Search Majalah.com
Ingin Beli Kereta? Tiada Dokumen? Blacklisted? Kami Cuba Bantu
Mymncars - Fri 15/Apr/2011 2:04pm [Last Comment]
Kepada yg tiada dokumen lengkap, blacklisted, baru bekerja, tiada lesen dan sbgainya.
Kami akan cuba bantu anda membeli kereta yg anda mahukan.
Kepada yg ingin menjual kereta anda secara sambung bayar juga boleh berikan details kepada kami.
Terima kasih.

email : mymncars@gmail.com
sms : 0178716569

Niche: Pinjaman Kereta
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
13 Nov 2014 (Khamis) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
12 Nov 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Helmi 31 - Fri 15/Apr/2011 2:11pm
    gen2 scond hand,0 dwnpment ade ke?  
  2. Abghayati - Fri 15/Apr/2011 2:12pm
    Mymncars: kalu saya nak jual keta saya. tp ada tunggakan lagi. boleh x? saya nak ambik keta yang lebih murah. kalu boleh, sambung bayar jg lah. sekarang saya pakai persona 1.6 silver. thn 2009. sy blacklist. kalu boleh, saya nak tau lah caranya. saya di kedah.  
  3. Pewangi - Fri 15/Apr/2011 2:29pm
    saya ada saga2 dan ade utang lagi dengan bank ... mungkin dlm 18k untuk settle semua dgn bank... nak try trade kereta lain jika ada dan layak tanpa kuar sebarang modal.. 0193744999 fITRI  
  4. Mymncars - Fri 15/Apr/2011 2:40pm
    helmi31: nama clear ke?
    abghayati: nk ambil kereta apa pulak?
    pewangi: cari kereta apa?
    apa2 details blh send pd email kami atau sms
    tq  
  5. Pewangi - Fri 15/Apr/2011 2:44pm
    waja klu boleh monthly below 400.. try aje  
  6. Max Adam 2 - Fri 15/Apr/2011 4:15pm
    cari naza 2hd,.below 38k,.ada tak,.takde documn lengkap,..  
  7. Enn - Sat 16/Apr/2011 11:20am
    kalau blacklist mcmane cite? keta apa yg buleh? upfront? cer cite..  
  8. Wone - Sat 16/Apr/2011 11:42am
    Sya cari Myvi, kelisa atau saga blm utk sambung bayar kegunaan sendiri. DP rm2-3k bole laa. Call 0194300194  
  9. Mymncars - Sat 16/Apr/2011 2:01pm
    kpd yg blacklist, tiada dokumen, ingin membeli kereta blh email kami atau tnggalkan email anda utk details. tq  
  10. Mohamad Bin Yussuf - Sat 16/Apr/2011 2:03pm
    mhdyussuf@yahoo.com  
  11. Azizi Shah - Sat 16/Apr/2011 4:11pm
    sorry terlupa email azizie_shah92@yahoo.com  
  12. Azizi Shah - Sat 16/Apr/2011 4:15pm
    salam saya nak tye..saya umo 19 baru kerja sebulan nak wat loan tuk keta viva 850 bley x??gaji around 800-900...tq azizie_shah92@yahoo.com  
  13. Sham 84 - Sun 17/Apr/2011 2:55pm
    ape solution untuk blacklisted?
    gtimelaka@yahoo.com  
  14. Ela - Sun 17/Apr/2011 10:41pm
    Saya berminat blacklist pls email me at suasakenangan@gmail.com  
  15. Mohd Izwan 3 - Mon 18/Apr/2011 5:36pm
    akpk bole buat?  
  16. Ismail Hussain - Mon 18/Apr/2011 8:04pm
    Salam,
    Bole bagi details dak kalau nk wat loan keta x ada payslip, ada lesen.
    Keta apa yg bole buat loan? downpayment mcm mana?
    Saya ada area alor setar.
