Search Majalah.com
Ingin Berniaga Secara Kecil-kecilan atau Bisnes Online
Siti Nor Zarina Bt Othman 2 @ Sayangsafwah collections - Wed 17/Mar/2010 5:32pm [Last Comment]
Saya, berminat untuk berniaga secara kecil-kecilan menerusi juga dengan bisnes online... tapi tidak tahu bagaimana cara-cara untuk mencari produk,untuk memulakan bisnes... sila berikan tunjuk pandangan kepada saya...0129338405 sms/fon email sitinorzarinaothman@yahoo.com

Niche: Ingin Berniaga
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. farah 6 - Wed 17/Mar/2010 5:44pm
    salam siti...
    kalau berminat niaga dlm bidang kecantikan, sertai kami sbg Rakan Kecantikan Beauty4U. siti akan dibimbing sepenuhnya melalui biz course yg kami tawarkan selain kami juga menawarkan pelbagai kursus kemahiran kecantikan yg boleh dipelajari.

    Jika berminat, boleh dtg ke seminar pengenalan dgn pihak kami pd 27hb Mac 2010 (sabtu)

    Tempat terhad. daftar segera utk tempahan tempat

    Hubungi farah 017-2669126 @ seha 012-3036806 ATAU email farra_1909@yahoo.com  
  2. Belum Frust - Thu 18/Mar/2010 8:55am
    Anda nak bisnes?.....tapi modal kecil.....takut kene tipu.......takut janji manis yg palsu.........takut nak join MLM sbb tak pandai cakap, tak pandai nak entertain orang.......nak cari pendapatan yg halal.....tak dak masa.....dan sejuta lagi alasan.....
    Anda masih ada peluang....Stormreader Network adalah jawapannya. Dengan RM90 anda akan dapat e-store (kedai buku online) dengan akad sewaan....so patuh kpd syariah. E-store ni sama macam kedai buku biasa....menjual buku terbitan Telaga Biru Sdn Bhd yg telah bertapak di Malaysia....cuma bezanya kedai secara online.
    Pengguna tempah buku, buat bayaran secara online dan Stormreaders akan hantar buku tu terus kpd pengguna. Sebagai pemilik kedai anda akan dapat komisyen dari buku yg terjual.
    So...amat mudah, anda hanya perlu promote kedai anda kat keluarga, sahabat handai, rakan taulan dan sesape saje.
    Tapi dengan niat nak memperjuangkan ilmu...bukan berorientasi income semata2...sbb manusia sekarang ramai lalai, buta ilmu, malas membaca....sbb tu banyak masalah sosial, ibu bapa tak pandai didik anak, guru tak pandai didik anak murid... sbb kurang membaca dan kurang ilmu.
    So....inilah konsep yg ingin diperjuang oleh Stormreaders. Dengan niat ini kita berjuang untuk sebarkan ilmu dan cuba menjana pendapatan.
    Berminat : lihat contoh e-store www.stormreaders.net/NORMASFURAH. Anda ingin maklumat lanjut emel : masalfadli@yahoo.com ATAU masfadlianis@gmail.com

    Terima kasih kerana membaca.  
  3. Beyorsh - Thu 18/Mar/2010 2:16pm
    kami membekal pakaian...
    hubungi sy
    beyorsh@yahoo.com.my  
  4. Juraida 2 - Thu 18/Mar/2010 3:57pm
    salam siti..
    sy ada buat kuah rojak buah tnpa belacan.
    siti blh try biz rojak buah..semua peringkat umr suka mkn..samada hnya biz dirumah@warung@psr mlm.
    modal pn tak sampai ratus2 lau buat secara kecil2an..kalau di rumah,modal dlm rm50(kuah+buah)dh blh mula biz..jika siti berminat..hbgi sy..jue_raida@yahoo.com.my..  
  5. Linda Power Impian - Thu 18/Mar/2010 9:37pm
    salam..
    kepada sesiapa ingin berbisnes bersama power impian yg di lahirkan power root..sila sms atau call saya...linda :017-3907175
    Jika anda join kami..anda adalah group Rosyam Noor yg merupakan duta kepada power root ..atau anda boleh emailkan kat..Diklin_Dot@yahoo.com

