Search Majalah.com
Info Pengedar & Pembekal A4 Paper IK Yellow di Malaysia
Aida Ppc @ GoldTech Access Sdn Bhd - Thu 24/Nov/2011 9:35am [Last Comment]
Bukan untuk quo @ sebutharga / pembelian kecil.

Sasaran untuk Tender Kerajaan & Tender Corporate !

email ke : aida@goldtech.com.my

GoldTech Access : Sole Agent Indah Kiat di Malaysia

Kami akan membantu anda dalam urusan Tender & Pembelian Bulk ( Min 30 Container / 1 mth ).

Untuk pembelian runcit, kami akan berikan senarai Agent yg di lantik di seluruh Malaysia.

Niche: Pengedar Alat Tulis
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Matawarna Enterprise - Thu 24/Nov/2011 4:55pm
    Bole email saya details?  
  2. Nafis 4 - Wed 30/Nov/2011 12:11am
    leh send kat saya senarai agent area klang x....  
  3. Mohd Shahizan - Wed 30/Nov/2011 9:14pm
    salam cik aida leh emailkan detail dan contact no .sy perlukan a4 paper.
    sekian terima kasih.
    shahizan 0173467566
    xsiera@gmail.com  
  4. Bahtera Kurnia Enterprise - Thu 1/Dec/2011 8:51am
    nafis..saya ada area klang..ready stok..no minimum order..nak angkat 1 kontainer pun bleh..ismail0142342014  
  5. Aida Ppc - Thu 1/Dec/2011 5:01pm
    Senarai Agent hanya di beri melalui email sahaja. Sila email ke aida@goldtech.com.my dan kami akan membantu anda terus dgn agent yg berdekatan bagi menjamin harga & stock yg mencukupi utk bekalan stock A4 yg berterusan.  
  6. Khairuddin 8 - Thu 1/Dec/2011 6:36pm
    pse email 2 me pembekal di kawasan melaka. odad_59@yahoo.com - khairudin  
  7. Nazmi 18 - Fri 2/Dec/2011 8:59pm
    senarai agent area klang diperlukan.tq
    nj0000@ymail.com  
  8. Aida Ppc - Tue 6/Dec/2011 9:52am
    Jika anda memberi details qty yg di perlukan, kawasan dan sedikit info pembelian terdahulu, saya akan membantu anda mendapat Pengedar anda yg terdekat.

    Pembelian bwh 3000 ream / 1 pallet masih lagi di kategori pembelian runcit. Anda boleh menghubungi pengedar2 Utama yg di berikan di dlm email. ( pastikan anda email kepada aida@goldtech.com.my dahulu )

    GoldTech tidak memberi SEBARANG HARGA melalui telefon atau apa2 bentuk surat rasmi syarikat, kerana Pengedar2 Utama sahaja yg berhak menentukan harga setiap rim setelah memastikan qty , bentuk delivery & terms bayaran.  
  9. Aida Ppc - Wed 7/Dec/2011 3:35pm
    Pembekal = mempunyai stock dlm bentuk kontena
    Pengedar = membeli stock dlm bentuk open pallet ( 8000 reams )
    Peruncit = membeli dlm stock yg di perlukan ( bwh 100 reams )
    Pengguna = membeli runcit ( 1 ream / 1 kotak )  
  10. Azwan 7 - Tue 13/Dec/2011 1:30pm
    Aida, saya URGENTLy mencari paper supply, ari tu saya call goldtech dan dia kata memang tak boleh dapat supply untuk kedai kecil macam kami.

    boleh beri maklumat lanjut ke feuxshop@gmail.com

    TQ  
  11. Aida Ppc - Tue 13/Dec/2011 5:20pm
    Azwan 7 : Kami memahami serba sedikit masalah yg di hadapi oleh Peruncit A4. Buat masa ini pembelian melalui kontena hanya diterajui oleh Sykt2 Besar yg mempunyai kemampuan dan menepati syarat2 utk transaksi LC, TT dlm setiap order A4 direct dari Kilang Kertas kami di Indonesia & China.