    Email saya maegiant@yahoo.com  
  17. Mizieman - Thu 21/Apr/2011 1:14am
    tiada document..dwnpaymnt bawah 2k
    ada tak
    mizieman2003@yahoo.com  
  18. Izzati87 - Thu 21/Apr/2011 10:46pm
    Nama blacklist, keje swasta,ingat nk amik persona bru, bleh loan ke? Info plz izzati87@gmail.com  
  19. Saiful 28 - Fri 22/Apr/2011 10:49pm
    saya,nak amik wish recond,tp gaji skrng yg ada dlm slip gaji tinggal rm850,tp sy yakin blh byr bulanan kerana membuat perniagaan sampingan & tidak melalui bank,blh ke kluar wish?
    emel sy kancil_5910@yahoo.com  
  20. Hakim 17 - Sat 23/Apr/2011 7:59am
    loan rumah pertamaku boleh??
    pm sy klu boleh,
    x_umarix@yahoo.com  
  21. Cik Abby - Sun 24/Apr/2011 1:33am
    salam...saya pun berminat juga..apa2 kete pun boleh..name blacklist ctos info please.....abby_suria76@yahoo.com  
  22. Kahmadi - Tue 26/Apr/2011 5:06pm
    salam.. sy berminat nak pakai camry.. tapi nama blacklist. buleh apply ke?
    ahmadizzatbinkhalid@yahoo.com  
  23. Shah1881 - Wed 27/Apr/2011 1:35am
    nak pkai myvi... 0124454254...  
  24. Boy 13 - Sun 1/May/2011 12:21am
    Salam, saya baru nak beli kereta proton. Dah buat booking, masalah saya bank x approved sebab saya high commitment. Boleh tolong saya x?  
  25. Abghayati - Mon 2/May/2011 12:18pm
    Mymncars: saya bercadang nak pakai keretayang murah2... agak2 dlm bulanan rm200-300. sesiapa ada, boleh callsaya 0194341432 hilmi. RM0 deposit. jalan bulan ja.  
  26. Abghayati - Mon 2/May/2011 2:16pm
    sayadari sungai petani.... sesiapa yg ada keta nak sambung bayar, bgtau lah saya... syarat:
    1) apa pun jenis keta. kalubleh, kancil
    @ proton ja lah.
    2) bulanan rm200-300
    3) deposit rm0
    4) kereta dlm keadaan baik.

    kalu sesiapa ada kereta ciri2 diatas, boleh hubungi saya. saya nak guna segera.... 0194341432( hilmi).  
  27. Kakcik 5 - Fri 6/May/2011 12:44am
    salam,saya b/list ctos,jadi macam mana saya nak dapatkan kereta?boleh abng tolong selasaikan masalah saya dan apa dokumen yg perlu saya sediakan?  
  28. Siti Nina - Tue 10/May/2011 12:30am
    saya ada waja th 2005,hutang ada 3 th lebih lagi,nk tradein lah,konon nak cari crv,tak kisah lah crv tahun berapa tapi bukan yg lateslh harga sekitar 40-60k,tapi payslip x,  
  29. Aqiem 4 - Mon 23/May/2011 4:53pm
    tolng email detail aero_boy87@yahoo.com. sy ccris nk beli kereta alza  
  30. Azhar Ibrahim - Fri 3/Jun/2011 1:31am
    siapa boleh bantu saya dapatkan kete toyota estima eras. Bulanan 1500. Saya gaji 12k tapi blacklist jual kete tak tukar nama 10 tahun lalu. Siapa boleh bantu boleh hubungi saya . 012-6958120  
  31. Linizarina - Wed 20/Jul/2011 6:03pm
    saya dr penang....nak beli kenari auto bwh rm20k.masalahnya saya black list.
    macam mana caranya?  