    Peluang perniagaan ini terbuka kepada semua rakyat malaysia!! sila join kami sebelum launching pd minggu ke-2 dalam bulan 4 (april)..

    kedatangan anda amat di alu-alukan..  
  6. Emma 6 - Sat 20/Mar/2010 10:19pm
    Miliki kedai serbanika efranchise kami yang complete dengan barangan keperluan harian, peribadi dan kosmetik yang sesuai untuk kehidupan pelajar. Atau cuba membuka butik pakaian kami yang bakal launching April ini. Modal disediakan sepenuhnya. Berminat sila email ke emmafiznariko@gmail.com  
  7. Merc - Sun 4/Apr/2010 6:29pm
    ...yesss...d mana jua...sesiapa jua...x kira tua or muda...siapa jua yg rebut peluang ni selagi web ni aktif....yeees d sini hari ni jua...temui rezeki bersama2 all of us...alami tips2 biz d sini ,,....yeeesss is freeee....jgn tunggu lama2....jgn give up...if u belum menemui kejayaan or $$$$$ belum nampak hasil lagi...jommm d sini...yeeesss now ur action download or email 2 ur rkn2 yg berminat biz x pi no ideas.....v sama2 tolong 1 Malaysia maaah...yes;

    http://www.perniagaanmalaysia.com/index.php?ref=yes

    http://dot-my.com/index.php?ref=yes  
  8. Khairul 14 - Tue 6/Apr/2010 2:19pm
    biasalah, mula-mula kena belajar dulu, baru lah boleh berniaga dgn berjaya.. untuk buat bisnes online, kena ada kedai online dulu.. kalau tak pandai, boleh belajar buat kedai online dengan mudah di www.lot.my

    semoga berjaya belajar bukak kedai online di www.lot.my  
  9. Hakim 8 - Fri 16/Apr/2010 11:40pm
    menjana pendapatan bersama POWER ROOT!!!!!
    klik link ni >> powerimpianlink.blogspot.com
    @sms/tel:0127711305  
  10. Anis 11 - Tue 18/May/2010 9:35pm
    Pekabar semua,Sy ingin berkongsi dengan anda semua, Sekiranya ada di antara anda yang masih tercari-cari produk untuk membuat perniagaan. Sy merupakan Pengilang produk untuk dibuat penjenamaan anda sendiri seperti Sabun Organik, Lulur, Perfume non-alkohol, Produk berasaskan Lava Gunung Berapi/Lumpur Laut Mati yg kaya mineral untuk kulit (masih mencari pengasas)aksesori sptbrooch,silver,stainlessteel (Jenama dicetak di belakang aksesori)dan bermacam lg..Kelulusan Kementerian Kesihatan disediakan.