    Buat masa ini pembelian runcit ( bawah 1000 reams ) di galak kan membeli direct dari Pengedar2 kami yg sedia ada.  
  12. Bahtera Kurnia Enterprise - Fri 16/Dec/2011 4:52pm
    Saya ada order lebih dr 30kontainer...leh cik uruskan..harga?  
  13. Aida Ppc - Mon 19/Dec/2011 10:45am
    Kepada semua, pembelian banyak dlm bentuk kontainer boleh di buat di HQ kami di Subang Jaya.

    Sila bawa dokumen2 berikut utk Urusan Pendaftaran Syarikat :-
    - Form 9 , 24 etc ( Reg Co )
    - Bank Statement TERKINI utk 3 bulan

    Kerana buat masa ini ramai bertanya / ingin membeli dlm bentuk kontena. Tetapi Syarikat2 tersebut tidak mempunyai akaun bank yg layak utk transaksi LC , TT , DP .

    Kadangkala pendaftaran Syarikat2 juga tidak menepati syarat seperti Director2 yg mempunyai rekod BlackList / Bankrupt.  
  14. Shah 375 - Wed 21/Dec/2011 11:53am
    cik aida..minta tlg send kat saya senarai agent area sg petani/kedah....iez_zal0708@yahoo.com  
  15. Man2ok - Fri 23/Dec/2011 7:38am
    Boleh tolong bagi detail senarai agen di area selangor/kl. email saya lanrahman@hotmail.com TQ  
  16. Aida Ppc - Fri 30/Dec/2011 5:25pm
    Salam semua pengedar runcit & pembekal IK yg di hormati.

    Senarai yg saya berikan hanya setelah anda memberi details syarikat dan pembelian sebelum nya. Ini bagi menjamin pembekal2 kami sedia berkhidmat dlm pengedaran IK di kawasan anda. Aduan boleh di buat sekiranya pengedar2 IK yg sedia ada tidak melayan / memberi respon kepada anda. Sila sertakan bukti anda tidak di hargai.  
  17. Marijuana5119 - Tue 3/Jan/2012 12:55pm
    boleh emailkan kepada saya pengedar2 IK d kawasan selangor dan KL??

    fadzone@yahoo.com  
  18. Wandy 7 - Sun 29/Jan/2012 1:43am
    salam 1 M'sia... tolong email kpd saya pengedar IK d kawasan jb & kota tinggi, johor??

    tmu_ent@yahoo.com  
  19. Sahabat 4 - Sat 4/Feb/2012 8:06am
    boleh emailkan kepada saya pengedar2 IK d kawasan melaka dan KL??

    dean_ritzy@yahoo.com  
  20. Saiful Nizar - Thu 23/Feb/2012 11:56pm
    emailkan saya pengedar di sebelah utara esp penang

    etika_synergy@yahoo.com  
  21. Mushi - Mon 5/Mar/2012 2:13am
    Cik aida, Minta hantar detail . Saya nak bawah 1000 rim shj. Tapah, perak. Email: mushi792006@ yahoo.com  
  22. Hirmadi Hamdani - Mon 26/Mar/2012 8:45pm
    salam cik aida, tlg berikan senarai nama pengedar sekitar ampang/cheras. email qalifniaga@yahoo.com  
  23. Izham 7 - Mon 2/Apr/2012 9:42pm
    kalau area perak (taiping) ade agent ke?contct num?  
  24. Mustaffa 5 - Tue 8/May/2012 11:30pm
    Salam Cik Aida
    Saya dalam proses menyertai tender kerajaan & GLC. Setiap tender yg saya sertai melebihi qty 25,000, 30,000, 48,000 & 15,000 rims. Saya berada dikawasan KL.

    Sykt saya bertaraf Ent. dan mampu mengikuti terms & conditions.