  32. Nor Izwan - Sun 31/Jul/2011 2:58pm
    saya ingin membeli Perodua Alza baru.melalui pnjman bank tetapi mslh sy ialah kurang document.spt tiada statement bank.sy seorang peniaga,dan berkemampuan utk membyr bulanan.email sy Izwan56@yahoo.com  
  33. Azli8153 - Thu 4/Aug/2011 10:09pm
    tlg emel butir2 lanjut ke azli_zan@yahoo.com .nak cari keta naza atau innova atau avanza 1.5 auto  
  34. Yass - Wed 10/Aug/2011 11:24pm
    saya berminat tolong email kat saya
    ah_yat@y7mail.com...
    nama blacklist pinjaman peribadi  
  35. Shafiq 6 - Sun 21/Aug/2011 3:46am
    saya berminat. tp ade masalah blacklist. email shaf_wan24@yahoo.com  
  36. Mel 24 - Wed 7/Sep/2011 3:54pm
    berminat jgk...n ad masaalah blcklist  
  37. Tehrokiah - Wed 7/Sep/2011 7:00pm
    IM LOOKING 4 HONDA ACCORD 2005 @ 06 SECHND FULL LOAN
    0172412507  
  38. Leen 16 - Sat 17/Sep/2011 7:26pm
    leh email kat sy detail x?sy ade kereta..tp nk beli satu lagi kereta(cuz kereta sedia ade tersadai) leenconan@gmail.com  
  39. Ida 147 - Fri 23/Sep/2011 12:09pm
    salam,saya b/list ctos,jadi macam mana saya nak dapatkan kereta?boleh abng tolong selasaikan masalah saya dan apa dokumen yg perlu saya sediakan?

    ieda_lie87@yahoo.com  
  40. Expose Club - Sat 24/Sep/2011 7:07pm
    Salam semua,

    Sila rujuk laman web ini jika ada soalan :
    http://blacklistbelikereta.webs.com  
  41. Nizam 190 - Sun 23/Oct/2011 2:00pm
    salam,saya ccris,jadi macam mana saya nak dapatkan kereta?boleh tolong selasaikan masalah saya dan apa dokumen yg perlu saya sediakan?sya kije kerAjaan emel : mirul78@yahoo.com  
  42. Miss Wanie - Sat 26/Nov/2011 12:44pm
    Salam,, sy dh apply persona 3bln lps tp x approve sb nm sy x clear lg, bcoz of housing loan tp dh byr cume nama je x clear lg, sy nk pkai kereta dlm ms tdekat ni,, plz reply me missroxy_wanie87@hotmail.com  
  43. Tya 2 - Mon 19/Dec/2011 1:25pm
    hi,saya nk beli kereta myvi 1.5 auto ataupon secondhand SE 1.3 auto.sy penah try submit loan kat ambank tapi kene reject sbb penjamin (ayah saya) ada blacklist.masalahnye umur saya 19.kene ada garentor.gaji saya 1600.boleh tolong ke?  
  44. Nazri14991 - Tue 20/Dec/2011 4:49pm
    saye umur 20 tahun , sebelum ni bekerja di POS MALAYSIA , tetapi baru di tamatkn kontrak . dan sekarang baru bekerja di syarikat swasta selama sebulan , gaji basic sebanyak RM1100 bolehkah saye memiliki kereta tanpa DP , kereta xkisah baru atau 2nd , saya ada blacklist SINGER , tolong bantu saya ? sekiranya ada yg boleh membantu tolong email ke ahbe14@ymail.com atau teus call atau SMS ke 0172060307  
  45. Suhaimi 104 - Sun 8/Jan/2012 7:55pm
    Basic rm1100, xblacklist, xde lesen, nak kereta secondhand rm0 downpayment bulanan bawah rm400. Baru kerja 2 bulan je.. Kalau boleh sms num saya 0172545176 or email me suhaimiabduljaga@yahoo.com  
  46. Fairuza 2 - Sat 14/Jan/2012 2:55pm
    As salam,,sy nk carik myvi@viva tanpa deposit ade ke??,,tp sy dh blacklist sbb tolong org,,sy mmg urgent nk guna kereta,,klu ade sila email sy k,,,
    fairuzaamran@ymail.com

    TQ  
  47. Alnamuz - Wed 18/Jan/2012 12:04am
    sy nak beli kereta myvi, tp sy blacklist sebab loan kereta.