    Sekiranya anda berminat, boleh hubungi sy.
    0175910130  
  11. Bella 5 - Mon 7/Jun/2010 9:54pm
    Dengan menjadi pengedar atau menjual barangan kosmetic jenama MAC atau perfume anda akan mendapat keuntungan yg berganda.biz ini secara online.Jika berminat hubungi saya untuk mendapat stok.Modal mengikut kemampuan anda.Anda hanya perlu order stok dari saya.Berminat sila beri maklum balas kpd bella_8687@yahoo.com  
  12. Naz - Thu 5/Aug/2010 12:31am
    saya ada menjual brooch,tudung..produk kecantikan de sara secara borong..jka berminat emel saya  
  13. Ahmad Salihin - Thu 5/Aug/2010 11:11am
    Salam, saya pengilang dan pengeluar batik, kami ada batik pasang, sutera, crepe, rayyon, batik sarong, serta berbagai lagi. kami menawarkan harga termurah dari yang ada dipasaran. Hubungi saya 0129653400 (abe mad batik) atau emel pertanyaan ke emeltech1@gmail.com  
  14. Lisa Fyzul - Wed 3/Nov/2010 5:42pm
    Salam. Teman saya berbisnes secara on line di mana pendaftaran adalah PERCUMA di : http://www.bioasli.com/?id=sam73
    Cuba la... beliau menjual produk-produk untuk kebahagiaan rumahtangga yg banyak mendapat permintaan dari teman-teman secara maya. Penghantaran kpd pelanggan juga diuruskan oleh pihak sykt. Jika berminat, klik terus ke link yg saya bagi tersebut utk pendaftaran.  
  15. Robaiyah - Tue 14/Dec/2010 2:08pm
    menjana pendapatan dengan foot patch...sekeping rm1.50...ingin tahu lbh lanjut hubungi 0134170238/0138940177  
  16. Anis 11 - Wed 9/Feb/2011 1:15pm
    kita hari2 doa kat allah supaya permudah kan rezeki n hd kita..allah dengar doa kita..tp allah tak msg atau call...allah gerakkan hati kita...
    dulu saya hanya seorg suri rumah..tiada pendapatan...sekarang tak lagi...
    berbisnes lah dengan ads4bucks...
    iklan menjana kewangan...mmg best...
    utk ketrangan lanjut hubungi 0175910130..atau e mail..
    aida_anis88@yahoo.com..  
  17. Liya 4 - Thu 24/Mar/2011 3:44pm
    Saya, berminat untuk berniaga secara kecil-kecilan menerusi juga dengan bisnes online... tapi tidak tahu bagaimana cara-cara untuk mencari produk,untuk memulakan bisnes... sila berikan tunjuk pandangan kepada saya...email daelianatom@hotmail.com  
  18. Zn1990 2 - Fri 15/Apr/2011 4:24pm
    salam,sebelum anda memulakan perniaagan secara online,elok lah anda belajar dulu selok belok internet marketing.kepada sesiapa yang hendak belajar ilmu tersebut boleh layari di http://websitetutor.ws/ ada versi dlm bahasa melayu dan inggeris.tak rugi klau kita belajar dalam website ni.sume nya percuma dan saya dapati ia mmg sangat berguna ,ilmu yang baik tak elok di simpan sorang-sorang.wasalam =)  
  19. Akbar - Sun 8/May/2011 9:59am
    salam, saya pembekal pakaian terpakai baju budak, lelaki dan perempuan.. sebarang pertanyaan 0193388816  
  20. Firdauskasim89 - Sun 3/Jul/2011 2:46am
    Siti, bisnes printing adalah satu bisnes yang bakal berkembang kerana semakin ramai yang menceburi bidang bisnes di mana mereka memerlukan tools promosi seperti bisnes kad, flyer dan sebagainya.

    Hubungi saya jika siti berminat menceburi bisnes ini. Atau lihat fan page facebook saya untuk melihat sampal bisnes yang saya jalankan http://www.facebook.com/safiraprinting  
  21. Ezat Said - Tue 19/Jul/2011 1:05pm
    bisnes tanpa modal..
    link untuk anda
    ===>> http://lubukrahsiaon9.com/LubukRahsiaOnline/index.php?ref=ezzatsaid  
  22. Miela Minmin - Fri 22/Jul/2011 7:25pm
    ingin mendapatkan duit xsampai 24 jam?? jgn risau..tiada modal dikenakan...
    klik cni....>>>> http://www.ringgitmania.com/hop.php?ref=mielaminmin  
  23. Mohd Azahari - Thu 8/Sep/2011 9:08am
    cuba klik sini

    http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=zack9038  
  24. Am 8 - Fri 30/Sep/2011 11:09am
    Salam..

    Sebelum membuat sesuatu keputusan,
    sila baca buku panduan rahsia memulakan perniagaan di internet..

    Download percuma di

    ---> http://www.rahsiaterbongkar.com

    isikan nama dan email untuk mendapatkan link download dan
    check email anda untuk pengesahan  
  25. Portalniaga - Sun 2/Oct/2011 8:25am
    Ingin berniaga secara online?

    Bermodalkan hanya RM100, anda akan diberikan sebuah laman web dan laman support (Seumur hidup) yang akan mengikuti dan membantu anda menguruskan perniagaan secara online tanpa sebarang kos terselindung.