    Bagaimana saya boleh menjadi pembekal. Apakah MOQ diperlukan?

    mustaffa.hamid@wagnerglobal.com  
  25. Arecame - Fri 18/May/2012 12:20pm
    email kpd saya kidsk3ko@yahoo.com detail product serta kontek nombor  
  26. Mohd Hariz - Mon 21/May/2012 3:38am
    salam cik aida, tlg berikan senarai nama pengedar di klang or negeri sembilan.  
  27. Quick Purple - Sun 1/Jul/2012 4:38pm
    minta emailkan pengedar di Kawasan KL & Selangor.email kepada :-
    dpurple_line@yahoo.com.my  
  28. Nik Megat - Tue 28/Aug/2012 10:08pm
    pn.aida,saya perlukan special price dari awak jika saya perlukan 15 container...termasuk kos penghantaran sekali..bagi deatail yg 70 gsm n 80 gsm,hrga per ream..tq

    email saya : nikmegat@yahoo.com  
  29. Kimie 9 - Thu 6/Sep/2012 12:51am
    saya juga perlukan sebut harga dari pihak tuan

    min 8000 reams/month

    lubokmaju@gmail.com  
  30. Ray 21 - Wed 26/Sep/2012 11:51am
    Puan Aida, Boleh email saya pricing kat ckhofficesupplies@gmail.com  
  31. Hafuzashoppe - Thu 18/Oct/2012 3:53pm
    Sy call agent u kt ipoh, x berangkat.
    Sy perlu harga utk 800 reams.  
  32. Global Matics - Mon 19/Nov/2012 3:33pm
    Kami ada IK Yellow 80gsm 450sheet.

    Harga : RM9.00 100ream

    Lokasi : Batu Caves
    Email : gmaticsent@yahoo.com
    Call/Sms : 012-777 2509  
  33. Ungu 4 - Fri 7/Dec/2012 12:33pm
    Maaf
    sesiapa yang ingin membeli container 40' 20' atau pon sesiapa yg berminat untuk office cabin @ container cabin

    boleh hubungi sy di 019-7015726
    @
    email..noridayurahman@ymail.com

    terima kasih  
  34. Aida Ppc - Wed 30/Jan/2013 2:28pm
    Perhatian : Ramai yang ingin bertanya harga & lokasi pembekal A4. TETAPI ramai yang tidak mahu memberi maklumat seperti no tel ( pejabat di utamakan ) , no pendaftaran syarikat dan lokasi yang di perlukan. Urusan pembelian kertas hanya melalui bank ( LC & TT ) tiada cash atau cek utk pembelian dalam bentuk kontena. Pihak kami tidak pernah menerima bayaran sebelum mendapat pengesahan dari Pihak Bank Pembeli.  
  35. Silan - Tue 19/Feb/2013 11:09am
    salam saya boleh suplly kuantiti yang banyak.saya ada brand seperti
    ikyellow rm 6.80
    double a rm 7.80
    harga boleh tawar jika order yang banyak tq dtanasilan@gmail.com  
  36. Qrm Trading - Wed 27/Feb/2013 3:10pm
    Pn/Cik Aida Sy dari Izhar Qrm Trading JM0644357M Johor Bahru/Shah Alam 0197977575 qrmtrading@yahoo.com
    Ingin dapat maklumat untuk oder 1container kertas A4. Mohon hubungij segera. Tq  
  37. Aida Ppc - Mon 11/Mar/2013 10:36am
    Pejabat Kami Telah Berpindah ke :
    GoldTech Access Sdn Bhd
    2nd Floor East Wing Wisma Consplant 1
    No 2 Jln SS 16/4 47500 Subang Jaya Selangor
    Fax :603 5631 0881
    General Email A4 : inquiry@goldtech.com.my
    Tender A4 Putih & Warna ( qty 10k ream keatas ) sila email kepada : aida@goldtech.com.my
    Anda juga boleh dtg ke office kami untuk mengambil sample dengan hanya membawa Company Profile , Bank Statement Update 3 bulan & membuat appt 3 hari sebelum.  
  38. Sanker 2 - Thu 14/Mar/2013 10:58am
    salam cik aida...lau saya nak beli dlm pallet(pengedar)..blh sy dptkn harga dan cara bayaran sekali??  
  39. Hamid 18 - Wed 10/Apr/2013 3:52pm
    salam cik aida, tlg berikan senarai nama pengedar sekitar Johor Bahru/ Kulaijaya. email hamid_160469@yahoo.com.my  
  40. Norhidayu 11 - Wed 10/Apr/2013 6:50pm
    as'salam cik aida..saya ni sedang mencari pembekal a4 paper.saya berminat nk tahu senarai agen yang berada di Malaysia ni..kalau boleh beri sekali senarai kilang pembekal a4 paper ni..saya nak tahu secepat mungkin..ini email saya
    email: dds.noor@yahoo.com.my  
  41. Ifah25 - Mon 22/Apr/2013 6:12pm
    salam aida.a4 paper one ada?berminat urgent.nak 2000 ream.email or caLL ME.syana.moo25@yahoo.com.my.(0192565370)  
  42. Unite 2 - Tue 11/Jun/2013 9:56am
    boleh emailkan kepada saya pengedar2 IK d kawasan Melaka?
    uniteofsoul@yahoo.com.my  
  43. Umar Akif - Tue 16/Jul/2013 12:26am
    Emailkan kepada saya butiran untuk 24000 reams 80gsm. Akif9000@hotmail.com  
  44. Nurhidayahbahari - Tue 16/Jul/2013 3:15pm
    email kepada saya maklumat pengedar Kedah dan Penang.