    Mcm mana cara? Sy takde dokumen lengkap mcm epf, income tax. email dellphic@yahoo.com  
  48. Ratha - Tue 31/Jan/2012 12:01am
    Hi...saya kerja area nilai. igin membeli kereta proton saga flex.lesen memandu in process.gaji more than 2k.tak ada commitment lain.tapi nama under cris due to credit card. sesiapa boleh membantu saya?  
  49. Salam Shah - Thu 2/Feb/2012 2:45pm
    Nama saya dan wife dah blacklist sebab credit card dan nak beli kereta baru atau second hand.Harap boleh tolong macam mana nak apply apa2 loan .  
  50. Siti Nina - Sun 19/Feb/2012 11:22pm
    nak tukar kereta ,la ni ada waja auto 2005,,loan tggl 2 th lbh sikit,,nak cari honda stream 2.0 sekitar tahun 2004@5 boleh bantu tak  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 115 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2749)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (218)
Bengkel Kereta (1494)
Bengkel Motosikal (249)
Bengkel Tayar (215)
Bisnes Air Mineral (369)
Bisnes Ais Krim (503)
Bisnes Aksesori Kereta (655)
Bisnes Broadband (1105)
Bisnes Burger (549)
Bisnes Cermin Mata (160)
Bisnes Cuci Kereta (810)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1366)
Bisnes Ebook (1049)
Bisnes Handphone (1262)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (561)
Bisnes Ice Blended (696)
Bisnes Jam Tangan (288)
Bisnes Jeruk (172)
Bisnes Kitar Semula (500)
Bisnes Komputer (1491)
Bisnes Kurier Dan Logistik (682)
Bisnes Minuman (1467)
Bisnes Pasar Malam (1973)
Bisnes Pelancongan (550)
Bisnes Pengantin (687)
Bisnes Perabot (862)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1112)
Bisnes Restoran (3344)
Bisnes Roti Dan Bakeri (710)
Bisnes Salun Rambut (365)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (382)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (665)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (824)
Bisnes Untuk Dijual (3344)
Bisnes Waffle Dan Jagung (385)
Bisnes Western Food (326)
Dewasa 18sx (1780)
Diskusi Bisnes (1966)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (723)
Expo Karnival Tapak Niaga (6524)
Forex Malaysia (1892)
Haiwan Peliharaan (471)
Haji Dan Umrah (467)
Hiasan Dalaman (714)
Hiasan Taman (243)
Hotel Resort Homestay (1015)
Iklan Tv Radio Media Massa (225)
Import Dan Eksport (333)
Ingin Berniaga (2826)
Insurans Dan Takaful (1734)
Insurans Roadtax Kereta (343)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1991)
Kedai Emas (454)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2538)
Kedai Hardware (437)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3870)
Kedai Kamera Dan Camcorder (343)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (348)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1856)
Kedai Sewa (1640)
Kereta Baru (1620)
Kereta Terpakai (5016)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4856)
Kerja Kemahiran (1966)
Kerja Kosong (11856)
Kerja Praktikal (2096)
Kerja Sales (2296)
Kerja Sambilan (6356)
Konsultan Peguam (152)
Konsultan Perniagaan (458)
Kontrak Swasta (294)
Kontrak Tender Kerajaan (459)
Kontraktor Balak Dan Kayu (483)
Kontraktor Jurutera (568)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (683)
Kontraktor Pasir (399)
Kontraktor Pembinaan (2069)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2829)
Kursus Kecantikan (692)
Kursus Makanan (665)
Kursus Motivasi (324)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1624)
Mencari Pelabur (3694)
Mesin Fotostat (353)
Mesin Freezer Dan Chiller (273)
Mesin Industri (518)
Mesin Jahit (377)
Mesin Proses Makanan (573)
Pakej Pelancongan (2617)
Pakej Perkahwinan (1207)
Pakej Perniagaan (895)