    Berminat?
    http://www.kelasonline.com

    "Jimatkan kos, tingkatkan keuntungan"  
  26. Farah Asyikin - Sun 23/Oct/2011 3:17pm
    Salam...saya ada produk yg cepat jual mampu milik sila tinggalkan email kalu anda berminat..  
  27. Mus 101 - Fri 4/Nov/2011 1:29am
    Tak kira berapa pendapatan yang anda mahukan, join saja bisnes prepaid kat http://penadigital.com tu  
  28. Mattno92 - Tue 22/Nov/2011 5:34pm
    SAYA INGIN MENJEMPUT SAUDARI UNTUK MENCEBURI BISNES ONLINE YANG HANYA BERMODALKAN RM20. HANYA BERPANDUKAN KEPADA EBOOK YANG AKAN DIBERIKAN KEPADA ANDA AKAN MEMBUATKAN ANDA UNTUNG BERLIPAT KALI GANDA SEKIRANYA ANDA BETUL2 BERUSAHA.CEPAT2!!DAFTARKAN DIRI DAN TERUS IKLANKAN BISNES ANDA DAN ANDA AKAN MENDAPAT PULANGAN YANG LUMAYAN..DIJAMIN!!SILA MSG DI FON SAYA 0142968629  
  29. Mazlina 5 - Wed 23/Nov/2011 1:18pm
    Assalam
    bg yang berminat utk menjdi agen topup
    yuran pendaftaran semurah RM5
    detail http://mcna-topupbisness.blogspot.com/
    SMS 0199517292  
  30. Safinah 2 - Mon 27/Feb/2012 8:31am
    Saya, berminat juga untuk berniaga secara kecil-kecilan bisnes online... tapi tidak tahu bagaimana cara-cara untuk mencari produk,untuk memulakan bisnes... sila berikan tunjuk pandangan kepada saya...email tulip84pink@yahoo.com.my  
  31. Haya 7 - Wed 29/Feb/2012 2:28pm
    Perniagaan e-Niaga Memenuhi Keperluan Anda!!

    Dengan e-Niaga, anda kini boleh mulakan perniagaan internet dengan modal yang rendah.

    Jangan lepaskan peluang keemasan ini. Sertai e-Niaga sekarang!!

    Kelebihan e-Niaga :
    - Bantuan sistem autoresponder
    - Income secara Mingguan
    - Pemindahan wang yang selamat
    - HALAL dan SAH oleh kerajaan MALAYSIA

    http://www.imtech.com.my/ia/116182306  
  32. Abdullah 62 - Sat 19/May/2012 8:27am
    Salam,
    Saya baru je berjinak-jinak dengan bisnes online ni, selepas di syorkan oleh seorang pakar usahawan internet yang terkenal..Alhamdulillah, sekarang ni dapat la jugak bayar duit motor bulan ni walaupun tak berapa banyak... Anda pun boleh join.., tak PANDAI SPONSOR pun dapat pasif income... (cuma tak byk, tp dapat TIAP_TIAP BULAN)..

    Kalau pandai sponsor: income boleh dapat TIAP2 MINGGU..!! Bonus terus masuk ke akaun Kad Debit anda..

    Produk ini mempunyai SISTEM TERBAIK..Anda ada bisnes apa saja, MLM ke, insurans ke, jual barang di FB.. Sistem ini sediakan landing page percuma, bg autoresponder percuma.. hosting percuma...!!

    Jom TEAM UP dengan KAMI: http://www.stiforp.asia/paklah1976 (jika bersama group kami, dapat EXTRA Sistem p.o.w.e.r.)  
  33. Nora Yusof - Sat 9/Jun/2012 4:08pm
    Menjadi Agen Topup!!!

    terdapat yuran pendaftaran SEUMUR HIDUP dengan hanya RM5

    Pendaftaran boleh dijalankan dengan SERTA MERTA Selepas pendaftaran.

    Promosi YURAN PENDAFTARAN mulai hari ini:

    KOD AGEN:
    GENERAL MANAGER (GM)= RM90 PAKEJ TERTINGGI****
    MANAGER (MG) = RM60 PAKEJ TERBAIK*****
    Assistant Manger (AM) = RM50
    Master (M) = RM40
    Dealer (D) = RM35
    Agen (A) = RM30
    Retail (R) = RM25
    First Retail (FR) = RM20
    Second Retail (SR) = RM15
    THIRD RETAIL (TR) = RM5

    sila layari website ini jika berminat untuk maklumat lanjut

    http://mybiztopup2u.webs.com/bayarpendaftaranagen.htm
    hubungi (SMS) :0132465712/0179376551 (NORA)  
  34. Nakduitfree - Wed 4/Jul/2012 2:21am
    Kepada sesiapa yang berminat berniaga Online tapi tiada modal. Dapatkan cara mudah mencari modal tanpa buat pinjaman bank di http://ik.my/cari-modal  
  35. Mohd Zamzamani - Wed 18/Jul/2012 11:46pm
    a'kum,
    kepada sesiapa yang berminat ngan bisnes online utk menambahkan pendapatan yg lumayan sila klik www.simplebisnes.com/zamaniyop78  
  36. Networkniaga - Thu 19/Jul/2012 5:05pm
    Part time wanted!
    Searching for GENUINE and REAL online business?