    d_boo86@yahoo.com

    tq  
  45. Faizal 37 - Thu 18/Jul/2013 8:58am
    As salam , boleh saya dapatkan senarai pengedar kertas A4 IK 70gsm dan 80gsm di Lembah Klang.
    Terima kasih  
  46. Firdaus 473 - Mon 22/Jul/2013 11:23am
    Cik Aida, sy nk dptkan stok brand double A 80gsm. Kalo u ado brand tu dlm sila email no. Fon utk sy hubungi. Tq.  
  47. Fadi Computer - Tue 23/Jul/2013 3:36pm
    As'salam...Cik Aida, Saya nak minta qtt untuk 3000 ream A4 ik yellow paper..MCMANA nak berurusan????  
  48. Naset 2 - Wed 24/Jul/2013 11:16am
    Cik aida , minta senarai agen ik sekitar lembah kelang. urgent  
  49. Silan 4 - Thu 1/Aug/2013 11:45am
    salam.saya dari vellayanmajuenterprise dapat email anda dari majalah.com ada supply ik yellow 80 gsm pada harga rm 6.80per ream.saya boleh supply kuantiti encik minta.harga boleh runding.(vellayanmajuenterprise@gmail.com)tq  
  50. Azril 29 - Sat 31/Aug/2013 3:04am
    Kami pembekal A4 paper double A dengan harga yang terbaik..

    DOUBLE A A4 PAPER
    80 gram
    100% Woodpulp Copy paper 80g
    Brightness : 94-96%, 98-100%, 102-104%

    RM8.50 satu ream...

    Harga boleh dirunding jika order dalm kuantiti tang banyak...

    Jika berminat sila email azrilmmc@gmail.com
    Untuk pertanyaan dan quotation...