Pasar Basah (1464)
Pekerja Asing (1241)
Pelaburan Saham Unit Trust (950)
Pembantu Rumah Asing (1870)
Pembekal Barang Runcit (1586)
Pembekal Beras (110)
Pembekal Buah-buahan (484)
Pembekal Ikan Kering (386)
Pembekal Kelapa Dan Santan (652)
Pembekal Kerepek (1102)
Pembekal Keropok (448)
Pembekal Kicap Dan Sos (225)
Pembekal Kurma Dan Kismis (290)
Pembekal Madu (241)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (415)
Pembekal Rempah Dan Perencah (604)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1187)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (609)
Pemborong Bundle (871)
Pemborong Cadar Dan Tilam (455)
Pemborong Karpet (163)
Pemborong Kasut Dan Sandal (700)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (111)
Pemborong Pakaian Bayi (774)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1665)
Pemborong Pakaian Lelaki (1132)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4241)
Pemborong Telekung Dan Songkok (567)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3531)
Pemborong Tuala (201)
Pemborong Tudung (2803)
Pembuat Papan Tanda Iklan (279)
Pembuat Plastik Kotak Botol (800)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (483)
Pendaftaran Syarikat (497)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (955)
Pengedar Bahan Pencuci (719)
Pengedar Buku Dan Majalah (590)
Pengedar Contact Lens (244)
Pengedar Perfume (1545)
Pengedar Permainan Kanak2 (603)
Pengedar Produk Kecantikan (2635)
Pengedar Produk Kesihatan (3011)
Pengurus Majlis (598)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (731)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (697)
Penternak Kambing (289)
Penternak Lembu (392)
Penternak Udang (195)
Peralatan Makmal Dan Hospital (265)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (728)
Peralatan Sukan (555)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (625)
Perkakas Elektrik (439)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1539)
Pinjaman AIM (169)
Pinjaman Hartanah (522)
Pinjaman Kad Kredit (390)
Pinjaman Kereta (613)
Pinjaman Peribadi (10644)
Pinjaman Perniagaan (1846)
Produk Dari China (544)
Produk Sejuk Beku (1330)
Program Consignment (2024)
Program Dropship (6776)
Pusat Bahasa (361)
Pusat Jagaan Bayi (1555)
Pusat Latihan (653)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (527)
Pusat Pendidikan Tinggi (524)
Pusat Rawatan (368)
Pusat Tadika Dan Taska (1328)
Pusat Tuisyen (1072)
Rancangan Perniagaan (599)
Rawatan Alternatif (293)
Rumah Sewa (4317)
Rumah Untuk Dijual (3757)
Servis Freelance (1120)
Servis Keselamatan (727)
Servis Pembersihan (828)
Servis Pengedaran Risalah (463)
Setiausaha Syarikat (611)
Sewa Bas Dan Van (579)
Sewa Kereta Teksi Limo (1835)
Sewa Lori (2572)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (249)
Studio Fotografi (908)
Studio Grafik Dan 3D (1111)
Studio Lukisan (130)
Studio Model Penyanyi Pelakon (738)
Studio Muzik (482)
Sukan Beladiri (117)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (643)
Tanah Untuk Dijual (4880)
Tempahan Biskut Dan Tart (2157)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (669)
Tempahan Katering (2168)
Tempahan Kek Dan Coklat (2152)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1760)
Tempahan Minuman Dan Dessert (465)
Tempahan Nasi Lemak (527)
Tempahan Roti (365)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (642)
Ubahsuai Rumah (1696)
Urut Tradisional (801)
Usahawan Baja Pertanian (374)
Usahawan Benih Dan Nursery (404)
Usahawan Tani (1099)
Vending Machine (373)
Voucher Dan Tiket (249)
Web Design Malaysia (2318)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1360)