    Free registration with STIFORP Profits! Now launched in Malaysia! Be a PIONEER!

    No recruitment and even part time can earn BIG MONEY with STIFORP!

    You get FREE:

    - Multi language Stiforp website with your own name complete with marketing tools. No need to think hard anymore!

    -COMPLETE SECRET WEAPONS to boost up this business and YOUR OWN BUSINESS.

    -Payoneer Mastercard debit card to cash out MONEY from ATM worldwide.

    - GUARANTEED spillover!

    - auto-responding EMAIL system

    - huge compensation plan!

    and MORE!

    Get to know STIFORP first, no need to rush:

    http://networkpartners.weebly.com/

    http://networkpartners.weebly.com/  
  37. Ila 157 - Sat 22/Sep/2012 2:48pm
    sambil scroll up, scroll down.. klik sana, klik sini.. terjumpa link ni.. saje cuba... http://www.rm20segera.com/?r=income+santai. pastu try le sbb suka2.. sambil layan fesbuk, internet.. dgn anggapan.. kita layan internet.. then we get pai
    d.. hahahaa.. 20 ringgit je pun.. klu x jadi, kira sedekah.. klu ada rezeki, alhamdullilah.. so.. bila try.. aikk.. menjadilah pulak.. lepaslah duit minyak kete hari2. so sape rasa nk berbaloi2 layan fesbuk or internet.. blehlah klik link kat bwh ni.. dpt 80 ringgit sehari pun dah ok.. gaji sbb layan fesbuk or internet... hahahahhh.. ok apa..:-) trylah..  
  38. Ila 157 - Sat 22/Sep/2012 2:54pm
    cara baru layan internet.. semua org boleh cuba.. budak sekolah.. budak ipt, tanam anggur.. :) kerja separa masa.. sepenuh masa.. bak kata org semualah yg suka layan internet.. xkisahlah korang search apa.. instead of kita bayar bil internet.. apa kata diorg plak bayar kat kita bila kita google... best kan.. get paid while goggling.. ermm.. best jugak kan.. klik kat sini utk detail info.. www.rm20segera.com/?r=income+santai  
  39. Mohammad 54 - Fri 5/Oct/2012 12:53am
    Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.


    Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.

    Harga serendah RM1.50/pcs.

    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri

    Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/  
  40. Jaz 5 - Sun 18/Nov/2012 10:55pm
    siti, tgk link ni and bace dulu, dan siti buat kptsn....

    http://tinyurl.com/8gqdmp7
    atau
    http://www.buatduitcash.com/index.php?ref=JAZZ  
  41. Jaz6699 - Mon 26/Nov/2012 5:43pm
    Salam, jom REGISTER nie.. FREE jer.. xrugi pun mencuba, mana tau kan kot boleh dapat INCOME....Jika anda sanggup bekerja pagi ke petang, petang ke malam, malam ke pagi, mengapa tidak anda merebut peluang keemasan ini.

    http://www.easyworkhome.com/?u=rich6699  
  42. Abg Samzy - Thu 29/Nov/2012 7:29pm
    jika berminat dgn bisnes kecantikan yang baru launching blh email saya.produck stemcell utk kecantikan kulit muka dan badan terpantas.kesan dalam 5 hari sahaja.peluang masih barh baru.tepuk dada tanya selera.  
  43. Khairul 482 - Sun 2/Dec/2012 2:11am
    JOM YG BERMINAT NAK INCOME TIAP2 BULAN RM600/1200 DAN BANYAK LG..
    HANYA BEKERJA DI DEPAN KOMPUTER SAHAJA..
    XPERLU TAJA ORG..
    XPERLU JUAL BARANG..