    Terima kasih...  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 54 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2324)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1368)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (193)
Bisnes Air Mineral (341)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (629)
Bisnes Broadband (973)
Bisnes Burger (508)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (722)
Bisnes Cyber Cafe (414)
Bisnes Dobi (1259)
Bisnes Ebook (962)
Bisnes Handphone (1140)
Bisnes Hotel Dan Resort (489)
Bisnes Ice Blended (637)
Bisnes Jam Tangan (255)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1384)
Bisnes Kurier Dan Logistik (590)
Bisnes Minuman (1303)
Bisnes Pasar Malam (1727)
Bisnes Pelancongan (463)
Bisnes Perabot (742)
Bisnes Prepaid Dan Reload (968)
Bisnes Restoran (2921)
Bisnes Roti Dan Bakeri (640)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2878)
Bisnes Waffle Dan Jagung (347)
Bisnes Western Food (268)
Dewasa 18sx (1603)
Diskusi Bisnes (1798)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5455)
Forex Malaysia (1611)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (635)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (900)
Iklan Tv Radio Media Massa (191)
Import Dan Eksport (290)
Ingin Berniaga (2640)
Insurans Dan Takaful (1532)
Insurans Roadtax Kereta (302)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1851)
Kedai Emas (406)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2321)
Kedai Hardware (452)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3320)
Kedai Kamera Dan Camcorder (313)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (315)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1579)
Kedai Sewa (1502)
Kereta Baru (1385)
Kereta Terpakai (4441)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3874)
Kerja Kemahiran (1646)
Kerja Kosong (9575)
Kerja Praktikal (1575)
Kerja Sales (1850)
Kerja Sambilan (5392)
Konsultan Perniagaan (388)
Kontrak Swasta (245)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (435)
Kontraktor Jurutera (489)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (600)
Kontraktor Pasir (298)
Kontraktor Pembinaan (1802)
Kontraktor Perlombongan (284)
Kursus Dan Seminar (2560)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (617)
Kursus Motivasi (286)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1488)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (47)
Mencari Pelabur (3344)
Mesin Fotostat (316)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (441)
Mesin Jahit (326)
Mesin Proses Makanan (520)
Pakej Pelancongan (2360)
Pakej Perkahwinan (1130)
Pakej Perniagaan (780)
Pasar Basah (1277)
Pekerja Asing (1065)
Pelaburan Saham Unit Trust (839)
Pembantu Rumah Asing (1616)
Pembekal Barang Runcit (1478)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (417)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (555)
Pembekal Kerepek (960)
Pembekal Keropok (396)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (380)
Pembekal Rempah Dan Perencah (519)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (116)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1107)
Pemborong Batik Dan Sutera (329)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (379)
Pemborong Karpet (132)
Pemborong Kasut Dan Sandal (627)
Pemborong Lampin (277)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (712)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1461)
Pemborong Pakaian Lelaki (1027)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3830)
Pemborong Telekung Dan Songkok (516)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3202)
Pemborong Tuala (179)
Pemborong Tudung (2527)
Pembuat Papan Tanda Iklan (213)
Pembuat Plastik Kotak Botol (731)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (429)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (890)
Pengedar Bahan Pencuci (644)
Pengedar Buku Dan Majalah (540)
Pengedar Contact Lens (225)
Pengedar Perfume (1442)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2408)
Pengedar Produk Kesihatan (2770)
Pengurus Majlis (555)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (646)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (257)
Penternak Lembu (336)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (236)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (507)
Perisian Komputer (488)
Perkakas Dapur (542)
Perkakas Elektrik (362)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1373)
Pinjaman AIM (146)
Pinjaman Hartanah (466)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (509)
Pinjaman Peribadi (9306)
Pinjaman Perniagaan (1629)
Produk Dari China (469)
Produk Sejuk Beku (1170)
Program Consignment (1786)
Program Dropship (5849)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1244)
Pusat Latihan (556)
Pusat Memandu (112)
Pusat Mengaji Agama (402)
Pusat Pendidikan Tinggi (471)
Pusat Rawatan (309)
Pusat Tadika Dan Taska (1085)
Pusat Tuisyen (935)
Rancangan Perniagaan (532)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3765)
Rumah Untuk Dijual (3343)
Servis Freelance (928)
Servis Keselamatan (619)
Servis Pembersihan (711)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (541)
Sewa Bas Dan Van (476)
Sewa Kereta Teksi Limo (1509)
Sewa Lori (2201)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (50)
Studio Filem Dan Videografi (211)
Studio Fotografi (799)
Studio Grafik Dan 3D (877)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (628)
Studio Muzik (398)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (208)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (568)
Tanah Untuk Dijual (4254)
Tempahan Biskut Dan Tart (1753)
Tempahan Hamper (167)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (600)
Tempahan Katering (1890)
Tempahan Kek Dan Coklat (1929)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (150)
Tempahan Kuih Muih (1560)
Tempahan Minuman Dan Dessert (396)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (316)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (582)
Ubahsuai Rumah (1509)
Urut Tradisional (709)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (353)
Usahawan Tani (953)
Vending Machine (311)
Voucher Dan Tiket (217)
Web Design Malaysia (2098)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1131)