (103)
Pembekal Buah-buahan (475)
Pembekal Ikan Kering (380)
Pembekal Kelapa Dan Santan (628)
Pembekal Kerepek (1081)
Pembekal Keropok (432)
Pembekal Kicap Dan Sos (218)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (235)
Pembekal Mee Dan Bihun (122)
Pembekal Minyak Masak (412)
Pembekal Rempah Dan Perencah (577)
Pembekal Serunding (258)
Pembekal Telur (137)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1177)
Pemborong Batik Dan Sutera (348)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (591)
Pemborong Bundle (843)
Pemborong Cadar Dan Tilam (428)
Pemborong Karpet (154)
Pemborong Kasut Dan Sandal (683)
Pemborong Lampin (289)
Pemborong Mutiara (106)
Pemborong Pakaian Bayi (759)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1611)
Pemborong Pakaian Lelaki (1113)
Pemborong Pakaian Plus Size (142)
Pemborong Pakaian Wanita (4125)
Pemborong Telekung Dan Songkok (562)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3462)
Pemborong Tuala (193)
Pemborong Tudung (2734)
Pembuat Papan Tanda Iklan (264)
Pembuat Plastik Kotak Botol (786)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (475)
Pendaftaran Syarikat (480)
Pendaftaran Trademark (33)
Pengedar Alat Tulis (939)
Pengedar Bahan Pencuci (700)
Pengedar Buku Dan Majalah (572)
Pengedar Contact Lens (237)
Pengedar Perfume (1517)
Pengedar Permainan Kanak2 (587)
Pengedar Produk Kecantikan (2578)
Pengedar Produk Kesihatan (2940)
Pengurus Majlis (585)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (706)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (687)
Penternak Kambing (284)
Penternak Lembu (379)
Penternak Udang (189)
Peralatan Makmal Dan Hospital (256)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (694)
Peralatan Sukan (542)
Perisian Komputer (559)
Perkakas Dapur (599)
Perkakas Elektrik (417)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1484)
Pinjaman AIM (164)
Pinjaman Hartanah (505)
Pinjaman Kad Kredit (383)
Pinjaman Kereta (582)
Pinjaman Peribadi (10333)
Pinjaman Perniagaan (1804)
Produk Dari China (527)
Produk Sejuk Beku (1281)
Program Consignment (1980)
Program Dropship (6533)
Pusat Bahasa (347)
Pusat Jagaan Bayi (1496)
Pusat Latihan (637)
Pusat Memandu (119)
Pusat Mengaji Agama (499)
Pusat Pendidikan Tinggi (514)
Pusat Rawatan (351)
Pusat Tadika Dan Taska (1265)
Pusat Tuisyen (1043)
Rancangan Perniagaan (581)
Rawatan Alternatif (287)
Rumah Sewa (4162)
Rumah Untuk Dijual (3648)
Servis Freelance (1072)
Servis Keselamatan (700)
Servis Pembersihan (795)
Servis Pengedaran Risalah (447)
Setiausaha Syarikat (595)
Sewa Bas Dan Van (552)
Sewa Kereta Teksi Limo (1759)
Sewa Lori (2500)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (241)
Studio Fotografi (877)
Studio Grafik Dan 3D (1053)
Studio Lukisan (124)
Studio Model Penyanyi Pelakon (706)
Studio Muzik (459)
Sukan Beladiri (115)
Sukan Berkumpulan (226)
Sukan Futsal (225)
Sukan Pancing (140)
Tanah Sewa (629)
Tanah Untuk Dijual (4727)
Tempahan Biskut Dan Tart (2117)
Tempahan Hamper (186)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (650)
Tempahan Katering (2092)
Tempahan Kek Dan Coklat (2109)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (173)
Tempahan Kuih Muih (1715)
Tempahan Minuman Dan Dessert (454)
Tempahan Nasi Lemak (507)
Tempahan Roti (347)
Terminal Bayaran (182)
Ubahsuai Pejabat (639)
Ubahsuai Rumah (1659)
Urut Tradisional (770)
Usahawan Baja Pertanian (369)
Usahawan Benih Dan Nursery (388)
Usahawan Tani (1070)
Vending Machine (355)
Voucher Dan Tiket (240)
Web Design Malaysia (2273)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1310)