    PROGRAM PENGIKLANAN OLEH MYRIGHTAD.. DIMANA ANDA AKAN DIBAYAR OLEH SYARIKAT GERGASI DAN BERJENAMA..

    AMBIL MASA WITHDRAWAL KE LR 1-3 HARI SHJ! KAMI DAH CUBA HANYA 6 JAM DAH APPROVE!

    BERMINAT/PANDAFTARAN SMS@CALL
    NO 0194176102
    FB SALAM USTAZ(AL HAFIZ)
    EMAIL USTAZALHAFIZ@YAHOO.COM

    (KAWASAN KULIM HITECH KEDAH)/(KELANTAN)  
  44. Rabiatul Adawiyah 9 - Thu 20/Dec/2012 1:54pm
    berminat untuk berniaga.tapi xtahu.nak brniaga apa?ada cadangan x  
  45. Khai 46 - Fri 21/Dec/2012 12:53am
    Bagi anda yang ingin mengetahui rahsia menjana wang online sehingga RM30,000 sebulan mengunakan teknik "membership site" dengan hanya pendapatan pasif dan automatik dari Internet, anda bolehlah melayari website di bawah ini sekarang...

    http://bit.ly/bisnes-v1  
  46. Farah 195 - Wed 26/Dec/2012 9:51am
    Saya merupakan seorang part time designer. Saya juga menerima tempahan design & print Flyers/kad kahwin/Bunting Banner / Business Card dll dengan harga yang murah...

    Hubungi Saya

    019-7206683/ fodesignprinting01@gmail.com  
  47. Abu Hanafi 2 - Fri 4/Jan/2013 3:14pm
    ingin menjual topup realod,sila pm sy or contact sy

    tel:0197051140
    email:mr.abuhanafi@yahoo.com  
  48. Azwanmohd - Mon 7/Jan/2013 11:38pm
    Saya, berminat untuk berniaga secara kecil-kecilan atau menerusi juga dengan bisnes online... tapi tidak tahu bagaimana cara-cara untuk mencari produk,untuk memulakan bisnes...atau patner bisnes sila berikan tunjuk pandangan kepada saya...0128899172 sms/fon  
  49. Hasry - Thu 7/Feb/2013 8:02pm
    Saya pn berminat untuk berniaga kecil-kecilan....ada idea..mntak share
    hasry_photo@yahoo.com  
  50. Pembekal Rumpai Laut Asli - Mon 11/Feb/2013 8:43pm
    Salam...sy pembekal rumpai laut asli dr semporna...gred aa dan gred aaa dgn hrga yg sgt murah.... permintaan rumpai laut asli kini kian meningkat...ini peluang terbaik bg yg ingin memulakan perniagaan...modal sgt rendah dan untungnya pasti membuatkan anda xtido mlm... sms kpd sy di 0139586968 bg yg betul2 berminat... semoga kamu berjaya dalam bidang ini...  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 56 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2318)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1368)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (192)
Bisnes Air Mineral (341)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (629)
Bisnes Broadband (970)
Bisnes Burger (507)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (721)
Bisnes Cyber Cafe (413)
Bisnes Dobi (1259)
Bisnes Ebook (961)
Bisnes Handphone (1135)
Bisnes Hotel Dan Resort (489)
Bisnes Ice Blended (636)
Bisnes Jam Tangan (252)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (435)
Bisnes Komputer (1383)
Bisnes Kurier Dan Logistik (589)
Bisnes Minuman (1302)
Bisnes Pasar Malam (1726)
Bisnes Pelancongan (463)
Bisnes Perabot (741)
Bisnes Prepaid Dan Reload (966)
Bisnes Restoran (2920)
Bisnes Roti Dan Bakeri (640)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (423)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2876)
Bisnes Waffle Dan Jagung (347)
Bisnes Western Food (268)
Dewasa 18sx (1598)
Diskusi Bisnes (1797)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (630)
Expo Karnival Tapak Niaga (5442)
Forex Malaysia (1610)
Haiwan Peliharaan (385)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (635)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (898)
Iklan Tv Radio Media Massa (191)
Import Dan Eksport (290)
Ingin Berniaga (2638)
Insurans Dan Takaful (1528)
Insurans Roadtax Kereta (302)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1850)
Kedai Emas (405)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2321)
Kedai Hardware (452)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3317)
Kedai Kamera Dan Camcorder (313)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (315)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1577)
Kedai Sewa (1502)
Kereta Baru (1383)
Kereta Terpakai (4435)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3867)
Kerja Kemahiran (1644)
Kerja Kosong (9552)
Kerja Praktikal (1567)
Kerja Sales (1845)
Kerja Sambilan (5376)
Konsultan Perniagaan (387)
Kontrak Swasta (245)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (434)
Kontraktor Jurutera (488)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (598)
Kontraktor Pasir (298)
Kontraktor Pembinaan (1799)
Kontraktor Perlombongan (283)
Kursus Dan Seminar (2559)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (616)
Kursus Motivasi (286)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1483)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (47)
Mencari Pelabur (3339)
Mesin Fotostat (314)
Mesin Freezer Dan Chiller (228)
Mesin Industri (441)
Mesin Jahit (324)
Mesin Proses Makanan (520)
Pakej Pelancongan (2359)
Pakej Perkahwinan (1130)
Pakej Perniagaan (780)
Pasar Basah (1277)
Pekerja Asing (1065)
Pelaburan Saham Unit Trust (839)
Pembantu Rumah Asing (1615)
Pembekal Barang Runcit (1478)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (416)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (555)
Pembekal Kerepek (958)
Pembekal Keropok (396)
Pembekal Kicap Dan Sos (199)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (377)
Pembekal Rempah Dan Perencah (519)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (116)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1107)
Pemborong Batik Dan Sutera (329)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (803)
Pemborong Cadar Dan Tilam (378)
Pemborong Karpet (131)
Pemborong Kasut Dan Sandal (627)
Pemborong Lampin (276)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (711)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1460)
Pemborong Pakaian Lelaki (1025)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3826)
Pemborong Telekung Dan Songkok (516)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3200)
Pemborong Tuala (179)
Pemborong Tudung (2525)
Pembuat Papan Tanda Iklan (210)
Pembuat Plastik Kotak Botol (730)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (449)
Pendaftaran Syarikat (429)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (889)
Pengedar Bahan Pencuci (643)
Pengedar Buku Dan Majalah (540)
Pengedar Contact Lens (225)
Pengedar Perfume (1440)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2407)
Pengedar Produk Kesihatan (2770)
Pengurus Majlis (554)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (643)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (256)
Penternak Lembu (336)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (236)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (506)
Perisian Komputer (487)
Perkakas Dapur (541)
Perkakas Elektrik (361)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1371)
Pinjaman AIM (146)
Pinjaman Hartanah (466)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (509)
Pinjaman Peribadi (9288)
Pinjaman Perniagaan (1625)
Produk Dari China (469)
Produk Sejuk Beku (1169)
Program Consignment (1784)
Program Dropship (5840)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1238)
Pusat Latihan (556)
Pusat Memandu (111)
Pusat Mengaji Agama (400)
Pusat Pendidikan Tinggi (471)
Pusat Rawatan (309)
Pusat Tadika Dan Taska (1085)
Pusat Tuisyen (935)
Rancangan Perniagaan (533)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3758)
Rumah Untuk Dijual (3340)
Servis Freelance (927)
Servis Keselamatan (617)
Servis Pembersihan (709)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (541)
Sewa Bas Dan Van (475)
Sewa Kereta Teksi Limo (1507)
Sewa Lori (2198)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (50)
Studio Filem Dan Videografi (211)
Studio Fotografi (799)
Studio Grafik Dan 3D (875)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (627)
Studio Muzik (398)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (207)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (568)
Tanah Untuk Dijual (4250)
Tempahan Biskut Dan Tart (1747)
Tempahan Hamper (167)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (598)
Tempahan Katering (1889)
Tempahan Kek Dan Coklat (1928)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (150)
Tempahan Kuih Muih (1560)
Tempahan Minuman Dan Dessert (395)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (315)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (581)
Ubahsuai Rumah (1506)
Urut Tradisional (709)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (353)
Usahawan Tani (953)
Vending Machine (311)
Voucher Dan Tiket (217)
Web Design Malaysia (2097)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1129)